Címke: SzamokAdatok

Korlátozza oldalunk elérését a Facebook!

Persze mindezt a "demokrácia", a "szólásszabadság", a "vélemények sokszínűségének tiszteletben tartása" miatt teszik

Korlátozza oldalunk elérését a Facebook!

👉A több mint 60 ezer tagunk csupán 1 százalékának mutatja bejegyzéseinket a Facebook hírfolyama.
A cenzúrát a követési beállítás módosításával lehet kikerülni! Végezzék el a mellékelt lépéseket! Köszönjük!
(A beállításokról szóló képet kommentben nagyobb méretben is elhelyezzük)
Együtt erő vagyunk!

Címkék: Média  SzamokAdatok 

60 000 Tag!

Köszönjük!

60 000 Tag!

14 hónapja kezdtük, és mára Önökkel közösen megteremtettük Magyarország talán legnézettebb, legkedveltebb online patrióta közösségét! A tagok számában, az oldal elérésében, a megosztások és az interakciók tekintetében neves és gazdag médiumokat, közismert és közkedvelt személyeket előzünk meg, az általunk közzétett és a tagok által megosztott tartalmak több millió embert érnek el havonta!

Az elmúlt 14 hónap alatt közel 3 000 cikket írtunk (melyek megtalálhatók a www.szamokadatok.hu weboldalunkon is!) illetve osztottunk meg, több fontos ügy mellé állva növeltük azok sikerét, ilyen volt például a NAT, a Nemzeti Konzultációk, vagy a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtő akciója. A fejlesztéseket bemutató videóinkat több mint 400 000 ember látta, elindult Youtube csatornánk, korlátozott tartalommal elérhetőek vagyunk a HunDubon, az Instagramon és a Telegram oldalán is. Az oldalt önszorgalomból, önerőből, önköltségen működtetjük, nem tarháltunk és soha nem is fogunk tarhálni, senki sem fizet bennünket ezért. Mi nem vagyunk olyanok, mint a Telex, a 444, Hadházy, a Momentum vagy a 24.hu, Nekünk nem bevételi forrásunk, hanem hivatásunk van!

Mi nem pénzért, hanem hazaszeretetből szálltunk harcba az álhírek ellen, és ezt a munkát legjobb tudásunk szerint végezzük. Csak a szabadidőnk mennyisége szab határt, a tenni akarásunk nem!

Nem dőlünk hátra, rengeteg ötletünk van még! A célunk az, hogy Magyarország maradjon magyar ország, Önökkel közösen megőrizzük az eddig elért eredményeinket és a 2022-es választást megnyerve tovább építsük hazánkat!

Ezért támogatjuk a Fidesz-KDNP kormányt, mert úgy látjuk, hogy jelenleg ők az egyetlen olyan politikai erő, akik képesek, és tudnak is kormányozni mindannyiunk javát és Magyarország nemzeti érdekeit szolgálva. Ők a normalitást képviselik a balliberális őrülettel szemben, ők a magyar családok érdekeit szolgálják „egyéb” érdekekkel szemben, ők a magyar vállalatokat támogatják a ciprusi, offshore cégekkel szemben, ők a gyermekvállalást támogatják a különféle új „trendekkel” szemben, és végül, de nem utolsó sorban ők az adócsökkentést, a gazdaság növekedését, a mindannyiunk jólétét támogatják az osztogatás és a fosztogatás politikájával szemben.

Köszönjük a megtisztelő bizalmát mindenkinek, akik eddig csatlakoztak, követik az oldalunkat, és megosztják annak tartalmait!
Nekünk van a legjobb csapatunk!
"Együtt újra sikerülni fog!"

Mi nem részt venni megyünk!
Mi győzni megyünk!

Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!
Hajrá Fidesz-KDNP!

Címkék: SzamokAdatok 

Nyílt levél Tibi atyához és a nyitni, lázadni akarókhoz

Ne háborogj, inkább rendelj ebédet a közeli vendéglőből!

Nyílt levél Tibi atyához és a nyitni, lázadni akarókhoz

Először is: támogatásunkról és együttérzésünkről szeretnénk tájékoztatni Titeket, vendéglátósokat. Lassan egy éve tart a világjárvány, ennek az egy évnek a nagyobbik részét sajnos zárva, vagy korlátozva kellett leéljük. Mi is, és a magyarok milliói igyekeztünk a válságban is hazai terméket és hazai szolgáltatásokat választani: nektek, rajtatok segíteni. Nekünk sem volt sokszor könnyebb, de büszkék vagyunk a kiváló magyar turisztikai és vendéglátószektorra, ezért próbálunk segíteni rajtatok.

Sajnos azonban, az elmúlt hetekben egyre hangosabbá váló lázításra reagálnunk kell, különösképp, miután Tibi atya több, mint egymillió kétszázezres olvasótáborához juttatja el a lázadást szító gondolatokat. Bár mellettetek állunk, de úgy gondoljuk, hogy nektek is mellettünk kellene állnotok azzal, hogy vigyáztok ránk. Hiszen ezt tettük mi is. Azzal, hogy százezres méretű tüntetést akartok, és a körúton bazárt nyitni, azzal minket, a vendégeket sodortok veszélybe. Hosszútávon ez nagyon rossz stratégia! Az emberek túlnyomó többsége érti és támogatja a fennálló korlátozásokat, az ebben a helyzetben lázadó éttermeknek meg kell fontolniuk a vendégkör jövőbeli esetleges csökkenésének lehetőségét is. Most összefogásra és nem megosztásra van szükség, az összefogás és a megosztottság nyitás után is megmaradnak, hosszútávon nem éri meg a többséggel szembe menni, és vállalkozóként bármelyik politikai oldal mellé állni, mert ez könnyen felezheti a vendégek körét. Ha összetartunk, nyitás után két adaggal rendelünk majd mindenből, ha nem, akkor mi, vendégek is tudunk lázadni, szervezkedni, bojkottálni, térképeket rajzolni, listázni, stb. Ez lenne a cél? A miénk nem.

Kezdjük ott, hogy olyan időket élünk, amikor nem a kormányok kezdeményezik a helyzeteket, hanem egy felettük álló erő: a koronavírus. Ezután a kormányok több kevesebb sikerrel, reagálnak a vírushelyzetre. A válság okozójaként a kormányt megnevezni tehát ostobaság és hazugság, mi, és több, mint 56 ezer követőnk nagyon jól tudjuk, hogy Magyarország jelenlegi kormánya mennyi energiát, pénzt fektetett az elmúlt évtizedben a gazdasági növekedésbe, a vállalkozások megsegítésébe. Az adócsökkentésektől a pályázatokon át, felsorolni is nehéz, hogy hány lehetőséget adott az elmúlt 10 évben a vendéglátóiparnak. Nem is csoda, hogy hazánk az elmúlt években Európa turizmusának jelentős központja lett. Szögezzük tehát le: ezért a válságért nem a kormány a hibás. Újra: nem a kormány a hibás.

Különösképpen nem értjük, hogy miért ezt a kormányt támadjátok, amely a megoldást, a vakcinát az EU-ban talán a legharcosabban próbálja megszerezni, figyelve a biztonságunkra és arra, hogy minél korábban újra indulhasson az élet. Nézzünk körül egy kicsit Európában, milyenek a szabályozások máshol:
📌 Portugáliában teljes lezárás van, és országos kijárási korlátozás. A harmadik hullámban az esetek és a halottak száma a legrosszabb a világon, a mentők nem tudnak bejutni a kórházakba.
📌 Franciaországban a napokban döntenek arról, hogy legyen-e teljes lezárás, kijárási tilalom. Jelenleg este 6 és reggel 6 között kijárási tilalom van és minden üzlethelyiség be van zárva.
📌 Németországban ugyan lehet elvitelre házhoz szállítani, de csak a szükséges üzletek lehetnek nyitva.
📌 Angliában csak akkor lehet elhagyni a lakóhelyet, ha munkába, vagy élelmiszerért, illetve gyógyszerért mennek az emberek. Szintén csak a legszükségesebb üzletek lehetnek nyitva.

Magyarországon Európa országaihoz képest kevésbé szigorúak, viszont következetesek a szabályok. Ennek köszönhető, hogy a vírus második hulláma leágazó tendenciákat mutat, és nem robban be a harmadik hullám. Ennek ellenére is naponta 100-an halnak meg, ezernél is többen fertőződnek meg. Ha kinyitnánk, 2 héttel később teljes lezárás kellene. A kormánynak pedig az állampolgárok életének védelme az első feladata, így a szabályszegéseket (legyen az kijárási tilalom megszegése, maszkviselés elmulasztása, vagy éppen szabálytalan nyitva tartás) meg kell akadályoznia.

Arra kérjük a tisztességesen és becsületesen dolgozó, de most bajban lévő vendéglátósokat, hogy tartsanak ki: minden egyes fegyelmezetten töltött nappal közelebb jutunk a lezárások feloldásáig. Ne nyissatok ki, mert ha most kinyittok, pár héten belül minden eddig elért eredményünk elveszhet. Ti 6 hónapos bezárást, vendégeitek 150 ezertől 1 millió forintig terjedő bírságot fognak kapni, ennek csak vesztesei lehetnek. Illetve nem - ennek egy nyertese lesz, az a baloldal. Ők állnak a hergelés hátterében, ők szervezik az álcivil, kamuvendéglátós csoportokat és mozgalmakat. Nekik társadalmi ellentétekre van szükségük, mert szent meggyőződésük, hogy a kormányt csak akkor tudják leváltani, ha az emberek egymásnak esnek és súlyos gazdasági károkat és munkanélküliséget okoz a járvány. Tervezett balliberális károkozás zajlik, se több, se kevesebb. Nyáron a Balatonról hazudták, hogy 5000 Ft egy lángos, közben a turizmusnak és a vendéglátóiparnak nyújtott támogatásokról terjesztették az álhíreket (Ráhel, Tiborcz, Lőrinc, stb), és most a járvány miatt akarnak nektek rosszat.

Megkérjük a baloldalt, hogy ne hergelje az embereket, ne akadályozza a védekezést, ne használja hangulatkeltésre a járványhelyzetet. Előbb-utóbb lesz elegendő vakcina, az élet visszatér a régi kerékvágásába, gazdaságunk szárnyalni fog, de mindenkinek felelnie kell majd a járvány alatt elkövetett tetteiért, nektek is, legkésőbb 2022 tavaszán!
⚠️ A levél a Mi Hazánk nevű párthoz is szól: 2022 közel van! Nem felejtjük el, hogy ti is a ventillátorra piszkítottatok.

És végül, de nem utolsósorban: azt kérjük a követőinktől, hogy segítsék az elvitelre szállító éttermeket, nyitva tartó kis üzleteket és rendeljenek hazait, vegyenek hazait!

Türelmesnek kell lennünk, és össze kell fognunk – de nem egymás ellen, hanem a vírus ellen. Vigyázzunk egymásra!
Ha minden háztartás csak 1 adag ételt rendel átlagosan 1500 forintért, akkor 6 milliárd forint megy azonnal a vendéglátósoknak (4 millió háztartással számolva)
Tibi atya inkább ezt népszerűsítené!

A Számok csapata.
Ha elolvastad, kérjük, oszd meg ezt a bejegyzést!
Forrás (szabályozások Európa-szerte)
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs
https://www.origo.hu/itthon/20210127-baloldali-az-uzletek-ettermek-ujranyitasa-mogott.html

PS: Miért nem nyitnak az éttermek
⚠️ Nyitni kell!! - ezt követelik egy ideje a járványkezelésből is képzett politikusok és a sajtó egy része.
⚠️ A kormány azonban úgy döntött, hogy márciusig biztosan marad a zárás!
📍Érdemes ismét körbe nézni külföldön! Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a nyitáspártiak például Moszkvában találhatnak maguknak “barátokat”, a kormány pedig a nyugat-, illetve közép-európai országok intézkedéseire hivatkozhat.
Néhány hely, ahol fogadnak vendégeket az éttermek:
🇷🇺 Az orosz fővárosban az éttermeknek és a szórakozóhelyeknek eddig este 11-kor kellett bezárniuk, de - éppen tegnap - az éjszakai működésre vonatkozó korlátozást is eltörölték.
🇺🇦 Ukrajnában a vendéglátóhelyek nappal zavartalanul nyitva tarthatnak, éjjel elvitelre főzhetnek.
🇲🇰 Észak-Macedóniában is működnek az éttermek, egy hete 18 óra helyett este 9-re tolták ki a kötelező zárást.
🇪🇸 Spanyolországban létszámkorlátozással nyitva vannak/voltak az éttermek, de a harmadik hullám berobbanása miatt egyre több településen újra teljes zárlatot rendelnek el.
🇸🇪 Svédországban továbbra is enyhébb korlátozások vannak: az éttermek este nyolc óra után nem árusíthatnak alkoholt, és legfeljebb négy vendég ülhet egy asztalnál.
Az európai országok többségében azonban hetek, sőt most már hónapok óta nem lehet étterembe járni:
🇦🇹 Ausztriában a szállodák, az éttermek és a bárok legkorábban márciusban nyithatnak.
🇫🇷 Franciaországban január 20-án szerették volna kinyitni az éttermeket, de a brit vírusmutáns terjedése miatt erről szó sem lehet.
🇩🇪 Németországban november óta korlátozások vannak érvényben, egyelőre nem is látszik a vége... Nyitás helyett inkább újabb utazási szigorítások jöhetnek.
🇭🇷 Horvátországban laposodik a járványgörbe, de a kávézók és az éttermek egyelőre nem nyithatnak ki.
🇩🇰 Dániában is szigor van: a bárok, kávézók és éttermek csak elvitelre vehetnek fel rendelést.
🇳🇱 Hollandiában február 9-ig biztosan zárva maradnak az iskolák, az élelmiszert nem árusító üzletek és a vendéglátó egységek.
🇧🇬 Bulgáriában az éttermeknek, a kávézóknak és a bároknak várhatóan még hetekig zárva kell tartaniuk.
🇵🇱 Lengyelországban elkezdődött egy lassú enyhítés, de a boltok, a szállodák és az éttermek még zárva vannak.
📍 A sort még lehetne folytatni. Európa még mindig nagyon messze van a járvány végétől. A WHO éppen ma figyelmeztetett, hogy veszélyes lenne túl korán feloldani a korlátozásokat❗️

Forrás:
https://www.facebook.com/nemethbalazsvagyok/posts/240920161083940

Címkék: SzamokAdatok  Vélemény 

A nap vicce: a mi civil oldalunkat tartja "propagandaoldalnak" a Soros által finanszírozott álfüggetlen, tarháló Telex

A nap vicce: a mi civil oldalunkat tartja "propagandaoldalnak" a Soros által finanszírozott álfüggetlen, tarháló Telex

Egy ideje olvasóink felhívták a figyelmünket arra, hogy az "Orbán által bezárt" Index mellett létrejött második Index, vagyis az elavult "Telex" nevet viselő álfüggetlen balliberális álhírgyártó propagandalap bennünket tart "propagandaoldalnak"...
Vicces, és egyben örömteli is. Nincs annál jobb elismerés, mint amikor az ellenség foglalkozik veled, figyeli a tevékenységedet, hétről hétre követi a trendeket (a számokat, ha úgy tetszik)

Nos, a különbség csak annyi, hogy a Telex nevű álhíroldallal szemben mi nem tarhálunk, bennünket nem tartanak el sem belföldi sem külföldi szervezetek, pártok, Soros nevéhez köthető vállalkozók, mi a népszerűségünket nem hazugságokkal és műbalhékkal szereztük ("Orbán beszántotta az Indexet”, tüntetés, megható videók, k. erős képek, stb), hanem mindent önerőből, hazaszeretetből tettünk és értünk el, olvasóinkkal együtt.
Bár nem terveztük most külön bejelenteni, de akkor most zárójelben említsük meg, hogy oldalunk tagszáma meghaladta az 55 ezret, a követők száma meg az 57 ezret. Zárójel bezár.

A Telexnek azt üzenjük, hogy bár ők keményen dolgoznak azon, hogy a tényeket elferdítsék, a fontos híreket elnyomják kamuhíreikkel, a valóságot nem tudják, és sosem fogják tudni leplezni. Itt vagyunk mi, és itt van még legalább 3 millió patrióta, akik meg fogják védeni a magyar jogállamot, a magyar hazánkat. Nyugodtan költsétek mások pénzét hazugságokra, de ez a befektetés Magyarországon nem fog megtérülni.

További sikeres ellenségkeresést a civilek körében!

PS: Ha egy kicsit belegondoltok, akkor szavazót „gyártani” nem lehet, azt csak a másik oldalról lehet átcsábítani. A Fidesz szimpatizánsait becsmérelni nagyon ostoba politika! Ezt csinálja a Jobbik, a Momentum, a DK, a többi balliberális párt, és ezt csinálják a kézivezérelt médiumaik is, mint például a Telex.

Forrás: https://telex.hu/belfold/2021/01/17/lajkbajnoksag-8

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Boldog új évet kívánunk, Magyarország!

Boldog új évet kívánunk, Magyarország!

2021 a Bivaly éve – a siker és az egészség szempontjából kedvező év vár ránk, azt írja a "nagy könyv" Bízzunk benne, hogy hamarosan minden magyar számára elegendő oltóanyag érkezik az országba, és közös erővel pontot teszünk ennek az egész vírusos rémtörténetnek a végére, az élet pedig visszatérhet régi kerékvágásába. Újra elmehetünk étterembe, maszk nélkül járhatunk vásárolni, és nyaralás előtt sem kell majd vészforgatókönyveket készítenünk.

Sok munka áll mögöttünk, a 2020-as évben a járvány ellenére sem állt le az ország gazdasága, a fejlesztések, a családtámogatás, és bár a kialakult helyzet mindenkinek nehézségeket okozott, Magyarország sokkal jobban helyt állt, mint a nálunk fejlettebb és gazdagabb nyugati országok. Fájó veszteségeket könyveltünk el, csökkent a gazdaságunk, munkahelyek szűntek meg, de a veszteségeink mértéke uniós átlag alatt alakultak. A magyar gazdaságélénkítő csomag elérte a GDP 28 százalékát, munkanélküliségi rátánk pedig az uniós 7,6 százalékkal szemben jelenleg 4,1 százalékon áll. A családtámogatási és otthonteremtési rendszerünk nem csökkent, hanem bővült, adóemelések helyett a kormány adókat csökkentett, mert ez az egyetlen helyes út a válságból való kilábalás szempontjából.

A 2021-es esztendő is a munkahelyteremtésről, a családtámogatásról, az országépítésről és a magyar nemzeti érdekeink melletti feltétel nélküli kiállásunkról szól majd. Mi azt szeretnénk, hogy Magyarország maradjon magyar ország, erre a jelenlegi kormány garanciát jelent 2022-ig, de célunk az, hogy utána se essünk vissza a 2010 előtti "gyurcsányi" időkbe. Borsodban már megmutattuk, hogy az egyesült ellenzéket is le tudjuk győzni, és másfél év múlva azt is megmutatjuk, hogy erre országosan is képesek leszünk.

Békességet, boldogságot, nyugalmat, szeretetet és összefogást kívánunk 2021-re minden magyarnak határon innen és túl! "Jövőre" találkozunk!

Külön köszönet azoknak, akik a cikkeink megírásában segédkeznek, akik megosztják azokat, akik bármilyen módon segítik az oldal működését! A Számok egy civil kezdeményezés, ez az erősségünk!

Hajrá Magyarország! 🇭🇺
Hajrá magyarok! 🇭🇺
Hajrá Fidesz-KDNP 🇭🇺
Együtt újra sikerülni fog! 🇭🇺

Címkék: SzamokAdatok 

Regisztráltunk a Hundub magyar, cenzúramentes közösségi oldalon!

Ez a mi válaszunk a cenzúrára

Regisztráltunk a Hundub magyar, cenzúramentes közösségi oldalon!

📌 https://hundub.com/cdb8f8a669f2afbfaa92014af9f63359

Regisztráljatok ti is a magyar közösségi oldalra és kövessetek bennünket ott is! Amiről nem szabad beszélni a Facebookon, azt megbeszéljük a hundubon! A Facebookot nem hagyjuk el, mivel a csatát itt is meg kell vívni, de mától nem lesznek tabu témák. Oldalunk jellegét, stílusát és színvonalát megőrizzük, és nem fogunk egy bizonyos szintre lemenni, de nevén fogjuk nevezni a gyereket a hundub közösségi oldalon.

Eddig azért vártunk, mert az új oldalak regisztrálása után a hundub az oldal neve mellé odatesz egy "Ellenőrzés alatt" bélyeget, nem tudjuk pontosan ki és mit ellenőríz, minden esetre ma reggelre ez a státusz megváltozott és végre "Ellenőrzött oldal" lettünk, így elindul a tartalom párhuzamos megosztása mindkét platformon.

A kezdeti esetleges hibák miatt előre is elnézést kérünk, nekünk is új a rendszer, továbbá a hundub maga sem egy kiforrott technológia, nagyon új, nagyon alapszintű a Facebook tulajdonságaihoz képest, minimális dolgot lehet rajta beállítani, de bízunk benne, hogy a rendszer fejlődni fog a jelen lévő felhasználók számának növekedésével együtt.

🔴 Magyar, és tényleg a közösségé – elindult a Hundub

A HAGYOMÁNYOS KÖZÖSSÉGI OLDALAKHOZ KÉPEST A HUNDUB SZÁMOS ÚJ FUNKCIÓT KÍNÁL A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

Válaszul a Facebook folyamatos és indokolatlan cenzúrájára, új közösségi hálózatot alapítottak Magyarországon. Pál Csaba a Hundub alapítója a Magyar Nemzet kérdésére elmondta: ezen a platformon a szólás és a vélemény szabadsága alapvető lesz, viszont a hagyományos közösségi oldalakhoz képest számos új funkciót is kínál a felhasználók számára.

Túl nagyra nőttek a közösségi hálókat irányító amerikai cégek, és ma már úgy gondolják, hogy bármit megtehetnek. Ezért úgy gondoltuk muszáj, hogy legyen választás, egy alternatíva

– jelentette ki lapunknak Pál Csaba a Hundub közösségi hálózat indulása kapcsán. A december 6-án startoló magyar közösségi platform megalapítója a Magyar Nemzet kérdésére elmondta: az igazi lökést az indulásukhoz tavaly az adta, amikor mindenféle indoklás nélkül sok ezer magyar felhasználót töröltek le a Facebookról, amelyről később kiderült, hogy legtöbb esetben csak a véletlen műve volt, viszont ezért még bocsánatot sem kértek.

Szavai szerint jelenleg is szinte bármivel kapcsolatban – legyen az politikai vagy éppen a járvánnyal kapcsolatos vélemény – sújthatják a felhasználókat törléssel, vagy tiltással csak azért, mert az valahol távol nem tetszik valakiknek.

– A magyar közösségi oldal esetében viszont ilyen esetektől nem kell tartani, hiszen ez a hálózat nem alkalmaz politikai cenzúrát.
Az oldalon a szólás- és véleményszabadság alapvető – hangsúlyozta Pál Csaba.

A Hundub ügyvezetője arra is kitért: a közösségi hálózat kialakításánál a – megszokás és a könnyebb kezelhetőség érdekében – a régi iWiW szolgált iránymutatásként. Ezáltal – folytatta – az idősebb korosztálynak is egyszerűbb lesz elsajátítani az oldal használatát.

Az alapító a platform funkcióit ismertetve elmondta: a magyarok által használt közösségi oldalak általános tulajdonságai mellett a Hundub többek között társkereséssel, nyereményjátékkal és apróhirdetéssel, bukszával, szabadon szerkeszthető hírportállal, valamint blogrendszerrel is kiegészül.

– Emellett a Hundub csapata számos újdonságon dolgozik: jelenleg egy komolyabb VR (virtual reality) platform is tervben van, amely által például színházi előadást lehet nézni, vagy akár az online oktatásban is hasznos lenne – magyarázta az ötletgazda, aki hisz abban, hogy sikerülni fog a jövőben felzárkózni a nagy amerikai platformokhoz.

– A Hundubot tényleg a közösség alakítja, és a hazai közösség mindig kreatívabb, mint néhány külföldi milliárdos – hangsúlyozta az ügyvezető.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/magyar-es-tenyleg-a-kozossege-elindult-a-hundub-9123242/

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk, Magyarország

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk, Magyarország

🎄👨‍👩‍👧‍👦💖🎁

Hosszú és fárasztó időszak áll mögöttünk, és talán még fárasztóbb, politikai értelemben pedig még kalandosabb hónapok elé nézünk. Láthatja mindenki, hogy a nemzetközi balliberális erők összefogtak, és célul tűzték ki Magyarország nemzeti kormányának leváltását. Minden eszközt be fognak vetni, minden pénzüket, erejüket, hálózataikat arra fogják használni, hogy álhíreikkel, politikai támadásaikkal elérjék ezt a célt.

A mi közös feladatunk pedig az, hogy megvédjük hazánk, családunk, nemzetünk érdekeit. Ehhez nem elég önmagában a kormány, a politikusok, a közszereplők kiállása, ehhez minden józan gondolkodású, patrióta magyar emberre szükség lesz! Mi nem fogunk hátra dőlni, mi továbbra is azért fogunk dolgozni, hogy Magyarország maradjon egy békés és fejlődő ország, maradjon olyan, ahol megéri dolgozni, megéri családot alapítani, megéri tervezni és építeni, maradjon magyar ország!

Nekünk Magyarország az első! Nekünk a családunk, a gyerekeink jövője az első! Nem fogjuk hagyni, hogy a hazugság elnyomja a valóságot. Most azonban 3 napig minden időnket családunknak szenteljük, és jönni fog egy kis csend. A nagy rohanás után az ünnepre való igazi felkészüléshez mindenképp meg kell állnunk, ki kell lépnünk a mindennapok és az online világ zajából. Erőt fogunk gyűjteni, és mindenkinek azt javasoljuk, hogy tegye ugyanezt. Gondoljuk végig mit tudunk másképp, jobban tenni a jövőben, fordítsuk ezt a néhány napot arra, hogy erőt gyűjtsünk, szeretteinkkel együtt ünnepeljünk.

A karácsony reményt hordozó, vigasztaló ünnep, és ez a vonása nehéz időkben mutatkozik meg igazán, mondta Erdő Péter bíboros. Az idei karácsony számos kihívás elé állít, a járvány sok kényelmetlenséggel, lemondással, önmegtagadással jár. Ugyanakkor ha minden nehézséget leküzdve örömet tudunk szerezni szeretteinknek, az különlegesen széppé teheti az ünnepet.

🇭🇺 Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk, Magyarország!
A Számok patrióta csapata.

Címkék: SzamokAdatok 

50 000 Tag! Köszönjük!

1 évesek lettünk!

50 000 Tag! Köszönjük!

Napra pontosan 1 évvel ezelőtt jött létre oldalunk, mely mára Magyarország (és a magyar nemzet) talán egyik legkedveltebb, legdinamikusabban növekvő oldala lett. 1 év alatt több mint 50 000 tagra és 52 000 követőre tettünk szert, ami egy hatalmas elismerése az eddig elvégzett munkánknak.

50 000 ember mondta azt, hogy jó, amit csinálunk. Rengeteg támogató üzenetet, pozitív visszajelzést, építő jellegű kritikát kaptunk olvasóinktól, és e visszajelzések alapján fejlődött oldalunk is. Megjelentünk Youtube-on, TikTok-on, létrehoztuk weboldalunkat, a cikkek és a hozzájuk tartozó képek mellett elkezdtük a videók megosztását is. Kiálltunk a NAT mellett, és több mint 25 ezer aláírással kifogtuk a szelet a balliberális petíció vitorlájából. Aktívan támogattuk Koncz Zsófia kampányát, legalább heti 1 cikket írtunk és egy videóval is támogattuk Zsófit a győzelemhez vezető úton. Megjelentünk a HírTV, a Tények, a Keménymag, a Troll műsoraiban, írt rólunk a 888, a Magyar Nemzet, Drábik János, ajánlotta oldalunkat Bayer Zsolt, cikkeinket megosztotta több közismert politikus, közszereplő, oldalunkat pedig már az egyik miniszter is követi!

Olvasóinkkal közösen megmutattuk, hogy ha valamit nagyon akarunk, akkor az sikerülni is fog. Ezt a csodálatos eredményt Önökkel közösen értük el, és ezúton köszönjük azt a sok megosztást, hozzászólást, hangulatjelet, ötletet, hírt, melyekkel támogatták az oldalunk minél szélesebb körben való terjedését. Számokkal, tényekkel, forrásmegjelöléssel cáfoljuk a baloldal által terjesztett hazugságokat, néha állást foglalunk bizonyos dolgokban, melyek nem számszerűsíthetőek, de fontosak nemzetünk és országunk jövője szempontjából.

Néhány adat rólunk: Az elmúlt 1 évben átlagosan naponta 138 taggal bővültünk, 1 év alatt több mint 2400 cikket írtunk illetve osztottunk meg, cikkeink hetente a megosztásoknak köszönhetően átlagosan 1,2 millió embert érnek el, ami egy hatalmas dolog, hiszen ennél sokkal kevesebben olvasnak egy-egy nyomtatott újságot vagy annak online felületét. Nagy munka, de mindig vállaljuk az erőfeszítést, hogy saját készítésű anyagokkal jelentkezünk, összegyűjtve és mellékelve a témához tatozó fellelhető forrásokat is, ezzel átfogó képet adva az egyes ügyekhez, témákhoz. Ha például megjelenik egy hír, melyben a nagycsaládos autóvásárlási program eredményeiről számolnak be, mi mindig hozzátesszük a családtámogatási rendszer összes elemét, azokat forrással és számokkal alátámasztva, ezzel adunk teljes képet az adott témában.

Oldalunk önszorgalmi alapon működik, bennünket senki sem fizet, senki sem irányít, nincs "gazdánk", nincs megrendelőnk, amit teszünk, azt hazaszeretetből tesszük. Sosem tarháltunk, és sosem fogunk tarhálni a jövőben sem! Önökkel együtt megmutattuk, hogy lehet közösségi médiát csinálni anélkül is, hogy kalapoznánk. Önkéntes csapatunk bővült, az ország minden pontjában ott vagyunk, és együtt dolgozunk azért, hogy minden jelentős hír megjelenjen a Számok oldalon.

Egyesek riválisként tekintenek ránk, hiszen amíg a mi oldalunkon kattognak az olvasók, addig nem kattognak az ő oldalukon, de mi ezúton üzenjük nekik, hogy ne tegyék! Ha közös a célunk, akkor mi az összefogást szorgalmazzuk, mert ha bukunk 22-ben, akkor bennünket nem tud „földönfutóvá” tenni Gyurcsány, mert nekünk nincs bevételünk, de nekik van, és ez a bevétel meg fog szűnni. Ezen gondolkozzanak el!

Elég az ideológiai vitákból! Bennünket nem tudnak meggyőzni azok, akik hangosan kiabálnak, hogy minden rossz! Mi a szemünknek, a pénztárcánknak hiszünk, és azt látjuk, hogy egy fejlődő országban élünk, és jobban élünk, mint 10 éve! Adókedvezmények, családtámogatási rendszer, otthonteremtési támogatások, béremelések, növekvő reálbérek, megújuló közintézmények, egészségügyi fejlesztések, oktatási intézmények megújulása, fejlődő és digitalizálódó közigazgatás, környezetvédelem, jogbiztonság, nemzeti érdekeink képviselete jellemzik a jelenlegi kormány munkáját, és mi azért támogatjuk őket, mert amit ők csinálnak, az jó nekünk, jó családunknak, jó gyermekeinknek, jó Magyarországnak, és jó a jelenlegi határainkon túl élő magyar testvéreinknek is.

Önökkel közösen létrehoztunk egy ütőképes patrióta közösséget! Nem állunk meg, a megkezdett úton végig fogunk menni, és újra győzni fogunk 2022-ben!

PS: Ma pihenünk, hogy hétfőtől újult erővel, önkéntes csapatunkkal és oldalunk olvasóival közösen álljunk ki Magyarország és annak kormánya mellett! A képen látható tortával egyik nyíregyházi barátunk lepte meg az oldal alapítóit, amit ezúton is köszönünk! ❤️
Önök pedig egy megosztással, egy ismerős meghívásával fejezhetik ki támogatásukat, amiért előre is hálásak vagyunk!

Mi nem részt venni megyünk!
Mi győzni megyünk! 🇭🇺

Címkék: SzamokAdatok 

45 000 Tag!

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁSUKAT!

45 000 Tag!

Számok - 11 hónapja Magyarország és a magyar nemzeti érdekek szolgálatában.

Civilek vagyunk, nem pénzért, hanem hazaszeretetből csináljuk, a valóságot osztjuk meg, mert elegünk lett az álhírekből, a közösségi média adta lehetőségeket kihasználjuk, az információt az Önök megosztásai által közösen juttatjuk el havi több millió emberhez! Nem csupán egy Facebook oldalt szerkesztünk, hanem egy civil patrióta közösséget hozunk létre, mert sem a Kormány, sem a Fidesz, sem a jobboldali média, és mi sem tudjuk külön-külön megvédeni Magyarországot. Csak együtt sikerülhet!

A Fidesz-KDNP pártszövetséget támogatjuk, mert jelenleg csak ők képesek megvédeni Magyarországot, az általuk képviselt politika jó nekünk, jó a családunknak, jó Magyarországnak!

Magyarország a hazánk, és mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy hazánk maradjon nyugodt, demokratikus, családbarát ország. Nemet mondunk a globalista és a liberális eszmékre, mert nekünk nem Brüsszel, nem a multikulturalizmus, nem is a külföldi tőke érdekei a fontosak, hanem a magyar nemzeti érdekeink.

11 hónapja (november végén) egy vidéki házaspár (mi, akik most ezeket a sorokat írjuk) úgy döntöttünk, hogy ahelyett, hogy másoknak mondjuk meg, hogyan kell politizálni, kommunikálni és a valóságot bemutatni, elkezdtük szerkeszteni a Számok oldalt. Az oldal rövid idő alatt (Karácsonyra) 8000 követőre tett szert. Az oldal amolyan személyes blogként indult, de látva, hogy az ilyen módon, képekkel, számokkal, adatokkal, pontos forrásokkal megjelölt információra nagy az igény, az olvasók pozitív visszajelzései alapján hamar rájöttünk, hogy ez több lesz, mint egy személyes blog. A nagy népszerűség erőt adott ahhoz, hogy továbbgondoljuk a terveinket, tanuljunk egy kis képszerkesztést, gazdagítsuk ismereteinket, és megtanuljunk túlélni a jellemzően balliberális közösségi médiában.

A szerkesztéshez Magyarország minden pontjáról csatlakozott 30 civil patrióta, és mára egy önszorgalmon alapuló szerkesztőséget hoztunk létre. Sok médium azt hazudja magáról, hogy független, közben nem kevés pénzt zsebelnek be különböző hazai és külföldi szponzoroktól. Mi nem vagyunk politikai értelemben függetlenek, mert a jelenlegi Nemzeti kormányt támogatjuk, de anyagi értelemben bizony függetlenek vagyunk! Az oldal szerkesztését a saját szabadidőnk rovására végezzük, az oldal hirdetésére eddig elköltött közel 300 ezer forintot a szerkesztők dobták össze, nem tarháltunk, nem tarhálunk, és sosem fogunk tarhálni! Nem pénzért csináljuk, hanem hazaszeretetből!

A Számok oldal a bizonyíték arra, hogy bárki lehet sikeres az online térben, és ez nem pénz vagy személyes ismertség kérdése. Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy ezen az oldalon önmagunkat nem reklámozzuk, eddig sem tettük, meg ezentúl sem fogjuk, mivel nem a saját pecsenyénket akarjuk sütögetni, a munkára küldetésként tekintünk, a célunk az, hogy Magyarország maradjon magyar ország. Ezt bárki megteheti, és mi arra biztatunk mindenkit, hogy ha vannak jó gondolataitok, de az ismerőseitek, munkatársaitok nem vevők rá, a személyes profilotokon nem reagál senki a politikai jellegű megosztásokra, hozzatok létre ti is egy oldalt, és kezdjétek el leírni ott a véleményeteket, osszátok meg azt, ami nektek fontos, amit hiányoltok a médiában, a hírekből, és hamar megtalálnak titeket is a veletek hasonlóan gondolkodó honfitársaitok.

A jó példa ragadós: mi azt vesszük észre, hogy egyre többen kezdenek el pontos adatokkal kommunikálni. A korábban használt hangzatos nagy szavakat felváltották a részletes, tényszerű üzenetek. Amikor azt láttuk, hogy "Magyarország jobban teljesít" és nem láttunk mellette magyarázatot, akkor pontosan a számokat hiányoltuk. Az elmúlt 11 hónap alatt több, mint 1900 cikket tettük közzé a Facebookon és a weboldalunkon (https://www.szamokadatok.hu/), és most már mindenki láthatja, hogy miért teljesít jobban Magyarország!

Zárásként annyit, hogy nem állunk meg, megyünk tovább, mert nem szeretnénk, hogy 2022-ben egész Magyarországon furcsa zászlók lobogjanak, a magyar családok támogatása helyett külföldi NGO-k legyenek támogatva, fejlesztések helyett IMF hiteleket vegyünk fel, az állami vagyon megóvása helyett elinduljon egy újabb rablóprivatizáció, az adócsökkentés politikáját a megszorítások váltsák fel, a demográfiai problémákat pedig betelepítéssel oldják meg a magyarok gyermekvállalásának támogatása helyett.

Szenvedélyesen szeretjük Magyarországot és készen állunk, hogy mindent megtegyünk érte! Küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk fel soha!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1363183413876300

Mi nem részt venni megyünk.
Mi győzni megyünk!
Gyertek velünk! Hívjátok meg ismerőseiteket, hogy kedveljék az oldalt! Hozzatok magatokkal még egy embert!

Címkék: SzamokAdatok 

Közlemény

Közlemény

Oldalunk védelme érdekében kénytelenek voltunk törölni egy cikket. A ma reggel megjelent "Már 78 ezren tiltakoznak a *****-mesekönyv ellen. Írd alá te is!" című cikkünk megosztóit elkezdte üldözni a Facebook vélemény rendőrsége, több olvasó jelezte, hogy törölték a megosztását, egyesek jelezték, hogy a Facebook nem engedi megosztani a cikket.

Nyilván "sértő" az, ha a SAJÁT GYEREKEINK MELLETT kiállunk. A cikk eredeti változatában megtalálható weboldalunkon - https://www.szamokadatok.hu/ - bárki elolvashatja, és bárki láthatja, hogy senkire nézve sem volt sértő, senkit nem támadtunk, a gyerekeink MELLETT álltunk ki. A balliberálisoknak már az is sértő, rosszabbak, mint a kommunisták.

A Facebook oldalunkon lévő több, mint 1800 cikk védelme érdekében kénytelenek voltunk engedni a liberális diktatúra nyomásának.

Megértésüket köszönjük.
Számok.
Mi nem részt venni megyünk!
Mi győzni megyünk.
🔴 Kövessétek oldalunkat, fogjunk össze!

Címkék: SzamokAdatok  Vélemény