Címke: Vélemény

12 pontban arról, hogy miért a Fidesz-KDNP pártszövetséget támogatjuk!

Mi azt szeretnénk, hogy Magyarország maradjon magyar ország! Add tovább, ha te is!

12 pontban arról, hogy miért a Fidesz-KDNP pártszövetséget támogatjuk!

Egy áljobboldali Gyurcsány-báb sem fogja tudni megtéveszteni a többséget!
👉Videó: https://www.facebook.com/rakay.philip/posts/279037864088443
👉Cikk:
https://szamokadatok.hu/Post/4133/Veget_ert_a_Gyurcsany-show

12 átfogó cikkel (és további 4000-rel a weboldalunkon) mondjuk el, hogy miért támogatjuk a Fidesz-KDNP pártszövetséget! A tisztánlátás érdekében szögezzük le: bennünket nem fizet sem a Fidesz, sem Mészáros, sem a Megafon - senki! Mi "csupán" mezei adófizető állampolgárok vagyunk, és azért támogatjuk a jelenlegi kormányt, azért szerkesztjük ezt az oldalt, mert szeretjük a hazánkat, tudjuk, megtapasztaltuk, hogy milyen rossz volt a baloldali kormány idejében az életünk, és látjuk, hogy mennyivel emberségesebb most Magyarország, mennyivel jobb az élet, mennyivel több most a lehetőség. A Fidesz nem "halat osztogat", hanem lehetőséget ad arra, hogy "halásszunk", és ez az egyetlen helyes út! Haza, család, munka - nincs más alternatíva!

️A baloldal egyetlen programja az, hogy "bontsuk le az Orbán-rendszert". Ok, és mi lesz utána? Honnan lesz munkahely, családtámogatás, nyugdíj, egészségügy, oktatás, honvédelem? Hmm? https://szamokadatok.hu/Post/4122/2022-es_valasztas

Magyarország maradjon
Bátor
https://bit.ly/3xMUoxA

Szuverén
https://bit.ly/35NrYaK
Elismert
https://bit.ly/3wQQK5D

Gyarapodó
https://bit.ly/2Sjgngg

Jogállam
https://bit.ly/2Uk6GPh

Családbarát
https://bit.ly/2UwywrO

Egészséges
https://bit.ly/3gVoNmu

Innovatív
https://bit.ly/3d5egE8

Környezetbarát
https://bit.ly/35Q1V2k

Biztonságos
https://bit.ly/35J6sUz

Önellátó
https://bit.ly/3zLeIRL

Egységes
https://bit.ly/3xM0oGy

Minél jobban támadják Magyarországot külföldről, annál többen fogunk Orbán Viktor köré gyűlni, és a negyedik kétharmados győzelemmel 2022-ben elmondjuk a véleményünket mindenkinek arról, hogy mi hogyan látjuk a világot!

ADD TOVÁBB!

Címkék: Bűnözés  Család  Egészségügy  Fejlődés  Környezetvédelem  Nemzet  Vélemény 

Milyen jó ez a "diktatúra", ugye, Péter?!

MZP, és még sokan mások is abba a tányérba köpnek, amelyikből esznek

Milyen jó ez a "diktatúra", ugye, Péter?!

És mennyi ilyen "Márki-Zay" van Magyarországon... Szidják a kormányt, miközben kisétálnak, új, csokos házukból, beülnek az új, kormányzati támogatással vásárolt autójukba, elmennek elköltenek trendi rucikra vagy 80 ezret, és sírnak, hogy nincs pénz, a kormányt meg elhordják mindennek...

2020.06.02.
Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort Márki-Zay Péter
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/hitlerhez-hasonlitotta-orban-viktort-marki-zay-peter-2502623
2021.03.30.
Márki-Zay átvette a kormány támogatásával vásárolt új, 7 személyes autóját.
https://www.facebook.com/peter.markizay/posts/4166782253346029

ADD TOVÁBB!

Címkék: Kettős mérce  Vélemény 

Az eddigi legnagyobb Békemenet készül!

Ha te is várod, add tovább!

Az eddigi legnagyobb Békemenet készül!

Ott leszünk
👉Közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt – soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzésében résztvevő összes honfitársunkat, hősies munkájukat személyesen is elismerve – közösen haladhatunk a Békemeneten
– jelentette be Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke keddi sajtótájékoztatóján.

Erőt adhat a nyolcadik Békemenet

Három és fél év kihagyás után ismét útjára indul békemenet, amely a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb tömeget megmozgató civil kezdeményezése. Az október 23-ára meghirdetett eseményen a tizenöt évvel ezelőtti gyurcsányi rendőrterrorra is emlékeznek. A szervezők közlése szerint az idei felvonulás elsődleges célja, hogy megmutassák: sokan állnak ki hazánk szuverenitása mellett.
Nem szeretnénk egy bizonyos pártideológiára alapozott birodalmi rendszerben gondolni a jövőnkre. Meg kell őrizni szuverenitásunkat!

– mondta lapunknak Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulójára összehívott békemenettel kapcsolatban. Hozzátette: egyre nagyobb nyomás nehezedik a magyar kormányra, és ezzel együtt a magyar népre is Brüsszelből. Eközben – folytatta – a baloldal egész egyszerűen a kormány megdöntésére szövetkezik Brüsszellel. Elmondása szerint Brüsszel a hazai baloldal anyagi támogatásával próbálja érvényre juttatni akaratát. – Demokrácia csak ott van, ahol az emberek elmondhatják a véleményüket saját sorskérdéseikről, úgy élhetik az életüket, ahogy szeretnék – hangsúlyozta.

A baloldalról szólva azt mondta:

2002 és 2010 között már bizonyítottak, 2006-ban pedig egy délután alatt államterrorral véres köztársaságot hoztak létre a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Astoriánál.
– Korábban azt mondtam, hogy a következő békemenet október 23-án babakocsival, karon ülő gyerekekkel vonul végig azon az útvonalon, ahol ők ezt a balhét elkövették. A baloldal már ki is forgatta e szavaimat. Mi békésen akarunk végigvonulni, meg akarjuk őrizni a csendet, ezt a kulturált üzenetet, és nem kívánunk olyan csetepatét, mint ami tizenöt évvel ezelőtt történt október 23-án – mutatott rá.

GYURCSÁNY NEM TÉRHET VISSZA

– Nem szabad engedni, hogy az elképesztően zajos és agresszív baloldali propagandakampány bárkit is elbizonytalanítson. A békemenet erőt adhat ehhez is – jelentette ki Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője. Robert Schumant, az EU egyik alapítóját idézve hangsúlyozta: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz. Bencsik András közölte azt is, hogy egy veszedelmes politikai bűnöző készül visszatérni a hatalomba, úgy hívják: Gyurcsány Ferenc.

– A volt miniszterelnök, a DK elnöke a felejtésben bízik. Meg kell mutatnunk, hogy ez az ember nem térhet vissza – hangoztatta Bencsik András.

VÉGSŐ CSATÁRA KÉSZÜLNEK

Fricz Tamás politológus a Demokratának úgy fogalmazott: azért van szükség az újabb békemenetre, mert a globalista erők, amelyek az elmúlt két évtizedben vezető szerepet alakítottak ki a bel- és külpolitikában, a nemzetközi közvéleményben, a társadalom szegmenseiben, a végső csatára készülnek: a nemzeti, szuverenista, konzervatív és keresztény politikusokat meg akarják buktatni és totális uralomra törnek. – Látványos és összehangolt támadás indult meg Magyarország ellen, és a 2022-es országgyűlési választásokon biztosra akarnak menni. A globalisták és a szuverenisták küzdelme a csúcspontjára érkezett.

Meg kell mutatnunk, hogy nemcsak a politikusaink küzdenek a hagyományos értékeinkért, hanem a magyar civil társadalom is, hiszen nélkülünk nem lehet a küzdelmet győzelemre vinni – jelentette ki Fricz Tamás.

Hozzátette, most kulturális vasfüggöny ereszkedett Európa közepére, és bár a hidegháború idején Magyarország a rossz oldalon állt, ezúttal a jó oldalon vagyunk. – Nincsenek ellenállhatatlan és legyőzhetetlen erők, csak olyanok vannak, amelyekkel szemben nem áll senki. A békemenet ellenáll a legyőzhetetlennek látszó fősodorral szemben, és legyőzi azt – fejtette ki a politológus.

SZÁZEZREKET MOZGATOTT MEG

A békemenet a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb tömeget megmozgató civil kezdeményezése. A 2012 januárjában tartott első meneten „Nem leszünk gyarmat!” jelszóval mintegy négyszázezren álltak ki a hazai és nemzetközi támadások kereszttüzébe került Orbán-kormány mellett. Ilyen hatalmas tömeg hazánkban még soha nem demonstrált egy fennálló kormány mellett. A második Orbán-kormány (2010–2014) alatt – főként a nemzeti ünnepeinken – ezt követően még öt békemenetet tartottak, négyet Budapesten, egyet Gyulán. Minden fővárosi rendezvényen több százezren álltak ki a nemzeti kormányért, és tettek hitet hazánk függetlensége és szuverenitása mellett. A menethez csatlakoztak a határainkon túl élő magyarok és a kormány iránti szimpátiájukat kifejezni kívánó lengyelek is.

A 2014-es országgyűlési választások előtt egy héttel szervezett hatodik megmozdulás a szervezők szerint minden idők legnagyobb békemenete volt, és egészen biztosan hozzájárult a Fidesz második kétharmados győzelméhez.
A Belügyminisztérium szerint a résztvevők száma 460 ezer volt. A harmadik Orbán-kormány ciklusának végén, három héttel a 2018-as országgyűlési választások előtt megrendezett hetedik békemenet is csaknem négyszázezer embert mozdított meg. Ekkor készültek azok a ma már történelminek nevezhető fotók, amelyek a Margit hídon vonuló, végeláthatatlan tömeget és zászlóerdőt ábrázolják.

Videó: https://youtu.be/84MRW2xxzKI
Forrás: https://videkhangjai.hu/portal/pandemia-utan-johet-az-ujabb-bekemenet/
https://magyarnemzet.hu/belfold/2021/10/erot-adhat-a-nyolcadik-bekemenet

Címkék: Nemzet  Vélemény 

“Orbán Viktor kormányzása Magyarország egyik legsikeresebb időszaka”

/David Cornstein, USA volt magyarországi nagykövete (2018-2020)/

“Orbán Viktor kormányzása Magyarország egyik legsikeresebb időszaka”

Részletek: https://bit.ly/3uWanJs
Miért? Pl. ezért!
👉Béremelések, támogatások
https://szamokadatok.hu/Post/4088/Na_most_lehet_Orbanozni_es_tolvajozni
👉Fejlesztések (Oktatás, egészségügy, műemlékek, tömegközlekedés)
https://szamokadatok.hu/Post/4079/Negy_video_amitol_sirva_fakadnak_a_liberalisok
👉Demográfiai fordulat
https://szamokadatok.hu/Post/4075/A_magyar_tarsadalom_lassan_de_biztosan_gyogyul_az_utobbi_10_evben
👉Honvédség fejlesztése
https://szamokadatok.hu/Post/4058/Honvedseg_regen_es_most
👉Adócsökkentés
https://szamokadatok.hu/Post/4041/2010_ota_50_szazalekponttal_csokkentek_a_jovedelemadok
👉Rezsicsökkentés
https://szamokadatok.hu/Post/4086/Egy_atlagos_magyar_csaladnak_ma_nem_faj_a_szamlak_kifizetese_mig_2010-ben_fajt
👉1 000 000 új munkahely
https://szamokadatok.hu/Post/3955/Ujabb_csucson_a_foglalkoztatottsag_valora_valt_egy_evtizedes_igeret
👉Nemzetközi elismerések, felminősítések
https://szamokadatok.hu/Post/4043/Ezt_sosem_fogja_leirni_a_baloldal
👉Kiváló diplomácia
https://szamokadatok.hu/Post/3965/Ime_az_elszigetelt_Orban_
És még sok minden más! https://szamokadatok.hu/

ADD TOVÁBB!

Címkék: Vélemény 

1 000 000 aláírás! Hatalmas siker!

A Fidesz petícióját sokkal többen írták alá, mint amennyien részt vettek az ellenzéki előválasztósdin!

1 000 000 aláírás! Hatalmas siker!

Ez csak egyet jelenthet: MI VAGYUNK A TÖBBSÉG!
2022-ben el fogunk menni szavazni, és a 4. kétharmados győzelemmel végső csapást mérünk a Magyarországnak és a magyar embereknek ártani akaró ellenzékre!
👍, ha te is ott leszel!

A hivatkozott videó: https://youtu.be/tlA9wYJ4HIM
Még saját csatlósai is elküldték Ferit jó messzire!

Sokan nem akarják, hogy Gyurcsány Ferenc visszatérjen a hatalomba, ezt mutatja a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióhoz csatlakozó több mint egymillió magyar ember is - fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában, melyben az Európai Parlament állampolgári jogi, bel- és igazságügyi (LIBE) bizottságának Magyarországra küldött tényfeltáró delegációjáról is beszélt.

Hollik István az előválasztásról úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc mivel régóta nem tud már országgyűlési választásokat nyerni, ezért szervezett magának egy „kis házibajnokságot”. A számok mind azt mutatják, hogy Gyurcsány Ferenc újra leuralta a baloldalt és tanulságosnak nevezte azt, hogy a Momentum utolsó helyezésével a baloldal megújítására tett kísérlet is megbukott.

Közölte: mindenki számára nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője és az is, hogy az előválasztásnak innentől már nincs tétje. Csak az a kérdés, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje Gyurcsány Ferenc felesége vagy Karácsony Gergely főpolgármester lesz, aki már több mint 17 éve dolgozik neki - mondta.

A 2022-es országgyűlési választás tétje azonban annál nagyobb lesz: bő fél év múlva két politika, a 2010 óta folytatott országépítés és Gyurcsány Ferenc politikája között kell választani - hangsúlyozta Hollik István.

A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióval szeretnének minden olyan embert elérni, aki egyetért abban, hogy nem szabad visszatérni a múlt politikájához. Elmondta: mindenkihez bekopogtatnak és nemsokára elindul az online kitöltési lehetőség is.

Kiemelte, míg a Fidesz-KDNP kormány adót csökkent a vállalkozásoknak, a baloldal emelte azokat. A baloldal elvette a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, ezzel szemben a jobboldali kormány jövőre visszaadja a gyermeket nevelő szülőknek az általuk befizetett adót. A baloldal egyhavi nyugdíjat is elvett az idősektől és megemelték a rezsit, ezzel szemben a Fidesz-KDNP kormány visszaadja a nyugdíjasoknak a 13. havi nyugdíjat és olcsón tartja a rezsit. Ezzel az időseknek járó biztonságot garantálják - emelte ki.

Hollik István arra is kitért: Brüsszel nem fogja kifizetni a magyar vállalkozásoknak az európai színvonalú bért. Azt a magyar gazdaság tudja kitermelni és ezt csak munkaalapú társadalom építésével lehet megtenni akkor, ha egyre többen dolgoznak, van gazdasági növekedés, fogyasztás és ezáltal a vállalkozások tudnak fejleszteni, kapacitásokat bővíteni, új munkahelyeket létrehozni és radikálisan, dinamikusan béreket emelni - mondta.

Hollik István szerint az is világos, hogy Gyurcsány Ferencék Európai Egyesült Államokat akarnak, ezzel megszüntetve Magyarország szuverenitását. Emlékeztetett: 2010-ben Magyarország bár jogilag független volt, de ki volt szolgáltatva, mert az államadósság, az energiaszektor, a bankszektor nagy része külföldi kézben volt. Vissza kellett szereznünk a szabadságunkat és a kiküzdött szabadsággal Magyarország „képes jól élni” - tette hozzá.

„Nekünk az EU csak egy eszköz ahhoz, hogy a saját nemzeti céljainkat el tudjuk érni” - fogalmazott Hollik István, hozzátéve: ehhez erős Európára, nemzetek Európájára van szükség, nem pedig egy újabb birodalomra. Gyurcsány Ferencék viszont a „kritikátlan igazodás” és a „merjünk kicsik lenni politikája alapján” megint be akarnak hódolni, most éppen Brüsszelnek. De láttuk, hogy ez a politika 2010 előtt kudarchoz vezetett - jelentette ki.

A műsorban Hollik István kitért arra is: a LIBE-delegáció összetételét tekintve könnyű arra a megállapodásra jutni, hogy „a tények és a valóság nem zavarja meg a tisztánlátásukat”. Megjegyezte: a delegáció tagja volt egy LMBTQ-aktivista mellett csupa olyan liberális politikus, akik folyamatosan támadják Magyarországot. Rámutatott arra: az eljárási szabályok szerint egy ilyen delegációnak az érintett tagállam európai parlamenti képviselője nem lehet a tagja, Donáth Anna liberális baloldali képviselőnek mégis megengedték ezt. Először a saját maguk által állított szabályokat kellene betartani és utána lehet elkezdeni vizsgálgatni más országok berendezkedését és jogállami helyzetét - vélekedett Hollik István. Arról is beszélt: Deutsch Tamás meghívta a delegációt a CÖF kamionjához, amely a 2006-os október 23-i eseményeket mutatta be, mert ha volt Magyarországon jogsérelem, amikor durván sérült a jogállam, az 2006. október 23-án volt. Érdekes módon a bizottság erre a kiállításra nem volt kíváncsi - tette hozzá.

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20211003-tobb-mint-egymillioan-alairtak-a-stop-gyurcsany-stop-karacsony-peticiot

Címkék: Nemzet  Vélemény 

700 000!

Már 700 000 ember üzent a baloldalnak: STOP!

700 000!

Soha, egyetlen ellenzéki petíciót sem írtak alá ennyien! Ez azért van, mert MI VAGYUNK A TÖBBSÉG!
A józanul gondolkodó, hazaszerető, családcentrikus hétköznapi magyar emberek tábora, akik nem felejtették el a 2010 előtti repressziókat, és akik meg fogják akadályozni, hogy a baloldal újabb esélyt kapjon hazánk és családjaink tönkretételére!

Már 700 000-en aláírtátok a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót. Ez 700 000 nemet jelent a kudarcos Gyurcsány-korszakra.
Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a múlt!
Csatlakozzatok a petícióhoz minél többen, nincs megállás!

️Emlékszünk a baloldal legutóbbi nagy akciójára, amikor Hadházy vezetésével lopták a Nemzeti Konzultációs íveket? Hetekig gyűjtötték, és csupán 260 000 ívet tudtak összegyűjteni illetve ellopni. Ez igaz, nem petíció, de hasonló, "talpalós" véleménynyílvánítás, mint a Fidesz petíciója, ami úgyszintén a köztereken gyűjti az aláírásokat, nem lehet azt mondani, hogy az egyik online, a másik meg személyes jelenlétet igényel.
https://szamokadatok.hu/Post/1924/A_baloldali_megelhetesi_partoknak_es_politikusoknak_mindosszesen_260_ezer_ivet_sikerult_osszelopkodniuk

Ezek a számok, elvtársak!

Forrás: https://www.facebook.com/FideszHU/posts/10161184064599307

Címkék: Nemzet  Vélemény 

500 000!

Erős üzenet a baloldalnak!

500 000!

Miért nem kérünk belőlük? Oldalunkon már több, mint 4000 ok van erre!

Már több mint félmillióan írták alá a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót .

A tét óriási: az a kérdés, hogy 2022-ben visszatér-e a kudarcos gyurcsányi múlt, amire a magyarok 2010-ben nagy többséggel mondtak nemet.

Forrás: https://www.facebook.com/FideszHU/posts/10161175384659307

Címkék: Vélemény 

Az okos liberálisokat kérdezzük

Ha mindent "ellop a Zorbán", akkor

Az okos liberálisokat kérdezzük

Miből kapod a rezsicsökkentést?
Miből mehetnek ingyen táborozni a rászoruló gyerekek?
Miből épülnek az utak, autópályák?
Miből épülnek a kórházak, orvosi rendelők, mentőállomások?
Mitől ingyenes a tankönyv?
Mitől ingyenes az étkezés több mint 1 millió gyermeknek?
Miből vásárolja vissza a kormány a baloldal által eladott vagyont?
Miből újulnak meg az iskolák, óvodák, bölcsődék?
Miből van 13. havi nyugdíj?
Honnan van pénz az orvosok, ápolók béremelésére?
Miből van családi adókedvezmény, CSOK, babaváró, nagycsaládos autó?
Hogyan lehetséges a 25 év alattiak adómentessége?
Mitől lett ingyenes a vakcina?
Miért működik az egészségügy vizitdíj és kórházi napidíj nélkül?
Hogyan lett eltörölve az öröklési sarc?
Hogyan csökkent az SZJA 15 százalékra?
Miből épül a vasút, újul meg a tömegközlekedés?
Ki fizeti a településfásítási programot?
Hogyan lett ingyenes az állami ügyintézés?

És bónuszként: Hogyan lehetséges az, hogy Orbán visszaadja a családok befizetett adóját?

Gondolkozz! Ne légy Gy.F. játékszere! Nekik csak a hatalom kell, a számlát viszont te fizeted majd. Ők ki tudják majd fizetni a rezsit, a törlesztőt, a nyaralást, a számlákat, de te nem biztos!
Mindenről részletesen: https://szamokadatok.hu

ADD TOVÁBB!

Címkék: Vélemény 

Magyarországon az anya nő, az apa férfi

A heterofób brüsszeli aberráltaknak üzenjük. És ez így is marad! Ha a fejetek tetejére álltok, akkor is!

Magyarországon az anya nő, az apa férfi

Mi egy több mint 1000 éves múlttal rendelkező SZUVERÉN ország vagyunk, és nem fogjuk tűrni, hogy holmi brüsszeli, senki által meg nem választott bürokraták megmondják nekünk, hogyan kell élnünk!

Íme az újabb agymenésük... https://mandiner.hu/cikk/20210914_meleghazassag_europai_unio_romania_ortodox_egyhaz

Kapcsolódó:
👉Üzent a pápa a baloldalnak is!
A család az bizony család!
https://szamokadatok.hu/Post/3978/Uzent_a_papa_a_baloldalnak_is
👉Felháborító, ízléstelen provokáció, a magyar államiság és a nemzeti szimbólumunk méltatlan megcsúfolása
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-tobb-tiszteletet-a-magyaroknak
👉Egy jótanács a jövőre nézve
Még sosem voltak ennyire aktuálisak ezek a szavak
https://szamokadatok.hu/Post/3676/Egy_jotanacs_a_jovore_nezve
👉Amitől a liberálisokat kirázza a hideg
Onnan tudjuk, hogy jó úton járunk, hogy folyamatosan támadnak bennünket! (+lista!)
https://szamokadatok.hu/Post/3628/Amitol_a_liberalisokat_kirazza_a_hideg
👉A pedofilellenes törvény a gyerekeket védi, a pedofilokat pedig bünteti. Akik támadják ezt a törvényt, azok a pedofilokat védenék, a gyerekeket meg nem!
https://szamokadatok.hu/Post/3603/A_pedofilellenes_torveny_a_gyerekeket_vedi_a_pedofilokat_pedig_bunteti
👉Videó: Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket!
Ahogyan az orosz pedofilellenes törvény sem sérti a kisebbségek jogait, úgy a magyar sem korlátozza azokat!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/956175885173510
👉A baloldal nyíltan a pedofilok oldalára állt!
Mi elutasítjuk a gyerekek bántalmazását és verbuválását!
https://szamokadatok.hu/Post/3587/A_baloldal_nyiltan_a_pedofilok_oldalara_allt
👉A baloldal a pedofilokat félti és a pedofilokat mentegeti
Ki gondolta volna? Azok, akik a 2010 előtti baloldali kormány által felfuttatott Kaletát a Fideszre kenik, most a pedofilellenes törvény kapcsán aggódnak a szabadságjogokért... Hát nem szánalmas?
https://szamokadatok.hu/Post/3497/A_baloldal_a_pedofilokat_felti_es_a_pedofilokat_mentegeti
👉Rutte a pedofilokat védi
A holland miniszterelnök szerint Magyarországnak nincs keresnivalója az Európai Unióban
https://szamokadatok.hu/Post/3636/Rutte_a_pedofilokat_vedi
👉Videó: Putyin a hollandoknak: "Ha nálunk megjelenne egy pedofíliát népszerűsítő szervezet, Oroszország egyes régióiban az emberek fegyvert fognának. De Hollandiában van ilyen szervezet!"
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/504271424181827
👉Példátlan incidens a hágai magyar nagykövetség ellen!
https://szamokadatok.hu/Post/3648/Figyelem_Szavazas
👉Szexuális bűnöző támadja a magyar gyermekvédelmi törvényt
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-szexualis-bunozo-tamadja-a-magyar-gyermekvedelmi-torvenyt
👉Megint diktatúráznak és a házasság intézményét támadják Brüsszelben a belföldi és a külföldi magyarellenes erők
https://szamokadatok.hu/Post/2304/Megint_diktaturaznak_es_a_hazassag_intezmenyet_tamadjak_Brusszelben_a_belfoldi_es_a_kulfoldi_magyarellenes_erok
👉Az anya nő, az apa férfi
“Olyan időket élünk, hogy ezt nem árt az Alaptörvényben rögzíteni” /Varga Judit/
https://szamokadatok.hu/Post/2285/Az_anya_no_az_apa_ferfi
👉A család az bizony család! Apa, anya, gyerekek az összetevői
https://szamokadatok.hu/Post/2405/Istenes_Bencenek_es_kovetoinek_uzenjuk
👉A baloldal megtámadta a gyermekvédelmi népszavazást
Nincs mese, ezek tényleg a pedofilokat és a genderpropagandát akarják rászabadítani GYERMEKEINKRE!
https://szamokadatok.hu/Post/3850/A_baloldal_megtamadta_a_gyermekvedelmi_nepszavazast
👉A pedofilok bűnözők!
Pulai szerint a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel
https://szamokadatok.hu/Post/3833/A_pedofilok_bunozok
👉Az HBO is próbálja legalizálni a pedofíliát!
https://szamokadatok.hu/Post/3815/Nezd_meg_az_elofizetesed_es_hozd_meg_a_helyes_dontest
👉“Szükség van minden magyar ember támogatására”
„Brüsszel megtámadta Magyarországot. Zsarolnak, fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárást indítanak”, késleltetik a kifizetéseket, így miután a gyermekeink jövője a tét, nem engedhetünk!
https://szamokadatok.hu/Post/3758/Szukseg_van_minden_magyar_ember_tamogatasara
👉A baloldal nagyon nem szereti, ha a nép kinyilvánítja az akaratát!
Támadják a népszavazást, a Nemzeti Konzultációt, főpolgármesterük pedig már sajtótájékoztatót sem tart (Tarlós idejében volt Budapestinfó, most nincs!)
https://szamokadatok.hu/Post/3750/A_baloldal_nagyon_nem_szereti_ha_a_nep_kinyilvanitja_az_akaratat
👉Kocsis Máté határozott válasza
A magyar gyermekvédelmi törvény összhangban van minden uniós joggal és a magyar Alaptörvénnyel, azon változtatni NEM FOGNAK!
https://szamokadatok.hu/Post/3726/Kocsis_Mate_hatarozott_valasza
👉Alkotmányellenesnek minősítette az uniós bíróság döntését a lengyel alkotmánybíróság!
Nagy pofon az EU-nak!
https://szamokadatok.hu/Post/3722/Alkotmanyellenesnek_minositette_az_unios_birosag_donteset_a_lengyel_alkotmanybirosag
👉Brüsszel zsarolja Magyarországot!
A gyermekvédelmi törvény miatt késlelteti az Európai Bizottság a koronavírus-járvány utáni helyreállítási alapról szóló megállapodás aláírását a magyar kormánnyal
https://szamokadatok.hu/Post/3721/Brusszel_zsarolja_Magyarorszagot
👉12 pontban arról, hogy miért a Fidesz-KDNP pártszövetséget támogatjuk!
Mi azt szeretnénk, hogy Magyarország maradjon magyar ország! Add tovább, ha te is!
https://szamokadatok.hu/Post/3705/12_pontban_arrol_hogy_miert_a_Fidesz-KDNP_partszovetseget_tamogatjuk
👉SOHA nem térdelünk le!
Ha valakik azt hiszik, hogy szankciókkal megadásra kényszeríthetnek bennünket, akkor ők nem ismerik a magyarokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3692/SOHA_nem_terdelunk_le
👉Hidvéghi Balázs világos üzenete (videóval)
Magyarország nem fogad el beavatkozást olyan kérdésekben, amelyekben sosem ruházott hatásköröket az Európai Unióra
https://szamokadatok.hu/Post/3691/Hidveghi_Balazs_vilagos_uzenete_videoval
👉Orbán Viktor: "Nem hagyhatjuk, hogy mások mondják meg, hogyan éljünk!" - Így van! Meg fogjuk védeni az országunkat, a gyerekeinket, a nyugodt életünket!
https://szamokadatok.hu/Post/3675/Tisztavatas_2021
👉A liberálisoknak egy új üzenete érkezett
Szijjártó Péter a tőle jól megszokott rövid és tömör üzenetet fogalmazott meg, egyben megköszönte a kiállást azoknak, akik Magyarországot támogatják ebben a harcban
https://szamokadatok.hu/Post/3646/A_liberalisoknak_egy_uj_uzenete_erkezett
👉A pedofilellenes törvény a gyerekeket védi, a pedofilokat pedig bünteti
Akik támadják ezt a törvényt, azok a pedofilokat védenék, a gyerekeket meg nem!
https://szamokadatok.hu/Post/3603/A_pedofilellenes_torveny_a_gyerekeket_vedi_a_pedofilokat_pedig_bunteti
👉Kövér László: "Még megérem, amikor az EU jelenlegi formájában megszűnik létezni"
Nagyon sokan várjuk ezt a pillanatot, Házelnök úr!
https://szamokadatok.hu/Post/3719/Kover_Laszlo_Meg_megerem_amikor_az_EU_jelenlegi_formajaban_megszunik_letezni
👉Kövér László az Európai Unióról:
"Ha most lenne népszavazás, én egészen biztosan nemmel szavaznék”
https://szamokadatok.hu/Post/3707/Kover_Laszlo_az_Europai_Uniorol
👉Az EU-támogatás nem ajándék, hanem pénznyomtatási engedély
https://mandiner.hu/cikk/20150915_szabo_gergely_az_eu_tamogatas_nem_ajandek_hanem_penznyomtatasi_engedely
👉Az EU-s források járnak a tagállamoknak. - videó
Tehát ezek nem adományok, hanem ezért cserébe mi az uniós csatlakozáskor megnyitottuk a piacainkat, elszenvedtük az ezzel összefüggő károkat, megnyitottuk a munkaerőpiacainkat - mondta Orbán Balázs a Cseh Katalinnal folytatott vitában.
https://www.facebook.com/FideszHU/videos/633027274073571
👉Az uniós pénz nem ajándék, a piacunkat adtuk érte
Nem Orbán az, aki el akarja venni, hanem a baloldal! Orbán az, akik megakadályozza őket ebben!
https://szamokadatok.hu/Post/2322/Az_unios_penz_nem_ajandek_a_piacunkat_adtuk_erte
👉A beruházások forrásainak 75 százaléka hazai. A maradék 25 százalék sem ajándék, a piacunkat és a munkaerőnket adjuk érte
https://szamokadatok.hu/Post/2726/A_beruhazasok_forrasainak_75_szazaleka_hazai_A_maradek_25_szazalek_sem_ajandek_a_piacunkat_es_a_munkaeronket_adjuk_erte
👉Nincs ingyen az uniós támogatás
LENTNER CSABA: A NYUGATI CÉGEK EXTRAPROFITOT TERMELTEK, ÉS A PÉNZT JOBBÁRA EL IS VITTÉK
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/nincs-ingyen-az-unios-tamogatas-10055138/
👉Bevallotta a német EU-biztos, miért éri meg a kelet-európai országokat támogatni
https://index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/
👉Babis sem írja alá a pedofiltörvényt elmarasztaló nyilatkozatot
Köszönjük, Babiš úr! Akik pedig aláírták, ők a pedofilokat, az aberrált bűnözőket védik a gyerekekkel szemben!
https://szamokadatok.hu/Post/3697/Babis_sem_irja_ala_a_pedofiltorvenyt_elmarasztalo_nyilatkozatot
👉Orbán a baloldalnak és Brüsszelnek:
“Akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba!”
https://szamokadatok.hu/Post/3694/Orban_a_baloldalnak
👉Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
Utcai zavargásokra?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
👉Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavargásokat, árnyékkormányzást készít elő a baloldal.
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket
👉Egy neonácit véd Karácsony!
Ez a Protasevich nevű körözött bűnöző azon túl, hogy megszervezte a Belorusz puccskísérletet, egy ukrán önkéntes neonáci zászlóaljban is szolgált
https://szamokadatok.hu/Post/3520/Egy_neonacit_ved_Karacsony
👉Ukrajna többé nem zsarolhat, és nem is csapolhatja meg az általunk megvásárolt gázt!
https://szamokadatok.hu/Post/3680/Ukrajna_tobbe_nem_zsarolhat_es_nem_is_csapolhatja_meg_az_altalunk_megvasarolt_gazt
👉A heterofób brüsszeli aberráltaknak üzenjük
Magyarországon az anya nő, az apa férfi
https://szamokadatok.hu/Post/3690/A_heterofob_brusszeli_aberraltaknak_uzenjuk
👉10 éves az Alaptörvényünk!
Isten, áldd meg a magyart!
https://szamokadatok.hu/Post/3338/Ma_10_eves_az_Alaptorvenyunk
👉Felháborító, ízléstelen provokáció, a magyar államiság és a nemzeti szimbólumunk méltatlan megcsúfolása
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-tobb-tiszteletet-a-magyaroknak
👉Egy jótanács a jövőre nézve
Még sosem voltak ennyire aktuálisak ezek a szavak
https://szamokadatok.hu/Post/3676/Egy_jotanacs_a_jovore_nezve
👉Amitől a liberálisokat kirázza a hideg
Onnan tudjuk, hogy jó úton járunk, hogy folyamatosan támadnak bennünket! (+lista!)
https://szamokadatok.hu/Post/3628/Amitol_a_liberalisokat_kirazza_a_hideg
👉Szexuális bűnöző támadja a magyar gyermekvédelmi törvényt
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-szexualis-bunozo-tamadja-a-magyar-gyermekvedelmi-torvenyt
👉Megint diktatúráznak és a házasság intézményét támadják Brüsszelben a belföldi és a külföldi magyarellenes erők
https://szamokadatok.hu/Post/2304/Megint_diktaturaznak_es_a_hazassag_intezmenyet_tamadjak_Brusszelben_a_belfoldi_es_a_kulfoldi_magyarellenes_erok
👉Az anya nő, az apa férfi
“Olyan időket élünk, hogy ezt nem árt az Alaptörvényben rögzíteni” /Varga Judit/
https://szamokadatok.hu/Post/2285/Az_anya_no_az_apa_ferfi
👉A család az bizony család! Apa, anya, gyerekek az összetevői
https://szamokadatok.hu/Post/2405/Istenes_Bencenek_es_kovetoinek_uzenjuk
👉A brüsszeli rezsim hazai képviselőinek fenyegetéseire reagált Dömötör Csaba
"Nem hagyjuk!!!"
https://szamokadatok.hu/Post/3163/A_brusszeli_rezsim_hazai_kepviseloinek_fenyegeteseire_reagalt_Domotor_Csaba

Címkék: Vélemény 

Üzent a pápa a baloldalnak is!

A család az bizony család!

Üzent a pápa a baloldalnak is!

Idézzük, ezt mondta Budapesten:
“Nagyon fontos, hogy a magyar kormány nem hagyja relativizálni a család fogalmát. A család egy anyából, egy apából és gyermekekből áll, és pont”!

Nincs több kérdésünk.

Kapcsolódó:
Ment a hangulatkeltés a pápa budapesti látogatásával kapcsolatosan is
Aztán jött a valóság
https://szamokadatok.hu/Post/3963/Ment_a_hangulatkeltes_a_papa_budapesti_latogatasaval_kapcsolatosan_is
A baloldal megtámadta a gyermekvédelmi népszavazást
Nincs mese, ezek tényleg a pedofilokat és a genderpropagandát akarják rászabadítani GYERMEKEINKRE!
https://szamokadatok.hu/Post/3850/A_baloldal_megtamadta_a_gyermekvedelmi_nepszavazast
A pedofilok bűnözők!
Pulai szerint a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel
https://szamokadatok.hu/Post/3833/A_pedofilok_bunozok
Az HBO is próbálja legalizálni a pedofíliát!
https://szamokadatok.hu/Post/3815/Nezd_meg_az_elofizetesed_es_hozd_meg_a_helyes_dontest
“Szükség van minden magyar ember támogatására”
„Brüsszel megtámadta Magyarországot. Zsarolnak, fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárást indítanak”, késleltetik a kifizetéseket, így miután a gyermekeink jövője a tét, nem engedhetünk!
https://szamokadatok.hu/Post/3758/Szukseg_van_minden_magyar_ember_tamogatasara
A baloldal nagyon nem szereti, ha a nép kinyilvánítja az akaratát!
Támadják a népszavazást, a Nemzeti Konzultációt, főpolgármesterük pedig már sajtótájékoztatót sem tart (Tarlós idejében volt Budapestinfó, most nincs!)
https://szamokadatok.hu/Post/3750/A_baloldal_nagyon_nem_szereti_ha_a_nep_kinyilvanitja_az_akaratat
Kocsis Máté határozott válasza
A magyar gyermekvédelmi törvény összhangban van minden uniós joggal és a magyar Alaptörvénnyel, azon változtatni NEM FOGNAK!
https://szamokadatok.hu/Post/3726/Kocsis_Mate_hatarozott_valasza
Alkotmányellenesnek minősítette az uniós bíróság döntését a lengyel alkotmánybíróság!
Nagy pofon az EU-nak!
https://szamokadatok.hu/Post/3722/Alkotmanyellenesnek_minositette_az_unios_birosag_donteset_a_lengyel_alkotmanybirosag
Brüsszel zsarolja Magyarországot!
A gyermekvédelmi törvény miatt késlelteti az Európai Bizottság a koronavírus-járvány utáni helyreállítási alapról szóló megállapodás aláírását a magyar kormánnyal
https://szamokadatok.hu/Post/3721/Brusszel_zsarolja_Magyarorszagot
12 pontban arról, hogy miért a Fidesz-KDNP pártszövetséget támogatjuk!
Mi azt szeretnénk, hogy Magyarország maradjon magyar ország! Add tovább, ha te is!
https://szamokadatok.hu/Post/3705/12_pontban_arrol_hogy_miert_a_Fidesz-KDNP_partszovetseget_tamogatjuk
SOHA nem térdelünk le!
Ha valakik azt hiszik, hogy szankciókkal megadásra kényszeríthetnek bennünket, akkor ők nem ismerik a magyarokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3692/SOHA_nem_terdelunk_le
Hidvéghi Balázs világos üzenete (videóval)
Magyarország nem fogad el beavatkozást olyan kérdésekben, amelyekben sosem ruházott hatásköröket az Európai Unióra
https://szamokadatok.hu/Post/3691/Hidveghi_Balazs_vilagos_uzenete_videoval
Orbán Viktor: "Nem hagyhatjuk, hogy mások mondják meg, hogyan éljünk!" - Így van! Meg fogjuk védeni az országunkat, a gyerekeinket, a nyugodt életünket!
https://szamokadatok.hu/Post/3675/Tisztavatas_2021
A liberálisoknak egy új üzenete érkezett
Szijjártó Péter a tőle jól megszokott rövid és tömör üzenetet fogalmazott meg, egyben megköszönte a kiállást azoknak, akik Magyarországot támogatják ebben a harcban
https://szamokadatok.hu/Post/3646/A_liberalisoknak_egy_uj_uzenete_erkezett
A pedofilellenes törvény a gyerekeket védi, a pedofilokat pedig bünteti
Akik támadják ezt a törvényt, azok a pedofilokat védenék, a gyerekeket meg nem!
https://szamokadatok.hu/Post/3603/A_pedofilellenes_torveny_a_gyerekeket_vedi_a_pedofilokat_pedig_bunteti
Kövér László: "Még megérem, amikor az EU jelenlegi formájában megszűnik létezni"
Nagyon sokan várjuk ezt a pillanatot, Házelnök úr!
https://szamokadatok.hu/Post/3719/Kover_Laszlo_Meg_megerem_amikor_az_EU_jelenlegi_formajaban_megszunik_letezni
Kövér László az Európai Unióról:
"Ha most lenne népszavazás, én egészen biztosan nemmel szavaznék”
https://szamokadatok.hu/Post/3707/Kover_Laszlo_az_Europai_Uniorol
Az EU-támogatás nem ajándék, hanem pénznyomtatási engedély
https://mandiner.hu/cikk/20150915_szabo_gergely_az_eu_tamogatas_nem_ajandek_hanem_penznyomtatasi_engedely
Az EU-s források járnak a tagállamoknak. - videó
Tehát ezek nem adományok, hanem ezért cserébe mi az uniós csatlakozáskor megnyitottuk a piacainkat, elszenvedtük az ezzel összefüggő károkat, megnyitottuk a munkaerőpiacainkat - mondta Orbán Balázs a Cseh Katalinnal folytatott vitában.
https://www.facebook.com/FideszHU/videos/633027274073571
Az uniós pénz nem ajándék, a piacunkat adtuk érte
Nem Orbán az, aki el akarja venni, hanem a baloldal! Orbán az, akik megakadályozza őket ebben!
https://szamokadatok.hu/Post/2322/Az_unios_penz_nem_ajandek_a_piacunkat_adtuk_erte
A beruházások forrásainak 75 százaléka hazai. A maradék 25 százalék sem ajándék, a piacunkat és a munkaerőnket adjuk érte
https://szamokadatok.hu/Post/2726/A_beruhazasok_forrasainak_75_szazaleka_hazai_A_maradek_25_szazalek_sem_ajandek_a_piacunkat_es_a_munkaeronket_adjuk_erte
Nincs ingyen az uniós támogatás
LENTNER CSABA: A NYUGATI CÉGEK EXTRAPROFITOT TERMELTEK, ÉS A PÉNZT JOBBÁRA EL IS VITTÉK
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/nincs-ingyen-az-unios-tamogatas-10055138/
Bevallotta a német EU-biztos, miért éri meg a kelet-európai országokat támogatni
https://index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/
Babis sem írja alá a pedofiltörvényt elmarasztaló nyilatkozatot
Köszönjük, Babiš úr! Akik pedig aláírták, ők a pedofilokat, az aberrált bűnözőket védik a gyerekekkel szemben!
https://szamokadatok.hu/Post/3697/Babis_sem_irja_ala_a_pedofiltorvenyt_elmarasztalo_nyilatkozatot
Orbán a baloldalnak és Brüsszelnek:
“Akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba!”
https://szamokadatok.hu/Post/3694/Orban_a_baloldalnak
Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
Utcai zavargásokra?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavargásokat, árnyékkormányzást készít elő a baloldal.
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket
Egy neonácit véd Karácsony!
Ez a Protasevich nevű körözött bűnöző azon túl, hogy megszervezte a Belorusz puccskísérletet, egy ukrán önkéntes neonáci zászlóaljban is szolgált
https://szamokadatok.hu/Post/3520/Egy_neonacit_ved_Karacsony
Ukrajna többé nem zsarolhat, és nem is csapolhatja meg az általunk megvásárolt gázt!
https://szamokadatok.hu/Post/3680/Ukrajna_tobbe_nem_zsarolhat_es_nem_is_csapolhatja_meg_az_altalunk_megvasarolt_gazt
A heterofób brüsszeli aberráltaknak üzenjük
Magyarországon az anya nő, az apa férfi
https://szamokadatok.hu/Post/3690/A_heterofob_brusszeli_aberraltaknak_uzenjuk
10 éves az Alaptörvényünk!
Isten, áldd meg a magyart!
https://szamokadatok.hu/Post/3338/Ma_10_eves_az_Alaptorvenyunk
Felháborító, ízléstelen provokáció, a magyar államiság és a nemzeti szimbólumunk méltatlan megcsúfolása
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-tobb-tiszteletet-a-magyaroknak
Egy jótanács a jövőre nézve
Még sosem voltak ennyire aktuálisak ezek a szavak
https://szamokadatok.hu/Post/3676/Egy_jotanacs_a_jovore_nezve
Amitől a liberálisokat kirázza a hideg
Onnan tudjuk, hogy jó úton járunk, hogy folyamatosan támadnak bennünket! (+lista!)
https://szamokadatok.hu/Post/3628/Amitol_a_liberalisokat_kirazza_a_hideg
Videó: Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket!
Ahogyan az orosz pedofilellenes törvény sem sérti a kisebbségek jogait, úgy a magyar sem korlátozza azokat!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/956175885173510
A baloldal nyíltan a pedofilok oldalára állt!
Mi elutasítjuk a gyerekek bántalmazását és verbuválását!
https://szamokadatok.hu/Post/3587/A_baloldal_nyiltan_a_pedofilok_oldalara_allt
A baloldal a pedofilokat félti és a pedofilokat mentegeti
Ki gondolta volna? Azok, akik a 2010 előtti baloldali kormány által felfuttatott Kaletát a Fideszre kenik, most a pedofilellenes törvény kapcsán aggódnak a szabadságjogokért... Hát nem szánalmas?
https://szamokadatok.hu/Post/3497/A_baloldal_a_pedofilokat_felti_es_a_pedofilokat_mentegeti
Rutte a pedofilokat védi
A holland miniszterelnök szerint Magyarországnak nincs keresnivalója az Európai Unióban
https://szamokadatok.hu/Post/3636/Rutte_a_pedofilokat_vedi
Videó: Putyin a hollandoknak: "Ha nálunk megjelenne egy pedofíliát népszerűsítő szervezet, Oroszország egyes régióiban az emberek fegyvert fognának. De Hollandiában van ilyen szervezet!"
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/504271424181827
Példátlan incidens a hágai magyar nagykövetség ellen!
https://szamokadatok.hu/Post/3648/Figyelem_Szavazas
Szexuális bűnöző támadja a magyar gyermekvédelmi törvényt
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-szexualis-bunozo-tamadja-a-magyar-gyermekvedelmi-torvenyt
Megint diktatúráznak és a házasság intézményét támadják Brüsszelben a belföldi és a külföldi magyarellenes erők
https://szamokadatok.hu/Post/2304/Megint_diktaturaznak_es_a_hazassag_intezmenyet_tamadjak_Brusszelben_a_belfoldi_es_a_kulfoldi_magyarellenes_erok
Az anya nő, az apa férfi
“Olyan időket élünk, hogy ezt nem árt az Alaptörvényben rögzíteni” /Varga Judit/
https://szamokadatok.hu/Post/2285/Az_anya_no_az_apa_ferfi
A család az bizony család! Apa, anya, gyerekek az összetevői
https://szamokadatok.hu/Post/2405/Istenes_Bencenek_es_kovetoinek_uzenjuk
A brüsszeli rezsim hazai képviselőinek fenyegetéseire reagált Dömötör Csaba
"Nem hagyjuk!!!"
https://szamokadatok.hu/Post/3163/A_brusszeli_rezsim_hazai_kepviseloinek_fenyegeteseire_reagalt_Domotor_Csaba

Forrás: Kb 15 perctől
https://www.facebook.com/kormanyzat/videos/992794524897481

Címkék: Család  Vélemény