Címke: SzamokAdatok

70 000 követő!

Köszönjük!

70 000 követő!

Már több mint hetvenezren követik Magyarország talán legkedveltebb civil, patrióta közösségét, a Számok oldalt! 1,5 éve kezdtünk, ez idő alatt közel 3 500 cikket illetve videót írtunk, készítettünk illetve osztottunk meg. Minden tartalom elérhető itt a Facebookon, és a https://szamokadatok.hu weboldalunkon is.

Azért dolgozunk (ingyen, önköltségen, önszorgalomból, tarhálás nélkül), hogy Magyarország maradjon magyar ország. Nem fogjuk hagyni, hogy a baloldal ismét kisemmizze hazánkat, bezárja a munkahelyeinket, eladja állami vállalatainkat, földünket, az ivóvizünket, az aranytartalékunkat, betelepítsen ide olyanokat, akik nem tisztelik törvényeinket, hagyományainkat és vallásunkat. Azért támogatjuk a jelenlegi kormányt, mert nem szeretnénk adóemeléseket, kórházeladásokat, iskolabezárásokat, leépítéseket, a bérek befagyasztását, elbocsátásokat, IMF hitelt, PPP szerződéseket, Nokia-dobozokat, szemkilövetést, kardlapozást, a családtámogatási rendszer lenullázását, a rezsi árának emelését, gazdasági és morális válságot. Mi nem szeretjük, ha „fáj”!

Mi egy fejlődő országban szeretnénk élni, olyan országban, ahol a kormány nem beszél adócsökkentésekről, hanem csökkenti az adókat, ahol a kormány nem külföldi érdekeket szolgál ki, hanem a magyar embereket képviseli, ahol a magyar családok és a magyar gyerekek vannak első helyen, ahol a határ csak legálisan léphető át, ahol van munka, van biztonság, van jövő!

Áldott pünkösdöt minden magyarnak!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!
Hajrá Fidesz-KDNP!

Miért támogatjuk a jelenlegi kormány? Ezért! (a cikkekben további linkek vannak, kattints a "Tovább olvasom" gombra)
Oszágépítés (videó) https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965
Van mire büszkének lennünk!
Összeszedtük Magyarország Kormánya eddigi talán legnagyobb, legeredményesebb és leglátványosabb intézkedéseit!
https://szamokadatok.hu/Post/3465/Van_mire_buszkenek_lennunk
Szavak helyett beszéljenek a számok!
Az a helyzet, hogy Orbán jobb válságkezelő, mint a baloldal, kormánya pedig jobb, mint egy átlagos európai kormány
https://szamokadatok.hu/Post/3386/Szavak_helyett_beszeljenek_a_szamok
Nem mi mondtuk!
A baloldal szerint a Fidesz rosszul kormányoz. A világ ezt másképp látja!
https://szamokadatok.hu/Post/3415/Nem_mi_mondtuk
Ha a baloldal hatalomra kerül, a családi adókedvezményt el fogják törölni!
Egyszer már eltörölték, másodszor is megteszik
https://szamokadatok.hu/Post/3427/Ha_a_baloldal_hatalomra_kerul_a_csaladi_adokedvezmenyt_el_fogjak_torolni
Válságkezelés régen és most
Mi nem szeretnénk, hogy a baloldal kormányozzon, mert az "fájt" nekünk
https://szamokadatok.hu/Post/3439/Valsagkezeles_regen_es_most
Magyarország maradjon magyar ország!
Kommentár nélkül
https://szamokadatok.hu/Post/3406/Magyarorszag_maradjon_magyar_orszag

️És miért nem támogatjuk a baloldalt? Ezért! (a cikkekben további linkek vannak, kattints a "Tovább olvasom" gombra)
Ezt tették, amikor kormányoztak
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez
Ezt fogják tenni, ha hatalomra kerülnek
https://szamokadatok.hu/Post/3364/Ime_a_DK_valasztasi_programja
Mindent bezártak, hagyták pusztulni a nemzet vagyonát
https://szamokadatok.hu/Post/3423/11_eve_takaritjuk_a_baloldal_altal_hatrahagyott_romokat
A baloldal oltásellenes kampánya:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/1373421809692565
Hazugságok példákkal:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/212454233584842

👉További tények: https://szamokadatok.hu

Címkék: SzamokAdatok 

Magyarország maradjon magyar ország!

Kommentár nélkül

Magyarország maradjon magyar ország!

Hajrá Fidesz! Együtt újra sikerülni fog!

Több mint 3400 "magyarázat" (cikk, videó) ehhez megtalálható a weboldalunkon: https://szamokadatok.hu

👉Csak néhány ezek közül:
Itt van az "ellopott pénz" - videó
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/311385210338619
Van mire büszkének lennünk! A Fidesz legnagyobb eredményei 2010 óta!
https://szamokadatok.hu/Post/3131/Van_mire_buszkenek_lennunk
Így “nem segít” a kormány a nyugdíjasoknak
https://szamokadatok.hu/Post/3401/Igy_nem_segit_a_kormany_a_nyugdijasoknak
Így “nem segíti” a kormány a magyar családokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3402/Igy_nem_segiti_a_kormany_a_magyar_csaladokat
Így “nem fejleszti” a kormány az egészségügyet!
https://szamokadatok.hu/Post/3399/Igy_nem_fejleszti_a_kormany_az_egeszsegugyet

Címkék: Nemzet  SzamokAdatok  Vélemény 

65 000 Tag! Köszönjük!

"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség!"

65 000 Tag! Köszönjük!

Lassan másfél éve kezdtük szerkeszteni ezt az oldalt, de álmodni se mertünk róla, hogy ekkorára nő, és országos ismertségre tesz majd szert! Az elmúlt 17 hónap alatt több mint 3 300 cikket írtunk illetve osztottunk meg, az általunk készített és megosztott videók száma meghaladta a 60-at, minden általunk közzétett tartalom kereshető formában elérhető a https://szamokadatok.hu weboldalunkon. Abból is látjuk, hogy a munkánk fontos, hogy a Telex és a többi kamumédia rendszeresen "foglalkozik" velünk, a közösségi médiában meg több tucat kamu Számok oldal jelent meg. Ezek szerint nagyon a begyükben vagyunk :)

Sok minden történt a mögöttünk lévő időszak alatt: az oldal működését több tucat hozzánk hasonló civil patrióta segíti, szerepeltünk a Tényekben, több országos napilap, politikus, publicista is ajánlotta a Számokat, mint a magyar közösségi média és a hazai politikai közélet meghatározó szereplőjét.

Oldalunkon igyekszünk minden fontos eseményről beszámolni, cáfoljuk a baloldal és az álhírgyártó propagandamédiájuk folyamatosan terjesztett hazugságait, mindezt tényekkel, forrásmegjelöléssel, képekkel, korábban megosztott írásokat linkelve tesszük. Igyekszünk egy olyan politikai fegyvert adni olvasóink kezébe, mellyel "harcba szállhatnak" a megtévesztett ellenzéki szimpatizánsokkal és mellyel megnyerhetik a mindennapi politikai csatákat.

Másfél éve, az októberi választás után, eldöntöttük, hogy valamit tennünk kell annak érdekében, hogy 2022-ben ne érjen bennünket hasonló meglepetés. Mivel leveleinkre, megkereséseinkre, melyekben ötleteket, tanácsokat fogalmaztunk meg, jellemzően nem reagált senki sem, így hát eldöntöttük, hogy akkor nem másoknak fogjuk megmondani, hogy mit és hogyan csináljanak, hanem példát mutatunk. Az álhírekre igyekszünk gyorsan reagálni, az információt igyekszünk minél több emberhez eljuttatni, igyekszünk olyan formában tálalni a valóságot, hogy az sokkal több megosztást érjen el, és így sokkal több emberhez jusson el. Amikor megosztunk egy hírt, mindig igyekszünk mellékelni a korábbi, ahhoz kapcsolódó híreket is. (Pl. ha arról van szó, hogy csökkent a társasági adó, akkor mindig mellékeljük azt is, hogy hogyan alakult az adónem mértéke az elmúlt 10-18 évben)

Egyes álhírgyártó médiumok (pl. a Telex) folyamatosan azt a hazugságot terjesztik, hogy bennünket valaki(k) pénzelnek. Nos, ez nem igaz, ezt a munkát önszorgalomból, önköltségen, hazaszeretetből végezzük. Sem a Fidesz, sem Mészáros, és mások sem fizetnek nekünk, még csak meg sem kerestek ilyen ajánlatokkal. Több ezer órát fektettünk abba, hogy ez az oldal működjön, és büszkék vagyunk az így elért eredményeinkre! Nagyon vicces az, amikor bizonyítottan külföldi pénzt is elfogadó, és az olvasóktól is folyamatosan tarháló Telex írja rólunk azt, hogy „propagandaoldal” vagyunk  Az ilyen Telexekkel szemben mi azt írunk le, amit akarunk, és nem azt, amit a megrendelő megkövetel. Nekünk nem kell engedélyt kérnünk senkitől sem!

Az utóbbi időszak egyik legnagyobb "dobása" az általunk megálmodott és létrehozott https://maiposzt.hu oldal lett, mely segítségével egy nagy lépést tettünk az árnyék tiltás ellen! A Facebook, és a többi cenzúrázott közösségi oldal többé nem tudja elrejteni a jobboldali politikusok bejegyzéseit, mert a https://maiposzt.hu egy Facebooktól teljesen független hírfolyammal rendelkezik, ahol MINDEN megjelenik, amit az oda "bedrótozott" szerzők közzétesznek!
Mentse el mindenki a hivatkozást - szükség lesz rá! Ha letiltották Trumpot, le fogják tiltani Orbánt is, de a magyar miniszterelnököt már nem fogják tudni elhallgattatni, mert írásai továbbra is megjelennek majd a https://maiposzt.hu oldalon! Terjesszétek!
Erről bővebben: https://maiposzt.hu/p/maiposzt-118159143697046

Köszönjük a bizalmat!
Külön köszönjük azt a sok megosztást és hozzászólást, melyekkel segítették az oldal működését és az információ terjesztését!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!

És hogy most se maradjon el a forrás, íme a Telex bennünket is érintő lejárató videója: https://youtu.be/mGZEeLTQitA?t=627
Ilyeneket hazudnak, hogy "főállásban" csinálja valaki "ezeket az oldalakat", magyarul pénzért, közben a mi grafikáinkat mutogatják, továbbá "szürkezónás propagandaoldalnak" neveznek bennünket, olvasóinkat meg "bérkommentelőknek"... Nevetséges és gyerekes viselkedés, amikor egy milliárdokból gazdálkodó fizetett médium egy civil, önszorgalomból működő közösséget vegzál. Sebaj, ahogy írtuk, ez csak megerősíti bennünk azt a hitet, hogy amit csinálunk, az jó az országnak, jó a magyar embereknek!

PS: A képen a Turai Schossberger-kastély látható. Azért választottuk ezt a képet, mert ezzel is hergelnek. Hadd lássa minél több ember, hogy milyen csodálatosan felújította a tulajdonosa! Kommentben elhelyezünk egy képet a felújítás előtti állapotról. A településnek most adóbevétele keletkezik ebből a szállodából, az ide érkező vendégek pedig az egész térség kereskedelmi mutatóit javítják majd, és végül, de nem utolsó sorban több tucat új munkahely jött itt létre!

Címkék: SzamokAdatok 

Már éjszakai üzemmódban és mobil eszközökön is

https://maiposzt.hu - a nemzeti hírfolyam!

Már éjszakai üzemmódban és mobil eszközökön is

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az olvasók javaslatait figyelembe véve fejlesszük az oldalunkat! Többen jeleztétek, hogy jó lenne, ha bekapcsolható lenne az éjszakai mód, illetve úgyszintén sokan jeleztétek, hogy mobil alkalmazásra is nagy szükség van, hiszen sok ember már főleg telefonon vagy tableten internetezik.

Örömmel jelentjük, hogy azon túl, hogy az oldalunk újabb forrásokkal (politikusok, bloggerek) bővült, a beállítások alatt bekapcsolhatóvá vált az éjszakai mód is.
Az oldalhoz mobil megoldást is kifejlesztettünk, erről részletesebben már írtunk, most csak linkeljük a leírást. Android és iOS rendszerekhez is elérhető az egyérintéses Maiposzt alkalmazás! https://maiposzt.hu/p/maiposzt-120756086770685
A https://maiposzt.hu egy kiváló fegyver az árnyék tiltás ellen! A részleteket ebben a cikkben írtuk meg!
https://maiposzt.hu/p/maiposzt-119682630211364
Ebben a bejelentő írásban meg összegeztük, hogy hogyan és miért hoztuk létre a https://maiposzt.hu oldalt!
https://maiposzt.hu/p/maiposzt-118159143697046

ADD TOVÁBB!
(És nyomj egy 👍 a maiposzt.hu Facebook oldalra is!)

https://maiposzt.hu - a nemzeti hírfolyam!
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az olvasók javaslatait figyelembe véve fejlesszük az oldalunkat! Többen jeleztétek, hogy jó lenne, ha bekapcsolható lenne az éjszakai mód, illetve úgyszintén sokan jeleztétek, hogy mobil alkalmazásra is nagy szükség van, hiszen sok ember már főleg telefonon vagy tableten internetezik.

Örömmel jelentjük, hogy azon túl, hogy az oldalunk újabb forrásokkal (politikusok, bloggerek) bővült, a beállítások alatt bekapcsolhatóvá vált az éjszakai mód is.
Az oldalhoz mobil megoldást is kifejlesztettünk, erről részletesebben már írtunk, most csak linkeljük a leírást. Android és iOS rendszerekhez is elérhető az egyérintéses Maiposzt alkalmazás! https://maiposzt.hu/p/maiposzt-120756086770685
A https://maiposzt.hu egy kiváló fegyver az árnyék tiltás ellen! A részleteket ebben a cikkben írtuk meg!
https://maiposzt.hu/p/maiposzt-119682630211364
Ebben a bejelentő írásban meg összegeztük, hogy hogyan és miért hoztuk létre a https://maiposzt.hu oldalt!
https://maiposzt.hu/p/maiposzt-118159143697046

ADD TOVÁBB!

Címkék: Média  SzamokAdatok 

maiposzt.hu - már mobil eszközökön is!

https://maiposzt.hu - a nemzeti hírfolyam!

maiposzt.hu - már mobil eszközökön is!

Sokan jelezték, hogy jó lenne mobil eszközökön is megoldani a https://maiposzt.hu egyérintéses elérését, és most erre is találtunk megoldást! Az alábbiakban leírjuk és egy-egy ábrával is bemutatjuk, hogyan kell a https://maiposzt.hu ikont elhelyezni a kezdőképernyőre.

Android felhasználók:
1. Nyissák meg a https://maiposzt.hu oldalt Chrome böngészőben
Kattintsanak az "App" gombra
2. Kattintsanak az "MP App Telepítése" gombra.
A https://maiposzt.hu ikon megjelenik a többi ikon között a kezdőképernyőn, és a továbbiakban egyetlen kattintással elérhető lesz.
Ábra: https://bit.ly/3g84PpF

iOS felhasználók:
1. Nyissák meg a https://maiposzt.hu oldalt Safari böngészőben és kattintsanak a megosztás gombra.
2. Kattintsanak a "Főképernyőhöz adás" gombra. A https://maiposzt.hu ikon megjelenik a többi ikon között a főképernyőn, és a továbbiakban egyetlen kattintással elérhető lesz.
Ábra: https://bit.ly/3g2HuG3

És hogy te mivel tudod segíteni a cenzúramentes nemzeti oldalt?
👉Egyszerű! ADD TOVÁBB!

"Együtt újra sikerülni fog!" /Orbán Viktor/

Elindult a maiposzt.hu – a nemzeti hírfolyam
A Számok szellemi műhelyének fejlesztése a cenzúra ellen!
https://szamokadatok.hu/Post/3233/Elindult_a_maiposzthu_a_nemzeti_hirfolyam

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Bennünket is korlátoz a Facebook!

Módosítsd a követési beállításokat! Videóban mutatjuk meg, hogyan kell!

A Facebook-cenzúra ellen létrehoztuk továbbá a https://maiposzt.hu oldalt, ahol a kedvenc jobboldali, a Facebookra feltöltött tartalmaid jelennek meg árnyék tiltás nélkül! Nem kell regisztrálni se, csak használd! A legismertebb politikusok, médiumok, közéleti személyiségek már elérhetők a https://maiposzt.hu oldalon!

Részletek: https://maiposzt.hu/p/szamok-3255

Címkék: Média  SzamokAdatok  Videók 

Elindult a maiposzt.hu – a nemzeti hírfolyam

A Számok szellemi műhelyének fejlesztése a cenzúra ellen!

Elindult a maiposzt.hu – a nemzeti hírfolyam

Sokan és régóta sérelmeztük, hogy a Facebook, és a többi monopolhelyzetben lévő techcég dönti el helyettünk, hogy mit láthatunk a hírfolyamban és mit nem, ők döntik el, hogy ki tehet közzé posztot, és ki nem, és azt is ők döntik el, hogy egy adott posztot hány ember láthat. A Facebooknak hatalmas befolyása van a közéletben, a politikai életben, és ahogy azt az Egyesült Államok példáján láthattuk, még a választások kimenetelét is képesek befolyásolni. Egy olyan világban, ahol a hivatalban lévő amerikai elnököt is letilthatják, nem várhattunk ölbe tett kézzel.
A https://maiposzt.hu egy újfajta megközelítése a közösségi médián alapuló kommunikációnak. Tudjuk, hogy hazánkban, a felhasználók magas számára tekintettel elkerülhetetlen a Facebook használata a jobboldali vélemény formálók részéről. Azt is tudjuk, hogy kiszolgáltatott helyzetben vannak a techóriásokkal szemben. Ezt a kiszolgáltatottságot szeretnénk kompenzálni. A véleményterrort eredményező elfogult, a baloldali liberális oldalnak, egyoldalú előnyt nyújtó közösségi média platformok akaratát tudjuk részben felülírni az oldallal.

A https://maiposzt.hu teljesen független a Facebooktól és a többi közösségi platformtól, a weboldalon megjelenő tartalom biztonságban van, azt senki sem törölheti, és senki sem rejtheti el előlünk, nincsenek algoritmusok, nincsenek trükkök. Az oldalra bekötöttük a legnézettebb és a legérdekesebb jobboldali szereplőket, az országos és a megyei politikusokat, a civil szféra véleményformáló alakjait, a médiumokat és a bloggereket. Az oldalon nem lehet kommentelni, megosztani és kedvelni, mivel a https://maiposzt.hu nem egy közösségi hálózat. Ugyanakkor egyetlen kattintással az eredeti poszt alatt mindezekre lehetőség van, tehát hozzászólni, megosztani és kedvelni az eredeti poszt alatt lehet, és kell is.
A https://maiposzt.hu azt garantálja a polgári oldal közösségének, hogy többé nem lesz olyan tartalom, amely nem tud eljutni nagy tömegekhez, mert azt a techcégek elrejtik vagy letiltják. A shadowban, vagyis az árnyék tiltás korszakának ezzel vége van.

Tegyük fel a Facebook úgy dönt, letilt egy népszerű oldalt egy mondvacsinált okkal. Például a Számokat. A Számok innentől nem a Facebookon, hanem a Telegram oldalán, vagy a saját weboldalán folytatja a tartalomszolgáltatást. A https://maiposzt.hu olvasói szinte nem is észlelik, hogy a Facebook a nemzeti oldaltól és a valós értékektől való rettegésében megszüntetett egy oldalt a saját közösségi platformján.
A https://maiposzt.hu egy olyan hely a cenzúrázott közösségi platformok világában, amely biztosítja számunkra a szabad információelérést függetlenül attól, hogy ez tetszik valakinek vagy sem a techcégek cenzorközpontjaiban.

Az oldalon mindenki be tudja állítani magának, hogy az ott megtalálható szereplők közül kiket követ, és kiket nem. Mi azt javasoljuk, hogy lehetőség szerint jelöljetek be minél több forrást, az alapértelmezés mellett a Főváros vagy a lakhely szerinti megyét mindenképp. De érdemes nemcsak a saját megyénk politikusait követni, hiszen gyakran előfordul, hogy országos jelentőségű tartalmakat egy másik megye politikusa oszt meg. Az oldalt mentsétek el a kedvencek közé, és naponta legalább egyszer (vagy sokszor) fussátok át. A működési elve a már jól megszokott görgetésen alapul, igyekeztünk egy mindenkinek ismerős módszert alkalmazni. Minden poszt alatt ott van a „Forrást nézem, kedvelem ott” gomb, ezzel egyszerűen át lehet navigálni az eredeti helyre, és ott lehet reagálni (lájkolni) és megosztani. Érdemes ezt használni, hiszen akkor lesz teljes a dolog, ha a cenzúra ellenére is több ezren osztjuk meg a népszerű bejegyzéseket. A szerző nevére kattintva megjelennek az adott oldal cikkei, posztjai, amelyek a maiposzt.hu-n elérhetőek, a szerző név után található Facebook (vagy egyéb) ikonra kattintva pedig egy új oldalon, az adott szerző eredeti közösségi média oldala jön fel. A videók automatikusan elindulnak, de néma üzemmódban, hogy ne okozzon senkinek se kellemetlenséget a váratlanul felcsendülő zene vagy egyéb hang. A hangerőikonra kattintva lehet állítani a hangerőt. A Facebookra, vagy bármely egyéb platformra felkerülő tartalmak nem jelennek meg azonnal a https://maiposzt.hu oldalon, hanem körülbelül 15-20 perc késleltetéssel történik mindez.

A https://maiposzt.hu indulásának hírét osszátok meg másokkal is! Legyen a https://maiposzt.hu a garancia arra, hogy sem a Facebook, sem a Youtube, sem a többi techóriás nem tudja majd árnyék tiltással és elnémítással befolyásolni a 2022-es választás eredményét! A https://maiposzt.hu a garancia arra, hogy többet nem kell félnünk a monopol közösségi vállalatok diktatúrájától. Az oldalt a lehető legegyszerűbbre szabtuk, nem kell regisztrálni, nem tárolunk személyes adatokat, a hozzáférés szabad és korlátlan mindenki számára.

A jobboldali közösség közszereplőinek pedig azt javasoljuk, hogy mindenki hozza létre saját statikus weboldalát! Az elmúlt években sokan elhitték a közösségi média szolgáltatóknak, hogy ez a jövő, csak rajtuk keresztül lehet elérni tömegeket. A statikus weboldalak megléte és működése, a későbbiekben rendkívül fontos lesz! Amíg engedi a nemzeti, jobboldali szereplők megjelenését az adott közösségi platform és legfeljebb csak hátra sorolja a megosztott tartalmait, nem hisszük el, hogy járhatunk úgy, ahogyan a hivatalban lévő amerikai elnök járt, pár hónapja! Ha neki lett volna egy olyan rendszere, ahol eléri a közösségi médiának nevezett platformok nélkül is a követőit, talán kevesebb lett volna a bizonytalanság, mert az internet szabad, az alapelve is ez volt. Csak a saját weboldal garantálhatja a közzétett tartalom biztonságát, onnan senki sem törölhet posztot, cikkeket, videókat, csak a weboldal tulajdonosa. Mi abban tudunk segíteni, hogy az általatok ezen weboldalakon létrehozott tartalom eljusson milliókhoz! Ettől még lehettek, sőt, amíg lehet, legyünk is a közösségi média felületeken. Viszont nem kell élet-halál harcot vívnunk a techóriásokkal a barátaink, támogatóink, a közösségünk többi tagjának eléréséért a továbbiakban.

Ötleteket, javaslatokat az [email protected] címre várunk! Az oldallal kapcsolatos információkat ezentúl a https://www.facebook.com/maiposzt.hu oldalon teszünk majd közzé (ezt érdemes követni)
A tartalom természetesen megjelenik majd a https://maiposzt.hu weboldalon is.

👉ADD TOVÁBB!
🇭 https://maiposzt.hu
Együtt újra sikerülni fog!

Címkék: Média  Nemzet  SzamokAdatok 

Áldott Húsvétot kívánunk Mindenkinek!

Áldott Húsvétot kívánunk Mindenkinek!

Talán soha nem volt szükségünk annyira mint most az újjászületés, az ebből fakadó megerősödés, azaz a feltámadás örömére és érzésére. Potápi Árpád János Húsvéti gondolataival kívánunk mindenkinek Áldott Húsvétot!
👉Videó: https://www.facebook.com/potapiarpad/videos/727459704586538

A Számok csapata.

Címkék: SzamokAdatok 

Korlátozza oldalunk elérését a Facebook!

Persze mindezt a "demokrácia", a "szólásszabadság", a "vélemények sokszínűségének tiszteletben tartása" miatt teszik

Korlátozza oldalunk elérését a Facebook!

👉A több mint 60 ezer tagunk csupán 1 százalékának mutatja bejegyzéseinket a Facebook hírfolyama.
A cenzúrát a követési beállítás módosításával lehet kikerülni! Végezzék el a mellékelt lépéseket! Köszönjük!
(A beállításokról szóló képet kommentben nagyobb méretben is elhelyezzük)
Együtt erő vagyunk!

Címkék: Média  SzamokAdatok 

60 000 Tag!

Köszönjük!

60 000 Tag!

14 hónapja kezdtük, és mára Önökkel közösen megteremtettük Magyarország talán legnézettebb, legkedveltebb online patrióta közösségét! A tagok számában, az oldal elérésében, a megosztások és az interakciók tekintetében neves és gazdag médiumokat, közismert és közkedvelt személyeket előzünk meg, az általunk közzétett és a tagok által megosztott tartalmak több millió embert érnek el havonta!

Az elmúlt 14 hónap alatt közel 3 000 cikket írtunk (melyek megtalálhatók a www.szamokadatok.hu weboldalunkon is!) illetve osztottunk meg, több fontos ügy mellé állva növeltük azok sikerét, ilyen volt például a NAT, a Nemzeti Konzultációk, vagy a Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtő akciója. A fejlesztéseket bemutató videóinkat több mint 400 000 ember látta, elindult Youtube csatornánk, korlátozott tartalommal elérhetőek vagyunk a HunDubon, az Instagramon és a Telegram oldalán is. Az oldalt önszorgalomból, önerőből, önköltségen működtetjük, nem tarháltunk és soha nem is fogunk tarhálni, senki sem fizet bennünket ezért. Mi nem vagyunk olyanok, mint a Telex, a 444, Hadházy, a Momentum vagy a 24.hu, Nekünk nem bevételi forrásunk, hanem hivatásunk van!

Mi nem pénzért, hanem hazaszeretetből szálltunk harcba az álhírek ellen, és ezt a munkát legjobb tudásunk szerint végezzük. Csak a szabadidőnk mennyisége szab határt, a tenni akarásunk nem!

Nem dőlünk hátra, rengeteg ötletünk van még! A célunk az, hogy Magyarország maradjon magyar ország, Önökkel közösen megőrizzük az eddig elért eredményeinket és a 2022-es választást megnyerve tovább építsük hazánkat!

Ezért támogatjuk a Fidesz-KDNP kormányt, mert úgy látjuk, hogy jelenleg ők az egyetlen olyan politikai erő, akik képesek, és tudnak is kormányozni mindannyiunk javát és Magyarország nemzeti érdekeit szolgálva. Ők a normalitást képviselik a balliberális őrülettel szemben, ők a magyar családok érdekeit szolgálják „egyéb” érdekekkel szemben, ők a magyar vállalatokat támogatják a ciprusi, offshore cégekkel szemben, ők a gyermekvállalást támogatják a különféle új „trendekkel” szemben, és végül, de nem utolsó sorban ők az adócsökkentést, a gazdaság növekedését, a mindannyiunk jólétét támogatják az osztogatás és a fosztogatás politikájával szemben.

Köszönjük a megtisztelő bizalmát mindenkinek, akik eddig csatlakoztak, követik az oldalunkat, és megosztják annak tartalmait!
Nekünk van a legjobb csapatunk!
"Együtt újra sikerülni fog!"

Mi nem részt venni megyünk!
Mi győzni megyünk!

Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!
Hajrá Fidesz-KDNP!

Címkék: SzamokAdatok