Címke: SzamokAdatok

35 000 Tag

Köszönjük a bizalmat!

35 000 Tag

Nincs megállás, megyünk tovább! Már 35 ezren követik Magyarország legújabb és legdinamikusabban növekvő civil patrióta közösségét, és nekünk ez erőt ad a további munkához!

Hitbeli és érzelmi alapú viták helyet osszátok meg a Számokat és az adatokat. Weboldalunk kereshető, és már több mint 1200 cikkünk áll olvasóink rendelkezésére. https://szamokadatok.hu/

Hívjátok meg ismerőseiteket is, hogy kövessék az oldalunkat. Ha mindenki csak 1 embert hív meg, napokon belül akár kétszer ennyien is lehetünk. A Számok csapata Magyarország Kormányat támogatja, mert szerintünk az általuk képviselt irány jó az országnak, jó nekünk és jó gyermekeinknek is.

Együtt erő vagyunk! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Megyünk tovább!
Köszönjük!

Címkék: SzamokAdatok 

Borzalmasan ciki, és végtelenül szánalmas, amikor egy politikus egy civil oldaltól lopja a grafikát, és még hazudik is mellé

Borzalmasan ciki, és végtelenül szánalmas, amikor egy politikus egy civil oldaltól lopja a grafikát, és még hazudik is mellé

Dr. Lukács László György (akinek nem mellesleg politikus létére kevesebb követője van, mint az oldalunknak) ezt a szintet is meglépte.

Úgy látszik a Jobbik háza táján már csak ennyire futja. Zéró kreativitás, zéró munka, 100% hazugság és lopás. Biztos nem érnek rá agyalni, hiszen épp számolják, hogy az adott napon hányan léptek ki, és hány megyei szervezetük szűnt meg.

A Jobbikos (Jákobbikos) "Dr. Lukács László György" ellopta az oldalunk korábban megjelent grafikáját.

Eredeti grafika a Számok oldalon: https://www.facebook.com/…/photos/10914131…/174817140662094/

A Jobbikus megélhetési politikus lopott grafikája:
https://www.facebook.com/…/641909572496243/3248869958466845/

Az általa összehordott hazugságokat pedig maga a "mindenható" index is cáfolta, így ezekre külön nem is pocsékoljuk az energiánkat.

Index cikke:

Nem az egészségügyi dolgozók feladata lesz igényelni az 500 ezres jutalmat

Terjedt az utóbbi napokban egy információ, miszerint az egészségügyiseknek a koronavírus elleni küzdelemért járó bruttó félmilliós jutalom nem automatikusan jön majd, hanem igényelni kell. Sokan ebből rögtön arra a következtetésre jutottak, hogy mindenkinek magának kell majd leveleznie az Emmivel, a Facebookon is osztották az erről szóló mémeket, például ellenzéki politikusok is.

Most a minisztérium közleményt adott ki, miszerint az igénylés nem azt jelenti, hogy minden dolgozó saját magának lesz kénytelen intézni majd el a pénzt.

A közlemény szerint az egészségügyi szolgáltatók készítik elő az 500 ezer forint egyszeri juttatás kifizetését, "az átláthatóság és a többes juttatások elkerülése érdekében ezek rögzítik dolgozóik jutalmának kifizetési kérelmét",

"Az ellenzéki sajtótermékekben megjelent álhírek az egyszeri bérkifizetés részleteiről nem értékelhetők másként, mint hangulatkeltésként, hogy elvegyék a figyelmet arról, hogy Semmelweis-napra az egészségügyi ágazat szereplői ebben a rendkívüli juttatásban részesülnek" - írták.

Tájékoztatásuk szerint

AZ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓK DOLGA, HOGY A JUTTATÁSRA JOGOSULT DOLGOZÓIKAT LEJELENTSÉK, EZT NEM A DOLGOZÓKNAK MAGUKNAK KELL MEGTENNIÜK.

Az egészségügyi dolgozók jutalmának kifizetési kérelmét - a bérkiegészítéshez hasonlóan - a szolgáltatók adminisztrációs rendszerén keresztül kell rögzíteni, írták.

Hangsúlyozták: a jutalomra mindenki csak egyszer jogosult, tehát a kifizetés annak számára is csak egyszer történik meg, akinek több jogviszonya van, illetve a főállása mellett további jogviszonnyal rendelkezik, ezért az átláthatóság és a többes juttatások elkerülése érdekében az adatokat dolgozónként szükséges rögzíteni.

Ezt a jelentést az egészségügyi szolgáltatók végzik és nem jelentkezhet adminisztrációs többletteherként, hiszen már kialakított gyakorlatuk van az ehhez hasonló intézkedések végrehajtásában. A közfinanszírozott ellátást végző, de magán fenntartású szolgáltatók számára pedig így nyílik lehetőség az egyszeri rendkívüli juttatás kifizetésére - közölték.

Az intézkedés gördülékenységét az Emmi szerint az is jelzi, hogy a mintegy 11 ezer érintett szolgáltatóból pár nap alatt már 3 ezer leadta az igényét a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőnek.

A bruttó 500 ezer forintot mintegy 160 ezer dolgozó kapja majd.

A juttatást még Orbán Viktor jelentette be március elején a szokásos Kossuth rádiós interjújában, majd másnap Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mondta , hogy mindenki, még a technikai személyzet is megkapja ezt a pénzt.

Forrás: https://index.hu/belfold/2020/06/14/nyugtat_az_emmi_nem_az_egeszsegugyi_dolgozok_feladata_lesz_igenyelni_az_500_ezres_jutalmat/

Címkék: Jobbik  SzamokAdatok 

"Számok" - fél éve a magyar nemzeti érdekek szolgálatában

6 hónap - 30 000 tag! Köszönjük!

Már több, mint 30 000 ember követi oldalunkat, csatlakozz te is!
Tükröt állítunk a baloldal elé, számokkal, adatokkal, tényekkel mutatjuk be a valóságot.
Kövessétek Facebook oldalunkat https://www.facebook.com/szamokadatok
És iratkozzatok fel Youtube csatornánkra.
https://www.youtube.com/c/SzámokAdatok
Korábbi cikkeinket megtaláljátok weboldalunkon (kereshető) https://szamokadatok.hu/
Korábbi videóink elérhetőek a Facebookon is: https://www.facebook.com/szamokadatok
Gyertek velünk! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Címkék: SzamokAdatok  Videók 

Népességfogyás ellen: Családtámogatás - Youtube videó

Népességfogyás ellen: Családtámogatás - Youtube videó

🇭🇺‼️ VIDEÓ! A Számok (Aktív Tagok) közösség nem csak a nevében aktív, hanem tetteiben is: egyik új tagunk első videója felkerült a nemrég indult Youtube csatornánkra (iratkozzatok fel, ha még nem tettétek)
https://www.youtube.com/channel/UCgHtVWPkZhzFRmVVi3OLx5w

A jövőben további videókat fogunk készíteni, a csatornán már van 3 korábbi anyagunk: a baloldal teljesítményéről járvány idején, a családtámogatásról régen és most illetve a "romokban" lévő kórházakról. Minden videó elérhető Facebookon is, és hamarosan a Videa.hu oldalra is "beköltözünk", mivel nem szeretnénk úgy járni, mint a PestiSrácok, akiknek a Youtube egyszerűen törölte több éves munkájukat. Minden duplikálva lesz.

Oldalunk indulása óta egy fél év telt el, és mára egy igazi közösséget hoztunk létre: 30 000 bátor ember vesz körül bennünket, és ez nagyon-nagyon sok erőt és inspirációt ad nekünk ❤️

https://youtu.be/JEQZyoT1HGg

Címkék: Család  SzamokAdatok  Videók 

A "Számok" válasza a "családipótlékozó" baloldalnak

‼️ Korábbi videók: https://www.facebook.com/szamokadatok/videos
A "Számok" válasza a "családipótlékozó" baloldalnak. Tükröt állítunk a baloldal elé: ők járvány és kijárási korlátozás nélkül is mindig csak ELVETTEK a családoktól, a Nemzeti Kormány a járvány és a gazdasági válság ellenére tovább bővítette és kiterjesztette a támogatásokat. A videóban szereplő grafikákhoz, családtámogatási elemekhez bővebb információ az alábbi cikkünkben: https://szamokadatok.hu/Post/996/Minden_a_csaladtamogatasrol_-_Teljes_lista_a_baloldali_alhirek_ellen
Kövessétek Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/szamokadatok
És iratkozzatok fel Youtube csatornánkra: https://www.youtube.com/channel/UCgHtVWPkZhzFRmVVi3OLx5w
Korábbi cikkeinket megtaláljátok weboldalunkon (kereshető) https://szamokadatok.hu/
Korábbi videóink elérhetőek a Facebookon itt: https://www.facebook.com/szamokadatok
ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Baloldali rombolás  Család  SzamokAdatok  Videók 

A baloldal teljesítménye járvány idején

VIDEÓ

A Számok - a baloldali álhírek ellenszere oldal üzenete a baloldalnak: Szégyelljétek magatokat!
Az anyag elérhető a Youtubeon is, "A baloldal teljesítménye járvány idején" - Kövessétek csatornánkat!
A videóban megtalálható anyagokhoz részletes leírást, forrásmegjelölést a https://szamokadatok.hu/ oldalunkon találhattok, ahol sok egyéb érdekes cikket, statisztikát, és aktuálpolitikai témákat olvashattok. Minden információ elérhető Facebook oldalunkon is: https://www.facebook.com/szamokadatok

Címkék: Baloldali rombolás  SzamokAdatok  Videók 

Megmutatjuk, kik állnak két nagy álhírgyár-oldal mögött, amelyek óriási hálózatot működtetnek

Megmutatjuk, kik állnak két nagy álhírgyár-oldal mögött, amelyek óriási hálózatot működtetnek

Számok - a baloldali álhírek ellenszere ❤️ PestiSracok.hu

"24 álhíroldalt és mintegy 14 kormányellenes uszító csoportot működtet egy beazonosítható kör, a weben és a közösségi médiában egyaránt több milliós elérést generálva – állítja informátorunk, aki a Számok – a baloldali álhírek ellenszere nevet viselő konzervatív csoport egyik aktív tagja. A jászsági férfi hónapok óta kutat a fakenews-portálok és Facebook-oldalak, azok működtetői után. Több zárt csoportba bejutva, közösségi oldalakon napi több órát célzottan keresgélve akadt rá azokra a személyekre, akik az átadott bizonyítékok alapján valóban egy kifejezetten kormányellenes politikai célzatú, kiterjedt álhírhálózatért felelnek. A díszes csokorban benne van az OLKT.hu, az http://ellenzek.net/ és az Ötpercpihenő is, amelyek a legelterjedtebb álhíroldalak, naponta ezrek osztják meg – érthetetlenül – az azokon szereplő, számtalan esetben teljesen abszurd blődségeket. A hálózat célja nyíltan az Orbán-kormány megbuktatása, amihez a jelek szerint nem válogatnak az eszközökben. Emellett jövedelmező vállalkozás is az Orbán-fóbia és gyűlöletgerjesztés. Az oldalakon egységesen futtatott Google-hirdetések milliókat hozhatnak a konyhára a fakenews-oldalak tulajdonosainak. Miközben másokat egy-egy meggondolatlan Facebook-posztért elvittek a rendőrök, az üzletszerű fakenews-gyártás egyelőre zavartalan.

A Számok – a baloldali álhírek ellenszere Facebook-csoport tette közszemlére, ki, illetve kik azok a személyek, akik felelősek az álhírek ilyen mértékű terjedéséért. A csoport egyébként is hiánypótló munkát végez a jobboldali közösségi médiában: naponta cáfolják, bizonyítékokkal alátámasztva az éppen aktuális álhíreket. Ezen kívül olyan, az online médiában, közösségi médiában jártas közösséget építettek ki, ami rendkívül hasznos, hiszen mindenki rajta tartja a fél szemét valamilyen gyűlöletkeltő szervezkedésen, álhírterjesztő közösségen.

SE KIADÓ, SE IMPRESSZUM, SE NMHH-BEJEGYZÉS
Az egyik legismertebb kormányellenes álhíroldal az OLKT, amelynek sem kiadója, sem bejegyzési száma, sem impresszuma nincs. Mégis tömegek tartják hiteles forrásnak, és szinte óránként köszönnek szembe az OLKT-s megosztások a közösségi oldalakon. Kormányellenes csoportokon belül több ízben egyenesen a leghitelesebb fő hírforrásként jelölték meg az adminisztrátorok.

Aki véletlenül nem ismerné e rendkívül “magas színvonalú” weblapot, annak segítségül: az OLKT mozaikszó egy évek óta működő Facebook-csoportból ered – Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága. Már az össze-vissza ugráló Google-hirdetések, szerkesztetlen felület árulkodó. Pontosan úgy néz ki, mint ahogy a rendőrség egyik közleményében jellemezte a kamuportálokat. Bemutatkozás nincs, ahogy impresszum sem. Bár egy másik kormányellenes, konkurens oldalat kiosztó írásukban azt állítják, hogy az OLKT bejegyzett, hivatalos weblap, az NMHH hivatalos, bejegyzett médiumok listájában nem találtuk őket.

A hivatalos domain-nyilvántartó szerint az olkt.hu weboldalt a Freemium Kft. regisztrálta, március 31-én. Ők viszont nem a lap tulajdonosai, csak egy tárhely és domain-szolgáltató. A dátum azért is érdekes, mert az említett kamuportál sokkal régebb óta, évek óta rontja a levegőt a kibertérben. Csak arra tudunk gondolni, hogy újabb és újabb szolgáltatón keresztül regisztráltatják magukat, újabb és újabb tárhelyekre költözve. Arról sehol, semmilyen hivatalos információ nem lelhető fel, hogy mégis mi ez az oldal, ki a tulajdonosa, és a vélhetően busás reklámbevétel után egyáltalán adóznak-e.

A kár, amit okoznak eközben, felbecsülhetetlen. Nem azért, mert ellenzéki, kormányellenes tartalmakat tesznek közzé – olyan, valóban hivatalosan bejegyzett portálból is Dunát lehet rekeszteni. Az olyan oldalakon, mint az olkt.hu is, teljesen kontrollálatlanul áradhatnak az álhírek. Folyamatos félrevezető írásaik – amelyeknek persze nincs felelőse – évek óta gerjesztik az indulatokat a társadalomban.

A koronavírus-járvány kitörése óta rátettek egy lapáttal. Tényállításaik, amelyeket ezrek osztanak meg naponta, tökéletesen alkalmasak arra, hogy riadalmat keltsenek az emberekben és megingassák a hatóságokba, illetve az egészségügyi ellátó rendszerbe vetett közbizalmat.

TIPIKUS RÉMHÍRKELTÉS
Hogy csak néhány példát említsünk, amelyek messzemenően kimerítik a rémhírkeltés Büntető törvénykönyv szerinti tényállását:

A világtörténelem legnagyobb átverése? – az ezzel a címmel íródott cikkből megtudhattuk: nincs is olyan, hogy COVID-19-vírus; a világot szándékosan állították le a sötét erők, hogy gazdasági válságot idézzenek elő, ami segíti az 5G terjedését. Az pedig a mesterséges intelligencia elszabadítása miatt szükséges.

Müller Cecília országos tisztifőorvos folyamatosan a célkeresztjükben van, így csak egy díszes példány az alábbi cikk: “Müller Cecília ismét össze-vissza beszélt!” A cikk semmi másból nem áll, mint olyan félmondatokból, amelyeket a tisztifőorvos nem mondott, vagy olyan kiragadott félmondatokból, amit nem így mondott, hanem teljesen más szövegkörnyezetben, teljesen más jelentéssel.

“Omladozó egészségügy” néven külön rovatot működtetnek, amely kifejezetten a hazai egészségügyet lejárató véleményeket, írásokat gyűjti. Ezek sorában számtalan állítólagos nyílt levél található egészségügyi dolgozóktól, akik most aztán jól kiosztják a kormányt és Orbán Viktort. A nyílt leveleknek egyetlen esetben sincs forrása, sem aláírása.
Tucatnyi cikk olvasható szörnyű állapotú, szenvedő, haldokló emberekről, akiket állítólag kitettek kórházakból, és szintén legalább egy tucat arról, hogy nincsenek az országban alapvető védőfelszerelések, mert Orbánék ellopták.
De hogy túllépjünk a koronavíruson, mert nem kevésbé káros az ilyen álhír sem… Az olkt.hu nemrég azt is állította, hogy Orbán Viktor és Zaid Naffa titkos fegyvergyártást végeznek iszlamista terroristáknak!

A fenti álhírekhez hasonló álhíreket ontó olkt.hu első látszatra fantomoldal, fantomszerzőkkel. A Számok – a baloldali álhírek ellenszere Facebook-csoport egyik tagja viszont nem sajnálta az időt, és hónapok óta kutakodik, kik állnak, állhatnak a háttérben.

GÁL GYÖRGY ÉS CSAPATA 24 KAMUHÍROLDALT ÉS 14 CSOPORTOT KEZEL
Egy sátoraljaújhelyi férfi, aki közösségi profilja szerint nagy DK- és Gyurcsány-rajongó, saját maga írta le a Facebookon, nem is egyszer, hogy köze van nemcsak az olkt.hu-hoz, hanem több, mint egy tucat hasonszőrű portálhoz. Cikkek szerzőjeként is aposztrofálta magát, és valóban megtalálható a neve több írás alatt. Ezen kívül a belső konfliktusok hatására cimborái is többször megnevezték, nyilvánosan konfrontálódtak vele.

Az egyik vetélytársa Laska Veronika. A nő többször is az állította, hogy Gál György és csapata lopják az ő írásait. Harcuk hevében Laska egyszer nyilvánosan megosztotta Gálnak egy állítólag neki írt privát üzenetét. Eszerint csak a Gál György-féle OLKT-csapat 24 oldalt és 14 csoportot kezel, működtet. Hogy valós-e a közkinccsé tett üzenet, azt nem tudhatjuk, ami viszont tény, hogy a Facebook szerint az OLKT hivatalos oldal további nyílt és zárt csoportokat kezel, amelyeknek legkevesebb 3-4 ezer, a nagyobbaknak több tízezer tagja van. Szintén tény, hiszen maga Gál György írta saját Facebook-oldalán, hogy az http://xn-\-\ellenzki-g1a.net/ fakenews-oldal is az övé.

RUBÓCZKI TAMÁS NEVE ÁRULKODÓ A GOOGLE-KERESŐBEN
Egyelőre az OLKT-nál maradva, említésre érdemes egy Rubóczki Tamás nevű fiatalember, akit szintén gyakran emlegetnek, mint “leghitelesebb hírforrást” Orbán-ellenes szervezkedő csoportokban. Ha csak úgy körülnézünk az OLKT-n, nem találkozunk szembe a nevével. Azonban, ha a Google keresőjébe írjuk a nevét az OLKT-val párosítva, kiderül, hogy ő egymaga több, mint 5000 gyűlölködő, a kormány ellen uszító cikket írt.

Rubóczki is több kormányellenes csoport aktív tagja. A “Hekkeljük meg a Fidesz nemzeti konzultációját” csoportról szóló cikk már 142 ezer embert elért és 677-en megosztották. Egy másik cikk pedig 87 ezer elérést és 445 megosztást produkált. Rubovszky az OLKT-s fakenews-írások egyik legnagyobb terjesztője, a Facebook mellett több magyar és külföldi közösségimédia-oldalon is terjeszti a tartalmakat.

A cikk tovább folytatódik a PestiSracok.hu oldalán, képekkel, bizonyítékokkal. Szép volt, fiúk!

Forrás: https://pestisracok.hu/megmutatjuk-kik-allnak-ket-nagy-alhirgyar-oldal-mogott-amelyek-oriasi-halozatot-mukodtetnek/

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Az anyaság a világ legcsodálatosabb dolga, és ezt egyre többen gondolják így

Az anyaság a világ legcsodálatosabb dolga, és ezt egyre többen gondolják így

Mi értelme van az életnek, a hajtásnak, a karriernek, a vagyonnak és a pozíciónak, ha nincs mellettünk egy család, amiért megéri küzdeni. Semmit sem fogunk magunkkal vinni a túlvilágra, és csak a gyermekek azok, akik miatt érdemes minden nap felkelni, és "harcolni"

A Számok szerkesztői kivétel nélkül boldog, családos emberek, és erre büszkék is vagyunk 🇭🇺💞 Szülőnek lenni a legnagyobb öröm és egyben a legnagyobb siker is.

Címkék: Család  SzamokAdatok