Címke: Önkormányzat

Búcsúzik a IV. Orbán-kormány

Köszönjük! Jöhet az V. Orbán-kormány!

Búcsúzik a IV. Orbán-kormány

Szerintünk kiváló munkát végeztek, a választás eredményeit tekintve pedig úgy tűnik, hogy sokan gondoljuk így! Pontosabban 232 644 fővel többen, mint 2018-ban :) https://bit.ly/3xPgIts

️A felsorolt intézkedésekről bővebben weboldalunkon, a "megélhetés" és a "gazdaság" menüpontok alatt lehet olvasni.
Ezeket az intézkedéseket a IV. Orbán-kormány hozta illetve tartotta fenn.
https://szamokadatok.hu/megelhetes
https://szamokadatok.hu/gazdasag

ADD TOVÁBB!

Címkék: Adó  Család  Egészségügy  Fejlődés  Gazdaság  Környezetvédelem  Megélhetés  Nyugdíjasok  Oktatás  Önkormányzat  Vidékfejlesztés 

A nagy hazugság! Érezhető, hogy közeledik a választás

A "Népszaga" már megint az önkormányzatok kivéreztetésével házal, íme a cáfolat

A nagy hazugság! Érezhető, hogy közeledik a választás

A képen igyekeztünk az átlagos Népszava-olvasók szintjéig leegyszerűsíteni a dolgokat. Két példát vázoltunk fel.
2010: Adok neked 1000 forintot, de 400 forintba kerül az iskolák működtetése, és ez a te feladatod!
Most: Adok neked 800 forintot és átveszem az iskolák működtetését.

Kevesebb pénzt adok: IGEN
Több pénzed van? IGEN!

Nagyon szánalmas, hogy ez az orgánum magát független sajtónak tartja. Ez nem újságírás, ez dezinformálás!

A Pénzügyminisztérium írta:
️ Vigyázat, álhír!
A Népszava mai cikkében ismét valótlanságot állít, ezúttal az önkormányzatok finanszírozásáról közöltek félrevezető írást. A cikk számos csúsztatását Banai Péter Benő államháztartásért felelős államtitkár tételesen cáfolja az alábbiakban:

1️⃣ Az újságíró valótlanul a településeket ért hátránynak láttatja, hogy a kormány 2012-2013-ban "elvette az egészségügyi és oktatási intézményeket" az önkormányzatoktól. A valóság ezzel szemben az, hogy a kormány ezzel együtt ezeknek az intézményeknek a finanszírozását is átvette, ezzel is az önkormányzatok terheit csökkentve. Az újságíró valamiért kihagyta a cikkből, hogy ugyanebben az időszakban a kormány átvállalta az önkormányzatok baloldali kormányok alatt keletkezett adósságait is, összesen 1369 milliárd forintot.

2️⃣ Az iparűzési adó megfelezése is felmerül a cikkben, ami állítása szerint veszélybe sodorja a települések feladatellátását. Ezzel szemben a valóság az, hogy az iparűzési adó megfelezése az önkormányzatok költségvetésének mintegy 1%-kát teszi ki, miközben a legkisebb vállalkozásoknak óriási segítséget nyújt. A 25 ezer lakos alatti településeket, ezen lélekszám felett pedig a kedvezőtlenebb gazdasági helyzetben lévő településeket 100%-ban kompenzálta a kormány, összesen több mint 71 milliárd forintból. Arról nem is beszélve, hogy 2010 óta 2020-ig az önkormányzatok iparűzési adóbevétele 80%-kal nőtt. Ez éves szinten 10%-kos emelkedést, nominálisan kifejezve pedig százmilliárdos nagyságrendű növekedést jelent: a 2010-es 443,1 milliárd forintról 2019-re 788,3 milliárd forintra emelkedett.

3️⃣ A cikk nem említi meg, hogy a kormány kifejezetten az önkormányzati beruházások támogatására futtatja a Modern Városok Programot és a Magyar Falu Programot. Egyéb uniós programokkal együtt ezek összértéke megközelíti a 400 milliárd forintot. Az önkormányzatok költségvetési támogatásai szintén jelentősen nőnek minden évben: 2021-ben például 23%-kal kaptak több pénzt a települések, mint 2020-ban.

4️⃣ A cikk valótlanul állítja azt is, hogy az önkormányzatok kevesebb pénzből gazdálkodnak ma, mint 2010-ben. „Almát körtéhez hasonlítva” a 2010-es finanszírozási és feladat-ellátási rendszert próbálja összevetni a teljesen eltérő 2022-es rendszerrel. Az igazság az, hogy az önkormányzatok jelentősen több forrásból gazdálkodhatnak idén, mint 2010-ben: Csak a 3. pontban említett célzott támogatásokon felüli, állami forrásokból 2010-ben még 578,2 milliárd forintot kaptak az önkormányzatok, 2021-ben pedig 908,9 milliárd forintot.

5️⃣ A 2021. szeptember végi önkormányzati adatokat megvizsgálva az is megállapítható, hogy az önkormányzatok adósságállománya is jelentősen csökkent: a 2019. végi 220,3 milliárd forintról 195,8 milliárd forintra apadt. Ezzel egyidejűleg a települések saját beszámolói alapján tudjuk, hogy a helyi önkormányzatok 2021. szeptember végi pénzforgalmi egyenlege masszívan szufficites volt; az önkormányzatok felhasználható készpénzállománya több tízmilliárd forinttal növekedett még a 2019-es mértékhez viszonyítva is, elérve az 1100 milliárd forintot!

👉 Látható tehát, hogy a Népszavában megjelent ferdítések ellenére is, az önkormányzati rendszer stabil, folyamatosan erősödő pénzügyi, gazdasági helyzetben van. Az ehhez hasonló félrevezető, szakmaiatlan írások pedig csak a hangulatkeltés eszközei.

ADD TOVÁBB!

Kapcsolódó:
Orbán ad, és nem elvesz!
Hazug ballib propaganda helyett íme a valóság
https://szamokadatok.hu/Post/4701/Orban_ad_es_nem_elvesz
1800 milliárd forint!
"Orbánozók", figyelem! Ennyi fejlesztési forrásra pályázhatnak a települések! Tehát nem ellopja valaki, hanem pályázatokon elnyerik a települések, és fejlesztenek belőle
https://szamokadatok.hu/Post/4233/1800_milliard_forint

Forrás: https://www.facebook.com/penzugyminiszterium.official/posts/230354549287554
A szennylap hazug cikke (csak erős idegzetűeknek!)
https://nepszava.hu/3143948_orban-kormany-onkormanyzat-tamogatas-kivereztetes
További "önkormányzatos" cikkek
https://szamokadatok.hu/onkormanyzat

Címkék: Média  Önkormányzat 

Orbán ad, és nem elvesz!

Hazug ballib propaganda helyett íme a valóság

Orbán ad, és nem elvesz!

Erről persze nem lesz se plakátkampány, se hetekig címlapon tartott írás a FOS ("független objektív" sajtó) hasábjain.
Így ránk marad a feladat, hogy eljuttassuk ezt a hírt minél több emberhez! Osszuk meg!

Az elején nézzük meg az iparűzési adó alakulását, ami miatt indult anno (22 millió forintért) a plakátkampány. Nő a gazdaság, nő a cégek bevétele, így iparűzési adóból is többet fizettek be. Azt is érdemes megemlíteni, hogy az adó 1 százalékra való csökkentését senki sem vonta el, az ott maradt helyben, a helyi vállalatoknál. Az intézkedés nem érintette a nagyvállalatokat, melyek az iparűzési adó legnagyobb részét fizetik, így az intézkedés hatása az önkormányzatokra nézve csekély volt, év végére pedig az is kiderült, hogy nem kevesebbet, hanem többet szedtek be ebből az adónemből.

👉Budapest “kifosztása”
Karácsonyék azt mondták, hogy a kormány elvonta az iparűzési adót, ezzel kifosztotta a fővárost. Hazudtak!
https://szamokadatok.hu/Post/4572/Budapest_kifosztasa
👉Íme a baloldal amikor 1500 milliárd forintos adócsökkentésről szavaz az országgyűlés.
https://szamokadatok.hu/Post/4486/A_baloldal_politikusai_ismet_bebizonyitottak_hogy_csak_az_adoemelesben_a_sarcolasban_hisznek
👉A plakátokon hirdetett hazugságokkal ellentétben a Fidesz minden települést támogat
Vannak a baloldali álhírek, és van a valóság!
https://szamokadatok.hu/Post/3973/A_plakatokon_hirdetett_hazugsagokkal_ellentetben_a_Fidesz_minden_telepulest_tamogat

Dr. Cser-Palkovics András írta: Döntött a Kormány: minden önkormányzat működési többlettámogatást kap!
Polgármester kollégáimmal közösen több tárgyalást is folytattunk a kormány képviselőivel az elmúlt időszakban, melynek egyik legfontosabb - nagyon sok embert, illetve az ország valamennyi önkormányzatát érintő - kérdésében most döntött is a kormány. Az erről szóló kormányrendelet pedig már meg is jelent a Magyar Közlönyben.
A kormány több ágazatban, minden önkormányzat számára biztosítja azt a működési többlettámogatást, ami a január 1-től bevezetett béremelések (minimálbér, garantált bérminimum, önkormányzatokat érintő ágazati béremelések több szektorban) fedezetéhez szükséges. Ez Székesfehérvár esetében 535 millió forintot jelent.
🤝 Persze önkormányzatról önkormányzatra eltérő, hogy mekkora forrás szükséges a megemelt bérek fedezéséhez, a lényeg, hogy ezt mindegyik magyar település megkapja, méretétől, lakosságszámától, polgármesterének pártállásától függetlenül. Összességében ez a kormányzati intézkedés több tízmilliárd forintos kiegészítő működési forráshoz juttatja az önkormányzati szektort.
🪙A kormány kiegészítő támogatást biztosított településüzemeltetésre is. Ez Székesfehérvárra vonatkozóan 28 millió forint kiegészítő támogatást jelent. Fontos hozzátenni, hogy a kulturális területen (színház, stb.) még korábban döntött a béremelés állami finanszírozásáról a kormány.
Tisztelt Polgármester Hölgyek és Urak, kedves Kollégák! Most arra kérném Önöket, hogy ki-ki saját települése vonatkozásában tájékoztassa erről a kormányzati döntésről és a kiegészítő támogatás mértékéről az embereket. Így lenne tény- és sportszerű. Az én tapasztalatom az, hogy érdemes nem csak a vélt vagy valós kritikákról, hanem az elért pozitív eredményekről is tájékoztatni a közvéleményt. A mostani béremelések példája is mutatja, hogy ha az ember partnerként, felkészülten, korrekten tárgyal, akkor tudunk eredményt elérni. Bízom benne, hogy ez további területeken is sikerül majd.
Köszönöm tehát a kormányzatnak a gyors döntéshozatalt, az önkormányzatoknak juttatott sok tízmilliárd forintos kiegészítő kompenzációt és minden olyan polgármester kollégámnak a közös fellépést, akik települési, és nem pártpolitikai érdekek mentén képviselik az önkormányzati világ érdekeit!

Forrás:
Magyar Közlöny (településlistával): https://bit.ly/3I77VF8
https://www.facebook.com/cserpalkovicsandras/posts/475139867301902

Címkék: Önkormányzat 

57 000 000 forinttal lettek szegényebbek a tatabányaiak az alkalmatlan polgármesterük miatt

Gyurcsányék embere szolidaritásról beszélt, majd kirúgott 24 embert, szabálytalanul!

57 000 000 forinttal lettek szegényebbek a tatabányaiak az alkalmatlan polgármesterük miatt

A haver jegyzőnek persze jutott egy kis lóvé, 1,5 hónap munka után milliós jutalmat kapott.

- A történet első része: tisztogatás Tatabányán
https://szamokadatok.hu/Post/2655/Tatabanya_szabad_varos
- A történet második része: Beperelték a moslékkoalíciót Tatabányán!
https://szamokadatok.hu/Post/2970/Bepereltek_a_moslekkoaliciot_Tatabanyan

Első fokon pert nyertek Tatabányán az elbocsátott dolgozók
HA JOGERŐS LESZ AZ ÍTÉLET, AKKOR 57 MILLIÓ FORINT KÁRTÉRÍTÉST KELL KIFIZETNI A TÖRVÉNYTELEN FELMONDÁSOK MIATT

Pert nyertek a városháza ellen a méltatlanul elküldött hivatali munkatársak – erről számolt be Facebook-bejegyzésében Schmidt Csaba, a tatabányai Fidesz–KDNP-képviselőcsoport frakcióvezetője. A kormánypárti politikus felidézte, hogy pontosan egy éve, néhány nappal azután, hogy Szücsné Posztovics Ilona baloldali polgármester meghirdette a „szolidaritás évét”, Tatabánya történetében eddig példátlan leszámolást vitt véghez a polgármesteri hivatalban.

Mint kifejtette: méltatlan és megalázó módon bocsátottak el a jegyzővel 24 köztisztviselőt, akik közül a többség 10-15 éve dolgozott a tatabányai emberekért.

– A polgármester elküldött többek között egy hatgyermekes édesanyát, egy édesanyát és édesapát, akik egyedül nevelték három-három gyermeküket, és akiknek a munkájára nem lehetett panasz. Elbocsátásukat akkor a kormányzati elvonásokkal próbálta indokolni a polgármester, igaz, később több interjúban elmondta, hogy azoktól vált meg – élükön Fekete Miklós korábbi MSZP-s alpolgármesterrel –, akikkel egyszerűen nem akart együtt dolgozni. A hivatalnokokat egy határozat szerint még az üres állásokra sem lehetett újra felvenni – emlékeztetett a fideszes politikus. Schmidt Csaba kifejtette: mindezen bicskanyitogató tények ismeretében ajánlotta fel segítségét a sokszorosan megalázott volt kollégáknak.

– Az elküldött dolgozók közül a bátrabbak, kettő általam ajánlott városon kívüli ügyvéd segítségével perre mentek az igazságtalan és szabálytalan elbocsátásukért. Most első fokon a Győri Bíróság kimondta, hogy az elbocsátások szabálytalanok voltak, és a tíz munkatársnak 8 és 15 havi illetményüknek megfelelő kártérítést ítélt meg. Az ítélet még nem jogerős, de a kártérítésként megítélt összesen 57 millió forint erős üzenet a polgármesternek és a jegyzőnek, hogy nem beszélni kellene a szakértelemről és az emberségről, hanem inkább a mindennapokban kellene ezeket gyakorolni! – hangsúlyozta Schmidt Csaba, aki köszönetét fejezte ki a tíz bátor köztisztviselőnek, akik az elküldésüket követő fegyelmiindítások, fenyegetések közepette is bátrak maradtak, és megmutatták, hogy a tatabányai emberekkel nem lehet következmények nélkül így bánni.

Információink szerint a hivatal még nem nyújtott be fellebbezést az ügyekben, de a jogi képviselők arra számítanak, hogy ez meg fog történni. Biztosak azonban abban, hogy ha az ügy folytatódik, akkor a másodfokú bíróság is az elküldött dolgozóknak ad majd igazat, mert az elbocsátásoknál számos komoly hibát vétettek.

Közben Tatabánya a felsorolt projektek által közel 63 milliárd forintért lett "kivéreztetve" A nagyságrend megértéséhez tegyük hozzá, hogy a város 2021-es éves költségvetése 26,6 milliárd forint volt
https://szamokadatok.hu/Post/4579/Igy_lett_kivereztetve_Tatabanya

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/01/elso-fokon-pert-nyertek-tatabanyan-az-elbocsatott-dolgozok

Címkék: Baloldali rombolás  Önkormányzat 

Budapest “szabad” lett

A felelőtlen döntéseknek ára van, amit a választók fizetnek meg

Budapest “szabad” lett

Haveroknak 10% jutalék 5 milliárdból (500 millió Ft)
https://bit.ly/3DDaoV5
500 budapesti melósnak pedig felmondólevél a fa alá
https://bit.ly/3lRNymJ

Szabad közvagyont lopni,
szabad kirúgni másokat,
szabad folyamatosan hazudni,
és szabad menekülni a sajtótól.

2022-ben a választáson megsemmisítő csapást fogunk mérni a baloldalra! Hajrá Fidesz!

Kapcsolódó:
👉Közös lista, közös felelősség!
Itt az újabb felvétel! Így lopják szét a közös vagyonunkat a baloldali politikusok!
https://szamokadatok.hu/Post/4369/Kozos_lista_kozos_felelosseg
Mese a sajtószabadság hiányáról
👉1+9 pontban arról, hogy kik is valójában a sajtóellenesek
https://szamokadatok.hu/Post/4403/Mese_a_sajtoszabadsag_hianyarol
👉Sajtószabadság? Diktatúra?
769 napja nem volt Budapestinfó! Akik sajtóellenesek, az a baloldal, érthető - van mit takargatniuk!
https://szamokadatok.hu/Post/4340/Sajtoszabadsag_Diktatura
👉A baloldalon soha semminek sincs következménye!
Mindenki a helyén maradt, hiába a jogerős ítéletek, a videók, a tények
https://szamokadatok.hu/Post/4437/A_baloldalon_soha_semminek_sincs_kovetkezmenye

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest  Bűnözés  Önkormányzat 

Karácsony Gergelynek üzenjük

A városházákat nem eladni, hanem felújítani szoktuk! Munka! Tudod mi az? Work! Arbeit! Работа!

Karácsony Gergelynek üzenjük

Soha többé baloldal!
Hajrá Fidesz!

Előzmények:
👉Karácsony lebukott! Szerződés bizonyítja, hogy eladnák a Városházát!
https://bit.ly/3qqPp52
👉A baloldal nem csinál semmi újat, csak azt folytatják, amit anno elkezdtek: lista - Kalapács alatt a budapestiek vagyona!
Gyurcsányék mindent eladnak, pont úgy, mint 2010 előtt!
https://bit.ly/3D5VbfL
👉Ők fosztották ki az országot! Ezt tették, amikor kormányon voltak! A baloldal cserélgetheti a logókat és az arcokat, de a lényeg nem változik!
https://bit.ly/3n7hTil
👉2853 milliárd (!) forintot loptak ki a zsebünkből!
https://bit.ly/3n5thuR

Több ezer fejlesztés: https://szamokadatok.hu/fejlodes

Címkék: Budapest  Fejlődés  Önkormányzat 

Soha többé nem fogtok itt kormányozni!

Ezt jól jegyezzétek meg! Vagy így, vagy úgy, de meg fogjuk akadályozni, hogy újra szétlopjátok az országot és elraboljátok a gyerekeink jövőjét!

Soha többé nem fogtok itt kormányozni!

Miért támogatjuk a Fideszt?
Ezért: https://bit.ly/3o6J5wP
Meg ezért: https://bit.ly/3BQ34Vj
És ezért is: https://bit.ly/3GZwmVm

És miért nem fogjuk támogatni a baloldalt soha?
Íme egy kis lista, ami persze nem teljes! (a teljesebb lista a cikk végén lesz)

PPP mutyi: 2853 milliárd forintos kár, 2040-ig fizetjük
Link: https://bit.ly/3wmmSi9
Önkormányzatok: 1300 milliárd forintos adósság
Link: https://bit.ly/3bMMmf5
5000 milliárd forintos IMF hitel. A pénzt felélték, működési kiadásokra fordították, így kerültük el az államcsődöt
Link: https://bit.ly/3mS6v9V
280 milliárd forintos adósság Budapesten, 700 milliárd forintnyi elmaradt fejlesztés
Link: https://bit.ly/3qkLy9P
300 milliárd forintos adósság a MÁV-nál
Link: https://bit.ly/3bReDku
80 milliárd forintos adósság a BKV-nál
Link: https://bit.ly/3qkLy9P
12 százalékos munkanélküliség, adóemelés
Link: https://bit.ly/3GWFRoj
Lovasroham, rendőrattak, viperák, "sün"
Link: https://bit.ly/3o9NK15
Európa legmagasabb közüzemi díjai
Link: https://bit.ly/3qeiPmR
190 állami vállalat lett eladva, szétlopva!
Link: https://bit.ly/3CUkDF8
Devizacsapda, kilakoltatások, öngyilkosságok
Link: https://bit.ly/3mUBT7L
Bóvli besorolás, elherdált aranytartalék
Link: https://bit.ly/3wmCVwm

És mivel készülnek most a választásra menni? Ezzel!
https://szamokadatok.hu/Post/4249/A_baloldal_valasztasi_programja

Ha neked is fontos, hogy egy fejlődő, biztonságos és stabil lábakon álló országban élhessél a családoddal, add tovább! Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a múlt!

Teljesebb lista a baloldali károkozásról: https://bit.ly/3bPbG43

Címkék: Baloldali rombolás  Gazdaság  Megélhetés  Önkormányzat 

A plakátokon hirdetett hazugságokkal ellentétben a Fidesz minden települést támogat

Vannak a baloldali álhírek, és van a valóság!

A plakátokon hirdetett hazugságokkal ellentétben a Fidesz minden települést támogat

Emlékszünk még arra, hogy hogyan adták át a baloldali kormányok az önkormányzatokat 2010-ben? Ha nem, akkor jusson eszünkbe, hogy az Orbán-kormány kénytelen volt átvállalni 1300 milliárd forintnyi adósságot az önkormányzatoktól, mert azok a működésképtelenség határára sodródtak.
https://hirado.hu/2014/02/06/balog-zoltan-a-kormany-mintegy-1300-milliardos-onkormanyzati-adossagot-vallal-at/

Ezzel szemben az önkormányzatok most nem adósságot halmoznak fel, hanem további támogatásokat kapnak! Korábban írtunk arról, hogy az iparűzési adóbevételek is nőttek, így már ez a tény is önmagában cáfolja a baloldali "kivéreztetős" hazugságot
https://szamokadatok.hu/Post/3891/Egy_forint_iparuzesi_adot_se_veszitett_a_fovaros

És most itt van az új hír: Összesen 1700 milliárd forintot biztosít a kormány a településeknek.
Összesen 1700 milliárd forintot biztosít a kormány a településeknek
1700 milliárd forintot biztosítunk a településeknek a 2027-ig tartó új fejlesztési ciklusban – mondta Varga Mihály a Facebookon. A pénzügyminiszter közlése szerint a kormány a fejlesztéseket a TOP plusz program keretében foglalja össze, a forrást épület-korszerűsítésekre, óvodák és bölcsődék fejlesztésére, illetve fenntartható közlekedési projektekre szánják.
https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2021/09/osszesen-1700-milliard-forintot-biztosit-a-kormany-a-telepuleseknek

Akkor kik hagyták cserben a településeket és az önkormányzatokat?
A BALOLDAL
És kik segítik azokat függetlenül attól, hogy "fideszesek" vagy "nem fideszesek"?
A FIDESZ-KDNP!

👉Ez a valóság!
Add tovább!

Címkék: Önkormányzat 

Lista, amit sokan vártak! Van mire büszkének lennünk!

Összeszedtük Magyarország Kormánya eddigi talán legnagyobb, legeredményesebb és leglátványosabb intézkedéseit!

Lista, amit sokan vártak! Van mire büszkének lennünk!

Korábban már tettünk közzé egy listát, az a baloldal "eredményeiről" szólt. Akik nem látták, itt elolvashatják. 8 év alatt legalább 30 évvel vetették vissza az ország fejlődését!
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez

Most pedig lássuk a Fidesz-KDNP eredményeit. A lista nem teljes, most csak azokat az intézkedéseket és azok hatásait szedtük össze, melyeket a hétköznapokban is érezhetünk a saját bőrünkön.

Ebben a videóban az országépítést mutatjuk be
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965
Ebben a videóban pedig csak az egészségügyet (mivel ez a balliberálisok erogén zónája)
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/560222238648239
Videó: válság ellenére is fejlődik az ország!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1835329446647711
Vélemények helyett beszéljenek a számok.
https://szamokadatok.hu/Post/3453/Velemenyek_helyett_beszeljenek_a_szamok
Évről-évre egyre több lakás épül és kerül megvételre
https://szamokadatok.hu/Post/2997/Evrol-evre_egyre_tobb_lakas_epul_es_kerul_megvetelre
MAGYARORSZÁGON CSÖKKENT A LEGNAGYOBB MÉRTÉKBEN A MUNKABÉRRE RAKÓDÓ KÖZTEHER
https://szamokadatok.hu/Post/3143/Tobb_mint_85_szazalekponttal_csokkent_a_munkaberre_rakodo_kozteher_2009_es_2019_kozott
Az ipar már jobban teljesít, mint a vírus előtt!
https://szamokadatok.hu/Post/2656/Hoppa_Az_ipar_mar_jobban_teljesit_mint_a_virus_elott
Magyarország uniós szinten is eredményesen védekezett!
https://szamokadatok.hu/Post/2938/Magyarorszag_unios_szinten_is_eredmenyesen_vedekezett
Kilenc területre fókuszálva áll helyre a gazdaság
https://szamokadatok.hu/Post/2867/Kilenc_teruletre_fokuszalva_all_helyre_a_gazdasag
Munkahelyvédelem régen és most
https://szamokadatok.hu/Post/2859/Munkahelyvedelem_regen_es_most
A hazai beruházási ráta vezető helyen áll az unióban!
https://szamokadatok.hu/Post/2844/A_hazai_beruhazasi_rata_vezeto_helyen_all_az_unioban
Beruházási rekord Magyarországon!
https://szamokadatok.hu/Post/3139/Beruhazasi_rekord_Magyarorszagon
Gazdasági évnyitó - minden okunk megvan az optimizmusra
https://szamokadatok.hu/Post/2839/Gazdasagi_evnyito_-_minden_okunk_megvan_az_optimizmusra
Az egész világon egyedülálló a magyar válságkezelés!
https://szamokadatok.hu/Post/2794/Az_egesz_vilagon_egyedulallo_a_magyar_valsagkezeles
Megduplázott keretösszeggel folytatja a kormány a Településfásítási Programot. Ezzel hazánk legnagyobb belterületi fásítási kezdeményezése valósul meg.
https://szamokadatok.hu/Post/3150/Klimahiszti_helyett
A 2010 óta eltelt 11 év alatt több mint 2,5-szeresére, 2600 milliárdra emeltük a családok támogatására fordított összeget! Az 5% feletti GDP-arányos családtámogatással Magyarország világelső!
https://szamokadatok.hu/Post/3147/A_2010_ota_eltelt_11_ev_alatt_tobb_mint_25-szeresere_2600_milliardra_emeltuk_a_csaladok_tamogatasara_forditott_osszeget
Válságkezelés régen és most
https://szamokadatok.hu/Post/2734/Valsagkezeles_regen_es_most
Eurostat: Jelentősen csökkent a rászorulók száma Magyarországon tíz év alatt
https://szamokadatok.hu/Post/2963/Eurostat_Jelentosen_csokkent_a_raszorulok_szama_Magyarorszagon_tiz_ev_alatt
Orbán Viktor ismertette a legfontosabb számokat!
https://szamokadatok.hu/Post/2929/Orban_Viktor_ismertette_a_legfontosabb_szamokat
Magyarország és a V4 kiválóan kezelték a válságot, ezért gazdaságunk növekedése továbbra is az élvonalban van
https://szamokadatok.hu/Post/2901/Magyarorszag_es_a_V4_kivaloan_kezeltek_a_valsagot_ezert_gazdasagunk_novekedese_tovabbra_is_az_elvonalban_van
Munkahelyteremtő beruházások: lista (részlet) https://szamokadatok.hu/Post/2964/620_uj_munkahely_Ujabb_hatalmas_beruhazas
Többen dolgoztak decemberben, mint egy évvel ezelőtt!
https://szamokadatok.hu/Post/2698/Tobben_dolgoztak_decemberben_mint_egy_evvel_ezelott
A gazdaságvédelmi akcióterv eredményei számokban
https://szamokadatok.hu/Post/2677/A_gazdasagvedelmi_akcioterv_eredmenyei_szamokban
A világjárvány alatt 1676 milliárd forintnyi beruházás érkezett Magyarországra
https://szamokadatok.hu/Post/2663/A_vilagjarvany_alatt_1676_milliard_forintnyi_beruhazas_erkezett_Magyarorszagra
“Pánikkormányzás” - ezt hazudja Dobrev
Aztán szembe jön a valóság: a Standard&Poor’s és a Fitch is válság ellenére befektetésre ajánlott országnak tartja Magyarországot
https://szamokadatok.hu/Post/2912/Panikkormanyzas_-_ezt_hazudja_Dobrev
Így változott a bérek vásárlóértéke az elmúlt 30 évben!
https://szamokadatok.hu/Post/2830/Igy_valtozott_a_berek_vasarloerteke_az_elmult_30_evben
2017 óta egykulcsosra csökkent, és ezzel Magyarországé lett az EU legalacsonyabb társasági adója
https://szamokadatok.hu/Post/2822/2017_ota_egykulcsosra_csokkent_es_ezzel_Magyarorszage_lett_az_EU_legalacsonyabb_tarsasagi_adoja
Magyarországon a legolcsóbb az áram és a földgáz az egész EU-ban
https://szamokadatok.hu/Post/2905/Lett_lakossagi_gazaremeles_-_kerdezte_Gyurcsany_2010_elott_egy_sajtotajekoztaton
Bérek, nettó, bruttó, bérköltség. https://szamokadatok.hu/Post/2671/Ha_Gyurcsanyekat_tamogatod_nem_Orbannal_tolsz_ki_hanem_magaddal
A kormány megteremtette talán a világ legnagyobb és legátfogóbb családtámogatási és otthonteremtési rendszerét
https://szamokadatok.hu/Post/2739/Csaladpolitika_szamokban_Jo_uton_indultunk_el
Jelentősen csökkent az állami szolgáltatások és ügyintézés díja
https://szamokadatok.hu/Post/2659/Dragulas_helyett_csokkeno_kiadasokkal_indult_az_ev
A nagy diktatúrában 47 százalékról 20 százalékra csökkent a túlzsúfolt lakásokban élők száma
https://szamokadatok.hu/Post/2647/A_nagy_diktaturaban_47_szazalekrol_20_szazalekra_csokkent_a_tulzsufolt_lakasokban_elok_szama
Jelentősen több pénz marad az emberek zsebében a rezsicsökkentés, az adócsökkentés és a 2010 óta folyamatosan emelkedő bérek miatt
https://szamokadatok.hu/Post/2707/Mennyi_maradt_a_rezsi_kifizetese_utan_most_es_2010-ben
Szavak helyett beszéljenek a számok!
👉Munkanélküliségi ráta 2010
Magyarország: 11,3%, EU átlag: 9,6%
👉Munkanélküliségi ráta most
Magyarország: 3,9%, EU átlag: 7,6%
https://szamokadatok.hu/Post/3386/Szavak_helyett_beszeljenek_a_szamok
A nagy “diktatúrában” egyre több új lakás épül!
https://szamokadatok.hu/Post/3390/A_nagy_diktaturaban_egyre_tobb_uj_lakas_epul
A magyar munkavállalók fizetik az Európai Unió negyedik legalacsonyabb adóját
https://szamokadatok.hu/Post/1149/A_magyar_munkavallalok_fizetik_az_Europai_Unio_negyedik_legalacsonyabb_adojat
Tömegközlekedés, környezetvédelem.
A Fidesz nem beszél róla, hanem cselekszik! (+lista a cikk végén)
https://szamokadatok.hu/Post/3378/Tomegkozlekedes_kornyezetvedelem
Tények: kétszer olyan gazdagok vagyunk, mint Gyurcsányék idején
https://szamokadatok.hu/Post/2704/Tenyek_ketszer_olyan_gazdagok_vagyunk_mint_Gyurcsanyek_idejen
Rezsicsökkentés - íme a valódi számok
https://szamokadatok.hu/Post/2682/Rezsicsokkentes_-_ime_a_valodi_szamok

1 100 000 ember kapta vissza magyar állampolgárságát!
https://szamokadatok.hu/Post/3107/1_100_000_ember_kapta_vissza_magyar_allampolgarsagat
Magyarországon van a legkevesebb rablás az EU-ban!
https://szamokadatok.hu/Post/3023/Magyarorszagon_van_a_legkevesebb_rablas_az_EU-ban
Egyszerű összefüggés: Minél többen dolgoznak, annál kevesebb a bűncselekmény!
https://szamokadatok.hu/Post/2507/Egyszeru_osszefugges_Minel_tobben_dolgoznak_annal_kevesebb_a_buncselekmeny
Az egészségügyben dolgozók béremelései (orvosok, ápolók, háziorvosok, stb)
https://szamokadatok.hu/Post/2962/Ma_van_a_magyar_apolok_napja
Ezermilliárdokat tett félre a magyar lakosság 2020-ban!
https://szamokadatok.hu/Post/2890/Ezermilliardokat_tett_felre_a_magyar_lakossag_2020-ban
A legszebb eredmény! +115 000 gyermek született a családtámogatási rendszernek köszönhetően.
https://szamokadatok.hu/Post/2869/A_legszebb_eredmeny
Jelentősen nőtt a magyar tulajdon aránya az energiaszektorban
https://szamokadatok.hu/Post/2840/Magyar_tulajdon_aranya
Itt a fűtési szezon, nézzük a számokat!
https://szamokadatok.hu/Post/2375/Itt_a_futesi_szezon_nezzuk_a_szamokat

Így változott a bérek vásárlóértéke az elmúlt 30 évben!
https://szamokadatok.hu/Post/2830/Igy_valtozott_a_berek_vasarloerteke_az_elmult_30_evben
A GYOD összege (Gyermekek otthongondozási díja)
https://szamokadatok.hu/Post/2820/A_GYOD_osszege_Gyermekek_otthongondozasi_dija

Az otthon melege: sereghajtók voltunk, az EU átlagánál sokkal jobban teljesítünk jelenleg! https://szamokadatok.hu/Post/2670/Az_otthon_melege_sereghajtok_voltunk_az_EU_atlaganal_sokkal_jobban_teljesitunk_jelenleg
Fidesz sokkal jobb válságkezelő! https://szamokadatok.hu/Post/2622/Fidesz_sokkal_jobb_valsagkezelo
Egészségügy fejlesztése: várólisták, eszközök, bérek, létszám, stb.
https://szamokadatok.hu/Post/2385/Jelentos_beremelest_kapnak_2021-ben_a_haziorvosok_is
Több mint egymillió családot mentettünk meg az otthona elvesztésétől!
https://szamokadatok.hu/Post/3417/Retvari_tobb_mint_egymillio_csaladot_mentettunk_meg_az_otthona_elvesztesetol
Nyugdíjak, Manyup, emelések, stb
https://szamokadatok.hu/Post/3355/Igy_nem_segitette_a_kormany_a_nyugdijasokat

https://szamokadatok.hu/Post/3401/Igy_nem_segit_a_kormany_a_nyugdijasoknak
Rekord szinten az aranytartalékunk!
A 2010-es szint harmincszorosára, 94,5 tonnára nőtt Magyarország aranytartaléka!
https://szamokadatok.hu/Post/3240/Rekord_szinten_az_aranytartalekunk
Elfogadta a parlament a fiatalok szja-mentességét!
https://szamokadatok.hu/Post/3356/Elfogadta_a_parlament_a_fiatalok_szja-mentesseget

Gyes, gyed, gyet - Meghosszabbítják a lejáró jogosultságokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3105/Gyes_gyed_gyet_-_Meghosszabbitjak_a_lejaro_jogosultsagokat

Az ezer főre jutó házasságok aránya 2020-ban elérte az 1985-ös szintet, ezzel
https://szamokadatok.hu/Post/2924/Az_ezer_fore_juto_hazassagok_aranya_2020-ban_elerte_az_1985-os_szintet_ezzel
Fordulópont! 2020-ra a termékenység elérte a Bokros csomag bevezetése előtti szintet!
https://szamokadatok.hu/Post/2808/Fordulopont_2020-ra_a_termekenyseg_elerte_a_Bokros_csomag_bevezetese_elotti_szintet
A demográfiai fordulat évtizedén vagyunk túl!
https://szamokadatok.hu/Post/2796/A_demografiai_fordulat_evtizeden_vagyunk_tul

2010 óta 936 736-tal, az utóbbi egy évben 108 786-tal nőtt a forgalomban lévő személygépkocsik száma Magyarországon!
https://szamokadatok.hu/Post/3068/2010_ota_936_736-tal_az_utobbi_egy_evben_108_786-tal_nott_a_forgalomban_levo_szemelygepkocsik_szama_Magyarorszagon
Szárnyal a beruházási rátánk!
https://szamokadatok.hu/Post/3030/Rossz_hirek_a_hatalomehes_ellenzeknek_szarnyal_a_gazdasagunk

Egészségügyi beruházások, cél a teljes önellátás.
https://szamokadatok.hu/Post/3011/Ujabb_egeszsegipari_beruhazasok

Orbán Viktor 10 legnagyobb válságkezelése
https://szamokadatok.hu/Post/2978/Kommentar_nelkul

Újabb hitelminősítő ismerte el a magyar gazdaság és a magyar kormány teljesítményét!
https://szamokadatok.hu/Post/2969/Ujabb_hitelminosito_ismerte_el_a_magyar_gazdasag_es_a_magyar_kormany_teljestmenyet
Hasít a magyar külkereskedelem
https://szamokadatok.hu/Post/2878/Hasit_a_magyar_kulkereskedelem

7 537 milliárd forint a vidéki Magyarország fejlesztésére!
https://szamokadatok.hu/Post/2669/7_537_milliard_forint_a_videki_Magyarorszag_fejlesztesere

Hadiipar-fejlesztés Magyarországon: Honvédelem, üzlet, munkahelyek!
https://szamokadatok.hu/Post/2527/Hadiipar-fejlesztes_Magyarorszagon_Honvedelem_uzlet_munkahelyek

Magyarországon 10,3%-kal növekedett a mezőgazdaságban a munkaerő termelékenysége
https://szamokadatok.hu/Post/2506/Magyarorszagon_103-kal_novekedett_a_mezogazdasagban_a_munkaero_termelekenysege
Az energiaszektor visszaállamosítása
https://szamokadatok.hu/Post/2430/Hosszu_evek_utan_magyar_kezbe_kerult_a_Budapesti_Eromu_Zrt

Megépül Paks II - az energiabiztonságunk záloga.
https://szamokadatok.hu/Post/2352/Paks_II_-_szuverenitasunk_nem_lehet_alku_targya

Magyarország megelőzte Szlovákiát az egy főre jutó GDP-ben https://szamokadatok.hu/Post/2275/Magyarorszag_megelozte_Szlovakiat_az_egy_fore_juto_GDP-ben
A Nemzeti közművek után létrejön a Nemzeti Vízművek is
https://szamokadatok.hu/Post/2288/A_Nemzeti_kozmuvek_utan_Letrejon_a_Nemzeti_Vizmuvek_is

Az ország felminősítései https://szamokadatok.hu/Post/1971/Hatalmas_elismeres_a_magyar_gazdasagnak
Újra magyar tulajdonba kerül a TIGÁZ és a TITÁSZ
https://szamokadatok.hu/Post/3097/A_TITASZ_utan_a_TIGAZ_is_az_OPUS_Global_Zrt_tulajdonaba_kerul

A Magyar Falu Program egy igazi siker!
https://szamokadatok.hu/Post/3002/Egyetlen_ev_leforgasa_alatt_900_korabban_csokkeno_nepessegu_faluban_emelkedett_a_lakossag_szama

Harmadára csökkent a szegénység!
https://szamokadatok.hu/Post/2987/Unios_elismeres_a_kormanynak

Ingyenes tankönyvek, NAT2020!
https://szamokadatok.hu/Post/1831/A_balliberalis_korus_uvoltozese_ellenere_elindult_az_uj_Nemzeti_Alaptanterv_szerinti_oktatas

Az OECD nyilvántartása alapján 2010-2019 között Magyarországon növekedett legjobban a minimálbér reálértéke Litvánia után
https://szamokadatok.hu/Post/2864/Az_OECD_nyilvantartasa_alapjan_2010-2019_kozott_Magyarorszagon_novekedett_legjobban_a_minimalber_realerteke_Litvania_utan
Öröklési és ajándékozási sarc - a Fidesz eltörölte
https://szamokadatok.hu/Post/2615/Oroklesi_es_ajandekozasi_sarc_-_a_Fidesz_eltorolte

2022-ben választunk! Íme a számok. 1. rész
https://szamokadatok.hu/Post/3416/2022-ben_valasztunk

2022-ben választunk! Íme a számok. 2. rész
https://szamokadatok.hu/Post/3419/2022-ben_valasztunk_2_resz

Nem mi mondtuk!
A baloldal szerint a Fidesz rosszul kormányoz. A világ ezt másképp látja!
https://szamokadatok.hu/Post/3415/Nem_mi_mondtuk
Munkanélküliségi ráta: Köszönjük, jól vagyunk! https://szamokadatok.hu/Post/2529/Munkanelkulisegi_rata_Koszonjuk_jol_vagyunk
Európai szinten Magyarországon alacsonyak a lakhatás költségei
https://szamokadatok.hu/Post/2516/Europai_szinten_Magyarorszagon_alacsonyak_a_lakhatas_koltsegei

Az otthonunk a tulajdonunk! Magyarországon 91 százalék a magánlakások aránya! https://szamokadatok.hu/Post/2497/Balliberalis_mantra_30_eve_azt_hazudjak_hogy_nyugaton_kolbaszbol_van_a_kerites
"Világpiaciárazók' figyelmébe, tények következnek
https://szamokadatok.hu/Post/2180/Vilagpiaciarazok_figyelmebe_tenyek_kovetkeznek

2020 év végére 66.080 milliárd forintra nőtt a háztartások pénzügyi vagyona, ami 5.445 milliárd forintos növekedés az előző évhez képest!
https://szamokadatok.hu/Post/2948/Kizsakmanyolas_kivereztetes_lopas_rezsim_diktatura_Meszaros_es_a_tobbi_suletlenseg_helyett
2020-ra teljesítettük a megcélzott 75%-os foglalkoztatási rátát a 20-64 éves korcsoportban!
https://szamokadatok.hu/Post/2792/2020-ra_teljesitettuk_a_megcelzott_75-os_foglalkoztatasi_ratat_a_20-64_eves_korcsoportban

Jelentősen nőtt a dolgozó orvosok száma
https://szamokadatok.hu/Post/3162/Alhir_nincs_orvos_es_romokban_vannak_a_korhazak

Magyarország GDP-arányosan többet fordít oktatásra, mint az EU-s országok átlaga.
https://szamokadatok.hu/Post/3211/Romokban_az_oktatas_-_hazudjak_az_alhirgyartok

Magyarország a második legnagyobb adócsökkentő!
https://szamokadatok.hu/Post/1841/Magyarorszag_a_masodik_legnagyobb_adocsokkento

Rekordméretű forrás az egészségügyben!
https://szamokadatok.hu/Post/3182/Rekordmeretu_forras_az_egeszsegugyben

Egyre több magyar engedheti meg magának a nyaralást!
https://szamokadatok.hu/Post/1538/Egyre_tobb_magyar_engedheti_meg_maganak_a_nyaralast

A jelenlegi 4,1 százalékos magyar munkanélküliségi ráta a negyedik legjobb mutató az Európai Unióban https://szamokadatok.hu/Post/1380/A_jelenlegi_41_szazalekos_magyar_munkanelkulisegi_rata_a_negyedik_legjobb_mutato_az_Europai_Unioban
Japánban is felfigyeltek a magyar családpolitika eredményeire! https://szamokadatok.hu/Post/2633/Japanban_is_felfigyeltek_a_magyar_csaladpolitika_eredmenyeire
Magyarország visszafizette az IMF-EU hitelt
https://hirado.hu/2016/04/06/magyarorszag-visszafizette-az-imf-eu-hitel-utolso-reszletet/

Minden önkormányzati adósságot átvállal a kormány
https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/minden-onkormanyzati-adossagot-atvallal-a-kormany-4076509/

1 év alatt négyszeresére nőtt a földgáz világpiaci ára
Közeledik a fűtési szezon, de 2010 óta nem kell aggódnunk az árak miatt, mert azok nem emelkednek!
https://szamokadatok.hu/Post/3959/1_ev_alatt_negyszeresere_nott_a_foldgaz_vilagpiaci_ara
Újabb csúcson a foglalkoztatottság, valóra vált egy évtizedes ígéret
https://szamokadatok.hu/Post/3955/Ujabb_csucson_a_foglalkoztatottsag_valora_valt_egy_evtizedes_igeret

Így “nem segít” a kormány
A jót könnyű megszokni, sokak számára ez természetes, és úgy érzik, hogy egy baloldali kormány vezetése alatt is megkapnák ugyanezeket a juttatásokat, de tévednek!
https://szamokadatok.hu/Post/3953/Igy_nem_segit_a_kormany
6000 milliárd
Újabb mérföldkőhöz ért a Magyar Állampapír Plusz, átlépte a 6000 milliárd forintot a megtakarítások értéke!
https://szamokadatok.hu/Post/3947/6000_milliard
70 000 000 000!
Hetvenmilliárdos munkaerő-fejlesztési programot indít a kormány! A Fidesz támogatja a "melósokat", nem a szemkilövetők! Ők csak elvették a munkahelyeket!
https://szamokadatok.hu/Post/3915/70_000_000_000
Több ezer ember szenved a “diktatúrától” a debreceni strandon
Olvasónk küldte, mai képek! Add tovább a valóságot!
https://szamokadatok.hu/Post/3839/Tobb_ezer_ember_szenved_a_diktaturatol_a_debreceni_strandon
Már 184 ezer család otthonteremtését és 25 ezer család lakásfelújítását segítette a kormány
Gyurcsányék meg eltörölték a szocpolt
https://szamokadatok.hu/Post/3818/Mar_184_ezer_csalad_otthonteremteset_es_25_ezer_csalad_lakasfelujitasat_segitette_a_kormany
Lebuktattuk a hazug DK-t!
Elmentünk, megnéztük, hogy mennyibe kerül a Balaton!
https://szamokadatok.hu/Post/3799/Lebuktattuk_a_hazug_DK-t

Az okos liberálisokat kérdezzük
Ha mindent "ellop a zorbán", akkor
https://szamokadatok.hu/Post/3769/Az_okos_liberalisokat_kerdezzuk

Három évtizede nem látott szinten a hazai foglalkoztatás!
https://szamokadatok.hu/Post/3729/Harom_evtizede_nem_latott_szinten_a_hazai_foglalkoztatas

Mennyi marad a rezsi kifizetése után?
Ne légy önmagad ellensége! Ha a baloldal kerül hatalomra, a rezsi drágulni fog, az adók nőni fognak, a családtámogatás rendszerét pedig lenullázzák! Fájni fog!
https://szamokadatok.hu/Post/3639/Mennyi_marad_a_rezsi_kifizetese_utan
Bomba bejelentés!
5,5 százalékos GDP-növekedés esetén a kormány visszaadja a gyereket nevelő családoknak a 2021-ben befizetett adót (az átlagbér erejéig!)
https://szamokadatok.hu/Post/3558/Bomba_bejelentes
Az energia biztosított!
Lesz olcsó (továbbra sem dráguló) villamos energia és lesz olcsó (továbbra sem dráguló) gáz, persze csak akkor, ha marad a Fidesz! A baloldal megemeli a rezsi árát, ha hatalomhoz jut!
https://szamokadatok.hu/Post/3527/Az_energia_biztositott
A 2022-es az újraindítás költségvetése lesz!
Bármit hazudik az ellenzék, a valóságot nem lehet letagadni! Itt vannak a részletek!
https://szamokadatok.hu/Post/3496/A_2022-es_az_ujrainditas_koltsegvetese_lesz
Íme a magyarázat a folyamatos torlódásokra az M7-es autópályán! (+ kapcsolódó cikkek a leírás végén!)
https://szamokadatok.hu/Post/3957/Ime_a_magyarazat_a_folyamatos_torlodasokra_az_M7-es_autopalyan_kapcsolodo_cikkek_a_leiras_vegen

Varga Mihály: "Beszéljenek a számok!"
Történelmi csúcson a beruházások
https://szamokadatok.hu/Post/3903/Varga_Mihaly_Beszeljenek_a_szamok

Jelesre vizsgáztunk!
Menczer Tamás ismertette a számokat, közben egy 3 milliárd forintos beruházás keretében létrehozott 120 új munkahelyet is bejelentett!
https://szamokadatok.hu/Post/3902/Jelesre_vizsgaztunk
Toronymagasan a régió élén a magyar gazdaság! Az Európai Unióban a harmadik leggyorsabb növekedés volt a magyar!
https://szamokadatok.hu/Post/3851/Toronymagasan_a_regio_elen_a_magyar_gazdasag_Az_Europai_Unioban_a_harmadik_leggyorsabb_novekedes_volt_a_magyar

Valahogy így “lop a Zorbán”
A valóságot nem lehet letagadni! (Igaz, a balliberálisok 11 éve próbálkoznak vele)
https://szamokadatok.hu/Post/3826/Valahogy_igy_lop_a_Zorban

Orbán visszavásárolja azt, amit Gyurcsányék eladtak!
Gáztározók, energetikai vállalatok, MOL részvények, áramszolgáltatók, erőművek, stb. Az ország energiaellátása nem lehet külföldi kézben!
https://szamokadatok.hu/Post/3812/Orban_visszavasarolja_azt_amit_Gyurcsanyek_eladtak
A kutya ugat, a karaván halad!
A szakértők elismerik a kormány munkáját, a meghozott intézkedéseket jelesre értékelték
https://szamokadatok.hu/Post/3798/A_kutya_ugat_a_karavan_halad

Itt van a nemzet aranya! Rekordszinten van a mennyisége!
Vélemények helyett beszéljenek a számok!
https://szamokadatok.hu/Post/3759/Itt_van_a_nemzet_aranya_Rekordszinten_van_a_mennyisege

Hasít a magyar agrár-külkereskedelem!
Az agrárexport 98,3 százalékkal, az egyenleg 92,4 százalékkal bővült 2010 és 2021 között
https://szamokadatok.hu/Post/3718/Hasit_a_magyar_agrar-kulkereskedelem

600 milliárd forint!
Ennyit nyert a jó oltási számokkal a magyar gazdaság
https://szamokadatok.hu/Post/3625/600_milliard_forin
t
Minden a nyugdíjakról
https://szamokadatok.hu/Post/3886/Nagy_sallert_kapott_a_hazudozo_Toth_Bertalan_Varga_Mihalyto
l

A polgári kormányzás 10 éve - 28 rész egyben

👉A magyar gazdaság talpra állítása
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gazdasági alapok megszilárdítása
https://szamokadatok.hu/Post/1057/Gazdasagi_alapok_megszilarditasa

Vállalkozások támogatása
https://szamokadatok.hu/Post/1093/Vallalkozasok_tamogatasa
Adminisztrációs terhek és a bürokrácia csökkentése
https://szamokadatok.hu/Post/1141/Adminisztracios_terhek_es_a_burokracia_csokkentese
Közbeszerzések racionalizálása
https://szamokadatok.hu/Post/1174/Kozbeszerzesek_racionalizalasa
A föld azé, aki megműveli
https://szamokadatok.hu/Post/1208/A_fold_aze_aki_megmuveli
Falvak és a vidék fejlesztése
https://szamokadatok.hu/Post/1267/Falvak_es_a_videk_fejlesztese
Önkormányzati rendszer átalakítása
https://szamokadatok.hu/Post/1319/Onkormanyzati_rendszer_atalakitasa

👉Rendteremtés
~~~~~~~~~
Rendőrség méltóságának helyreállítása, közbiztonság növelése
https://szamokadatok.hu/Post/1361/Rendorseg_meltosaganak_helyreallitasa_kozbiztonsag_novelese

Rendőrség személyi állománya, bírósági ügyek
https://szamokadatok.hu/Post/1414/Rendorseg_szemelyi_allomanya_birosagi_ugyek

👉Egészségügy
~~~~~~~~~
Egészségügyi bérfejlesztés, praxisok
https://szamokadatok.hu/Post/1463/Egeszsegugyi_berfejlesztes_praxiso
k
Várólista, kielégítő ellátás, egészséges életmód
https://szamokadatok.hu/Post/1494/Varolista_kielegito_ellatas_egeszseges_eletmod
Kórházak adósságrendezése, mentők fejlesztése, gyógyszerártámogatás
https://szamokadatok.hu/Post/1549/Korhazak_adossagrendezese_mentok_fejlesztese_gyogyszerartamogatas
Egészségügyi kiadások alakulása
https://szamokadatok.hu/Post/1586/Egeszsegugyi_kiadasok_alakulasa

👉Szociális biztonság
~~~~~~~~~~~~~
Otthonvédelmi akcióterv, devizahitelesek megsegítése
https://szamokadatok.hu/Post/1612/Otthonvedelmi_akcioterv_devizahitelesek_megsegitese

Munka és a gyermekvállalás összeegyeztethetősége
https://szamokadatok.hu/Post/1651/Munka_es_a_gyermekvallalas_osszeegyeztethetosege
Nyugdíjasok, nyugdíjrendszer megreformálása
https://szamokadatok.hu/Post/1698/Nyugdijasok_nyugdijrendszer_megreformalasa
Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása, akadálymentesítés, gyermekvédelem
https://szamokadatok.hu/Post/1739/Megvaltozott_munkakepesseguek_foglalkoztatasa_akadalymentesites_gyermekvedelem
Bérek a szociális ágazatban, gyógyászati segédeszközök támogatása
https://szamokadatok.hu/Post/1790/Berek_a_szocialis_agazatban_gyogyaszati_segedeszkozok_tamogatasa

👉Demokratikus normák
~~~~~~~~~~~~~~~
Jogállami normák helyreállítása
https://szamokadatok.hu/Post/1822/Jogallami_normak_helyreallitas
a
Korrupcióellenes intézkedések, és egy kis emlékeztető
https://szamokadatok.hu/Post/1866/Korrupcioellenes_intezkedesek_es_egy_kis_emlekezteto
A nemzeti vagyon visszaszerzése
https://szamokadatok.hu/Post/1889/A_nemzeti_vagyon_visszaszerzese
Közszolgáltatások, közigazgatás
https://szamokadatok.hu/Post/1929/Kozszolgaltatasok_kozigazgatas
A nemzeti konzultációk
https://szamokadatok.hu/Post/1956/A_nemzeti_konzultaciok

👉További eredmények
~~~~~~~~~~~~~~~~
Vállalkozások: kiszámíthatóság és növekvő termelékenység
https://szamokadatok.hu/Post/1985/Vallalkozasok_kiszamithatosag_es_novekvo_termelekenyseg

Kiindulási állapot és teendők az egészségügyben
https://szamokadatok.hu/Post/2021/Kiindulasi_allapot_es_teendok_az_egeszsegugyben
Haderőfejlesztés és modernizálás
https://szamokadatok.hu/Post/2056/Haderofejlesztes_es_modernizalas
Sport és a szégyenteljes NOlimpia
https://szamokadatok.hu/Post/2094/Sport_es_a_szegyenteljes_NOlimpia
Gazdaságfehérítés
https://szamokadatok.hu/Post/2144/Gazdasagfeherites

ADD TOVÁBB!

Címkék: Adó  Bűnözés  Család  Egészségügy  Fejlődés  Gazdaság  Környezetvédelem  Megélhetés  Nemzet  Nyugdíjasok  Oktatás  Önkormányzat  Vidékfejlesztés 

K.G. és haverjai képtelenek vezetni a fővárost, de már az országra pályáznak!

Ha nem szeretnéd, hogy a te környezeted is így nézzen ki, támogasd a Fidesz-KDNP-t!

K.G. és haverjai képtelenek vezetni a fővárost, de már az országra pályáznak!

Íme néhány példa arra, hogy mire képesek viszonylag rövid idő alatt. Ez nem visszamutogatás, ez nem 2010 előtt történt, ez most történik!

Vajon ezt érdemli a tisztességesen dolgozó, adófizető, bérletet vásárló, a parkolásért fizető, gyermeket nevelő, rend- és hazaszerető magyar állampolgár - azaz Ön?! Szerintünk nem!
- Nem azért fizetünk a tömegközlekedésért, hogy közben másnak a vizeletét inhaláljuk
- Nem azért fizetünk adókat, hogy közben koszban, patkányok között éljünk, kerülgessük a hányásokat és a fekáliákat!
- Nem azért fizettünk ki milliárdokat a parkosításért, hogy utána derékig érő gazt nézzünk nap mint nap
- Nem erről volt szó!

Még az Index olvasói szerint is leromlott a köztisztasági és közbiztonsági helyzet Budapesten
https://mandiner.hu/cikk/20210813_meg_az_index_olvasoi_szerint_is_leromlott_a_koztisztasagi_es_kozbiztonsagi_helyzet_budapesten
Totális káosz Budapesten
Óriási dugókhoz vezetett a fővárosban, hogy K.G. képtelen átlátni feladatait és összehangolni a halogatása miatt szükségessé vált felújításokat
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210813-totalis-kaosz-budapesten
Hajléktalanok, szemét, derékig érő gaz, roncsautók, fekáliák: Budapest Mindenkié!
(kivéve a tisztességes, adófizető, dolgozó, gyermeket nevelő és rendszerető embereket)
https://www.szamokadatok.hu/Post/1080/Hajlektalanok_szemet_derekig_ero_gaz_roncsautok_fekaliak_Budapest_Mindenkie
Derékig érő gaz, szemétkupacok, kosz, mocsok - így nézett ki a Puskás Aréna környéke egy nappal a labdarúgó Európa-bajnokság kezdete előtt
https://www.facebook.com/nemethbalazsvagyok/posts/340517121124243
Levizelt rollerek, szemét, hányás
https://www.facebook.com/bohardanielriporter/posts/223308936468741
Szervezett bűnbanda alakult az Örs vezér terén
https://888.hu/gazemberek/szervezett-bunbanda-alakult-az-ors-vezer-teren-4328356/
„A gyomrom kifordul...” – a járdán fetrengve hányt a részeg nő Józsefvárosban
https://metropol.hu/aktualis/ontudatlan-reszeg-drogos-viii-kerulet-jozsefvaros-425243/
Balliberális idill: az utcákat ellepik a hajléktalanok, ám a szállók kihasználatlanok
https://pestisracok.hu/balliberalis-idill-az-utcakat-ellepik-a-hajlektalanok-am-a-szallok-kihasznalatlanok/

Add tovább, ha te sem szeretnéd, hogy a baloldal tönkretegye az egész országot!

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest  Bűnözés  Önkormányzat