“Szükség van minden magyar ember támogatására”

„Brüsszel megtámadta Magyarországot. Zsarolnak, fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárást indítanak”, késleltetik a kifizetéseket, így miután a gyermekeink jövője a tét, nem engedhetünk!

“Szükség van minden magyar ember támogatására”

Mi ott lesz√ľnk! ūüĎć, ha te is!
A baloldal ny√≠ltan a pedofilok mell√© √°llt, √©s azokat t√°mogatj√°k, akik gyermekeink agy√°t akarj√°k √°tmosni. Ezt nem engedhetj√ľk!

Videó: https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/4902793709748876/

Orb√°n Viktor minisztereln√∂k a Kossuth R√°di√≥ J√≥ reggelt, Magyarorsz√°g! c√≠mŇĪ mŇĪsor√°nak nyilatkozott p√©ntek reggel.

Orb√°n Viktor elmondta: abban az 54 oldalas dokumentumban, amelyet az Eur√≥pai Bizotts√°g elk√ľld√∂tt, azt k√∂vetelik, hogy v√°ltoztassuk meg a gyermekv√©delmi t√∂rv√©nyt. A csal√°di jog √©s a gyermekek jogaira vonatkoz√≥ t√∂rv√©nyek mind nemzeti hat√°sk√∂rbe tartoznak, de √≥ri√°si nyom√°s al√° helyeztek benn√ľnket Br√ľsszelbŇĎl.

‚ÄěZsarolnak, fenyegetŇĎznek, k√∂telezetts√©gszeg√©si elj√°r√°st ind√≠tanak‚ÄĚ, k√©sleltetik a kifizet√©seket, √≠gy miut√°n a gyermekeink j√∂vŇĎje a t√©t, nem engedhet√ľnk - fogalmazott Orb√°n Viktor.

Kifejtette: a korm√°ny egymag√°ban nem lesz el√©g erŇĎs ebben a k√ľzdelemben, sz√ľks√©g van minden magyar ember t√°mogat√°s√°ra. √ćgy volt ez a k√∂telezŇĎ sz√©toszt√°si kv√≥t√°k eset√©ben is: a korm√°ny egymag√°ban nem lett volna k√©pes ellen√°llni, de akkor eg√©sz Eur√≥p√°t a magyar n√©pszavaz√≥k v√©dt√©k meg a migr√°nsok k√∂telezŇĎ sz√©toszt√°s√°t√≥l - magyar√°zta.

A korm√°nyfŇĎ √ļgy l√°tja, Br√ľsszel szeretn√©, ha beengedn√©nk az LMBTQ-propagandist√°kat az iskol√°kba, az Eur√≥pai Bizotts√°g szerint az iskol√°ban vannak olyan jogok, amelyek megelŇĎzik a sz√ľlŇĎi jogokat.

Az EU szerint az eur√≥pai szabads√°geszm√©ny kiteljesed√©s√©t v√°rj√°k ettŇĎl, de a gyerek nem a felnŇĎtt szabads√°g k√©rd√©s√©be tartozik, √©s ez nem szabads√°g, hanem gyermekv√©delmi k√©rd√©s - jelentette ki. Kiemelte: ‚Äěki akarj√°k venni a gyermekek nevel√©s√©t a kez√ľnkbŇĎl‚ÄĚ. Lehet, hogy Nyugat-Eur√≥p√°ban m√°sk√©nt mennek a dolgok, de a magyar gyermekek nevel√©se a magyarokra tartozik - mondta.

A minisztereln√∂k arr√≥l is besz√©lt, hogy a br√ľsszeli b√ľrokrat√°k szerint a t√∂rt√©nelem minden esetben ugyanabba az ir√°nyba halad, √©s ez nagyban hasonl√≠t a kommunizmushoz, csak most mindez liber√°lis nyelvezetben jelenik meg. A liber√°lisok a szabads√°g ellens√©geiv√© v√°ltak - jelentette ki. Megjegyezte: a vil√°gban nemzetek vannak, amelyeket tisztelni kell, √©s elfogadhatatlan, hogy Br√ľsszel vissza√©ljen a hatalm√°val, p√©nz√ľgyileg zsaroljon minket.

Orb√°n Viktor bejelentette: a korm√°ny √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy a gazdas√°gv√©delmi alapon bel√ľl l√©trehozza a magyar helyre√°ll√≠t√°si alapot, √©s elind√≠tja azokat a programokat, amelyeket az eur√≥pai helyre√°ll√≠t√°si alap finansz√≠rozna.

Elmondta: az eur√≥pai helyre√°ll√≠t√°si alap legfontosabb ism√©rve, hogy gyors, ez√©rt ezt k√©sleltetni - v√°rhat√≥an k√©t h√≥napos halaszt√°st k√©r a t√°rgyal√°sok folytat√°s√°ra az Eur√≥pai Uni√≥ - √©ppen az alap √©rtelm√©t k√©rdŇĎjelezi meg. Ez a p√©nz nek√ľnk j√°r, ‚Äětudj√°k k√©sleltetni, de nem tudj√°k nem ideadni‚ÄĚ, ez√©rt a korm√°ny √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy ugyanazokat a programokat, amelyeket Br√ľsszellel m√°r j√≥v√°hagyatott, megind√≠tja. ‚ÄěKi fogjuk fizetni, ha j√∂n Br√ľsszelbŇĎl p√©nz, ha nem‚ÄĚ - hangs√ļlyozta.

A magyar emberek len√©z√©se azt √°ll√≠tani - folytatta -, hogy a korm√°ny valamilyen t√©m√°r√≥l el akarja terelni a figyelmet a gyermekv√©delmi n√©pszavaz√°ssal. Rem√©lhetŇĎleg janu√°rban, febru√°rban megtarthatj√°k a referendumot - fŇĪzte hozz√°.

Orbán Viktor azt tanácsolta mindenkinek, hogy gondolja át a kérdést, tájékozódjon, nézze meg, mi van Nyugat-Európában, alakítsa ki a véleményét és menjen el szavazni, mert aki nem megy el, bojkottál, az rábízza a többségre a döntést. Nem törvényt akarnak alkotni, hanem megvédeni egy törvényt, a bojkottnak így nincs értelme - emelte ki.

A Pegasus-√ľggyel kapcsolatban Pint√©r S√°ndor bel√ľgyminiszter m√°r mindent elmondott - k√∂z√∂lte.

A minisztereln√∂k a koronav√≠rus-j√°rv√°nnyal kapcsolatban ismertette: 23 embern√©l azonos√≠tott√°k a delta, kettŇĎn√©l a gamma vari√°nst, √©s az eg√©szs√©g√ľgyi szakemberek dolgoznak a helyzet pontos felt√©rk√©pez√©s√©n. Az emberek 55 sz√°zal√©ka t√ļl van k√©t olt√°son, √≠gy ma Eur√≥pa egyik legbiztons√°gosabb orsz√°ga j√°rv√°ny√ľgyi szempontb√≥l Magyarorsz√°g. De a negyedik hull√°m elkezdŇĎd√∂tt Nyugat-Eur√≥p√°ban, √©s Magyarorsz√°g is r√©sze lesz - jelentette ki.

A felvett olt√°sok a s√ļlyos megbeteged√©stŇĎl megv√©denek - emelte ki, hozz√°t√©ve: augusztus 1-tŇĎl b√°rmely magyar √°llampolg√°r k√©rheti a harmadik olt√°st, ebbŇĎl a szempontb√≥l Eur√≥p√°ban Magyarorsz√°g az elsŇĎ. Eml√©keztetett: az idŇĎsekkel ism√©t k√ľl√∂n kell foglalkozni, most is ŇĎk vannak a legnagyobb vesz√©lyben, ez√©rt felkeresik azokat, akik nem olttatt√°k be magukat. A 12 √©v feletti gyermekekn√©l √°ltal√°nos olt√°si akci√≥t ind√≠tanak a beiskol√°z√°st megelŇĎzŇĎ napokban - id√©zte fel.

A korm√°nyfŇĎ kit√©rt arra is, hogy az eg√©szs√©g√ľgyben v√°llalhat√≥ az olt√°s k√∂telezŇĎv√© t√©tele, mert m√°r most is vannak olt√°sok, amelyek ott k√∂telezŇĎk. Hangs√ļlyozta: a korm√°ny a hely√©n van, az operat√≠v t√∂rzs mŇĪk√∂dik, folyamatosan elemezi a helyzetet, a korm√°ny c√©lrat√∂rŇĎen, gyorsan √©s hat√©konyan hozza meg a sz√ľks√©ges d√∂nt√©seket.

A most kezdŇĎdŇĎ toki√≥i olimpi√°r√≥l azt mondta: ha Magyarorsz√°g rendezn√©, semmi akad√°lya nem lenne, hogy norm√°lis k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt tarts√°k meg a j√°t√©kokat. Tizen√∂tmilli√≥ magyar v√°rja, hogy becs√ľlettel helyt√°lljanak a sportol√≥ink - fogalmazott.

Forr√°s: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210723-orban-brusszel-megtamadta-magyarorszagot

Címkék: Politika 

Referendum: örjöngenek a nyugati balliberálisok

Ha örjöngenek, akkor tudjuk, hogy a legjobb úton járunk!

Referendum: örjöngenek a nyugati balliberálisok

K√∂sz√∂nj√ľk, Minisztereln√∂k √ļr!
Egy√ľtt √ļjra siker√ľlni fog!

A francia jobboldal szerint Orb√°n Viktor leck√©t adott demokr√°ci√°b√≥l, n√°luk ugyanis nem k√©rdezt√©k meg az embereket p√©ld√°ul a bev√°ndorl√°spolitik√°r√≥l sem. K√ľlf√∂ldi m√©ltat√°st √©s t√°mad√°st is kapott Orb√°n Viktor tegnapi bejelent√©se az interneten. A baloldal ism√©t szankci√≥kat k√∂vetel.

Szinte felrobbantotta a Twitter k√∂z√∂ss√©gi oldalt a gyermekv√©delemrŇĎl sz√≥l√≥ magyar n√©pszavaz√°s h√≠re. A jobboldal a magyar korm√°nyt m√©ltatta, a liber√°lisok ŇĎrj√∂ngtek.

Hyun-Ho Cha, az Amnesty International n√©metorsz√°gi sz√≥vivŇĎje szerint a n√©pszavaz√°s csak a demokr√°cia ill√ļzi√≥ja, mivel Magyarorsz√°gon gyakorlatilag nincs t√∂bb√© az √°llamt√≥l f√ľggetlen m√©dia. A Soros-alap√≠tv√°ny √°ltal is t√°mogatott szervezet munkat√°rs√°t egy√©bk√©nt eml√©keztett√©k a Twitteren arra, hogy a nem √©ppen korm√°nyp√°rti Erosito.hu oldal saj√°t bevall√°sa szerint harminc f√ľggetlen m√©diumot szeml√©z, √©s m√©g t√∂bbet tervez bevonni. Az Amnesty International holland szervezete k√∂z√∂lte: nem n√©pszavaz√°st kell tartani, hanem visszavonni a jogszab√°lyt. Andy Legon, a szint√©n a Soros-h√°l√≥zathoz tartoz√≥ Avaaz brit aktivist√°ja szerint a homof√≥bia √©s transzf√≥bia meleg√°gya lesz a referendum.

Katja Mast német szociáldemokrata politikus szerint az emberi jogokról nem lehet szavazni. Reinier van Lanschot, a Volt páneurópai párt társelnöke közölte, a népszavazás megosztó és polarizáló eszköz, és semmiképp sem lehet a diszkrimináció igazolására használni.

A n√©met szabaddemokrata (FDP-s) Jens Brandenburg √ļgy reag√°lt: ‚Äěa demokr√°cia t√∂bb, mint a t√∂bbs√©g diktat√ļr√°ja‚ÄĚ. Honfit√°rsa, a z√∂ldp√°rti Hannah Neumann szerint a kisebbs√©gi jogokr√≥l nem d√∂nthet a t√∂bbs√©g.

Maximilian Krah, az Alternat√≠va N√©metorsz√°gnak (AfD) eur√≥pai parlamenti k√©pviselŇĎje szerint Orb√°n Viktor minden val√≥sz√≠nŇĪs√©g szerint megnyeri a n√©pszavaz√°st, az uni√≥t azonban ez nem fogja befoly√°solni, sz√°mukra ugyanis az LMBTQ fontosabb, mint a demokr√°cia, hiszen a baloldali emberjogi felfog√°s totalit√°rius.

Thierry Mariani, a francia Nemzeti T√∂m√∂r√ľl√©s politikusa szerint Orb√°n leck√©t ad demokr√°ci√°b√≥l, megk√©rdezi az embereket arr√≥l az ideol√≥gi√°r√≥l, amit az EU r√°juk akar erŇĎltetni. ‚ÄěMikor lesz Franciaorsz√°gban n√©pszavaz√°s a bev√°ndorl√°sr√≥l?‚ÄĚ ‚Äď vetette fel. Lukas Steinwandter, a n√©met Junge Frei¬≠heit szerkesztŇĎje azt √≠rta, Orb√°n okos d√∂nt√©st hozott, √©s hozz√°tette, vajon az EU antidemokratikusnak b√©lyegez-e majd egy eg√©sz, szabads√°gszeretŇĎ n√©pet, ha nagy t√∂bbs√©ggel be√°ll a pedofilellenes t√∂rv√©ny m√∂g√©.

Nem el√©gedettek egy√©bk√©nt marad√©ktalanul Br√ľsszelben az Eur√≥¬≠pai Bizotts√°g (EB) jog√°llamis√°gi jelent√©s√©vel. Katarina Barley, az Eur√≥pai Parlament n√©met szoci√°ldemokrata aleln√∂ke m√°ris tov√°bbi l√©p√©seket akar l√°tni. A politikus szerint ha az EB komolyan veszi a saj√°t jelent√©s√©t, az el√©g alapot szolg√°ltat arra, hogy haz√°nkkal √©s Lengyelorsz√°ggal szemben alkalmazz√°k a k√∂lts√©gvet√©shez csatolt kondicionalit√°si mechanizmust.

A kor√°bban a magyarok √©s lengyelek ‚Äěki√©heztet√©s√©t‚ÄĚ s√ľrgetŇĎ Barley elv√°r√°saihoz √©rdemes felid√©zni, hogy maga Vera Jourov√° EB-aleln√∂k ismerte el kor√°bban, hogy a sokat t√°madott gyermekv√©delmi t√∂rv√©ny kapcs√°n nem vethetŇĎ be a mechanizmus, az ugyanis az uni√≥ p√©nz√ľgyi √©rde¬≠keit hivatott v√©deni.

ElŇĎzm√©nyek:
ūüĎČA baloldal nagyon nem szereti, ha a n√©p kinyilv√°n√≠tja az akarat√°t!
T√°madj√°k a n√©pszavaz√°st, a Nemzeti Konzult√°ci√≥t, fŇĎpolg√°rmester√ľk pedig m√°r sajt√≥t√°j√©koztat√≥t sem tart (Tarl√≥s idej√©ben volt Budapestinf√≥, most nincs!)
https://szamokadatok.hu/Post/3750/A_baloldal_nagyon_nem_szereti_ha_a_nep_kinyilvanitja_az_akaratat
ūüĎČN√©pszavaz√°s lesz - nagy bajban van a baloldal!
Mit mondjanak ezekre a kérdésekre?
https://szamokadatok.hu/Post/3748/Nepszavazas_lesz_-_nagy_bajban_van_a_baloldal
ūüĎČN√ČPSZAVAZ√ĀS LESZ!
K√∂z√∂sen k√ľldj√ľk el Br√ľsszelt √©s a baloldalt melegebb √©gt√°jakra!
https://szamokadatok.hu/Post/3747/NEPSZAVAZAS_LESZ
ūüĎČNEM a zsarol√°sra! (a cikkben minden kor√°bbi cikk linkje ebben a t√©m√°ban!)
Senki sem fogja zsarolni Magyarorsz√°got, senki sem fog beavatkozni a magyar v√°laszt√°si rendszerbe!
https://szamokadatok.hu/Post/3746/NEM_a_zsarolasra

Forr√°s: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210722-referendum-orjongenek-a-nyugati-balliberalisok

Címkék: Politika 

Most bajban vannak a hazaárulók!

2004-ben a határon túli magyarok ellen kampányoltak! Most gyermekeink ellen fordulnak!

Most bajban vannak a hazaárulók!

Nem felejt√ľnk! V√≠zv√°laszt√≥ lesz a n√©pszavaz√°s √©s a 2022-es v√°laszt√°s!

ÔłŹDK: "Tesz√ľnk r√≥la, hogy az orb√°ni n√©pszavaz√°s √©rv√©nytelen √©s eredm√©nytelen legyen"
http://www.atv.hu/belfold/20210721-dk-teszunk-rola-hogy-az-orbani-nepszavazas-ervenytelen-es-eredmenytelen-legyen
ÔłŹMomentum: "Ezen a gyŇĪl√∂letkeltŇĎ kamun√©pszavaz√°son semmif√©le m√≥don nem szabad r√©szt venni, ez√©rt a Momentum bojkottra sz√≥l√≠t fel mindenkit!"
https://www.facebook.com/momentum.mozgalom/posts/2037296073078864
ÔłŹJobbik: A n√©pszavaz√°st, mint demokratikus eszk√∂zt t√°madj√°k
https://www.facebook.com/jakab.peter.miskolc/posts/4516786235050322
ÔłŹKar√°csony G. Ňź csak szimpl√°n terel, "fudanozott" egyet
https://www.facebook.com/karacsonygergely/posts/4509750942391050

Részletek:
ūüĎČN√ČPSZAVAZ√ĀS LESZ!
K√∂z√∂sen k√ľldj√ľk el Br√ľsszelt √©s a baloldalt melegebb √©gt√°jakra!
https://szamokadatok.hu/Post/3747/NEPSZAVAZAS_LESZ
ūüĎČN√©pszavaz√°s lesz - nagy bajban van a baloldal!
Mit mondjanak ezekre a kérdésekre?
https://szamokadatok.hu/Post/3748/Nepszavazas_lesz_-_nagy_bajban_van_a_baloldal
ūüĎČNEM a zsarol√°sra! (a cikkben tov√°bbi linkek vannak!)
Senki sem fogja zsarolni Magyarorsz√°got, senki sem fog beavatkozni a magyar v√°laszt√°si rendszerbe!
https://szamokadatok.hu/Post/3746/NEM_a_zsarolasra
ūüĎČ2004. december 5 - a sz√©gyen napja
https://szamokadatok.hu/Post/2437/2004_december_5_-_a_szegyen_napja

Címkék: Politika 

A baloldal a Fideszt vádolja a saját maga által elkövetett bűnökkel!

A kommunisták nem változnak

A baloldal a Fideszt vádolja a saját maga által elkövetett bűnökkel!

A Fideszt v√°dolj√°k erŇĎszakkal, k√∂zben ŇĎk lŇĎttek r√°nk, ŇĎk adtak parancsot a b√©k√©s t√ľntet√©s sz√©tver√©s√©re
Videó:https://bit.ly/3rk4owb
A Fideszt v√°dolj√°k lop√°ssal, k√∂zben ŇĎk loptak (PPP, M4 metr√≥, Sukor√≥, stb), vez√©r√ľk lopott vill√°ban √©l m√°ig
Példák:https://bit.ly/3iqIAL5
A Fideszt v√°dolj√°k a k√∂zbesz√©d eldurvul√°s√°val, k√∂zben ŇĎk fenyegetŇĎznek, ‚Äúl√°mpavasaznak", hergelik h√≠veiket
Videó:https://bit.ly/2V0PkqX
A Fideszt v√°dolj√°k k√©mked√©ssel, k√∂zben ŇĎk haszn√°lt√°k ilyen c√©lra a titkosszolg√°latokat, a rendv√©delmi szerveket.
Példa:https://bit.ly/3hRbjd3
A Fideszt v√°dolj√°k azzal, hogy sajt√≥ellenes, k√∂zben ŇĎk tiltj√°k be az √ļjs√°gokat, ŇĎk fenyegetik √©s megf√©leml√≠tik az √ļjs√°g√≠r√≥kat
Példa:https://bit.ly/3ze9fl3
A Fideszt v√°dolj√°k azzal, hogy "romokban van‚ÄĚ minden, k√∂zben ŇĎk z√°rt√°k be az iskol√°kat, a k√≥rh√°zakat, √©s r√ļgt√°k ki az embereket
Videó:https://bit.ly/3hQm1QX

ÔłŹ Nem felejt√ľnk! 2022-ben is bukni fog a baloldal!

ÔłŹ Kapcsol√≥d√≥:
ūüĎČOlt√°sellenes kamp√°ny: vide√≥
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/1373421809692565
ūüĎČHazugs√°gok p√©ld√°kkal: vide√≥
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/212454233584842
ūüĎČ2022-ben v√°lasztunk! A l√©t a t√©t
Mi azt szeretnénk, hogy Magyarország maradjon magyar ország! Ha te is, add tovább!
https://szamokadatok.hu/Post/3652/2022-ben_valasztunk_A_let_a_tet
ūüĎČEur√≥pai fŇĎv√°ros vagy Csernobil?
√ćgy n√©z ki a Pusk√°s k√∂rny√©ke egy nappal az EB kezdete elŇĎtt
https://szamokadatok.hu/Post/3568/Europai_fovaros_vagy_Csernobil
ūüĎČKar√°csony Gergely √ľzenete
Neki nem siker√ľlt a jogsit letennie, most a budapestieken √©s a fŇĎv√°rosba l√°togat√≥kon √°ll bossz√ļt saj√°t alkalmatlans√°ga miatt
https://szamokadatok.hu/Post/3560/Karacsony_Gergely_uzenete
ūüĎČA baloldal mindent t√°mad, amitŇĎl fejlŇĎdne az orsz√°g!
Ňźk akkor boldogok, ha valamit g√°ncsolhatnak, ehhez √©rtenek, ez√©rt fizetik ŇĎket k√ľlf√∂ldi gazd√°ik
https://szamokadatok.hu/Post/3547/A_baloldal_mindent_tamad_amitol_fejlodne_az_orszag
ūüĎČ√öj egyens√ļly program
Eml√©kszel m√©g? Sokan nem is tudj√°k! Mutassuk meg a fiataloknak, ki az ellenz√©k vez√©re, √©s mire sz√°m√≠thatnak, ha √ļjra hatalmat kap ŇĎ √©s csatl√≥sai!
https://szamokadatok.hu/Post/3490/Uj_egyensuly_program
ūüĎČ11 √©ve takar√≠tjuk a baloldal √°ltal h√°trahagyott romokat!
A Fidesz oldja meg azokat a problémákat, amelyeket a baloldal okozott
https://szamokadatok.hu/Post/3423/11_eve_takaritjuk_a_baloldal_altal_hatrahagyott_romokat
ūüĎČIlyen a baloldali "DEMOKR√ĀCIA" - m√©g azt is letiltj√°k, akik csak k√©rdeznek
A baloldal m√°r ellenz√©kben is befogja az emberek sz√°j√°t. Ha hatalomra ker√ľlnek, m√©g a szem√ľnket is kil√∂vetik!
https://szamokadatok.hu/Post/3739/Ilyen_a_baloldali_DEMOKRACIA_-_meg_azt_is_letiltjak_akik_csak_kerdeznek
ūüĎČJakab 11 √©ve hazudik!
Semmi jóra nem számíthatnak a "melósok" a baloldaltól!
https://szamokadatok.hu/Post/3728/Jakab_11_eve_hazudik
ūüĎČBr√ľsszel zsarolja Magyarorsz√°got!
A gyermekvédelmi törvény miatt késlelteti az Európai Bizottság a koronavírus-járvány utáni helyreállítási alapról szóló megállapodás aláírását a magyar kormánnyal
https://szamokadatok.hu/Post/3721/Brusszel_zsarolja_Magyarorszagot
ūüĎČ2022-ben v√°lasztunk!
Ne légy önmagad ellensége! Ha a baloldalt támogatod, nem Orbánnal tolsz ki, hanem magaddal. A kiváltságosok (a haverok) ki tudják majd fizetni a rezsit, a hitelt, a többi költséget, de te nem biztos!
https://szamokadatok.hu/Post/3708/2022-ben_valasztunk
ūüĎČAmitŇĎl a liber√°lisokat kir√°zza a hideg
Onnan tudjuk, hogy j√≥ √ļton j√°runk, hogy folyamatosan t√°madnak benn√ľnket! (+lista!)
https://szamokadatok.hu/Post/3704/Amitol_a_liberalisokat_kirazza_a_hideg
ūüĎČ"Budapest mindenki√©"
Dug√≥k, gaz, bŇĪz, szem√©t, meg√©lhet√©si politikusok √©s t√°jidegen propaganda jellemzik a mai fŇĎv√°rost
https://szamokadatok.hu/Post/3684/Budapest_mindenkie

Tov√°bbi 3600 √©rv√ľnk (cikk√ľnk) van ahttps://szamokadatok.huweboldalon!

Címkék: Politika 

A V4-es országok egymás sikerében érdekeltek

Ez fogja vezetni a következő egy évben a magyar V4-es elnökséget!

A V4-es országok egymás sikerében érdekeltek

Visegr√°di n√©gyek (Magyarorsz√°g, Szlov√°kia, Csehorsz√°g √©s Lengyelorsz√°g) egym√°s siker√©ben, stabilit√°s√°ban √©s felemelked√©s√©ben √©rdekeltek; "ez a meggyŇĎzŇĎd√©s fogja vezetni a k√∂vetkezŇĎ egy √©vben a magyar V4-es eln√∂ks√©get" - jelentette ki az Orsz√°ggyŇĪl√©s k√ľl√ľgyi bizotts√°g√°nak eln√∂ke szombaton az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

N√©meth Zsolt errŇĎl azut√°n besz√©lt, hogy a Gombasz√∂gi Ny√°ri T√°borban Martin Klus-szal, a szlov√°k k√ľl√ľgyminiszt√©rium √°llamtitk√°r√°val √©s Ber√©nyi J√≥zseffel, Szlov√°kia kor√°bbi k√ľl√ľgyi √°llamtitk√°r√°val k√∂z√∂sen tartott f√≥rumot a V4-eln√∂ks√©g, K√∂z√©p-Eur√≥pa √©s az Eur√≥pai Uni√≥ kapcsolat√°r√≥l.

A fideszes politikus k√∂zl√©se szerint az elŇĎad√≥k egyet√©rtettek abban: K√∂z√©p-Eur√≥p√°t erŇĎs√≠teni sz√ľks√©ges, ennek fontos √∂sszetevŇĎje pedig, hogy az orsz√°gok k√∂z√∂tt √∂sszek√∂ttet√©st kell teremteni, k√ľl√∂n√∂sen az infrastrukt√ļra ter√ľlet√©n. Egy√ļttal a gazdas√°gi √©s kereskedelmi kapcsolatok elm√©ly√≠t√©s√©t is kulcsfontoss√°g√ļnak nevezt√©k a felek - emelte ki N√©meth Zsolt.

Mint hozz√°tette, hasonl√≥k√©ppen egyet√©rtettek abban, hogy a visegr√°di egy√ľttmŇĪk√∂d√©s nagy √©rt√©ke, hogy az √∂nk√©ntess√©gen alapul, teh√°t az orsz√°gok olyan t√©m√°kban mŇĪk√∂dnek egy√ľtt, amelyekben k√∂z√∂sek az √©rdekeik. ‚ÄěEz a tapasztalat az elm√ļlt harminc esztendŇĎben nagyon mŇĪk√∂dŇĎk√©pesnek bizonyult‚ÄĚ - hangoztatta N√©meth Zsolt.

A bizotts√°gi eln√∂k hangs√ļlyozta azt is: a V4-es orsz√°gok k√∂z√∂tt szint√©n fontos √∂sszek√∂tŇĎ elem, hogy √©rt√©knek tekintik a szabads√°got √©s elutas√≠tj√°k a k√ľlsŇĎ k√©nyszereket. ‚ÄěA t√∂rt√©nelmi tapasztalatok is erre biztatnak benn√ľnket, (...) de ak√°r ma is tapasztalhat√≥k az EU r√©sz√©rŇĎl olyan megnyilv√°nul√°sok, amelyek egyfajta k√ľlsŇĎ k√©nyszernek tekinthetŇĎk‚ÄĚ - fogalmazott.

A k√ľl√ľgyi bizotts√°g eln√∂ke besz√°molt arr√≥l is, hogy a f√≥rum sor√°n csup√°n az √°llampolg√°rs√°g k√©rd√©s√©ben nem alakult ki egyet√©rt√©s, mivel a magyar korm√°ny tov√°bbra is a kettŇĎs √°llampolg√°rs√°g biztos√≠t√°s√°ban gondolkodik a felvid√©ki magyarok sz√°m√°ra. Ugyanakkor - folytatta N√©meth Zsolt - a szlov√°k √°llamtitk√°r a tov√°bbi egyeztet√©sekre val√≥ nyitotts√°got √©s a jelenlegi t√∂rv√©ny m√≥dos√≠t√°s√°nak sz√ľks√©gess√©g√©t hangs√ļlyozta, tov√°bb√° azt, hogy ha lesz √ļjra szlov√°kiai magyar parlamenti k√©pviselet, akkor ‚Äěmegnyugtat√≥ v√°laszt tudnak majd tal√°lni erre a k√©rd√©sre‚ÄĚ.

Kapcsolódó:
ūüĎČA V4 magyar eln√∂ks√©ge az√©rt dolgozik majd, hogy a megv√°ltozott helyzetben a visegr√°di orsz√°gok a vil√°ggazdas√°gi v√°ltoz√°sok nyertesei k√∂z√© tartozzanak
https://szamokadatok.hu/Post/3664/A_kepen_Europa_uj_vezetoi_-_a_normalitast_kepviselo_V4_miniszterelnokok
ūüĎČ30 √©ves a V4!
A k√©pen Eur√≥pa legnagyobb vezetŇĎi √©s Charles Michel
https://szamokadatok.hu/Post/2947/30_eves_a_V4

Forr√°s: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210717-a-v4-es-orszagok-egymas-sikereben-erdekeltek

Címkék: Politika 

Add tovább, ha 2022 után is szeretnél autózni!

A jogosítvány megszerzése túl nagy falat volt Karácsony Gergelynek, ezért most azokon áll bosszút, akiknek sikerült azt megszerezniük! A baloldal folytatja az autósok, a melósok vegzálását!

Add tovább, ha 2022 után is szeretnél autózni!

Miut√°n s√°vokat vettek el, megemelt√©k a parkol√°si d√≠jakat, lez√°rt√°k a rakpartokat, mesters√©ges dug√≥kat hoztak l√©tre, bejelentett√©k a dug√≥d√≠j bevezet√©s√©t, most a d√≠zelaut√≥kat tiltan√°k ki BudapestrŇĎl

Ha hatalomra ker√ľlnek, megemelik a g√©pj√°rmŇĪad√≥t, a biztos√≠t√°s ad√≥j√°t, az √ľzemanyagok ad√≥j√°t, √©s ellehetetlen√≠tik az aut√≥z√°st, ami sokaknak a meg√©lhet√©st jelenti!

Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hétköznapi emberek, akik az autót munkára, vagy hétvégi családlátogatásra, esetleg a gyerekek iskolába/óvodába szállítására használják, autóval intézik a család heti bevásárlását, azon NE tudják használni az autójukat!

A baloldal itthon is pont ugyanolyan demag√≥g, mint Br√ľsszelben. Mik√∂zben a nagy √≥ce√°nj√°r√≥k, a rep√ľlŇĎk, a gy√°rak, a kont√©nersz√°ll√≠t√≥ haj√≥k nagys√°grendekkel t√∂bbet szennyeznek, mint a szem√©lyaut√≥k, ŇĎk m√©gis az embereket sanyargatn√°k, √©s k√©nyszer√≠ten√©k arra, hogy t√∂bb t√≠zmilli√≥√©rt vegyenek egy apr√≥cska, z√©r√≥ hat√≥t√°vols√°ggal rendelkezŇĎ villanyiz√©t!

Kinek van p√©nze a baloldali kamuz√∂ld demag√≥gia finansz√≠roz√°s√°ra? Ezeket a t√©m√°kat bŇĎvebben is kifejtett√ľk, √≠me:

A baloldal programja: fájni fog! (a cikk végén további cikkek linkjei vannak!)
√Čs mindenkinek f√°jni fog, nem csak az aut√≥soknak, mert a sz√°ll√≠t√°st terhelŇĎ extra d√≠jakat v√©gsŇĎ soron a fogyaszt√≥k fizetik meg!
https://szamokadatok.hu/Post/3604/Gyurcsany_programja_fajni_fog
99+1 érv Karácsony Gergely ellen!
Add tovább! Gyurcsány bábja valójában az 1 százalék kiváltságost támogatja az emberek 99 százalékával szemben!
https://szamokadatok.hu/Post/3663/991_erv_Karacsony_Gergely_ellen
Közlekedési problémák kezelése
√ćzlelgesd ezt a k√©t megk√∂zel√≠t√©st, √©s j√∂vŇĎre ne szavazz magad ellen!
https://szamokadatok.hu/Post/3596/Kozlekedesi_problemak_kezelese
Kar√°csony Gergely √ľzenete
Neki nem siker√ľlt a jogsit letennie, most a budapestieken √©s a fŇĎv√°rosba l√°togat√≥kon √°ll bossz√ļt saj√°t alkalmatlans√°ga miatt
https://szamokadatok.hu/Post/3560/Karacsony_Gergely_uzenete
Kar√°csony Gergely elsŇĎ √©ve
Tevékenysége számokkal és tényekkel
https://szamokadatok.hu/Post/2080/Karacsony_Gergely_elso_eve
Kl√≠mapolitikai buk√°s: egekben az energia√°rak √©s tov√°bb nŇĎ a fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°sa N√©metorsz√°gban
Ez a "zöld" politika, ami valójában kamuzöld
https://szamokadatok.hu/Post/1444/Klimapolitikai_bukas_egekben_az_energiaarak_es_tovabb_no_a_fosszilis_energiahordozok_felhasznalasa_Nemetorszagban
Budapest az egyetlen eur√≥pai v√°ros, ahol m√°r rosszabb a levegŇĎ, mint a j√°rv√°ny elŇĎtt
https://szamokadatok.hu/Post/1425/Budapest_az_egyetlen_europai_varos_ahol_mar_rosszabb_a_levego_mint_a_jarvany_elott
Teljesen ellehetetlen√≠ti az EU az aut√≥z√°st, a k√∂z√ļti √°rusz√°ll√≠t√°st √©s a mezŇĎgazdas√°got
Mik√∂zben az igaz√°n szennyezŇĎ luxus- √©s tehersz√°ll√≠t√≥ haj√≥z√°st, rep√ľl√©st, sz√©nerŇĎmŇĪveket, √∂reg, d√≠zel mozdonyokat nem szankcion√°lj√°k
https://szamokadatok.hu/Post/3176/Teljesen_ellehetetleniti_az_EU_az_autozast_a_kozuti_aruszallitast_es_a_mezogazdasagot
"Budapest mindenkié"
Dug√≥k, gaz, bŇĪz, szem√©t, meg√©lhet√©si politikusok √©s t√°jidegen propaganda jellemzik a mai fŇĎv√°rost
https://szamokadatok.hu/Post/3684/Budapest_mindenkie
N√°lunk ilyen a m√©hlegelŇĎ! Ami Budapesten van, az GAZ!
Üzenet Szabó Tímeának, Karácsony Gergelynek, és a többi baloldali megélhetési politikusnak
https://szamokadatok.hu/Post/3657/Nalunk_ilyen_a_mehlegelo_Ami_Budapesten_van_az_GAZ
Kar√°csony Gergely v√°laszt√°si hazugs√°gai
√ćgy vert√©k √°t a budapestieket
https://szamokadatok.hu/Post/3578/Karacsony_Gergely_valasztasi_hazugsagai
A bukott tanuló
Ha m√°r neki nem siker√ľlt letennie a jogsit, akkor m√°s se j√°rjon aut√≥val. Kar√°csony Gergely lassan a f√©l v√°rosb√≥l kitiltja az aut√≥kat
https://szamokadatok.hu/Post/3359/A_bukott_tanulo
Káosz Erzsébetvárosban, A közlekedés összeomlott, ez a populista, inkompetens politika eredménye
https://szamokadatok.hu/Post/1668/Kaosz_Erzsebetvarosban_A_kozlekedes_osszeomlott_ez_a_populista_inkompetens_politika_eredmenye

Forr√°s: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210717-karacsony-most-a-dizelautokat-tiltana-ki

ADD TOV√ĀBB!

Címkék: Politika 

Kocsis Máté határozott válasza

A magyar gyermekvédelmi törvény összhangban van minden uniós joggal és a magyar Alaptörvénnyel, azon változtatni NEM FOGNAK!

Kocsis Máté határozott válasza

Hajr√° Fidesz!
Egy l√©p√©st sem h√°tr√°lunk! Magyarorsz√°g marad magyar orsz√°g! Senki sem fogja k√≠v√ľlrŇĎl megmondani nek√ľnk, hogyan kell √©ln√ľnk, mit gondolhatunk √©s mit nem, hogyan nevelj√ľk a gyermekeinket!

ūüĎČA teljes vide√≥ megtekinthetŇĎ itt: https://mandiner.hu/cikk/20210715_igy_bucsuzott_el_foldi_kovacs_andrea_a_hir_tv_nezoitol

ūüĎČF√∂ldi-Kov√°cs Andre√°nak az utols√≥ vend√©ge Kocsis M√°t√© volt a H√≠r TV mŇĪsor√°ban, a mŇĪsorvezetŇĎ t√°vozik a csatorn√°t√≥l. Ez√ļton k√∂sz√∂nj√ľk sok √©ves √°ldozatos munk√°j√°t √©s k√≠v√°nunk neki sok sikert a tov√°bbiakban!

Kapcsolódó:
Alkotm√°nyellenesnek minŇĎs√≠tette az uni√≥s b√≠r√≥s√°g d√∂nt√©s√©t a lengyel alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g!
Nagy pofon az EU-nak!
https://szamokadatok.hu/Post/3722/Alkotmanyellenesnek_minositette_az_unios_birosag_donteset_a_lengyel_alkotmanybirosag
Br√ľsszel zsarolja Magyarorsz√°got!
A gyermekvédelmi törvény miatt késlelteti az Európai Bizottság a koronavírus-járvány utáni helyreállítási alapról szóló megállapodás aláírását a magyar kormánnyal
https://szamokadatok.hu/Post/3721/Brusszel_zsarolja_Magyarorszagot
12 pontban arról, hogy miért a Fidesz-KDNP pártszövetséget támogatjuk!
Mi azt szeretnénk, hogy Magyarország maradjon magyar ország! Add tovább, ha te is!
https://szamokadatok.hu/Post/3705/12_pontban_arrol_hogy_miert_a_Fidesz-KDNP_partszovetseget_tamogatjuk
SOHA nem t√©rdel√ľnk le!
Ha valakik azt hiszik, hogy szankci√≥kkal megad√°sra k√©nyszer√≠thetnek benn√ľnket, akkor ŇĎk nem ismerik a magyarokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3692/SOHA_nem_terdelunk_le
Hidv√©ghi Bal√°zs vil√°gos √ľzenete (vide√≥val)
Magyarország nem fogad el beavatkozást olyan kérdésekben, amelyekben sosem ruházott hatásköröket az Európai Unióra
https://szamokadatok.hu/Post/3691/Hidveghi_Balazs_vilagos_uzenete_videoval
Orb√°n Viktor: "Nem hagyhatjuk, hogy m√°sok mondj√°k meg, hogyan √©lj√ľnk!" - √ćgy van! Meg fogjuk v√©deni az orsz√°gunkat, a gyerekeinket, a nyugodt √©let√ľnket!
https://szamokadatok.hu/Post/3675/Tisztavatas_2021
A liber√°lisoknak egy √ļj √ľzenete √©rkezett
Szijj√°rt√≥ P√©ter a tŇĎle j√≥l megszokott r√∂vid √©s t√∂m√∂r √ľzenetet fogalmazott meg, egyben megk√∂sz√∂nte a ki√°ll√°st azoknak, akik Magyarorsz√°got t√°mogatj√°k ebben a harcban
https://szamokadatok.hu/Post/3646/A_liberalisoknak_egy_uj_uzenete_erkezett
A pedofilellenes t√∂rv√©ny a gyerekeket v√©di, a pedofilokat pedig b√ľnteti
Akik támadják ezt a törvényt, azok a pedofilokat védenék, a gyerekeket meg nem!
https://szamokadatok.hu/Post/3603/A_pedofilellenes_torveny_a_gyerekeket_vedi_a_pedofilokat_pedig_bunteti
K√∂v√©r L√°szl√≥: "M√©g meg√©rem, amikor az EU jelenlegi form√°j√°ban megszŇĪnik l√©tezni"
Nagyon sokan v√°rjuk ezt a pillanatot, H√°zeln√∂k √ļr!
https://szamokadatok.hu/Post/3719/Kover_Laszlo_Meg_megerem_amikor_az_EU_jelenlegi_formajaban_megszunik_letezni
Kövér László az Európai Unióról:
"Ha most lenne n√©pszavaz√°s, √©n eg√©szen biztosan nemmel szavazn√©k‚ÄĚ
https://szamokadatok.hu/Post/3707/Kover_Laszlo_az_Europai_Uniorol
Az EU-támogatás nem ajándék, hanem pénznyomtatási engedély
https://mandiner.hu/cikk/20150915_szabo_gergely_az_eu_tamogatas_nem_ajandek_hanem_penznyomtatasi_engedely
Az EU-s források járnak a tagállamoknak. - videó
Teh√°t ezek nem adom√°nyok, hanem ez√©rt cser√©be mi az uni√≥s csatlakoz√°skor megnyitottuk a piacainkat, elszenvedt√ľk az ezzel √∂sszef√ľggŇĎ k√°rokat, megnyitottuk a munkaerŇĎpiacainkat - mondta Orb√°n Bal√°zs a Cseh Katalinnal folytatott vit√°ban.
https://www.facebook.com/FideszHU/videos/633027274073571
Az uniós pénz nem ajándék, a piacunkat adtuk érte
Nem Orb√°n az, aki el akarja venni, hanem a baloldal! Orb√°n az, akik megakad√°lyozza ŇĎket ebben!
https://szamokadatok.hu/Post/2322/Az_unios_penz_nem_ajandek_a_piacunkat_adtuk_erte
A beruh√°z√°sok forr√°sainak 75 sz√°zal√©ka hazai. A marad√©k 25 sz√°zal√©k sem aj√°nd√©k, a piacunkat √©s a munkaerŇĎnket adjuk √©rte
https://szamokadatok.hu/Post/2726/A_beruhazasok_forrasainak_75_szazaleka_hazai_A_maradek_25_szazalek_sem_ajandek_a_piacunkat_es_a_munkaeronket_adjuk_erte
Nincs ingyen az uniós támogatás
LENTNER CSABA: A NYUGATI C√ČGEK EXTRAPROFITOT TERMELTEK, √ČS A P√ČNZT JOBB√ĀRA EL IS VITT√ČK
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/nincs-ingyen-az-unios-tamogatas-10055138/
Bevallotta a német EU-biztos, miért éri meg a kelet-európai országokat támogatni
https://index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/
Babis sem írja alá a pedofiltörvényt elmarasztaló nyilatkozatot
K√∂sz√∂nj√ľk, BabiŇ° √ļr! Akik pedig al√°√≠rt√°k, ŇĎk a pedofilokat, az aberr√°lt bŇĪn√∂zŇĎket v√©dik a gyerekekkel szemben!
https://szamokadatok.hu/Post/3697/Babis_sem_irja_ala_a_pedofiltorvenyt_elmarasztalo_nyilatkozatot
Orb√°n a baloldalnak √©s Br√ľsszelnek:
‚ÄúAk√°rmit is csin√°lnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivist√°kat a gyerekeink k√∂z√© az √≥vod√°kba √©s az iskol√°kba!‚ÄĚ
https://szamokadatok.hu/Post/3694/Orban_a_baloldalnak
Mire k√©sz√ľlnek a balliber√°lisok 2022-ben?
Utcai zavarg√°sokra?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavarg√°sokat, √°rny√©kkorm√°nyz√°st k√©sz√≠t elŇĎ a baloldal.
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket
Egy neonácit véd Karácsony!
Ez a Protasevich nevŇĪ k√∂r√∂z√∂tt bŇĪn√∂zŇĎ azon t√ļl, hogy megszervezte a Belorusz puccsk√≠s√©rletet, egy ukr√°n √∂nk√©ntes neon√°ci z√°szl√≥aljban is szolg√°lt
https://szamokadatok.hu/Post/3520/Egy_neonacit_ved_Karacsony
Ukrajna többé nem zsarolhat, és nem is csapolhatja meg az általunk megvásárolt gázt!
https://szamokadatok.hu/Post/3680/Ukrajna_tobbe_nem_zsarolhat_es_nem_is_csapolhatja_meg_az_altalunk_megvasarolt_gazt
A heterof√≥b br√ľsszeli aberr√°ltaknak √ľzenj√ľk
Magyarorsz√°gon az anya nŇĎ, az apa f√©rfi
https://szamokadatok.hu/Post/3690/A_heterofob_brusszeli_aberraltaknak_uzenjuk
10 √©ves az Alapt√∂rv√©ny√ľnk!
Isten, √°ldd meg a magyart!
https://szamokadatok.hu/Post/3338/Ma_10_eves_az_Alaptorvenyunk
Felh√°bor√≠t√≥, √≠zl√©stelen provok√°ci√≥, a magyar √°llamis√°g √©s a nemzeti szimb√≥lumunk m√©ltatlan megcs√ļfol√°sa
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-tobb-tiszteletet-a-magyaroknak
Egy j√≥tan√°cs a j√∂vŇĎre n√©zve
Még sosem voltak ennyire aktuálisak ezek a szavak
https://szamokadatok.hu/Post/3676/Egy_jotanacs_a_jovore_nezve
AmitŇĎl a liber√°lisokat kir√°zza a hideg
Onnan tudjuk, hogy j√≥ √ļton j√°runk, hogy folyamatosan t√°madnak benn√ľnket! (+lista!)
https://szamokadatok.hu/Post/3628/Amitol_a_liberalisokat_kirazza_a_hideg
Vide√≥: Putyin a finneknek: Meg fogjuk v√©deni ettŇĎl a gyermekeinket!
Ahogyan az orosz pedofilellenes t√∂rv√©ny sem s√©rti a kisebbs√©gek jogait, √ļgy a magyar sem korl√°tozza azokat!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/956175885173510
A baloldal nyíltan a pedofilok oldalára állt!
Mi elutasítjuk a gyerekek bántalmazását és verbuválását!
https://szamokadatok.hu/Post/3587/A_baloldal_nyiltan_a_pedofilok_oldalara_allt
A baloldal a pedofilokat félti és a pedofilokat mentegeti
Ki gondolta volna? Azok, akik a 2010 elŇĎtti baloldali korm√°ny √°ltal felfuttatott Kalet√°t a Fideszre kenik, most a pedofilellenes t√∂rv√©ny kapcs√°n agg√≥dnak a szabads√°gjogok√©rt... H√°t nem sz√°nalmas?
https://szamokadatok.hu/Post/3497/A_baloldal_a_pedofilokat_felti_es_a_pedofilokat_mentegeti
Rutte a pedofilokat védi
A holland miniszterelnök szerint Magyarországnak nincs keresnivalója az Európai Unióban
https://szamokadatok.hu/Post/3636/Rutte_a_pedofilokat_vedi
Vide√≥: Putyin a hollandoknak: "Ha n√°lunk megjelenne egy pedof√≠li√°t n√©pszerŇĪs√≠tŇĎ szervezet, Oroszorsz√°g egyes r√©gi√≥iban az emberek fegyvert fogn√°nak. De Hollandi√°ban van ilyen szervezet!"
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/504271424181827
Példátlan incidens a hágai magyar nagykövetség ellen!
https://szamokadatok.hu/Post/3648/Figyelem_Szavazas
Szexu√°lis bŇĪn√∂zŇĎ t√°madja a magyar gyermekv√©delmi t√∂rv√©nyt
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-szexualis-bunozo-tamadja-a-magyar-gyermekvedelmi-torvenyt
Megint diktat√ļr√°znak √©s a h√°zass√°g int√©zm√©ny√©t t√°madj√°k Br√ľsszelben a belf√∂ldi √©s a k√ľlf√∂ldi magyarellenes erŇĎk
https://szamokadatok.hu/Post/2304/Megint_diktaturaznak_es_a_hazassag_intezmenyet_tamadjak_Brusszelben_a_belfoldi_es_a_kulfoldi_magyarellenes_erok
Az anya nŇĎ, az apa f√©rfi
‚ÄúOlyan idŇĎket √©l√ľnk, hogy ezt nem √°rt az Alapt√∂rv√©nyben r√∂gz√≠teni‚ÄĚ /Varga Judit/
https://szamokadatok.hu/Post/2285/Az_anya_no_az_apa_ferfi
A csal√°d az bizony csal√°d! Apa, anya, gyerekek az √∂sszetevŇĎi
https://szamokadatok.hu/Post/2405/Istenes_Bencenek_es_kovetoinek_uzenjuk
A br√ľsszeli rezsim hazai k√©pviselŇĎinek fenyeget√©seire reag√°lt D√∂m√∂t√∂r Csaba
"Nem hagyjuk!!!"
https://szamokadatok.hu/Post/3163/A_brusszeli_rezsim_hazai_kepviseloinek_fenyegeteseire_reagalt_Domotor_Csaba

Címkék: Politika 

Kövér László: "Még megérem, amikor az EU jelenlegi formájában megszűnik létezni"

Nagyon sokan várjuk ezt a pillanatot, Házelnök úr!

Kövér László: "Még megérem, amikor az EU jelenlegi formájában megszűnik létezni"

ElŇĎzm√©nyek: K√∂v√©r L√°szl√≥ az Eur√≥pai Uni√≥r√≥l:
"Ha most lenne n√©pszavaz√°s, √©n eg√©szen biztosan nemmel szavazn√©k‚ÄĚ
https://szamokadatok.hu/Post/3707/Kover_Laszlo_az_Europai_Uniorol

A jobboldali reneszánsz de facto be fog következni
M√©g meg√©rem, amikor az EU jelenlegi form√°j√°ban megszŇĪnik l√©tezni ‚Äď v√©li a h√°zeln√∂k. Lesz-e belŇĎle √°llamfŇĎ? Melyik a kedvenc vir√°ga? J√≥t tenne-e a Fidesznek az ellenz√©ki szerep? Interj√ļnk!
Szalai Laura interj√ļja a Mandiner hetilapban.

Milyen vir√°got v√°laszt, ha valamelyik h√∂lgy ismerŇĎs√©nek szeretne a kedv√©ben j√°rni?

A feles√©gem szerint nem vagyok j√≥ ebben a mŇĪfajban. (Nevet) P√©ld√°ul amikor vend√©gs√©gbe megy√ľnk, a legt√∂bbsz√∂r a vir√°g√°rusra szoktam b√≠zni, hogy k√©sz√≠tsen sz√©p csokrot a vend√©gl√°t√≥ h√∂lgynek. N√©ha azonban √©n v√°lasztok. A kedvencem a r√≥zsa, de m√°st is sz√≠vesen veszek att√≥l f√ľggŇĎen, hogy az alkalomhoz milyen vir√°g illik.

Szab√≥ T√≠mea p√°rbesz√©des k√©pviselŇĎ nemr√©g kapott √∂ntŇĎl egy csokrot, ami√©rt csendben v√©gighallgatott egy korm√°nyp√°rti felsz√≥lal√°st, √°m nem volt el√©gedett a v√°laszt√°ssal, szerinte h√≠g√≠t√≥szag√ļak voltak a k√©k szegfŇĪk. Mit sz√≥lt hozz√°?

Visszautaln√©k az elŇĎzŇĎ v√°laszom utols√≥ tagmondat√°ra.

Az ellenz√©ki k√©pviselŇĎkkel ebben az √ľl√©sszakban sem lett jobb a viszonya. A HVG szerint 2013 √≥ta 159 esetn√©l 96 milli√≥ forintnyi b√ľntet√©st szabott ki, s csup√°n eleny√©szŇĎ esetben korm√°nyp√°rti politikusra. Nem gondolja, hogy ingyenrekl√°mot csin√°l az ellenz√©knek?

√Čppen az eml√≠tett √∂sszeg miatt nem hiszem, hogy ingyenrekl√°mr√≥l besz√©lhetn√©nk. Komolyra ford√≠tva a sz√≥t, term√©szetesen tiszt√°ban vagyok azzal, hogy r√©sz√ľkrŇĎl ez j√°tsz¬≠ma, amely arr√≥l sz√≥l, hogy min√©l jobban provok√°lj√°k az √ľl√©svezetŇĎ eln√∂k√∂t, √©s min√©l izgalmasabb bejegyz√©seket kre√°lhassanak a sz√°mukra oly fontos Facebook-nyilv√°noss√°gnak. Ha figyelmen k√≠v√ľl hagyn√°m az √∂sszes botr√°nykeltŇĎ megnyilv√°nul√°st, magam s√©rten√©m meg a h√°zszab√°lyt. Az alel¬≠n√∂k√∂kkel egy√ľtt k√∂teless√©g√ľnk, hogy ŇĎrk√∂dj√ľnk a H√°z m√©lt√≥s√°ga felett, n√©ha kord√°ba kell szor√≠tani a k√©pviselŇĎk magatart√°s√°t. Nem a magyar h√°zszab√°ly t√ļl szigor√ļ, vagy √©n vagyok t√ļlzottan rigor√≥zus, hanem az ellenz√©k n√©mely tagja kir√≠v√≥an modortalan, arc√°tlan √©s gonosz. Nem √©rdekli ŇĎket, hogy magatart√°sukkal nemcsak √∂nmagukat, de a parlamentarizmust is lej√°ratj√°k. Egy√©bk√©nt ezzel a statisztik√°val a HVG nem fejezte be a munk√°t. Aj√°nlom neki, hogy sz√°molja √∂ssze: a jegyzŇĎk√∂nyv tan√ļs√°ga szerint h√°nyszor kiab√°lnak be ellenz√©ki k√©pviselŇĎk egy √ľl√©sszak alatt, √©s h√°ny alkalommal teszem ezt sz√≥v√°. Szab√≥ T√≠mea eset√©ben is csak a tized√©re reag√°lok annak, ami bekiab√°l√°st a jegyzŇĎk√∂nyv r√∂gz√≠t. A liber√°lis demokr√°cia v√©delmezŇĎik√©nt √∂nmagukat felt√ľntetŇĎ politikusok egyszerŇĪen k√©ptelenek t√ľrelemmel elviselni, ha valaki az √∂v√©ktŇĎl elt√©rŇĎ v√©lem√©nyt k√©pvisel.

Magyarorsz√°g az uni√≥ tagja marad, ameddig az √∂ssze nem omlik‚ÄĚ
EttŇĎl m√©g az ellenz√©k kettŇĎs m√©rc√©t √©rez, hiszen a minisztereln√∂knek szabad Vona G√°bort zs√ļrpubiznia, de Jakab P√©ternek nem lehet Deutsch Tam√°st fics√ļroznia.MeglepŇĎ, hogy a zs√ļrpubi kifejez√©s s√©rtŇĎ a Jobbik sz√°m√°ra. Egy hozz√° k√∂zel √°ll√≥, a p√°rtot finansz√≠roz√≥ oligarcha csemet√©je azonos nevŇĪ port√°lt hozott l√©tre, amely mellesleg az elsŇĎ pillanatt√≥l fogva a mi √≥cs√°rl√°sunkkal foglalkozik. Am√ļgy a fics√ļroz√°s az√©rt is √©rdemelt szankci√≥t, mert a sz√∂veg√∂sszef√ľgg√©sbŇĎl is egy√©rtelmŇĪ, hogy a kifejez√©s haszn√°l√≥j√°nak kiz√°r√≥lag a s√©rteget√©s volt vele a c√©lja.

A tavaszi √ľl√©sszak v√©ge a pedofilt√∂rv√©ny elfogad√°s√°t√≥l volt hangos. Az igaz√°n drasztikus l√©p√©s nem az lett volna, ha a k√©miai kasztr√°l√°st is bevezetik?

Megfontoltuk, √°m a korm√°ny javaslat√°ra v√©g√ľl elvetett√ľk. Ez √∂nk√©ntesen v√°llalt gy√≥gyszerkezel√©st jelentett volna, amely a t√°rsadalmat √©s a bŇĪnelk√∂vetŇĎt egyszerre √≥vhatta volna meg a m√°sk√©nt nehezen kord√°ban tarthat√≥ beteges hajlamok tragikus k√∂vetkezm√©nyeitŇĎl. A bevezet√©se azonban pillanatnyilag olyan bonyolult jogi √©s mor√°lis probl√©m√°kat vet fel, amelyek megold√°s√°ra nem k√©sz√ľlt fel a magyar jogalkot√°si √©s -alkalmaz√°si folyamat.

A t√∂rv√©ny v√©g√ľl a homoszexu√°lis propagand√°t tilt√≥ passzusokkal eg√©sz√ľlt ki. √Ėn kor√°bban a pedof√≠li√°hoz hasonl√≠totta a k√∂vetel√©st, hogy fogadhassanak √∂r√∂kbe gyermeket az azonos nemŇĪek. Az √ļj szab√°lyoz√°ssal el√©gedett?

Az ut√≥bbi tizenk√©t esztendŇĎ egyik legfontosabb t√∂rv√©ny√©t fogadtuk el, √ļgyhogy a magam r√©sz√©rŇĎl el√©gedett vagyok.
A baloldalon minden √©s mindenki a r√©gi‚ÄĚ

Az EU vezet√©s√©rŇĎl ez m√°r nem mondhat√≥ el, szerinte megint jogtipr√°s t√∂rt√©nik Magyarorsz√°gon, sz√©gyenletesnek tartja a fejlem√©nyeket.

Ha naiv lenn√©k, azt mondan√°m, ŇĎszint√©n nem √©rtem, mi a probl√©m√°juk. Kell n√©mi erŇĎfesz√≠t√©st tennie az embernek ahhoz, hogy megpr√≥b√°lja megmagyar√°zni azt az irracion√°lis, gyŇĪl√∂letbe hajl√≥ d√ľh√∂t √©s ellenszenvet, amelyet a t√∂rv√©ny kiv√°ltott a nyugat-eur√≥pai politikusok jelentŇĎs k√∂r√©ben. √Čn egyes SZDSZ-es politikusok r√©sz√©rŇĎl √©reztem elŇĎsz√∂r, hogy mindenkin√©l jobban gyŇĪl√∂lnek benn√ľnket, kiemelten Orb√°n Viktort. Megvan ennek a l√©lektani magyar√°zata: rossz volt a lelkiismeret√ľk, ami√©rt szerepet v√°llaltak Horn Gyula korm√°ny√°ban, hiszen saj√°t kor√°bbi p√°lyafut√°sukat, elveiket tagadt√°k meg. 1998-ban korm√°nyra ker√ľlt a Fidesz ‚Äď amelynek politikai likvid√°l√°s√°ra tulajdonk√©ppen m√°r 1992-tŇĎl k√©sz√ľltek ‚Äď, √©s az ŇĎ √°rul√°sukkal szemben egy erk√∂lcsileg v√°llalhat√≥, r√°ad√°sul sikeres alternat√≠v√°t mutatott fel. Emiatt a frusztr√°ci√≥jukat r√°nk vet√≠tett√©k ki. Ugyanezt l√°tom most j√≥ n√©h√°ny nyugati politikus r√©sz√©rŇĎl.

Mire gondol?

Az, hogy felsz√°molt√°k a homoszexu√°lisok jogi diszkrimin√°ci√≥j√°t N√©metorsz√°gban, egy√°ltal√°n nem olyan r√©gi t√∂rt√©net. Eg√©szen 1994-ig ez a b√ľntetŇĎ t√∂rv√©nyk√∂nyvet is √©rintette. 1957-ben a Sz√∂vets√©gi Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g ‚Äď megerŇĎs√≠tve a homoszexualit√°st diszkrimin√°l√≥ hat√°lyos jogot ‚Äď kimondta, hogy ‚Äěen√©lk√ľl a homoszexu√°lisokat semmi sem akad√°lyozn√°, hogy felbolygass√°k a h√°zast√°rsi kapcsolatokat. [‚Ķ] A term√©szet elleni fajtalans√°g enged√©lyez√©s√©t mindenhol a t√°rsadalom biol√≥giai √©s mor√°lis z√ľll√©se k√∂vette.‚ÄĚ Nincs teh√°t alapjuk arra, hogy szemreh√°ny√°st tegyenek, mintha mindig is azonos √©rt√©kŇĪnek tekintett√©k volna a term√©szetes √©s az att√≥l elt√©rŇĎ nemi kapcsolatokat. Mostanra a n√©met ‚Äď √©s szinte az eg√©sz eur√≥pai ‚Äď konzervat√≠v oldal feladta kor√°bbi meggyŇĎzŇĎd√©s√©t, √©s teljesen eloldotta mag√°t a kereszt√©ny kult√ļra erk√∂lcsi talapzat√°t√≥l. N√©h√°ny √©ve Angela Merkel a p√°rtja sz√°m√°ra lelkiismereti szavaz√°st enged√©lyezett a melegh√°zass√°g √ľgy√©ben, √©s b√°r ŇĎ maga nem t√°mogatta a bevezet√©s√©t, a CDU-k√©pviselŇĎk a kor√°bban hangoztatott elveik ellen szavaztak. Nem √©rtem, mi ez a neofita indulat! 1994-ben, amikor Magyarorsz√°g beadta a felv√©teli k√©relm√©t az Eur√≥pai Uni√≥hoz, illetve 2004-ben, a k√∂z√∂ss√©ghez val√≥ csatlakoz√°sunkkor sz√≥ sem volt b√°rmilyen lmbtq-stb.-jogokr√≥l, arr√≥l, hogy az emberi jogi katal√≥gus r√©sz√©t k√©pezik majd ‚Äď mi t√∂bb, egyenesen k√∂telezŇĎ lesz erk√∂lcsileg azonosulni √©s a gyermekeink √°tnevel√©s√©hez hozz√°j√°rulni ‚Äď, mint ahogy arr√≥l sem, hogy idegen kult√ļr√°j√ļ n√©pess√©g t√∂meges betelep√≠t√©s√©vel k√≠v√°nj√°k lecser√©lni Eur√≥pa kereszt√©ny kult√ļr√°j√ļ ŇĎslakosait. Ha errŇĎl sz√≥lnak nek√ľnk az elej√©n, lehet, a magyar n√©pszavaz√°s eredm√©nye sem az lett volna, ami.

Nem √©n vagyok t√ļlzottan rigor√≥zus, hanem az ellenz√©k n√©mely tagja kir√≠v√≥an modortalan, arc√°tlan √©s gonosz‚ÄĚ

Ezek szerint Magyarorsz√°gnak m√°r nincs helye az EU-ban?

Magyarorsz√°g az uni√≥ tagja marad, ameddig az √∂ssze nem omlik. √Čn ‚Äď b√°rmennyire hihetetlen√ľl hangzik is ‚Äď m√©g 1988-ban, a Fidesz megalap√≠t√°sakor sem voltam biztos abban, hogy egyszer meg¬≠√©rem az oroszok Magyarorsz√°gr√≥l val√≥ kivonul√°s√°t √©s a Szovjetuni√≥ √∂sszeoml√°s√°t. SŇĎt, arr√≥l sem voltam meggyŇĎzŇĎdve, hogy m√©g az √©n √©letemben lesz igaz√°n szabad v√°laszt√°s. Most viszont √ļgy √©rzem, majdnem biztos, hogy meg√©rem azt, amikor az Eur√≥pai Uni√≥ a jelenlegi form√°j√°ban megszŇĪnik l√©tezni. Fenntarthatatlan p√°ly√°n mozog gazdas√°gi, t√°rsadalmi, szellemi √©s erk√∂lcsi √©rtelemben egyar√°nt. Egyre t√∂bben h√≠vj√°k fel a figyelmet az Eur√≥pai Uni√≥ √©s a R√≥mai Birodalom hanyatl√°sa k√∂zti anal√≥gi√°ra. Mi, magyarok alig t√∂bb mint sz√°z √©vvel ezelŇĎtt is l√°thattuk ‚Äď √©s el is szenvedt√ľk ‚Äď, hogy mi t√∂rt√©nik akkor, amikor egy birodalmi elit teljesen elvesz√≠ti kapcsolat√°t a val√≥s√°ggal, √©s nem √©rz√©keli az √°ltala korm√°nyzottak val√≥di probl√©m√°it, √©rzelmeit, figyelmen k√≠v√ľl hagyja √©rt√©keit, √©rdekeit. Ez t√∂rt√©nt a Habsburg-birodalomban. Nem drukkolunk annak, hogy v√©ge legyen az uni√≥nak, sŇĎt. Szem√©ly szerint nem vagyok biztos abban, hogy ami ut√°na j√∂n, felt√©tlen√ľl jobb lesz Magyarorsz√°g sz√°m√°ra. M√©rlegre t√©ve az elm√ļlt tizenh√©t √©vet, az EU a magyar nemzeti √©rdekek k√©pviselet√©re √©vsz√°zadok √≥ta a legelŇĎny√∂sebb felt√©teleket, legnagyobb mozg√°steret k√≠n√°l√≥ konstrukci√≥, de m√°r egyre kev√©sb√©, mivel egyre erŇĎszakosabban, gyorsul√≥ √ľtemben pr√≥b√°lj√°k egyfajta atlanti birodalomm√° alak√≠tani.

A normalit√°s az ŇĎr√ľlettel szemben f√∂l fog l√°zadni, √©s akkor sz√©thullik az uni√≥, vagy a k√∂vetkezŇĎ politikus- gener√°ci√≥ seg√≠ts√©g√©vel megpr√≥b√°l visszafordulni a jelenlegi √ļtr√≥l ‚Äď mondta f√©l √©ve. Melyik ir√°nyba mutatnak az esem√©nyek?

A legut√≥bbi cs√ļcson az EU inform√°lis vezetŇĎi r√©tege a sz√©thull√°s ir√°ny√°ba tett l√©p√©st. √ögy tŇĪnik, val√≥ban √°tl√©pt√©k az ŇĎr√ľlet hat√°r√°t azon felelŇĎs politikusok is, akiknek hivatalukb√≥l fakad√≥an higgadt, alaposan m√©rlegelt d√∂nt√©seket kellene hozniuk. Nyilv√°nval√≥an ideges√≠ti ŇĎket egy olyan politika sikeress√©ge, amely deklar√°lt elvek √©s √©rt√©kek ment√©n mŇĪk√∂dik. Ezeket valaha ŇĎk is ismert√©k, tal√°n m√©g gyakorolt√°k is, √©s most alighanem nehezen viselik a saj√°t √°rul√°sukat. Tal√°n Mark Rutte holland minisztereln√∂k urat is m√°s szellemben nevelt√©k. Abban a Hollandi√°ban, amelyben negyven √©ve m√©g alapvetŇĎ felekezeti befoly√°s alatt √°llt a p√°rtpolitika is, a sz√ľlei bizony√°ra pr√≥b√°ltak neki √©rt√©krendet √©s elveket √°tadni, csak a politikai karrierje √©rdek√©ben maga m√∂g√∂tt hagyta ŇĎket. Az imm√°r tot√°lisan a liber√°lis fŇĎ√°ram uralta k√∂zegben, amely az uni√≥ nyugati tag√°llamait jellemzi, a legkisebb elhajl√°st is megtorolj√°k, s ez ak√°r az adott politikus p√°lyafut√°s√°nak v√©g√©t jelentheti. Nem irigylem ŇĎket.
Az erŇĎviszonyok eur√≥pai szinten meg fognak v√°ltozni‚ÄĚ

A mások mellett Orbán Viktor által szorgalmazott európai jobboldali reneszánsznak milyen esélyei lehetnek?

Val√≥ban, a k√©p esetleg m√©gsem annyira s√∂t√©t √©s rem√©nytelen, mint ahogyan az im√©nt lefestettem. Nem v√©letlen√ľl kapaszkodik foggal-k√∂r√∂mmel az olasz baloldal abba a korm√°nyzati hatalomba, amely m√∂g√∂tt m√°r r√©g nincs semmif√©le t√∂bbs√©gi felhatalmaz√°s. A jobboldal √°t fogja venni Olaszorsz√°g ir√°ny√≠t√°s√°t, mindegy, hogy Giorgia Meloninak, az Olaszorsz√°g Fiv√©rei eln√∂k√©nek vagy Matteo Salvininek, a Liga eln√∂k√©nek a vezet√©s√©vel. Ezzel eur√≥pai szinten meg fognak v√°ltozni az erŇĎviszonyok. Ugyanez bek√∂vetkezhet Franciaorsz√°gban is, hiszen ma minden kor√°bbin√°l szorosabb a verseny a centrista √©s a m√∂g√∂tt√ľk √°ll√≥ balliber√°lis, illetve a radik√°lis, nemzeti jobboldali erŇĎk k√∂z√∂tt, s lehet ‚Äď amint ezt a minapi region√°lis v√°laszt√°s mutatja ‚Äď, hogy az √ļjj√°√©ledŇĎ hagyom√°nyos jobbk√∂z√©p lesz a nevetŇĎ harmadik. A jobboldali renesz√°nsz a k√∂vetkezŇĎ egy-k√©t v√°laszt√°ssal de facto be fog k√∂vetkezni, √©s a hat√°sok nem maradnak a hat√°rokon bel√ľl: nemcsak az eur√≥pai int√©zm√©nyeket, hanem az eg√©sz politikai kl√≠m√°t befoly√°solj√°k majd.

Ha m√°r itt tartunk: Eur√≥pai N√©pp√°rt ‚Äď jobb kint, mint bent?

Nem √∂r√ľltem a t√°voz√°snak, nem is szorgalmaztam, de t√©ny, hogy tarthatatlan volt a helyzet. Folyamatosan provok√°ltak, megpr√≥b√°ltak megal√°zni benn√ľnket szabad szemmel l√°thatatlan t√°mogatotts√°ggal b√≠r√≥ p√°rtocsk√°k. Ezt nyilv√°n √©lvezt√©k is, de nem mert√©k volna megtenni a l√©p√©st n√©met bar√°taink t√°mogat√°sa n√©lk√ľl. Ut√≥bbiak ezt az√©rt nem v√°llalt√°k fel ny√≠ltan, mert nem √©rdek√ľk a rossz viszony egy olyan V4-es tag√°llammal, amellyel gy√ľm√∂lcs√∂zŇĎ gazdas√°gi kapcsolatokat tartanak fenn. Eddig sz√°mos √©rdemi, az emberek √©let√©t val√≥ban √©rintŇĎ k√©rd√©sben ‚Äď teh√°t nem az olyan hajukn√°l fogva elŇĎr√°ngatott probl√©m√°k kapcs√°n, mint a jog√°llamis√°g √©s az lmbtq-√ľgy ‚Äď egyet√©rtett√ľnk, √©s sz√∂vets√©gest tudhattak benn√ľnk. Csakhogy a n√©met belpolitikai viszonyok miatt a baloldal zs√°kutc√°ba r√°ngatta a CDU‚ÄďCSU-t, az pedig hagyta, hogy v√°laszt√°si t√©m√°v√° v√°ljon egy m√°sik orsz√°g szuver√©n politik√°j√°hoz fŇĪzŇĎdŇĎ viszonya. √ćgy teh√°t az ‚ÄěelvszerŇĪ‚ÄĚ politika jegy√©ben, amely √°ltal√°ban jellemzi Nyugat-Eur√≥pa hatalomtechnikai gondolkod√°s√°t, az lett a c√©l, hogy a p√°rtsz√∂vets√©g ne v√°ljon a n√©met sajt√≥ c√©lt√°bl√°j√°v√°. Annak a n√©met sajt√≥nak, amelynek munkat√°rsai legal√°bb h√°romnegyed r√©szben ny√≠ltan a Z√∂ldeket t√°mogatj√°k. Ennyit a m√©diapluralizmusr√≥l!
Gyurcs√°ny 2007-ben m√©g f√©nyesre nyalta a Tienanmen teret, most meg azzal riogat, hogy Magyarorsz√°g k√≠nai gyarmat lesz‚ÄĚ

Ek√∂zben a korm√°nynak mintha a Kelettel nem lenne ennyi probl√©m√°ja. K√≠nai √©s orosz hitelbŇĎl √©p√ľlnek beruh√°z√°sok, legut√≥bb a k√≠nai Fudan Egyetem kampuszl√©tes√≠t√©se v√°ltott ki ellen√°ll√°st. Sz√ľks√©g van az int√©zm√©nyre itthon?

Ha kor√°bban k√©rdeznek, passzoltam volna a k√©rd√©st, de most, hogy l√°tom, milyen cirkusz folyik k√∂r√ľl√∂tte, meggyŇĎzŇĎd√©sem, hogy j√≥ d√∂nt√©st hoztunk. Az ember k√∂nnyen elvesz√≠ti a higgadts√°g√°t √©s a v√©kony √ļriemberi m√°zat, amikor hallja a hat√°rainkon k√≠v√ľlrŇĎl √©rkezŇĎ v√©lem√©nyeket. Hangs√ļlyozom, a nemzetk√∂zi visszhangokra gondolok, mivel az, hogy mit mond Gyurcs√°ny Ferenc, nem vehetŇĎ komolyan.

Azt, hogy ŇĎ 2007-ben m√©g f√©nyesre nyalta a Tienanmen teret, most meg azzal riogat, hogy Magyarorsz√°g k√≠nai gyarmat lesz, az ŇĎ esz√©hez √©s jellem√©hez kell m√©rni, teh√°t sz√≥ra nem √©rdemes. Ugyanez igaz a t√∂bbi ellenz√©ki szereplŇĎre, aki szint√©n az√©rt csin√°lja a felhajt√°st, mert a megb√≠z√≥i ezt v√°rj√°k el. De n√©zz√ľk meg azokat az orsz√°gokat, ahol m√©g sz√≥v√° teszik a Fudan-√ľgyet! Mik√∂zben hangosan agg√≥dnak, √©s f√©ltik Eur√≥pa biztons√°g√°t a k√≠nai befoly√°st√≥l, dinamikusan nŇĎ a K√≠n√°val fenntartott gazdas√°gi-kereskedelmi kapcsolataik volumene. Ha maradunk a felsŇĎoktat√°sn√°l, se szeri, se sz√°ma azoknak a nyugati egyetemeknek, amelyek int√©zm√©nyes√≠tett kapcsolatban √°llnak k√≠nai partnerint√©zm√©nyekkel, urambocs√° befogadtak a saj√°t orsz√°gukba k√≠nai egyetemeket, vagy saj√°t kampuszt l√©tes√≠tettek K√≠n√°ban az ottani, √°ltaluk kommunist√°nak nevezett orsz√°g szab√°lyaihoz alkalmazkodva. Ez alapj√°n egyetlen magyar√°zat van arra, mi√©rt merik egy√°ltal√°n sz√≥v√° tenni azt, amit a magyar korm√°ny saj√°t szuverenit√°sa keretei k√∂zt szabadon megtehet: amit nekik szabad, azt nem szeretn√©k, ha az ŇĎ enged√©ly√ľk n√©lk√ľl mi is megtenn√©nk. A Fidesz 2010-ben a gazdas√°gpolitik√°t, a t√°rsadalompolitik√°t, a nemzetpolitik√°t √©s a k√ľlpolitik√°t tekintve √ļj √ļtra l√©pett, s ez a v√°ltoz√°s nem csup√°n meglepŇĎ volt a posztkommunista garnit√ļra alkalmazkod√≥k√©szs√©g√©hez szokott nyugati politikusoknak, de n√©h√°ny elem√©ben s√ļlyos √©rdeks√©relmet is okozott sz√°mukra. A t√∂rt√©nelem sor√°n az eml√≠tett nyugat-eur√≥pai orsz√°gok vezetŇĎi r√©tege a k√∂z√©p- √©s kelet-eur√≥paiakat soha nem vette embersz√°mba.

Megh√≥d√≠tand√≥, felosztand√≥ ter√ľletk√©nt tekintett a t√©rs√©gre, ez al√≥l tal√°n egyed√ľl a Magyar Kir√°lys√°g jelent kiv√©telt, mert vel√ľnk musz√°j volt sz√°molni eg√©szen Trianonig. Lengyelorsz√°got h√°romszor osztott√°k fel, √©s soha nem vetŇĎd√∂tt fel benn√ľk erk√∂lcsi, civiliz√°ci√≥s agg√°ly, r√°ad√°sul ezt minden alkalommal a f√©l√°zsiainak, barb√°rnak tekintett Oroszorsz√°ggal egy√ľtt tett√©k meg. A Harmadik Birodalom √©s a Szovjetuni√≥ megtette negyedszer is, majd a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ ut√°n a lengyel hat√°rt eltolt√°k k√©tsz√°z kilom√©terrel nyugatra, odaadt√°k az orsz√°g ŇĎsi ter√ľleteit a szovjeteknek, k√°rp√≥tl√°sk√©ppen a n√©metektŇĎl elvett√©k Kelet-¬≠¬≠Poroszorsz√°got, t√∂bb milli√≥, a sz√ľlŇĎf√∂ldj√©rŇĎl el√ľld√∂z√∂tt lengyelt pedig √°ttelep√≠tettek azokra a ter√ľletekre, ahonnan a n√©meteket √ľld√∂zt√©k el. V√©gsŇĎ soron pedig eg√©sz Kelet- √©s K√∂z√©p-Eur√≥p√°t odal√∂kt√©k Szt√°lin karmaiba, gyarmati sorsra juttatva az itt √©lŇĎ nemzeteket. Amikor teh√°t az EU elitj√©nek erk√∂lcsi romlotts√°g√°r√≥l, ir√°nyveszt√©s√©rŇĎl besz√©l√ľnk, orig√≥k√©nt kiker√ľlhetetlen a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ. Akkor a nyugati hatalmak √∂sszefogtak a S√°t√°n ellen Belzebubbal, √©s ezt az erk√∂lcsi probl√©m√°t a mai napig nem tudj√°k feldolgozni. Ebben megint csak mi tartjuk a kellemetlen l√°tv√°nyt mutat√≥ t√ľkr√∂t. Valah√°nyszor nem maradunk csendben, √©s szabad, f√ľggetlen n√©phez illŇĎ m√≥don l√©p√ľnk fel, megs√©rtj√ľk azt a hallgat√≥lagos vil√°grendet, amelyben nekik prim√°tusuk van. √ögy eml√©ksz√ľnk, Eur√≥pa √ļjraegyes√≠t√©s√©rŇĎl volt sz√≥, nem K√∂z√©p- √©s Kelet-Eur√≥pa annekt√°l√°s√°r√≥l.

Azt mondta tavaly, hogy nem lesz s√©tagalopp 2022, Br√ľsszelbŇĎl √©s a tengerent√ļlr√≥l is √≥ri√°si erŇĎk fognak megmozdulni, hogy befoly√°solj√°k a v√°laszt√°s eredm√©ny√©t. Pontosan mire gondolt?

Mindenre fel kell k√©sz√ľlni. Eg√©szen biztos, hogy olyan dolgokat fogunk l√°tni, amilyeneket kor√°bban nem ‚Äď egy√©bk√©nt ez valamennyi v√°laszt√°sn√°l √≠gy volt. M√°r Berlin √©s Washington is bejelentette az ig√©ny√©t arra, hogy a nyilv√°noss√°gon kereszt√ľl beavatkozzon a magyar belpolitik√°ba, gondolok itt a Deutsche Welle √©s a Szabad Eur√≥pa magyarorsz√°gi ad√°saira. Maga az elv, a logika √©s az arrogancia az elgondolkodtat√≥, ami ezt k√≠s√©ri. Vajon mit tenn√©nek akkor, ha mondjuk a V4-ek bejelenten√©k, hogy r√°di√≥ad√°st k√≠v√°nnak ind√≠tani az USA-ban? Nemcsak a politikusok vonn√°k fel a szem√∂ld√∂k√ľket, az amerikai t√∂rv√©nyek alkalmaz√≥i is hazak√ľlden√©nek minket az √∂tlet√ľnkkel. N√©metorsz√°gban is megh√∂kken√©st v√°ltana ki, ha egyszer csak megsz√≥lalna az ‚ÄěUngarische Welle‚ÄĚ ad√°sa, amelyben elmondan√°nk, mit gondolunk a n√©met viszonyokr√≥l: a sz√≥l√°sszabads√°g diktat√ļr√°k idej√©t id√©zŇĎ elnyom√°s√°r√≥l; az energiapolitik√°juk irracionalit√°s√°r√≥l √©s k√©tsz√≠nŇĪs√©g√©rŇĎl; arr√≥l, hogy a N√©metorsz√°g vez√©rszerep√©nek meggyŇĎzŇĎd√©s√©bŇĎl kor√°bban elk√∂vetett bŇĪn√∂k√©rt ma ‚Äď m√©g mindig ‚Äď azzal pr√≥b√°lnak vezekelni, hogy az extremit√°sig vitt liberalizmus √©lharcosaiv√°, sŇĎt egyre erŇĎszakosabb terjesztŇĎiv√© v√°ltak. A baj csak az, hogy ma is ugyanolyan vakhittel √©s megingathatatlanul csin√°lnak mindent, mik√©nt azokban az idŇĎkben, amelyeket feledtetni szeretn√©nek. K√ľl√∂nf√©le, h√°rombetŇĪs r√∂vid√≠t√©sekkel jelzett szolg√°latok intenz√≠ven jelen vannak √©s lesznek is n√°lunk. Minden sz√≥ba j√∂hetŇĎ, ak√°r illegitim eszk√∂zt is fel fognak haszn√°lni annak √©rdek√©ben, hogy gyeng√≠ts√©k a korm√°nyp√°rtok poz√≠ci√≥j√°t. R√°ad√°sul ebbŇĎl 2012 ‚Äď Charles Gati elh√≠res√ľlt kijelent√©sei ‚Äď √≥ta m√°r nem is nagyon csin√°lnak titkot.

Borkai Zsolt, Sz√°jer J√≥zsef esete ‚Äď a mostani ciklusban voltak √ľgyek, amelyek enyh√©n sz√≥lva nem vetettek j√≥ f√©nyt a p√°rtra. Mit gondol, mor√°lisan milyen √°llapotban van most a Fidesz?

Term√©szetesen meg√ľt√∂tt mindannyiunkat, ami Borkai Zsolttal t√∂rt√©nt, hiszen egy √©let munk√°j√°t tette t√∂nkre a meggondolatlan √©s erk√∂lcsileg elfogadhatatlan cselekedeteivel. Az ŇĎ szempontj√°b√≥l ez trag√©dia, √©s minden norm√°lis ember, m√©g ha nem a Fidesz tagja is, nem k√°r√∂r√∂mmel, hanem sajn√°lattal viszonyul hozz√°. Nagyj√°b√≥l ugyanez a helyzet Sz√°jer J√≥zsef eset√©ben is. Szinte megmagyar√°zhatatlan, ami t√∂rt√©nt vele. A cselekedet√©t elfogadhatatlannak tartom, √©s politikai √©rtelemben k√°rosnak a Fideszre n√©zve, √°m ettŇĎl m√©g Sz√°jer J√≥zsefet tisztelem az√©rt, amit eur√≥pai parlamenti k√©pviselŇĎk√©nt, orsz√°ggyŇĪl√©si k√©pviselŇĎk√©nt, a rendszerv√°ltoz√°s szereplŇĎjek√©nt, jogtud√≥sk√©nt letett az asztalra. Ezzel egy√ľtt a pofonok pozit√≠v hat√°ssal is b√≠rnak. Fel kellett dolgoznunk azt a dilemm√°t, amelyre kor√°bban nem gondoltunk: hogyan viszonyulunk azokhoz az emberekhez, akik a sorainkban vannak, √©s megs√©rtett√©k a t√∂rv√©nyt vagy az erk√∂lcsi norm√°kat. Induljunk ki abb√≥l, milyen j√≥, hogy n√°lunk m√©g vannak erk√∂lcsi norm√°k! Ismer√ľnk olyan baloldali politikust, aki Borkai Zsolt√©hoz √©s Sz√°jer J√≥zsef√©hez hasonl√≠that√≥ botr√°nyba keveredett a saj√°t exhibicionista hajlamai k√∂vetkezt√©ben. N√©h√°ny h√≥napnyi bujdos√°s ut√°n √ļgy t√©rt vissza, hogy Horn Gyula eml√©kezetes v√°llr√°nd√≠t√°sa juthatott esz√ľnkbe, amikor a pufajk√°s m√ļltj√°val szembes√≠tett√©k: ‚ÄěNa, √©s?‚ÄĚ A baloldal az√©rt tart itt a nyugati elvbar√°taival egy√ľtt, mert soha nem voltak ilyen t√≠pus√ļ erk√∂lcsi probl√©m√°i.
A Fidesznek pihen√©sk√©ppen tal√°n j√≥t tenne az ellenz√©ki szerep, de az orsz√°gnak biztosan nem‚ÄĚ

Tizenkét év kormányzás után nem tenne jót a Fidesznek az ellenzéki szerep?

A Fidesznek ‚Äď pihen√©sk√©ppen ‚Äď tal√°n j√≥t tenne, de az orsz√°gnak biztosan nem. A mostani ellenz√©knek semmilyen n√©ven nevezhetŇĎ elk√©pzel√©se nincs a korm√°nyz√°sr√≥l, csak j√≥pof√°nak gondolt bemond√°sokkal pr√≥b√°lja trakt√°lni a nagy√©rdemŇĪt, amelyek r√°ad√°sul egym√°ssal is sz√∂ges ellent√©tben √°llnak. Ebben a kakof√≥ni√°ban az a taktika, hogy mindenki a maga c√©lk√∂z√∂ns√©g√©nek megfelelŇĎ, vonz√≥, min√©l radik√°lisabb, erŇĎsebb √°ll√≠t√°sokat tegyen. Abban b√≠znak, hogy ezen v√°laszt√≥i csoportok mechanikusan √∂sszead√≥dnak, √°m egyelŇĎre nem l√°tok es√©lyt arra, hogy ebbŇĎl ak√°rcsak v√°laszt√≥i t√∂bbs√©g tudna lenni, nemhogy korm√°nyz√≥k√©pes parlamenti erŇĎ. B√°r a 2010 elŇĎtti tapasztalat esik a legnagyobb s√ļllyal a latba, nem kell addig visszamenni az idŇĎben, el√©g, ha megn√©zz√ľk, mi zajlik egyes √∂nkorm√°nyzatokban 2019 ŇĎsze √≥ta. Azokon a telep√ľl√©seken, ahol az ellenz√©ki koal√≠ci√≥ gyŇĎz√∂tt, botr√°ny botr√°nyt k√∂vet, belsŇĎ konfliktusokat, a tartal√©kok fel√©l√©s√©t, az eredm√©nyek amortiz√°l√°s√°t tapasztalhatjuk. P√≥tcselekv√©sk√©nt pedig ostob√°bbn√°l ostob√°bb √∂tletekkel √°llnak elŇĎ, amilyen a sziv√°rv√°nysz√≠nŇĪ mŇĪanyag BLM-szobor a Ferencv√°rosban, az √ļgynevezett m√©hlegelŇĎk vagy √©ppen a fŇĎv√°rost benzingŇĎzbe fullaszt√≥ biciklis√°vok √©s dilett√°ns m√≥don kezelt beruh√°z√°sok. A magyar v√°laszt√≥k persze d√∂nthetnek √ļgy, hogy az ut√≥bbi kell nekik, a demokr√°cia sajnos vesz√©lyes √ľzem. Mindazon√°ltal 2010-ben, 2014-ben √©s 2018-ban az emberek azt √ľzent√©k, hogy egyszer √©s mindenkorra eleg√ľk van a Gyurcs√°ny vezette baloldal b√∂szmes√©g√©bŇĎl, m√°rpedig a baloldalon minden √©s mindenki a r√©gi.

Egy esetleges k√∂vetkezŇĎ Fidesz-korm√°nynak mit kell m√°sk√©pp tennie?

Minden ciklusban √ļj kih√≠v√°sok j√∂nnek, 2018-ban a covidot sem l√°ttuk a horizonton, ahogyan 2014-ben a migr√°nsinv√°zi√≥t sem. Mindaddig, am√≠g az EU nem k√©pes vil√°gos √©s egy√©rtelmŇĪ, a V4-ek √°ll√°spontj√°val gyakorlatilag megegyezŇĎ d√∂nt√©sre r√°sz√°nni mag√°t, vagyis am√≠g nem pr√≥b√°lja meg a migr√°ci√≥t elŇĎid√©zŇĎ probl√©m√°kat helyben megoldani, √©s nem z√°rja le a k√ľlsŇĎ hat√°rokat, addig ez a kih√≠v√°s vel√ľnk marad. Most, hogy Afganiszt√°nb√≥l kivonulnak az ameri¬≠kaiak, mindenkit im√°dkoz√°sra biztatok, nehogy elinduljon egy √ļjabb embert√∂meg Eur√≥pa fel√©, annak ugyanis bel√°thatatlan k√∂vetkezm√©nyei lehetnek. Sokan mondj√°k, hogy a covid sem fog eltŇĪnni teljesen, sŇĎt rendszeres j√°rv√°nyokra kell felk√©sz√ľlni. Az√©rt el is gondolkoznunk a J√≥isten humor√°n: v√©gre egy √©vsz√°zad ut√°n √∂sszeszedt√ľk magunkat, Magyarorsz√°g az ut√≥bbi csaknem tizenk√©t √©vben t√∂rt√©nelme egyik legsikeresebb √©vtized√©t tudhatja maga m√∂g√∂tt, k√∂zben a vil√°g k√∂r√ľl√∂tt√ľnk kezd sz√©tesni. Ez√©rt is nŇĎtt m√°ra a magyar politika jelentŇĎs√©ge nagyobbra, mint amekkora az orsz√°g m√©ret√©bŇĎl √©s s√ļly√°b√≥l fakadna.

Sajt√≥h√≠rek szerint √∂n is a Fidesz jel√∂ltjei k√∂z√∂tt lehet az √°llamfŇĎi posztra. Sz√≠vesen folytatn√° a munk√°t a S√°ndor-palot√°ban?

A Fidesz sok k√ľlsŇĎ szeml√©lŇĎ sz√°m√°ra furcsa k√©pzŇĎdm√©ny, neh√©z meg√©rteni. Ennek egyik oka, hogy akik a k√∂z√∂ss√©g√ľnkben egy bizonyos szintig eljutottak, szinte kiv√©tel n√©lk√ľl nem amb√≠ci√≥t√ļlteng√©sben, hanem ink√°bb amb√≠ci√≥hi√°nyban szenvedtek. P√©ld√°ul amikor 1998-ban korm√°nyz√°si lehetŇĎs√©get kaptunk, nem az volt az elsŇĎ gondolatunk, hogy ki a riv√°lisunk, akit ki tudunk f√ļrni egy b√°rsonysz√©k elnyer√©se c√©lj√°b√≥l, hanem az, vajon meg tudunk-e birk√≥zni a feladattal. SŇĎt, egy idŇĎ ut√°n az a mond√°s terjedt el n√°lunk: aki nagyon akar valamilyen poz√≠ci√≥t, √©ppen azzal bizony√≠tja, hogy biztosan alkalmatlan r√°. √Āder J√°nos eln√∂k √ļr mand√°tuma m√©g j√≥ n√©h√°ny h√≥napig tart, az alkotm√°nyos szab√°lyok √©rtelm√©ben a jel√∂l√©snek m√©g nincs itt az ideje. Ha a megfelelŇĎ idŇĎben felk√©r√©st kapn√©k, akkor sem lenn√©k nagyon lelkes, soha nem volt bennem ilyen t√≠pus√ļ amb√≠ci√≥. M√°s k√©rd√©s, hogy √Āder J√°nos bar√°tomat sem kergett√©k az asztal k√∂r√ľl gyerekkor√°ban a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂ki tiszts√©g√©rt, m√©gis v√°llalta, mert √ļgy √©rezte, ez k√∂teless√©ge, √©s becs√ľlettel teljes√≠tette is. Szinte mindenki √≠gy gondolkodik errŇĎl a k√∂z√∂ss√©g√ľnkben: ha szembe kell n√©zni valamivel, nem t√©r√ľnk ki a feladat elŇĎl. Ahogy azonban mondtam, nem l√°tom, hogy ennek most realit√°sa lenne.

Hogyan telik majd a ny√°ri sz√ľnet?

Zal√°ban √©s P√°p√°n a feles√©gemmel biztosan el fogunk t√∂lteni n√©h√°ny napot a sz√ľleinkn√©l. T√∂rleszteni szeretn√©nk a pand√©mia miatti ad√≥ss√°gainkat, hiszen az elm√ļlt idŇĎszakban legfeljebb maszkban, az udvaron tal√°lkoztunk egy-k√©t r√∂vid l√°togat√°s sor√°n. Ezenk√≠v√ľl augusztusban n√©h√°ny rendezv√©nyre Erd√©lybe vagyok hivatalos, ahol protokoll√°ris k√∂telezetts√©geim teljes√≠t√©se mellett ottani bar√°taimmal is egy√ľtt lehet√ľnk kicsit.

Forr√°s: https://mandiner.hu/cikk/20210707_a_jobboldali_reneszansz_de_facto_be_fog_kovetkezni

Címkék: Politika 

Kövér László az Európai Unióról:

"Ha most lenne népszavazás, én egészen biztosan nemmel szavaznék”

Kövér László az Európai Unióról:

K√∂sz√∂nj√ľk, H√°zeln√∂k √ļr!
Sok millió magyar ember osztja ezt a véleményt!
Magyarorsz√°g egy szuver√©n orsz√°g, amikor csatlakoztunk, akkor partnereket kerest√ľnk, √©s nem gyarmatos√≠t√≥kat. Egyesek fej√©ben m√©g mindig a koloni√°lis gondolkod√°sm√≥d √©l, amivel t√∂nkre fogj√°k tenni az Eur√≥pai Uni√≥t, √©s mint minden uni√≥, ez is sz√©t fog hullani, Jugoszl√°via, Csehszlov√°kia vagy Szovjetuni√≥ sors√°ra fog jutni.

Kövér László: Újfajta totalitárius törekvés veri szét Európát

Az Eur√≥pai Uni√≥t azok teszik t√∂nkre, akik Magyarorsz√°gt√≥l akarj√°k most megv√©deni - hangoztatta az Orsz√°ggyŇĪl√©s eln√∂ke a Kossuth r√°di√≥ Vas√°rnapi √ļjs√°g c√≠mŇĪ mŇĪsor√°ban.

K√∂v√©r L√°szl√≥ az EU jelenlegi √°llapot√°r√≥l sz√≥lva √ļgy fogalmazott: ‚Äěn√©h√°ny nagyarc√ļ nyugati politikus szereti az orrunk al√° d√∂rg√∂lni, hogyha most akarn√°nk bel√©pni az uni√≥ba, akkor √ļgymond nem venn√©nek fel benn√ľnket az √°ll√≠t√≥lagos jog√°llami probl√©m√°ink, illetve a n√©zeteink √©s az √©rt√©tekrŇĎl vallott v√©lem√©ny√ľnk miatt‚ÄĚ.

A h√°zeln√∂k erre reag√°lva azt mondta: ha most lenne n√©pszavaz√°s, ‚Äě√©n eg√©szen biztosan nemmel szavazn√©k‚ÄĚ.

Megjegyezte, a 2003-as csatlakoz√°si n√©pszavaz√°son ‚Äěsem j√≥ sz√≠vvel szavazott igennel‚ÄĚ, de mindent egybevetve az volt a meggyŇĎzŇĎd√©se, hogy az EU-tags√°g Magyarorsz√°gnak olyan √ļj dimenzi√≥t nyit ki, ahol a saj√°t nemzeti √©rdekei √©rv√©nyes√≠t√©s√©re egy kedvezŇĎ, demokratikus √©s civiliz√°lt keretrendszert kap, amelyben r√°ad√°sul anyagilag sem j√°r rosszul.

K√∂v√©r L√°szl√≥ kijelentette: ‚Äěez mind a mai napig igaz‚ÄĚ, majd hangs√ļlyozta, t√°volr√≥l sem gondolja √ļgy, hogy jobb lenne Magyarorsz√°gnak az uni√≥n k√≠v√ľl.

√Āll√°spontja szerint ‚Äěa n√°cik √©s a kommunist√°k ut√°n‚ÄĚ egy √ļjfajta totalit√°rius t√∂rekv√©s veri sz√©t Eur√≥p√°t, amit ‚Äěnevezhet√ľnk hol liberalizmusnak, hol poszthumanizmusnak, hol mit tudom √©n micsod√°nak, teh√°t z√∂ld ŇĎr√ľletnek‚ÄĚ. Hozz√°tette: ‚Äěolyan m√©rt√©kŇĪ agresszi√≥nak vagyunk kit√©ve‚ÄĚ, a normalit√°st√≥l val√≥ olyan m√©rt√©kŇĪ elt√°volod√°st k√∂vetelnek meg szinte normat√≠v m√≥don, ami nemcsak a magyarok ellen√©rz√©s√©t v√°ltja ki, hanem azt szerinte az eur√≥pai emberek d√∂ntŇĎ t√∂bbs√©ge ‚Äěellenszenvvel viseli el‚ÄĚ.

√ögy √∂sszegzett: ha ez √≠gy megy tov√°bb, akkor az Eur√≥pai Uni√≥t azok teszik t√∂nkre, ‚Äěakik tŇĎl√ľnk akarj√°k ebben a pillanatban megv√©deni‚ÄĚ.

K√∂v√©r L√°szl√≥ szerint az EU-ban az erk√∂lcs√∂t mint kateg√≥ri√°t ‚Äěeg√©sz egyszerŇĪen kiszor√≠tott√°k‚ÄĚ, nem l√©tezŇĎnek tekintik, √©s nem t√°mogatj√°k az erk√∂lcs√∂krŇĎl folytatott vit√°t. ‚ÄěDe akkor k√∂ny√∂rg√∂m, hogy az √©rt√©kek azok mirŇĎl sz√≥lnak?‚ÄĚ - vetette fel.

A h√°zeln√∂k szerint ezeket az erk√∂lcsi kereteket nemcsak, hogy feszegetik, hanem sz√°nd√©kosan sz√©tverik az eur√≥pai baloldal k√©pviselŇĎi, akik az Eur√≥pai N√©pp√°rtban ugyan√ļgy megtal√°lhat√≥k, mint a sz√©lsŇĎbaloldalon, a kommunista p√°rtokban.

A 2022-es orsz√°ggyŇĪl√©si v√°laszt√°sokr√≥l sz√≥lva K√∂v√©r L√°szl√≥ arr√≥l besz√©lt, hogy ‚Äěnapr√≥l napra nŇĎ a t√©t‚ÄĚ, ugyanis - mint hangoztatta - ‚Äěha visszaj√∂nnek azok, akik r√©gen kommunist√°knak vallott√°k magukat, ma pedig eur√≥paist√°knak vallj√°k magukat, akkor itt kŇĎ k√∂v√∂n nem marad‚ÄĚ. Szerinte nemcsak az ‚Äěegy√©bk√©nt felem√°s‚ÄĚ rendszerv√°ltoz√°s v√≠vm√°nyait kell megv√©deni j√∂vŇĎre, hanem olyan eredm√©nyeket is, mint a rezsics√∂kkent√©s √©s a csal√°dt√°mogat√°s szerte√°gaz√≥ rendszere.

√ögy v√©lte: az ellenz√©k retorik√°ja √©s politik√°ja is ‚Äěszintet l√©pett‚ÄĚ azzal, hogy ‚Äěgyakorlatilag ny√≠lt zend√ľl√©st hirdettek meg az alkotm√°nyos renddel szemben‚ÄĚ. K√∂v√©r L√°szl√≥ a 20. sz√°zadi t√∂rt√©nelem √©s azon bel√ľl is a Tan√°csk√∂zt√°rsas√°g t√∂rt√©net√©nek tanulm√°nyoz√°s√°t aj√°nlotta az ellenz√©ki k√©pviselŇĎknek, majd kijelentette: ‚Äěa 133 nap ut√°n j√∂tt a 134.‚ÄĚ.

A h√°zeln√∂k √ļgy l√°tja, t√©ves k√∂vetkeztet√©st vontak le az ellenz√©ki k√©pviselŇĎk ‚Äěa volt kommunista n√≥menklat√ļr√°b√≥l sz√°rmaz√≥ tagjaikkal egy√ľtt‚ÄĚ abb√≥l, hogy 1989-90-ben √©s 1994 k√∂z√∂tt ‚Äěsemmif√©le sz√°monk√©r√©s, retorzi√≥ nem t√∂rt√©nt azokkal szemben, akik a diktat√ļr√°t addig a nemzet ellen fenntartott√°k‚ÄĚ. ‚ÄěT√©ves az a hiedelem, hogy ez mindig √≠gy lesz‚ÄĚ - jelentette ki K√∂v√©r L√°szl√≥, √ļgy folytatva: t√©ves az a hiedelem, hogy a magyar t√∂bbs√©g megint eltŇĪri ‚Äěegy terrorista kisebbs√©g randal√≠roz√°s√°t ebben az orsz√°gban‚ÄĚ.

Az ellenz√©ki parlamenti akci√≥kra utalva a h√°zeln√∂k azt is lesz√∂gezte: nem hajland√≥ eltŇĪrni, hogy ‚Äěbolhacirkuszt‚ÄĚ csin√°ljanak az Orsz√°ggyŇĪl√©sbŇĎl √©s sz√°ntsz√°nd√©kkal s√©rtegess√©k a k√©pviselŇĎt√°rsaikat.

Kapcsolódó
Az EU-támogatás nem ajándék, hanem pénznyomtatási engedély
https://mandiner.hu/cikk/20150915_szabo_gergely_az_eu_tamogatas_nem_ajandek_hanem_penznyomtatasi_engedely
Az EU-s források járnak a tagállamoknak. - videó
Teh√°t ezek nem adom√°nyok, hanem ez√©rt cser√©be mi az uni√≥s csatlakoz√°skor megnyitottuk a piacainkat, elszenvedt√ľk az ezzel √∂sszef√ľggŇĎ k√°rokat, megnyitottuk a munkaerŇĎpiacainkat - mondta Orb√°n Bal√°zs a Cseh Katalinnal folytatott vit√°ban.
https://www.facebook.com/FideszHU/videos/633027274073571
Az uniós pénz nem ajándék, a piacunkat adtuk érte
Nem Orb√°n az, aki el akarja venni, hanem a baloldal! Orb√°n az, akik megakad√°lyozza ŇĎket ebben!
https://szamokadatok.hu/Post/2322/Az_unios_penz_nem_ajandek_a_piacunkat_adtuk_erte
A beruh√°z√°sok forr√°sainak 75 sz√°zal√©ka hazai. A marad√©k 25 sz√°zal√©k sem aj√°nd√©k, a piacunkat √©s a munkaerŇĎnket adjuk √©rte
https://szamokadatok.hu/Post/2726/A_beruhazasok_forrasainak_75_szazaleka_hazai_A_maradek_25_szazalek_sem_ajandek_a_piacunkat_es_a_munkaeronket_adjuk_erte
Nincs ingyen az uniós támogatás
LENTNER CSABA: A NYUGATI C√ČGEK EXTRAPROFITOT TERMELTEK, √ČS A P√ČNZT JOBB√ĀRA EL IS VITT√ČK
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/nincs-ingyen-az-unios-tamogatas-10055138/
Bevallotta a német EU-biztos, miért éri meg a kelet-európai országokat támogatni
https://index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/
Babis sem írja alá a pedofiltörvényt elmarasztaló nyilatkozatot
K√∂sz√∂nj√ľk, BabiŇ° √ļr! Akik pedig al√°√≠rt√°k, ŇĎk a pedofilokat, az aberr√°lt bŇĪn√∂zŇĎket v√©dik a gyerekekkel szemben!
https://szamokadatok.hu/Post/3697/Babis_sem_irja_ala_a_pedofiltorvenyt_elmarasztalo_nyilatkozatot
Orb√°n a baloldalnak √©s Br√ľsszelnek:
‚ÄúAk√°rmit is csin√°lnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivist√°kat a gyerekeink k√∂z√© az √≥vod√°kba √©s az iskol√°kba!‚ÄĚ
https://szamokadatok.hu/Post/3694/Orban_a_baloldalnak
Mire k√©sz√ľlnek a balliber√°lisok 2022-ben?
Utcai zavarg√°sokra?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavarg√°sokat, √°rny√©kkorm√°nyz√°st k√©sz√≠t elŇĎ a baloldal.
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket
Egy neonácit véd Karácsony!
Ez a Protasevich nevŇĪ k√∂r√∂z√∂tt bŇĪn√∂zŇĎ azon t√ļl, hogy megszervezte a Belorusz puccsk√≠s√©rletet, egy ukr√°n √∂nk√©ntes neon√°ci z√°szl√≥aljban is szolg√°lt
https://szamokadatok.hu/Post/3520/Egy_neonacit_ved_Karacsony
Ukrajna többé nem zsarolhat, és nem is csapolhatja meg az általunk megvásárolt gázt!
https://szamokadatok.hu/Post/3680/Ukrajna_tobbe_nem_zsarolhat_es_nem_is_csapolhatja_meg_az_altalunk_megvasarolt_gazt
SOHA nem t√©rdel√ľnk le!
Ha valakik azt hiszik, hogy szankci√≥kkal megad√°sra k√©nyszer√≠thetnek benn√ľnket, akkor ŇĎk nem ismerik a magyarokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3692/SOHA_nem_terdelunk_le
A heterof√≥b br√ľsszeli aberr√°ltaknak √ľzenj√ľk
Magyarorsz√°gon az anya nŇĎ, az apa f√©rfi
https://szamokadatok.hu/Post/3690/A_heterofob_brusszeli_aberraltaknak_uzenjuk
10 √©ves az Alapt√∂rv√©ny√ľnk!
Isten, √°ldd meg a magyart!
https://szamokadatok.hu/Post/3338/Ma_10_eves_az_Alaptorvenyunk
Felh√°bor√≠t√≥, √≠zl√©stelen provok√°ci√≥, a magyar √°llamis√°g √©s a nemzeti szimb√≥lumunk m√©ltatlan megcs√ļfol√°sa
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-tobb-tiszteletet-a-magyaroknak
Egy j√≥tan√°cs a j√∂vŇĎre n√©zve
Még sosem voltak ennyire aktuálisak ezek a szavak
https://szamokadatok.hu/Post/3676/Egy_jotanacs_a_jovore_nezve
AmitŇĎl a liber√°lisokat kir√°zza a hideg
Onnan tudjuk, hogy j√≥ √ļton j√°runk, hogy folyamatosan t√°madnak benn√ľnket! (+lista!)
https://szamokadatok.hu/Post/3628/Amitol_a_liberalisokat_kirazza_a_hideg
A pedofilellenes t√∂rv√©ny a gyerekeket v√©di, a pedofilokat pedig b√ľnteti. Akik t√°madj√°k ezt a t√∂rv√©nyt, azok a pedofilokat v√©den√©k, a gyerekeket meg nem!
https://szamokadatok.hu/Post/3603/A_pedofilellenes_torveny_a_gyerekeket_vedi_a_pedofilokat_pedig_bunteti
Vide√≥: Putyin a finneknek: Meg fogjuk v√©deni ettŇĎl a gyermekeinket!
Ahogyan az orosz pedofilellenes t√∂rv√©ny sem s√©rti a kisebbs√©gek jogait, √ļgy a magyar sem korl√°tozza azokat!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/956175885173510
A baloldal nyíltan a pedofilok oldalára állt!
Mi elutasítjuk a gyerekek bántalmazását és verbuválását!
https://szamokadatok.hu/Post/3587/A_baloldal_nyiltan_a_pedofilok_oldalara_allt
A baloldal a pedofilokat félti és a pedofilokat mentegeti
Ki gondolta volna? Azok, akik a 2010 elŇĎtti baloldali korm√°ny √°ltal felfuttatott Kalet√°t a Fideszre kenik, most a pedofilellenes t√∂rv√©ny kapcs√°n agg√≥dnak a szabads√°gjogok√©rt... H√°t nem sz√°nalmas?
https://szamokadatok.hu/Post/3497/A_baloldal_a_pedofilokat_felti_es_a_pedofilokat_mentegeti
Rutte a pedofilokat védi
A holland miniszterelnök szerint Magyarországnak nincs keresnivalója az Európai Unióban
https://szamokadatok.hu/Post/3636/Rutte_a_pedofilokat_vedi
Vide√≥: Putyin a hollandoknak: "Ha n√°lunk megjelenne egy pedof√≠li√°t n√©pszerŇĪs√≠tŇĎ szervezet, Oroszorsz√°g egyes r√©gi√≥iban az emberek fegyvert fogn√°nak. De Hollandi√°ban van ilyen szervezet!"
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/504271424181827
Példátlan incidens a hágai magyar nagykövetség ellen!
https://szamokadatok.hu/Post/3648/Figyelem_Szavazas
Szexu√°lis bŇĪn√∂zŇĎ t√°madja a magyar gyermekv√©delmi t√∂rv√©nyt
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-szexualis-bunozo-tamadja-a-magyar-gyermekvedelmi-torvenyt
Megint diktat√ļr√°znak √©s a h√°zass√°g int√©zm√©ny√©t t√°madj√°k Br√ľsszelben a belf√∂ldi √©s a k√ľlf√∂ldi magyarellenes erŇĎk
https://szamokadatok.hu/Post/2304/Megint_diktaturaznak_es_a_hazassag_intezmenyet_tamadjak_Brusszelben_a_belfoldi_es_a_kulfoldi_magyarellenes_erok
Az anya nŇĎ, az apa f√©rfi
‚ÄúOlyan idŇĎket √©l√ľnk, hogy ezt nem √°rt az Alapt√∂rv√©nyben r√∂gz√≠teni‚ÄĚ /Varga Judit/
https://szamokadatok.hu/Post/2285/Az_anya_no_az_apa_ferfi
A csal√°d az bizony csal√°d! Apa, anya, gyerekek az √∂sszetevŇĎi
https://szamokadatok.hu/Post/2405/Istenes_Bencenek_es_kovetoinek_uzenjuk
A heterof√≥b br√ľsszeli aberr√°ltaknak √ľzenj√ľk: Magyarorsz√°gon az anya nŇĎ, az apa f√©rfi! √Čs ez √≠gy is marad!
Ha a fejetek tetejére álltok, akkor is!
https://szamokadatok.hu/Post/3690/A_heterofob_brusszeli_aberraltaknak_uzenjuk
Hidv√©ghi Bal√°zs vil√°gos √ľzenete (vide√≥val)
Magyarország nem fogad el beavatkozást olyan kérdésekben, amelyekben sosem ruházott hatásköröket az Európai Unióra!
https://szamokadatok.hu/Post/3691/Hidveghi_Balazs_vilagos_uzenete_videoval
A br√ľsszeli rezsim hazai k√©pviselŇĎinek fenyeget√©seire reag√°lt D√∂m√∂t√∂r Csaba
"Nem hagyjuk!!!"
https://szamokadatok.hu/Post/3163/A_brusszeli_rezsim_hazai_kepviseloinek_fenyegeteseire_reagalt_Domotor_Csaba

Forr√°s: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210711-kover-azok-teszik-tonkre-az-europai-uniot-akik-magyarorszagtol-akarjak-most-megvedeni

Címkék: Politika 

Orbán a baloldalnak:

“Akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba!”

Orbán a baloldalnak:

Videó: https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/497862994823653

ūü§ćSz√ľlŇĎk√©nt √≠rjuk: K√∂sz√∂nj√ľk, Minisztereln√∂k √ļr! Gyermekeinket p√©nz√©rt sem adjuk el. Ha zsarolnak, akkor sem enged√ľnk ebbŇĎl!

Ha Br√ľsszel a hazai baloldallal kar√∂ltve esetleg ez√©rt el akarja LOPNI a p√©nz√ľnket, azaz a nek√ľnk j√°r√≥ uni√≥s forr√°sokat, akkor meg vezess√ľk be a hat√°rellenŇĎrz√©st √©s a v√°mad√≥t minden nyugati term√©kre! Garant√°ltan t√∂bb p√©nz√ľnk lesz!

Jegyezze meg mindenki: az uni√≥s p√©nz NEM AJ√ĀND√ČK! A piacunkat adtuk √©rte!
https://szamokadatok.hu/Post/2322/Az_unios_penz_nem_ajandek_a_piacunkat_adtuk_erte

Belgr√°dba √©rkezett Orb√°n Viktor minisztereln√∂k, ahol Aleksandar Vucic szerb √°llamfŇĎvel folytat t√°rgyal√°sokat cs√ľt√∂rt√∂k√∂n - mondta el Havasi Bertalan, a Minisztereln√∂ki Sajt√≥iroda vezetŇĎje. Az indul√°sr√≥l a korm√°nyfŇĎ fot√≥t osztott meg hivatalos Facebook-oldal√°n.

Orb√°n Viktor a k√©phez azt √≠rta: IraŐĀny BelgraŐĀd.

Az egynapos munkal√°togat√°sr√≥l Orb√°n Viktor Szlov√©ni√°ba utazik tov√°bb, p√©nteken ugyanis Ljubljan√°ban rendezik meg a visegr√°di orsz√°gok √©s Szlov√©nia korm√°nyfŇĎi cs√ļcstal√°lkoz√≥j√°t - mondta a sajt√≥fŇĎn√∂k.

Az Eur√≥pai Parlament √©s az Eur√≥pai Bizotts√°g azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivist√°kat beengedj√ľk az iskol√°kba √©s az √≥vod√°kba - mondta a magyar minisztereln√∂k cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Belgr√°dban, √ļjs√°g√≠r√≥knak nyilatkozva.

Orb√°n Viktor √ļgy √©rt√©kelt: hasznos vita volt, az √°ll√°spontok teljesen letisztultak. Minden vil√°gos √©s √©rthetŇĎ: az Eur√≥pai Parlament √©s az Eur√≥pai Bizotts√°g azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivist√°kat √©s szervezeteket beengedj√ľk az iskol√°kba √©s az √≥vod√°kba - mondta.

Magyarorsz√°g ezt nem akarja - sz√∂gezte le. A vita arr√≥l sz√≥l, ki d√∂nt arr√≥l, hogyan nevelj√ľk a gyermekeket. Az eur√≥pai alapszerzŇĎd√©sek szerint ez nyilv√°nval√≥an a magyarok, vagyis nemzeti hat√°sk√∂rbe tartoz√≥ k√©rd√©s.

‚ÄěItt a br√ľsszeli b√ľrokrat√°knak nincs semmi keresnival√≥ja‚ÄĚ - jelentette ki a minisztereln√∂k, hozz√°t√©ve: ‚Äěak√°rmit is csin√°lnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivist√°kat a gyerekeink k√∂z√© az √≥vod√°kba √©s az iskol√°kba‚ÄĚ.

Kapcsolódó:
Mire k√©sz√ľlnek a balliber√°lisok 2022-ben?
Utcai zavarg√°sokra?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavarg√°sokat, √°rny√©kkorm√°nyz√°st k√©sz√≠t elŇĎ a baloldal.
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket
Egy neonácit véd Karácsony!
Ez a Protasevich nevŇĪ k√∂r√∂z√∂tt bŇĪn√∂zŇĎ azon t√ļl, hogy megszervezte a Belorusz puccsk√≠s√©rletet, egy ukr√°n √∂nk√©ntes neon√°ci z√°szl√≥aljban is szolg√°lt
https://szamokadatok.hu/Post/3520/Egy_neonacit_ved_Karacsony
Ukrajna többé nem zsarolhat, és nem is csapolhatja meg az általunk megvásárolt gázt!
https://szamokadatok.hu/Post/3680/Ukrajna_tobbe_nem_zsarolhat_es_nem_is_csapolhatja_meg_az_altalunk_megvasarolt_gazt
SOHA nem t√©rdel√ľnk le!
Ha valakik azt hiszik, hogy szankci√≥kkal megad√°sra k√©nyszer√≠thetnek benn√ľnket, akkor ŇĎk nem ismerik a magyarokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3692/SOHA_nem_terdelunk_le
A heterof√≥b br√ľsszeli aberr√°ltaknak √ľzenj√ľk
Magyarorsz√°gon az anya nŇĎ, az apa f√©rfi
https://szamokadatok.hu/Post/3690/A_heterofob_brusszeli_aberraltaknak_uzenjuk
10 √©ves az Alapt√∂rv√©ny√ľnk!
Isten, √°ldd meg a magyart!
https://szamokadatok.hu/Post/3338/Ma_10_eves_az_Alaptorvenyunk
Felh√°bor√≠t√≥, √≠zl√©stelen provok√°ci√≥, a magyar √°llamis√°g √©s a nemzeti szimb√≥lumunk m√©ltatlan megcs√ļfol√°sa
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-tobb-tiszteletet-a-magyaroknak
Egy j√≥tan√°cs a j√∂vŇĎre n√©zve
Még sosem voltak ennyire aktuálisak ezek a szavak
https://szamokadatok.hu/Post/3676/Egy_jotanacs_a_jovore_nezve
AmitŇĎl a liber√°lisokat kir√°zza a hideg
Onnan tudjuk, hogy j√≥ √ļton j√°runk, hogy folyamatosan t√°madnak benn√ľnket! (+lista!)
https://szamokadatok.hu/Post/3628/Amitol_a_liberalisokat_kirazza_a_hideg
A pedofilellenes t√∂rv√©ny a gyerekeket v√©di, a pedofilokat pedig b√ľnteti. Akik t√°madj√°k ezt a t√∂rv√©nyt, azok a pedofilokat v√©den√©k, a gyerekeket meg nem!
https://szamokadatok.hu/Post/3603/A_pedofilellenes_torveny_a_gyerekeket_vedi_a_pedofilokat_pedig_bunteti
Vide√≥: Putyin a finneknek: Meg fogjuk v√©deni ettŇĎl a gyermekeinket!
Ahogyan az orosz pedofilellenes t√∂rv√©ny sem s√©rti a kisebbs√©gek jogait, √ļgy a magyar sem korl√°tozza azokat!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/956175885173510
A baloldal nyíltan a pedofilok oldalára állt!
Mi elutasítjuk a gyerekek bántalmazását és verbuválását!
https://szamokadatok.hu/Post/3587/A_baloldal_nyiltan_a_pedofilok_oldalara_allt
A baloldal a pedofilokat félti és a pedofilokat mentegeti
Ki gondolta volna? Azok, akik a 2010 elŇĎtti baloldali korm√°ny √°ltal felfuttatott Kalet√°t a Fideszre kenik, most a pedofilellenes t√∂rv√©ny kapcs√°n agg√≥dnak a szabads√°gjogok√©rt... H√°t nem sz√°nalmas?
https://szamokadatok.hu/Post/3497/A_baloldal_a_pedofilokat_felti_es_a_pedofilokat_mentegeti
Rutte a pedofilokat védi
A holland miniszterelnök szerint Magyarországnak nincs keresnivalója az Európai Unióban
https://szamokadatok.hu/Post/3636/Rutte_a_pedofilokat_vedi
Vide√≥: Putyin a hollandoknak: "Ha n√°lunk megjelenne egy pedof√≠li√°t n√©pszerŇĪs√≠tŇĎ szervezet, Oroszorsz√°g egyes r√©gi√≥iban az emberek fegyvert fogn√°nak. De Hollandi√°ban van ilyen szervezet!"
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/504271424181827
Példátlan incidens a hágai magyar nagykövetség ellen!
https://szamokadatok.hu/Post/3648/Figyelem_Szavazas
Szexu√°lis bŇĪn√∂zŇĎ t√°madja a magyar gyermekv√©delmi t√∂rv√©nyt
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-szexualis-bunozo-tamadja-a-magyar-gyermekvedelmi-torvenyt
Megint diktat√ļr√°znak √©s a h√°zass√°g int√©zm√©ny√©t t√°madj√°k Br√ľsszelben a belf√∂ldi √©s a k√ľlf√∂ldi magyarellenes erŇĎk
https://szamokadatok.hu/Post/2304/Megint_diktaturaznak_es_a_hazassag_intezmenyet_tamadjak_Brusszelben_a_belfoldi_es_a_kulfoldi_magyarellenes_erok
Az anya nŇĎ, az apa f√©rfi
‚ÄúOlyan idŇĎket √©l√ľnk, hogy ezt nem √°rt az Alapt√∂rv√©nyben r√∂gz√≠teni‚ÄĚ /Varga Judit/
https://szamokadatok.hu/Post/2285/Az_anya_no_az_apa_ferfi
A csal√°d az bizony csal√°d! Apa, anya, gyerekek az √∂sszetevŇĎi
https://szamokadatok.hu/Post/2405/Istenes_Bencenek_es_kovetoinek_uzenjuk
A heterof√≥b br√ľsszeli aberr√°ltaknak √ľzenj√ľk: Magyarorsz√°gon az anya nŇĎ, az apa f√©rfi! √Čs ez √≠gy is marad!
Ha a fejetek tetejére álltok, akkor is!
https://szamokadatok.hu/Post/3690/A_heterofob_brusszeli_aberraltaknak_uzenjuk
Hidv√©ghi Bal√°zs vil√°gos √ľzenete (vide√≥val)
Magyarország nem fogad el beavatkozást olyan kérdésekben, amelyekben sosem ruházott hatásköröket az Európai Unióra!
https://szamokadatok.hu/Post/3691/Hidveghi_Balazs_vilagos_uzenete_videoval
A br√ľsszeli rezsim hazai k√©pviselŇĎinek fenyeget√©seire reag√°lt D√∂m√∂t√∂r Csaba
"Nem hagyjuk!!!"
https://szamokadatok.hu/Post/3163/A_brusszeli_rezsim_hazai_kepviseloinek_fenyegeteseire_reagalt_Domotor_Csaba

Forr√°s: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210708-orban-viktor-irany-belgrad

Címkék: Politika