Terroristákkal cimborálnak a liberálisok

Német "antifa" terroristákat importáltak Lengyelországba, hogy segítsék a helyi abortuszpárti liberálisokat

Terroristákkal cimborálnak a liberálisok

Ezek poklot akarnak csinálni nyugodt országainkból!
Kormányváltó tanácsot állítanak fel Lengyelországban – belarusz recept alapján! Erre készülnek a magyar liberálisok is, az SzFE botrányt szánták kiindulópontnak, azt hitték, hogy a hatóságok majd kiürítik az épületet, lesz pár "szakrális áldozat", sérült, és akkor elindulhat a nagyobb tiltakozás. Elmaradt a buli.

Szintet lépett a lengyel abortusztilalom-ellenes mozgalom.
Nemzetközi sajtótájékoztatót tartott pénteken délelőtt a lengyelországi abortusztilalom-ellenes tiltakozási hullámot koordináló egyik szervezet, a Lengyel Nők Sztrájkja – írta meg a 444. Marta Lempart és Klementyna Suchanow, a szervezet képviselői elmondták, ismét tömegekre számítanak a Varsóban péntek délután 17 órakor kezdődő tüntetésen.

Az abortusztörvény szigorítása elleni tiltakozás mostanra általános kormányellenes tiltakozássá alakult – beszélt benyomásáról Klementyna Suchanow, aki a legnagyobb újdonságnak a fiatalság politikai aktiválódását nevezte. „Túlzás nélkül beszélhetünk generációs forradalomról” – mondta. A megmozdulások Suchanow szerint eddig békések voltak, de nacionalista csoportok többször vetemedtek arra, hogy a tömegről levált tüntetőket támadjanak meg az utcán. „Meggyőződésünk, hogy ezek az emberek a kormánypárt fogadott zsoldosai, arra kérjük a sajtó képviselőit, menjenek utána alaposabban az elkövetők hátterének” – tette hozzá.

A tüntetők nem tekintik hivatalos döntésnek a hivatalos döntést

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy a Lengyel Nők Sztrájkja folyamatosan figyeli a tüntetéshullámban naponta elhangzó és ismétlődő követeléseket, és ezekből állítja össze a mozgalom egységes követeléslistáját, amit folyamatosan frissítenek. A tüntetők nem tekintik az alkotmánybíróság hivatalos döntésének a súlyosan sérült magzat esetén engedélyezett abortuszt alkotmányellenesnek minősítő csütörtöki alkotmánybírósági határozatot, mert Julia Przyłębskát, az alkotmánybíróság PiS (a kormányzó Jog és Igazságosság Pártja) által kinevezett elnökét sem tekintik legitim alkotmánybírának.

Az alkotmánybíróság újjáalakítása mellett a szintén a Jarosław Kaczyński vezette PiS befolyása alatt állónak tekintett legfelsőbb bíróság újjászervezését is követelik, ahogyan a következő hetekben távozó ombudsman, Adam Bodnar utódjaként is a PiS-től teljesen független szereplőt akarnak látni.

Valójában a kormány lemondása a cél, a belarusz ellenzékkel egyeztetnek
A tüntetők legfőbb követelése viszont a jelenlegi kormány lemondása – mondta Marta Lempart, aki bejelentette: a kormányváltás előkészítésére ellenzéki szereplőkből és jogi-politikai szakértőkből álló Konzultációs Tanácsot állítanak fel, a fehéroroszországi ellenzék receptje alapján. „Folyamatos párbeszédben vagyunk a belarusz ellenzékkel, és akárcsak ők, akik hetek óta fáradhatatlanul kitartanak, mi is készek vagyunk a végsőkig küzdeni” – mondta Klementyna Suchanow.

Buzdították a tiltakozásokat a templomokban, nem értik miért zárkózik el az egyház

A két aktivistához több kérdés érkezett újságíróktól. Az egyik az volt, a mozgalom szervezői szerint rendben van-e, hogy a tiltakozás hevében a tüntetők templomokat rongálnak meg, és az épületek előtt vagy a miséken akcióznak. Suchanow és Lempart elismerték, hogy az előző hétvégére ráfutva valóban buzdították az embereket, hogy ha szeretnék, a templomokban, a vasárnapi miséken is fejezzék ki tiltakozásukat a katolikus klérus államszervezetre gyakorolt befolyása ellen. De az egyház hallgatását és a párbeszéd elől való elzárkózását látva most már inkább arra biztatják az embereket, a tiltakozás más módjaiba fektessenek energiát. „Ha az egyház észbe kap, és változtat a hozzáállásán, remek. Ha nem teszi, akkor viszont úgyis veszít” – mondta Suchanow.

Másik sajtókérdésre válaszul elmondták, a Konzultációs Tanács többségében nem a jelenlegi parlamentben ülő ellenzéki politikusokból fog állni, hanem civilekből, mert jelenleg „a mozgalom résztvevői jelentik a legfőbb politikai erőt az országban”, a pártpolitika nem arathatja le a babérjaikat. Az egyház progresszív, párbeszédre nyitott szereplői sem lesznek ott az asztalnál – mondta Marta Lempart. „2015 óta megvolt az egyház lehetősége, hogy beleszóljanak abba, hogy nézzen ki az államunk. Láthatjuk, mi lett a vége” – állapította meg.

A lengyel rendőrség ura a helyzetnek, a terroristákat befogják és beviszik, ahová valók. Hasonló megmozdulásokra Magyarországon is lehet számítani, ezek csak a megfelelő alkalmat várják. Lengyelországban az abortusztörvény szigorítása volt az, Ukrajnában az volt a kiváltó oka a puccsot megelőző tüntetéseknek, hogy Janukovics gondolkodási időt kért az EU-val való együttműködési szerződés aláírása előtt.
Magyarországon eddig nem találtak olyan okot, ami megmozgatna nagy tömegeket. Az SzFE balhét szánták annak, de ez a hatóságok bölcsessége miatt elmaradt, nem kergették el a tüntetőket, senkinek sem lőtték ki a szemét, mint ahogyan azt Gyurcsányék tették.

Azt követően, hogy a lengyel alkotmánybíróság üdvös módon korlátozta a magzatgyilkosságok jogi lehetőségeit az országban, feminista, szélsőbaloldali és liberális csoportok agresszív tüntetésekbe kezdtek. Ahogy arról a Vasárnap.hu is több ízben beszámolt, a tiltakozók templomokat gyaláztak meg, szentmisékre törtek be, keresztény híveket és papokat vegzáltak, szentek szobrait rongálták, miközben a korlátlan abortuszt propagálták.

Folyamatosan frissülő cikk: https://vasarnap.hu/2020/10/30/testukkel-vedik-a-templomokat-orakon-belul-elszabadulhat-a-pokol-varsoban/

🔴 Német Antifák érkeztek a varsói tüntetésre, a hazafiak vadásznak rájuk.
A hazafiak jóslata bevált, németül beszélő anarchistákat találtak Varsóban, akiket le is filmeztek. A rohamrendőrök egyből kivették őket, remélhetőleg hűvösre is kerülnek.

Orbán Viktor megmondta, hogy forró ősz lesz - igaza volt. A liberális terroristák addig nem állnak meg, amíg nem szerzik meg a hatalmat országainkban. Vérontásra, polgárháborúra lehet számítani. Minden a magyar és a lengyel emberek bölcsességén múlik, mert pár ezer import terroristával elbánunk, de ha egyes hazai politikai analfabéták is elkezdenek "rendbontani", akkor ez több ideig fog tartani.

🔴 Közben Újabb bevándorláspárti támadás történt Magyarország ellen.

Emlékeznek? Nemrég még a tranzitzónákkal volt bajuk - ezeket bezártuk, és azt a szabályt hoztuk, hogy aki menedékjogot kér Magyarországon, az lesz szíves egy külképviseleten jelezni szándékát. Ezzel elkerültük, hogy a járvány felfutó szakaszában ismeretlen emberek, ismeretlen egészségügyi háttérrel, ismeretlen szándékkal átléphessék az országhatárt. És most már ez is gond.

Sértik az uniós jogot a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében bevezetett új magyar menekültügyi eljárások az Európai Bizottság (EB) szerint.

A brüsszeli testület pénteken közölte, kötelezettségszegési eljárást indított, s ezért felszólító levelet küldött Magyarországnak, hogy tegye lehetővé a menekültügyi eljáráshoz való hozzáférést. Azt EB azt kifogásolja, hogy az unión kívüli országok állampolgárainak ahhoz, hogy nemzetközi védelemért folyamodhassanak hazánkban, először valamely, az Európai Unió területén kívül található magyar nagykövetségen szándéknyilatkozat benyújtásával kell kinyilvánítaniuk, hogy menedékjogért kívánnak folyamodni.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Facebookon úgy reagált, „az uniós bürokraták és a baloldal mintha végleg megszakította volna a kapcsolatot a valósággal”, hiszen éppen akkor indítanak eljárást, amikor Franciaországban dúl a terror, keresztény embereket fejeznek le, ráadásul a kontinens a vírus ellen küzd.

„Ha rajtuk múlik, Európa elpusztul. Mi ezért sem adhatjuk fel a küzdelmet. Harcolnunk kell az értékeinkért, érdekeinkért és a gyermekeink jövőjéért” – írta.

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20201030-ujabb-bevandorlasparti-tamadas-magyarorszag-ellen
https://mandiner.hu/cikk/20201030_kormanyvalto_tanacsot_allitanak_fel_lengyelorszagban_belarusz_recept_alapjan

Mire készülnek a liberálisok?
Megírtuk korábban:
📌 1. Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben? https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
📌 2. Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavargásokat, árnyékkormányzást készít elő a baloldal. https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket

Címkék: Politika 

Hollik István: Vérlázító Szegő kijelentése

Hollik István: Vérlázító Szegő kijelentése

(Magunk részéről csak annyit teszünk hozzá, hogy aki szerint valóban probléma a nyakban viselt kereszt, az nyugodtan töröljön ismerősei közül. Vele nincs több közös témánk.)

A politikus szerint egészen elképesztő, hogy annak ellenére, hogy éppen tegnap történt egy brutális terrortámadás a kereszténység ellen Franciaországban, vannak olyan emberek, akik ilyen nyilatkozatra képesek.
Amint azt lapunk megírta, péntek reggel Szegő Péter újságíró a közösségi oldalán kritizálta Müller Cecília keresztjét, amit az országos tisztifőorvos az operatív törzs sajtótájékoztatóin (is) visel.

„Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenestre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan” – írta Szegő. A cikket több médium is átvette, a Pesti Srácok.hu pedig megkérdezte Hollik Istvánt is a balliberális újságíró mondatairól.

A KDNP-s politikus a lapnak úgy fogalmazott, hogy egészen elképesztő, hogy annak ellenére, hogy éppen tegnap történt egy brutális terrortámadás a kereszténység ellen Franciaországban, vannak olyan emberek, akik ilyen nyilatkozatra képesek. Hozzátette: azt sem szabad elfelejteni, hogy a keresztények elleni támadás sem mérvadó annyira számukra, mintsem az, hogy Magyarországon van-e jogállamiság avagy nincs, mivel folyamatosan ezzel vannak elfoglalva. Hollik István szerint az is elgondolkodtató, hogy a járvány idején a balliberális újságírónak az a legfontosabb, hogy Müller Cecília vegye le a keresztet a nyakából. A politikus úgy véli, ez már szinte olyan, „mintha más bolygón élnének”.

„Azt a Müller Cecíliát támadják, aki hónapok óta kitartó, lelkiismeretes munkát végez a járvány elleni védekezésben, és az a legfontosabb számukra, hogy van-e kereszt vagy nincs a nyakában…Mindez megerősít bennünket abban, hogy a veszély nem csak kívülről leselkedik ránk, hanem belülről is. A hazai ellenzék nem látja a veszélyt, tudatosan fordítanak hátat annak a keresztény kultúrának, melyet mi tudatosan szeretnénk megőrizni” – húzta alá.

A liberálisok 10 fő hazugsága:

- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért és százezer számra engedik be azokat, akik semmibe veszik a nőket.
- A liberalisok harcolnak a GYEREKEK jogaiért, de betelepítik azokat, akiknek a jogrendszere megengedi, hogy akár 8 éves kislányokat férjhez adjanak, és támogatják az abortuszt is.
- A liberalisok harcolnak a JOGÁLLAMÉRT és eltűrik a NO-GO zónákat a nyugat-európai országaikban, így létrejön egy "állam" az államban.
- A liberalisok ANTISZEMITIZMUSSAL vádolják Magyarországot, miközben rászabadítják az európai zsidóságra a zsidógyűlölő illegális bevándorlók millióit.
- A liberalisok harcolnak VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS szabadságáról, de nem tűrnek más véleményt, kirekesztő módon megbélyegeznek másokat (náci, rasszista, homofób, kirekesztő senki az, aki velük nem ért egyet)
- A liberalisok harcolnak a szexuális kisebbségek extra jogaiért, miközben Európába hívják azokat, akik finoman szólva nem osztják ezeket a nézeteket
- A liberalisok harcolnak EMBERI MÉLTÓSÁGÉRT, miközben habzó szájjal démonizálják, gyalázzák, a velük nem egyező véleményt megfogalmazó embereket.
- A liberalisok harcolnak ESÉLYEGYENLŐSÉGÉRT, de kizárólag a deviánsok, az idegen kultúrájú emberek esélyeit veszik figyelembe, az őslakos európaiakkal szemben.
- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI ÉRTÉKEKÉRT, de az európai értékek közé már nem számítják bele a keresztény kultúrát, a hagyományos családmodellt, a nemzeti identitást, a hazaszeretet, a valódi sajtószabadságot.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20201030_hollik_istvan_verlazito_szego_kijelentese

Címkék: Politika 

Orbán: Egyesítsük erőinket az európai értékek és a hagyományos európai életforma megvédéséért!

Orbán: Egyesítsük erőinket az európai értékek és a hagyományos európai életforma megvédéséért!

Orbán Viktor miniszterelnök a csütörtöki nizzai iszlamista terrortámadás kapcsán a magyar emberek nevében együttérzését fejezte ki a francia nemzetnek, és sok erőt kívánt az áldozatok családjainak abban a levélben, amit Emmanuel Macron köztársasági elnöknek küldött - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Mint írta, mély megdöbbenéssel értesült a Nizzában elkövetett szörnyű terrortámadásról. „A mai és az elmúlt hetek támadásai is egyértelműen megmutatták, hogy közös európai kultúránk, életmódunk és értékeink a szélsőséges terrorizmus célkeresztjébe kerültek” - fogalmazott a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor biztosította Franciaország államfőjét Magyarország támogatásáról ezekben a nehéz órákban.

„Készen állunk arra, hogy egyesítsük erőinket a hagyományos európai értékek és a hagyományos európai életforma megvédése érdekében” - írta kondoleáló levelében a magyar kormányfő.

A kormány megrendüléssel értesült a merényletről

A magyar kormány mély megrendüléssel értesült a Nizzában történtekről, ahol egy iszlamista terrorista különös kegyetlenséggel gyilkolt meg három ártatlan keresztényt plébániatemplomukban - tájékoztatta a Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-t.

„Ezúton szeretnénk részvétünket nyilvánítani az áldozatok családjainak, továbbá imáinkról biztosítani őket” - tartalmazza a közlemény.

Mint írják: a leghatározottabban elítélnek minden terrorcselekményt, kiváltképp, amikor azokat keresztények ellen követik el.

Hangsúlyozzák, hogy a magyar kormány felismerte azt a tényt, hogy a világ legüldözöttebb vallása a kereszténység, ugyanis az elmúlt évhez képest az idén 15 millióval több, 260 millió keresztény szenved üldöztetést a hite miatt.

Ebben a helyzetben hozták létre a világon elsőként 2016-ban az üldözött keresztények megsegítéséért felelős kormányzati egységet, amellyel 3 év alatt 100 ezer bajba jutott keresztény szülőföldön maradását vagy otthonába való visszatérését tették lehetővé a Hungary Helps Programon keresztül - teszik hozzá.

Úgy vélekednek, hogy a keresztény emberek élete azonban már nem csak a Közel-Keleten vagy Afrikában van veszélyben, hanem Európa szívében is.

„Súlyos aggodalomra ad okot, hogy az évekkel ezelőtt elindult illegális migrációs hullámot elvtelenül segítő és támogató nemzetközi baloldal és a velük együttműködő Soros-szervezetek - mint például a Migration Aid - tevékenysége lehetővé tette, hogy európai országokban a nyílt utcán, vagy éppen a templomokban ártatlanokat fejezhessenek le, vagy végezhessenek ki más bestiális módszerekkel iszlamista szélsőségesek” - fogalmaznak.

Magyarország a kezdetektől határozottan ellenzi és hatékonyan fel is lép az illegális migrációval szemben, ahogyan ezt a jövőben is meg fogja tenni - tartalmazza a Miniszterelnökség közleménye.

Forrás:
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20201029-egyesitsuk-eroinket-az-europai-ertekek-es-a-hagyomanyos-europai-eletforma-megvedeseert

Címkék: Politika 

A mai Franciaországi események margójára

A mai Franciaországi események margójára

Bárki bármit mond: a balliberális “Willkommenskultur” megbukott, ott nincs terror, ahol polgári kormány van hatalmon, és a nemzeti érdekek vannak előtérben a globalista érdekekkel szemben. Azok az államok, melyek felrúgták a Schengeni egyezményt és kontrollálatlan emberáradatot zúdítottak saját országaikra, még sokáig fognak szenvedni a “szeretett és szabadon választott” politikusaik ámokfutása miatt. Ezek olyan hibák, melyeket demokratikus úton kijavítani nem lehet.

Terrortámadás Nizzában...
Sajnos ezzel számolni lehetett Macron elnök kijelentése miatt, miszerint a Mohammed karikatúrák beleférnek egy demokrácia szólásszabadságába. A Charlie Hebdo Erdoganos címlapja is olaj volt a tűzre. Az Iszlám szerint viszont a próféta ábrázolása "istenkáromlásnak" számít és halálbüntetés jár érte. Egy terrorista 3 embert megkéselt, egy 70 éves nőnek levágta a fejét. A rendőrök meglőtték és életveszélyes sérüléssel van éppen a műtőben. A személyéről még nincs információ, ám a hatóságok terrortámadásnak minősítették az esetet. Szemtanuk szerint az elkövető Allahu Akbar kiáltással gyilkolt.

Szijjártó Péter üzenete:
Európa, ébresztő!
Kezdenek elszabadulni a szélsőséges, keresztényellenes, a hagyományos európai értékeket és a hagyományos európai életformát megsemmisíteni akaró ideológiák, csoportok és személyek.
Egy tanár lefejezése, gyilkosság a templomban, a szent pápa szobrának meggyalázása...
Mi jön még?
Vagy minek kell még jönnie, hogy egyes döntéshozók végre észhez térjenek?
Európa, ébresztő!
Ne hagyjuk magunkat!
Forrás: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/210415507117674
Videó: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/videos/382036789652610

Varga Judit üzenete:
Elég volt az álszentségből! Elég volt abból, hogy miközben Nyugat-Európában egymást érik a terrortámadások, az antiszemita atrocitások, e közben a nyugat-európai politikusok a magyar és lengyel jogállamisággal kelnek és fekszenek, ahelyett, hogy megvédenék a saját állampolgáraikat. Elég volt abból, hogy Brüsszelben a magyar sajtószabadságot féltik, miközben más tagállamokban oknyomozó újságírókat gyilkolnak. Az európai politikusoknak végre a valódi kérdésekkel kellene foglalkozniuk, végre az európai emberek és a keresztény Európa védelmében kellene fellépniük. Mindezt addig, amíg még nem késő! Magyarországra számíthatnak.
Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/3828545370497724

A liberálisok 10 fő hazugsága:

- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI NŐK jogaiért és százezer számra engedik be azokat, akik semmibe veszik a nőket.
- A liberalisok harcolnak a GYEREKEK jogaiért, de betelepítik azokat, akiknek a jogrendszere megengedi, hogy akár 8 éves kislányokat férjhez adjanak, és támogatják az abortuszt is.
- A liberalisok harcolnak a JOGÁLLAMÉRT és eltűrik a NO-GO zónákat a nyugat-európai országaikban, így létrejön egy "állam" az államban.
- A liberalisok ANTISZEMITIZMUSSAL vádolják Magyarországot, miközben rászabadítják az európai zsidóságra a zsidógyűlölő illegális bevándorlók millióit.
- A liberalisok harcolnak VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS szabadságáról, de nem tűrnek más véleményt, kirekesztő módon megbélyegeznek másokat (náci, rasszista, homofób, kirekesztő senki az, aki velük nem ért egyet)
- A liberalisok harcolnak a szexuális kisebbségek extra jogaiért, miközben Európába hívják azokat, akik finoman szólva nem osztják ezeket a nézeteket
- A liberalisok harcolnak EMBERI MÉLTÓSÁGÉRT, miközben habzó szájjal démonizálják, gyalázzák, a velük nem egyező véleményt megfogalmazó embereket.
- A liberalisok harcolnak ESÉLYEGYENLŐSÉGÉRT, de kizárólag a deviánsok, az idegen kultúrájú emberek esélyeit veszik figyelembe, az őslakos európaiakkal szemben.
- A liberalisok harcolnak az EURÓPAI ÉRTÉKEKÉRT, de az európai értékek közé már nem számítják bele a keresztény kultúrát, a hagyományos családmodellt, a nemzeti identitást, a hazaszeretet, a valódi sajtószabadságot.

Magyarországot megvédjük! A magyar emberekkel senki sem fogja ezt tenni!

Egységben az erő!
Hajrá FIDESZ-KDNP!
Magyarország maradjon magyar ország!
Add tovább!

Címkék: Politika 

Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készül a Momentum

Varga Judit reagált erre az újabb kirohanásra

Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készül a Momentum

Nem kevesebbre készül a Momentum hatalomra kerülésük után (Isten óvja Magyarországot ettől!) mint a jogállamiság teljes mellőzése melletti politikai üldözés, politikai tisztogatás végrehajtására. A megválasztott közjogi méltóságokat, minden olyan tisztségviselőt leváltanák, de még Magyarországról is elüldöznék, akik nem értenek egyet a Momentum kommunista módszereivel. Ezen már meg sem lepődünk egy olyan párt vezetője részéről, akik lámpavassal fenyegették a magyarokat, akik elvennék a vidékiek és az "alacsonyabb iskolázottságúak" szavazati jogát, akik egy román párt mellett kampányoltak Erdélyben, akik nyíltan bevallották, hogy hazudmak.

Varga Judit írása

"A Momentum ismét átlépett egy határt. Miközben Brüsszelben álságos módon versenyt aggódnak a magyar jogállamiságért, e közben pártelnökük, Fekete-Győr András egy esetleges 2022-es ellenzéki győzelem fő céljának a “fidesztelenítést” jelölte meg egy tegnapi interjújában.
Fekete-Győr arra utalt továbbá, hogy ha az érdekük úgy hozza, akkor a jogállamiság teljes kiiktatásával elmozdítanák a törvényesen megválasztott állami vezetőket a pozíciójukból. A Momentum elnöke többek között a köztársasági elnök lecseréléséről értekezett, valamint nyíltan megfenyegette a legfőbb ügyészt is.

Kíváncsian várom, hogy Donáth Anna lebukása után Fekete-Győr Andrásnak a jogállam teljes lebontásával fenyegetőző szavaira miként reagálnak a Momentum - magyar jogállamiságért éjjel-nappal aggódó - brüsszeli szövetségesei."

Magunk részéről pedig azt üzenjük, hogy Orbán Viktor és a Fidesz mellett magyarok milliói állnak. Ha itt valaki futni fog, azok nem mi leszünk, hanem a Momentum és a többi fenyegetőző, sértegető, puccsista, magyarellenes párt.

Korábbi írásaink arról, hogy mire készül a baloldal:

https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket

Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/3828164250535836
A Momentum fenyegetése: https://24.hu/belfold/2020/10/28/fekete-gyor-orban-orokre-keletre-mehet-egy-nagy-bukas-utan/

Címkék: Politika 

Kommentár nélkül

Kommentár nélkül

Forrás:
https://www.facebook.com/redeicsaba1980/posts/893872477814144
https://mandiner.hu/cikk/20201024_tekintse_meg_a_magyar_nemzeti_szinekben_pompazo_niagara_vizesest
https://demokrata.hu/vilag/magyar-nemzeti-szinu-fenyfestest-kapott-a-vilniusi-zveryno-hid-306596/
https://hu.euronews.com/2020/10/23/oktober-23-an-is-tuntetnek-az-szfe-s-diakok

Címkék: Politika 

Deutsch Tamás helyretette a hazánkat pocskondiázó EP-képviselőt

Így kell ezekkel beszélni, mert másképp nem értik, hogy nem tereltünk együtt libát, és nem vagyunk a gyarmatuk sem!

Deutsch Tamás helyretette a hazánkat pocskondiázó EP-képviselőt

Deutsch Tamás a nemzetközi baloldal által folytatott, a kereszténydemokrata magyar kormánnyal szembeni támadások részének nevezte, így visszautasította a német zöldpárti EP-képviselő, Daniel Freund friss vádjait. A Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációjának vezetője egy nyilvánosságra került, a Magyar Nemzet által is látott levélben kifejtette: nyilvánvaló, hogy Freund a járványhelyzet közepette tett magyarországi útja azt a célt szolgálta, hogy aláássa hazánk tárgyalási pozícióját a keretköltségvetésről és uniós mentőalapról szóló, jelenleg is tartó tárgyalások során.

Freund a múlt héten járt Magyarországon, ahol Karácsony Gergely főpolgármesterrel és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel tárgyalt, valamint találkozott a Klubrádió szerkesztőségével, illetve Iványi Gábor lelkésszel is. A tanulságokat pedig a Euronewsnak úgy vonta le: „Magyarországon minden uniós projektből lopnak”

Freund a civil szervezetek forrásai, a sajtószabadság és a Budapestnek juttatott járványügyi segítség kérdésében is éles kritikát fogalmazott meg a magyar kormánnyal szemben. Deutsch Tamás levelében ezek mindegyikére válaszolt:

A Klubrádió ügyében a német politikus figyelmébe ajánlotta, hogy a csatorna a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerint több alkalommal megszegte a médiatörvény rendelkezéseit. Abban azonban senki sem akadályozza meg a Klubrádiót, hogy sikeres pályázati részvétel után tovább szóljon ugyanazon a frekvencián, vagy akár elinduljon egy másik frekvenciára kiírt pályázaton.
Deutsch Tamás Iványi Gábor ügyére reagálva pedig arra emlékeztetett: a lelkész által működtetett civil szervezet, az Oltalom Karitatív Egyesület csak az elmúlt nyolc évben 2,5 milliárd forintnyi többlettámogatást kapott az illetékes minisztériumtól. Sajtóértesülések szerint a hajléktalanokat ellátó intézményeinek mégis komoly tartozásai vannak, ott áldatlan állapotok uralkodnak.
Budapest állítólagos kivéreztetéséről szólva kifejtette: Tarlós István a főváros vezetését 180 milliárdos tartalékkal adta át Karácsony Gergely főpolgármesternek. Míg a magyar kormány folyamatosan a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésén dolgozik, a főváros balliberális irányítói a rendelkezésére álló eszközök használata helyett inkább azzal vannak elfoglalva, hogy a külföldi barátaik előtt ostorozzák a kormányt.

A kormány hangos kritikusa
Deutsch Tamás a német zöld politikusnak adott válaszát úgy zárja: „Sajnos a magyaroknak tragikus történelmi tapasztalata van a közel 76 évvel ezelőtti német megszállás, illetve az ország saját területén történő német fenyegetés okán, ezért visszautasítunk minden, erre emlékeztető imperialista arroganciát”.

Daniel Freund az Európai Parlamenten belül is a magyar kormány egyik leghangosabb kritikusa, aki előszeretettel nyilatkozik a hazai balliberális sajtónak.

A politikus az állam-és kormányfők nyári megállapodását követően például azt mondta a Népszavának: az EP mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minél erősebb jogállamisági feltételrendszert rendeljenek az uniós kifizetésekhez. A koronavírus elleni védekezésről szóló törvény margóján pedig az Azonnali.hu-t tájékoztatta arról, hogy az Európai Bizottságnál panaszolta be a szerinte nem a koronavírus, hanem a hazai ellenzék ellen küzdő magyar kormányt.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/kulfold/deutsch-tamas-helyrerakta-a-hazankat-pocskondiazo-ep-kepviselot-8866829/

Címkék: Politika 

Trumpnak drukkolunk! Már csak 1 hét!

Sorsdöntő választás következik nem csak az Egyesült Államok, de az egész világ számára

Trumpnak drukkolunk! Már csak 1 hét!

Trump vs. Biden magyar szemmel
Avagy mi a közös a "Make America Gream Again" és a "Nekünk Magyarország az első" megközelítésben.

Mindennél többet elmond ez a két jelmondat. Trumpnak is és a Fidesznek is a saját hazája a legfontosabb, Trump is és a Fidesz is azért dolgoznak, hogy a rájuk bízott hazát gyarapítsák, munkahelyeket hozzanak létre, megvédjék annak határait az illegális bevándorlóktól, és a saját népük érdekeit képviseljék bel- és külpolitikában egyaránt. Ezzel szemben a Demokrata pártnak globalista törekvései vannak, az Egyesült Államokban élő emberek jóléte csak másodlagos. A gyalázatos módon Nobel-békedíjjal kitüntetett Obama több háborút is kezdeményezett, kezén emberek millióinak vére szárad. A termelést kivitték Kínába, az amerikai városokban pedig egymás után zártak be a gyárak, lettek munkanélkülivé az emberek. A munkanélküliség növekedésével pedig együtt nő a bűnözés is. Mit is csináltak Gyurcsányék Magyarországon? Privatizálták a gyárakat, kirúgták az embereket, a külföldi tulajdonosok pedig gyakran csak azért vették meg a magyar üzemeket, hogy bezárják azokat. Jó példa erre a cukorgyáraink.

Ritkán adódik olyan történelmi pillanat, amikor egy, az Amerikai Egyesült Államoktól sok ezer kilométernyi távolságra elhelyezkedő országot is ennyire befolyásolná az amerikai elnökválasztás.

Tetszik, nem tetszik, most ilyen pillanatot, időszakot élünk.

Mert miközben még a vak is látja, hogy a 2017. januárja óta hivatalban lévő Trump-adminisztráció homlokegyenest másképpen áll mondjuk Magyarországhoz – de más, egykor a szovjet birodalomhoz tartozó országokhoz is – mint a nyolc évig hivatalban lévő Obama-kabinet, addig a hazánkkal szemben ellenséges csoportok érdeke az, hogy Biden győzzön november 3-án.

Nézzünk csak meg két megnyilatkozást az elmúlt hét hírei közül:

1. Joe Biden szerint Magyarország és Lengyelország totalitárius rezsim (amire természetesen érthető volt a magyar kormány reakciója: Szijjártó Péter válaszokat vár a hazánkat sértegető Bidentől)
📌 Link: https://magyarnemzet.hu/kulfold/joe-biden-szerint-magyarorszag-es-lengyelorszag-egy-totalitarius-rezsim-8820422/
📌 Link: https://magyarnemzet.hu/kulfold/szijjarto-peter-valaszokat-var-a-hazankat-sertegeto-bidentol-8845802/

2. Szijjártó: Sosem volt még ilyen jó a magyar–amerikai kapcsolat. A miniszter természetesen érvekkel támasztotta alá szavait: „Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök hasonló álláspontot képvisel az illegális migráció, a határvédelem, a biztonság, a családok támogatása és a keresztény közösségek megvédése ügyében. A külügyminiszter úgy fogalmazott, hogy a demokrata kihívó nyilván emiatt vonta bele Magyarországot az elnökválasztási kampányba”.
📌 Link: https://magyarnemzet.hu/kulfold/szijjarto-sosem-voltak-ilyen-jok-a-magyar-amerikai-kapcsolatok-8821553/

Aztán nem kellett sokat várni és megérkezett a magyarországi ellenzék vezérének, a sokszorosan megbukott Gyurcsány Ferencnek a nyilatkozata: „Európának, így Magyarországnak is érdeke, hogy Joe Biden legyen az Egyesült Államok következő elnöke.”
📌 Link: https://mandiner.hu/cikk/20201027_bidennek_drukkolunk

A DK-s pártvezér jogállamiságról, demokráciáról és az emberi jogokról hadovál nyilatkozata további részében, igazából egyetlen észérvet sem sorakoztat fel Biden mellett.

Magyarázat Gyurcsány szavaira csak egyetlen egy lehet: ő nem a magyar emberek, vagy Magyarország érdekeinek talaján áll, nem abból az álláspontból politizál.
Ezt pedig bő mintegy másfél évtized alatt most bizonyította körülbelül „hatszázharminchetedszer”.

📌 Orbán Viktor ma szobrot avatott Budapesten a távozó amerikai nagykövettel. Ebből is látszik, milyen jó volt a két ország viszonya eddig: https://bit.ly/324Fw07

Forrás: https://magyarnemzet.hu/poszt-trauma/trump-vs-biden-magyar-szemmel-8867549/

Címkék: Politika 

Ön szokott karácsonyfát állítani?

Ha igen, akkor Bordeaux balliberális polgármestere szerint Ön egy "fasiszta, primitív katolikus" (a mi válaszunk erre az lesz, hogy idén még a kertben is feldíszítjük a fenyőfákat!)

Ön szokott karácsonyfát állítani?

🔴 Ön szokott karácsonyfát állítani? Ha igen, akkor Bordeaux balliberális polgármestere szerint Ön egy "fasiszta, primitív katolikus" (a mi válaszunk erre az lesz, hogy idén még a kertben is feldíszítjük a fenyőfákat!)

Elképesztő, mekkora méreteket öltött a "fejlett nyugaton" a normalitások üldözése. Lassan minden, ami több ezer éves hagyományunk az üldözött lesz, akik meg elkövetik ezeket a "bűnöket", első körben csak megvetik, meg hátrányosan megkülönböztetik, később meg majd jogi felelősségre is vonják. Ne legyenek kételyeink, az átnevelés folyamatos és következetes.

Fasiszta, primitív katolikusoknak nevezi Bordeaux polgármestere azokat, akiket zavar, hogy be akarja tiltani a karácsonyfát. A liberálisok agyába nem fér el az a gondolat, hogy ezeket a fákat ugyanúgy termesztik, mint a krumplit vagy a répát. Nem az erdőben vágják ki a fákat, nem is a parkokban, hanem az erre a célra kijelölt kertészetekben. Amennyi fát kivágnak, annyi új fát ültetnek.

Bordeaux radikális baloldali polgármestere, Pierre Hurmic szó szerint hadat üzent a fenyőfáknak és a karácsonyi fenyőfaállítás hagyományainak. A zöldpárti polgármester úgy nyilatkozott nemrégiben, hogy szerinte a fenyőfák olyan „kivágott fák", amelyek már „halottak", 2020 végéig pedig el kell fogadni egy, a „fák jogairól" szóló megállapodást, így aztán szóba sem jöhet a hagyományos december 24-i karácsonyfa-állítás Bordeaux főterén, de Hurmic általában akarja betiltani a karácsonyfa-állítást. Ahogy fogalmazott, „ez az egész nem illik a mi növényzet-újratelepítési koncepciónkba". Az Origo erről itt írt részletesen. A Francia Fenyőfa Szövetség mellett Franciaországban már tízezres nagyságrendben tiltakoznak a polgármester botrányos intézkedése ellen. Részletesen beszámolunk, hogy milyen gazdasági károkat okoz a polgármester hadjárata a fenyőfa ellen, de a lényeg természetesen a radikális baloldal erőszakos és abszurd akciója a család, a hagyományok ellen. Nem véletlen persze az sem, hogy Pierre Hurmic múltba révedő, fasiszta és primitív katolikusoknak nevezte a normalitásért tiltakozókat.

A Le Figaro információi szerint a több mint 130 fenyőfa-nagytermelőt összefogó Francia Fenyőfa Szövetség közleményben tiltakozott a fenyőállítás betiltása ellen. A közlemény szerint a radikális baloldali polgármester intézkedése „minden megalapozott véleményt nélkülöz, és inkább egy olyan dogmatikus víziót tükröz, amelynek egyértelműen az a célja, hogy megtagadjon egy ősi, nagyra értékelt és széles körben elterjedt családi hagyományt". A szövetség szerint ez az ügy a polgármesternek kitűnő és olcsó médiafelületet biztosít, azaz a címlapokra kerülhetett vele.

Ugyanakkor ez az egész ügy súlyos hatással lehet több ezer termelő, és ezen keresztül családok életére is, hiszen Franciaországban az Agrárminisztérium adatai szerint évente több mint 6 millió fenyőfát adnak el (csak a természetes fenyőfákról van szó), és a francia családok több mint 20%-a állít fenyőfát karácsonykor. 2016-ban a fenyőfa-forgalmazás 156,5 millió eurós forgalmat jelentett, ami egyáltalán nem egy elhanyagolható összeg, különösen akkor, ha azt nézzük, hogy az üzleti és ellátási láncba hány ember és cég kapcsolódik be és talál megélhetést. A szövetség szerint a zöldpárti polgármester javaslata minden tudományos érvet nélkülöz, de ami még ennél is megdöbbentőbb, az az, hogy erről a kérdésről a polgármester nem akar semmiféle konzultációt tartani.

A Les Valeurs Actuelles konzervatív hetilap információi szerint Pierre Hurmic egyszerűen hazudott, ugyanis míg korábban széleskörű konzultációt ígért ebben a kérdésben, legújabb állásfoglalásaiban elzárkózik mindenféle egyeztetéstől.

Miután Hurmic betiltotta a fenyőfaállítást Bordeaux-ban, a lakosság körében óriási felháborodás tört ki, ezért a polgármester zöldpárti stábja bejelentette, hogy a polgármester „hajlandó" konzultálni az emberekkel erről a kérdésről. Erre azért volt szükség, mert közben több mint 12 ezer tiltakozó aláírást gyűjtöttek össze a polgármester intézkedése ellen, és követelték, hogy állítsanak fenyőfát Bordeaux főterén. Az aláírásgyűjtésből időközben országos mozgalom lett, egész Franciaországból érkeztek a tiltakozó aláírások a találóan csak „zöld khmer"-nek nevezett polgármester ellen. (A „zöld khmer" a „vörös khmerek" elnevezésből ered, akik a legvéresebb kambodzsai kommunista diktatúra hívei voltak, mintegy 3 millió ártatlan embert mészároltak le a kommunista diktátor, Pol Pot utasítására.)

A petíciót egyébként egy bordeaux-i diák indította el, de hatóköre jóval túllépett Bordeaux-n, hiszen szinte már mozgalommá nőtte ki magát, egész Franciaországban elterjedt, és nagyon úgy tűnik, hogy pont ez zavarta a baloldali polgármestert. „Egész Franciaországból jönnek az aláírások. A fasiszta körök (Így!) mobilizálták magukat... amennyire érdekel, hogy a bordeaux-i emberek mit mondanak, éppen annyira teszek a lille-i, strasbourgi vagy marseille-i emberek véleményére", fogalmazott meglehetősen arrogáns módon a polgármester, majd utalt arra, hogy ha nagy lesz a tiltakozás, akkor „egy élő show-műsor majd pótolja a fenyőfát".

Fabien Robert, a polgármester ellenzékének számító középpárti Modem képviselője úgy nyilatkozott az actu.fr újságnak, hogy a karácsony
egy szimbólum, mágikus és igazi örömforrás. A Bordeaux-i katedrális előtt álló kivilágított fenyőfa a város egyik szimbóluma.
De nem kímélték a zöldpárti polgármestert a közösségi hálók követői sem, a Les Valeurs Actuelles több száz bejegyzés közül válogatott, és köztük egy sem volt, aki megvédte volna a polgármester döntését.
Ez a fenyőfa csodálatos volt mindig is. A gyerekek minden évben eljöttek megcsodálni. A karácsonyi varázslat részévé vált, szomorúsággal tölt el, hogy betiltották. Szerintem ez egy nagyon aljas ötlet volt
- írja egy tweetelő. Ugyanerről ír Elizabeth Touton egykori polgármester-helyettes is, aki szerint
egy nevetséges döntéssel állunk szemben, ez a fenyőfa a gyerekek örömének része volt, amit semmilyen élő show-műsor nem pótolhat.

A polgármester az actu.fr-nek adott interjújában később arról beszélt, hogy 2020-ban nem lesz fenyőfaállítás karácsonykor, és nem lesz lakossági konzultáció sem. Legfeljebb jövőre. Addig fenyőfa sem. Szerinte egyébként leginkább a „múltba révedő, primitív és fasiszta katolikusoknak (ha nagyon megengedőek vagyunk a polgármesterrel, akkor az actu.fr-interjú esetében fasizálódónak is lehetne fordítani szidalmazó jelzőjét, de a gyalázkodás súlyosságán nem változtat - nem beszélve arról, hogy egy vitában korábban már nevezte fasisztának a karácsonyfa támogatóit) fontos ez a kérdés, pedig valójában egy pogány hagyományról van szó". Így értékeli Bordeaux polgármestere a karácsonyt és a karácsonyfát.

A Le Figaro azon ironizált, hogy „túlságosan előrehaladtak" a zöldek, ugyanis miközben Lyon szintén zöldpárti polgármestere betiltotta a Tour de France-t, Bordeaux polgármestere pedig a fenyőfaállítást, ezt a „tempót" képtelenség követni. Mármint a többi radikális baloldali polgármesternek a hagyományok elleni háborút.

Kérdés persze, hogy mi lesz a következő ötlet. A hagyományok ellen. A normalitás ellen.

Forrás: https://www.origo.hu/nagyvilag/20200928-fenyofa-franciaorszagban.html

Címkék: Politika