Putyin: “Az amerikai adófizetők pénzét elfújta a szél”

ūüĎČEgy igazi csemeg√©t tal√°ltunk 2018-b√≥l! EttŇĎl idegrohamot kapnak a 444, a Telex, az index, a HVG √©s a t√∂bbi √°lh√≠rgy√°r szerkesztŇĎs√©geiben :)

Az orosz eln√∂k, miut√°n bejelentette az √ļj, nukle√°ris meghajt√°s√ļ fegyverek bevezet√©s√©t, interj√ļt adott az amerikai NBC TV csatorn√°nak. Putyin kifejtette, hogy mivel USA egyoldal√ļan felr√ļgta a rak√©tav√©delmi rendszereket korl√°toz√≥, 1972-ben megk√∂t√∂tt szerzŇĎd√©st, ez√©rt Oroszorsz√°g a saj√°t v√©delme √©rdek√©ben k√©nytelen volt reag√°lni erre. Az √ļj orosz eszk√∂z√∂k bevezet√©s√©vel az amerikai ad√≥fizetŇĎk p√©nz√©bŇĎl √©p√≠tett rak√©tav√©delmi rendszer hat√°stalann√° v√°lt, mivel az kiz√°r√≥lag ballisztikus rak√©t√°k ellen v√©d, az √ļj orosz fegyverek pedig nem ballisztikus r√∂pp√°ly√°kon mozognak, √©s √≠gy az amerikai ad√≥fizetŇĎk p√©nz√©t elf√ļjta a sz√©l.

Az a sz√°nalmas ebben a t√∂rt√©netben, hogy az NBC kicenz√ļr√°zta ezt a r√©szt az √°ltaluk k√∂z√∂lt v√°ltozatb√≥l, de az internet nem felejt, mi megtal√°ltuk az eredeti felv√©telt. Ez persze az √°lh√≠rgy√°rt√≥k fej√©vel gondolkozva √©rthetŇĎ is, f√°jdalmas lenne megmutatni a saj√°t n√©p√ľknek azt a szomor√ļ t√©nyt, hogy a korm√°nyuk felesleges dolgokra k√∂lti a doll√°rmilli√°rdokat.

√Čs mi√©rt kell errŇĎl besz√©ln√ľnk? Az√©rt, mert Oroszorsz√°got √©s eln√∂k√©t pontosan √ļgy d√©moniz√°lj√°k, mint Magyarorsz√°got √©s Orb√°n Viktort, k√∂zben nem ŇĎk √©s nem mi vagyunk a huny√≥k.

Forr√°s: https://youtu.be/qExBh2igWqQ
Az USA √°ltal egyoldal√ļan felr√ļgott egyezm√©ny sz√∂vege
Orosz: https://bit.ly/3eJloHu
Angol: https://bit.ly/3bpYL8Y
Az √ļjgener√°ci√≥s nukle√°ris meghajt√°s√ļ fegyverek bejelent√©se: https://youtu.be/1ClS4zaQC0A
Oroszország rendszerbe állította az Avangard hiperszonikus rakétarendszert
https://www.haborumuveszete.hu/minden-ami-lo/oroszorszag-rendszerbe-allitotta-az-avangard-hiperszonikus-raketarendszert

Címkék: Videók 

Orosz válasz a NATO-nak!

"Rossz helyen keresitek az ellenséget!"

Marija Zaharova orosz k√ľl√ľgyi sz√≥vivŇĎ reag√°lt a NATO Oroszorsz√°got fenyegetŇĎ retorik√°j√°ra. Nem Oroszorsz√°g jelent vesz√©lyt a NATO-ra √©s a NATO tagorsz√°gokra, hanem azok belsŇĎ, megoldatlan, elhallgatott probl√©m√°i. Zaharova utalt az elcsalt v√°laszt√°sokra az Egyes√ľlt √Āllamokban, a durva cenz√ļr√°ra, Trump eln√∂k (√©s m√°sok) letilt√°s√°ra, a nyugati m√©dia egyoldal√ļ propagand√°j√°ra, a migr√°ci√≥ra √©s az abban rejlŇĎ vesz√©lyek figyelmen k√≠v√ľl hagy√°s√°ra, a BLM nevŇĪ rasszista mozgalomra, az emberek ideol√≥giai okok miatti diszkrimin√°ci√≥j√°ra (pl. Petry Zsolt) √©s m√©g sok minden m√°sra is!

Az oroszok senkit sem támadtak meg és nem is áll szándékukban, de a saját országukat, önmagukat meg fogják védeni.

ElŇĎzm√©nyek: Az orosz eln√∂k figyelmeztette a leg√ļjabb provok√°ci√≥ szervezŇĎit: nem b√°nt a medve, ha b√©k√©n hagyj√°k. (vide√≥)
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/5674965495854736

Címkék: Külföld  Videók 

Itt van az "ellopott pénz"

Ezt soha nem fogod l√°tni az √°lh√≠rgy√°rt√≥ m√©dia √©s a balliber√°lis p√°rtok oldalain! 2000 fejleszt√©s egyetlen vide√≥ban, elŇĎtte/ut√°na k√©pek, ezermilli√°rdok haz√°nk fejleszt√©s√©re!

A vide√≥nk bŇĎv√ľlt, √©s imm√°r t√∂bb mint 40 percben mutatjuk be a val√≥s√°got. Az index, a HVG, a Telex, az ATV, a DK, a Momentum √©s a t√∂bbi hazudoz√≥ balliber√°lis p√°rt √©s m√©dium √©vekkel ezelŇĎtt bez√°rt √©s lebontott rom√°n k√≥rh√°zakkal, lepukkant orosz koll√©giumokkal √°br√°zolj√°k a magyar eg√©szs√©g√ľgyet, 10 √©ve "stadionoznak", lop√°st ki√°ltanak a fejleszt√©seket meg elhallgatj√°k.

K√≥rh√°zak, iskol√°k, √≥vod√°k, orvosi rendelŇĎk, b√∂lcsŇĎd√©k, utak, ker√©kp√°rutak, parkok, t√∂megk√∂zleked√©s, z√∂ldter√ľletek, meg√ļjul√≥ energia, sz√≠nh√°zak, mŇĪeml√©k √©p√ľletek, hidak, vas√ļt, j√°rmŇĪvek, fa√ľltet√©s, √°rv√≠zv√©delem, √©s m√©g sok minden m√°s a Sz√°mok √∂ssze√°ll√≠t√°s√°ban!

A vide√≥ban szereplŇĎ fejleszt√©seket felc√≠mk√©zt√ľk, a vide√≥t bŇĎv√≠tett√ľk. Akik szerint t√ļl gyors a lej√°tsz√°s, azok meg√°ll√≠thatj√°k a vide√≥t b√°rmely ponton √©s elolvashatj√°k a feliratokat. A vide√≥ 42 perces lett √©s ez csak a t√∂red√©ke annak, ami √©p√ľlt √©s √ļjult meg 10 √©v alatt!

Dobrev a k√©tkezi munk√°sokat szidta, holott a vide√≥ban szereplŇĎ fejleszt√©seket pont ŇĎk val√≥s√≠tott√°k meg. Tisztelet √©s h√°la minden magyar embernek, akik nem besz√©lnek, hanem dolgoznak orsz√°gunk √©s nemzet√ľnk jav√°ra, a d√∂nt√©shoz√≥kt√≥l a seg√©dmunk√°sokig!

Mi nem megy√ľnk bele sz√°jkarat√©ba, sz√≥csat√°k helyett hiteles forr√°smegjel√∂l√©ssel tessz√ľk k√∂zz√© a val√≥s√°got! Mi a szem√ľnknek hisz√ľnk, √©s nem a hatalom√©hes, balliber√°lis, nemzet√°rul√≥ politikusoknak √©s lak√°jm√©di√°juknak!

A vide√≥ban az al√°bbi programok keretein bel√ľl megval√≥sult √©s folyamatban l√©vŇĎ fejleszt√©sek t√∂red√©ke!
Steindl Imre Program
Egészséges Budapest Program
Magyar Falu Program
Kórházfejlesztési program
Nemzeti Hauszmann Program
Nemzeti K√∂znevel√©si Infrastrukt√ļra Fejleszt√©si Program
Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram
Modern V√°rosok Program
B√∂lcsŇĎde√©p√≠t√©si program
Széchenyi 2020
Nemzetfásítási Program
Telep√ľl√©sf√°s√≠t√°si Program
10 000 f√°t Budapestre Program
K√°rp√°t-medencei √ďvodafejleszt√©si Program
Zrínyi 2026 Program
Nemzeti Iskolafel√ļj√≠t√°si Program
50 Meg√ļjul√≥ Vas√ļt√°llom√°s Program
T√©ry √Ėd√∂n Nemzeti Turistah√°z-fejleszt√©si Program

Oszd meg "stadionoz√≥" √©s "lop√°st" ki√°lt√≥ ismerŇĎseiddel! Mutassuk meg mindenkinek a c√°folhatatlan val√≥s√°got!

Hajr√° Magyarorsz√°g!
Hajr√° Magyarok!
Hajr√° Fidesz!

PS: A vide√≥t a Gyurcs√°nyi hazugs√°gm√≥dok 6. pontja miatt k√©sz√≠tett√ľk! https://www.facebook.com/109117190565423/videos/212454233584842

ūüĎČA vide√≥ el√©rhetŇĎ Youtube csatorn√°nkon is! https://youtu.be/wnxirDzOWaI

Címkék: Fejlődés  Videók 

Gyurcsány - Hazugságmódok

Oktatóvideó

Kocsis M√°t√© j√≥volt√°b√≥l elŇĎker√ľlt egy r√©gi oktat√≥film a legnagyobb mestertŇĎl. Az√≥ta is kiv√°l√≥an haszn√°lj√°k az emberei, el√©g csak k√∂r√ľln√©zni az interneten vagy meghallgatni ŇĎket.
ūüĎČMi kieg√©sz√≠tett√ľk p√©ld√°kkal!
Ti pedig adj√°tok tov√°bb!

Címkék: Gyurcsány  Videók 

Bennünket is korlátoz a Facebook!

Módosítsd a követési beállításokat! Videóban mutatjuk meg, hogyan kell!

A Facebook-cenz√ļra ellen l√©trehoztuk tov√°bb√° a https://maiposzt.hu oldalt, ahol a kedvenc jobboldali, a Facebookra felt√∂lt√∂tt tartalmaid jelennek meg √°rny√©k tilt√°s n√©lk√ľl! Nem kell regisztr√°lni se, csak haszn√°ld! A legismertebb politikusok, m√©diumok, k√∂z√©leti szem√©lyis√©gek m√°r el√©rhetŇĎk a https://maiposzt.hu oldalon!

Részletek: https://maiposzt.hu/p/szamok-3255

Címkék: Média  SzamokAdatok  Videók 

Az internet nem felejt

Egy csokorban Gyurcsányék oltásellenes kirohanásai

Hi√°ba t√∂rlik a kor√°bban tett nyilatkozataikat, hi√°ba takar√≠tj√°k a nyomokat, a DK √©s csatl√≥saik olt√°sellenes kamp√°nya t√∂rt√©nelmi bŇĪn volt, √©s erre 2022-ben is eml√©kezni fogunk!
ūüĎČADD TOV√ĀBB!

Címkék: Gyurcsány  Videók