Címke: SzamokAdatok

Demokráciáról, megértésről, elfogadásról beszél, közben mindenkit letilt, még azt is, aki csak kérdezni mer

Demokráciáról, megértésről, elfogadásról beszél, közben mindenkit letilt, még azt is, aki csak kérdezni mer

Lássuk mennyire "demokratikus" ez a DK és ez a Klára!

1. Menj az oldalára: facebook.com/dobrevklara
2. Írj egy kommentet (ha még nem vagy letiltva)
3. Figyeld meg, hogy hány percen belül fog letiltani.
4. Kommentben írd meg nekünk, hogy már korábban letiltott, vagy most tiltott le
5. Oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen részt vehessenek a Számok “Dobrev Klára” demokrácia-kísérletében.
6. (ráadás) Használd a megfelelő hangulatjeleket is

Gyerünk, honfitársak! Lássuk a valóságot! Ezek ha kormányra kerülnek, pontosan így fognak az életben is "letiltani" és "földönfutóvá tenni" mindenkit!

PS: Arról most nem beszélünk, hogy legutóbbi videó tele van hazugságokkal, azt egy külön cikkben elemezzük.

Címkék: Gyurcsány  SzamokAdatok 

Gyurcsányné - most jól figyelj! "Reggel, éjjel meg este" nem hazudni kell, hanem dolgozni!

Ez neked szól, személyesen a Számok alapítójától

Gyurcsányné - most jól figyelj! "Reggel, éjjel meg este" nem hazudni kell, hanem dolgozni!

A milliárdos Gyurcsányné, aki folyamatosan azért dolgozik Brüsszelben havi nagyjából 5 millió forint közpénzért, hogy lejárassa Magyarországot, eljárásokat kezdeményezzen Magyarországgal szemben, hazudjon (pontosan úgy, mint a férje) "reggel éjjel meg este" a következőket nyilatkozta az ATV-ben:

„A gyenge forint és az infláció miatt brutálisan mennek föl az árak. Épp azon gondolkodtam valamelyik nap, hogy néztem a gyümölcs- és zöldségárakat, hogy valószínűleg Magyarországon gyerekek százezrei fognak úgy felnőni, ha minden így marad, hogy mondjuk málnát nem kóstolnak. Háromezer forint egy kiló málna. Kinek van erre Magyarországon pénze?” – kérdezi az ATV-ben Gyurcsányné Klára.

Figyelmesen olvasd ezeket a sorokat, egy egyszerű magyar ember, egy vidéki mezei munkavállaló, adófizető írja ezt.

Tudod, Klára, a dolog az úgy néz ki, hogy a jelenlegi politika középpontjában a munka és a magyar családok állnak. Neked ezek a szavak ismeretlenek, mert amikor lehetőséget kaptatok kormányozni, sem a munkavállalást, sem a családalapítást nem ösztönöztétek. Regnálásotokat 250 ezer új munkanélküli, 11,3%-os munkanélküliség, devizacsapda, rablóprivatizáció, IMF hitel, áremelések, egekbe szökő rezsiárak jellemezte. Na akkor valóban lehetőségünk sem volt arra, hogy saját otthonunk legyen, családot alapítsunk, gyermeket vállaljunk, és adott esetben vegyünk egy kis málnát.

2010 óta, szemléletváltás következett be. Mi ugyanazok az emberek maradtunk, ugyanúgy vidéken élünk, dolgozunk, adót fizetünk, szeretjük a hazánkat, tiszteletben tartjuk annak törvényeit és hagyományait, csak közben lehetőséget kaptunk arra is, hogy gyarapodjunk. A kormány családpolitikájának, adócsökkentéseinek, otthonteremtési támogatásainak köszönhetően saját, tehermentes otthonunk lett, lettek gyönyörű, okos gyerekeink, lett saját kertünk, új autónk. 2010 előtt álmodni sem mertünk róla, hogy valaha is saját kertes házunk lesz, mára ez valósággá vált. Az adókedvezmények, az ingyenes tankönyvek, a családi pótlék, az ingyenes óvodai étkezés, a rezsi árának 25 százalékkal való csökkentése és az ár 7 évvel ezelőtti befagyasztása, a béremelések, az adócsökkentések mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma már NEM VAGYUNK FÖLDÖNFUTÓK - bármennyire is szeretnétek, hogy azok legyünk mi is, és minden magyar család. Bennünket nem tudtok már megvenni egy "zsák krumplival", de tudjuk, hogy ez a célotok. Nektek kiszolgáltatott, segélyeken élő emberekre van szükségetek, mert csak azokat tudjátok hülyíteni ilyen "alapjövedelem" meg ehhez hasonló dilettáns, demagóg baromságokkal.

A "málnát" (most formálisan értjük, bármiről legyen szó, amit meg lehet venni, vagy meg lehet termelni) nem a kormánytól kell várni! A "málnáért" dolgozni kell - keményen, reggeltől estig, látástól vakulásig. Nem hazudni kell "reggel éjjel meg este", hanem DOLGOZNI, és akkor lesz "málna", lesz minden.

Ha munka van - minden van, és szerencsére munka ma van Magyarországon. Még a járvány ellenére is 650 ezerrel többen dolgoznak ma Magyarországon, mint a ti időtökben. A kormány nem "málnát" ad, hanem lehetőséget teremt arra, hogy mindenki meg tudja vásárolni, vagy megtermelhesse a "málnát", és innentől kezdve ez mindenkinek a személyes hozzáállásán múlik. Ha valaki akar tanulni, dolgozni, fejlődni, mert váltani annak érdekében, hogy magának és családjának jobb körülményeket teremtsen, az boldogulni fog. A ti támogatóitok pedig 70 éve csak a markukat tartják, és most épp "a zorbántól" várják, hogy adjon nekik.

Az ingyenélés, a munkakerülés, a segélyalapú társadalom véget ért, és azt a munkaalapú társadalom váltotta fel.

Ideje lenne felnőnöd a feladathoz, és ha már szerinted vannak olyan gyerekek, akik nem esznek málnát, a milliárdjaidból igazán meglephetted volna őket egy pár szemmel. Mi pedig most megyünk a kertbe, mert megérett a körte, le kell szedni.
A képen a saját termésünk látható! A körúton belül lakó híveidnek meg azt üzenjük, hogy költözzenek vidékre, mert a vidéki élet csodálatos! ❤️🇭🇺

Nem tisztelettel:
A Számok alapítója.

Címkék: SzamokAdatok  Vélemény 

Nem lesz több SzFE-hiszti reklám az oldalunkon

Nem lesz több SzFE-hiszti reklám az oldalunkon

A Színház- és Filmművészeti Egyetem körüli balhé addig tart, amíg a média és mi, emberek foglalkozunk vele. Mi most befejeztük a műbalhé reklámozását, ez az utolsó poszt SzFE-hiszti témában. Nem fogunk beszámolni arról, hogy épp ki őrködik az erkélyen, és arról sem, hogy épp milyen maszkban vonaglanak a körúton belüli csemeték.

Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a mesterségesen kreált, hazug és lejárató SzFE hisztéria helyett foglalkozzunk inkább azzal, ami valóban fontos: járványkezelés, gazdasági eredményeink, családtámogatás, vidékfejlesztés, turizmus problémái, munkahelyteremtés, demográfia, külpolitika, migrációs veszély, fejlesztések, oktatás, keresztény kultúra, stb, stb.

Debrecenben, Nyíregyházán, Győrben, az összes vidéki faluban és városban, de még Budapesten sem érdekli a dolgozó, adófizető, gyermeket nevelő normális embereket az, hogy mit csinálnak a balliberálisok ezen az egyetemen. Bízzuk a rend visszaállítását a kuratóriumra, ha másképp nem fog menni, akkor az intézmény egy új épületben folytatja majd a munkát. Aki tanulni és tanítani akar, az oda fog menni, aki balhézni akar és nem tanulni, azok maradjanak ott és őrködjenek a semmi fölött.

A nemzeti oldal médiumait is arra kérjük, hogy csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez! Ne reklámozzuk az anarchistákat! Van nekünk épp elég dolgunk!

Aki egyetért, nyugodtan ossza meg másokkal is!
Köszönjük!

#ignorefreeSzFE

Címkék: SzamokAdatok 

40 000 Tag! Köszönjük!

40 000 Tag! Köszönjük!

9 hónapja (november végén) egy vidéki házaspár (mi, akik most ezeket a sorokat írjuk) úgy döntöttünk, hogy ahelyett, hogy másoknak mondjuk meg, hogyan kell politizálni, kommunikálni és a valóságot bemutatni, elkezdtük szerkeszteni a Számok oldalt. Az oldal rövid idő alatt (Karácsonyra) 8000 követőre tett szert. Az oldal amolyan személyes blogként indult, de látva, hogy az ilyen módon, képekkel, számokkal, adatokkal, pontos forrásokkal megjelölt információra nagy az igény, az olvasók pozitív visszajelzései alapján hamar rájöttünk, hogy ez több lesz, mint egy személyes blog. A nagy népszerűség erőt adott ahhoz, hogy továbbgondoljuk a terveinket, tanuljunk egy kis képszerkesztést, gazdagítsuk ismereteinket, és megtanuljunk túlélni a jellemzően balliberális közösségi médiában.

A szerkesztéshez Magyarország minden pontjáról csatlakozott 40 civil patrióta, és mára egy önszorgalmon alapuló szerkesztőséget hoztunk létre. Sok médium azt hazudja magáról, hogy független, közben nem kevés pénzt zsebelnek be különböző hazai és külföldi szponzoroktól. Mi nem vagyunk politikai értelemben függetlenek, mert a jelenlegi Nemzeti kormányt támogatjuk, de anyagi értelemben bizony függetlenek vagyunk! Az oldal szerkesztését a saját szabadidőnk rovására végezzük, az oldal hirdetésére eddig elköltött közel 200 ezer forintot a szerkesztők dobták össze, nem tarháltunk, nem tarhálunk, és sosem fogunk tarhálni! Nem pénzért csináljuk, hanem hazaszeretetből!

A Számok oldal a bizonyíték arra, hogy bárki lehet sikeres az online térben, és ez nem pénz vagy személyes ismertség kérdése. Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy ezen az oldalon önmagunkat nem reklámozzuk, eddig sem tettük, meg ezentúl sem fogjuk, mivel nem a saját pecsenyénket akarjuk sütögetni, a munkára küldetésként tekintünk, a célunk az, hogy Magyarország maradjon magyar ország. Ezt bárki megteheti, és mi arra biztatunk mindenkit, hogy ha vannak jó gondolataitok, de az ismerőseitek, munkatársaitok nem vevők rá, a személyes profilotokon nem reagál senki a politikai jellegű megosztásokra, hozzatok létre ti is egy oldalt, és kezdjétek el leírni ott a véleményeteket, osszátok meg azt, ami nektek fontos, amit hiányoltok a médiában, a hírekből, és hamar megtalálnak titeket is a veletek hasonlóan gondolkodó honfitársaitok.

A jó példa ragadós: mi azt vesszük észre, hogy egyre többen kezdenek el pontos adatokkal kommunikálni. A korábban használt hangzatos nagy szavakat felváltották a részletes, tényszerű üzenetek. Amikor azt láttuk, hogy "Magyarország jobban teljesít" és nem láttunk mellette magyarázatot, akkor pontosan a számokat hiányoltuk. Az elmúlt 9 hónap alatt több, mint 1500 cikket tettük közzé a Facebookon és a weboldalunkon (https://www.szamokadatok.hu/), és most már mindenki láthatja, hogy miért teljesít jobban Magyarország!

Zárásként annyit, hogy nem állunk meg, megyünk tovább, mert nem szeretnénk, hogy 2022-ben egész Magyarországon furcsa zászlók lobogjanak, a magyar családok támogatása helyett külföldi NGO-k legyenek támogatva, fejlesztések helyett IMF hiteleket vegyünk fel, az állami vagyon megóvása helyett elinduljon egy újabb rablóprivatizáció, az adócsökkentés politikáját a megszorítások váltsák fel, a demográfiai problémákat pedig betelepítéssel oldják meg a magyarok gyermekvállalásának támogatása helyett.

Szenvedélyesen szeretjük Magyarországot és készen állunk, hogy mindent megtegyünk érte! Küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk fel soha!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1363183413876300

Mi nem részt venni megyünk.
Mi győzni megyünk!
Gyertek velünk! Hívjátok meg ismerőseiteket, hogy kedveljék az oldalt! Hozzatok magatokkal egy embert!

Címkék: SzamokAdatok 

1000 megosztással az álhírek ellen!

1000 megosztással az álhírek ellen!

Mi nem csupán egy Facebook-oldalt építünk, hanem egy aktív, patrióta közösséget szeretnénk létrehozni. Látjuk, hogy a körülöttünk zajló események egyre ijesztőbbek, egyre jobban kifordul önmagából a világ, a neoliberális eszmék magyarországi képviselői pedig ott tesznek keresztbe nekünk, hazafiaknak, ahol csak tudnak.

Tarhálni sosem fogunk, de most először arra kérünk titeket, hogy osszátok meg ezt a bejegyzést legalább ezren. Ezer megosztással az üzenet nagyjából 100 000 emberhez jut el, ezzel tudjuk bővíteni a csapatunkat, minél többen leszünk, annál hatékonyabban fel tudunk lépni a hazugságok, rágalmak, álhírek és a külső és belső támadásokkal szemben.

Nem hazudjuk magunkat függetlennek, mint az index/444/hvg hazugsággyárak, mi Magyarország Kormányat támogatjuk, mert szerintünk a 10 éve bekövetkezett szemléletváltás, és az azóta képviselt irány az egyetlen, mely a magyarok nemzeti érdekeit szolgálja, Orbán Viktor pedig az az ember, akivel közösen meg tudjuk védeni hazánkat.

Köszönjük, hogy támogatod a munkánkat!
Mi nem részt venni megyünk.
Mi győzni megyünk! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

ADD TOVÁBB!

Címkék: SzamokAdatok 

Több ezer ember a Nyíregyházi Állatkertben: tombol a mélyszegénység

Több ezer ember a Nyíregyházi Állatkertben: tombol a mélyszegénység

Senki ne higgye azt, hogy csak a Balatonon és a vízpartokon vannak tömegek. Szerkesztőink közül ketten is családjaikkal meglátogatták ma a Nyíregyházi Állatkertet, és a következőket tapasztalták:

- Az állatkert Magyarország egyik legnagyobbja, a fejlesztési forrásokat láthatóan jól használták fel, és a táblán feltüntetett "befektetés a jövőbe" szlogen valóban igazolja magát.
- A több száz kocsira méretezett parkolóban szabad hely nem volt, a vendégek már a Sóstói út két oldalán parkoltak több száz méter hosszan
- Bár a belépő magyar viszonylatban nem olcsó (egy 4 tagú család esetében 9-10 ezer forint) a pénzt láthatóan jól használja fel az üzemeltető, hiszen az állatok rendben vannak tartva, hatalmas kifutóik vannak, egyes esetekben (pl. medvék) egy egyhektáros erdő áll rendelkezésükre.
- A viszonylag drága belépő ellenére láthatóan nem okoz gondot a belépők kifizetése, ahogy írtuk, nem csak a parkoló volt tele, de az állatkert környezetében a főút mindkét oldalán parkoltak autók több száz méter hosszan
- Az állatkert területén mérsékeltek az árak, 600 forint egy kürtőskalács, 350 egy kávé, 350 egy üveg üdítő, 300 egy gombóc fagyi.

Sok ezer "Lőrinc" élvezi az állami támogatással évente megvalósuló fejlesztéseket a Nyíregyházi Állatkertben. Ez az a hely, ahová érdemes visszatérni, mert mindig van valami új, valami érdekes. A látott tömeg is igazolja ezt.

Az álhírek helyett a saját szemünknek higgyünk.
Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Címkék: SzamokAdatok  Vélemény 

Az idősebb is számít!

Az idősebb is számít!

‼️A "Számok" szerkesztősége is elutasítja a Momentum idősek elleni támadását, az idős, a vidéki és az "alacsonyabb műveltségű" emberek választójoga elvételére tett javaslatát. Szolidaritásból csatlakozunk a Demokratikus Memek és a Demokratikus Magyarország által szervezett online eseményhez. Részletek:

❤️❤️❤️AZ IDŐSEBB IS SZÁMÍT!❤️❤️❤️
‼️Tégy a kirekesztés ellen!‼️

‼️A jogállam és a demokrácia alapja a mindenkit egyformán megillető emberi méltóság és szabadság.‼️
‼️Elfogadhatatlan, hogy a Momentum Mozgalom a társadalom, a közösség egy csoportját, rétegét kollektíve megbélyegzi, és megpróbálja őket lebeszélni, eltanácsolni a választójoguk gyakorlásától!‼️

📢Tiltakozunk Kádár Barnabásnak, a Momentum Mozgalom alapító tagjának SZÜLEINK, NAGYSZÜLEINK generációját kirekesztő megnyilvánulása ellen!
(https://www.facebook.com/barnabas.aron.kadar/posts/895270704288047)

‼️Tiszteletet követelünk az idősebbeknek:‼️
akik felnevelték a fiatalabb generációkat;
akik keményen dolgoztak azért, hogy az utánuk jövő generációk ma relatív jólétben élhessenek;
akik élettapasztalatuk, történelmi tapasztalataik okán is kiemelten értékes tagjai a társadalomnak;
és legfőképpen: akiknek a megbecsülése alapvető emberség kérdése!

‼️Állj ki Te is a SZÜLEINK, NAGYSZÜLEINK védelmében, és emeld fel a hangod a kirekesztés ellen!‼️
‼️Csatlakozz a kezdeményezésünkhöz!‼️
❤️❤️❤️AZ IDŐSEBB IS SZÁMÍT!❤️❤️❤️

Címkék: SzamokAdatok  Vélemény 

35 000 Tag

Köszönjük a bizalmat!

35 000 Tag

Nincs megállás, megyünk tovább! Már 35 ezren követik Magyarország legújabb és legdinamikusabban növekvő civil patrióta közösségét, és nekünk ez erőt ad a további munkához!

Hitbeli és érzelmi alapú viták helyet osszátok meg a Számokat és az adatokat. Weboldalunk kereshető, és már több mint 1200 cikkünk áll olvasóink rendelkezésére. https://szamokadatok.hu/

Hívjátok meg ismerőseiteket is, hogy kövessék az oldalunkat. Ha mindenki csak 1 embert hív meg, napokon belül akár kétszer ennyien is lehetünk. A Számok csapata Magyarország Kormányat támogatja, mert szerintünk az általuk képviselt irány jó az országnak, jó nekünk és jó gyermekeinknek is.

Együtt erő vagyunk! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Megyünk tovább!
Köszönjük!

Címkék: SzamokAdatok 

Borzalmasan ciki, és végtelenül szánalmas, amikor egy politikus egy civil oldaltól lopja a grafikát, és még hazudik is mellé

Borzalmasan ciki, és végtelenül szánalmas, amikor egy politikus egy civil oldaltól lopja a grafikát, és még hazudik is mellé

Dr. Lukács László György (akinek nem mellesleg politikus létére kevesebb követője van, mint az oldalunknak) ezt a szintet is meglépte.

Úgy látszik a Jobbik háza táján már csak ennyire futja. Zéró kreativitás, zéró munka, 100% hazugság és lopás. Biztos nem érnek rá agyalni, hiszen épp számolják, hogy az adott napon hányan léptek ki, és hány megyei szervezetük szűnt meg.

A Jobbikos (Jákobbikos) "Dr. Lukács László György" ellopta az oldalunk korábban megjelent grafikáját.

Eredeti grafika a Számok oldalon: https://www.facebook.com/…/photos/10914131…/174817140662094/

A Jobbikus megélhetési politikus lopott grafikája:
https://www.facebook.com/…/641909572496243/3248869958466845/

Az általa összehordott hazugságokat pedig maga a "mindenható" index is cáfolta, így ezekre külön nem is pocsékoljuk az energiánkat.

Index cikke:

Nem az egészségügyi dolgozók feladata lesz igényelni az 500 ezres jutalmat

Terjedt az utóbbi napokban egy információ, miszerint az egészségügyiseknek a koronavírus elleni küzdelemért járó bruttó félmilliós jutalom nem automatikusan jön majd, hanem igényelni kell. Sokan ebből rögtön arra a következtetésre jutottak, hogy mindenkinek magának kell majd leveleznie az Emmivel, a Facebookon is osztották az erről szóló mémeket, például ellenzéki politikusok is.

Most a minisztérium közleményt adott ki, miszerint az igénylés nem azt jelenti, hogy minden dolgozó saját magának lesz kénytelen intézni majd el a pénzt.

A közlemény szerint az egészségügyi szolgáltatók készítik elő az 500 ezer forint egyszeri juttatás kifizetését, "az átláthatóság és a többes juttatások elkerülése érdekében ezek rögzítik dolgozóik jutalmának kifizetési kérelmét",

"Az ellenzéki sajtótermékekben megjelent álhírek az egyszeri bérkifizetés részleteiről nem értékelhetők másként, mint hangulatkeltésként, hogy elvegyék a figyelmet arról, hogy Semmelweis-napra az egészségügyi ágazat szereplői ebben a rendkívüli juttatásban részesülnek" - írták.

Tájékoztatásuk szerint

AZ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓK DOLGA, HOGY A JUTTATÁSRA JOGOSULT DOLGOZÓIKAT LEJELENTSÉK, EZT NEM A DOLGOZÓKNAK MAGUKNAK KELL MEGTENNIÜK.

Az egészségügyi dolgozók jutalmának kifizetési kérelmét - a bérkiegészítéshez hasonlóan - a szolgáltatók adminisztrációs rendszerén keresztül kell rögzíteni, írták.

Hangsúlyozták: a jutalomra mindenki csak egyszer jogosult, tehát a kifizetés annak számára is csak egyszer történik meg, akinek több jogviszonya van, illetve a főállása mellett további jogviszonnyal rendelkezik, ezért az átláthatóság és a többes juttatások elkerülése érdekében az adatokat dolgozónként szükséges rögzíteni.

Ezt a jelentést az egészségügyi szolgáltatók végzik és nem jelentkezhet adminisztrációs többletteherként, hiszen már kialakított gyakorlatuk van az ehhez hasonló intézkedések végrehajtásában. A közfinanszírozott ellátást végző, de magán fenntartású szolgáltatók számára pedig így nyílik lehetőség az egyszeri rendkívüli juttatás kifizetésére - közölték.

Az intézkedés gördülékenységét az Emmi szerint az is jelzi, hogy a mintegy 11 ezer érintett szolgáltatóból pár nap alatt már 3 ezer leadta az igényét a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőnek.

A bruttó 500 ezer forintot mintegy 160 ezer dolgozó kapja majd.

A juttatást még Orbán Viktor jelentette be március elején a szokásos Kossuth rádiós interjújában, majd másnap Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mondta , hogy mindenki, még a technikai személyzet is megkapja ezt a pénzt.

Forrás: https://index.hu/belfold/2020/06/14/nyugtat_az_emmi_nem_az_egeszsegugyi_dolgozok_feladata_lesz_igenyelni_az_500_ezres_jutalmat/

Címkék: Jobbik  SzamokAdatok