Márki-Zay az új kamuvideós!

Ezt az orbitális hazugságot még Korózs is megirigyelhetné!

Márki-Zay az új kamuvideós!

Márki-Zay szerint a járvány alatt sokak lettek kilakoltatva késedelmes hiteltörlesztés miatt, erről készített egy kamuvideót, amit feltöltött az oldalára. Ez az ember akar itt miniszterelnök lenni? Ennél még Jakab is többre képes, ami valljuk be, nem nagy bók.

Akit még nem tiltott le ez a kanadai állampolgár, írja meg neki kommentben a gondolatait. Bennünket már letiltott, mert egyszer KÉRDEZTÜNK.
https://www.facebook.com/markizaypeter/posts/478835463602931

Közben a valóság az, hogy 2020. március 19-től él a hitelmoratórium. Senki sem volt kilakoltatva!
https://mkvkok.hu/a-legfontosabb-tudnivalok-a-fizetesi-moratoriumrol
A hitelmoratóriumot több alkalommal is meghosszabbították, a jelenlegi szabályok szerint 2022 június 30-ig a rászorulók továbbra is igénybe vehetik ezt a lehetőséget. Akik elveszítették a munkahelyüket, azokat lassan 2 éve védi a hitelmoratórium intézménye. És nem csak őket, hanem mindenkit! A hosszabbítást kérhetik a nyugdíjasok, a gyermeket várók, illetve nevelők, a közfoglalkoztatottak és azok a magánszemélyek, akiknek az előző évhez képest csökkent a jövedelmük, a vállalkozások esetében pedig azok, amelyek árbevétele legalább 25 százalékkal esett vissza az előző évhez képest.
https://kormany.hu/hirek/hitelmoratorium-meghosszabbitva

Nacsa Lőrinc: Márki-Zay Péter megérdemelten kapta a kamuvideós Korózs-díjat az előző produkciójára! A döntés megalapozott és előrelátó volt. Köszönjük! https://bit.ly/3Ks2UsS

ADD TOVÁBB!

Címkék: Politika 

Stop libernyák!

Varga Judit: „Nem fogjuk hagyni, hogy a magyarok döntésébe beleszóljanak külföldről”

Stop libernyák!

Köszönjük, Miniszter asszony!

Zöldpárti és balliberális EP-képviselők egy csoportja levélben fordult az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalához, melyben a magyar választásokba való beavatkozást sürgetik - írta csütörtökön Facebook-oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

A tárcavezető szerint az EP-képviselők levele tele van hazánkat érintő csúsztatásokkal és nemtelen bírálatokkal. Tapasztaltuk, Brüsszelben már hónapokkal ezelőtt kezdetét vette a magyarországi választási kampány.

Az európai baloldal célja egyértelmű: befolyásolni akarják a szavazás eredményét - mutatott rá Varga Judit.

A levelet kiadó EP-képviselők azonban elfelejtik, hogy az EBESZ az elmúlt években mindig küldött megfigyelői missziót Magyarországra, nincs ebben semmi különös, ez bevett szokás. Ahogy az elmúlt években, úgy most is egy szabad és demokratikus választásról győződhetnek majd meg a nemzetközi szervezet küldöttei - tette hozzá az igazságügyi miniszter.

Az mindenesetre beszédes, hogy 2006-ban nem aggódott ennyire a demokráciáért az európai baloldal, mint most. Ne legyenek kétségeink: a bürokraták minden lehetséges platformon próbálkoznak majd és minden lehetséges eszközt be fognak vetni azért, hogy befolyásolni tudják a választások kimenetelét.

Mi azonban itt leszünk, éberek maradunk és nem fogjuk hagyni, hogy a magyarok döntésébe bárki is beleszóljon külföldről! - szögezte le bejegyzésében a tárcavezető.

Kapcsolódó:
Szijjártó Péter Brüsszelnek:
“Magyarország NEM LESZ bevándorlóország!”
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/357644402574152

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20220120-nem-fogjuk-hagyni-hogy-a-magyarok-dontesebe-beleszoljanak-kulfoldrol

Címkék: Politika 

Sorsdöntő lesz az áprilisi választás!

Minden hazaszerető magyar emberre szükség lesz!

Sorsdöntő lesz az áprilisi választás!

Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a múlt, ami nem a magyar emberekről, hanem a külföldi érdekek feltétel nélküli kiszolgálásáról szólt! Támogassuk azt a politikai erőt, amely 12 éve támogat bennünket!

Hajrá Fidesz-KDNP!
Mi ott leszünk!

Címkék: Politika 

Márki-Zay nem érti, hogy Orbán Viktor miért nem vitázik vele

Segítsünk neki közösen! Osszuk meg ezt a gyűjteményt, ami a kirohanásai töredéke csupán!

Márki-Zay nem érti, hogy Orbán Viktor miért nem vitázik vele

Te szóba állnál bárkivel is, aki sértő, hazug megjegyzéseket tett a gyerekedre és közben egy tömeggyilkoshoz hasonlított téged? Mert mi egész biztosan nem! Orbán Viktor türelméért viszont hálás lehet MZP, nem mindenki hagyná ezt a mocskolódást.

Ezért lesz megint Orbán a Miniszterelnök, MZP pedig két szék közé fog esni!

HAJRÁ ORBÁN VIKTOR!
HAJRÁ FIDESZ!

A baloldal kirohanásaiból válogattunk egy kicsit, itt van egy videó. Ők maguk indokolják meg, hogy miért NE szavazzunk rájuk!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/976130949992185

Címkék: Politika 

Megoldás a zsaroló Brüsszeli rezsim ellen

Számoljunk fel nekik jó borsos késedelmi kamatot!

Megoldás a zsaroló Brüsszeli rezsim ellen

Brüsszel beavatkozik a magyar választásokba, visszatartja és használja a pénzünket, ezért számoljunk fel nekik késedelmi kamatot! A kamat beszedése egyszerű: annyival kevesebbet fizessünk be a közösbe. Amíg nem kaptuk meg az utolsó fillérig, ami jár nekünk, addig 0 Ft befizetés, ha megkapjuk, akkor a kamatokkal csökkentett részt. A Brüsszeli balliberális diktatúra "házon belül" keresi az ellenségeket, és akik nem úgy táncolnak, ahogy ők fütyülnek (pl. gyermekvédelem, keresztény kultúra, családvédelem eltörlése) azokat szankcionálják.

Kellenek nekünk ilyen "szövetségesek"? Szerintünk nem!
Az uniós pénz nem ajándék!
Ezt egyszer s mindenkorra jegyezze meg mindenki! (a baloldal szimpatizánsainak ez kötelező olvasmány!)
https://szamokadatok.hu/Post/4602/Az_unios_penz_nem_ajandek
Az álhírekkel szemben nem uniós forrásból élünk!
Ráadásul Brüsszel a pénz egy részét most vissza is tartja (ellopta, ha úgy tetszik!) és mégsem ment csődbe az ország
https://szamokadatok.hu/Post/4684/Az_alhirekkel_szemben_nem_unios_forrasbol_elunk
Üzenet Brüsszelnek
Varsó bejelentette, hogy nem száll be az uniós költségvetésbe, és megvétózza a közös döntéseket, amíg nem fizetik ki a nekik járó pénzeket és Brüsszel folytatja a “jogállamiságinak” álcázott koncepciós eljárásokat
https://szamokadatok.hu/Post/4478/Uzenet_Brusszelnek

Varga Mihály írta: ️Magyarország elfogadhatatlannak tartja, hogy Brüsszel politikai okok miatt tartja vissza a hazánknak járó helyreállítási forrásokat.
Az uniós pénzügyminiszterek mai tanácskozásán is világossá vált, hogy az Európai Bizottság a gyermekvédelmi törvény miatt késlelteti a források kifizetését.

Világosan látszik, hogy Magyarország esetében politikai okai vannak a helyreállítási források visszatartásának

A pénzügyminiszter az MTI-nek nyilatkozva kijelentette: Magyarország az elsők között, 2021 májusában benyújtotta nemzeti helyreállítási tervét, azonban a gyermekvédelmi törvény hazai elfogadása miatt az Európai Bizottság politikai alapokra helyezte a magyar terv megítélését.
Szavai szerint ez a keddi vita során megerősítést nyert, ugyanis az Európai Bizottság baloldali érzelmű gazdaságpolitikai biztosa, Paulo Gentiloni közölte, hogy a diszkriminációmentesség biztosítása az iskolai oktatásban az egyik fő érv a magyar helyreállítás finanszírozásának visszatartására.
"Magyarország ezt elfogadhatatlannak tartja. A tisztességes versenyt sérti az, amit az Európai Bizottság csinál" - fogalmazott.
Az, hogy az Európai Bizottság már több mint 50 millió eurót kifizetett más országágoknak, melyek ez által előnybe tudják hozni saját vállalkozásaikat, saját gazdasági szereplőiket, sérti a magyar vállalkozások érdekét - húzta alá.
"Magyarországnak ez a pénz jár, bármi fajta halasztást a magyar gazdaság elleni lépésnek tekintünk" - fogalmazott.
Kiemelte ugyanakkor, hogy az uniós forrás elmaradása ellenére Magyarország elérte, hogy nem a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF), vagy az Európai Uniótól kell hitelt, vagy kölcsönt kérnie, hanem képes finanszírozni és működtetni magát a piacokról. Emiatt sokkal kedvezőbb az ország megítélése, mint korábban - mondta.
Az Európai Bizottság februárban várható téli gazdasági előrejelzésével kapcsolatban azt mondta, a brüsszeli testület várhatóan megerősíti, hogy a magyar gazdaság visszatért a jó és stabil egyensúlyi növekedési pályára, noha - szavai szerint - még dolgozni kell azon, hogy a folyamatosan csökkenő államadósság és az államháztartási hiány mértéke visszatérjen a járvány előtti szintre.
A bevezetni kívánt uniós társasági minimáladóval kapcsolatban Varga Mihály elmondta, az egyeztetések során Magyarország komoly eredményeket ért el. Egyebek mellett azt, hogy ne kelljen általános adószabályként alkalmazni a minimumadó-szintet, ami bizonyos cégek esetében kivételes adótípus vezetését teszi lehetővé. Elérte továbbá, hogy a minimumadóra vonatkozó rendelkezés bevezetésére tízéves átmeneti idő álljon rendelkezésre, és azt, hogy a béreket és a vagyonelemeket is be lehessen számítani az adóalapba, csökkentve ezzel az adó mértékét. Magyarország jelenleg azt szorgalmazza, hogy a globális minimumadó mellett a digitális adó bevezetéséről egyidejű vita folyjon - közölte.
Magyarország továbbá túl korainak tartja a rendelkezés 2023. január elsejére tervezett bevezetését azt hangoztatva, hogy a gyorsaság nem mehet a kidolgozottság rovására - jegyzete meg.
Nem kell adóemeléstől tartani Magyarországon. A magyar vállalkozások továbbra is Európa legalacsonyabb társasági adóját fogják fizetni - tette hozzá Varga Mihály.

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/20220118-brusszel-politikai-okok-miatt-keslelteti-a-hazanknak-jaro-helyreallitasi-forrasokat

Címkék: Politika 

A túlélésünk törvényei

2020.08.20 - Részlet Orbán Viktor beszédéből, melyet az Összetartozás emlékhely avatásán mondott

A túlélésünk törvényei

1. Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse;
2. Minden magyar gyermek újabb őrhely;
3. Az igazság erő nélkül keveset ér;
4. Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni;
5. Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük;
6. Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs;
7. Egyetlen magyar sincs egyedül.

"Miként a természetnek és a csillagok járásának, úgy a megmaradásnak és a túlélésnek is törvényei vannak. S miután megértettük, fel kell véssük őket Magyarország tartóoszlopaira oly’ élesen, hogy többé egyetlen nemzedék se tudja levenni róla a szemét. Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse! Minden magyar gyermek újabb őrhely! Az igazság erő nélkül keveset ér! Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni! Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük! Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs! Egyetlen magyar sincs egyedül! Ez a XXI. századi Magyarország nemzeti politikájának könnyekkel és vérrel kiizzadt hét törvénye."

Videó: https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/3255286854548028
Orbán Viktor, a Nemzet Miniszterelnöke.
A teljes beszéd itt olvasható, ezek örök érvényű szavak! https://miniszterelnok.hu/orban-viktor-beszede-az-osszetartozas-emlekhely-avatasan/

ADD TOVÁBB!

Címkék: Politika 

Orbán Viktornak nem kell program

Az ő programja az elmúlt 30 év! Tudjuk, hogy mire számíthatunk! Ezért támogatjuk!

Orbán Viktornak nem kell program

Több olyan kommentet is láttunk az elmúlt időszakban, ahol egyesek azt kifogásolták, hogy a Fidesznek és Orbán Viktornak nincs programjuk. Nos, egy ilyen állítást max. egy külföldön élő, magyarul nem beszélő, Magyarország elmúlt 30 évnyi történelmét nem ismerő embertől lehetne elfogadni. Aki egy picit is foglalkozik a politikával, lát, és nem csak néz, az pontosan tudhatja, hogy mi a Fidesz és a miniszterelnökünk programja!

- Családtámogatás
- Határvédelem
- Fejlődő Magyarország
- Adócsökkentés
- Béremelés
- Műemlékvédelem
- Oktatás, egészségügy, sport fejlesztése
- Partneri kapcsolatok minden országgal
- Szegénység csökkentése
- Gyermekvédelem
- Egyházakkal való együttműködés
- Demográfiai problémák kezelése
- Nyugdíjak reálértékének a megőrzése
- Olcsó rezsi
- Munkahelyteremtés
- Klímasemlegesség 2050-ig
- Zöldterületek, erdőségek növelése
- Magyarország szuverenitásának növelése (pl. energiaszektor, bankszektor, kereskedelem, ipar, stb)
- Aranytartalék, állami vagyon növelése

Ezek, és még sok minden más, amiről többek között mi is beszámolunk! Ha a felsoroltak ellenére valaki még mindig úgy érzi, hogy vannak területek, amiket nem érintettünk, esetleg azokon belül a konkrétumokra kíváncsiak, nézzenek szét az oldalunkon, vagy írják meg kommentben, hogy miről szeretne bővebb információt! https://szamokadatok.hu

Orbán Viktor egy egyszerű vidéki ember, és a 30 évnyi politizálás, a 16 évnyi miniszterelnökség sem változtatta őt meg. Nem urizál, nem játssza az agyát, ha kell, felveszi a gumicsizmát, és munkához lát! Ő az, akinek a gondolkodását a nagyvárosi élet nem tudta befolyásolni, maradt a józan ész talaján. Ezért sikeres a politikája!

Talán ez a legjobb videó róla.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/809439599708653

👍, ha egyetértesz!

PS: Orbán Viktor politikai ellenfelei most fűt-fát ígérnek, közben, amikor kormányon voltak, a választási ígéretek ellenkezőjét tették, és amikor az emberek ezen felháborodtak, lovasrohamot vezényeltek ellenük. Ebből a politikából mi többet nem kérünk! Nekünk nincs pénzünk mások alkalmatlanságát finanszírozni.

Címkék: Politika 

Szijjártó Soros katonáinak

"Nem a nemzetközi bürokraták és nem is az NGO-k mondják meg, hogy miről lehet Magyarországon népszavazást tartani és miről nem!"

Szijjártó Soros katonáinak

Ez a beszéd! Köszönjük, Miniszter úr!

Részletek a támadásról: https://szamokadatok.hu/Post/4666/Kulfoldrol_penzelt_alcivil_szervezetek_tamadast_inditottak_a_gyermekvedelmi_nepszavazas_ellen

A Miniszter nyilatkozata:
"Ma egy újabb nemzetközi bürokrata, Dunja Mijatović, az Európa Tanács emberi jogi biztosa állt be a Magyarországot támadó nemzetközi LMBT-kórusba. Dunja Mijatović kiábrándítónak tartja a gyermekvédelmi törvény elfogadását és sajnálatosnak azt, hogy népszavazás lesz a törvénnyel kapcsolatban.

Márpedig Dunja Mijatovićnak, vele együtt az összes nemzetközi bürokratának és az összes LMBT NGO-nak bele kell nyugodnia: a magyar gyerekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése a magyar szülők kizárólagos joga, ahhoz semmilyen NGO-nak semmi köze nincsen.

S ha tetszik nekik, ha nem, erről a magyar emberek népszavazáson is véleményt fognak mondani, mert nem a nemzetközi bürokraták és nem is az NGO-k mondják meg, hogy miről lehet Magyarországon népszavazást tartani és miről nem!"

Forrás: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/458687555724543

Címkék: Politika 

Ritka az, amikor nem akarunk egy témába részletesebben belefolyni

Gréczy Zsolt bármilyen megjelenése azonban ilyen eset. Ilyenkor kell erősnek lennünk

Ritka az, amikor nem akarunk egy témába részletesebben belefolyni

Maradjunk a tényeknél
A Színházi világ "ellehetetlenítése" a polgári kormány által
https://szamokadatok.hu/Post/2148/A_Szinhazi_vilag_ellehetetlenitese_a_polgari_kormany_altal
Enyedi diktatúrázik, de közben elfogadta az egymilliárdos állami pénzt
https://szamokadatok.hu/Post/1906/Enyedi_diktaturazik_de_kozben_elfogadta_az_egymilliardos_allami_penzt
Mese a "kivéreztetett" színházakról
Sorra újulnak meg a színházak az egész országban
https://szamokadatok.hu/Post/1902/Mese_a_kivereztetett_szinhazakrol

Címkék: Politika 

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Te is szurkolsz a csapatunknak?

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Férfi kézi Eb: Teljes telt ház várja a magyar válogatottat
Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke a Facebook-oldalán jelentette be, hogy teljes telt ház várja a magyar férfi kézilabda-válogatottat az Európa-bajnokság budapesti meccsein az új arénában. A Népligetben megépült multifunkcionális csarnok 20 022 fő befogadására alkalmas, tehát ennyien szurkolhatnak a magyar válogatottnak a három csoportmérkőzésen.

Reméljük Rutte feje a meccs után pont olyan lesz, mint a képen.

2022-es férfi kézilabda Eb Magyarországon!
Magyar cégek építették! Mindhárom létesítmény határidőre készült el!
https://szamokadatok.hu/Post/4512/2022-es_ferfi_kezilabda_Eb_Magyarorszagon
Sport, egészség, munkahelyek, adóbevétel!
Tatabányán átadták Magyarország egyik legnagyobb kézilabda-csarnokát!
https://szamokadatok.hu/Post/4671/Sport_egeszseg_munkahelyek_adobevetel
Azoknak pedig, akik rendszeresen leírják, hogy "inkább" valami mást kellene építeni, eláruljuk, hogy MINDEN épül. Érdemes szétnézni az oldalunkon! https://szamokadatok.hu/fejlodes

ADD TOVÁBB!

Címkék: Politika