Rétvári: nyakig benne van a baloldal az álhírgyártásban!

Kiváló összefoglalót adott ma a Parlamentben Rétvári Bence Államtitkár a baloldal gyalázatos álhírgyártó teljesítményéről és arról, hogyan falaznak egymásnak, hogyan mentik a menthetetlent.
Köszönjük, Államtitkár úr! Kiváló beszéd volt! 🇭🇺

Címkék: Videók 

Videó: Fidesz-KDNP: Az országépítők

Add tovább a valóságot!

A videóban több, mint 1000 fejlesztést mutatunk be. Sokan csak stadionokat látnak, mi bemutatjuk a valóságot!
Kórházak, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, bölcsődék, utak, tömegközlekedés, zöldterületek, megújuló energia, színházak, műemlék épületek, kerékpárutak, hidak, vasút és még sok minden más!

Dobrev a kétkezi munkásokat szidta, holott a videóban szereplő fejlesztéseket pont ők valósították meg. Tisztelet és hála minden magyar embernek, akik nem beszélnek, hanem dolgoznak országunk és nemzetünk javára, a döntéshozóktól a segédmunkásokig!

🇭🇺 A videóban az alábbi programok keretein belül megvalósult és folyamatban lévő fejlesztések töredéke!
📌 Steindl Imre Program
📌 Egészséges Budapest Program
📌 Magyar Falu Program
📌 Kórházfejlesztési program
📌 Nemzeti Hauszmann Program
📌 Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program
📌 Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram
📌 Modern Városok Program
📌 Bölcsődeépítési program
📌 Széchenyi 2020
📌 Nemzetfásítási Program
📌 Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program
📌 Zrínyi 2026 Program
📌 Nemzeti Iskolafelújítási Program
📌 50 Megújuló Vasútállomás Program

Oszd meg "stadionozó" ismerőseiddel! Mutassuk meg mindenkinek a cáfolhatatlan valóságot!

Címkék: Fejlődés  Nemzet  Videók 

Videó: Szabó Tímea vs Dömötör Csaba

Nehéz perceken van túl Szabó Tímea. Nem könnyű elviselnie szegénynek azt, amikor szembe jön a valóság. A baloldal hangosan, ám hazugságokat kiabáló politikusát figyelmeztetnie kellett a házelnöknek, mert nem tudott uralkodni magán. Dömötör Csaba profin és tárgyilagosan cáfolta a hazug balliberális politikus állításait.

Dömötör Csaba Szabó Tímeának: Hiába csavarja föl a hangerőt

– Jó reggelt kívánok, éppen itt volt az ideje – szúrt oda felszólalása elején Szabó Tímea a kormánynak napirend előtti felszólalásában a parlamentben, és arról beszélt, a nemrég bejelentett szigorításokat javasolták ők is már két héttel ezelőtt. Úgy látszik, önöknek fontosabb volt a saját propagandájuk, minthogy az embereket megvédjék – mondta a Párbeszéd képviselője. Szabó Tímea szerint a kormány most is Mészáros Lőrincnek segítene csak. A képviselő összeesküvés-elmélettel állt elő, miszerint rejtélyesen meg fog nőni a milliárdos szállodáiban a novemberi foglalások száma. Szabó Tímea szerint csak a válságkezelő alapjövedelem segíthet a jelenlegi helyzetben.

Válaszában Dömötör Csaba kifejtette, a tegnap bejelentett intézkedéseknek kettős célja van: csökkenteni kell a megbetegedések számát és az orvosokra nehezedő terheket is. Az államtitkár elmondta, a népességarányos halálozások száma hazánkban az uniós átlag fele. Azt mondta, az ellenzék látványosan szurkol a járványnak, és folyton olyan mutatókat igyekeznek keresni, amivel lejárathatják a járvány elleni védekezést. – Ezzel az egészségügyi dolgozókat támadják – mondta Dömötör Csaba.

Az államtitkár azt is kifogásolta, hogy Szabó Tímea védi Korózs Lajost, aki kamuvideót gyártott. – Amíg ennek nincs következménye, addig önöknek nincs alapjuk arra, hogy bárkit kioktassanak – mondta Dömötör Csaba.

Dömötör Csaba elmondta, közel egymillió vendégéjszakát foglaltak novemberre hazánkban, és erre mondja a Párbeszéd, hogy az semmi. – Ha már nem akarnak segíteni a vendéglátósoknak, legalább ne hazudjanak a támogatásokról – mondta, és azt is megemlítette, hogy a fővárosban Karácsony Gergely általános adóemelést tervez, ami nem megoldás, hiszen nem teremti, hanem megszünteti a munkahelyeket, amint az 2008-ban is történt. Hiába csavarja magasabbra a hangerőt, hiába kiabál közbe, az sem felejteti a baloldal járvány alatti teljesítményét – mondta Dömötör Csaba a folyamatosan bekiabáló Szabó Tímeának, és úgy fogalmazott: – Az ország nehéz helyzetben nem ezt várná önöktől.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/domotor-csaba-szabo-timeanak-hiaba-csavarja-fol-a-hangerot-8931227/
Videó: Számok.

Címkék: Videók 

Demokrata szégyen 2020

Így csalták el a választást. A felvételeken a szavazatszámláló bizottságok tagjai láthatóak több államban, amint épp üres szavazószelvényeket töltenek ki.
"I thank my lucky stars
To be living here today
'Cause the flag still stands for freedom
And they can't take that away
And I'm proud to be an American
Where at least I know I'm free
And I won't forget the men who died
Who gave that right to me
And I'd gladly stand up next to you
And defend Her still today
'Cause there ain't no doubt
I love this land
God Bless the U.S.A."

Címkék: Külföld  Videók 

Jakab újabb idegösszeomlása. (Videó! Add tovább!)

Komolyan kezdünk aggódni ennek az embernek az állapota miatt. Szerintünk közveszélyes a magyar társadalomra nézve. Nem viselkedhet így egy országgyűlési képviselő, mert ezzel rossz példát mutat, radikalizálja a követőit. Mondjuk lehet pont ez a céljuk, látták Borsodban, hogy demokratikus eszközökkel nem tudnak győzni, mert nincs ennek a fajta gusztustalan viselkedésnek támogatottsága, megpróbálják hát kocsmai eszközökkel.

Orbán Balázs Jakabnak:
Gond az elsősorban azzal van, hogy Ön egy parlamenti szabotőr, egy politikai percember és egy szélsőséges provokátor. …. Ez pedig egy munkahely is, nyilvánvalóan a munkahelyen pedig viselkedni is kell…
Önnel szemben pedig egyetlen egy elvárás fogalmazódik meg, aminek Ön évek óta visszatérően és tudatosan nem tesz eleget: hogy viselkedni kell.
Arra szeretném kérni, hogy próbáljon meg egyszer nem saját magával foglalkozni, nem a politikai túlélésével foglalkozni, hanem az ország érdekével és mindezt tegye úgy, hogy ennek a háznak a méltóságát, tisztességét megőrzi. S akkor pontosan ugyanúgy fog tudni dolgozni, ahogy az összes többi képviselő.

Címkék: Jobbik  Videók 

Így sértegeti a magyarokat Dobrev!

🔴🔴🔴 Videó! Magyar emberek millióit sértette meg az oligarcha Gyurcsányné!
Ha ön kétkezi munkát végez, akkor Gyurcsányné szemében ön csak egy olcsó, buta, kiszolgáltatott, tanulatlan, beteg, versenyképtelen munkás.
Idézzük szó szerint a magyarellenes politikust: "Az olcsó, kiszolgáltatott, tanulatlan munkások kétkezi munkájára épülő ország nem versenyképes. Okos, egészséges és kiegyensúlyozott emberekre van szükség."
Ezek szerint akik kétkezi munkát végeznek nem okosak, azaz buták, nem egészségesek, azaz betegek, de még csak nem is kiegyensúlyozottak.
Szégyen! Gyurcsányné ezzel megsértette az ácsokat, a kőműveseket, a bolti eladókat, a gépkocsi-vezetőket, mindenkit, aki termelő tevékenységet végez Magyarországon, mindenkit, akinek köszönhetően van hol laknunk, van mit ennünk, van mit felvennünk magunkra, van infrastruktúránk, van áramunk, folyik a csapból a víz, mindenkit, aki nem szellemi tevékenységet végez!

Ha ön is kétkezi munkát végez, adja tovább ezt az üzenetet! Minden épeszű ember tisztában van azzal, hogy kommunikáció és marketingszakos diplomákkal nem lakunk jól. Kell az is, de nem ezen alapul a gazdaság.

Vajon hogy alázná meg a baloldal a kétkezi munkásokat, ha hatalomra kerülnének? Elvennék tőlük az adókedvezményeket? Esetleg leállítanák a fejlesztéseket, hogy az építőiparban dolgozóknak ne legyen munkájuk? Mit tennének a szerintük olcsó, kiszolgáltatott, tanulatlan, beteg, versenyképtelen munkásokkal?

Forrás: https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/210681353742339

Címkék: Videók 

Békés megemlékezés véres leverése 2006-ban és kormányellenes tüntetés kezelése ma

Láttak ma gumibotos, kutyás, viperával felszerelt, azonosító jelek nélküli rendőröket? Lovasrendőröket? Vízágyúkat? Kutyás rendőröket? Kiabálta ma bárki azt, hogy "Sün!"

Mi sem láttunk! A színpadon viszont azt hazudták a jelenlévőknek, hogy diktatúra van, ők meg tátott szájjal nyelték a sok sületlenséget.

A baloldal szégyene, hogy járvány ellenére ilyen tüntetéseket szerveznek, miközben naponta több ezer ember fertőződik meg, és több tucat ember hal meg.

Nem fogjátok sosem megbuktatni Orbánt! A magyarok többsége érti, hogy ezek a tüncizések nem más, mint Gyurcsányék mérhetetlen hatalomvágyának az eszközei. Nekik nem számít, ha valaki meghal, az sem számít, ha az egészségügyi rendszeren fokozódik a nyomás a több fertőzött miatt, nekik csak egy kell: meg akarják kaparintani a hatalmat, és talicskázni akarják ki a közös pénzünket, mint ahogyan azt 2010 előtt tették. A tüntetésen részt vevő emberek csak fogyóeszköz számukra.

Ezt jegyezze meg mindenki, aki őszintén hisz abban, hogy jobban fog élni Gyurcsányék kormányzása alatt. A 20 év alattiaknak ez megbocsátható, hiszen ők még gyerekek voltak 2010 előtt, a 20 évnél idősebb emberek, akik ma Gyurcsány neve mellé húznák az X-et egész egyszerűen nem normálisak!
Nézzétek végig ezt a videót! Ezt akarjátok?

Mi nem.

Címkék: Gyurcsány  Videók 

Országépítés régen és most: Videó!

7,5 percben képekkel mutatjuk be a valóságot

A videóban szereplő minden egyes állítással, beruházással és számmal kapcsolatosan részletes cikkekket tettük közzé korábban, ezek egytől egyig megtalálhatóak a http://www.szamokadatok.hu/ weboldalunkon.
Most röviden, kulcsszavakban és több száz megvalósult vagy folyamatban lévő fejlesztés képével mondjuk el, hogy miért támogatjuk a Fideszt. Ez nyilván csak a töredéke annak, ami épült 10 év alatt, 7,5 percbe nem tudunk besűríteni mindent, meg ez nem is volt célunk.

A videóban utak, orvosi rendelők, játszóterek, óvodák, bölcsődék, iskolák, kórházak, közterek, új munkahelyek, vasút, hadsereg, mentők, rendőrség, tűzoltóság, műemlék épületek, és még sok minden más szerepel!

Szánj rá 7,5 percet, nézd meg, add tovább és kedveld oldalunkat!
Nagyon sok hasonló adatot, számot, fejlesztést fogunk még bemutatni.
A 10 éve tartó hazug "stadionozás" helyett a valóság terjedjen!
Az index, a telex, a 444, a hvg, a 168óra, a mérce, az átlátszó és a többi megélhetési álhírgyártó SOHA nem fogja bemutatni a valóságot.

🇭🇺 Hajrá Magyarország!
🇭🇺 Hajrá Magyarok!
🇭🇺 Hajrá Fidesz!
Győzni fogunk, nem részt venni!
ADD TOVÁBB!

Címkék: Fejlődés  Videók