Reméljük a politikusok tudják, hogy mit csinálnak

Amilyen engedményeket tesz Brüsszel Ukrajnának, nem lepődnénk meg, ha még az idén az EU-tagságot is megszavaznák nekik

Reméljük a politikusok tudják, hogy mit csinálnak

Ebben az esetben a háború és a területi vita már nem csak ukrán-orosz lesz, hanem EU-orosz, a harcok pedig kiterjedhetnek Magyarország területére is.

Jó lenne figyelembe venni a VALÓSÁGOT! Olyan, hogy Ukrajna a 2014 előtt ismert határaival már nem létezik, és sosem fog többé létezni. Neonáci alakulatok, kisebbségek üldözése, 8 éve tartó polgárháború, területi viták, halállista, biolaborok, több millió közkézen forgó lőfegyver, ellenzéki média és pártok betiltása, bucsai mészárlás, politikusok, újságírók meggyilkolása, véres, alkotmányellenes puccs, nyelvhasználat korlátozása, külföldi fegyverek, magyarellenes fáklyás menetek, szabadlábon lévő gyilkosok, nácik nemzeti hőssé avatása, stb.

Ehhez adta áldását a magyar kormány! Szerintünk nagy hiba volt, ezzel elismerték Ukrajnát a felsorolt problémákkal együtt, ezzel azt üzenték, hogy ez mind rendben van, ez pedig bűnpártolás.

Reméljük, hogy Orbán tudja, hogy mit cselekszik. Attól nem lesz béke, hogy még jobban támogatjuk az ukrán rezsimet. Béke akkor lesz, ha ez a rezsim megbukik, és Ukrajnában szabad választás lesz, eltörlik a 2014 óta meghozott törvényeket és visszaállítják a 2014 előtti alkotmányt, ami biztosítja a kisebbségek jogait. Zelenszkijjel való bármilyen együttműködés csak olaj a tűzre.

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20220623-eu-tagjelolti-statuszt-kap-ukrajna-es-moldova

Címkék: Politika 

Álljunk meg! Még nem késő!

️Nem akarjuk, hogy ez szabadon áramolhasson Magyarországra!

Álljunk meg! Még nem késő!

Gyerekeink vannak, és nem szeretnénk, ha a kormány ezzel a meggondolatlan döntésével tönkretenné a jövőjüket. Azzal nem segítünk a kárpátaljai magyaroknak, ha veszélybe sodorjuk az anyaországot!

Kérjük a Fideszt, hogy ne írják alá az Ukrajna tagjelöltségéről szóló dokumentumokat! A kampányban erről nem volt szó! Ha továbbra is kitart a kormány az ukrán tagjelöltség mellett, akkor legyen bátor, és szervezzen ebben a kérdésben népszavazást! Vagy legalább Nemzeti Konzultációt!

A tagjelöltséget logikusan tagság követi, és amilyen engedményeket tesz az EU Ukrajnának, erre még idén sor kerülhet. Valaki gondolkozik ott fent? Mi lesz a területi vitával? Elismerjük Krímet Oroszország területeként vagy nem? Esetleg háborúzni akarunk már magyar területen miatta? Ukrajnát EU-tagságra jelölni nagy felelőtlenség! Ukrajna fel lesz darabolva, ez a napnál is világosabb, az oroszok nem fogják elhagyni azokat a területeket, ahonnan már egyszer kidobták az AZOV-ot.

Nem tudjuk, hogy milyen nyomás hatására teszi ezt a kormány, de ezt egészen biztosan nem fogjuk támogatni. Értjük a kárpátaljai magyarok helyzetét, mivel köztünk is van egy, de feláldozni az anyaország biztonságát szerintünk súlyos hiba. Ha Ukrajna EU-tag lesz, közöttünk megszűnik a határ, és az ott lévő összes bűnöző, összes fegyver, drog, biológiai fegyver és egyéb „finomságok” szabadon áramolhatnak Magyarország területén.

Nem akarjuk az adóforintjainkból újjáépíteni az amcsik által pénzelt háború által lerombolt országot. NEM AKARJUK! Legalább azon gondolkoznának el az EU vezetői, és a magyar kormány, amit Putyin mondott: neki nincs kifogása Ukrajna EU-tagságával kapcsolatosan. Ha Putyin az EU ellensége, akkor gondolkozzanak el a kormányok, hogy miért mondja ezt Putyin. Csak nem azért, mert tudja, hogy az ukrán probléma ezzel kiterjed a teljes EU-ra?

Legalább ezt fontolnák meg, és vennék tudomásul azt, hogy Ukrajna 2014 előtt ismert határai megszűntek, és még nem lehet tudni, hogy mi lesz az új határ!

Az ukránok halállistára tették a magyar miniszterelnököt és a külügyminisztert, és azon túl, hogy ez kettőjükre nézve sértő, ez az egész nemzetre nézve is sértő. Ezek után támogatjuk a tagjelöltséget? Ez komoly?

Sorry, de nálunk ez a vörös vonal. Ha a Fidesz elég bátor, akkor szervezzen erről népszavazást!

Aki egyetért, adja tovább!

Címkék: Politika 

Ha megszűnik a vétó, kilépünk vagy végünk!

SENKI sem dönthet a fejünk fölött!

Ha megszűnik a vétó, kilépünk vagy végünk!

A hazaáruló EP képviselők szerint „antidemokratikus” a csatlakozási szerződésben garantált vétójog.

Miniszterelnök úr!
Ha ezek valamilyen módon, trükkök százaival eltörlik a vétójogot, akkor lépjünk ki az EU-ból! Senki sem dönthet a fejünk fölött! Támogatni fogjuk a kilépést!

️Ha te is, add tovább, jelezd kommentben vagy hangulatjellel. Ne hagyjuk, hogy holmi idegenek elvegyék gyermekeink jövőjét!

Részletek: https://mandiner.hu/cikk/20220618_peticio_europai_unio_veto_orban_viktor

Címkék: Politika 

A nyugati vezetők még mindig gyarmatosítók módjára gondolkoznak

Putyin nevén nevezte a gyereket

A nyugati vezetők még mindig gyarmatosítók módjára gondolkoznak

"A nyugati vezetők az úgynevezett aranymilliárdon kívüli országokat perifériának tekintik és gyarmatként kezelik őket, az ott élő népeket másodrendű embereknek tartják, mert kiváltságosoknak képzelik magukat." - mondta az orosz elnök a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon.

️Ezek a vezetők "Putyinoznak", közben tolják Oroszországba a milliárdokat, és mellette Orbánra mutogatnak
Hát nem GÁZ? https://bit.ly/3zHWW4b

Amint az amcsik eltakarodnak Ukrajnából, béke lesz. Vigyék a véres dollárt, a rakétáikat, a zsoldosaikat, a biológiai fegyvereiket, a mocskos "demokráciájukat", ami valójában diktatúra el innen, de azonnal!

PS: Mint látjuk Putyin él a virul, kár mindenféle szamárságokat írni, hogy beteg, meg hogy eltűnt.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20220617_vlagyimir_putyin_beszed_ukrajna_oroszorszag_kulfold
(Az eredeti orosz forrást nem tudjuk linkelni, mert a kommunista Facebook blokkolni fogja a link terjedését. Akit érdekel, keresse meg)

Címkék: Politika 

Az oroszokkal nem akarunk háborúzni!

Partneri kapcsolatokat építünk MINDENKIVEL, és ehhez nem kellenek ide amcsi katonák és a "demokratikus", véres rakétáik!

Az oroszokkal nem akarunk háborúzni!

A magyar katona is NATO-katona! Ha valakik nagyon aggódnak a biztonságunkért, akkor támogassák a MAGYAR HONVÉDSÉG fejlesztését. Nem támogatjuk, hogy amerikai katonák és amerikai fegyverek érkezzenek Magyarországra!

️Nem szeretnénk célponttá válni! Amcsik haza!

Részletek: https://bit.ly/3xtKVMP

Címkék: Politika 

Egyes cégek azt hiszik, hogy bármit megtehetnek Magyarországon

Ideje megmutatni nekik, hogy ez nem így van

Egyes cégek azt hiszik, hogy bármit megtehetnek Magyarországon

Beszólogat a Rájener, áthárítana a Káendhá, mit képzelnek ezek? A kormány nem a profitot veszi el, hanem az embereken való nyerészkedés miatt keletkezett extraprofit egy részét, marad még nekik bőven lóvé! Nem kell ennyire kapzsinak lenni, elvtársak!

Ha tovább kekeckedtek, szervezünk egy jó kis bojkottot, tudjátok, ahogy a libsik szokták. Lesz profilkép-keret, lesz plakát, lesz millió megosztás, stb. kell ez nektek? Nem lenne jobb viselkedni és beszállni a közös teherviselésbe? Nem fogtok éhenhalni, marad még haszon bőven, lesz év végi bónusz is ls lesz vállveregetés a nyugati gazdiktól, de közben nem fogjátok lejáratni a cégeiteket idehaza.

Nem a miniszternek kell olvasgatnia a „Közgazdaságtan kezdőknek” című könyvet, hanem nektek, mert a jelek szerint csak rövidtávú stratégiátok van, hosszútávú nincs.

Részletek:
https://bit.ly/3HCjMMF
https://bit.ly/3MKjoMU

Címkék: Politika 

Sosem fogjuk támogatni Ukrajna uniós és NATO-s csatlakozását!

Nálunk ez a vörös vonal!

Sosem fogjuk támogatni Ukrajna uniós és NATO-s csatlakozását!

Reméljük, hogy a Fidesz sem fogja támogatni a háborúban álló, saját állampolgárait 8 éve gyilkoló, a kisebbségeket elnyomó, az ellenzéki pártokat és médiát betiltó Ukrajna uniós csatlakozását!
Ez nem játék! A tagság azt jelentené, hogy idővel közöttünk megszűnik a határellenőrzés, és az Ukrajnában lévő bűnözők, gyilkosok és az általuk illegálisan birtokolt TÖBB MILLIÓ LŐFEGYVER szabadon áramolhat Magyarországra.

Ukrajna csak földrajzilag tartozik Európához, de egy ilyen neonáci képződmény nem léphet be abba a közösségbe, melynek mi tagjai vagyunk. Sem szóban, sem írásban, sem ráutaló magatartással ne támogassa a kormány Ukrajna csatlakozását, mert ebben az esetben el fogják veszíteni a mi támogatásunkat. Nekünk gyerekeink vannak, és nem szeretnénk nekik az ukránokkal közös jövőt.

️Aki egyetért, adja tovább!

PS: ebbe a cikkbe belinkeltük az összes korábbi, a kialakult helyzetről szóló írásunkat. Itt van részletesen kifejtve, hogy miért NEM csatlakozhat Ukrajna. https://bit.ly/3NLLrwM

Címkék: Politika 

A brüsszeli korrupt politikusoknak nem az a bajuk, hogy máshol drága, hanem az, hogy a magyaroknak olcsóbb az üzemanyag!

Kötelezettségszegési eljárás azért, mert a kormányunk támogatja a magyar családokat...Őrület!

A brüsszeli korrupt politikusoknak nem az a bajuk, hogy máshol drága, hanem az, hogy a magyaroknak olcsóbb az üzemanyag!

Ezek lennének a SZÖVETSÉGESEK?
Ebből a fertőből ki kell lépni! A Fidesz legyen bátor! Ne hagyjuk, hogy Washington csicskái belénk töröljék a mocskos lábukat. A napnál is világosabb, hogy semmi keresnivalónk ebben a klubban, és az is világos, hogy az EU nem fog megváltozni! Az ő kezükben van a nyugati média 100%-a, azzal tömik az emberek agyát, amivel akarják, és kár abban reménykedni, hogy majd a következő EP választáson bármi megváltozik. Nem fog!

Ők meg nyugodtan fessék csíkosra az EP épületét, terjesszék a genderpropagandát, embargózzanaka, üldözzék a másképp gondolkodókat, de NE MAGYARORSZÁGON!

Viselkedjünk egy ezeréves államhoz méltó módon! Ezekkel kár vitatkozni és kár előttük mentegetőzni! Ha lesz kilépésről szóló népszavazás, mi egész biztosan támogatni fogjuk azt.

Amúgy mi az akadálya annak, hogy egységes árplafont vezessünk be az egész EU területén? Mondjuk a 480 forintnak megfelelő szinten? A kérdés retorikai, mi tudjuk ennek az akadályát: egyes kormányok le vannak fizetve a nagy energiaipari cégek által, közvetlenül érdekeltek a drágulásban, mások az amcsik feltétel nélküli kiszolgálói, a többiek meg simán csak gyávák! Egyedül Orbán az, aki elég bátor, egyedül Orbán az, aki senkitől sem függ, és egyedül Orbán az, akinek senki sem diktál. Ő a magyar emberek érdekeit képviseli, és ezt akkor is vállalja, ha tudja, hogy "eljárás" lesz a vége.

Köszönjük, miniszterelnök úr! Nekünk (nem fizetett oldal kezelőinek) nagyon sokat segít a rezsicsökkentés és az üzemanyagárstop.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/gazdasag/2022/06/brusszel-tamadja-a-benzinarstopot

Címkék: Politika 

Az ellenségünk nem Moszkvában, hanem Brüsszelben van!

A szankciók célpontja Magyarország! Lépjünk ki ebből a fertőből!

Az ellenségünk nem Moszkvában, hanem Brüsszelben van!

️Der Spiegel: Importvámmal akadályozná az Európai Bizottság, hogy Magyarország orosz olajhoz jusson
https://bit.ly/3awX8bR
️Bloomberg: India még több orosz olajat akar vásárolni
https://bit.ly/3zlBrFY

Röviden: Az oroszok eladják az olajat másoknak, nekünk meg drágább lesz az életünk. Az ellenségekkel sem bánnak civilizált országok úgy, ahogy Brüsszel bánik Magyarországgal. Ha azt hiszik, hogy ettől majd nem fogjuk Orbánt támogatni, nagyon tévednek! Nem ismerik a magyarok mentalitását és az örök igazságot: MINDEN külső támadás, mindenhol a világon a regnáló kormányt erősíti. Ezzel csak egyet érnek el: napról napra egyre többen lesznek unióellenesek, és eljön majd az a pillanat, amikor egy sikeres népszavazás után ki fogunk lépni ebből a mocsárból, örökre!

Ha meglépik az importvámot, akkor vámoljuk meg azokat a nyugati termékeket, amelyeket itthon is gyártunk. Ezzel két legyet ütünk egy csapásra: megerősítjük a magyar vállalatokat, és visszaszerezzük az illegális vámokkal elvett pénzt. Plusz egy eljárás ide vagy oda - kit érdekel!

Senki sem dönthet a fejünk fölött! Senki sem fogja nekünk megszabi, hogy kitől mit vehetünk, és mit nem! Magyarország egy szuverén ország, Brüsszel pedig elmehet a k.... a....ba!

ADD TOVÁBB!

Kapcsolódó:
Charles Michel az egyik legnagyobb álhírterjesztő!
️A valóság pedig az, hogy Brüsszel minden probléma forrása
https://bit.ly/3NuZDdq
Nem az oroszok vezettek be szankciókat és embargókat, nem miattuk drága az energia és a műtrágya
PUTYIN: A NYUGAT MEGPRÓBÁLJA OROSZORSZÁGRA HÁRÍTANI AZ ÉLELMEZÉSI GONDOKAT
https://bit.ly/3mrYVS5
Közel duplájára nőtt az oroszok energiaexportból származó bevétele. A brüsszeli szankciók segítenek „demilitarizálni és denacifikálni" Ukrajnát
https://bit.ly/3NPEF8Q
Oroszország sosem fog letérdelni, jó lenne, ha tanulmányoznák a történelmet a nyugati döntéshozók
Szankciókat, még!
https://bit.ly/3yWHYXE
Az idi*ta szankcióknak köszönhetően 43%-ot erősödött a rubel a hadművelet kezdete óta
Közben „a fejlett Nyugaton” energiaválság és infláció (azaz a pénz értékének CSÖKKENÉSE) tombolnak
https://bit.ly/3GzXRoR
A nagy germánok le akarják cserélni az orosz gáztól való függőséget katari gáztól való függőségre
Ejnye, Olaf! Tudod te, hogy kikkel seftelsz?
https://bit.ly/3G7FkQo
Brüsszel Kínát és Oroszországot erősíti, Európát meg kifosztaná. USA bábkormányai és brüsszeli inasai nem nyugszanak
️Semmilyen embargós megállapodást ne írjunk alá, még akkor se, ha zsarolnak vagy megpróbálnak lefizetni!
https://bit.ly/3wHqFXU
Miközben Orbánt és Magyarországot támadják, azért mindenki szépen megegyezik a csúnya, gonosz Putyinnal
️Ennyit a nagy szolidaritásról, a közös fellépésről, a közös "értékekről"
https://bit.ly/3yMbZcD
Az oroszokkal nem tudnak kitolni, ezért bennünket akarnak tönkretenni, hiszen Európa is konkurensük
Ez a lényeg!
https://bit.ly/3wESLnX
Ezek azt hiszik, hogy az emberek teljesen vakon vannak?
A hatodik ruszofób szankciós csomag tárgyalása közben még van bőr a képükön Putyint hibáztatni a saját elhibázott döntéseik miatt
https://bit.ly/3wwQzO0
Csak az a szankció jó Brüsszelnek, ami a magyaroknak rossz
Hajtsunk végre 280 milliárd forintnyi beruházást csak azért, hogy 55-60 százalékkal dráguljon az üzemanyag Magyarországon?
https://bit.ly/3yGEOHj
Brüsszel kitart az olajembargó terve mellett
OK! Mi meg kitartunk a vétó mellett! Ennyi!
https://bit.ly/3yC4LaY
Ursula! Te olvasol híreket?
Ha Brüsszel folytatja az idióta szankciós politikát, az orosz energiafüggőség mellé lesz itt még orosz búzafüggőség is
https://bit.ly/3l9l3QK
NEM! Erre nem adunk felhatalmazást senkinek!
Brüsszel nem szövetséges, hanem egy ellenség, aki mindig átver bennünket!
https://bit.ly/3yz06GM
Bloomberg: A rubel a VILÁG legjobban teljesítő valutája lett
Bloomberg: Már 20 európai cég vásárol földgázt rubelért, emellett további 14 ügyfél igényelte a számlanyitáshoz szükséges dokumentumokat
https://bit.ly/3wkd8Fo
Drámai: szétlőtt hat, fehér zászlóval fellobogózott civil járművet az ukrán hadsereg Harkovban
️Az ukránok folyamatosan ezt csinálják, közben kamuvideókkal az oroszokra kenik
https://bit.ly/39fw93U
A német kormány a német emberek és a német cégek ellensége!
Így kell saját kezűleg tönkretenni a gazdaságot
https://bit.ly/3w5RTZ7
Senki sem fog dönteni a fejünk fölött!
️Ha megszűnik a vétó, lépjünk ki azonnal!
https://bit.ly/3M72QiL
Egyszer már legyőzték a nácikat, másodjára is legyőzik!
Putyin nem jelentett be semmi különöset, de egy fontos dologra felhívta a világ figyelmét
https://bit.ly/3sx6E54
Német demokratikus ojrók landolnak a csúnya, gonosz Putyin zsebében, ráadásul több, mint a háború előtt
Mi lesz most, Ursula? Indul Kötelezettségszegési eljárás a germánok ellen?
https://bit.ly/3MZ17vU
Medvegyev: Bátor lépés, hogy Orbán nem támogatja az orosz energia embargóját
️„Az uniós országok legértelmesebb vezetői belefáradtak abba, hogy csendben a szakadék felé haladjanak az egész sterilizált európai csordával együtt”
https://bit.ly/3Fr7J3q
Mi a valódi cél?
️Olyan érzésünk van, hogy Brüsszel nem az oroszokat akarja büntetni, hanem bennünket akar kifosztani
https://bit.ly/3l6VxM9
Mit ígértek Gorbacsovnak?
️"A NATO egyetlen centit sem fog terjeszkedni kelet felé"
https://bit.ly/3wc8Ekc
Kovács Zoltán a BBC-nek: Magyarország megvétózza az Oroszországgal szembeni EU-s olajembargót!
Ez a beszéd! Köszönjük!
https://bit.ly/3vJ1eWC
Ebbe ne menjünk bele, mert úgyis átvernek!
A helyreállítási alapot is támogattuk, felelősséget vállaltunk más tagállamok helyett, pénzt meg a mai napig sem kaptunk!
https://bit.ly/3FgKGrY
Putyin pincsijei Brüsszelben vannak!
A szankciók hatására hasít az orosz export, a rubel árfolyama meg ma sokkal kedvezőbb, mint a hadművelet előtt
https://bit.ly/3FqdKxu
Ez ám a sajtószabadság!
️A korrupt lefizeti a hazug nacionalistát
https://bit.ly/3MPjQtJ
Ukránok haza!
️A saját országotokat tönkretettétek, Magyarországot nem fogjátok!
https://bit.ly/3s7g1bn
A pofátlanságnak nincs határa
Ide jön, etetjük, itatjuk, biztosítunk neki szállást és védelmet, és ő a BBC-nek nyilatkozik, hogy itt mekkora a diktatúra!
https://bit.ly/3vMdrtL
Lengyelország felszabadult
Az orosz gázt most nem az oroszoktól, hanem a németektől veszik emelt áron
https://bit.ly/3LwggnX
Újabb őrület: amikor amúgy is romlanak a gazdasági mutatók, tegyük tönkre még jobban saját magunkat
️Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy egy évre függesszék fel az Európai Unióba irányuló valamennyi ukrán exportra kivetett valamennyi vámot, és minden vonatkozó védintézkedést
https://bit.ly/38ylj91
Valakinek a végén úgyis rubelben kell majd fizetnie!
A fizetési módot nem az uniós, korrupt politikusok, hanem az ELADÓ határozza meg
https://bit.ly/3MC8N6S
"Döbbenten állnak a bécsiek a szupermarket üres polcai előtt"
Köszönjék meg a brüsszeli rezsimnek!
https://bit.ly/3kgV2hT
Az EU maximalizálná a lakások hőmérsékleté
️Erre szokták azt mondani, hogy „Meg a f***om nem kéne?”
https://bit.ly/3ELs3fN
Szankcionáljatok még
Még nem tettétek tönkre eléggé EURÓPÁT!
https://bit.ly/37BmQLq
Friss energiaárak - 2022 Február
A választás egyik tétje az, hogy tudjuk-e majd fűteni az otthonainkat, lesz-e a mindennapi életünkhöz elegendő energiánk!
https://bit.ly/3EIBCfc
Orbán már megint előrelátó volt, a többiek csak kullognak utána!
Az egész EU-ban bejelentési kötelezettséget írhatnak elő a gabonapiacon
https://bit.ly/3LeotwR
Putyin a nyugatnak: hol van most a zöldpolitikátok?
️A Nyugat-európai korrupt politikusok most épp kifosztják európa népeit!
https://bit.ly/3LhnE6r
MEGÁLLÍTHATATLAN INFLÁCIÓ: 1900 FORINT EGY LITER ÉTOLAJ NÉMETORSZÁGBAN
https://bit.ly/3vHYHKP
Lesz 7. cikkely szerinti eljárás?
️Demokrácia, jogállam, szólásszabadság, sport politikamentessége, erőszak elítélése, magántulajdon védelme, rasszizmus elleni küzdelem, művészi szabadság, Szabad piaci verseny, stb. Bla-bla-bla!
https://bit.ly/3MGpjDM
7,9% - 40 éves csúcson az amerikai infláció!
Mindenki nyugodjon meg: megvan a magyarázat!
https://bit.ly/3tabju8
Ilyen a brüsszeli rezsim!
Áprilisban támogassuk a FIDESZ-KDNP jelöltjeit, hogy továbbra se a libsik, hanem a magyar emberek érdeke érvényesüljön Magyarországon! (pl. a gázkazántól legyen meleg, és ne mástól!)
https://bit.ly/3MDUWOm
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3KDugeC
Nincs jó erőszak és rossz erőszak
Ebbe a cikkbe összegyűjtöttük a konfliktus kiváltó okait.
https://bit.ly/3I4y5Im
A média által írt narratíva helyett itt van az orosz elnök február 24-i beszédének teljes magyar fordítása.
https://bit.ly/35PXMz5
A világon jelenleg zajló konfliktusok listája!
️Ne hagyd, hogy átmossa az agyad a média, amely csak arról ír, amiért fizetnek neki
https://bit.ly/3MKloFW
Kit szankcionál az EU és USA? Kik fogják megfizetni a ruszofóbia árát?
https://bit.ly/365Khv4
Orosz energiaminiszter: Ha Európa így folytatja, 300$ lesz egy hordó olaj. Ebből a videóból kiderül, hogy kik a felelősei a jelenlegi energiaválságnak
https://bit.ly/3tRqG9Z
Vajon mi (nyugati országok) mit tennénk hasonló helyzetben?
https://bit.ly/37bV7QE
Az USA által kezdeményezett háborúk listája. Akkor most tiltsuk ki az amerikai embereket és az amerikai vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vYwVMe
Kik fognak kaszálni ezen?
️Írhat bármit az agyoncenzúrázott Facebook és a balliberális álhírgyártó média, aki gondolkodik, rájön, hogy ki a hunyó!
https://bit.ly/3pZ1SvT
A felelőtlen döntés árát mindenki megszívná - te is!
Szavazz okosan!
https://bit.ly/34pP1eu
Putyin a németeknek: ha így folytatják, fával fognak fűteni!
https://bit.ly/3HUGTR2
A Magyarországon felhasznált kőolaj 55%-a, a földgáz 80%-a Oroszországból származik. Ha van orosz gáz, van olcsó rezsi, ha nincs orosz gáz, nincs olcsó rezsi - ez ilyen egyszerű!
https://bit.ly/3KqNSTp
Ha nyer az ellenzék, akkor nem lesz áramunk, ez ilyen egyszerű. Itt van a magyar emberek érdekeivel szembe menő nyilatkozatuk.
https://bit.ly/3HBbMcM
Amit elhallgat Brüsszel! 70 milliárd köbméter gáz hiányzik Európából!
https://bit.ly/3hTVtgR
Dobrev Klára energetikai kijelentései hamisak
Hortay Olivér helyretette Gyurcsányné Dobrev Klárát, aki pont úgy ért az energetikához, mint minden máshoz
https://bit.ly/3hQXOcA
Az orosz vezetékes gázt nem lehet kiváltani más forrásból származó LNG-vel! Nincs elég hajó, nincs elég LNG, nincs elég terminál, és nincs elég pénz sem erre a hóbortra. (A tengeri szállítás és az LNG kitermelése ráadásul súlyosan környezetszennyező!)
https://bit.ly/3pNbjy6
Lehet világpiaciárazni!
Újabb rekordszintre drágult a földgáz Európában!
https://bit.ly/3MAiELc
Szijjártó az ellenzéknek:
Felelőtlenek és megdöbbentőek a baloldali nyilatkozatok, ezek veszélybe sodorják Magyarország biztonságos energiaellátását. A gázt nem fogjuk elzárni!
https://bit.ly/3pNclKS
Gyorsuló önpusztítás: Németország leállította a megmaradt nukleáris kapacitásának a felét
Egykor 26 atomerőművük volt, 2021 végére maradt 6, most már csak 3 van, amit 2022 végén úgyszintén leállítanak
https://bit.ly/3MzOxDO
Gazdasági kérdésekben nem hozunk politikai döntéseket!
Kiállunk Orbán Viktor és Magyarország Kormánya mellett!
https://bit.ly/3Kp7bwn
Zseniális húzás, tényleg!
Húzzuk ki a konnektorból a saját lélegeztetőgépünket!
https://bit.ly/3pPmNRQ
Már az Euro 4-es dízelautókat is kitiltották Brüsszelből!
Gondolkozz amikor szavazol! Ezek az utcádból is kitiltják az autódat! A brüsszeli érdekeket feltétel nélkül kiszolgáló baloldal megteszi!
https://bit.ly/3sVZQOS
️Videó: Putyin az ukrán hadseregnek: vegyétek át az irányítást!
https://bit.ly/3sU2q7Y

Videó: Putyin Scholznak: Belgrádot kik bombázták ENSZ-felhatalmazás nélkül?
https://bit.ly/3HZDxfo
Németország elkezdi újraindítani a korábban leállított atomerőműveit. Guten Morgen!
https://bit.ly/3tLzzlo
Újabb gazdasági károkat okozunk önmagunknak
Sok kereskedő bojkottálja az orosz nyersolajat, ami felnyomja a többi árát. Nem Orbán miatt drágul, csak szólunk
https://bit.ly/3IXvrp3
Videó: Putyin a nyugatnak: ebben a háborúban nem lesz győztes!
https://bit.ly/3J9EvHe

Videó: Lavrov a briteknek: ez a néma és a süket párbeszéde
https://bit.ly/3KtRh3F

Brüsszel bevezette az európai lakosok és az európai cégek elleni szankcióit. Múlt héten ismét elérte a történelmi csúcsot a földgáz tőzsdei ára Európában
https://bit.ly/3KqP9K8
Putyin beszédének magyar fordítása, amit a hadművelet hajnalán mondott. Aki teljes képet szeretne, olvassa el ezt az anyagot.
https://bit.ly/3soKJgE
A híres nyugati demokráciákba visszatért a kollektív bűnösség elve. Reméljük azért, hogy munkatáborokba nem viszik az oroszokat
https://bit.ly/3sQor7H
A nyugati országok önmagukat teszik tönkre a ruszofób szankciókkal! Újabb történelmi csúcson a kőolaj és a földgáz ára!
https://bit.ly/3Ktu8hX
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3vIiawP
Józanodik a nagy és hatalmas Germánia!
Libsik! Scholz Putyin pincsije! Írjátok gyorsan!
https://bit.ly/3vRu47v
Amerikai bombatámadások és rendszerváltási kísérletek a második világháború óta (lista) Akkor most tiltsuk ki az amerikai sportolókat, művészeket és vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vQcp0d
Így bánik a „csúnya, gonosz Putyin” a hadifoglyokkal!
Ettől lehidalsz!
https://bit.ly/3hPZu63

Putyin Brüsszelnek: liberalizáltátok az energiapiacot, most egyék meg, amit főztek!
https://bit.ly/3CArXqc
Putyin a nyugatnak: Egy kisebbség jogai nem állhatnak a többség jogai felett!
https://bit.ly/3sXcQUg

Putyin a hollandoknak: El tudják ezt képzelni Csecsenföldön? Mert én nem.
https://bit.ly/3MCVFze

Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket!
https://bit.ly/3vTrvlC
Putyin az NBC-nek: “Az amerikai adófizetők pénzét elfújta a szél”
https://bit.ly/3KM6dur

Putyin: Akik provokációkat szerveznek Oroszország ellen, meg fogják bánni.
https://bit.ly/34qOskz

Putyin a nyugatnak: nálunk is az anya nő, az apa meg férfi!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1266570183835780

Putyin a BBC-nek: "Itt az orosz emberek döntenek, és nem az önök megrendelői!"
https://bit.ly/3pQ6Hrn

Címkék: Politika 

Ukrajna nem lehet sem EU, sem NATO tag

Az amcsik bábkormánya által vezetett nacionalista ország túlment minden határon

Ukrajna nem lehet sem EU, sem NATO tag

Az ukrán kormány nyilvános halállistát üzemeltet. Egy ilyen ország nem lehet része sem az EU-nak sem a NATO-nak. SOHA! A „mirotvorec” nevű oldalra felvitték Szijjártó Péter és Orbán Viktor adatait is!

Hajrá Oroszország! Állítsátok meg a nácikat!

Itt a bizonyíték: ezt biztos nem fogja korlátozni a Facebook, mert a nyugati agyban minden ami oroszellenes és magyarellenes, az jó.
https://myrotvorets.center/criminal/orban-viktor/
https://myrotvorets.center/criminal/sijyarto-peter/

Az ukrán rezsim 8 éve tankokkal „demokratizálja” saját népét!
Az ország tele van bűnözőkkel, akik szabadon mozoghatnának a csatlakozás után Magyarország területén! Nem lesznek EU tagok!
Odesszában 48 embert égettek el elevenen a szélsőséges nacionalista csoportok tagjai, a mai napig még csak nyomozás sem indult a felkutatásukra. Ez csak egy példa a sok közül.

A 2014-es alkotmányellenes puccsot megelőző utcai zavargások során több rendőrségi és katonasági fegyverraktár ki lett fosztva, a kormányuk most is lőfegyvert ad ki gyakorlatilag bárkinek. Ki tudja hány millió fegyver forog jelenleg közkézen! A 8 éve tartó oroszellenes és magyarellenes akciók, a keleten zajló, 2014-ben saját állampolgáraik ellen indított "terrorellenes hadműveletet" (igen, aljas módon így nevezik!), nacionalista magánhadseregeik, sajtóellenes kirohanásaik, a megfélemlítések, a nemzeti kisebbségek ellen elkövetett bűncselekményeik, súlyosan kirekesztő törvényeik nem teszik lehetővé sem rövid, sem hosszabb távon az EU-hoz való csatlakozásukat.

A fegyveres konfliktus nem most kezdődött, az 8 éve tart és közben 14 000 ember halt meg. Igaz eddig azok, akik most ukrán zászlót tesznek profilképükre nem akarták észrevenni a valóságot, hiszen egyes fejekben minden, ami oroszellenes, az "jó". Nagyon vigyázzon Brüsszel, mert a nagy nyilatkozatok hevében sem fogjuk engedni, hogy ez a "demokrácia" kiterjedjen egész Európára. Elég nekünk a brüsszeli magyarellenes szankciók és a cenzúra, a többi maradjon ott, ahol most van.

Az ukrán rezsim továbbá "demokratikus módon" betiltotta az ellenzéki pártokat és az ellenzéki médiát. Aki kritikát fogalmaz meg, azt jobb esetben lecsukják, de általában inkább lelövik. Konkrét példa erre az ukrán kormány által delegált egyik tárgyaló emberke, akit az oroszokkal folytatott egyeztetés után egyszerűen agyonlőtték.

Bukni fog az ukrán rezsim, és vele együtt mindenki, aki ezt támogatta!

Címkék: Politika