Best of Gyurcsány 1-2: az örökzöld videó mindkét része egyben

Pont időszerű: Feri nyári egyetemet tart, és fiatalok agyát mossa a hülyeségeivel. Ez a videó egy remek prezentáció lenne számára, ha bemutatná az előadásain. Ő nem fogja, de mi igen.
Sokan ismerik, a fiatalok nem, mert amikor "dübörgött a gazdaság", és épp új adókkal, adóemelésekkel, IMF hitelekkel és devizacsapdával sanyargatták a magyarokat, akkor ők még ovisok voltak. Adjátok tovább minél több embernek!

Forrás: https://www.youtube.com/user/bestofgyurcsany/videos

Címkék: Gyurcsány  Videók 

Indexes álhírgyártó kommunisták vonulása

🔴🔴🔴 VIDEÓ: Így vonulnak azok, akik a többi álhírgyártó propagandisztikus médium (hvg, 444, azonnali, 24.hu) segítségevel, velük karöltve nyomást gyakorolnak saját munkáltatójukra, zsarolják, megfélemlítik a cég vezetőségét, és a demokrácia jegyében megpróbálják saját akaratukat ráeröltetni másokra.
A képsorokat nézve most már mindenki láthatja, hogy kik gyártották az elmúlt évtized legtöbb álhírét, kik voltak azok, akik külföldi érdekeknek aláfeküdve nyiltan magyarellenes, kormányellenes hazug propagandát toltak éjjel-nappal. Ezek az emberek inkább vendégmunkásoknak néznek ki egy almaültetvényen, mint újságíróknak.

Részletek: https://www.facebook.com/…/photos/17180564…/186715686138906/
https://www.facebook.com/…/photos/10914131…/187089079434900/
Eredeti videó forrása: https://444.hu/2020/07/24/tobb-tucat-indexes-indult-el-a-felmondasi-papirjaval

Címkék: Videók 

A környezettudatosság jegyében újul meg a Fazekas Mihály Gimnázium épülete

Debrecen 2030 Program

Debrecennek nincs 160 milliárd forintja állampapírban a fiókban, ennek ellenére folyamatosak körszerűsítik a középületeket a zöldebb jövő, az élhetőbb város és környezete érdekében.

Korszerű és környezettudatos – ezek jegyében újul meg a Fazekas Mihály Gimnázium Tóth Árpád utcai épülete. Az energetikai korszerűsítés részeként hőszivattyús rendszert kapott az iskola, kicserélték a nyílászárókat, a szigetelés után pedig napelemeket is felszerelnek majd. A beruházás a Debrecen 2030 részeként 255 millió forintból valósul meg.

Tavasszal kezdődött a Fazekas Mihály Gimnázium egyik épületének energetikai felújítása. A régi ablakokat újakra cserélték, és elkezdték kiépíteni a geotermikus energiával működő hőszivattyús rendszert. Jelenleg a hőszigetelést végzik, később pedig napelemeket is felszerelnek majd.

Papp László polgármester azt mondta: Debrecenben az oktatás stratégiai ágazat, az elmúlt öt évben 30 oktatási és nevelési intézményt újított fel a város.

- Több mint 7 milliárd forintot költött a város az elmúlt öt esztendőben a városban működő oktatási intézmények fejlesztésére. Ezek egy része energetikai felújítás volt, hasonlóan az itt látható fejlesztése, másik része pedig külső, belső felújítás, részben kombinálva energetikai fejlesztéssel - emelte ki Papp László.

Kósa Lajos országgyűlési képviselő emlékeztetett, hogy a gimnázium az országos és a vidéki iskolák rangsorában is előkelő helyen szerepel.

- Abszolút megérdemli ez az iskola a teljesítményével, azzal, amit a tanári kar és a gyerekek itt kihoznak magukból, hogy ne csak mint szellemi műhely legyen kivételes, hanem lassan az infrastruktúrát is olyan szinte hozzuk, amit az ország egyik legjobb gimnáziuma megérdemel - emelte ki Kósa Lajos.

Pósán László országgyűlési képviselő kiemelte: a kormány a jövő évi költségvetésben csaknem 80 milliárd forintot szán az oktatásra, mivel fontos, hogy képzett szakemberek kerüljenek ki az iskolákból. Emellett felhívta a figyelmet a klímavédelemre is.

- Nem beszélni kell a veszélyhelyzetről, hanem cselekedni kell, a cselekvésnek pedig egy fontos része, hogy környezetbarát, energiatakarékos rendszerek működnek a közintézményekben - hangsúlyozta Pósán László.

A beruházást a Debrecen 2030 program részeként 255 millió forintból valósítják meg. A korszerűsítés várhatóan ősz elejére készül el.

Forrás: https://www.dehir.hu/debrecen/a-kornyezettudatossag-jegyeben-ujul-meg-a-fazekas-mihaly-gimnazium-epulete/2020/07/22/
https://www.facebook.com/debrecenvarosa

Címkék: Videók 

Kálmán Olga is szokott igazat mondani, de csak akkor, ha a bíróság kötelezi rá

Kálmán Olga is szokott igazat mondani, de csak akkor, ha a bíróság kötelezi rá. A videóban a "függetlenobjektív" újságírás révbe érése látható. Ugyanilyen helyreigazításokat tehetne közzé a teljes balliberális álhírgyártó propaganda-gépezet, csak nincs annyi kapacitása a normális embereknek, hogy feljelentsék őket.

Címkék: Videók 

Emlékeztető feledékenyeknek

Íme a baloldal akcióban: szétlövették az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után jogosan felháborodó magyarokat. Módszereik ma sem változtak, aki ki meri nyitni a száját, az letiltják, feljelentik, ha tehetnék rács mögé dugnák. A liberálisok szerint csak az a demokrácia, amikor ők vannak kormányon, aki kritikát mer megfogalmazni azt ellehetetlenítik. A baloldal által "visszavett" városokban szájzár-rendelettel hallgattatják el az önkormányzati befolyás alatt álló munkahelyeken dolgozókat, besúgókat alkalmaznak és fizetnek, elvonnak minden korábban intézményesített helyi támogatást, leállítják a fejlesztéseket, a pénzt pedig kitalicskázzák. Szinte az összes baloldali irányítás alatt álló megyeszékhely csődközeli állapotban van 8 hónap után.

Nem felejtünk! A magyarokkal többé ezt senki sem teheti meg.
Forrás: https://youtu.be/neVi1cfUAdE

Címkék: Gyurcsány  Videók 

Orbán Viktor szavai minden nap aktuálisak


Ha úgy érzed, fogytán az erőd, ha azt gondolod, a balliberálisok többen vannak, nézd meg ezt a videót! Mi vagyunk a többség, az igazság mellettünk áll, mi harcolunk a hazánkért, ők pedig ellene.
🇭🇺 Nekünk Magyarország az első! 🇭🇺
ADD TOVÁBB!

Címkék: Videók 

No borders, no nations", azaz nincs határ, nincs nemzet - hirdeti az Antifa nevű terrorszervezet

Nemzetközivé lesz holnap a világ, ez a harc lesz a végső, énekli a baloldal 11 évvel ezelőtt

Most már ugye senkiben nincs kétség afelől, hogy a világ balliberális erői állnak az Antifa (és gyakorlatilag minden korábbi, nemzetállamokat destabilizáló) terrorszervezet mögött? Nekik egy szegény, kiszolgáltatott, nemzeti öntudatában legyengített, könnyen manipulálható és szükség esetén olcsón megvásárolható rabszolga tömegekre van szükségük, és nem pedig független, jólétben élő, nemzeti hagyományaikat ápoló és nemzeti öntudatukra támaszkodó országokra.

Eredeti videó: https://youtu.be/w13GP-WFCGQ?t=62
Képek: https://szamokadatok.hu/

ADD TOVÁBB!

Címkék: Baloldali rombolás  Videók 

A baloldal végig kamuzott a járványa alatt

Itt a lehetőség megnézni a videót, ha még nem láttad

‼️Az összes kórházi rémtörténetről bebizonyosodott, hogy KAMU. A baloldal folyamatosan és következetesen próbálja rombolni az emberek egészségügybe vetett bizalmát. A mai MSZP videóhamisítási botrány nem más, mint egyike az alábbi videóban látható történeteknek.
A mai botrányról itt lehet olvasni: https://www.facebook.com/…/photos/10914131…/173865137423961/

Az alábbi videó pedig összefoglalja mindazt a mocskot, amit összehordtak a járvány idején. Összefogás helyett hátráltatták a védekezést, segítség helyett hazugságaikkal keltettek pánikot. És mindezért adófizetői forintokat is kapnak. Jegyezzétek meg jól, 2022 már nincs messze - ezt a bűnszervezetet nem szabad a Parlament közelébe sem engedni!

Hajrá FIDESZ! 🇭🇺🧡 Együtt erő vagyunk!

Címkék: Videók 

Liberális értékek

Így fenyegetik, sértegetik és támadják a magyarokat a balliberális politikusok és megmondóembereik

‼️ Videó ‼️ Így fenyegetik, sértegetik és támadják a magyarokat a balliberális politikusok és megmondóembereik. Szabó Tímea kiforgatta Kövér László szavait, és napokig hisztizett a többi baloldali női politikussal egyetemben azon, hogy a Házelnök szóvá tette modortalan viselkedését és a határon túli magyarokról szóló újabb kirohanását (maszk kérdésben). A Számok csapata összeszedett néhány baloldali politikus és közszereplő által tett kijelentést, melyek magyarok millióira nézve sértőek és fenyegetőek.

"Számok" - fél éve a magyar nemzeti érdekek szolgálatában.
Már több, mint 30 000 ember követi oldalunkat, csatlakozz te is!
Tükröt állítunk a baloldal elé, számokkal, adatokkal, tényekkel mutatjuk be a valóságot.
Kövessétek Facebook oldalunkat https://www.facebook.com/szamokadatok
És iratkozzatok fel Youtube csatornánkra.
https://www.youtube.com/c/SzámokAdatok
Korábbi cikkeinket megtaláljátok weboldalunkon (kereshető)
https://szamokadatok.hu/
Videóink elérhetőek a Facebookon is: https://www.facebook.com/szamokadatok

Címkék: Baloldali rombolás  Gyurcsány  Jobbik  Kettős mérce  Momentum  Videók 

Íme a Számok válasza a béremelést követelő baloldalnak: a reálbér változása 25 év alatt

A baloldal, a baloldali fakenewsmédia és a megtévesztett szimpatizánsaik gyakran hangoztatják azt, hogy milyen alacsonyak a bérek, és követelik, hogy Orbán Viktor azonnal adjon mindenkinek 100%-os béremelést.

Megnéztük, hogy amikor lehetőségük lett volna rá, mit tettek ők a bérek reálértékének megőrzése illetve a bérek reálértékének növelése érdekében. Az eredmény magáért beszél, a Fidesz-kormányok idején összesen 67,3 százalékkal nőtt a bérek reálértéke, míg a baloldali kormányok idejében csupán 5 százalékkal. A Fidesz közel 14-szer hatékonyabb ezen a területen. Kommentben elhelyezzük külön a grafikont kép formátumban is.

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Forrás:
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qsf001.html
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qli042.html

Címkék: Megélhetés  Videók