A Gyurcsány-Dobrev oligarcha klán a vírusnak drukkol, adatokat gyűjt, emberéletek ezreit veszélyeztetik

Nekik a hatalom kell. Az életünk nekik csak "aprópénz"

A Gyurcsány-Dobrev oligarcha klán a vírusnak drukkol, adatokat gyűjt, emberéletek ezreit veszélyeztetik

A balliberális ellenzék azon túl, hogy a javadat akarja (a pénzedet, az ingatlanodat, a gépkocsidat, a megtakarításodat, a cégedet, a kötvényeidet, az ékszereidet, a jogaidat) most már az életedre is tör.

🔴 Tovább folytatódik Gyurcsány Ferencék halálkampánya. Miközben az unió nem biztosít kellő mennyiségű vakcinát, Gyurcsányék azért kampányolnak, hogy Magyarország NE vegyen oltóanyagot más forrásból, ezáltal legyen több halott, amit a kormányra fognak. Nemrég még az orosz vakcinát nevezték "emberkísérletnek", aztán miután Merkel tárgyalt Putyinnal, elhallgattak. Most a kínai vakcina van terítéken. Ezek normálatlanok komolyan azt hiszik, hogy az a BIZTONSÁGOS vakcina, amit KÜLFÖLDÖN hagytak jóvá? Brüsszelben? Nekünk az a vakcina kell, amit a MAGYAR hatóság hagy jóvá, és vállal ezzel FELELŐSSÉGET.

Gyurcsány Ferencék újra meg akarják akadályozni a sikeres védekezést, ezúttal aláírásgyűjtésbe kezdenek a vakcinabeszerzés ellen – reagált Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Demokratikus Koalíció halálkampányának a következő elemére, amelyben petíciót indítottak a kínai vakcinabeszerzés ellen. Úgy tűnik, a DK tartja magát ahhoz az elképzeléséhez, amelyet a balliberális Krekó Péter fogalmazott meg: „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket.”

A Demokratikus Koalíció minden eszközzel akadályozza a kormány sikeres járványügyi-védekezését. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy véli, elképesztő az a felelőtlenség, amit Gyurcsány Ferenc és pártja megenged magának.

A kormánypárti politikus arra reagált, hogy a Demokratikus Koalíció bejelentette, petíciót indít, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség.

„Mindenki tudja, hogy a járvány megoldása a vakcina. Az is egyre nyilvánvalóbb már egész Európa számára, hogy nem lehet csak a Pfizer vakcinára várni, több irányból kell beszerezni vakcinát. Azt is elmondtuk, hogy csak a magyar szakemberek engedélyével válik egy vakcina használhatóvá, sőt Orbán Viktor tegnapi rádióinterjújában újfent leszögezte: a tömeges oltás megkezdésekor minden állampolgár választhat az engedélyezett vakcinák közül, tehát senkinek sem kötelező az egyik, vagy a másik” – nyomatékosította a kormánypárt kommunikációs igazgatója. Hollik hangsúlyozta: Gyurcsányék petíciója semmi mást nem szolgál, csak a járvány elleni védekezés lelassítását, mindezt színtiszta hatalomvágyból.

„Úgy látszik, Gyurcsánynak az emberélet sem drága a hatalom megszerzéséért. Szégyen!” – zárta közleményét Hollik István. A politikus arra reagált, hogy Gyurcsányék a vakcina ellen kampányolnak.

A Kormányzati Tájékoztató Központ is megerősítette: Magyarországon az oltás önkéntes, az emberek önként döntenek arról, hogy beoltatják-e magukat. „A magyar orvosok csak olyan vakcinával oltanak, amit a magyar egészségügyi hatóságok biztonságosnak ítélnek és amit Magyarországon kívül más országban is használnak. A brüsszeli beszerzésből érkező vakcinák nagyon lassan érkeznek, ha csak ezekre számítunk, akkor a korlátozásokat szeptembernél előbb nem lehet feloldani” – mutatott rá a Kormányzati Tájékoztató Központ, kiemelték: ezért a kormány azon dolgozik, hogy több forrásból többféle vakcina álljon minél hamarabb a magyar emberek rendelkezésére!

„A vakcina nem politikai kérdés, a vakcinával életeket lehet menteni. Gyurcsány Ferenc pártja felelőtlen és veszélyes játékba kezd, amikor az oltás ellen buzdít!” – zárták közleményüket.

A Fidesz külön közleményben hívta fel a figyelmet Gyurcsány Ferenc életeket veszélyeztető kampányára.

„A baloldal az első vakcinaszállítmány megérkezésétől fogva az oltások ellen kampányol. Január óta világos Gyurcsány stratégiája, hiszen egy baloldali elemző elárulta: a Gyurcsány vezette baloldal célja, hogy minél hosszabb ideig tartson a járvány. Gyurcsány Ferenc a magyar emberek élete árán akarja megszerezni a hatalmat, ezért buzdít az oltások ellen. A Fidesz–KDNP egyetért a kormánnyal abban, hogy a magyar emberek minél gyorsabban juthassanak biztonságos és hatékony vakcinához, legyen az nyugati vagy keleti” – közölte a nagyobbik kormánypárt, utalva arra, hogy a balliberális

Krekó Péter, a Political Capital elemzőintézet vezetője úgy fogalmazott a Politico című brüsszeli hírportálnak, hogy „a tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket”.

Bayer Zsolt, lapunk publicistája a CitizenGO oldalán petíciót indított a baloldal halálkampánya ellen, amelynek alapját Krekó kijelentése szolgáltatta. A petíciót eddig több mint 22 ezren írták alá. Mint korábban beszámoltunk róla: a baloldal halálkampánya sajnos azonban nem csak Krekó kijelentésén érhető tetten. Az MSZP-s Korózs Lajos halálozási statisztikákat hamisított, valamint egy gyomorforgató propagandavideót is készített, amelyben azt bizonygatja egy magát mentősnek mondó nővel, hogy a tavaszi kórházkiürítések miatt tíz betegből kilenc elhunyt. Kiderült: a Korózs által bemutatott nő se nem mentőtiszt, sem pedig ápoló. Sajnos hosszan lehetne folytatni a sort, a Jobbik a koronavírus elleni vakcinák körüli bizonytalanságot próbálta politikai tőkévé kovácsolni, Szabó Tímea pedig a kormány oltási tervéről és az oltásokról hazudozott az ATV-n az elmúlt napokban.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/tovabb-folytatodik-a-gyurcsany-ferencek-halalkampanya-9234599/
https://www.facebook.com/hollikistvan/posts/1597329010465444
Az oligarchák adatgyűjtő, oltásellenes felhívása: https://www.facebook.com/dk365/posts/3622749731148748

Címkék: Politika 

"Vakon lőné a fasisztákat" Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára pártjának egyik tagja

"Vakon lőné a fasisztákat" Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára pártjának egyik tagja

Gyűrüs Károly, az ellenzék tatai önkormányzati képviselője, aki a 2019-es választásokon listáról került be a helyi képviselő-testületbe a Demokratikus Koalíció jelöltjeként, 2021. január 13-án azzal viccelődött a Facebook-oldalán, hogy vakon fogja lelőni a „fasisztákat”.

Gyurcsány Ferenc tatai embere egy szemészeti vizsgálatra való időpontegyeztetés kapcsán jutott erre a következtetésre. Megdöbbentő, hogy az önkormányzati képviselő, aki számos alkalommal mutatkozott nyilvánosan a DK vezetőivel, többek között Dobrev Klárával, ilyen könnyedén jut el emberéletek kioltásának gondolatáig, az pedig a 20. századi magyar történelmi tapasztalok és az elmúlt napok eseményei után egyenesen ijesztő, hogy a Demokratikus Koalíció tagja így gondolkodik arról, hogyan kell fellépni a politikailag más véleményen lévőkkel szemben.

Az ellenzék a Capitoliumnál történt események után minden eszközzel azon van, hogy a magyar jobboldalt erőszakosnak állítsa be, ehhez képest képviselői napról napra egyre agresszívabb megnyilvánulásokkal jelentkeznek. Persze mindez nem meglepő, hiszen vezérük, Gyurcsány Ferenc már 2020 augusztusában levegőtlen világot ígért a jobboldaliaknak, akik, ha rajta múlik, minden értelemben földönfutók lesznek. Ez a félelemkeltő, gyűlölködő, a legalapvetőbb emberi értékeket is semmibe vevő hozzáállás jelentkezett már korábban Tatán is, amikor tavaly egy helyi ellenzéki Facebook-csoportban a momentumos önkormányzati képviselő, dr. Popovics Judit posztja alatt mesterlövésszel fenyegették Michl József, Fidesz-KDNP-s polgármestert. Gyűrüs Károly egyik Dobrev Klárával készült fotóján szerepel, hogy közös ellenzéki listát akar 2022-ben. Vajon az általa lelövésre szánt „fasiszták” is erre vágynak? Erre azért nem mernénk vakon fogadni.

Címkék: Politika 

Semmibe vesznek 50 millió embert, és a Momentum szerint tudják ki a hibás ebben?

nem fogják kitalálni... Maga Orbán Viktor

Semmibe vesznek 50 millió embert, és a Momentum szerint tudják ki a hibás ebben?

Jourovának és haverjainak (pl. Dobrev, Donáth Anna, Cseh Katalin, Ujhelyi, Gyöngyösi persze fontosak a szexuális kisebbségek, a bevándorlás, a mindenféle mondvacsinált műbalhék, de az 50 millió őshonos, saját hazájában kisebbségben élő nem fontos, ők a feláldozhatók.

🔴 Videó arról, hogy mi is történt: https://www.facebook.com/vincze.lorant.2019/videos/237411961256092

Egymilliónál is több aláírás gyűlt össze, ám az Európai Bizottság szerint nincs hatásköre az EU-nak, hogy a kisebbségi jogvédelem terén jogszabályokat alkosson.
Az Európai Bizottság az aláírásgyűjtés lezárulta és az Európai Parlament ajánlása után sem fog jogalkotási eljárást kezdeményezni a kisebbségi jogvédelem ügyében – derül ki a Bizottság pénteken közzétett összefoglalójából. A dokumentumból kiderül, hogy a bizottság szerint az EU-nak nincs általános jogalkotási hatásköre a nemzeti kisebbségek védelme és a kisebbségi nyelvhasználat terén, ez tagállami hatáskör.

Mint ismert, a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezés – mely főként az őshonos nemzeti kisebbségek nyelvhasználati jogaira és az általuk lakott régiók anyagi támogatására koncentrál – az első olyan polgári kezdeményezés, amely elsöprő, kétharmados többséggel elnyerte az Európai Parlament hivatalos jóváhagyását múlt decemberben. A 2013-ban indított kezdeményezés hosszú utat járt be, mivel az Európai Bizottság csak az uniós bíróság ítélete után regisztrálta a javaslatcsomagot, így vált európai üggyé is.

Vincze Loránt, az RMDSZ EP-képviselője szerint „az Európai Bizottság cserben hagyta az őshonos kisebbségeket”. Közleményében a képviselő úgy értékelt: „Az EB azoknak a kérését utasította el, akik számára az európai nyelvi és kulturális hagyaték megőrzése nem egy jól hangzó szlogen, hanem a mindennapok kihívása.” Vincze Loránt a kezdeményezők nevében köszönetet mondott mindazoknak, akik mindvégig hittek az ügyben, hangsúlyozva, hogy „az elmúlt nyolc év alatt értéket teremtettünk: soha nem volt ekkora nemzetközi sikere az erdélyi magyar közösségnek”.

Az Európai Bizottság cserben hagyta a nemzeti kisebbségeket – Vincze Loránt a Mandinernek

Ha a szexuális kisebbségek vagy a bevándorlás ügyében eljárhat az Európai Bizottság, akkor a nemzeti kisebbségek ügyében miért nem? – teszi fel a kérdést lapunknak adott interjúban Vincze Loránt, a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezést jegyző szervezet elnöke, aki szerint az unió értékeit semmibe vették. Az Európai Nemzetiségek Föderatív Unióját (FUEN) vezető RMDSZ-es EP-képviselő kiemelte: az EB példátlan módon ment szembe az Európai Parlamenttel is, de a FUEN nem hagyja magát.
Úgy látszik, hiába a több mint egymillió aláírás.

Az Európai Bizottság cserben hagyta a nemzeti kisebbségeket, ez egyértelmű. De szomorú nap ez az európai demokrácia számára is, hiszen az Európai Parlament többségével szembemenve döntött így az EB. Korábban nem volt még olyan kezdeményezés, amely esetében az EP politikai jelzést fogadott volna el, arra sem, hogy ezt gyakorlatilag minden frakció támogatta – hogy ezzel ment szembe az EB, az a parlament szempontjából is elfogadhatatlan, ráadásul demokráciadeficitet is okozott azzal, hogy egyértelművé tette, hogy szembemegy a Lisszaboni Szerződéssel, és esze ágában sincsen az európai polgári kezdeményezést, mint legitim jogi eszközt érvényesíteni.

📌 Az indoklás szerint az EU-nak nem hatásköre a jogalkotás ebben a témában…
Az Európai Bíróság korábbi döntése lehetővé tette azt, hogy az EB törvényalkotást indítson ebben a témában, hiszen a döntés kimondta, hogy ez jogában áll a nyelvi és kulturális sokszínűség védelmében, és az EB nem is hivatkozott kompetenciabeli hiányokra. Egész egyszerűen nem akart ebben a témában jogalkotást indítani

📌 Mi az oka ennek a – finoman szólva – hirtelen jött bátortalanságnak az EB részéről ebben a témában?
Ez nem bátortalanság, ez egy egyértelmű elutasítás.

📌 Mennyiben lehet emögött ellenérdekelt államok lobbiereje?
Biztosan ott volt, de én úgy tudom, hogy a bizottságnak és az uniónak éppen az a célja, hogy a nemzetállami érdekeken felülemelkedve az uniós érdekeket előmozdító intézkedéseket hozzon, és a nyelvi és kulturális sokszínűség egyértelműen egy ilyen téma.

📌 A kisebbségekkel úgy általában nem ennyire elutasító az EB.
Azt tudjuk, érezzük, erről szól a történelem, hogy a nyelvi és nemzetiségi kisebbségek ügyei történelmi érzékenységet jelent nagyon sok tagállamban, de talán eljött volna az ideje annak, hogy ezen felülemelkedjünk. Az EB előszeretettel támogat sokféle kisebbséget, legyen szó akár a szexuális kisebbségek, az új bevándorlók vagy a romák, ami rendben is van, de akkor miért utasítja el a nemzeti kisebbségek esetében ugyanilyen intézkedések meghozatalát? Ez kettős mérce, és ellentmond az EU közös rendelkezései 2. cikkelyében foglalt értékeinek, amely a kisebbségek védelméről beszél minden értelemben, beleértve a nemzeti kisebbségekhez tartozó személyek védelmét is. Ez így ebben a formában a jogállamiság elleni lépés.

📌 Milyen jogorvoslati lehetőségek vannak ilyenkor?
Meg kell vizsgálnunk a jogi és politikai lehetőségeket a továbblépésre, de egyértelmű, hogy a végére ért a Minority Safepack kezdeményezés. Ilyen vagy olyan módon azonban mindenképpen folytatódik az a munka, ami elkezdődött ebben a témában, új eszközöket, új eljárásokat kell találnunk, nem kizárva azt is, hogy jogi és politikai síkon erre még választ adunk. Mindenképpen hatalmas érték az, amit felépítettünk az elmúlt 8 esztendőben a támogatók által, és ezt a munkát folytatni kell, erre kötelez minket az 1,1 millió aláíró, a bennünket támogató közösségek, tagállamok, nemzeti parlamentek, régiók, tehát van mire támaszkodva folytatni. És bízom benne, hogy a mai döntését egyszer megbánva az EB belátja, hogy hibázott, és kedvezően viszonyul a nemzeti kisebbségekhez. Polgári kezdeményezést indítani ez ügyben már nem érdemes, viszont mindenképpen meg kell találnunk a módját, hogy megvédjük nemzeti és kulturális értékeinket. Ezt soha nem adhatjuk fel.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20210115_minority_safepack_europai_bizottsag_vincze_lorant
https://mandiner.hu/cikk/20210115_elutasitotta_az_europai_bizottsag_a_minority_safepacket
https://mandiner.hu/cikk/20210115_az_europai_bizottsag_sajnos_elutasitotta_a_minority_safepack_javaslatait
https://szamokadatok.hu/Post/1502/Ujraindult_az_alairasgyujtes_a_Nemzeti_Regiok_ugyeben

Címkék: Politika 

Gyurcsányék vagy Orbánék ártanak Magyarországnak?

Hajmeresztő nyilatkozatot tett Vadai Ágnes, Gyurcsány honvédelmi államtitkára

Gyurcsányék vagy Orbánék ártanak Magyarországnak?

(A cikk végén: Gyurcsányék honvédelmi "intézkedése" és az Orbán-kormány intézkedései)

163 magyar katona vett részt külföldi kiképzésen (TRAGÉDIA, ugye?) de a tornából felmentett, a Magyar Honvédséget leépítő Gyurcsányéknak az a bajuk, hogy közülük 1 Orbán Viktor fia volt.
Akkor nem volt bajuk, amikor a járvány elején 20 000 amerikai katona éppen Európában kaptak kiképzést! Olyan ez, mint amikor minden kétszázadik közbeszerzést Mészárost nyeri, és nekik ez problémát jelent, mikor az első 199-et NEM Mészáros nyerte.
Ebből is látszik, hogy a baloldalnak az lenne az ideális világ, ha minden Fideszes eltűnne a Föld színéről és senki semmit nem csinálna (még építő, honvédő tevékenységet sem)

Megszoktuk már, hogy a baloldalnak semmi sem számít, ha vélt vagy valós politikai haszonszerzésről van szó. Ezúttal épp nem a vírus elleni védekezést támadják, hanem a katonaságot, méghozzá Orbán Viktor miniszterelnök fián, Orbán Gáspáron keresztül. Most az a baj, hogy a kormányfő fia két másik magyar katonával egyetemben külföldön kapott kiképzést.

Arról azonban nem szól a fáma, hogy a külföldi kiképzések bevett gyakorlatnak számítanak, mi több, a NATO rendszerében kifejezetten elvárás is a részvétel.

Az elmúlt években 163 fő vett részt katonai kiképzésen.
A tisztek részvétele hat hónapot meghaladó nemzetközi képzéseken az elmúlt években így alakult:
- Harcászati szintű képzésen (hadnagy, százados) részt vevő állomány: 84 fő,
- Hadműveleti szintű képzésen (őrnagy, alezredes) részt vevő állomány: 25 fő,
- Stratégiai szintű képzésen (ezredes, tábornok) részt vevő állomány: 54 fő.

Az rejtély, hogy a tornából felmentett baloldalnak miért gond, hogy magyar katonák olyan elit iskolákban kaphatnak kiképzést, mint például a brit Királyi Katonai Akadémia (Sandhurst Royal Military Academy).
A kiképzések igen komoly mentális és fizikai felkészültséget igényelnek.

Érdemes megnézni ezt a videót: https://youtu.be/hnEaKAs0bac
Nem gyerekjáték!

Visszatérve a baloldalra.
Idézzük fel bátran Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára 2018-as interjúját.

Az első Orbán-kormány ciklusának végén, 2002-ben a honvédség 45 ezer főből állt, a magyar társadalmat, gazdaságot romba döntő nyolcéves szocialista–szabad demokrata kormányzás után 2010-re 23 950 főben maximálták a létszámot úgy, hogy közben a kötelező sorkatonaságot is megszüntették. Az akkori baloldali-liberális politikába pontosan beleillett a Magyar Honvédség leépítése, ez egy tudatos lépés volt részükről. A sereg azonban nemcsak létszámában, hanem technikai eszközeit, harci képességeit tekintve is óriási veszteségeket szenvedett el a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormányok idején: felszámolták az önjáró tüzérséget és a harckocsizó csapatok döntő többségét, lánctalpas gyalogsági harcjármű nélkül maradtak az alakulatok, a légierő szállítóképessége is csaknem megszűnt. A laktanyák, szolgálati helyek jó részét pedig bezárták. Mindössze 17 (!) fő tartalékos katonája maradt a honvédségnek. Ez így nem maradhatott, ezért 2010 óta több lépésben növeltük a honvédség létszámát – fogalmazott az államtitkár.

A baloldal ugyanott folytatná, ahol 2010-ben abbahagyta.

Kapcsolódó cikkek:
📌 Emlékeztető: Így tették tönkre Gyurcsányék a Magyar Honvédséget
https://szamokadatok.hu/Post/1875/Emlekezteto_Igy_tettek_tonkre_Gyurcsanyek_a_Magyar_Honvedseget
📌 63.000 amerikai katona állomásozik Európában állandó jelleggel. 20 000 katona vett részt a kiképzésben, 0 katona a védekezésben.
https://szamokadatok.hu/Post/642/63000_amerikai_katona_allomasozik_Europaban_allando_jelleggel_
📌 Tisztté avatták Orbán Gáspárt, a miniszterelnök fiát
https://szamokadatok.hu/Post/1740/Tisztte_avattak_Orban_Gaspart_a_miniszterelnok_fiat
📌 Így fejlődött a Magyar Honvédség és újjászülető hadiparunk 2020-ban
https://szamokadatok.hu/Post/2606/Igy_fejlodott_a_Magyar_Honvedseg_es_ujjaszuleto_hadiparunk_2020-ban
📌 Újabb 40 páncélozott jármű érkezik a honvédséghez
https://szamokadatok.hu/Post/2540/Ujabb_40_pancelozott_jarmu_erkezik_a_honvedseghez
📌 Hadiipar-fejlesztés Magyarországon: Honvédelem, üzlet, munkahelyek!
https://szamokadatok.hu/Post/2527/Hadiipar-fejlesztes_Magyarorszagon_Honvedelem_uzlet_munkahelyek
📌 NASAMS légvédelmi rakétarendszert kap a Magyar Honvédség
https://szamokadatok.hu/Post/2339/NASAMS_legvedelmi_raketarendszert_kap_a_Magyar_Honvedseg
📌 Újabb Airbus helikopterek érkeznek a szolnoki bázisra
https://szamokadatok.hu/Post/2270/Ujabb_Airbus_helikopterek_erkeznek_a_szolnoki_bazisra
📌 Haderőfejlesztés és modernizálás
https://szamokadatok.hu/Post/2056/Haderofejlesztes_es_modernizalas
📌 Magyarországi gyártású harckocsik, nem álom - valóság!
https://szamokadatok.hu/Post/1870/Magyarorszagi_gyartasu_harckocsik_nem_alom_-_valosag
📌 Újabb Leopard harckocsik érkeztek Tatára
https://szamokadatok.hu/Post/1859/Ujabb_Leopard_harckocsik_erkeztek_Tatara
📌 Zrínyi 2026 Program - a Magyar Honvédség fejlesztése mindannyiunk és hazánk érdekében!
https://szamokadatok.hu/Post/1313/Zrinyi_2026_Program_-_a_Magyar_Honvedseg_fejlesztese_mindannyiunk_es_hazank_erdekeben
📌 Megérkezett Budapestre a magyar állam szélestörzsű áruszállító repülőgépe!
https://szamokadatok.hu/Post/2119/Megerkezett_Budapestre_a_magyar_allam_szelestorzsu_aruszallito_repulogepe
📌 Zrínyi 2026 Program: Deszantolásra is alkalmas katonai gépeket vesz Magyarország.
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/215870306556777
📌 Videó: Nincs erős ország erős hadsereg nélkül.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/655442785111279
📌 Liberális könnyek hullanak: új radarokat vásárol a Magyar Honvédség
https://szamokadatok.hu/Post/2473/Liberalis_konnyek_hullanak_uj_radarokat_vasarol_a_Magyar_Honvedseg

Forrás: https://888.hu/sivalkodjatok/a-baloldalnak-most-azzal-van-baja-hogy-magyar-katonak-kulfoldon-kapnak-kikepzest-4294063/
Vadai fröcsögése: https://www.facebook.com/vadaiagnes/posts/3621268251297020

Címkék: Politika 

Ki itt az erőszakos?

A baloldal kommunista módszert alkalmaz

Ki itt az erőszakos?

🔴 Kommunista módszer: vádold ellenséged azzal, amit magad követsz el. A baloldal azt hazudja, hogy a Fidesz erőszakos, közben ők azok. Íme a tények: megfélemlítés, utcai zavargások, rasszizmus szítása, törvénytelenségre, keresztényellenesség, káoszra való buzdítás.

Kapcsolódó fontos cikkek. Az aktuális írás folytatódik a linkek után!
📌 Gyurcsány demokráciája
https://szamokadatok.hu/Post/2638/Gyurcsany_demokraciaja
📌 Ezt tette Magyarországgal a baloldal (lista)
https://szamokadatok.hu/Post/2351/Megszolalt_a_DK-s_Varju_eladositas_ugyben
📌 A színes forradalmak mindenhol egy forgatókönyv szerint készülnek
https://szamokadatok.hu/Post/2335/A_szines_forradalmak_mindenhol_egy_forgatokonyv_szerint_keszulnek
📌 Nem a rendőröktől kell félni, hanem az erőszakos, szélsőséges, anarchista liberálisoktól!
https://szamokadatok.hu/Post/2309/Nem_a_rendoroktol_kell_felni_hanem_az_eroszakos_szelsoseges_anarchista_liberalisoktol
📌 Utcai zavargásokat éltet és a demokratikusan megválasztott lengyel kormány ellen hergel a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2218/Utcai_zavargasokat_eltet_es_a_demokratikusan_megvalasztott_lengyel_kormany_ellen_hergel_a_Momentum
📌 Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készül a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2199/Politikai_uldozesre_a_jogallam_lebontasara_a_fideszesekkel_valo_fizikai_leszamolasra_keszul_a_Momentum
📌 Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
📌 Árnyékkormányt készítenek elő
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket

Ki itt az erőszakos? – az ellenzék agresszív megmozdulásai.

A baloldal Trumphoz és a washingtoni Capitoliumba betörő tüntetőkhöz hasonlítja Orbán Viktort és a jobboldal híveit, mondván: erőszakosak, nem tudják elviselni a vereséget. Megnéztük, hogy állnak ezzel az ellenzéki politikusok.
A csütörtöki washingtoni eseményeket követően, amelyek során a Trump-párti tüntetők egy része, meg antifasiszták és legalább egy BLM-aktivista (!) betörtek a Capitolium épületébe, a magyar ellenzéki politikusok elkezdték teljes erővel hirdetni legújabb narratívájukat. Eszerint Trump nem tudja elfogadni a vereséget, és erőszakhoz vezető társadalmi válságba taszítja Amerikát, pontosan úgy, ahogy Orbán Viktor és hívei teszik Magyarországgal.

Azzal most bővebben nem foglalkozunk, hogy az alapállítás milyen mértékben tartalmaz igazságot, inkább azt vizsgáljuk, megállja-e a helyét a párhuzam, és hogy valójában kik azok, akik képtelenek elfogadni a választási vereséget, és akik erőszakot alkalmaznak politikai ellenfeleikkel és a más véleményen lévőkkel szemben.

E célból összegyűjtöttünk néhányat a balliberális oldal politikusainak az elmúlt években tapasztalt kifejezetten erőszakos megnyilvánulásaiból, valamint felidézzük azt is, mi történt a Fidesz-KDNP újabb kétharmados győzelmét hozó 2018-as országgyűlési választásokat követően.

📌 Méltósággal veszíteni? Szembenézni a valósággal?

A jobboldali győzelem után a DK és a Jobbik sem ismerte el a választási vereséget. A leendő kormány elleni szinte azonnal megkezdődő tüntetésekre, amelyeken már együtt meneteltek a két egykor ősellenségnek számító párt politikusai, az alábbi felhívással invitálták híveiket: „egyre kérdésesebb a választás legitimitása. Ha a Fidesz szerinted sem bízta a véletlenre múlt vasárnapi kétharmados győzelmét, emeld fel a hangod, gyere el holnap és tiltakozz velünk!”

Az országgyűlési küszöböt átlépni is képtelen Momentum pedig a Mozgalmárok Kézikönyvét terjesztette a 2018-as országgyűlési választást követő tüntetések előtt, melyet később a következő bevezetővel osztott meg a honlapján: „ennek a rendszernek a sorsa nem a Parlamentben fog eldőlni, hanem az utcán.

Ezt a rendszert nem bársonyszékben ülő politikusok, hanem tettre kész polgárok tízezrei fogják megdönteni.
Eljött az idő, amikor már csak két út áll előttünk: elköltözünk innen, vagy maradunk és küzdünk a rendszer ellen. Eljött az idő, hogy mindannyian cselekedjünk”.

Ellenállásra buzdított a Jobbik is, a párt képviselője Stummer János pedig megfenyegette a miniszterelnököt: „Az ellenállás elkezdődött. Tegnap, az 1956. október 23-i forradalom évfordulóján a Jobbik ígéretéhez hűen az ellenállás útjára lépett. A rádió épülete után az MTVA Kunigunda úti székházánál és a Fidesz Lendvay úti pártközpontjánál előkerültek a festékszórók, a tojások, a matricák, molinók, zengett az »Orbán takarodj!«, majd farkasszemet néztünk a rendőrsorfallal. Ez csak a kezdet! A törvényesség határait betartva, de keményen ellen fogunk állni Orbán korrupt és diktatórikus rendszerének. Csatlakozz!”

Kép: https://mandiner.hu/gallery/2020/Palfy%20D/ellenzek.jpg
A tüntetés során Stummer János festékszóróval összefirkálta az MTVA épülete előtti logót, és beszédében megfenyegette a miniszterelnököt: „ez még csak egy figyelmeztetés volt. Most még csak békésen szóltunk: nem kérünk többet ebből a mocskos propagandából.

De Viktor! Te is tudod, hogy egyszer fogy el a népnek a türelme, de akkor aztán vége lesz!
És el fogunk téged kergetni, ugyanúgy, ahogy elkergettük az előző zsarnokot is 2006-ban!” (Ezek szerint nem tűnt fel neki, hogy pártja szép csendben egyre közelebb került az említett Gyurcsány pártjához) Az egész ellenzéki tábor hónapokon át harsogta a jelszót: „mi vagyunk a többség”, azaz láthatóan képtelenek voltak elfogadni a valóságot.

📌 A balliberális erőszak

Elsőként érdemes megemlíteni Fekete-Győr András momentumos pártelnök esetét, aki a magyar demokrácia történetében példátlan módon társaival együtt betört egy szerkesztőségbe. Fekete-Győr engedély nélkül belépett az Origo szerkesztőségébe, hogy számon kérje a lap egyik munkatársát a pártjáról szóló cikkei miatt, és minderről szintén engedély nélkül videófelvételeket is készített. Később egy – az azóta a DK-ban politizáló, akkor még „független újságíróként” működő Kálmán Olgának adott – interjúban kijelentette, hogy nem bánta meg, amit tett, sőt megismételné az akciót.

Videó: https://youtu.be/aXxDsRn7ovw

Szintén Fekete-Győr volt az, aki – amikor a köztévé munkatársait megtámadták egy ellenzéki tüntetésen – a Hír TV-ben úgy fogalmazott:

„most mondanám, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel.
Lehet, hogy ez már túllőtt talán a célon, de azért a propaganda-televízió munkatársait érhetik ilyen atrocitások egy ilyen tüntetésen, főleg, ami a kormány ellen szól, illetve a hatalom ellen szól, úgyhogy én ezen annyira nem lepődöm meg.”

De itt még nincs vége. A 2018 decemberében a munka törvénykönyvének módosítása elleni, eredetileg békésnek hirdetett ellenzéki tiltakozáson az Országházat védő, mindenféle erőszak alkalmazásától tartózkodó rendvédelmi erőket a tömeg folyamatosan dobálta üvegekkel, petárdákkal és füstbombákkal.

Az erőszakos tüntetők között volt a Momentum elnöke, Fekete-Győr András is, aki az ATV élő adásában ismerte el, hogy egy füstgránátot dobott a rendőrök közé.

Viselkedését azzal magyarázta, hogy a füstgránát szerinte esztétikus.
„Nagyon szép nagy füstöt kreál, ez pedig az embereket nyilván még inkább lázba hozza, és ad egy hangulatot az egésznek” – jelentette ki, és másokat is erre buzdított. Fekete-Győr egy akkori bejegyzésében pedig azt írta Orbán Viktorról: „Miniszterelnök Úr pofája viszont rettenetesen nagy... Az emberek tenyere pedig egyre jobban viszket... 2019-ben találkozunk.”

📌 „Folyjon a vér, robbanjon a pártház!”

A videón egyébként látható a volt DK-s, mára momentumossá változott Szarvas-Koppány Bendegúz dobása is tisztán látható. Gyurcsány ificsapatának egykori vezetője a verbális agressziótól sem riad vissza. Szarvas Koppány Bendegúz idén egy járványkezeléssel kapcsolatos cikket az alábbi mondattal kommentált, „Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért”.

Kép: https://mandiner.hu/gallery/2020/Palfy%20D/szarvas_koppany_2.jpg

Pár hónappal később az Index szerkesztőségéhez szervezett tüntetés Facebook-eseményének oldalán egyértelművé tette, az erőszakos fellépéseket látja célszerűnek. Egy kommentelő úgy fogalmazott:

„vagy folyjon vér, égjen kuka, törjön be szélvédő, robbanjon pártház, vagy maradj otthon...”,
amire a Momentum VIII. kerületi képviselője úgy reagált: „na, ez legalább egy alternatíva”. Majd amikor ezt számon kérték rajta, úgy reagált: „a kimenni skandálni, hazamennihez képest? Miért, nem az?” Később pedig Facebook-oldalán azt írta, nem hisz benne, hogy a békés tüntetések elvezethetnek a kormányváltáshoz, ennél keményebb eszközök kellenek.

Kép: https://mandiner.hu/gallery/2020/Palfy%20D/szarvas_koppany.jpg

A Momentum másik idegenlégiósa, a korábban jobbikosként a rádióban zsidózó Nemes Balázs (ma már a Momentum elnökségi tagja) hasonlóképpen vélekedett. Az Origo birtokába jutott hangfelvételen hallható, ahogy egy demonstráción elszólta magát, és elmondta, hogy ő úgy érzi, nincs más eszközük, csak az erőszak. Az utána felszólaló Hadházy Ákos kijelentette, hogy „nem a beszédnek, hanem a cselekedetnek van itt az ideje", valamint elmondta azt is, hogy „nem biztos, hogy mi is mindenben törvényesek leszünk".

Tordai Bence a 2018. decemberi tüntetésekről egy akkori interjúban úgy fogalmazott, hogy „amíg komoly és tudatos atrocitás nem történik, nem fogok elhatárolódni a tömegnek attól a részétől sem, amelyik felgyújt egy szánkót.

Egy lángoló szánkó a legkevesebb azután, amit az elmúlt nyolc évben kaptunk.”
A Párbeszéd politikusát az sem érdekelte, hogy a szánkókat rászoruló gyerekeknek szánták. A Magyar Idők erről úgy írt, hogy „a tüntetésen a szegény gyerekeknek szánt szánkókat és a karácsonyfát megpróbálták felgyújtani.”

📌 A köztévé ostroma és a parlamenti pulpitus elfoglalása

Az MSZP, a DK és a Párbeszéd képviselői december közepén elfoglalták az elnöki pulpitushoz vezető lépcsőt az Országgyűlésben, hogy így akadályozzák meg az ülés megnyitását és a munka törvénykönyvének módosítását.

A sajtó beszámolói szerint az ellenzék tagjai szirénáztak, fütyültek, kiabáltak, papírokat szórtak a karzatról. Miután Kövér László hiába kérte az elnöki emelvényt és a szónoki pulpitust elálló ellenzéki képviselőket, hogy a rendzavarást hagyják abba, garantálják az Országgyűlés alkotmányos működését, a házelnök végül a saját helyéről nyitotta meg az ülést, amelynek levezetésével Latorcai Jánost bízta meg.

Az Országgyűlés alelnöke ezt szintén helyéről volt kénytelen megtenni, mivel ő sem jutott fel a pulpitusra. Az ellenzék később hangosan kifütyülte Áder János köztársasági elnököt is. Az ellenzék kudarcos próbálkozása után a Jobbik hídfoglalásos vonulásba kezdett, több civil szervezet pedig a Kossuth téri tüntetésre mozgósított az internetes oldalakon. Kora este a tüntetők a Lendvay utcai Fidesz-székházhoz vonultak, ahol áttörtek a rendőrökön, és páran elkezdtek felmászni az épületre.

Lökdösődés, kiabálás, sípszó a Parlamentben.
Videó: https://youtu.be/cIo0UHfg3iU
Videó: https://youtu.be/3OOx5pVEbjA

Bizonyára sokan emlékeznek, hogy 2018 telén, a munka törvénykönyvének módosítása kapcsán a baloldal az Országgyűlés után az MTVA-nál folytatta akciósorozatát, amelynek során behatoltak a köztévé székházába, és többen is dulakodásba kezdtek a biztonsági személyzettel. Az események főszereplői Bangóné Borbély Ildikó, Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes, Szél Bernadett, Vadai Ágnes és Varju László, valamint a jobbikos Stummer János voltak. Az akkor még szintén jobbikos politikus, Bana Tibor akkor úgy fogalmazott,

„az utcán kell mindent megtennünk, hogy minél hamarabb megdőljön Orbán Viktor diktatórikus rendszere.”
A szervezet közleménye szerint az ellenzéki politikusok azzal próbálták megzsarolni az MTVA-t, hogy amennyiben nem teljesül kívánságuk, akkor majd bejön az utcáról több ezer dühös ember. Az utcán eközben üvegekkel dobálták a rendőröket, egyiküket majdnem felgyújtották. A politikusok az MTVA épületében hamis tűzriadót csináltak ajtókat nyitogattak, igyekeztek bejutni az elzárt területre. Az épületben szolgálatot teljesítő biztonsági őrök egyike megsérült.

Videó: https://youtu.be/Kt5oQW2yfyc

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó, akinek az elmúlt évekből számos emlékezetes megnyilvánulására emlékezhetünk a „kurva erős kép”-től a patkányozásig, 2019 tavaszán behatolt a Fidesz csepeli irodájába, és a felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni. Az esetről készült videót maga Bangóné osztotta meg a Facebookon.

Meg kell említenünk a VII. kerület DK-s polgármesterét, Niedermüller Pétert is, akinek 2020 elején az ATVműsorában sikerült megbántania a magyar társadalom nagy részét, amikor rémisztő képződményeknek nevezte a fehér heteroszexuális férfiakat (és nőket). A politikus azóta sem kért bocsánatot szavaiért.

Videó: https://youtu.be/UqmGAfsbVfY

📌 Gyurcsány.

Természetesen nem maradhat ki a felsorolásból Gyurcsány Ferenc sem, akiről 2006 őszének eseményei óta mindenki tudja, hogy céljai érdekében adott esetben az erőszak alkalmazásától sem riad vissza.
Persze csak akkor, ha ellene tüntetnek.

Videó: https://youtu.be/neVi1cfUAdE

Pontosabban akkor is, ha a baloldal tüntet, csak akkor a tüntetők részéről tekinti jogosnak az erőszakos viselkedést. A 2018-as tüntetéseket követően úgy fogalmazott „Az utóbbi napokban az ellenállás kibontakozott, most nem szabad megtorpanni, mert a parlamenti és a parlamenten kívüli ellenzék közös fellépése sikerre vezethet.”

Pár hónappal később, 2019 tavaszán közzétett hosszabb írásában pedig már egyenesen lázadásra szólított fel. Gyurcsány ezt írta: „A parlamenti ellenzéknek a Parlamenten kívüli ellenzék civil aktivistáival, szervezeteivel, mozgalmaival

utcára kell hívni az embereket és az ellenállásból közösen kell lázadást formálni.
A lázadás akkor lehet eredményes, ha az kiterjedt, tömeges és tartós. Ahogy egy fecske nem csinál nyarat, úgy egy tüntetés sem dönt kormányt. A tüntetések békések, de ahogy a mai hatalom nem tiszteli a demokratikus alkotmányosságot, úgy természetes, hogy a vele szembenálló ellenzék, ha kell, átlép a hatalom önkényes szabályain is. Mert sokan gondolják, hogy ez a demokratikus önvédelem része. Ahogy jogod van megvédeni magad a lakásodba betörő bűnözőtől, úgy jogod van megvédeni a hazádat az elnyomó önkénytől. Miközben zajlik a lázadás szervezése, az ellenzék két választásra is készül. Előbb európai parlamenti, majd ősszel önkormányzati választások lesznek. Az ellenzéknek, s itt nem csak a pártokra utalok, az Orbán rendszerével szembeni radikalizmus fönntartása mellett sem szabad elveszítenie józanságát. Mert a legfontosabb stratégiai cél, az ellenzék egységének fenntartása, a különböző csoportjaik, pártjaik közti – természetesen továbbra is meglévő – különbségek tiszteletben tartása, a nyilvános ellenzéki viták elkerülése. Aki most nyilvánosan vitatkozik, az aláássa az Orbán elleni lázadás sikerét.”

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20210108_baloldal_ellenzek_gyurcsany_dk_momentum_demokratikus_koalicio_eroszak

Címkék: Politika 

Visszanyal a fagyi: Az “összefogás” igazi arca

Magánrepülő, verés, idegengyűlölet, orosz kapcsolatok

Visszanyal a fagyi: Az “összefogás” igazi arca

Emlékeznek, mennyire fel voltak háborodva a balliberális álhírgyárók, amikor Szijjártó Péter miniszter időhiány miatt helikopterrel volt kénytelen az egyik helyszínről a másikra utazni? Napokig nyomták címlapon, hogy a "NER helikopterezik". Szijjártó épp munkahelyeket teremtett, közben az összeborulás logói alatt indult Szabó Balázs olyan útra ment magánrepülővel, aminek semmi köze nincs képviselői teendőihez. Mindenzt orosz pénzből.
🔴 Itt van egy videó, amiben Szijjártó reagált a "helikopterezésre"
https://szamokadatok.hu/Post/1967/Helikopterezos_kerdes_a_valoban_fontos_kerdesek_helyett

Orosz pénzen magánrepülőzött a jobbikos képviselő, az út költsége legalább 5 millió forint lehetett.

Szabó Balázs korábban felfüggesztett börtönbüntetést kapott, mert társaival sörösüveggel és kavicsokkal dobáltak, majd vertek meg tunéziai fiatalokat.
Szabó Balázs, újpesti jobbikos képviselő választási megfigyelőként utazott Közép-Afrikába egy Párizsból induló magángépen – írja a HVG-re hivatkozva a Magyar Nemzet. Vele tartott a pártból nemrég kilépő Samu Tamás Gergő, volt országgyűlési képviselő is.

„Irány Afrika!” – írta december 26-án az Instagramon megosztott képéhez Samu, amelyen egy repülőgép bőrfotelében ülve látható. A politikus tavaly novemberben lépett ki a pártból, jelenleg a szarvasi önkormányzat képviselője, valamint a Békés Megyei Közgyűlés tagja, ugyanis a mandátumát nem adta vissza.

Samu Instagram-bejegyzéséből világossá vált, hogy a repülő a franciaországi Le Bourget repülőtérről indult szenteste után két nappal. A repülőgép útvonalát a légi közlekedést figyelő Flightradar segítségével nagyjából Csádig lehetett követni. December 27-én Samu egy újabb képet tett közzé, de ez alkalommal már a Közép-afrikai Köztársaságból. Ezt követően két nappal pedig már a fővárosban, Banguiban két egyenruhás, fegyveres férfivel pózolt. Másnap Csád fővárosa fölött járva tett közzé egy légi felvételt Samu, ekkor már Franciaország felé utazott.

🔴 Orosz szálak
Az ügy pikantériája, hogy a HVG értesülései szerint egy oroszokhoz köthető szervezet pénzén utazott Afrikába Samu és Szabó. A választás, amelyet megfigyeltek, kiemelten fontos Oroszország számára. Moszkva az elmúlt időszakban komoly titkosszolgálati kapacitásokat mozgatott meg azért, hogy befolyást szerezzen az aranyban, gyémántban és urániumban gazdag Közép-afrikai Köztársaságban.
A berlini szervezet, amely az utat finanszírozta, lengyel ágon Mateusz Piskorski lengyel politikushoz tartozik, akit azzal vádolnak, hogy az oroszoknak és kínaiaknak kémkedett.
A HVG Szabó Balázst az afrikai úttal kapcsolatos orosz szálról is megkérdezte. A képviselő elmondta, hogy naiv lenne, ha még csak nem is sejtené, hogy emögött állhat orosz pénz vagy befolyás.

🔴 Korábbi ügyek
Szabó Balázs neve egyébként nem először került a figyelem középpontjába, ugyanis a képviselő és társai sörösüveggel és kavicsokkal dobáltak, majd vertek meg tunéziai fiatalokat, akiket közben „takarodjatok az országból” felkiáltással szidalmaztak. A II. és III. kerületi bíróság 2020. február 5-én két év, végrehajtásában öt évre felfüggesztett börtönre ítélte három rendbeli közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt az ellenzéki képviselőt és vádlott-társait.

🔴 Több millió forintba kerülhetett a jobbikos képviselő orosz pénzen történő magánrepülőzése

Az összeget természetesen a gyanús orosz kapcsolatokkal rendelkező cég fizette.
Nyilvánosan elérhető adatok alapján legalább 5 millió forintba került a jobbikos politikus afrikai útja – írja az Origo. Az összeget természetesen nem Szabó Balázs, újpesti jobbikos képviselő és társa, a volt jobbikos Samu Tamás Gergő fizették, hanem a gyanús orosz kapcsolatokkal rendelkező cég. A Samu által posztolt képek szerint egy luxuskategóriás Falcon 100-as géppel utaztak, amelynek bérlése óránként legalább 900 ezer forint.

🔴 Gyanús orosz cég
Ahogy korábban megírtuk, a választás, amelyet a Közép-afrikai Köztársaságban megfigyeltek, kiemelten fontos Oroszország számára. Moszkva az elmúlt időszakban komoly titkosszolgálati kapacitásokat mozgatott meg azért, hogy befolyást szerezzen az aranyban, gyémántban és urániumban gazdag Közép-afrikai Köztársaságban.
A berlini szervezet, amely az utat finanszírozta, lengyel ágon Mateusz Piskorski lengyel politikushoz tartozik, akit azzal vádolnak, hogy az oroszoknak és kínaiaknak kémkedett.
A HVG Szabó Balázst az afrikai úttal kapcsolatos orosz szálról is megkérdezte. A képviselő elmondta, hogy naiv lenne, ha még csak nem is sejtené, hogy emögött állhat orosz pénz vagy befolyás.

🔴 Magánrepülő
A járműről, amellyel utaztak, Samu az Instagram-oldalán közölt képeket. Ezeket később letörölte a felületről, de a képeket a Ripost lementette. A repülőn jól látható a Harmony Jets felirat, így tudni lehet, hogy melyik cég szolgáltatásait vették igénybe az utazáshoz. Ez esetben egy máltai vállalkozásról van szó, amely privát jetek üzemeltetésével foglalkozik, így a gépei gyakran tűnnek fel afrikai célállomásokon, például a líbiai Bengáziban vagy Tripoliban.
A Harmony honlapján található információk szerint a cég négy gépet kínál kölcsönzésre, három Falcon 100-ast és egy Falcon 50-est. Samuéknak a képek alapján egy Falcon 100-assal utaztak, feltehetően annak egy hétszemélyes változatával. Mivel az oldalon árajánlatot nem lehet találni, más oldalak árai alapján lehet tájékozódni az ügyben.

A paramountbusinessjets.com-on azt írják, hogy óránként 2950 dollárba került (870 250 forint) egy ilyen gép bérlése. Ez természetesen csak egy körülbelüli összeg, mivel a Falcon 100-ason belül többféle típus is létezik. Szabó Balázsék a Közép-Afrikai Köztársaságba repültek, így az út akár három óráig is eltarthatott. Ennek fényében a jobbikos Szabó Balázs és az ex-jobbikos Samu Tamás Gergő utazásának ára megközelíthette az ötmillió forintot: az odaút nagyjából 2,5 millió forint lehetett, de mint Samu bejegyzéséből kiderült, visszafelé is magánrepülővel mentek.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20210113_orosz_penzen_maganrepulozott_a_jobbikos_kepviselo
https://mandiner.hu/cikk/20210113_tobb_millio_forintba_kerulhetett_a_jobbikos_kepviselo_orosz_penzen_torteno_maganrepulozese

Címkék: Politika 

A Kamuvideós Korózs-díj újabb nyertese Hadházy Ákos

(További cikkek, videó a leírás végén)

A Kamuvideós Korózs-díj újabb nyertese Hadházy Ákos

A KDNP frakciószóvivője, Nacsa Lőrinc a januári „Kamuvideós Korózs-díjat” Hadházy Ákosnak ítélte. A kormánypárti politikus erről a közösségi médiában számolt be.

Nacsa Lőrinc a „Kamuvideós Korózs-díjjal” szeretné felhívni a figyelmet a baloldali politikusok folyamatos hazudozásaira a koronavírus-járvány elleni védekezés kapcsán.

Nacsa a kedden közzétett videóban emlékeztetett, hogy decemberben Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa kapta az „elismerést” „aki most a díj birtokában sem hagyja abba a valótlanságok állítását”. Itt egy példa: https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/videos/399785187993441

Nacsa elmondta: Hadházy „legutóbbi szentendrei, aljas és kegyeletsértő videójából is bebizonyosodott, hogy hazudik, hiszen az ott lévő emberek, nem koronavírusban hunytak el”.

„Gratulálunk és szégyellje magát” – zárta gondolatait a Nacsa Lőrinc.

Kapcsolódó cikkek:
📌 Ismét lyukra futott Hadházy. A Hadházy által „leleplezett” férfi elmondta, mint aktív vízimentő kapta meg az oltást.
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210112-ismet-lyukra-futott-hadhazy
📌 Hadházy egy ellátásból kivont, készenléti részleget mutatott be azzal az álhírrel, hogy összeomlott az egészségügy
https://szamokadatok.hu/Post/2668/Uj_nap_uj_hazugsag_Hadhazy_Akos_oldalan
📌 Hadházy túlment minden határon!
Rendőrségi- és ANTSZ vizsgálat indult a halálkampányt folytató képviselő ügyében
https://szamokadatok.hu/Post/2644/Hadhazy_tulment_minden_hataron
📌 Ismét ráfaragott Hadházy, mivel a kórház honlapján az intézmény egy videóval mutatja be a valódi állapotokat. A Korányi (is) rendben van! A többi kórház is. Lássuk a valóságot!
https://szamokadatok.hu/Post/2612/Ismet_remhireket_terjesztett_Hadhazy_Akos_aki_surubben_valtogatja_a_partokat_mint_a_zoknijat
📌 A kamuvideós Kórózs-díjat elsőként Szabó Tímea kapta
https://szamokadatok.hu/Post/2494/A_kamuvideos_Korozs-dijat_elsokent_Szabo_Timea_kapta
📌 Korózs sem áll le, az újabb kamuvideója a nyugdíjakról szól.
A Számok cáfolták.
https://szamokadatok.hu/Post/2608/Korozs_Lajos_legujabb_kamuvideojara_reagalunk_szamokkal
📌 A díj ellenére sem állt le Szabó Tímea, élő adásban, szemrebbenés nélkül hazudik. Dömötör Csaba cáfolta számokkal. https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/videos/399785187993441

📌 Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210112-a-kamuvideos-korozs-dij-ujabb-nyertese-hadhazy-akos
📌 Videó: https://www.facebook.com/NacsaLorinc/videos/1537081103149168

Címkék: Politika 

Szabó Tímea ismét hazudott és ismét lebukott

A baloldal továbbra is a vírusnak drukkol

Szabó Tímea ismét hazudott és ismét lebukott

Míg tegnap még a DK propagandistája, Kálmán Olga a teszteket kereste, Szabó Tímea ma az oltásokat keresi. Ennyire azért nem kellene a magyar orvosokat és egészségügyi dolgozókat megalázni! Az oltásokat sem Orbán adja be, mint ahogyan a teszteket sem ő végzi.

Az oltások beadásának nem "a zorbán" a szűk keresztmetszete, hanem az, hogy milyen ütemben tudjuk ezeket beszerezni. A beszerzés pedig attől függ, hogy milyen mennyiségben tudják a gyártók azt előállítani. Van még egy aspektus, mégpedig az ingyenes és önkéntes oltásra való jelentkezési hajlandóság, amit nagyban befolyásol a baloldali pártok és az általuk favorizált sarlatánok (pl. Gődény) oltásellenes, vírustagadó kampánya által elbizonytalanított emberek jelenléte, azonban még ez sem tényező jelenleg, hiszen már több mint 1 millióan regisztráltak, magyarul ha lenne 1 millió oltás, akkor azt be is tudnánk adni napokon belül.

Így hazudozik és terjeszt álhíreket Szabó Tímea élő adásban
Az állítások és azok cáfolatai:

Szabó Tímea azt állítja, hogy már százezer feletti számban van vakcina Magyarországon.
A tény az, hogy eddig három szállítmány Pfizer-vakcina érkezett, amely összesen 79 ezer ember oltását teszi lehetővé (egy embert kétszer kell oltani). Kedden pedig újabb 39 ezer ember számára érkezik oltóanyag. https://www.origo.hu/itthon/20210111-operativ-torzs-sajtotajekoztato-hetfo.html
Szabó Tímea azt is állítja, hogy lassan megy az emberek beoltása Magyarországon, sőt szerinte még oltási terv sincsen. Úgy fogalmazott, hogy eddig csak "5-10-20 ezer" embert oltottak be.
A valóság ezzel szemben az, hogy igenis van oltási terv, emellett rendkívül gyorsan megy a rendelkezésre álló oltóanyagok felhasználása: már 71 ezer ember meg is kapta az oltást az egészségügyi dolgozók, illetve az idősotthonokban lévők közül, az ő oltásuk még hétvégén is folyamatos volt. Magyarán szinte az összes oltóanyagot beadták már. https://magyarnemzet.hu/belfold/kedden-erkezik-az-elso-moderna-vakcina-szallitmany-magyarorszagra-9208154/
Magyarország az unió gyorsan oltó tagállamai közé tartozik, olyan fejlett államokat előztünk meg, mint Belgium, Hollandia, Franciaország vagy Norvégia. Erről két napja publikáltam egy összehasonlítást: https://www.facebook.com/deakdanielemez/posts/1281992855491314
Szabó Tímea arról is beszélt, hogy míg Izraelben már több százezren megkapták az oltást, addig Magyarországon a kormány hibája miatt csak pár ezren.
A valógáság ezzel szemben az, hogy mindez azért van, mert az EU elhibázott beszerzést folytatott: keveset, későn és rossz helyről rendelt. Erről beszélt nemrég Markus Söder bajor miniszterelnök is, aki szerint nehéz lesz elmagyarázni, hogy bár Németországban egy nagyon jó vakcinát gyártottak, ennek ellenére az EU miatt máshol mégis gyorsabban oltanak. Izrael, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és a szintén nem EU tag Izland is jelentősen lehagyta az uniós országokat. Ha az EU sikeresebb beszerzési politikát folytatott volna, akkor már lényegesen szélesebb társadalmi csoport élvezhetne védettséget a koronavírussal szemben. https://mandiner.hu/cikk/20210109_az_eu_jelentosen_lemaradt
Szabó Tímea arról is beszélt, hogy a kormány azért nem oltja be az embereket, mert a veszélyhelyzet meghosszabbítása a célja, hogy az ellenzék ne tudjon tüntetéseket szervezni, illetve az előválasztást megtartani.
Ezzel az egészen elképesztő állítással szemben a valóság az, hogy a kormánynak az az érdeke - ahogyan egyébként minden normális embernek -, hogy a lehető leghamarabb vége legyen a járványnak, ismét újra tudjon indulni az élet és a gazdaság. Emiatt folyamatos az oltási kampány és próbálja meggyőzni az embereket, hogy oltassák be magukat.
https://szamokadatok.hu/Post/2450/Elindult_az_internetes_regisztracio_a_koronavirus_elleni_vakcinara
Az ellenzék ugyanakkor oltásellenes hangulatkeltés folytat és hátráltatja a járvány elleni védekezést. Erre kitűnő példa Szabó Tímea, aki rendszeresen hazudozik és terjeszt álhíreket a nyilvánosságban.
https://szamokadatok.hu/Post/2620/Peticio_Ird_ala_es_megosztassal_add_tovabb_ezt_a_cikket
Szabó Tímea az ATV START vendége volt ma reggel...

📌 A hazug baloldali politikus nyilatkozatai: http://www.atv.hu/videok/video-20210111-harom-kerulettol-is-egeszsegugyi-fejlesztesre-szant-penzt-vett-el-a-kormany
📌 A sarlatánok tevékenysége
https://szamokadatok.hu/Post/2401/Cafoltak_a_kamugyarto_virustagado_Doktor_Godeny_hazugsagait
📌 Kálmán Olga a teszteket keresi
https://szamokadatok.hu/Post/2651/Mikozben_az_orszagban_tobb_ezer_helyen_tesztelnek_folyamatosan_Kalman_Olga_nem_tudja_hogy_hol_vannak_a_tesztek
📌 Tordai valamilyen elvonásokról hazudozik
https://szamokadatok.hu/Post/2654/Tordai_hazugsagait_Varga_Mihaly_cafolta
📌 A járványgörbe meg csökken
https://szamokadatok.hu/Post/2574/Platozott_a_koronavirus_jarvany_masodik_hullama
📌 A kamuvideós Kórózs-díjat elsőként Szabó Tímea kapta
https://szamokadatok.hu/Post/2494/A_kamuvideos_Korozs-dijat_elsokent_Szabo_Timea_kapta

Forrás: Deák Dániel https://www.facebook.com/deakdanielemez/posts/1283439702013296

Címkék: Politika 

Nyugdíjasokat gyalázott a Jobbik, de most is hazudtak!

A képen nem “Orbán híve” van, hanem a Jobbik és Gyurcsány híve

Nyugdíjasokat gyalázott a Jobbik, de most is hazudtak!

A LÚZER párt még egy szöget ütött saját politikai koporsójába. Egyetlen képpel, egyetlen posztban sikerült nekik megalázni az összes nyugdíjast, a jobboldaliakat és a baloldaliakat is. Ezzel a képpen azt üzente volna a Jobbik, hogy a Fideszt "csúnya, mérges nyugdíjasok" támogatják, közben a képre pont egy baloldali nyugdíjast sikerült rakniuk, ezzel pont az ellenkező irányba rúgtak egy nagyot.

Mi, fideszesek jókat nevetünk a Jobbik bénázásán, de ez a fajta agresszív, hazug, és rendkívül primitív kommunikáció felháborító. Mondjuk mit várunk egy olyan párttól, amely Gyurcsány ellen jött létre, és most Gyurcsány utasításait hajtja végre...

A Mandiner írta:
Baloldali nyugdíjast ábrázolt „Orbán híveként” a Jobbik

Valamiért a hölgy lett az „agresszív fideszes nyugdíjas” archetípusa, pedig a Fidesz ellen tüntetett.
Január 8-án a Jobbik egy láthatóan dühös idős hölgyet hasonlított hivatalos Facebook-oldalán a Capitolium ostrománál feltűnt „Trump-sámánhoz” – írta meg a Magyar Nemzet. Hozzátették: a Jobbik most alaposan mellé is fogott. A hölgy ugyanis, akit „Orbán hívének” titulálnak a képen, csöppet sem a miniszterelnök híve. Sőt.

A Magyar Nemzet közölte, hogy a 2016-ban saját bevallása szerint 74 éves hölgyet a HVG.hu kapta kameravégre a Népszabadság bezárása elleni Kossuth téri tüntetésen. Rejtélyes, hogy valami miatt a hölgy lett az „agresszív fideszes nyugdíjas” archetípusa a Youtube–Coub–TikTok háromszögben. A Magyar Nemzet némi keresgélés után megtalálta az eredeti, HVG.hu által készített videót, amelyből szinte azonnal világos lesz, hogy a hölgy melyik oldalon áll. Íme: https://youtu.be/o7NpdceNCZA

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20210110_baloldali_nyugdijast_abrazolt_orban_hivekent_a_jobbik
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/megint-a-nyugdijasokat-gyalazza-a-jobbik-2514769
A Jobbik nyugdíjasokat gyalázó posztja (ha törlik, nem gond, kommentben elhelyezzük a képet) https://www.facebook.com/JobbikMagyaror…/…/10158654754246405
A lebuktató videó: https://youtu.be/o7NpdceNCZA

Címkék: Politika 

Történelemhamisítással foglalkozik Ujhelyi és az egyesült ellenzék

(+további cikkek a leírás végén)

Történelemhamisítással foglalkozik Ujhelyi és az egyesült ellenzék

A jelenség nem új, ennek egyik áldozata Oroszország, hiszen a második világháború után "néhány évvel" már ott járunk, hogy Szovjetunió volt az agresszor, arról már senki sem beszél, hogy nem a Szovjetunió, és ha nem halt volna meg 25 millió szovjet katona, akkor Európa a mai formában nem létezne, egyes európai nemzetek pedig teljes egészükben kiirtották volna a nácik. Ezzel nem akarjuk mentegetni az oroszokat, kicsit túl sokáig maradtak, de a Hitleri gyilkos birodalom leverésében övék a főszerep.

2021-et írunk, 15 év telt el a Gyurcsányi rendőrattak óta, erre előbújik egy ilyen Ujhelyi, aki a rendőrattak idejében Gyurcsány államtitkára volt, és szemrebbenés nélkül a következőket hazudja:

„2006-ban Orbán Viktor, sőt 2002-ben is – hogy ha jól emlékeztek – megtartotta ugyanezeket a beszédeit, elcsalt választások, (…) majd utána beült a páncélozott autóba, és a népet rászabadította a rendfenntartó szervekre.”

Ezzel csak az a gond, hogy semmi sem igaz belőle.

📌1. Orbán sosem beszélt elcsalt választásról, noha az tény, hogy a baloldal sorozatosan átverte az embereket, és kormányra kerülve mást tett, mint amit ígért a kampányban, annak pont az ellenkezőjét tették. A baloldal bűnlajstromát hozzuk ide forrásként, a lista nem teljes!
A baloldal bűnlajstroma: a lista NEM TELJES!
https://szamokadatok.hu/Post/2351/Megszolalt_a_DK-s_Varju_eladositas_ugyben

📌2. Páncélozott autója Orbánnak sosem volt, Gyurcsánynak viszont igen. 2 darab páncélozott Audi A8 Lang (hosszított) gépkocsit vettek, az egyiket az életéért aggódó, az általa elkövetett bűncselekmények súlyával tisztában lévő Gyurcsánynak, a másikat Sólyomnak. A speciális, 450 lóerős, akár komolyabb terrortámadásnak is ellenálló A8-asok mellett öt, állandó összkerékhajtású Audi Q7-es luxusterepjárót, két Mercedes mikrobuszt, valamint négy Volkswagen Passatot szereztek be.
Ugyanez a baloldal korábban kifogásolta, hogy Áder János elektromos autóval jár, és erre válaszként írtunk egy cikket, amiben összehasonlítottuk a két gépkocsit az akkori minimálbérrel:
https://szamokadatok.hu/Post/277/Az_elnok_autoja
https://www.vezess.hu/hirek/2008/03/03/megjott-gyurcsany-100-millios-audija/
Orbán Viktor egy Volkswagen Multivan kisbusszal jár, aminek forgalmi értéke legmagasabb, Highline felszereltségben is jelenleg 21,5 millió forint, de tételezzük fel, hogy további rendelhető extrák is vannak benne, és a gépkocsi vételára 28 millió volt, mint Áder autója. Ez 174 minimálbér, míg Gyurcsány egy 1449 minimálbérnek megfelelő autóval járt.

📌3. 2006-ban nem a nép támadt a békés rendőrökre, hanem Gyurcsány és Gergényi azonosítószám nélküli rendőrei verték véresre a földön fekvő védtelen embereket, tüzet nyitottak gumilövedékekkel, kilőtték az emberek szemét, koncepciós pereket indítottak és erőszakkal megpróbálták elhallgattatni az ügyet. Ehhez Brüsszeli cimboráik asszisztáltak is, hiszen akkor nem aggódtak a jogállamiságért. Tűzparancsot adni saját állampolgárokra az demokratikus, szerintük. Többet mond minden szónál ez a két videó:
1. A rendőrattak: https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/572101746808791
2. Gyurcsány kormányzása: https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/3094862123916319
3. A megsebzett ünnep 2006
https://youtu.be/ZjQL3Gjt-c8

További cikkek:
📌 Gyurcsány demokráciája:
https://szamokadatok.hu/Post/2638/Gyurcsany_demokraciaja
📌 Gyurcsányék 6 pontos terve részletesen.
https://szamokadatok.hu/Post/2625/Gyurcsanyek_jarvanyhelyzetben_is_csak_a_hatalomra_gondolnak
📌 Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
📌 A baloldal bűnlajstroma: a lista NEM TELJES!
https://szamokadatok.hu/Post/2351/Megszolalt_a_DK-s_Varju_eladositas_ugyben
📌 Videó: kik állnak a zavargások mögött
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/4073656395984833
📌 Videó: A Gyurcsány-Dobrev klán
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/341214516968710
📌 Videó: Gyurcsány fenyegetései
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/976997042726059
📌 Videó: Milyen az ideális demokrácia Gyurcsányék szerint?
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/384251776141379
Videó: A Jobbikkal szövetkezett a baloldal, korábban náciknak nevezték a Jobbikot. Az elvtelenség koalíciója mindent bevet a hatalom megszerzéséért.
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/934196223790953
📌 Videó: Ezt mondta Dobrev Klára a dolgozó magyar emberekről. Szerinte a kétkezi munkások nem kellenek.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/878025836274864
📌 Videó: Számok a Tényekben: Mindenkit letilt a DK
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/358053292242820
📌 Videó: Gyurcsányék kormányzása
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/3094862123916319
📌 Videó: Így verték le a megemlékezőket Gyurcsány kormányzása idejében.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/572101746808791
📌 Videó: Így sértegeti a baloldal a magyarokat.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/704667863679652
📌 Videó: A baloldal "teljesítménye" a járvány első hullámában
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/3335953163089582

Forrás: https://drot.info/rovat-4/ujhelyi-uj-mult-most-a-szemkilovetest-mentegeti

Címkék: Politika