Címke: Vélemény

Ebből lehet választani április 3-án!

Bizonytalanság, kiszolgáltatottság, sarcolás VAGY erősödő, fejlődő, biztonságos, családbarát Magyarország!

Ebből lehet választani április 3-án!

Mi már döntöttünk!
Weboldalunkon további 4500 érvünk van a Fidesz-KDNP mellett!
https://szamokadatok.hu

ADD TOVÁBB!

PS: Még bárki lehet a baloldal jelöltje! Egyre erősebb bennünk az a gondolat, hogy ez is a show része: mutatnak egy vállalhatatlan jelöltet, aki az utolsó pillanatban pl. egészségügyi okokra hivatkozva visszalép, és behozzák a helyére a műsor második helyezettjét, Gyurcsány Ferencné Dobrev Klárát. Klára nagyon nyomul, és most a jobboldal figyelme Márki-Zayn van! Kérjük a "véleményvezéreket", hogy legyenek résen! Addig is itt van némi támpont ehhez a munkához.
Videó: Dobrev véleménye a magyar emberekről
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/521038532284596

Címkék: Vélemény 

Április 3-án lesz az országgyűlési választás és a gyermekvédelmi népszavazás!

Mi ott leszünk, és te? Jelezd hangulatjellel vagy kommenttel!

Április 3-án lesz az országgyűlési választás és a gyermekvédelmi népszavazás!

CSAK A FIDESZ-KDNP!

Részletek: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20220111-aprilis-3-an-lesz-az-orszaggyulesi-valasztas-es-a-gyermekvedelmi-nepszavazas

Címkék: Nemzet  Vélemény 

Fejezzük be az altatást! Egyetértesz? Ha igen, ha nem - írd meg kommentben!

A túlzott optimizmusnak rossz vége lehet! Most dolgozni kell, nem egymás vállát veregetni! Arra majd ráérünk a választás után.(Ha nyerünk!)

Fejezzük be az altatást! Egyetértesz? Ha igen, ha nem - írd meg kommentben!

Tisztelettel megkérjük a média szereplőit, a politikusokat, a bloggereket, az ún. véleményvezéreket, hogy kevesebbet hangoztassák a közvélemény-kutatások eredményeit, mert ezek nem biztos, hogy pontosak, torz képet mutathatnak az egyes pártok támogatottságáról. 2002-ben és 2006-ban is egyes elemzők a Fidesz győzelmét prognosztizálták, ami miatt bizonyára sok ember el sem ment szavazni, azt gondolhatták, hogy "rajtam nem múlik" A végeredményt ismerjük, a mai napig nyögjük ennek az árát.

A baloldalon összeállt az elvtelenség koalíciója, és azt is látjuk, hogy a kis pártok (pl. kutyapárt, Gattyán, Mi Hazánk, Gődény, ISZOMM, stb) is mind a baloldal malmára hajtják a vizet. Ez a meccs még nincs lejátszva! Örülni akkor lehet majd, amikor a valasztas.hu oldalon megjelenik a Fidesz-KDNP győzelmét bejelentő végeredmény. Addig is dolgozzunk tovább, már csak kb. kilencvenet kell aludnunk, és minden kiderül.

A Fidesz-KDNP szimpatizánsait pedig arra kérjük, hogy a választás napján tegyék meg azt, amit maguk és családjuk jövője érdekében tenniük kell! Ne legyen semmi sem fontosabb annál, hogy szavazatunkkal Magyarország további fejlődését támogassuk!

Több munka, kevesebb közvélemény-kutatás!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Fidesz-KDNP!

PS: Az "előválasztásnak" nevezett Gyurcsány-showról is azt mondta minden elemző, hogy Karácsonyt hozzák ki győztesként, és tévedtek.

Kapcsolódó: https://szamokadatok.hu/Post/4502/Ne_hagyjuk_hogy_manipulaljak_a_koztudatot

Címkék: Vélemény 

Hétköznapi jelenség

Ha szerinted is ez gáz, add tovább!

Hétköznapi jelenség

Fotók: https://www.facebook.com/mavcsoport/posts/4673555059404826
A projektről: https://bit.ly/3K5jkY2
Tömegközlekedés fejlesztése
Beszéd helyett tények következnek
https://szamokadatok.hu/Post/4436/Tomegkozlekedes_fejlesztese

Címkék: Vélemény 

Rossz ma libsinek lenni: Döntött az Alkotmánybíróság:

Lesz gyermekvédelmi Népszavazás!

Rossz ma libsinek lenni: Döntött az Alkotmánybíróság:

A gyermekvédelmi, pedofilellenes törvényt támadó baloldal ismét lyukra futott: az Alkotmánybíróság szerint minden rendben van a kérdésekkel és a népszavazás szellemével. A Fidesz programja a gyermekvédelem, a baloldal ezek szerint a pedofilokat védi a magyar gyerekekkel szemben. A "kapitány" is kijelentette, hogy a gyermekvédelmi törvényt eltörli, ha lehetőséget kap rá. Furcsa ezt hallani egy hétgyerekes apától... Ezek szerint ő is a pedofiloknak szeretne kedveskedni!

Varga Judit írta: ️ Döntött az Alkotmánybíróság: nincs akadálya a gyermekvédelmi népszavazásnak!

Az AB a mai napon megállapította, hogy a népszavazás ellen beadott indítványok nem megalapozottak, így végre a magyar emberek közvetlenül is elmondhatják véleményüket gyermekvédelem ügyében.

Védjük meg a családokat és a szülők jogait!

Kapcsolódó:
Külföldipropaganda-ellenes törvényt fogadtak el Lengyelországban!
Lesz visítás, hiszti, szankciók, lesznek vonulások, petíciók, és még sok minden más is, de kit érdekel?!
https://szamokadatok.hu/Post/4517/Kulfoldipropaganda-ellenes_torvenyt_fogadtak_el_Lengyelorszagban
Valódi segítség!
Több éves hagyomány, hogy a kormányzat igyekszik szebbé tenni a gyermekvédelmi ellátásban élő fiatalok ünnepét
https://szamokadatok.hu/Post/4496/Valodi_segitseg
Ezért fog bukni a baloldal!
Mind ott leszünk a választáson! Meg fogjuk állítani a külföldi lobbistát és haverjait!
https://szamokadatok.hu/Post/4471/Ezert_fog_bukni_a_baloldal
Márki-Zay a pedofilokat védi!
Vajon miért? Mit takargat Márki-Zay Péter?
https://szamokadatok.hu/Post/4431/Marki-Zay_a_pedofilokat_vedi

Az Alkotmánybíróság közleménye: https://alkotmanybirosag.hu/a-legfrissebb-dontesek

Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/467753031384817

Címkék: Vélemény 

2022!

Egészségben és sikerekben gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk minden követőnknek!

2022!

Sok munka áll mögöttünk, a 2021-es évben a járvány ellenére sem állt le az ország gazdasága, a fejlesztések, a családtámogatás, és bár a kialakult helyzet mindenkinek nehézségeket okozott, Magyarország sokkal jobban helyt állt, mint a nálunk fejlettebb és gazdagabb nyugati országok. A magyar gazdaságélénkítő csomag elérte a GDP 28 százalékát, munkanélküliségi rátánk pedig az uniós 7,6 százalékkal szemben jelenleg 3,8 százalékon áll. A családtámogatási és otthonteremtési rendszerünk nem csökkent, hanem bővült, adóemelések helyett a kormány adókat csökkentett, mert ez az egyetlen helyes út a válságból való kilábalás szempontjából.

A 2022-es esztendő is a munkahelyteremtésről, a családtámogatásról, az országépítésről és a magyar nemzeti érdekeink melletti feltétel nélküli kiállásunkról szól majd. Mi azt szeretnénk, hogy Magyarország maradjon magyar ország, erre a jelenlegi kormány garanciát jelent a választásig, de célunk az, hogy utána se essünk vissza a 2010 előtti időkbe. Borsodban már megmutattuk, hogy az egyesült ellenzéket is le tudjuk győzni, és néhány hónap múlva azt is megmutatjuk, hogy erre országosan is képesek leszünk.

Békességet, boldogságot, nyugalmat, szeretetet és összefogást kívánunk 2022-re minden magyarnak határon innen és túl!
"Jövőre" találkozunk!

Köszönet azoknak, akik megosztásokkal, kommentekkel és hangulatjelekkel segítik az oldal működését! A Számok egy civil kezdeményezés, ez az erősségünk!

Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!
Hajrá Fidesz-KDNP
Együtt újra sikerülni fog!

A túlélésünk törvényei
2020.08.20 - Részlet Orbán Viktor beszédéből, melyet az Összetartozás emlékhely avatásán mondott

1. Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse;
2. Minden magyar gyermek újabb őrhely;
3. Az igazság erő nélkül keveset ér;
4. Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni;
5. Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük;
6. Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs;
7. Egyetlen magyar sincs egyedül.

"Miként a természetnek és a csillagok járásának, úgy a megmaradásnak és a túlélésnek is törvényei vannak. S miután megértettük, fel kell véssük őket Magyarország tartóoszlopaira oly’ élesen, hogy többé egyetlen nemzedék se tudja levenni róla a szemét. Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse! Minden magyar gyermek újabb őrhely! Az igazság erő nélkül keveset ér! Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni! Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük! Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs! Egyetlen magyar sincs egyedül! Ez a XXI. századi Magyarország nemzeti politikájának könnyekkel és vérrel kiizzadt hét törvénye."

Videó: https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/3255286854548028
Orbán Viktor, a Nemzet Miniszterelnöke.
A teljes beszéd itt olvasható, ezek örök érvényű szavak! https://miniszterelnok.hu/orban-viktor-beszede-az-osszetartozas-emlekhely-avatasan/

Címkék: SzamokAdatok  Vélemény 

Ezt elXurtad, Feri!

Márki-Zay leválthatatlan!

Ezt elXurtad, Feri!

A Fideszt akartad megtréfálni azzal, hogy nem Karigerit hoztad ki győztesként, de önmagadnak tettél keresztbe ezzel!
Azt mondtátok, hogy az előválasztás tiszta volt, ez volt a demokrácia ünnepe, és azt, hogy közel 800 ezren vettek részt a "műsor" két fordulójában.

Nos, szerintetek a saját híveitek túlnyomó többsége úgy döntött, hogy Márki-Zay legyen a közös jelölt. Nem Klára, nem Geri, nem Petya, nem Fegyőr, hanem Márki-Zay!

A probléma ezzel csupán annyi, hogy ezek után már nem tudod őt leváltani! Márki-Zay győzelme után napról napra csökken a táborotok, hiszen ki szeretne több rezsit fizetni, ki szeretné, hogy eltöröljétek a minimálbért, ki szeretne migránsokat, ki szereti azt, ha trágyaevő gombáknak nevezi őket a miniszterelnök-jelölt? Kinek tetszik az, hogy emelnétek az üzemanyag árát, hogy azt javasoljátok, hogy járjunk gyalog, ki szeretné, ha újra el lenne törölve a 13. havi nyugdíj, és ki az, aki szerint jó dolog, ha egy miniszterelnök-jelölt aberráltaknak nevezi az embereket!

Márki-Zayt nem tudod leváltani, mert akkor mit mondasz a "népnek"? Bevallod, hogy az egész előválasztósdni csak egy színjáték volt? Esetleg bevallod, hogy meghamisítottátok a számokat, és nem is MZP nyerte az előválasztást? Vagy csak simán köpsz egyet a tömegbe, és közlöd, hogy 800 ezer szavazat ide vagy oda: te döntöd el, hogy ki lesz a jelölt?

Nincs jó megoldás, Feri! Márki-Zay a garancia a bukásotokra, ha lecseréled BÁRKIRE, akkor is bukni fogtok, mert a saját híveitek nem fogják nektek megbocsátani, hogy ilyen csúnyán átvertétek őket!

Az előválasztósdin elvileg Dobrev lett a második! Ha Feri fejével gondolkozunk, akkor elsüthető az a kártya, hogy az utolsó pillanatban visszalépteti Márki-Zayt, mondjuk "önként", mondjuk mindenki számára érthető "egészségügyi okokra" hivatkozva, és azzal a lendülettel behozza az előválasztósdi második helyezettjét, a feleségét.

Figyelni fogunk, Feri! Tudjuk, hogy átverés az is, amit kérdezel! Ha azt hiszed, hogy Kláráról ezzel most jól elterelted a figyelmet, tévedsz! Bárkit tolsz be az utolsó pillanatban, a táborod tudomására fogjuk adni, hogy milyen csúnyán átverted őket!

Ezt jól jegyezd meg!

Amíg elmélkedsz, hogy hogy mászol ki ebből a gödörből, addig nézd meg ezt a négy videót! Az internet nem felejt!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/4282321975192313/
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/521038532284596/
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1373421809692565
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/212454233584842

Részletek: Zuhanóban Márki-Zay Péter népszerűsége
Már az összefogáson belül is veszít támogatásából, és elszigetelődik a baloldal csúcsjelöltje
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20211229-zuhanoban-marki-zay-peter-nepszerusege

Címkék: Gyurcsány  Vélemény 

12. éve megszorítások helyett adócsökkentést, béremelést és újabb támogatásokat jelent a magyaroknak a január!

Feladat: keressük meg a “megszorítás, adóemelés, elvonás, bezárás, elbocsátás, megszűnik” szavakat

12. éve megszorítások helyett adócsökkentést, béremelést és újabb támogatásokat jelent a magyaroknak a január!

Sok sikert a kereséshez azoknak, akik komolyan gondolják, hogy ez elképzelhető Orbán Viktor irányítása alatt. Ilyen nincs és nem is lesz.
Ne is szaporítsuk a szót, vágjunk is bele! Ha úgy gondolod, hogy ezt emberek millióinak illik tudnia, oszd meg te is!

Munkáltatói adó csökkentése, 590 milliárd forint
https://bit.ly/3oZBH8f
Iparűzési adó csökkentése, 150 milliárd forint
https://bit.ly/3oZBH8f
A 2009-es 33,5 százalékról 13 százalékra csökken a munka közterhe
https://bit.ly/3ywggPc
A munkát terhelő adók csökkentésében nemzetközi összehasonlításban dobogós Magyarország
https://bit.ly/3ywggPc
A 9 százalékos társasági adó a legalacsonyabb az Európai Unióban
https://bit.ly/3ywggPc
A személyijövedelemadó-mértékek uniós versenyében a harmadikok vagyunk
https://bit.ly/3ywggPc
Jövőre már az élelmiszerekért is fizethetünk SZÉP-kártyával.
https://bit.ly/3qfhquG
Lakossági kamatstop lép érvénybe. Közel tíz százalékkal csökkenhetnek a törlesztőrészletek
https://bit.ly/3Jhkm2v
Ezentúl nem kell befizetni szakképzési hozzájárulást
https://bit.ly/3ywggPc
2,5 százalékkal kevesebb lesz a szocho
https://bit.ly/3ywggPc
15,5 százalékról 13 százalékra csökken az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (ekho)
https://bit.ly/3ywggPc
Meghosszabbítják a kis- és középvállalkozások helyi iparűzési adó kedvezményét
https://bit.ly/3ywggPc
11 százalékról 10 százalékra csökken a kisvállalati adó (kiva). Ez 10 milliárd forintot jelent.
https://bit.ly/3ywggPc
2010-ben még 20 százalék fölött volt, mostanra hat százalékra sikerült leszorítanunk az áfarést
https://bit.ly/3DUl0za
Kétmillió forintos bevételig az átalányadózóknak nem kell személyi jövedelemadót fizetniük
https://bit.ly/3ywggPc
Éves szinten 17,1 százalékkal több pénzből gazdálkodhatnak a nyugdíjasok
https://bit.ly/3GGysbJ
Átlagosan 60 ezer forinttal több marad havi szinten a fiatalok zsebében
https://bit.ly/3dNI7AO
A magyar gazdaság eredményeit világszerte elismerik https://bit.ly/3s69dvu
10%-kal nő a katonák bére
https://bit.ly/3dCBH7t
21%-kal nő az ápolók bére
https://bit.ly/3lFGUjt
10%-kal nő a pedagógusok bére
https://bit.ly/3DCke9T
9%-kal nő a postai dolgozók bére
https://bit.ly/31DgU1k
20%-kal nő a szociális dolgozók bére
https://bit.ly/3lKrvyk
Érkezik az orvosi béremelés 3. üteme
https://bit.ly/3345aFj
20%-kal nő a kulturális dolgozók bére
https://bit.ly/3oBwKCp
20%-kal nő a bölcsődei dolgozók bére
https://bit.ly/3lGMcuY
Megjött a rekord összegű nyugdíjprémium
https://bit.ly/31ATBoR
Újabb 5%-kal nőnek a nyugdíjak
https://bit.ly/3DJJET3
Érkezik a 13. havi nyugdíj
https://bit.ly/3dTdfz7

10%-kal nőnek a bérek a Volánbusznál és a MÁV-nál
https://bit.ly/334HFfn
6 havi fegyverpénzt kapnak a rendvédelmi dolgozók
https://bit.ly/3rMBBmc
10%-kal nő a rendvédelmi dolgozók bére
https://bit.ly/3ybQQWV
200 000 forintra nő a minimálbér
https://bit.ly/3ECFWvB
260 000 forintra nő a garantált bérminimum
https://bit.ly/3pGzIF3
100 000 forintra nő a közmunkások bére
https://bit.ly/325dsg1
Duplázódik a babakötvények állami támogatása
https://bit.ly/3F0fYm0
Adómentességet kapnak a fiatalok. Ez 140 milliárd forint
https://bit.ly/3lMOrwN
A családok visszakapják a befizetett adót. Ez 600 milliárd forint
https://bit.ly/3DyfF0o
1500 milliárd forinttal csökkennek az adók
https://bit.ly/3ozMuWp
Európa legolcsóbb közüzemi díjait fizetjük
https://bit.ly/3ouXJ2h
Jön a kisvállalati rezsicsökkentés
https://bit.ly/3IB3unc

Rekord gazdasági növekedés
https://bit.ly/3DGA6bA

Rekord aranytartalék
https://bit.ly/3lRe53G

Ingyenes tankönyv és közétkeztetés
https://bit.ly/3oFzDlq

Családi adókedvezmény, CSOK, babaváró, stb
https://bit.ly/30fP0ry

Otthonfelújítási és autóvásárlási támogatás
https://bit.ly/30fP0ry

Öröklési sarc törölve, nincs haláladó
https://bit.ly/31LpFGf

Harmadára csökkent a szegénység
https://bit.ly/3IvUwHT

Maximalizálva lett az üzemanyagár (üzemanyag rezsicsökkentés)
https://bit.ly/3dVHp4v
Egy minimálbért kereső fiatal 2,8x több pénzt visz haza, mint 10 éve!
https://bit.ly/3FdnJVG
Egy minimálbért kereső kétgyerekes szülő 3x több pénzt visz haza, mint 10 éve!
https://bit.ly/3FdnJVG
Egy átlagbért kereső kétgyerekes szülő 2,6x több pénzt visz haza, mint 10 éve!
https://bit.ly/3FdnJVG
Egy átlagos nyugdíjas 2x több pénzt visz haza, mint 10 éve!
https://bit.ly/3FdnJVG
A GDP 6,2%-át költjük családtámogatásra,
️amivel világelsők vagyunk!
https://bit.ly/3oyYSWz

Most te jössz!
ADD TOVÁBB!

Címkék: Vélemény 

Az Alkotmánybíróság tagjai elmozdíthatatlanok!

Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke tette helyre Márki-Zayt és "szakértőit"

Az Alkotmánybíróság tagjai elmozdíthatatlanok!

Nem lehet vita abban, hogy az alkotmányt csak olyan többséggel lehet módosítani, ahogy azt a hatályos szabályok megengedik, továbbá abban sem, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) tagjai elmozdíthatatlanok – hangsúlyozta a testület elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Sulyok Tamást azzal kapcsolatban kérdezték, hogy kedden nyílt levélben reagált azokra „az utóbbi hónapokban egyre erősödő politikai jellegű elképzelésekre, amelyek egy kormányváltás esetén az Alaptörvény tollvonással történő eltörlését és az Alkotmánybíróság testületének feloszlatását helyezik kilátásba”.

Eddig az Ab elnöke nem került olyan helyzetbe, hogy nyílt levelet kelljen intéznie a hatalmi ágak képviselőihez e tárgyban.”
Általános konszenzus volt az alkotmányosság kapcsán
Mint emlékeztetett, Magyarországon a rendszerváltás óta valamennyi politikai erő között konszenzus uralkodott „az alkotmányosság mindenáron való betartásáról. Soha, senki nem vonta kétségbe, hogy csak alkotmányos eszközökkel lehet jogszabályt módosítani és bármilyen politikai jellegű cselekvést elvégezni” – fogalmazott.

Sulyok Tamás egyúttal rögzítette, hogy az alkotmánybíráskodás egész Európában két nagyon fontos cölöpön nyugszik: az alkotmánybírósági határozatoknak mindenkire kiterjedő hatállyal kell bírniuk, továbbá az alkotmánybírák hivatali idejük alatt nem mozdíthatók el semmiféle parlamenti többséggel.

Semmilyen politikai erő el nem mozdíthatja őket, még rendkívüli jogrend esetén is biztosítani kell az Ab működését”
– szögezte le. Hozzátette: „ha az alkotmányos renden csupán egy rést is ütnek, akkor annak egésze összedől. Aki az alkotmánybírók elmozdításában gondolkodik, az nem sakkozik, hanem felborítja a sakktáblát” – vont párhuzamot, majd azt is leszögezte, hogy a demokratikus diskurzusban nincs helye az alkotmányellenes megoldásoknak.

Az alkotmányos rendnek jogszerű alternatívája nincs
A másik lehetőség a bizonytalanság, a puccs, egy olyan politikai helyzet, ami nálunk soha nem fordult elő. „Azt gondolom, nem is fordulhat elő” – mondta Sulyok Tamás, és egyúttal figyelmeztetett, „minden demokratikus erőnek azon kell dolgoznia, hogy ilyen ne is fordulhasson elő”.

Az alkotmány tartalmáról lehet vita, de arról nem lehet, hogy az alkotmányt csak olyan többséggel lehet módosítani, ahogy azt a hatályos szabályok megengedik, és abban sem lehet vita, hogy az Ab tagjai elmozdíthatatlanok – emelte ki Sulyok Tamás, majd úgy folytatta: a hatályos alaptörvény világosan meghatározza, hogy mely szerv jogosult alkotmányt elfogadni vagy módosítani, és azt milyen többséggel jogosult megtenni. „Ezek kőbe vésett szabályok, ezekkel nem lehet vitatkozni” – hangoztatta. A testület elnöke kitért arra is, hogy alkotmányos szabályok alkotják a jogrend alapját: a jogrend és a jogbiztonság megingása az emberek személyi és gazdasági biztonságának sérelmével jár.

Kapcsolódó:
A Kúria elnöke szerint alkotmányos puccs megtervezése folyik
https://hvg.hu/itthon/20210625_varga_zs_andras_alkotmanyos_puccs
Ez már nem játék!
Az Alaptörvény és törvényeink legitim voltának megkérdőjelezése legyen bűncselekmény! Ha egyetértesz, add tovább!
https://szamokadatok.hu/Post/3898/Ez_mar_nem_jatek
Puccsra és erőszakos hatalomszerzésre készülnek Gyurcsányék!
Gyurcsány győzelemre utal, a valóság az, hogy a baloldal veresége esetén próbálják majd ki az ukrán és a belorusz forgatókönyvet!
https://szamokadatok.hu/Post/3889/Puccsra_es_eroszakos_hatalomszerzesre_keszulnek_gyurcsanyek
Az Alkotmánybíróság üzenete a baloldalnak!
Az Alaptörvény lebontására vonatkozó ellenzéki elképzelések a jogállamiság és a demokrácia elleni súlyos támadások!
https://szamokadatok.hu/Post/4492/Az_Alkotmanybirosag_uzenete_a_baloldalnak
Döntést hozott az Alkotmánybíróság!
Az Alkotmánybíróság egyértelművé tette, hogy jogunk van elutasítani, hogy másokkal éljünk együtt, mint akikkel évszázadok óta közös a sorsunk
https://szamokadatok.hu/Post/4458/Dontest_hozott_az_Alkotmanybirosag
A baloldal polgárháborút akar kirobbantani hazánkban? Értik egyáltalán, hogy mit beszélnek?
A magyar egy békeszerető nép, azt azonban senki sem fogja hagyni, hogy feles többséggel döntsenek a fejünk fölött
https://szamokadatok.hu/Post/4387/A_baloldal_polgarhaborut_akar_kirobbantani_hazankban_Ertik_egyaltalan_hogy_mit_beszelnek
Korai volt az öröm, LiPsik!
Nem a Kúria "kaszált", hanem Az Alkotmánybíróság kaszálta el a Kúria végzését!
https://szamokadatok.hu/Post/4507/Korai_volt_az_orom_LiPsik

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20211219_sulyok_tamas_az_alkotmanybirosag_tagjai_elmozdithatatlanok
A 444 cikke, amiben a puccsról elmélkednek: https://444.hu/2021/11/29/gyors-minimalista-sebeszi-pontossagu-beavatkozas

Címkék: Nemzet  Vélemény 

Az Alkotmánybíróság üzenete a baloldalnak!

Az Alaptörvény lebontására vonatkozó ellenzéki elképzelések a jogállamiság és a demokrácia elleni súlyos támadások!

Az Alkotmánybíróság üzenete a baloldalnak!

Pár napja Brüsszelnek is üzent az Alkotmánybíróság! Az Alkotmánybíróság egyértelművé tette, hogy jogunk van elutasítani, hogy másokkal éljünk együtt, mint akikkel évszázadok óta közös a sorsunk
https://szamokadatok.hu/Post/4458/Dontest_hozott_az_Alkotmanybirosag

Reagált az Alaptörvény lebontására vonatkozó ellenzéki elképzelésekre az Alkotmánybíróság elnöke. Itt van az eredeti levél:
https://bit.ly/3GO4pPA

Dr. Sulyok Tamás a jogállamiság és a demokrácia elleni közvetlen és súlyos támadásoknak nevezte az egyes baloldali politikai szereplők elképzeléseit.

Nyílt levélben reagált Dr. Sulyok Tamás az utóbbi hónapokban egyre erősödő politikai jellegű elképzelésekre, amelyek egy kormányváltás esetén az Alaptörvény tollvonással történő eltörlését és az Alkotmánybíróság testületének feloszlatását helyezik kilátásba.

Az Alkotmánybíróság elnöke szerint az egyes pártok által megfogalmazott és velük szimpatizáló értelmiségi körök által egyértelműen támogatott nézetek a jogállamiság és a demokrácia elleni közvetlen és súlyos támadások, és mint ilyenek, egy demokratikus jogállamban teljességgel elfogadhatatlanok.

Dr. Sulyok Tamás levelében – amelyet a hatalmi ágak képviselőihez, Áder János köztársasági elnökhöz, Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Kövér László házelnökhöz címzett – úgy fogalmaz:

„Az alkotmánybíróságok a jogrendszer zavartalan működésének biztosítékaiként őrködnek afelett, hogy a hatalmi ágak aktusai megfeleljenek az alkotmányok előírásainak. A magyar Alkotmánybíróság más európai alkotmánybíróságokhoz hasonlóan olyan testület, amely a jogállami és demokratikus működésnek az európai alkotmányos demokráciákban általánosan elfogadott garanciája. Az Alkotmánybíróság valamennyi hatalmi ág felett alkotmányos kontrollt gyakorol, de zavartalan működését a törvényhozó és a végrehajtó hatalmi ágak együttesen kötelesek biztosítani.”

Civil, hazaszerető, adófizető emberként mondjuk: NEM FOGJUK HAGYNI, hogy BÁRKI IS páros lábbal tiporja a magyar jogállamiságot. Az ilyen próbálkozásokat meg fogjuk akadályozni. Vagyunk ehhez pár millióan!

Hajrá Fidesz-KDNP!
Hajrá Magyarország!
Hajrá magyar demokrácia!

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20211214_alaptorveny_lebontas_ketharmad_alkotmanybirosag_kozlemeny

Címkék: Baloldali rombolás  Nemzet  Vélemény