Címke: SzamokAdatok

Váratlan elismerés

A külföldi pénzből működő Telex némi "propagandázás" mellett elismeri, hogy oldalunk "milliók nélkül" is sikeres! Köszönjük!

Váratlan elismerés

Már korábban megírtuk, hogy mit gondolunk arról, amikor az ilyen Telexek egy civil oldalt "propagandáznak", aki még nem látta, elolvashatja itt: https://bit.ly/2Z2yk63

Most azonban ettől tekintsünk el, egy ilyen fizetett és jól szervezett politikai boszorkánykonyhától, mint a Telex, ez igazából elismerés. Figyelnek bennünket, számolnak velünk, tudják és értik, hogy az általuk terjesztett álhírekkel szemben mi képviseljük a valóságot. A betilthatatlan valóságot!

A számok nem a Telex erőssége, és bár eddig nem nagyon tettük ezt szóvá, de a heti rangsorukat nagyjából hasra ütésre írhatják, hiszen erre a hétre hozzánk 65 000 interakciót írtak be, ami valójában majdnem 130 000 (ha csak a hangulatjeleket, a megosztásokat és a kommenteket nézzük), ezzel az eredménnyel pedig harmadik helyen lennénk, feltéve, ha a többi oldal eredményeit nem hamisították meg.
Ezt nem mi mondjuk, hanem a Facebook oldalunk statisztikája, íme:
Link: https://www.facebook.com/szamokadatok/photos/p.422964469180692/422964469180692

Összegezve tehát: a Telex rangsora egy fabatkát sem ér, a "propagandázást" nevetségesnek tartjuk, az elismerést pedig köszönjük :) 0 forint bevétel és 0 forint kiadás mellett jól teljesít a Számok, és ezt már a túloldalon is látják. Ezek szerint jó, amit csinálunk, és ezen az úton kell haladnunk tovább.

A Telex jobban tenné, ha elkülönítené a fizetett és a civil, önszorgalomból működő oldalakat a rangsorban, igazságosabb lenne. Ha nekünk tized annyi pénzünk lenne hirdetésre, mint másoknak ebben a mezőnyben, első helyen állnánk mindig, de nekünk nem is az a célunk, hogy a Telex rangsorát megnyerjük, hanem az, hogy a választást nyerjük meg!

Azzal pedig, hogy senki sem pénzeli az oldalt, mi elmondhatjuk azt is, hogy valóban függetlenek vagyunk, senkinek sem tartozunk, senki sem adhat le "megrendeléseket", senkitől sem kell engedélyt kérnünk, senkitől sem függünk, és ettől hiteles a lassan 2 éves Számok közösség! Ha kritikát fogalmazunk meg - akár a Fidesszel szemben is - akkor azt nyugodtan megtehetjük, meg is tettük már több alkalommal is, hiszen mi csupán egy józanul gondolkodó emberek közössége vagyunk, amit teszünk, azt hazánkért, családunkért tesszük.

Telex.hu: küldjünk majd egy szelet tortát? További sikeres álhírgyártást! Apropó: maradt még a Zdeněk Bakala által utalt pénzből? A megrendelést teljesítettétek? Tudjátok, aki fizeti a zenészt, az rendeli a nótát!
https://mandiner.hu/cikk/20210325_telex_tamogatos_belfold

A Telex aktuális cikke és kamu számok alapján összeállított rangsora:
https://telex.hu/belfold/2021/10/16/lajkbajnoksag-47

Korábbi cikkek a Telex nevű álhírgyárról:
👉0 forint. Bajban van a Telex! Nem tudnak fogást találni rajtunk :)
https://szamokadatok.hu/Post/4098/0_forint
“Rezsim! Diktatúra!” avagy aggódjunk egy kicsit a sajtószabadságért :)
👉A Számok ezt a süket dumát is cáfolják!
https://szamokadatok.hu/Post/4045/Rezsim_Diktatura_avagy_aggodjunk_egy_kicsit_a_sajtoszabadsagert_
👉Törünk fel, mint a talajvíz!
A Telex folyamatosan figyeli az oldalunkat, hétről hétre (a maguk módján) elismerik a munkánkat! 2 millió embert érünk el havonta!
https://szamokadatok.hu/Post/3840/Torunk_fel_mint_a_talajviz
👉A Telex-tarha tündöklése, tendenciózus tunyulása és tragikus tétovázása
https://szamokadatok.hu/Post/3656/A_Telex-tarha_tundoklese_tendenciozus_tunyulasa_es_tragikus_tetovazasa

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Békemenet október 23-án!

Már csak 7 nap! Mi ott leszünk! És te?

Békemenet október 23-án!

Megmutatjuk, hogy mi vagyunk a többség!

Keresd a "Számok" pólóban lévő barátainkat, akik szórólapot fognak osztani és támogasd az oldalunkat azzal, hogy meghívod ismerőseidet is az oldal követésére!

Útvonal, gyülekező: https://www.facebook.com/fidelitas.hu/posts/10159683116843431
Újra Békemenet: százezrek készülnek rá
https://www.origo.hu/itthon/20210930-a-bekemeneten-vonulok-kiabaltak-a-jardan-setaloknak-gyertek-velunk-interju-csizmadia-laszloval-a.html

Címkék: Nemzet  SzamokAdatok 

0 forint

Bajban van a Telex! Nem tudnak fogást találni rajtunk :)

0 forint

A Számok oldal azért sikeres, mert nekünk vannak a legszuperebb és legaktívabb olvasóink, akik megosztásaikkal, hozzászólásaikkal segítik a valóság terjedését! Mi nem kapunk pénzt senkitől sem, ennek megfelelően nem is költünk hirdetésre, ám mégis hétről hétre benne vagyunk a TOP10 legnépszerűbb politikai oldal között.

👉Múlt héten bemutattuk az elmúlt 10 heti állást:
https://szamokadatok.hu/Post/4064/Szamok_-_Folyamatosan_a_TOP10-ben

Persze tudjuk, hogy a sikert mindenki másban méri. Jelen esetben az oldalak nézettsége, népszerűsége van terítéken, ezért bátran kijelenthető az, hogy a sikerhez nem feltétlenül kellenek a milliók. A Telex rendszeresen azt szokta kidomborítani, hogy egyes politikával foglalkozó oldalak mennyit költenek, és ebben a rubrikában síri csend van a Számokról :) A Telex vágyvezérelt újságírói azt a hamis látszatot keltik, mintha a jobboldali oldalak sikerének egyetlen oka az elköltött milliók lennének, amire a mi oldalunk a legjobb cáfolat!

0, azaz nulla forintot költöttünk, mégis a jobboldali, politikával foglalkozó oldalak között meghatározó szerepet töltünk be lassan 2 éve!

A Telexnek azt üzenjük, hogy nézzék meg az imént visszalépett Karácsony Gergely költéseit!
144 000 000 magyar forint! Állítólag adományokból....
Magyarul Karácsony beszedte a hívei pénzét, elköltötte azt reklámra, majd visszalépett Gyurcsány javára, miközben a budapesti rászoruló nyugdíjasoknak nem adta oda az önkormányzati kampányában beígért egyszeri, 20 ezer forintos támogatást.
https://bit.ly/3Fv7XGp

Ez nem gond? Szerintünk inkább valódi újságírással kellene foglalkozni álhírgyártás helyett! Azt feltételezzük, hogy van köztetek olyan, akinek megvan ehhez a megfelelő végzettsége is, ám objektív anyagok írása helyett vágyvezérelt újságírással foglalkoztok, a valóságot elhallgatjátok, a teljesen irreleváns dolgokat kidomborítjátok, közben saját véleményeteket terjesztitek, ami elfogadható egy blogtól, de nem fogadható el egy magát "függetlennek" és "objektívnek" hazudott online újságtól.

"Propagandaoldalak" - tényleg? Mi vagyunk a propagandaoldalak? Akkor hogy nevezitek azokat az oldalakat, melyeket külföldi üzletemberek finanszíroznak? És azokat, melyek hazugsággal jöttek létre? (Orbán bezárta az indexet) Esetleg mi a véleményetek azokról az oldalakról, melyeket teljesen nyilvánvaló módon baloldali pártok irányítanak? El vagytok ti tévedve, gyerekek!

Összegezve tehát: persze, a pénz a segít, pénzért lehet nézettséget venni a Facebookon, de egy dolgot nem lehet pénzzel sem eltorzítani: a valóságot! "Az rendeli a nótát, aki fizeti a zenészt" - ezzel tisztában van a Telex is! Mi pedig azt írunk le, amit akarunk, senki sem szól bele az oldal működésébe, és senki sem nyújthat be nekünk "megrendeléseket", mint az ilyen balliberális álhírgyártó kamuoldalaknak!
https://mandiner.hu/cikk/20210325_telex_tamogatos_belfold

Olvasóinknak köszönjük a támogatást!
Együtt erő vagyunk!

Kapcsolódó:
“Rezsim! Diktatúra!” avagy aggódjunk egy kicsit a sajtószabadságért :)
A Számok ezt a süket dumát is cáfolják!
https://szamokadatok.hu/Post/4045/Rezsim_Diktatura_avagy_aggodjunk_egy_kicsit_a_sajtoszabadsagert_
Törünk fel, mint a talajvíz!
A Telex folyamatosan figyeli az oldalunkat, hétről hétre (a maguk módján) elismerik a munkánkat! 2 millió embert érünk el havonta!
https://szamokadatok.hu/Post/3840/Torunk_fel_mint_a_talajviz
A Telex-tarha tündöklése, tendenciózus tunyulása és tragikus tétovázása
https://szamokadatok.hu/Post/3656/A_Telex-tarha_tundoklese_tendenciozus_tunyulasa_es_tragikus_tetovazasa

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Mind ott leszünk!

Mi Orbán Viktort, a kormányát, és a Fidesz-KDNP pártszövetséget támogatjuk, mert a számok azt mutatják, hogy 12. éve kiválóan vezetik az országot!

Mind ott leszünk!

Weboldalunkon (https://szamokadatok.hu) már több mint 4000 érvünk van arra, hogy miért a jelenlegi kormány és a Fidesz-KDNP pártszövetség az egyetlen jó döntés a 2022-es választáson! Mi nem vagyunk sem Fidesz tagok, sem "fideszközeliek", pénzt sem kapunk az oldal szerkesztéséért, csupán mezei szimpatizánsok, adófizetők, melósok vagyunk, akik a saját bőrükön tapasztalják a pozitív változásokat!

Sok munkát végeztünk el közösen, és még nagyon sok feladat áll előttünk! Orbán Viktor és kormánya a garancia arra, hogy Magyarország egy családbarát, fejlődő, biztonságos és gyarapodó ország maradjon! Jövőre mindannyian el fogunk menni szavazni és a 4. kétharmados győzelemmel fogunk megsemmisítő csapást mérni a hazaáruló, elvtelen, összeborult ellenzékre!

Mi olyan országban szeretnénk élni továbbra is, ahol a nemzeti érdek érvényesül mindenek előtt, ahol a határvédelem nem alku tárgya, ahol az adóemelés továbbra sincs terítéken, ahol a gyermekvállalás nem bűn, hanem előny, ahol van munkahely, ahol nőnek a bérek, ahol nem drágul a rezsi, és ahol nyugalom van!

Miért? A 4000 érvből itt van néhány! https://szamokadatok.hu/Post/4043/Ezt_sosem_fogja_leirni_a_baloldal

Csatlakozz te is! 👍
Számok - a baloldali álhírek ellenszere

Címkék: SzamokAdatok 

Számok - Folyamatosan a TOP10-ben!

A Telexnek üzenjük: Megafonos milliók nélkül is lehet sikeres egy oldal!

Számok - Folyamatosan a TOP10-ben!

A Telex minden héten elkészíti a "Lájkbajnokság" összehasonlító cikkét, mely segítségével azt figyelik, hogy melyik politikai párt, politikus, vagy aktívan politizáló közszereplő milyen "sikert" ért el. Ugye itt a "siker" azt jelenti, hogy hány ember kattintott rá az adott tartalomra, hány ember osztotta azt meg, hányan szóltak hozzá, és mennyi hangulatjel érkezett egy adott posztra vagy videóra. Ettől függ az is, hogy hány embert ér el az adott tartalom.

Nos a Telex ezzel a cikksorozattal azt méri, hogy a jobboldali vagy a baloldali tartalmak terjednek-e jobban a közösségi médiában, őket egyáltalán nem érdekli egy adott oldal népszerűsége. Az adott cikksorozatban folyamatosan azt firtatják, hogy mennyit költ a jobboldal reklámra, a tartalmak kiemelésére, közben arról nem beszélnek, hogy pl.
Az "EzaLényeg" nevű baloldali álhírportál már 116 milliót költött
https://bit.ly/3mkFiuV
Karácsony Gergely 144 milliónál jár
https://bit.ly/3osuHAG
Apró Antal unokája 83 milliónál jár
https://bit.ly/3uFpYg7
Apró Piroska veje 22 milliónál
https://bit.ly/2Yqa4KO
A Momentum 72 milliónál jár
https://bit.ly/3l14JCh
A "Partizán" is talált 15 milliót erre a célra
https://bit.ly/3a4cK3g
A Jobbik pedig 43 milliót költött kormányellenes propagandára
https://bit.ly/3B65WOg

A Számok oldal a legjobb példa arra, hogy lehet egy oldal, egy csapat "Megafonos" és egyéb milliók nélkül is sikeres! A romlott parizert hiába reklámozzátok, azt nem veszi meg senki sem, a Pick szalámit meg reklám nélkül is megveszik az emberek, mert tudják, hogy jó, és igényt tartanak rá. Bennünket pl. senki sem támogat, azt se tudják kik vagyunk, nem is érdekli őket, és mégis több mint 77 000 követővel, havi közel 2 milliós eléréssel a jobboldali közösségi portálok között az egyik legkedveltebbek vagyunk!

Tudjátok miért? Mert bennünket senki sem vezérel, mint titeket! Bennünket senki sem fizet, és így "zenét sem rendel" senki sem, azt írunk, amit akarunk, úgy, ahogy akarjuk, és nem vagyunk adósai senkinek sem! Nekünk nincs mások által megfogalmazott feladatunk, nekünk hitünk van és hazaszeretetünk!

👉Nem a pénztől függ a siker, kedves Telex.hu!
Apropó, elköltöttétek már a külföldi szponzor által befektetett pénzt? És a kitűzött célokat elértétek?
https://magyarnemzet.hu/belfold/2020/09/liberalis-cseh-milliardos-adhat-penzt-a-telexre

A végső "lájkbajnokság" pedig 2022 áprilisában lesz, az urnáknál!
Hajrá Fidesz!
Fel, Győzelemre!

Forrás: https://telex.hu/belfold/2021/10/03/lajkbajnoksag-45

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Törünk fel, mint a talajvíz!

A Telex folyamatosan figyeli az oldalunkat, hétről hétre (a maguk módján) elismerik a munkánkat! 2 millió embert érünk el havonta!

Törünk fel, mint a talajvíz!

Onnan lehet tudni, hogy jól csináljuk, hogy az ellenzéki propagandamédia folyamatosan figyeli az oldalunkat, bennünket "propagandáznak", "párhuzamosuniverzumoznak", "szürkezónás" oldalnak neveznek, stb, de mégis - foglalkoznak velünk, tehát az oldalunk szerintük veszélyes lehet az általuk gyártott álhírekre nézve, és ez JÓ! Pontosan az a célunk, hogy Magyarországon ne lehessen csak úgy hazudozni, elhallgatni a valódi teljesítményt, a dolgok ellenkezőjét állítani.

Amikor elkezdtük szerkeszteni ezt az oldalt (önszorgalomból), akkor nem hittük volna, hogy ekkora eredményt érünk majd el! 75 ezer követő egy "noname", azaz arc nélküli politikai oldaltól Magyarországon szerintünk nagy teljesítmény! Ennél sokkal kevesebb követője van egyes politikusoknak, egyes milliárdokkal gazdálkodó médiumoknak, stb. Ezt a sikert nem egyedül értük el, hanem a tisztelt olvasóinkkal közösen, hiszen a mai napig egyetlen párt, egyetlen alapítvány, egyetlen cég sem támogat bennünket! Nincs pénzünk milliós reklámokra, nem tudjuk kiemelni a posztokat, amit elértünk, azt 95 százalékban a tagokkal közösen, a megosztások által tettük, amit ezúton is köszönünk!

A Számok közösségi oldal alkotói sosem tarháltak az olvasóktól, és ezt a jövőben sem fogják tenni, komoly, partneri kapcsolatoktól azonban nem zárkózunk el! Közösen, egy irányba evezve, még nagyobb sikert érhetünk el. A hangsúly a komoly szón van, mert komolytalan ajánlatokkal már megkerestek, eredménytelenül. Partneri kapcsolatot kiépítünk hozzánk hasonlóan gondolkodó szervezetekkel, de senkinek sem leszünk a beosztottjai.

Bárki lehet sikeres a közösségi médiában, és ehhez nem feltétlenül kell pénz! Minél többen vagyunk, annál jobb! Hajrá patrióták!
"Együtt újra sikerülni fog!"

Mivel a Telex hetente "megtiszteli" az oldalunkat azzal, hogy ír róla pár lejárató mondatot, így mi sem maradhattunk adósok!
Íme 2 cikk a Telexről!
Hétről hétre támadja az oldalunkat az álhírgyártó Telex!
Kicsit unalmas már, eddig nem is nagyon tettük szóvá, de most reagálunk erre
https://szamokadatok.hu/Post/3584/Hetrol_hetre_tamadja_az_oldalunkat_az_alhirgyarto_Telex
A Telex-tarha tündöklése, tendenciózus tunyulása és tragikus tétovázása
https://szamokadatok.hu/Post/3656/A_Telex-tarha_tundoklese_tendenciozus_tunyulasa_es_tragikus_tetovazasa

A Telex cikke: https://telex.hu/belfold/2021/08/15/lajkbajnoksag-38

ADD TOVÁBB!

Címkék: SzamokAdatok 

70 000 tag! Köszönjük!

Magyarország legnagyobb patrióta közösségét hozzuk létre! Tényekkel cáfoljuk a baloldal hazugságait, mert azt szeretnénk, hogy Magyarország maradjon magyar ország! Csatlakozz te is!

70 000 tag! Köszönjük!

Több mint 1.5 éve kezdtük el a Számok oldal szerkesztését, ez idő alatt közel 3 800 posztot, cikket illetve videót osztottunk meg, a jelenlegi kormányt támogatjuk, mivel a két lehetséges út közül szerintünk a Fidesz-KDNP képviseli a normalitást, a magyar nemzeti érdekeket (a baloldal nemzetellenes, családellenes és a külföldi érdekeket feltétel nélkül képviselő politikájával szemben)

Nem vagyunk Fidesz tagok, nem vagyunk "fideszközeliek", az oldal működtetése során egyetlen fillért sem kerestünk, ezért mi valóban függetlenek vagyunk, bennünket senki sem vezérel úgy, mint a baloldali álhírgyártó oldalakat. Fogalmaztunk már meg kritikát is, amikor azt éreztük, hogy valami nem OK, és persze nagyon sok kérdésben kiálltunk a kormány politikája mellett. Soha nem tarháltunk, és soha nem is fogunk tarhálni úgy, mint az ellenzéki oldalak, mert nekünk a politika nem üzletet jelent, mi meggyőződésből politizálunk, hazánkét dolgozunk, nem a személyünket sztároljuk, hanem a tényeket juttatjuk el egyre több magyar emberhez.

Most néhány napig pihenünk, ami azt jelenti, hogy a megszokott napi 4-6 poszt helyett 1-2 fog megjelenni az oldalon. Erőt gyűjtünk, mert tudjuk, hogy egy nagyon nehéz időszak áll előttünk! A baloldal és külföldi gazdáik mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy megszerezzék a hatalmat, újra kifosszák Magyarországot, ezért nekünk is fel kell készülnünk erre a harcra.
Nem fogjuk ölbe tett kézzel figyelni, hogy szabadon terjedhetnek az álhírek, a valóban fontos dolgokat pedig elhallgatja a média.

A tisztelt tagoktól annyit kérünk, hogy megosztásokkal, az ismerősök meghívásával, interakciókkal továbbra is támogassák a munkánkat, mert csak így terjedhetnek a fontos információk! Nekünk nincsenek millióink hirdetésre, oldalunk ennek ellenére havi 2 millió embert ér el, mindezt a tagok megosztásai által, amit ezúton is nagyon köszönünk!

👉Mi nem részt venni megyünk.
👉Mi győzni megyünk!

PS: viharban is gyönyörű a Balaton, ami az álhírekkel ellentétben nem "a Zorbáné", nem Mészárosé, és nem is Tiborczé, hanem mindenkié!

Miért támogatjuk a jelenlegi kormányt? Ezért! (a cikkekben további linkek vannak, kattints a "Tovább olvasom" gombra)
Oszágépítés (videó) https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965
Videó: válság ellenére is fejlődött az ország!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1835329446647711
Van mire büszkének lennünk!
Összeszedtük Magyarország Kormánya eddigi talán legnagyobb, legeredményesebb és leglátványosabb intézkedéseit!
https://szamokadatok.hu/Post/3465/Van_mire_buszkenek_lennunk
Szavak helyett beszéljenek a számok!
Az a helyzet, hogy Orbán jobb válságkezelő, mint a baloldal, kormánya pedig jobb, mint egy átlagos európai kormány
https://szamokadatok.hu/Post/3386/Szavak_helyett_beszeljenek_a_szamok
Nem mi mondtuk!
A baloldal szerint a Fidesz rosszul kormányoz. A világ ezt másképp látja!
https://szamokadatok.hu/Post/3415/Nem_mi_mondtuk
Ha a baloldal hatalomra kerül, a családi adókedvezményt el fogják törölni!
Egyszer már eltörölték, másodszor is megteszik
https://szamokadatok.hu/Post/3427/Ha_a_baloldal_hatalomra_kerul_a_csaladi_adokedvezmenyt_el_fogjak_torolni
Válságkezelés régen és most
Mi nem szeretnénk, hogy a baloldal kormányozzon, mert az "fájt" nekünk
https://szamokadatok.hu/Post/3439/Valsagkezeles_regen_es_most
Magyarország maradjon magyar ország!
Kommentár nélkül
https://szamokadatok.hu/Post/3406/Magyarorszag_maradjon_magyar_orszag

️És miért nem támogatjuk a baloldalt? Ezért! (a cikkekben további linkek vannak, kattints a "Tovább olvasom" gombra)
Ezt tették, amikor kormányoztak
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez
Ezt fogják tenni, ha hatalomra kerülnek
https://szamokadatok.hu/Post/3364/Ime_a_DK_valasztasi_programja
Mindent bezártak, hagyták pusztulni a nemzet vagyonát
https://szamokadatok.hu/Post/3423/11_eve_takaritjuk_a_baloldal_altal_hatrahagyott_romokat
A baloldal oltásellenes kampánya:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/1373421809692565
Hazugságok példákkal:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/212454233584842

👉További tények: https://szamokadatok.hu

Címkék: SzamokAdatok 

70 000 követő!

Köszönjük!

70 000 követő!

Már több mint hetvenezren követik Magyarország talán legkedveltebb civil, patrióta közösségét, a Számok oldalt! 1,5 éve kezdtünk, ez idő alatt közel 3 500 cikket illetve videót írtunk, készítettünk illetve osztottunk meg. Minden tartalom elérhető itt a Facebookon, és a https://szamokadatok.hu weboldalunkon is.

Azért dolgozunk (ingyen, önköltségen, önszorgalomból, tarhálás nélkül), hogy Magyarország maradjon magyar ország. Nem fogjuk hagyni, hogy a baloldal ismét kisemmizze hazánkat, bezárja a munkahelyeinket, eladja állami vállalatainkat, földünket, az ivóvizünket, az aranytartalékunkat, betelepítsen ide olyanokat, akik nem tisztelik törvényeinket, hagyományainkat és vallásunkat. Azért támogatjuk a jelenlegi kormányt, mert nem szeretnénk adóemeléseket, kórházeladásokat, iskolabezárásokat, leépítéseket, a bérek befagyasztását, elbocsátásokat, IMF hitelt, PPP szerződéseket, Nokia-dobozokat, szemkilövetést, kardlapozást, a családtámogatási rendszer lenullázását, a rezsi árának emelését, gazdasági és morális válságot. Mi nem szeretjük, ha „fáj”!

Mi egy fejlődő országban szeretnénk élni, olyan országban, ahol a kormány nem beszél adócsökkentésekről, hanem csökkenti az adókat, ahol a kormány nem külföldi érdekeket szolgál ki, hanem a magyar embereket képviseli, ahol a magyar családok és a magyar gyerekek vannak első helyen, ahol a határ csak legálisan léphető át, ahol van munka, van biztonság, van jövő!

Áldott pünkösdöt minden magyarnak!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!
Hajrá Fidesz-KDNP!

Miért támogatjuk a jelenlegi kormány? Ezért! (a cikkekben további linkek vannak, kattints a "Tovább olvasom" gombra)
Oszágépítés (videó) https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965
Van mire büszkének lennünk!
Összeszedtük Magyarország Kormánya eddigi talán legnagyobb, legeredményesebb és leglátványosabb intézkedéseit!
https://szamokadatok.hu/Post/3465/Van_mire_buszkenek_lennunk
Szavak helyett beszéljenek a számok!
Az a helyzet, hogy Orbán jobb válságkezelő, mint a baloldal, kormánya pedig jobb, mint egy átlagos európai kormány
https://szamokadatok.hu/Post/3386/Szavak_helyett_beszeljenek_a_szamok
Nem mi mondtuk!
A baloldal szerint a Fidesz rosszul kormányoz. A világ ezt másképp látja!
https://szamokadatok.hu/Post/3415/Nem_mi_mondtuk
Ha a baloldal hatalomra kerül, a családi adókedvezményt el fogják törölni!
Egyszer már eltörölték, másodszor is megteszik
https://szamokadatok.hu/Post/3427/Ha_a_baloldal_hatalomra_kerul_a_csaladi_adokedvezmenyt_el_fogjak_torolni
Válságkezelés régen és most
Mi nem szeretnénk, hogy a baloldal kormányozzon, mert az "fájt" nekünk
https://szamokadatok.hu/Post/3439/Valsagkezeles_regen_es_most
Magyarország maradjon magyar ország!
Kommentár nélkül
https://szamokadatok.hu/Post/3406/Magyarorszag_maradjon_magyar_orszag

️És miért nem támogatjuk a baloldalt? Ezért! (a cikkekben további linkek vannak, kattints a "Tovább olvasom" gombra)
Ezt tették, amikor kormányoztak
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez
Ezt fogják tenni, ha hatalomra kerülnek
https://szamokadatok.hu/Post/3364/Ime_a_DK_valasztasi_programja
Mindent bezártak, hagyták pusztulni a nemzet vagyonát
https://szamokadatok.hu/Post/3423/11_eve_takaritjuk_a_baloldal_altal_hatrahagyott_romokat
A baloldal oltásellenes kampánya:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/1373421809692565
Hazugságok példákkal:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/212454233584842

👉További tények: https://szamokadatok.hu

Címkék: SzamokAdatok 

Magyarország maradjon magyar ország!

Kommentár nélkül

Magyarország maradjon magyar ország!

Hajrá Fidesz! Együtt újra sikerülni fog!

Több mint 3400 "magyarázat" (cikk, videó) ehhez megtalálható a weboldalunkon: https://szamokadatok.hu

👉Csak néhány ezek közül:
Itt van az "ellopott pénz" - videó
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/311385210338619
Van mire büszkének lennünk! A Fidesz legnagyobb eredményei 2010 óta!
https://szamokadatok.hu/Post/3131/Van_mire_buszkenek_lennunk
Így “nem segít” a kormány a nyugdíjasoknak
https://szamokadatok.hu/Post/3401/Igy_nem_segit_a_kormany_a_nyugdijasoknak
Így “nem segíti” a kormány a magyar családokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3402/Igy_nem_segiti_a_kormany_a_magyar_csaladokat
Így “nem fejleszti” a kormány az egészségügyet!
https://szamokadatok.hu/Post/3399/Igy_nem_fejleszti_a_kormany_az_egeszsegugyet

Címkék: Nemzet  SzamokAdatok  Vélemény 

65 000 Tag! Köszönjük!

"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség!"

65 000 Tag! Köszönjük!

Lassan másfél éve kezdtük szerkeszteni ezt az oldalt, de álmodni se mertünk róla, hogy ekkorára nő, és országos ismertségre tesz majd szert! Az elmúlt 17 hónap alatt több mint 3 300 cikket írtunk illetve osztottunk meg, az általunk készített és megosztott videók száma meghaladta a 60-at, minden általunk közzétett tartalom kereshető formában elérhető a https://szamokadatok.hu weboldalunkon. Abból is látjuk, hogy a munkánk fontos, hogy a Telex és a többi kamumédia rendszeresen "foglalkozik" velünk, a közösségi médiában meg több tucat kamu Számok oldal jelent meg. Ezek szerint nagyon a begyükben vagyunk :)

Sok minden történt a mögöttünk lévő időszak alatt: az oldal működését több tucat hozzánk hasonló civil patrióta segíti, szerepeltünk a Tényekben, több országos napilap, politikus, publicista is ajánlotta a Számokat, mint a magyar közösségi média és a hazai politikai közélet meghatározó szereplőjét.

Oldalunkon igyekszünk minden fontos eseményről beszámolni, cáfoljuk a baloldal és az álhírgyártó propagandamédiájuk folyamatosan terjesztett hazugságait, mindezt tényekkel, forrásmegjelöléssel, képekkel, korábban megosztott írásokat linkelve tesszük. Igyekszünk egy olyan politikai fegyvert adni olvasóink kezébe, mellyel "harcba szállhatnak" a megtévesztett ellenzéki szimpatizánsokkal és mellyel megnyerhetik a mindennapi politikai csatákat.

Másfél éve, az októberi választás után, eldöntöttük, hogy valamit tennünk kell annak érdekében, hogy 2022-ben ne érjen bennünket hasonló meglepetés. Mivel leveleinkre, megkereséseinkre, melyekben ötleteket, tanácsokat fogalmaztunk meg, jellemzően nem reagált senki sem, így hát eldöntöttük, hogy akkor nem másoknak fogjuk megmondani, hogy mit és hogyan csináljanak, hanem példát mutatunk. Az álhírekre igyekszünk gyorsan reagálni, az információt igyekszünk minél több emberhez eljuttatni, igyekszünk olyan formában tálalni a valóságot, hogy az sokkal több megosztást érjen el, és így sokkal több emberhez jusson el. Amikor megosztunk egy hírt, mindig igyekszünk mellékelni a korábbi, ahhoz kapcsolódó híreket is. (Pl. ha arról van szó, hogy csökkent a társasági adó, akkor mindig mellékeljük azt is, hogy hogyan alakult az adónem mértéke az elmúlt 10-18 évben)

Egyes álhírgyártó médiumok (pl. a Telex) folyamatosan azt a hazugságot terjesztik, hogy bennünket valaki(k) pénzelnek. Nos, ez nem igaz, ezt a munkát önszorgalomból, önköltségen, hazaszeretetből végezzük. Sem a Fidesz, sem Mészáros, és mások sem fizetnek nekünk, még csak meg sem kerestek ilyen ajánlatokkal. Több ezer órát fektettünk abba, hogy ez az oldal működjön, és büszkék vagyunk az így elért eredményeinkre! Nagyon vicces az, amikor bizonyítottan külföldi pénzt is elfogadó, és az olvasóktól is folyamatosan tarháló Telex írja rólunk azt, hogy „propagandaoldal” vagyunk  Az ilyen Telexekkel szemben mi azt írunk le, amit akarunk, és nem azt, amit a megrendelő megkövetel. Nekünk nem kell engedélyt kérnünk senkitől sem!

Az utóbbi időszak egyik legnagyobb "dobása" az általunk megálmodott és létrehozott https://maiposzt.hu oldal lett, mely segítségével egy nagy lépést tettünk az árnyék tiltás ellen! A Facebook, és a többi cenzúrázott közösségi oldal többé nem tudja elrejteni a jobboldali politikusok bejegyzéseit, mert a https://maiposzt.hu egy Facebooktól teljesen független hírfolyammal rendelkezik, ahol MINDEN megjelenik, amit az oda "bedrótozott" szerzők közzétesznek!
Mentse el mindenki a hivatkozást - szükség lesz rá! Ha letiltották Trumpot, le fogják tiltani Orbánt is, de a magyar miniszterelnököt már nem fogják tudni elhallgattatni, mert írásai továbbra is megjelennek majd a https://maiposzt.hu oldalon! Terjesszétek!
Erről bővebben: https://maiposzt.hu/p/maiposzt-118159143697046

Köszönjük a bizalmat!
Külön köszönjük azt a sok megosztást és hozzászólást, melyekkel segítették az oldal működését és az információ terjesztését!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!

És hogy most se maradjon el a forrás, íme a Telex bennünket is érintő lejárató videója: https://youtu.be/mGZEeLTQitA?t=627
Ilyeneket hazudnak, hogy "főállásban" csinálja valaki "ezeket az oldalakat", magyarul pénzért, közben a mi grafikáinkat mutogatják, továbbá "szürkezónás propagandaoldalnak" neveznek bennünket, olvasóinkat meg "bérkommentelőknek"... Nevetséges és gyerekes viselkedés, amikor egy milliárdokból gazdálkodó fizetett médium egy civil, önszorgalomból működő közösséget vegzál. Sebaj, ahogy írtuk, ez csak megerősíti bennünk azt a hitet, hogy amit csinálunk, az jó az országnak, jó a magyar embereknek!

PS: A képen a Turai Schossberger-kastély látható. Azért választottuk ezt a képet, mert ezzel is hergelnek. Hadd lássa minél több ember, hogy milyen csodálatosan felújította a tulajdonosa! Kommentben elhelyezünk egy képet a felújítás előtti állapotról. A településnek most adóbevétele keletkezik ebből a szállodából, az ide érkező vendégek pedig az egész térség kereskedelmi mutatóit javítják majd, és végül, de nem utolsó sorban több tucat új munkahely jött itt létre!

Címkék: SzamokAdatok