Címke: Momentum

2,5 perc szégyen!

Fekete-Győr András elment megsemmisülni Gulyás Mártonhoz

2,5 perc szégyen!

👉Videó: https://www.facebook.com/frappansfiatalosfelhasznalonev/videos/298977394965560

Írta: Kacsoh Dániel
Az egyórányi szekunder szégyent csak fokozza a Momentum-elnök utólagos magyarázkodása.
Pedig olyan jól indult az egész. Újbalos-felkapott-trendi YouTube-csatorna az ellenzéki utcai aktivizmus modern médiamunkássá szelídült vagabundjával. Nem holmi gonosz „propagandaműsor”, hanem egy valóban független-objektív platform, olyan hely, ahol igazi kérdéseket tesznek fel, nem kézi vezérelt a szerkesztés, ráadásul a közös cél is egységbe forraszt, nevezetesen az Orbán-ellenesség. Az egész olyan cool meg ellenzéki!

Legalábbis Fekete-Győr András Momentum-vezér fejében efféle gondolatok kavaroghattak, amikor beült Gulyás Mártonék stúdiójába.

Aztán a kedélyes Fidesz-shaming helyett/mellett lett belőle

hebegés-habogás, „erre nem tudom a választ”, önellentmondássá fajuló érvelések, és olyan megmondások, mint hogy „szerintem 2006-ban tizenhat éves voltam”.
Összefoglalóan: nem éppen egy leendő miniszterelnök alakját rajzolta meg az egyórás interjú, pedig a kémia működött, a szimpátia megvolt, itt mindenki jót akart. Ám ha valami nem megy, akkor nem megy, hiába erőltetik.

Nyilvánvalóan nem reprezentatív fokmérője egy adott médiatartalomnak az alatta olvasható kommentfolyam, sőt, ám ebben az esetben mindenképp tanulságos egy pillantást vetni a hozzászólásokra. Íme egy-két aranyköpés:

„Nem szeretném miniszterelnöknek. Rettentő tájékozatlannak tűnik.”
„Mint egy frissdiplomás az első állásinterjún.”
„Az, hogy ilyen képességekkel elindul az előválasztáson, tökéletes cáfolata annak az interjúban elhangzott állításnak, hogy rendelkezik önreflexióval.”
„Ez annyira kemény volt, hogy még a pornhubról is leszedették volna.”
És még vagy egy szakajtónyi hasonló, megsemmisítő megjegyzés.

Alighanem Fekete-Győr is érezte, hogy ez nem sikerült valami kiválóan, ráadásul egyik szövetségesébe, az MSZP-be is sikerült (ismét) belegyalogolnia, de ez most mellékes, mindenesetre kénytelen volt szombaton, tehát egyetlen nappal az egyórás videó közzé tétele után közleményben magyarázkodni. Ezzel azonban csak még mélyebbre ásta magát a kommunikációs gödörben, atomerőműként működő napelem nem tudná már visszahozni ebből a szakadékból a felcsuti perről hadováló pártvezetőt.

„Sokan írjátok, hogy ég és föld az eredeti, vágatlan Partizán interjú, és a tegnap kikerült összevágott verzió. Ez többek között azért van így, mert a vágott anyagba sajnos alig-alig érdemeltek helyet azok a társadalmi, gazdasági, és politikai értékválasztások, elképzelések és programpontok, amiket a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltjeként képviselek” – írta ki a Facebookra Fekete-Győr. Némi horngábori éllel jegyezzük meg rögtön: nem, András, nem azt írták!

De mindegy is. Amikor valaki egy ilyen, még a potenciális szimpatizánsokból is szekunder szégyenérzetet kiváltó szereplést követően, huszonnégy órán belül képes egyáltalán mentegetőzni, sőt, az interjúkészítőt hibáztatni, az aligha alkalmas bármilyen politikai szerep betöltésére. Közhatalmi funkcióról ne is beszéljünk! Ezt nyilván magától nem fogja belátni, ám ettől még konstatálhatjuk:

a jogállamiságot zárójelbe tenni óhajtó Fekete-Győr András ezzel a performansszal végleg kicsinálta magát.
A magyarázkodó közlemény azonban tartogat még egy érdekes részletet, ami csak tovább erősíti az iménti következtetést: „Szerencsére Spotify-on (és Partizán-patronálóként videó formátumban) az eredeti, hiteles, vágatlan interjút is meg lehet hallgatni (illetve nézni). Már ha azok, akik az előválasztáson részt kívántok venni, a valós, teljes kép alapján akarjátok meghozni a döntéseteket.”

Vagyis, ha jól értjük, a Momentum elnöke nemcsak Gulyás Mártonéknak szúr oda, mint valami sértődött óvodás, hanem azoknak is, akik nem elég igényesek, kíváncsiak, alaposak, hogy megelégedjenek egyórányi Fegyőr-dadogással. Aki részt akar venni az előválasztáson (értsd: demokratikus gondolkodású és kellően ellenzéki elkötelezettségű), az utánajár a vágatlan verziónak is, vagyis összesen rászán vagy fél napot arra, hogy megismerje a hisztis interjúalany elképzeléseinek a teljesnél is teljesebb spektrumát. Ha nem teszi, úgy kvázi meg sem érdemli, hogy elnök úrra szavazzon. Punktum.

Nekem elég volt hatvan perc ebből a szenvedésből, pontosabban sok is, úgyhogy efféle önkínzásra nem vetemednék, ám abban biztos vagyok, hogy más se nagyon fog.

Amúgy ki gondolta volna? A budapesti olimpia elkaszálásával berobbanó Momentum első emberének karrierjét a köztársasági elnöki palotát festékkel dobáló Gulyás Márton „zárhatja le”. Innen ugyanis nem nagyon van már visszaút a ringbe, ez a produkció így együtt felér egy vödör hideg vízzel, egy üvöltő kislánnyal és egy lóval. Megsemmisítő!

Forrás: https://maiposzt.hu/p/mandiner-10159396168001941

Címkék: Momentum 

Baloldali hangulatkeltés a keleti vakcinák ellen

Baloldali hangulatkeltés a keleti vakcinák ellen

Petíciót indítottak
Orvosaik megtagadják a beadását
Álhíreket terjesztenek
Sarlatánokat nyilatkoztatnak
Be akarják tiltani
Sokallják az árát
Nekik egy élet nem ér 30 eurót
Támadják a magyar szakembereket
Emberkísérletnek nevezik

👉Közben már 3,3 millióan regisztráltak, 1,6 millióan megkapták az oltást, második helyen állunk az Európai unióban, és folyamatos a tömeges oltás.

Ha a baloldalon múlna, ma 600 ezerrel kevesebb ember lenne beoltva.

Forrás:
A baloldal oltásellenes akciói:
https://mandiner.hu/cikk/20210322_baloldal_oltasellenes_gyurcsany_fekete_gyor_hadhazy
Dömötör Csaba beszámol a számokról: https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/videos/452445406082679
Regisztráltak száma: https://www.facebook.com/FideszHU/posts/10160699602504307
Beoltottak száma:
https://www.statista.com/statistics/1196071/covid-19-vaccination-rate-in-europe-by-country/
Oltási kedv: https://szamokadatok.hu/Post/3154/Megbukott_a_hatalomehes_ellenzek_oltasellenes_kampanya

Kapcsolódó anyagok
Érkezik a következő adag orosz vakcina - 680 000 darab!
https://szamokadatok.hu/Post/3152/Szallj_el_kismadar
A Brüsszeli korrupt politikusok vakcinabiznisze (videóval) https://szamokadatok.hu/Post/3148/A_Brusszeli_korrupt_politikusok_vakcinabiznisze_videoval
Már több mint 1 500 000 oltást adtunk be!
https://szamokadatok.hu/Post/3141/1_500_000
Ciki lett letagadni a valóságot? Index: Magyarország vakcinarekorder lett Európában
https://szamokadatok.hu/Post/3130/Ciki_lett_letagadni_a_valosagot
Landolt Magyarország teherszállító repülőgépe! Újabb 100 000 vakcina érkezett Kínából
https://szamokadatok.hu/Post/3128/Landolt_Magyarorszag_teherszallito_repulogepe
Intézményesítették a korrupciót Brüsszelben! Az unió nem lakosságarányosan osztja az oltást – Kurz vakcinabazárról beszélt és botrányt csinál. https://szamokadatok.hu/Post/3108/Intezmenyesitettek_a_korrupciot_Brusszelben
Mese a “drága” vakcinákról A baloldal biztos nem vette volna meg, inkább hagynák csődbe menni az országot és meghalni az embereket https://szamokadatok.hu/Post/3104/Mese_a_draga_vakcinakrol
Újabb 450.000 vakcina érkezett Kínából!
https://szamokadatok.hu/Post/3091/Ujabb_450000_vakcina_erkezett_Kinabol
Összeomlott az ellenzéki oltásellenes propaganda. Az osztrákok Magyarországon szeretnék beoltatni magukat orosz vagy kínai vakcinával!
https://szamokadatok.hu/Post/3067/Osszeomlott_az_ellenzeki_oltasellenes_propaganda_
Szijjártó Péter: Oltani kell, minél gyorsabban, minél többet!
A vírus nevű ellenséget csak közösen győzhetjük le!
https://szamokadatok.hu/Post/3049/Szijjarto_Peter_Oltani_kell_minel_gyorsabban_minel_tobbet
Harcba szállnak a Magyar Honvédség új oltóbuszai is!
Az új mobil oltópontok a déli határon, és az olyan településeken fognak szolgálatot teljesíteni, ahol nehezen megoldható az oltópontok kialakítása
https://szamokadatok.hu/Post/3048/Harcba_szallnak_a_Magyar_Honvedseg_uj_oltobuszai_is
Indulhat a visítás: a szlovákokat sem a teszt védi meg, hanem a Sputnik-V! Megérkezett az első 200 000 adag orosz vakcina Szlovákiába!
https://szamokadatok.hu/Post/3038/Indulhat_a_visitas_a_szlovakokat_sem_a_teszt_vedi_meg_hanem_a_Sputnik-V
Brüsszel csak “csepegteti” a vakcinát, közben Kínából és Oroszországból értékelhető mennyiségek érkeznek!
https://szamokadatok.hu/Post/3027/Brusszel_csak_csepegteti_a_vakcinat_kozben_Kinabol_es_Oroszorszagbol_ertekelheto_mennyisegek_erkeznek
Portfolio: Csak a keleti vakcinák segíthetnek abban, hogy június végéig a teljes lakosságot be tudjuk oltani!
https://szamokadatok.hu/Post/3017/Portfolio_Csak_a_keleti_vakcinak_segithetnek_abban_hogy_junius_vegeig_a_teljes_lakossagot_be_tudjuk_oltani
Regisztrálj! Még nem késő!
https://szamokadatok.hu/Post/3008/Regisztralj_Meg_nem_keso

Milliókat költenek Gyurcsányék halálkampányra és oltásellenes propagandára!
https://szamokadatok.hu/Post/2996/Milliokat_koltenek_halalkampanyra_es_oltasellenes_propagandara
Landolt a madarunk! Egyetlen “kanyarral” több vakcinát hozott Kínából, mint amennyi eddig Brüsszelből érkezett!
https://szamokadatok.hu/Post/2936/Landolt_a_madarunk
Vakcináért ment a madarunk! Elindult a magyar állam repülőgépe az első kínai vakcinaszállítmányért, 550 ezer adag érkezik (videóval)
https://szamokadatok.hu/Post/2927/Vakcinaert_ment_a_madarunk
Gyurcsány polgármesterei a magyar orvosok ellen hergelnek, kérdőre vonják azok szakmai döntéseit! Bármire képesek a hatalomért!
https://szamokadatok.hu/Post/2923/Gyurcsany_polgarmesterei_a_magyar_orvosok_ellen_hergelnek_kerdore_vonjak_azok_szakmai_donteseit
Érkezik a segítség! (videóval) Már Magyarországon van az orosz vakcina első szállítmánya!
https://szamokadatok.hu/Post/2826/Erkezik_a_segitseg_videoval
Megszületett a megállapodás, orosz vakcinák érkeznek Magyarországra! Európa tétlen - Oroszország segít! A magyar hatóság bevizsgálta és engedélyezte a Sputnik-V használatát. Emberek milliót oltották be az orosz vakcinával!
https://szamokadatok.hu/Post/2744/Megszuletett_a_megallapodas_orosz_vakcinak_erkeznek_Magyarorszagra

Címkék: Baloldali rombolás  Egészségügy  Gyurcsány  Momentum 

Ez nem csupán Fekete-Győr politikája

Ez a Momentum és az egyesült hatpárti koalíció politikája

Ez nem csupán Fekete-Győr politikája

Lássunk tisztán: mindenki Fekete-Győr Andrással és a Momentummal kapcsolatosan fogalmaz meg kritikát, csak az a helyzet, hogy a választáson nem a Momentum fog indulni, hanem a Momentumot is tartalmazó, a Momentummal azonos értékeket képviselő hatpárti "moslékkoalíció", azaz a szövetség minden egyes tagja által elmondottak a teljes választási összeborulásra értendő.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke tehát a szövetségeseivel együtt (DK, MSZP, Párbeszéd, LMP, Jobbik, Mindenki Magyarországa) azt tervezik, hogy eltiltják az újságírói munkától azokat, akikre ők rámondják azt, hogy "propagandista". Lefordítva ez annyit jelent, hogy minden olyan újságírót elnémítanák, akik nem az ő kottájukból játszanak, akik a polgári, nemzeti, keresztény értékrendet képviselik.

Lepődjünk meg? Nem fogunk, hiszen ezt azok mondják, akik
Elvennék a választójogot az idősektől, a vidékiektől, az "alacsonyabb iskolázottságúaktól"
Elvennék a magyar állampolgárságot a határon túli magyaroktól
Eltörölnék a családtámogatási és az otthonteremtési rendszert
Megemelnék az adókat
Alanyi jogon járó segélyekkel taszítanák alkoholizmusba, munkanélküliségbe és bűnözésbe az országot
10 éve hazugságokat terjesztenek, hergelik az embereket, démonizálják a polgári kormányt és annak tagjait
Külföldi érdekeket képviselnek a magyar nemzeti érdekekkel szemben
Lámpavassal fenyegetik a Fidesz szimpatizánsait
blm, antifa és egyéb terrorszervezeteket támogatnak
Román pártoknak kampányolnak
A rezsiárak emelését követelik Brüsszelben
Feljelentik Magyarországot és elvonásokat követelnek
Oltásellenes kampányt finanszíroznak, a vírusnak drukkolnak
Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készülnek, földönfutóvá akarnak tenni mindenkit, akik nem hódolnak be a balliberális rezsimnek
Civileket zaklatnak és megfélemlítenek
Puccsra, erőszakos hatalomátvételre készülnek arra az esetre, ha nem ők nyerik a választást
Támadják a fejlesztéseket, lopásról beszélnek, közben egyetlen feljelentést sem tettek.
A sajtószabadságot féltik, közben betörnek egy szerkesztőségbe és megfélemlítik az ott dolgozókat.
Szerintük a gyerek csak felesleges költség, csak "biológiai lábnyom", ezért támogatják az abortuszt.
A migrációt támogatják, a magyar családokat ellehetetlenítenék

Ez csak egy töredéke annak, amit elkövettek, és amire készülnek, ha hatalomra kerülnek.
Ezek után Fekete-Győr (és szövetségesei) kijelentése már csak a fűszer.

👉Ne légy önmagad ellensége!
👉Ne akard visszahozni a kommunista diktatúrát!
👉Támogasd a Fideszt, ha tényleg fontos számodra a szabadság.

ADD TOVÁBB!

Forrás: https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/208843304354456
https://szamokadatok.hu/Post/2263/50_pontban_arrol_hogy_miert_hazaarulo_a_Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez
https://demokrata.hu/magyarorszag/fekete-gyor-nem-a-jogallamot-fogja-helyreallitani-maximum-a-nepi-demokraciat-359519/
https://mandiner.hu/cikk/20210314_fekete_gyor_eltiltana_foglalkozasuktol_a_jobboldali_ujsagirokat
https://www.facebook.com/hollikistvan/posts/1637467953118216
https://szamokadatok.hu/Post/1684/Utcai_zavargasokra_az_MTVA_elfoglalasara_puccsra_keszul_Hadhazy_Akos
https://szamokadatok.hu/Post/2872/Mester_es_tanitvanya
https://szamokadatok.hu/Post/2700/Vakon_lone_a_fasisztakat_Gyurcsany_Ferenc_es_Dobrev_Klara_partjanak_egyik_tagja
https://szamokadatok.hu/Post/2686/Ki_itt_az_eroszakos
https://szamokadatok.hu/Post/2650/Vegleg_torolte_a_kozel_89_millio_kovetovel_rendelkezo_Donald_Trump_fiokjat_a_Twitter
https://szamokadatok.hu/Post/2420/Ujabb_terrortamadas_Autos_hajtott_gyalogosok_koze_Nemetorszagban_Trierben
https://szamokadatok.hu/Post/2309/Nem_a_rendoroktol_kell_felni_hanem_az_eroszakos_szelsoseges_anarchista_liberalisoktol
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben

Címkék: Média  Momentum 

"Mester és tanítványa"

Fekete-Győr pont úgy fenyegetőzik, mint Gyurcsány. Ha hatalomra kerülnek, újra lesz szemkilövetés

"Mester és tanítványa"

(+ kapcsolódó cikkek a leírás végén!)

Egyet jegyezzen meg minden libernyák: Sokan vagyunk, mi vagyunk többen, és NEM FÉLÜNK! Magyarországon nem lesz többé rendőrterror, lopás, rablóprivatizáció, a családok kisemmizése, morális és gazdasági válság.
“Legyőzhetetlen az, ki hittel száll a harcba”

Egymásra licitálva fenyegetőznek a balliberális megélhetési politikusok. Ha hatalomra kerülnek, mindenkit tönkretesznek, akik nem hódolnak be nekik. Pont úgy, mint Biden és haverjai. Ez a “demokratikus koalíció” és holdudvara.

Dömötör Csaba írta: "Na, szépen előbújt a kisnyilas stílus a komcsi zsákból. Nincs kampány Romániában, így Fekete-Győr András jobb híján fenyegetőzik. Főnöke földönfutóvá tenné a másként gondolkozókat, ő pedig ellehetetlenítené a jobboldaliakat.
Hetykén furcsa keménykedés egy olyan politikustól, a rendőrökre dobott füstgránátot is nyúltempóban tagadta le, és azóta is áldozatnak reszketi magát. A verbális keretlegénykedés helyett jobb lenne, ha először a saját tetteiért vállalná a felelősséget."
Kovács András írta: "Nyílt levél Fekete-Győr Andráshoz!

Kedves Bandi! Ismételten bebizonyítottad, hogy pontosan ugyanolyan bolsevik bűnöző vagy, mint nagyapád Fekete-Győr Endre, a Heves Megyei Tanács volt kommunista elnöke. Miért is írom ezt? Azt találtad mondani egy friss interjúdban, hogy:
– „A legvalószínűbb forgatókönyv most, hogy egyszerű többségünk lesz 2022-ben. Vannak persze korlátai az egyszerű többségnek, de jóval kevesebb, mint azt első ránézésre gondolnánk.”
– „Minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd, vagy létrehozz egy párhuzamos intézményt, például egy antikorrupciós ügyészséget.”
– „Ezek olyan tervek és döntések, amiket nem választási programokban társz a nagyérdemű elé, mert az ellenfelednek nem akarsz semmilyen előnyt sem nyújtani. Ezen terveket illetően tehát nem vagyunk és nem is leszünk transzparensek – e tekintetben a nyilvánosság megértését kérjük.”

Mindez bizony virtigli kommunista-bolsevik szöveg leöntve egy nagy adag fenyegetőzéssel. „Aki nem velünk van, az ellenünk van” – ez a Rákosi Mátyás által használt kifejezés köszön vissza minden egyes mondatodból. Mindezt pedig sikerült megfejelned azzal, hogy a választási programotokat egyszerűen eltitkoljátok. Ez is egy modern 21. századi párt jellemzője, ahogyan magatokra szoktál hazug módon hivatkozni.

Fenyegetőzés, nagy mellény és mindezek mögött egy hatalmas üresség. Pontosan ez vagy te Bandika! Amióta feltűntél a magyar politikában semmi más nem csinálsz, mint provokálsz, fenyegetőzöl és gyűlöletet keltesz. Mindezt persze még el lehetne viselni, de az, hogy nyíltan külföldi érdekeket képviseltek, és szlovák és román jelöltek mellett kampányoltok, az azért már túlmegy minden határon. Világos bizonyítványt állítottál ki arról, hogy számodra, az hogy magyarok vagytok igazából nem jelent semmit, mert akár románok, vagy szlovákok is lehetnétek. Minden bizonnyal őket is hasonlóan lenéznétek, mint a magyarokat ebben az országban.
Kedves Bandika! Nagy szerencséd van Neked és veled együtt külföldről finanszírozott haverjaidnak, hogy a magyarok jelentős része ennyire béketűrő, mert különben nagyon nagy bajban lennétek már. Nagy szerencséd van abban is, hogy 1989-ben a hozzád hasonló családok nem kerültek a partvonalon kívülre. A bolsevik nagypapa öröksége sajnos nem bélyeg, hanem előny lett abban, hogy mára te is a gyurcsányista-posztkommunista elit részévé váltál. A fenyegetőzésed azonban engem, és még sokakat csak még elszántabbá tesz! Világos, hogy Te és haverjaid ugyanolyan bolsevik bűnözők, mint felmenőitek! Ezt pedig soha nem tévesztjük szem elől!

Deák Dániel írta: "Fekete-Győr András - akinek nagyapja megyei tanácselnökként Heves megye élet-halál ura volt a kommunizmus idején - nem hoz szégyent a kommunista őseire, a diktatúrákban megszokott stílusú fenyegetőzésbe kezdett.

Az Azonnali.hu-nak adott interjújában még a kommunista Apró-klán által irányított és a fideszesek földönfutóvá tételéről beszélő Gyurcsány Ferencnél is messzebb ment. Nyíltan a demokratikus intézményrendszer kijátszásáról beszél, ráadásul azt is elismerni, hogy titkos terveik vannak a jobboldaliak ellehetetlenítésére.
Idézetek következnek:
„A legvalószínűbb forgatókönyv most, hogy egyszerű többségünk lesz 2022-ben. Vannak persze korlátai az egyszerű többségnek, de jóval kevesebb, mint azt első ránézésre gondolnánk.”
„Minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd, vagy létrehozz egy párhuzamos intézményt, például egy antikorrupciós ügyészséget.”
„Ezek olyan tervek és döntések, amiket nem választási programokban társz a nagyérdemű elé, mert az ellenfelednek nem akarsz semmilyen előnyt sem nyújtani. Ezen terveket illetően tehát nem vagyunk és nem is leszünk transzparensek – e tekintetben a nyilvánosság megértését kérjük.”

Kapcsolódó cikkek:
Gyurcsány demokráciája
https://szamokadatok.hu/Post/2638/Gyurcsany_demokraciaja
Videó: kik állnak a zavargások mögött
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/4073656395984833
Videó: A Gyurcsány-Dobrev klán
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/341214516968710
Videó: Gyurcsányék kormányzása
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/3094862123916319
Videó: Így verték le a megemlékezőket Gyurcsány kormányzása idejében.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/572101746808791
Videó: Így sértegeti a baloldal a magyarokat.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/704667863679652
Videó: Erre készül az összeborult ellenzék
https://szamokadatok.hu/Post/2628/Video_Erre_keszul_az_osszeborult_ellenzek
A színes forradalmak mindenhol egy forgatókönyv szerint készülnek
https://szamokadatok.hu/Post/2335/A_szines_forradalmak_mindenhol_egy_forgatokonyv_szerint_keszulnek
Nem a rendőröktől kell félni, hanem az erőszakos, szélsőséges, anarchista liberálisoktól!
https://szamokadatok.hu/Post/2309/Nem_a_rendoroktol_kell_felni_hanem_az_eroszakos_szelsoseges_anarchista_liberalisoktol
Utcai zavargásokat éltet és a demokratikusan megválasztott lengyel kormány ellen hergel a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2218/Utcai_zavargasokat_eltet_es_a_demokratikusan_megvalasztott_lengyel_kormany_ellen_hergel_a_Momentum
Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készül a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2199/Politikai_uldozesre_a_jogallam_lebontasara_a_fideszesekkel_valo_fizikai_leszamolasra_keszul_a_Momentum
Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben

Forrás: https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/posts/1373373846355820
https://www.facebook.com/kovacsandras1982/posts/902907760509967
https://www.facebook.com/deakdanielemez/posts/1301815676842365
Fekete-Győr nyílt fenyegetése: https://azonnali.hu/cikk/20210208_fekete-gyor-andras-ha-nem-lesz-ketharmadunk-akkor-is-el-fogjuk-tudni-lehetetleniteni-a-fideszes-seggnyalokat
https://magyarnemzet.hu/belfold/fekete-gyor-andras-a-jobboldaliak-ellehetetleniteset-tervezi-9344381/
Gyurcsány fenyegetése: https://hirado.hu/belfold/cikk/2020/08/02/foldonfutok-lesznek-igy-fenyegette-meg-gyurcsany-vidnyanszky-es-tarsait

Címkék: Gyurcsány  Momentum 

A rászoruló gyerekeket büntetik!

A baloldal mindig a kiszolgáltatott embereket sanyargatja!

A rászoruló gyerekeket büntetik!

A JÁRVÁNY ALATT ZÁRJA KI AZ ÓVODAI ÉS ISKOLAI KÖZÉTKEZTETÉSBŐL A MOMENTUMOS POLGÁRMESTER A FIZETÉSI NEHÉZSÉGGEL KÜZDŐ SZÜLŐK GYEREKEIT
A baloldal mindig a kiszolgáltatott embereket sanyargatja!

Újabb megdöbbentő ügy robbant ki Juhász Béla, Sződliget polgármestere körül. A momentumos községvezető január 28-án a település önkormányzati Facebook-oldalán tette közzé: hétfőtől kizárják a közétkeztetésből a fizetési nehézséggel küzdő családok gyerekeit. Azaz február elsejétől az az óvodás vagy iskolás gyermek, akinek a szülei valamekkora tartozást halmoztak fel, nem kapnak étkezést az intézményben.

Lassan nem telik el úgy hét, hogy a Momentum ne keveredne valamilyen botrányba politikusainak kijelentései, állásfoglalásai, nyilatkozatai, baklövései miatt. Úgy tűnik, ebbe a patinás sorba most ismét Juhász Béla állt be: a momentumos községvezető a járvány ideje alatt vonja meg a közétkezés lehetőségét a hátrányosabb helyzetű családok gyermekeitől.
Bejegyzésében úgy fogalmaz: „az iskolában és az óvodában az étkezésből kizárható a gyermek, ha a szülő nem fizet. Február 1-től élünk a kizárás lehetőségével. Ha ezt el kívánja kerülni, vegye fel a kapcsolatot az élelmezésvezetővel.”

Szociális érzéketlenségből jeles
A Momentumnak nem ez az első olyan lépése, ami a szociális érzékenység teljes hiányáról tanúskodik. Úgy látszik, mióta Juhász hivatalosan is párttag lett, azonosult a Momentum meggondolatlan, önző politikájával. Nehezen található érdemi magyarázat arra, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt, amikor amúgy is mindenki jóval több megélhetési problémával találja szembe magát, mint általában, miért éppen azokat a családokat kell még nehezebb helyzetbe sodorni, akiknek amúgy sem könnyű – ráadásul mindezt úgy, hogy gyermekeik étkezéséről van szó?
Külön meg kell említeni azt is, hogy a Facebook-bejegyzés csütörtökön jelent meg, a benne található szankciót pedig már hétfőtől érvényesíteni fogják: azaz a szülőknek mindössze egy munkanapjuk volt arra, hogy valamiféleképpen reagálni tudjanak erre, ha nem szeretnék azt, hogy kisgyermekeik ne jussanak élelemhez február elsejétől.

Saját magának jut a közpénzből, a rászorulóknak nem
Juhász úgy tesz, mintha minderre amiatt lenne szükség, mert a tartozás – ami egy millió forint környékén mozog –, tarthatatlan az önkormányzat számára. Azonban nem könnyű mindezt nem álszentségnek és pökhendiségnek látni: Juhász egyike volt azoknak a polgármestereknek, akik a rendkívüli jogrend teremtette felhatalmazását arra használta, hogy saját magának 1,6 millió forintos jutalmat osszon ki tavaly év végén – még az Index szégyenlistájára is felkerült ezzel. Ráadásul mindezt úgy, hogy a prémiumról nem a képviselő-testület, hanem egyedül ő maga hozott döntést.

Ezek szerint Sződligeten a községvezető pluszpénzét sikerült kigazdálkodnia az önkormányzatnak, de azt már nem, hogy 78 óvodás és iskolás gyermek részese lehessen a közétkeztetésnek ilyen rendkívül embert próbáló időkben. Ráadásul a Facebook-bejegyzés alatti kommentekből az olvasható ki, hogy az önkormányzat úgy hozta meg ezt a drasztikus döntést, hogy előtte nem vizsgálta meg, hogy a 78 esetben hanyagságról vagy rászorultságról van-e szó. Persze mindez nem változtat azon, hogy láthatóan az önjutalmazás fontosabb, mint a segítségnyújtás Sződligeten.

Többe kerül az ebéd, mint egy évvel ezelőtt
Sződligeten a 2020. január 17-i képviselő-testületi ülésen hoztak döntést arról, hogy a közétkeztetési díjakat 2020. február elsejétől megemelik. Az ülés jegyzőkönyve szerint Juhász Béla úgy fogalmaz: „A rendelet módosult még a tekintetben is, hogy február 1-jét követően előre fizetéssel kérjük rendezni az étkezési díjakat. Tehát februárban két csekket kapnak a szülők.”
Tehát nem csak az összeg, hanem a fizetés ütemezése is változott egy évvel ezelőtt.

A bejegyzés egyébként úgy fogalmaz: „Az iskolában és az óvodában az étkezésből kizárható a gyermek, ha a szülő nem fizet.” Tehát nem kötelező kizárni őket, a döntés az önkormányzat kezében van, Juhászék mégis ehhez a radikális eszközhöz nyúlnak. Azt persze nem említik meg, hogy a 1/2020. (I. 20.) önkormányzati rendelet szerint „a személyi térítési díj csökkentésére vagy elengedésére a polgármester jogosult.”

Tehát a momentumos községvezető akár dönthetett volna úgy is, hogy nem szed pénzt a rászoruló családoktól az étkezésért, vagy legalább olyan mértékűre redukálja az összegeket, amelyek tarthatók a szülők számára is. A keletkezett tartozást pedig akár ki is pótolhatta volna évvégi 1,6 millió forintos jutalmából.
Juhász, a Momentum jelöltje Fekete-Győr András, a Momentum elnöke január 21-én videóban mutatta be Juhász Bélát mint a párt Pest megye 4. sz. választókerületi országgyűlési képviselőjelöltjét 2022-ben. A sződligeti polgármester azt írta, amennyiben lesz, akkor az előválasztáson is a Momentum Mozgalom színeiben kíván indulni, azaz ő lesz majd Tordai Bence ellenfele a körzetben.

Az elmúlt hónapok alapján Juhász nem sok jóval kecsegtet sem a sződligetiek, sem a választókerületben élők számára. Azt már megmutatta, hogy önmagát vígan meg tudja jutalmazni, de azt még nem igazán láthattuk, hogy önfeláldozóan dolgozna azokért, akiket képvisel. Egyelőre azt látjuk tőle, hogy hátat fordít azoknak, akik megélhetési nehézségekkel küzdenek.

Forrás: https://www.facebook.com/vaconline.hu/posts/4041982175820772
https://www.facebook.com/Szodligetaholjoelni/posts/3870192973043223

Címkék: Baloldali rombolás  Momentum 

Fekete-Győr újabb hazugsága

A Momentum elnöke nagyon butának nézi a fiatalokat

Fekete-Győr újabb hazugsága

Fekete-Győr András vagy tényleg ennyire nem látja a fától az erdőt, vagy szándékosan hazudik a fiataloknak. A pártelnök az ATV műsorában azt állította, hogy "25 év alatt 73 százalékos a munkanélküliség” (link a cikk végén)
A Momentum elnöke úgy véli tehát, hogy a fiatalok mindent bevesznek bemondásra, és nem képesek ellenőrizni a politikusok állításait. A hazug politikus szerint a Fidesz nem tesz semmit a fiatalokért, de ő, meg az országot korábban vezető szövetségesei meg többet tennének. Nos, kiindulva a baloldal eddigi teljesítményéből, a Momentumot, a DK-t és a többi ellenzéki pártot csak azok támogathatják, akik önmaguk ellenségei.

Fekete-Győr állításaival szemben a valóság az, hogy a 15-25 éves korosztályban a munkanélküliség
- 2002-ben 12,6 százalékot tett ki,
- 2010-re ez az arány 26,4 százalékra nőtt,
- 2020-ra pedig 12,3 százalékra mérséklődött.

Összegezve tehát a Fidesz volt az a párt, amely kihúzta a fiatalokat abból a gödörből, ahová a baloldal taszította őket 2010-re.
A munkanélküliség csak egy adat a sok közül, de ott van még az adómentesség, a családtámogatás, az otthonteremtés, az ingyenes oktatás, a rezsicsökkentés, az ingyenes tankönyv és sok egyéb intézkedés. A bérek 2010 óra duplájára nőttek, a gazdaságpolitika sikerességét pedig az is alátámasztja, hogy ma már sokkal többen térnek haza külföldről, mint ahányan ideiglenesen elvándorolnak.

A Momentumnak és a baloldal többi pártjának csak a hatalom és a szavazatod kell. Ha ezt megkapják, elfelejtik a választókat pont úgy, ahogyan ezt Budapesten és a többi általuk bitorolt városban teszik.

📌 A kormány megteremtette talán a világ legnagyobb és legátfogóbb családtámogatási és otthonteremtési rendszerét
https://szamokadatok.hu/Post/2739/Csaladpolitika_szamokban_Jo_uton_indultunk_el
📌 A kormány adómentességgel támogatja a fiatalokat
https://szamokadatok.hu/Post/2703/Hogyan_adozik_egy_25_ev_alatti_fiatal
📌 A jövedelemadó csökkentését minden magyar dolgozó ember élvezheti
https://szamokadatok.hu/Post/2671/Ha_Gyurcsanyekat_tamogatod_nem_Orbannal_tolsz_ki_hanem_magaddal
📌 Jelentősen csökkent az állami szolgáltatások és ügyintézés díja
https://szamokadatok.hu/Post/2659/Dragulas_helyett_csokkeno_kiadasokkal_indult_az_ev
📌 A nagy diktatúrában 47 százalékról 20 százalékra csökkent a túlzsúfolt lakásokban élők száma
https://szamokadatok.hu/Post/2647/A_nagy_diktaturaban_47_szazalekrol_20_szazalekra_csokkent_a_tulzsufolt_lakasokban_elok_szama
📌 Öröklési és ajándékozási sarc - a Fidesz eltörölte
https://szamokadatok.hu/Post/2615/Oroklesi_es_ajandekozasi_sarc_-_a_Fidesz_eltorolte
📌 Jelentősen több pénz marad az emberek zsebében a rezsicsökkentés, az adócsökkentés és a 2010 óta folyamatosan emelkedő bérek miatt
https://szamokadatok.hu/Post/2707/Mennyi_maradt_a_rezsi_kifizetese_utan_most_es_2010-ben
📌 Álhír, hogy a kormány nem ad semmit az egyedülállóknak!
https://szamokadatok.hu/Post/2683/Alhir_hogy_a_kormany_nem_ad_semmit_az_egyedulalloknak
📌 A magyar munkavállalók fizetik az Európai Unió negyedik legalacsonyabb adóját
https://szamokadatok.hu/Post/1149/A_magyar_munkavallalok_fizetik_az_Europai_Unio_negyedik_legalacsonyabb_adojat
📌 Tények: kétszer olyan gazdagok vagyunk, mint Gyurcsányék idején
https://szamokadatok.hu/Post/2704/Tenyek_ketszer_olyan_gazdagok_vagyunk_mint_Gyurcsanyek_idejen
📌 Rezsicsökkentés - íme a valódi számok
https://szamokadatok.hu/Post/2682/Rezsicsokkentes_-_ime_a_valodi_szamok
📌 Válságkezelés régen és most: több munkahely van ma, mint a járvány előtt és 850 ezerrel több, mint 2010-ben.
https://szamokadatok.hu/Post/2734/Valsagkezeles_regen_es_most

Forrás: http://www.atv.hu/videok/video-20210125-bosszut-allt-a-kormanyfo-az-ellenzeki-varosokon 7:19-től
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_qlf012b.html
https://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/mun/mun2011.html

Címkék: Megélhetés  Momentum 

Bajban vannak az álhírgyártók: már felújított orvosi rendelőkről kénytelenek azt hazudni, hogy azok nincsenek felújítva

Elfogytak a román laktanyákról készült fotók?

Bajban vannak az álhírgyártók: már felújított orvosi rendelőkről kénytelenek azt hazudni, hogy azok nincsenek felújítva

🔴 Ebben a videóban több tucat felújított kórházat és rendelőintézetet mutatunk be sok minden más mellett.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/263391675129773

Adatgyűjtést folytat a Momentum azzal az ürüggyel, hogy a kormány állítólag nem újítja fel a Szent Margit Rendelőintézetet.
https://www.facebook.com/derda.adam.momentum/posts/256618959217274
Nos a képek talán magukért beszélnek, a rendelőintézet felújítása 2018-ban kezdődött, és bár még nem valósult meg a projekt összes eleme, de ezekről a kormány nem mondott le. Közben jelenleg is több egészségügyi fejlesztés zajlik - ORFI, Szent János Kórház, Szent Margit Kórház, Budai Irgalmasrendi Kórház, Szent Ferenc Kórház, háziorvosi rendelők, összesen 30 milliárd forint értékben!
https://3.kerulet.ittlakunk.hu/egeszseg/180718/tobb-mint-5-milliard-forintbol-ujul-meg-szent-margit-rendelointezet

📌 Ezt az álhírt Varga Mihály cáfolta korábban tételesen, mi pedig kiegészítettük azt további információkkal, cikkekkel. Részletesen: https://szamokadatok.hu/Post/2654/Tordai_hazugsagait_Varga_Mihaly_cafolta

📌 Nem a kormány spórol az emberek egészségén, és nem a kormány tesz különbséget "Fideszes" és "nem Fideszes" kerületek között, hanem pont a balliberális városvezetés, akik LENULLÁZTÁK a Fideszes kerületek fejlesztési forrásait. Tehát miközben a kormány 30 milliárd értékben fejleszti Óbuda egészségügyi rendszerét, az Egészséges Budapest Programban pedig összesen 700 milliárd forintot biztosít a város egészségügyi fejlesztéseire, addig a baloldal egész egyszerűen elvette a "rossz" kerületek pénzét.
https://szamokadatok.hu/Post/1223/Karacsony_lenullazta_negy_kerulet_utfelujitasi_keretet

📌 Karácsony Gergelynek 50 milliárd forint támogatást biztosított a kormány egészségügyi fejlesztésekre, ebből 10 milliárdot (egy stadion árát, ha úgy tetszik) át is utaltak 1 éve, de síri csend övezi azt, hogy mire költötte a főváros ezt a célzott támogatást. Egy csomag kötszert sem vettek, közben ez a pénz pont háromszorosa a most kifogásolt "elvonásnak"
https://szamokadatok.hu/Post/1037/Emlekezteto_Karacsony_10_milliard_forintot_kapott_februarban_a_betegellatas_fejlesztesere

📌 Egészséges Budapest Program: https://szamokadatok.hu/Post/2719/700_milliard_forint_a_fovaros_es_Pest_megye_egeszsegugyi_fejleszteseire

Címkék: Egészségügy  Momentum 

Durva támadás érte az orvosokat, a magyar egészségügyi rendszert, az OGYÉI szakembereit a DK és a Momentum részéről

A víruspártiak továbbra is a járványnak drukkolnak, és most már nem csak a kormányt, de a szakembereket is támadják

Durva támadás érte az orvosokat, a magyar egészségügyi rendszert, az OGYÉI szakembereit a DK és a Momentum részéről

🔴Osszátok meg minél többen, hogy minden magyar orvos, minden szakember lássa, hogy a balliberális pártok hogyan nyilatkoznak róluk!

Ez már nem vicc, ez nem politikai támadás, a két nagy nemzetellenes párt a szakembereket támadja, és a szakemberek döntéseit vonja kérdőre. Vajon mit szól ehhez a Magyar Orvosi Kamara? Szerintük rendben van a szakma ilyenfajta lejáratása?

📌 A DK szerint az orvosok meghamisítják a halálozási statisztikát, az engedélyezett orosz vakcina pedig “emberkísérlet”
Honnan jönnek a halálozási adatok? Orbántól, vagy az egészségügyi rendszerünkből? Kik dolgoznak az egészségügyi rendszerben, politikusok vagy orvosok, ápolók, egészségügyi szakemberek? A DK ezzel a kijelentésével azt állítja, hogy a koronavirus.gov.hu oldalon található halálozási statisztika hamis, csak az a gond, hogy a számokat nem a Fidesz, nem Orbán és nem is a kormánya írják oda, hanem a kórházak jelentik be azokat, az ott dolgozó orvosok, a kórházak vezetői. A számokat nevekkel, adatokkal jelentik le, tehát nem lehet letagadni egyetlen embert sem, hiszen aki nem hunyt el, az él, és az ilyen fajta manipuláció úgyis kiderülne. A DK szerint tehát több ezer ember, több ezer szakember hazudik összehangoltan. Reméljük, hogy a DK tényleg feljelentést tesz, mert akkor legalább a kormánynak nem kell feljelenteni a DK-t rémhírterjesztés miatt, a bíróság pedig igazságot szolgáltat.
A DK továbbá "emberkísérletnek" nevezte az orosz vakcina használatát, ezzel kérdőre vonták a magyar orvosok és a magyar szakemberek felkészültségét, döntéseiket kérdőre vonják, a társadalom egészségügyi rendszerünkbe vetett bizalmát rombolják.
https://szamokadatok.hu/Post/2584/Emberkiserletnek_nevezte_az_orosz_vakcinaval_valo_oltast_a_DK
A DK videója: https://www.facebook.com/dk365/videos/733871910864465
A DK posztja: https://www.facebook.com/dk365/posts/3636128656477522

📌 A Momentum szerint a Miniszterelnök “odaszólt” az OGYÉI szakembereinek, és azok politikai döntést hoztak, nem pedig szakmait.
A Momentum annyira lenézi az OGYÉI szakembereit, hogy szerintük nekik csak úgy „oda lehet szólni”, miután ők szakmai helyett politikai elvárásoknak megfelelő döntést hoznak. A Momentum tehát azt feltételezi, hogy az ott dolgozó orvosok nem a hippokratészi esküben megfogadottak szerint járnak el, és büntetőjogi felelősségük tudatában sem szakmai, hanem politikai döntéseket hoznak.
Fekete-Győr András posztja alatt érdemes elolvasni a kommenteket, ez a fajta nemtelen támadás már saját híveiknek is sok, rengeteg kritikát kapnak érte. Az emberek értetlenül állnak az ilyen nyilatkozatok előtt, hiszen látják, hogy a balliberális pártoknak csak a hatalom számít, és a hatalom megszerzésének érdekében BÁRMIRE képesek, a szó legszorosabb értelmében. Nekik az sem számít, hogy naponta 100 ember hal meg ettől a vírustól, ők a vakcinába és az orvosokba vetett bizalmat rombolják, hogy ezzel árthassanak a kormánynak, és mindannyiunknak.
https://www.facebook.com/feketegyorandras.momentum/posts/711377552872512

Összegezve tehát a balliberálisok csak Brüsszeli engedéllyel mentenék meg az emberek életét, annak hiányában ölbe tett kézzel néznék végig, hogy hullik a magyar. Brüsszelből nem érkezik elegendő vakcina, az orosz vakcina engedélyezését húzzák, ezt látjuk, de ők a gyógyszerlobbi érdekeit képviselve kizárnák az orosz és a kínai vakcinákat a beszerzésből, függetlenül attól, hogy ezek a készítmények jók, a világ számos országában engedélyezve vannak, több millió embert oltottak már be ezekkel a készítményekkel, és függetlenül attól is, hogy Magyarországon az oltás ingyenes, önkéntes, és most már választható is lesz. A lehetőségeink tehát nem szűkültek, hanem bővültek! Az emberek legalább fele jobban bízik az orosz vakcinában, mint a nyugatiban.

Vajon miért lobbizik a baloldal a nyugati vakcina mellett és miért ellenezi az orosz és a kínai oltást? Tegyük fel magunknak ezt a kérdést, és próbáljuk meg megtalálni erre a választ ismerve a baloldal nézeteit, prioritásait, értékrendjét, az általuk képviselt globalista szemléletet.

A Fidesz-kormányra továbbra is számíthatunk, a nemzetellenes balliberális pártokra, a Jobbikot is ide értve, továbbra sem.

ADD TOVÁBB, HOGY MINDEN ORVOS LÁSSA!

Címkék: Gazdaság  Momentum 

Gyurcsányék járványhelyzetben is csak a hatalomra gondolnak

Gyurcsányék járványhelyzetben is csak a hatalomra gondolnak

Nevezetes nap a mai, hiszen ma összeült az összeborult ellenzék és aláírtak egy Gyurcsány által írott 6 pontos tervet, amely mentén egy általuk álmodott kormányváltás után irányítani szeretnék az országot. Nem lesz nehéz dolgunk, hiszen az ellenzéket ma ugyanazok az emberek vezetik, akik szemeket lövettek ki, és akik csődbe vitték Magyarországot, kivéreztették és megfélemlítették a magyar családokat. Újak a logók, szépek a szavak, újak a módszerek, de a tervek és az arcok ugyanazok. Haladjunk sorban, és ismerve a baloldal elmúlt 30 éves tevékenységét, töltsük fel tartalommal ezeket a pontokat.

📌1. Önmagával békében élő nemzet.
Vajon mire gondolhat a Gyurcsány-Dobrev klán? Csak nem arra, hogy mindenkit, aki velük nem ért egyet, megfenyegetnek, földönfutóvá tesznek, megzsarolnak, és elnémítanak ilyen-olyan módszerekkel? Pl. szájzár-rendelettel, amit Vácon használtak, bércsökkentéssel, amit több "szabad városban" is gyakoroltak, kirúgással, lejáratással, "folyamatos össztűz alatt tartással". A baloldal kormányzása idejében nem nagyon voltak ilyen bátor szájhősök, mint most, mert mindenki tisztában volt vele, hogy egyetlen rossz szó, és megjelenhet a ház előtt a "fekete Volga"...
Az első pont tehát nem a békében élő nemzet, hanem a kisebbség által megfélemlített és elnémított többséget jelenti az ő értelmezésükben. Itt és most szögezzük le: nem félünk, 6-7 millió embert nem tudtok rács mögé zárni, sem kirúgni, sem megfélemlíteni. Ez a mi hazánk, és meg is fogjuk azt védeni – minden áron! Ezt jól jegyezzétek meg!

📌2. Demokratikus jogállam.
Ez lefordítva annyit jelent, hogy aki tüntetni mer, azt egész egyszerűen le fogják lőni, jobbik esetben gumilövedékkel. Milyen demokráciáról papol az, aki véres módszerekkel leverte a békés tüntetést, aki koncepciós pereket indított, aki nyíltan bevallotta, hogy hazudott, átverte a választókat, és utána nem mondott le? Ez lenne a demokrácia? Ez lenne a jogállam? Talán az lenne a jogállam, ahol minden deviáns kisebbség joga érvényesül, a többségé - az egyszerű, dolgozó, gyermeket nevelő, adófizető, házasságban élő szülők, férfiak és nők pedig el vannak felejtve és el vannak nyomva? Ahol tilos az anya és az apa szavak? Ahol akár egy sámlival is házasságot lehet kötni? Ahol egy kutyának is örökbe adnak egy egészséges gyereket? Ahol idegen kultúrájú, Magyarországra nem jellemző vallású, a munkát nagy ívben elkerülő, de segélyekért szorgalmasan sorban álló MILLIÓKAT akartok majd betelepíteni?
NEM! Ez nem jogállam! Ez maga a balliberális, véres diktatúra!

📌3. Jövőbe tekintő kormányzás.
A jövőbe tekintő kormányzást már megismerhettük: 12% munkanélküliség, 82% államadósság, IMF hitel, iskolák, óvodák, kórházak bezárása, orvosok, tanárok, ápolók kirúgása és külföldre kényszerítése, kórházak és az egészségpénztár privatizációja, energiaszektor eladása, rablóprivatizáció, PPP szerződések, önkormányzatok, állami vállalatok eladósítása, devizahitelek, háromszorosára nőtt bűnözés, megélhetési gyerekvállalás, alanyi jogon járó segélyek, az emberek kiszolgáltatása és ilyen módon rövid pórázon való tartása (majd szükség esetén a szavazatuk egy zsák krumplival való megvásárlása).
Lezüllesztenék a Honvédséget, a Mentőszolgálatot, az egészségügyet, a vasutat, az úthálózatot, a szociális ágazatot és a mezőgazdaságot.
Ez NEM kormányzás! Ez hazaárulás!

📌4. Gondoskodó társadalom
Gyurcsányék társadalma mindenkiről gondoskodik, csak arról nem, aki a pénzt megtermeli és az adókat befizeti. Mit tettek ők a tisztességes magyar emberekkel? Adókat emeltek, háromszorosára emelték a gáz, kétszeresére a villany árát, eltörölték az adókedvezményeket, elvették az otthonteremtési támogatást (még akkor is, amikor az 20x kevesebb pénzt jelentett, mint most), elloptak egy évnyi gyest, ezzel több tízezer magyar nőt hagytak bevétel nélkül a gyermek harmadik évében, eltörölték a támogatott forinthiteleket, a családi pótlékot emelgették, ezzel a nemdolgozók körében a megélhetési gyerekvállalást szponzorálták, a gyerekek éheztek, a pénz meg kocsmákban és nyerőgépekben kötött ki, elvettek egy havi nyugdíjat, elvettek egy havi bért, felemelték a nyugdíjkorhatárt, be akarták vezetni az ingatlanvagyon-adót, bevezették a vizitdíjat, a kórházi napidíjat és a tandíjat, újra fizetőssé tennék a tankönyveket és a gyermekétkeztetést. A társadalom egy részét segélyekkel tartották „lélegeztetőgépen”, a másik részétől meg elvették a fizetés 60 százalékát.
Ez NEM gondoskodó társadalom, ez a társadalom munkakerülő részének a társadalom dolgozó része általi finanszírozása.

📌 5. Igazságos gazdaság.
Gyurcsányéknak az az igazságos, ha külföldi multimilliárdos cégek nyerészkednek Magyarországon, de az nem igazságos, ha van 1-2 jól menő magyar cég. Gyurcsányék hatalomra kerülve elkoboznák a magyar vállalkozók vagyonát és átjátszanák saját kezükre a vállalatokat, pont úgy, mint a villát, amiben laknak, egyszerűen einstandolnák, a vagyont felosztanák haverjaik között és felélnék, a vállalatokat ismét eladnák, a külföldi cégek azokat vagy bezárnák, a dolgozókat meg kirúgnák, vagy a fejlesztéseket leállítva, a béreket befagyasztva kiszipolyoznák, a profitot kivinnék az országból, a szükséges döntések meghozásáért természetesen a döntéshozókat pedig búsásan honorálnák. Mindenki jól járna, kivéve a magyar gazdaságot és a magyar munkavállalókat.
Továbbá: felemelnék a társasági adót, a munkabéreket terhelő munkáltatói járulékokat, ezzel megállítanák a bérek növekedését, ismét 12 százalékra növelnék a munkanélküliséget, hogy ne a cégek pályázzanak a jó munkaerőre, hanem a munkavállalók legyenek kiszolgáltatva, megemelnék 42 százalékra a jövedelemadót, hogy fizessen az, aki dolgozik, és kapjon ingyen pénzt az, aki nem. Visszaállítanák az öröklési illetéket, azaz a haláladót, újra a szakadék szélére sodornák az építőipart (mivel minden fejlesztést és az otthonteremtést is leállítanák), lenne új "Hajdú-bét", új "Szeviép", új "Sukoró", új "4-es metró" ügyek. Ha lehetőséget kapnak rá, akkor ismét „fájni fog” – mindenkinek!
Ez NEM igazságos gazdaság. Ez lenne maga a csőd.

📌 6. Európai Magyarország.
"Nekem az, hogy magyar, nem jelent semmit" /Gyurcsány Ferenc/
Mindaz, amitől ország az ország és nemzet a nemzet a baloldal feladná és lenullázná. Lebontanák a kerítést, betelepítenék ide azokat, akikről írni sem szabad a „demokratikusan cenzúrázott Facebookon”, megjelenne Magyarországon is a terror, a nemi erőszak, a tömeges munkanélküliség, utcai verekedések, gyújtogatások, rendőrattakok, vallási, nemi, etnikai feszültségek, lefejezések, templomrombolások és felgyújtások, előírnának mindenféle kvótákat, amikor például egy vezető nem szakmai alapon kerül kiválasztásra, hanem nemi alapon vagy bőrszín alapján, amikor elő lenne írva kötelező jelleggel más vallások és más nyelvek tanulása, ahol a magyarok kerülnének hátrányosan megkülönböztetett helyzetbe a SAJÁT HAZÁJUKBAN.
Ez NEM Európai Magyarország! Ez a magyarság teljes feladása, a nemzetállam és a nemzet eltörlése és júdáspénzért, kilóra való kiárusítása.

Ezt az írást természetesen nem tudjuk a DK, Gyurcsány, Dobrev, jakab, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd, Karácsony és a többi oldalára beilleszteni, mert a DEMOKRÁCIA és a SZÓLÁSSZABADSÁG jegyében le vagyunk tiltva Miért? Mert feltettünk egy-egy kérdést.

SOHA TÖBBÉ BALOLDAL!

PS: a fent leírtakat a korábban általunk összegyűjtött baloldali bűnlajstrom cikkünkből gyűjtöttük ki. A lista nem teljes, mivel minden nap tesznek hozzá ezek a bűnözők!
https://szamokadatok.hu/Post/1949/Nem_tamogatom_a_balliberalisokat_mert_

Címkék: Baloldali rombolás  Gyurcsány  Jobbik  Momentum