Címke: Momentum

"Mester és tanítványa"

Fekete-Győr pont úgy fenyegetőzik, mint Gyurcsány. Ha hatalomra kerülnek, újra lesz szemkilövetés

"Mester és tanítványa"

(+ kapcsolódó cikkek a leírás végén!)

Egyet jegyezzen meg minden libernyák: Sokan vagyunk, mi vagyunk többen, és NEM FÉLÜNK! Magyarországon nem lesz többé rendőrterror, lopás, rablóprivatizáció, a családok kisemmizése, morális és gazdasági válság.
“Legyőzhetetlen az, ki hittel száll a harcba”

Egymásra licitálva fenyegetőznek a balliberális megélhetési politikusok. Ha hatalomra kerülnek, mindenkit tönkretesznek, akik nem hódolnak be nekik. Pont úgy, mint Biden és haverjai. Ez a “demokratikus koalíció” és holdudvara.

Dömötör Csaba írta: "Na, szépen előbújt a kisnyilas stílus a komcsi zsákból. Nincs kampány Romániában, így Fekete-Győr András jobb híján fenyegetőzik. Főnöke földönfutóvá tenné a másként gondolkozókat, ő pedig ellehetetlenítené a jobboldaliakat.
Hetykén furcsa keménykedés egy olyan politikustól, a rendőrökre dobott füstgránátot is nyúltempóban tagadta le, és azóta is áldozatnak reszketi magát. A verbális keretlegénykedés helyett jobb lenne, ha először a saját tetteiért vállalná a felelősséget."
Kovács András írta: "Nyílt levél Fekete-Győr Andráshoz!

Kedves Bandi! Ismételten bebizonyítottad, hogy pontosan ugyanolyan bolsevik bűnöző vagy, mint nagyapád Fekete-Győr Endre, a Heves Megyei Tanács volt kommunista elnöke. Miért is írom ezt? Azt találtad mondani egy friss interjúdban, hogy:
– „A legvalószínűbb forgatókönyv most, hogy egyszerű többségünk lesz 2022-ben. Vannak persze korlátai az egyszerű többségnek, de jóval kevesebb, mint azt első ránézésre gondolnánk.”
– „Minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd, vagy létrehozz egy párhuzamos intézményt, például egy antikorrupciós ügyészséget.”
– „Ezek olyan tervek és döntések, amiket nem választási programokban társz a nagyérdemű elé, mert az ellenfelednek nem akarsz semmilyen előnyt sem nyújtani. Ezen terveket illetően tehát nem vagyunk és nem is leszünk transzparensek – e tekintetben a nyilvánosság megértését kérjük.”

Mindez bizony virtigli kommunista-bolsevik szöveg leöntve egy nagy adag fenyegetőzéssel. „Aki nem velünk van, az ellenünk van” – ez a Rákosi Mátyás által használt kifejezés köszön vissza minden egyes mondatodból. Mindezt pedig sikerült megfejelned azzal, hogy a választási programotokat egyszerűen eltitkoljátok. Ez is egy modern 21. századi párt jellemzője, ahogyan magatokra szoktál hazug módon hivatkozni.

Fenyegetőzés, nagy mellény és mindezek mögött egy hatalmas üresség. Pontosan ez vagy te Bandika! Amióta feltűntél a magyar politikában semmi más nem csinálsz, mint provokálsz, fenyegetőzöl és gyűlöletet keltesz. Mindezt persze még el lehetne viselni, de az, hogy nyíltan külföldi érdekeket képviseltek, és szlovák és román jelöltek mellett kampányoltok, az azért már túlmegy minden határon. Világos bizonyítványt állítottál ki arról, hogy számodra, az hogy magyarok vagytok igazából nem jelent semmit, mert akár románok, vagy szlovákok is lehetnétek. Minden bizonnyal őket is hasonlóan lenéznétek, mint a magyarokat ebben az országban.
Kedves Bandika! Nagy szerencséd van Neked és veled együtt külföldről finanszírozott haverjaidnak, hogy a magyarok jelentős része ennyire béketűrő, mert különben nagyon nagy bajban lennétek már. Nagy szerencséd van abban is, hogy 1989-ben a hozzád hasonló családok nem kerültek a partvonalon kívülre. A bolsevik nagypapa öröksége sajnos nem bélyeg, hanem előny lett abban, hogy mára te is a gyurcsányista-posztkommunista elit részévé váltál. A fenyegetőzésed azonban engem, és még sokakat csak még elszántabbá tesz! Világos, hogy Te és haverjaid ugyanolyan bolsevik bűnözők, mint felmenőitek! Ezt pedig soha nem tévesztjük szem elől!

Deák Dániel írta: "Fekete-Győr András - akinek nagyapja megyei tanácselnökként Heves megye élet-halál ura volt a kommunizmus idején - nem hoz szégyent a kommunista őseire, a diktatúrákban megszokott stílusú fenyegetőzésbe kezdett.

Az Azonnali.hu-nak adott interjújában még a kommunista Apró-klán által irányított és a fideszesek földönfutóvá tételéről beszélő Gyurcsány Ferencnél is messzebb ment. Nyíltan a demokratikus intézményrendszer kijátszásáról beszél, ráadásul azt is elismerni, hogy titkos terveik vannak a jobboldaliak ellehetetlenítésére.
Idézetek következnek:
„A legvalószínűbb forgatókönyv most, hogy egyszerű többségünk lesz 2022-ben. Vannak persze korlátai az egyszerű többségnek, de jóval kevesebb, mint azt első ránézésre gondolnánk.”
„Minden esetben van arra lehetőség, hogy a magyar gazdaság, illetve a magyar állam különböző kulcspozícióiban segget nyaló személyeinek működését ellehetetlenítsd, vagy létrehozz egy párhuzamos intézményt, például egy antikorrupciós ügyészséget.”
„Ezek olyan tervek és döntések, amiket nem választási programokban társz a nagyérdemű elé, mert az ellenfelednek nem akarsz semmilyen előnyt sem nyújtani. Ezen terveket illetően tehát nem vagyunk és nem is leszünk transzparensek – e tekintetben a nyilvánosság megértését kérjük.”

Kapcsolódó cikkek:
Gyurcsány demokráciája
https://szamokadatok.hu/Post/2638/Gyurcsany_demokraciaja
Videó: kik állnak a zavargások mögött
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/4073656395984833
Videó: A Gyurcsány-Dobrev klán
https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/341214516968710
Videó: Gyurcsányék kormányzása
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/3094862123916319
Videó: Így verték le a megemlékezőket Gyurcsány kormányzása idejében.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/572101746808791
Videó: Így sértegeti a baloldal a magyarokat.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/704667863679652
Videó: Erre készül az összeborult ellenzék
https://szamokadatok.hu/Post/2628/Video_Erre_keszul_az_osszeborult_ellenzek
A színes forradalmak mindenhol egy forgatókönyv szerint készülnek
https://szamokadatok.hu/Post/2335/A_szines_forradalmak_mindenhol_egy_forgatokonyv_szerint_keszulnek
Nem a rendőröktől kell félni, hanem az erőszakos, szélsőséges, anarchista liberálisoktól!
https://szamokadatok.hu/Post/2309/Nem_a_rendoroktol_kell_felni_hanem_az_eroszakos_szelsoseges_anarchista_liberalisoktol
Utcai zavargásokat éltet és a demokratikusan megválasztott lengyel kormány ellen hergel a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2218/Utcai_zavargasokat_eltet_es_a_demokratikusan_megvalasztott_lengyel_kormany_ellen_hergel_a_Momentum
Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készül a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2199/Politikai_uldozesre_a_jogallam_lebontasara_a_fideszesekkel_valo_fizikai_leszamolasra_keszul_a_Momentum
Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben

Forrás: https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/posts/1373373846355820
https://www.facebook.com/kovacsandras1982/posts/902907760509967
https://www.facebook.com/deakdanielemez/posts/1301815676842365
Fekete-Győr nyílt fenyegetése: https://azonnali.hu/cikk/20210208_fekete-gyor-andras-ha-nem-lesz-ketharmadunk-akkor-is-el-fogjuk-tudni-lehetetleniteni-a-fideszes-seggnyalokat
https://magyarnemzet.hu/belfold/fekete-gyor-andras-a-jobboldaliak-ellehetetleniteset-tervezi-9344381/
Gyurcsány fenyegetése: https://hirado.hu/belfold/cikk/2020/08/02/foldonfutok-lesznek-igy-fenyegette-meg-gyurcsany-vidnyanszky-es-tarsait

Címkék: Gyurcsány  Momentum 

A rászoruló gyerekeket büntetik!

A baloldal mindig a kiszolgáltatott embereket sanyargatja!

A rászoruló gyerekeket büntetik!

A JÁRVÁNY ALATT ZÁRJA KI AZ ÓVODAI ÉS ISKOLAI KÖZÉTKEZTETÉSBŐL A MOMENTUMOS POLGÁRMESTER A FIZETÉSI NEHÉZSÉGGEL KÜZDŐ SZÜLŐK GYEREKEIT
A baloldal mindig a kiszolgáltatott embereket sanyargatja!

Újabb megdöbbentő ügy robbant ki Juhász Béla, Sződliget polgármestere körül. A momentumos községvezető január 28-án a település önkormányzati Facebook-oldalán tette közzé: hétfőtől kizárják a közétkeztetésből a fizetési nehézséggel küzdő családok gyerekeit. Azaz február elsejétől az az óvodás vagy iskolás gyermek, akinek a szülei valamekkora tartozást halmoztak fel, nem kapnak étkezést az intézményben.

Lassan nem telik el úgy hét, hogy a Momentum ne keveredne valamilyen botrányba politikusainak kijelentései, állásfoglalásai, nyilatkozatai, baklövései miatt. Úgy tűnik, ebbe a patinás sorba most ismét Juhász Béla állt be: a momentumos községvezető a járvány ideje alatt vonja meg a közétkezés lehetőségét a hátrányosabb helyzetű családok gyermekeitől.
Bejegyzésében úgy fogalmaz: „az iskolában és az óvodában az étkezésből kizárható a gyermek, ha a szülő nem fizet. Február 1-től élünk a kizárás lehetőségével. Ha ezt el kívánja kerülni, vegye fel a kapcsolatot az élelmezésvezetővel.”

Szociális érzéketlenségből jeles
A Momentumnak nem ez az első olyan lépése, ami a szociális érzékenység teljes hiányáról tanúskodik. Úgy látszik, mióta Juhász hivatalosan is párttag lett, azonosult a Momentum meggondolatlan, önző politikájával. Nehezen található érdemi magyarázat arra, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt, amikor amúgy is mindenki jóval több megélhetési problémával találja szembe magát, mint általában, miért éppen azokat a családokat kell még nehezebb helyzetbe sodorni, akiknek amúgy sem könnyű – ráadásul mindezt úgy, hogy gyermekeik étkezéséről van szó?
Külön meg kell említeni azt is, hogy a Facebook-bejegyzés csütörtökön jelent meg, a benne található szankciót pedig már hétfőtől érvényesíteni fogják: azaz a szülőknek mindössze egy munkanapjuk volt arra, hogy valamiféleképpen reagálni tudjanak erre, ha nem szeretnék azt, hogy kisgyermekeik ne jussanak élelemhez február elsejétől.

Saját magának jut a közpénzből, a rászorulóknak nem
Juhász úgy tesz, mintha minderre amiatt lenne szükség, mert a tartozás – ami egy millió forint környékén mozog –, tarthatatlan az önkormányzat számára. Azonban nem könnyű mindezt nem álszentségnek és pökhendiségnek látni: Juhász egyike volt azoknak a polgármestereknek, akik a rendkívüli jogrend teremtette felhatalmazását arra használta, hogy saját magának 1,6 millió forintos jutalmat osszon ki tavaly év végén – még az Index szégyenlistájára is felkerült ezzel. Ráadásul mindezt úgy, hogy a prémiumról nem a képviselő-testület, hanem egyedül ő maga hozott döntést.

Ezek szerint Sződligeten a községvezető pluszpénzét sikerült kigazdálkodnia az önkormányzatnak, de azt már nem, hogy 78 óvodás és iskolás gyermek részese lehessen a közétkeztetésnek ilyen rendkívül embert próbáló időkben. Ráadásul a Facebook-bejegyzés alatti kommentekből az olvasható ki, hogy az önkormányzat úgy hozta meg ezt a drasztikus döntést, hogy előtte nem vizsgálta meg, hogy a 78 esetben hanyagságról vagy rászorultságról van-e szó. Persze mindez nem változtat azon, hogy láthatóan az önjutalmazás fontosabb, mint a segítségnyújtás Sződligeten.

Többe kerül az ebéd, mint egy évvel ezelőtt
Sződligeten a 2020. január 17-i képviselő-testületi ülésen hoztak döntést arról, hogy a közétkeztetési díjakat 2020. február elsejétől megemelik. Az ülés jegyzőkönyve szerint Juhász Béla úgy fogalmaz: „A rendelet módosult még a tekintetben is, hogy február 1-jét követően előre fizetéssel kérjük rendezni az étkezési díjakat. Tehát februárban két csekket kapnak a szülők.”
Tehát nem csak az összeg, hanem a fizetés ütemezése is változott egy évvel ezelőtt.

A bejegyzés egyébként úgy fogalmaz: „Az iskolában és az óvodában az étkezésből kizárható a gyermek, ha a szülő nem fizet.” Tehát nem kötelező kizárni őket, a döntés az önkormányzat kezében van, Juhászék mégis ehhez a radikális eszközhöz nyúlnak. Azt persze nem említik meg, hogy a 1/2020. (I. 20.) önkormányzati rendelet szerint „a személyi térítési díj csökkentésére vagy elengedésére a polgármester jogosult.”

Tehát a momentumos községvezető akár dönthetett volna úgy is, hogy nem szed pénzt a rászoruló családoktól az étkezésért, vagy legalább olyan mértékűre redukálja az összegeket, amelyek tarthatók a szülők számára is. A keletkezett tartozást pedig akár ki is pótolhatta volna évvégi 1,6 millió forintos jutalmából.
Juhász, a Momentum jelöltje Fekete-Győr András, a Momentum elnöke január 21-én videóban mutatta be Juhász Bélát mint a párt Pest megye 4. sz. választókerületi országgyűlési képviselőjelöltjét 2022-ben. A sződligeti polgármester azt írta, amennyiben lesz, akkor az előválasztáson is a Momentum Mozgalom színeiben kíván indulni, azaz ő lesz majd Tordai Bence ellenfele a körzetben.

Az elmúlt hónapok alapján Juhász nem sok jóval kecsegtet sem a sződligetiek, sem a választókerületben élők számára. Azt már megmutatta, hogy önmagát vígan meg tudja jutalmazni, de azt még nem igazán láthattuk, hogy önfeláldozóan dolgozna azokért, akiket képvisel. Egyelőre azt látjuk tőle, hogy hátat fordít azoknak, akik megélhetési nehézségekkel küzdenek.

Forrás: https://www.facebook.com/vaconline.hu/posts/4041982175820772
https://www.facebook.com/Szodligetaholjoelni/posts/3870192973043223

Címkék: Baloldali rombolás  Momentum 

Fekete-Győr újabb hazugsága

A Momentum elnöke nagyon butának nézi a fiatalokat

Fekete-Győr újabb hazugsága

Fekete-Győr András vagy tényleg ennyire nem látja a fától az erdőt, vagy szándékosan hazudik a fiataloknak. A pártelnök az ATV műsorában azt állította, hogy "25 év alatt 73 százalékos a munkanélküliség” (link a cikk végén)
A Momentum elnöke úgy véli tehát, hogy a fiatalok mindent bevesznek bemondásra, és nem képesek ellenőrizni a politikusok állításait. A hazug politikus szerint a Fidesz nem tesz semmit a fiatalokért, de ő, meg az országot korábban vezető szövetségesei meg többet tennének. Nos, kiindulva a baloldal eddigi teljesítményéből, a Momentumot, a DK-t és a többi ellenzéki pártot csak azok támogathatják, akik önmaguk ellenségei.

Fekete-Győr állításaival szemben a valóság az, hogy a 15-25 éves korosztályban a munkanélküliség
- 2002-ben 12,6 százalékot tett ki,
- 2010-re ez az arány 26,4 százalékra nőtt,
- 2020-ra pedig 12,3 százalékra mérséklődött.

Összegezve tehát a Fidesz volt az a párt, amely kihúzta a fiatalokat abból a gödörből, ahová a baloldal taszította őket 2010-re.
A munkanélküliség csak egy adat a sok közül, de ott van még az adómentesség, a családtámogatás, az otthonteremtés, az ingyenes oktatás, a rezsicsökkentés, az ingyenes tankönyv és sok egyéb intézkedés. A bérek 2010 óra duplájára nőttek, a gazdaságpolitika sikerességét pedig az is alátámasztja, hogy ma már sokkal többen térnek haza külföldről, mint ahányan ideiglenesen elvándorolnak.

A Momentumnak és a baloldal többi pártjának csak a hatalom és a szavazatod kell. Ha ezt megkapják, elfelejtik a választókat pont úgy, ahogyan ezt Budapesten és a többi általuk bitorolt városban teszik.

📌 A kormány megteremtette talán a világ legnagyobb és legátfogóbb családtámogatási és otthonteremtési rendszerét
https://szamokadatok.hu/Post/2739/Csaladpolitika_szamokban_Jo_uton_indultunk_el
📌 A kormány adómentességgel támogatja a fiatalokat
https://szamokadatok.hu/Post/2703/Hogyan_adozik_egy_25_ev_alatti_fiatal
📌 A jövedelemadó csökkentését minden magyar dolgozó ember élvezheti
https://szamokadatok.hu/Post/2671/Ha_Gyurcsanyekat_tamogatod_nem_Orbannal_tolsz_ki_hanem_magaddal
📌 Jelentősen csökkent az állami szolgáltatások és ügyintézés díja
https://szamokadatok.hu/Post/2659/Dragulas_helyett_csokkeno_kiadasokkal_indult_az_ev
📌 A nagy diktatúrában 47 százalékról 20 százalékra csökkent a túlzsúfolt lakásokban élők száma
https://szamokadatok.hu/Post/2647/A_nagy_diktaturaban_47_szazalekrol_20_szazalekra_csokkent_a_tulzsufolt_lakasokban_elok_szama
📌 Öröklési és ajándékozási sarc - a Fidesz eltörölte
https://szamokadatok.hu/Post/2615/Oroklesi_es_ajandekozasi_sarc_-_a_Fidesz_eltorolte
📌 Jelentősen több pénz marad az emberek zsebében a rezsicsökkentés, az adócsökkentés és a 2010 óta folyamatosan emelkedő bérek miatt
https://szamokadatok.hu/Post/2707/Mennyi_maradt_a_rezsi_kifizetese_utan_most_es_2010-ben
📌 Álhír, hogy a kormány nem ad semmit az egyedülállóknak!
https://szamokadatok.hu/Post/2683/Alhir_hogy_a_kormany_nem_ad_semmit_az_egyedulalloknak
📌 A magyar munkavállalók fizetik az Európai Unió negyedik legalacsonyabb adóját
https://szamokadatok.hu/Post/1149/A_magyar_munkavallalok_fizetik_az_Europai_Unio_negyedik_legalacsonyabb_adojat
📌 Tények: kétszer olyan gazdagok vagyunk, mint Gyurcsányék idején
https://szamokadatok.hu/Post/2704/Tenyek_ketszer_olyan_gazdagok_vagyunk_mint_Gyurcsanyek_idejen
📌 Rezsicsökkentés - íme a valódi számok
https://szamokadatok.hu/Post/2682/Rezsicsokkentes_-_ime_a_valodi_szamok
📌 Válságkezelés régen és most: több munkahely van ma, mint a járvány előtt és 850 ezerrel több, mint 2010-ben.
https://szamokadatok.hu/Post/2734/Valsagkezeles_regen_es_most

Forrás: http://www.atv.hu/videok/video-20210125-bosszut-allt-a-kormanyfo-az-ellenzeki-varosokon 7:19-től
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_qlf012b.html
https://www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/mun/mun2011.html

Címkék: Megélhetés  Momentum 

Bajban vannak az álhírgyártók: már felújított orvosi rendelőkről kénytelenek azt hazudni, hogy azok nincsenek felújítva

Elfogytak a román laktanyákról készült fotók?

Bajban vannak az álhírgyártók: már felújított orvosi rendelőkről kénytelenek azt hazudni, hogy azok nincsenek felújítva

🔴 Ebben a videóban több tucat felújított kórházat és rendelőintézetet mutatunk be sok minden más mellett.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/263391675129773

Adatgyűjtést folytat a Momentum azzal az ürüggyel, hogy a kormány állítólag nem újítja fel a Szent Margit Rendelőintézetet.
https://www.facebook.com/derda.adam.momentum/posts/256618959217274
Nos a képek talán magukért beszélnek, a rendelőintézet felújítása 2018-ban kezdődött, és bár még nem valósult meg a projekt összes eleme, de ezekről a kormány nem mondott le. Közben jelenleg is több egészségügyi fejlesztés zajlik - ORFI, Szent János Kórház, Szent Margit Kórház, Budai Irgalmasrendi Kórház, Szent Ferenc Kórház, háziorvosi rendelők, összesen 30 milliárd forint értékben!
https://3.kerulet.ittlakunk.hu/egeszseg/180718/tobb-mint-5-milliard-forintbol-ujul-meg-szent-margit-rendelointezet

📌 Ezt az álhírt Varga Mihály cáfolta korábban tételesen, mi pedig kiegészítettük azt további információkkal, cikkekkel. Részletesen: https://szamokadatok.hu/Post/2654/Tordai_hazugsagait_Varga_Mihaly_cafolta

📌 Nem a kormány spórol az emberek egészségén, és nem a kormány tesz különbséget "Fideszes" és "nem Fideszes" kerületek között, hanem pont a balliberális városvezetés, akik LENULLÁZTÁK a Fideszes kerületek fejlesztési forrásait. Tehát miközben a kormány 30 milliárd értékben fejleszti Óbuda egészségügyi rendszerét, az Egészséges Budapest Programban pedig összesen 700 milliárd forintot biztosít a város egészségügyi fejlesztéseire, addig a baloldal egész egyszerűen elvette a "rossz" kerületek pénzét.
https://szamokadatok.hu/Post/1223/Karacsony_lenullazta_negy_kerulet_utfelujitasi_keretet

📌 Karácsony Gergelynek 50 milliárd forint támogatást biztosított a kormány egészségügyi fejlesztésekre, ebből 10 milliárdot (egy stadion árát, ha úgy tetszik) át is utaltak 1 éve, de síri csend övezi azt, hogy mire költötte a főváros ezt a célzott támogatást. Egy csomag kötszert sem vettek, közben ez a pénz pont háromszorosa a most kifogásolt "elvonásnak"
https://szamokadatok.hu/Post/1037/Emlekezteto_Karacsony_10_milliard_forintot_kapott_februarban_a_betegellatas_fejlesztesere

📌 Egészséges Budapest Program: https://szamokadatok.hu/Post/2719/700_milliard_forint_a_fovaros_es_Pest_megye_egeszsegugyi_fejleszteseire

Címkék: Egészségügy  Momentum 

Durva támadás érte az orvosokat, a magyar egészségügyi rendszert, az OGYÉI szakembereit a DK és a Momentum részéről

A víruspártiak továbbra is a járványnak drukkolnak, és most már nem csak a kormányt, de a szakembereket is támadják

Durva támadás érte az orvosokat, a magyar egészségügyi rendszert, az OGYÉI szakembereit a DK és a Momentum részéről

🔴Osszátok meg minél többen, hogy minden magyar orvos, minden szakember lássa, hogy a balliberális pártok hogyan nyilatkoznak róluk!

Ez már nem vicc, ez nem politikai támadás, a két nagy nemzetellenes párt a szakembereket támadja, és a szakemberek döntéseit vonja kérdőre. Vajon mit szól ehhez a Magyar Orvosi Kamara? Szerintük rendben van a szakma ilyenfajta lejáratása?

📌 A DK szerint az orvosok meghamisítják a halálozási statisztikát, az engedélyezett orosz vakcina pedig “emberkísérlet”
Honnan jönnek a halálozási adatok? Orbántól, vagy az egészségügyi rendszerünkből? Kik dolgoznak az egészségügyi rendszerben, politikusok vagy orvosok, ápolók, egészségügyi szakemberek? A DK ezzel a kijelentésével azt állítja, hogy a koronavirus.gov.hu oldalon található halálozási statisztika hamis, csak az a gond, hogy a számokat nem a Fidesz, nem Orbán és nem is a kormánya írják oda, hanem a kórházak jelentik be azokat, az ott dolgozó orvosok, a kórházak vezetői. A számokat nevekkel, adatokkal jelentik le, tehát nem lehet letagadni egyetlen embert sem, hiszen aki nem hunyt el, az él, és az ilyen fajta manipuláció úgyis kiderülne. A DK szerint tehát több ezer ember, több ezer szakember hazudik összehangoltan. Reméljük, hogy a DK tényleg feljelentést tesz, mert akkor legalább a kormánynak nem kell feljelenteni a DK-t rémhírterjesztés miatt, a bíróság pedig igazságot szolgáltat.
A DK továbbá "emberkísérletnek" nevezte az orosz vakcina használatát, ezzel kérdőre vonták a magyar orvosok és a magyar szakemberek felkészültségét, döntéseiket kérdőre vonják, a társadalom egészségügyi rendszerünkbe vetett bizalmát rombolják.
https://szamokadatok.hu/Post/2584/Emberkiserletnek_nevezte_az_orosz_vakcinaval_valo_oltast_a_DK
A DK videója: https://www.facebook.com/dk365/videos/733871910864465
A DK posztja: https://www.facebook.com/dk365/posts/3636128656477522

📌 A Momentum szerint a Miniszterelnök “odaszólt” az OGYÉI szakembereinek, és azok politikai döntést hoztak, nem pedig szakmait.
A Momentum annyira lenézi az OGYÉI szakembereit, hogy szerintük nekik csak úgy „oda lehet szólni”, miután ők szakmai helyett politikai elvárásoknak megfelelő döntést hoznak. A Momentum tehát azt feltételezi, hogy az ott dolgozó orvosok nem a hippokratészi esküben megfogadottak szerint járnak el, és büntetőjogi felelősségük tudatában sem szakmai, hanem politikai döntéseket hoznak.
Fekete-Győr András posztja alatt érdemes elolvasni a kommenteket, ez a fajta nemtelen támadás már saját híveiknek is sok, rengeteg kritikát kapnak érte. Az emberek értetlenül állnak az ilyen nyilatkozatok előtt, hiszen látják, hogy a balliberális pártoknak csak a hatalom számít, és a hatalom megszerzésének érdekében BÁRMIRE képesek, a szó legszorosabb értelmében. Nekik az sem számít, hogy naponta 100 ember hal meg ettől a vírustól, ők a vakcinába és az orvosokba vetett bizalmat rombolják, hogy ezzel árthassanak a kormánynak, és mindannyiunknak.
https://www.facebook.com/feketegyorandras.momentum/posts/711377552872512

Összegezve tehát a balliberálisok csak Brüsszeli engedéllyel mentenék meg az emberek életét, annak hiányában ölbe tett kézzel néznék végig, hogy hullik a magyar. Brüsszelből nem érkezik elegendő vakcina, az orosz vakcina engedélyezését húzzák, ezt látjuk, de ők a gyógyszerlobbi érdekeit képviselve kizárnák az orosz és a kínai vakcinákat a beszerzésből, függetlenül attól, hogy ezek a készítmények jók, a világ számos országában engedélyezve vannak, több millió embert oltottak már be ezekkel a készítményekkel, és függetlenül attól is, hogy Magyarországon az oltás ingyenes, önkéntes, és most már választható is lesz. A lehetőségeink tehát nem szűkültek, hanem bővültek! Az emberek legalább fele jobban bízik az orosz vakcinában, mint a nyugatiban.

Vajon miért lobbizik a baloldal a nyugati vakcina mellett és miért ellenezi az orosz és a kínai oltást? Tegyük fel magunknak ezt a kérdést, és próbáljuk meg megtalálni erre a választ ismerve a baloldal nézeteit, prioritásait, értékrendjét, az általuk képviselt globalista szemléletet.

A Fidesz-kormányra továbbra is számíthatunk, a nemzetellenes balliberális pártokra, a Jobbikot is ide értve, továbbra sem.

ADD TOVÁBB, HOGY MINDEN ORVOS LÁSSA!

Címkék: Gazdaság  Momentum 

Gyurcsányék járványhelyzetben is csak a hatalomra gondolnak

Gyurcsányék járványhelyzetben is csak a hatalomra gondolnak

Nevezetes nap a mai, hiszen ma összeült az összeborult ellenzék és aláírtak egy Gyurcsány által írott 6 pontos tervet, amely mentén egy általuk álmodott kormányváltás után irányítani szeretnék az országot. Nem lesz nehéz dolgunk, hiszen az ellenzéket ma ugyanazok az emberek vezetik, akik szemeket lövettek ki, és akik csődbe vitték Magyarországot, kivéreztették és megfélemlítették a magyar családokat. Újak a logók, szépek a szavak, újak a módszerek, de a tervek és az arcok ugyanazok. Haladjunk sorban, és ismerve a baloldal elmúlt 30 éves tevékenységét, töltsük fel tartalommal ezeket a pontokat.

📌1. Önmagával békében élő nemzet.
Vajon mire gondolhat a Gyurcsány-Dobrev klán? Csak nem arra, hogy mindenkit, aki velük nem ért egyet, megfenyegetnek, földönfutóvá tesznek, megzsarolnak, és elnémítanak ilyen-olyan módszerekkel? Pl. szájzár-rendelettel, amit Vácon használtak, bércsökkentéssel, amit több "szabad városban" is gyakoroltak, kirúgással, lejáratással, "folyamatos össztűz alatt tartással". A baloldal kormányzása idejében nem nagyon voltak ilyen bátor szájhősök, mint most, mert mindenki tisztában volt vele, hogy egyetlen rossz szó, és megjelenhet a ház előtt a "fekete Volga"...
Az első pont tehát nem a békében élő nemzet, hanem a kisebbség által megfélemlített és elnémított többséget jelenti az ő értelmezésükben. Itt és most szögezzük le: nem félünk, 6-7 millió embert nem tudtok rács mögé zárni, sem kirúgni, sem megfélemlíteni. Ez a mi hazánk, és meg is fogjuk azt védeni – minden áron! Ezt jól jegyezzétek meg!

📌2. Demokratikus jogállam.
Ez lefordítva annyit jelent, hogy aki tüntetni mer, azt egész egyszerűen le fogják lőni, jobbik esetben gumilövedékkel. Milyen demokráciáról papol az, aki véres módszerekkel leverte a békés tüntetést, aki koncepciós pereket indított, aki nyíltan bevallotta, hogy hazudott, átverte a választókat, és utána nem mondott le? Ez lenne a demokrácia? Ez lenne a jogállam? Talán az lenne a jogállam, ahol minden deviáns kisebbség joga érvényesül, a többségé - az egyszerű, dolgozó, gyermeket nevelő, adófizető, házasságban élő szülők, férfiak és nők pedig el vannak felejtve és el vannak nyomva? Ahol tilos az anya és az apa szavak? Ahol akár egy sámlival is házasságot lehet kötni? Ahol egy kutyának is örökbe adnak egy egészséges gyereket? Ahol idegen kultúrájú, Magyarországra nem jellemző vallású, a munkát nagy ívben elkerülő, de segélyekért szorgalmasan sorban álló MILLIÓKAT akartok majd betelepíteni?
NEM! Ez nem jogállam! Ez maga a balliberális, véres diktatúra!

📌3. Jövőbe tekintő kormányzás.
A jövőbe tekintő kormányzást már megismerhettük: 12% munkanélküliség, 82% államadósság, IMF hitel, iskolák, óvodák, kórházak bezárása, orvosok, tanárok, ápolók kirúgása és külföldre kényszerítése, kórházak és az egészségpénztár privatizációja, energiaszektor eladása, rablóprivatizáció, PPP szerződések, önkormányzatok, állami vállalatok eladósítása, devizahitelek, háromszorosára nőtt bűnözés, megélhetési gyerekvállalás, alanyi jogon járó segélyek, az emberek kiszolgáltatása és ilyen módon rövid pórázon való tartása (majd szükség esetén a szavazatuk egy zsák krumplival való megvásárlása).
Lezüllesztenék a Honvédséget, a Mentőszolgálatot, az egészségügyet, a vasutat, az úthálózatot, a szociális ágazatot és a mezőgazdaságot.
Ez NEM kormányzás! Ez hazaárulás!

📌4. Gondoskodó társadalom
Gyurcsányék társadalma mindenkiről gondoskodik, csak arról nem, aki a pénzt megtermeli és az adókat befizeti. Mit tettek ők a tisztességes magyar emberekkel? Adókat emeltek, háromszorosára emelték a gáz, kétszeresére a villany árát, eltörölték az adókedvezményeket, elvették az otthonteremtési támogatást (még akkor is, amikor az 20x kevesebb pénzt jelentett, mint most), elloptak egy évnyi gyest, ezzel több tízezer magyar nőt hagytak bevétel nélkül a gyermek harmadik évében, eltörölték a támogatott forinthiteleket, a családi pótlékot emelgették, ezzel a nemdolgozók körében a megélhetési gyerekvállalást szponzorálták, a gyerekek éheztek, a pénz meg kocsmákban és nyerőgépekben kötött ki, elvettek egy havi nyugdíjat, elvettek egy havi bért, felemelték a nyugdíjkorhatárt, be akarták vezetni az ingatlanvagyon-adót, bevezették a vizitdíjat, a kórházi napidíjat és a tandíjat, újra fizetőssé tennék a tankönyveket és a gyermekétkeztetést. A társadalom egy részét segélyekkel tartották „lélegeztetőgépen”, a másik részétől meg elvették a fizetés 60 százalékát.
Ez NEM gondoskodó társadalom, ez a társadalom munkakerülő részének a társadalom dolgozó része általi finanszírozása.

📌 5. Igazságos gazdaság.
Gyurcsányéknak az az igazságos, ha külföldi multimilliárdos cégek nyerészkednek Magyarországon, de az nem igazságos, ha van 1-2 jól menő magyar cég. Gyurcsányék hatalomra kerülve elkoboznák a magyar vállalkozók vagyonát és átjátszanák saját kezükre a vállalatokat, pont úgy, mint a villát, amiben laknak, egyszerűen einstandolnák, a vagyont felosztanák haverjaik között és felélnék, a vállalatokat ismét eladnák, a külföldi cégek azokat vagy bezárnák, a dolgozókat meg kirúgnák, vagy a fejlesztéseket leállítva, a béreket befagyasztva kiszipolyoznák, a profitot kivinnék az országból, a szükséges döntések meghozásáért természetesen a döntéshozókat pedig búsásan honorálnák. Mindenki jól járna, kivéve a magyar gazdaságot és a magyar munkavállalókat.
Továbbá: felemelnék a társasági adót, a munkabéreket terhelő munkáltatói járulékokat, ezzel megállítanák a bérek növekedését, ismét 12 százalékra növelnék a munkanélküliséget, hogy ne a cégek pályázzanak a jó munkaerőre, hanem a munkavállalók legyenek kiszolgáltatva, megemelnék 42 százalékra a jövedelemadót, hogy fizessen az, aki dolgozik, és kapjon ingyen pénzt az, aki nem. Visszaállítanák az öröklési illetéket, azaz a haláladót, újra a szakadék szélére sodornák az építőipart (mivel minden fejlesztést és az otthonteremtést is leállítanák), lenne új "Hajdú-bét", új "Szeviép", új "Sukoró", új "4-es metró" ügyek. Ha lehetőséget kapnak rá, akkor ismét „fájni fog” – mindenkinek!
Ez NEM igazságos gazdaság. Ez lenne maga a csőd.

📌 6. Európai Magyarország.
"Nekem az, hogy magyar, nem jelent semmit" /Gyurcsány Ferenc/
Mindaz, amitől ország az ország és nemzet a nemzet a baloldal feladná és lenullázná. Lebontanák a kerítést, betelepítenék ide azokat, akikről írni sem szabad a „demokratikusan cenzúrázott Facebookon”, megjelenne Magyarországon is a terror, a nemi erőszak, a tömeges munkanélküliség, utcai verekedések, gyújtogatások, rendőrattakok, vallási, nemi, etnikai feszültségek, lefejezések, templomrombolások és felgyújtások, előírnának mindenféle kvótákat, amikor például egy vezető nem szakmai alapon kerül kiválasztásra, hanem nemi alapon vagy bőrszín alapján, amikor elő lenne írva kötelező jelleggel más vallások és más nyelvek tanulása, ahol a magyarok kerülnének hátrányosan megkülönböztetett helyzetbe a SAJÁT HAZÁJUKBAN.
Ez NEM Európai Magyarország! Ez a magyarság teljes feladása, a nemzetállam és a nemzet eltörlése és júdáspénzért, kilóra való kiárusítása.

Ezt az írást természetesen nem tudjuk a DK, Gyurcsány, Dobrev, jakab, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd, Karácsony és a többi oldalára beilleszteni, mert a DEMOKRÁCIA és a SZÓLÁSSZABADSÁG jegyében le vagyunk tiltva Miért? Mert feltettünk egy-egy kérdést.

SOHA TÖBBÉ BALOLDAL!

PS: a fent leírtakat a korábban általunk összegyűjtött baloldali bűnlajstrom cikkünkből gyűjtöttük ki. A lista nem teljes, mivel minden nap tesznek hozzá ezek a bűnözők!
https://szamokadatok.hu/Post/1949/Nem_tamogatom_a_balliberalisokat_mert_

Címkék: Baloldali rombolás  Gyurcsány  Jobbik  Momentum 

A 72. sorból kiabál hazugságokat a Momentum

Orbán a zsarolómechanizmus miatt vétózott volna, és mivel ez továbbra sem lesz része az alkunak, ezért nem ti győztetek, hanem a Miniszterelnök

A 72. sorból kiabál hazugságokat a Momentum

Olyan ez, amint amikor a takarítók összesúgnak az igazgatótanács ülése után: mi köze van egy momentumos Donáth Annának a miniszterelnökök és a német elnökség közötti tárgyalásokhoz? Nyilván a baloldal most próbálja menteni, ami még menthető, mert hazudtak a 4 napos csúcs után, akkor azt mondták, hogy benne van a zsarolhatóság és az ál-jogállamisági duma, majd Donáth Anna élő adásban bevallotta, hogy mégsincs benne, most újra azt hazudják, hogy győztek Komédia!

Miről is szólt a vétó? Orbán és Morawiecki a zsarolhatóság ellen harcoltak, hiszen nem szeretnék, hogy az EU beavatkozzon belügyeinkbe és ellopja a pénzünket. Erről korábban hosszasan értekeztünk, a cikkeket linkeljük ennek a cikknek a végére.

Most arról szólnak a hírek, hogy megszületett (ismét) az alku, és Orbán mosolyogva megy Brüsszelbe. Miről beszél a Momentum?
A megállapodás részleteit senki sem tudja még, de ha Orbán mosolyog, a Momentum meg kapkodva tolja ki egyik posztert a másik után, akkor nyilvánvaló, hogy ismét hazudnak, csakúgy, mint néhány hete, amikor előbb hazudtak, majd elismerték, hogy hazudtak.

Mi győztünk, a brüsszeliták vesztettek
👉 Amennyiben valósak a jogállamisági mechanizmus "átalakításáról" szóló mai sajtóhírek, akkor...
Bármilyen eljárás megindítására csak 2022 után kerülhet sor (és addig még ki tudja, mi történik Brüsszelben...);
A vonatkozó rendeletet még alkalmazása előtt megvizsgálja az Európai Bíróság - amely, ha a szerződések alapján jár el, megsemmisíti azt;
Bárkit is akarnának megbüntetni, azt a Bizottság, az EP és a Tanács mellett az állam- és kormányfőknek is meg kell tárgyalniuk;
Nem lehet büntetni azért, mert egy tagállam nem hajlandó migránsokat befogadni vagy eleget tenni a genderideológiai "követelményeknek";
Bármilyen eljárásra is kerüljön sor esetlegesen, az csak az uniós források felhasználását érintheti (mely éves alapon a magyar GDP 3-4%-át teszi ki, és melynek fele-harmada visszavándorol nyugati gazdaságokba).
Mindezek alapján a jogállamiság-mechanizmust nem, vagy csak irgalmatlan nehézségek árán fogják tudni alkalmazni. Nem utolsósorban azért, mert annak kontrollja kikerül az eurokrata háttérvilág, így legfőképp a Bizottság kezéből.
Mi győztünk, ők vesztettek.

📌 A Momentum hazugsága: https://www.facebook.com/donathannajulia.momentum/posts/993318774490511
📌 Orbán Viktor üzenete: Irány Brüsszel, este tárgyalások, holnap partraszállás! https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/432247978158247
📌 Korábbi DK-s és Momentumos hazudozás és szembeállításuk:
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/317481016216335

Sajtóértesülések szerint megvan a megállapodás az EU pénzügyi csomagjáról

A magyar és a lengyel kormány elfogadta a német EU-elnökség ajánlatát, így kompromisszum született az EU mintegy 1800 milliárd eurós pénzügyi csomagjáról – írta a Bloomberg szerdán. Értesüléseik szerint Budapest, Varsó és Berlin bólintott rá az egyezségre, amit további 24 országnak is el kell fogadnia. Ez az uniós állam- és kormányfők eheti, kétnapos brüsszeli csúcstalálkozóján sikerülhet.

Emlékezetes, tegnap este Orbán Viktor Varsóban, a lengyel kormányfővel folytatott tárgyalását követően kijelentette: „Úgy gondolom, közel lehetünk a megegyezés eléréséhez, ami győzelem, jó eredmény Magyarország és Lengyelország számára, illetve nagyon jó lehet az Európai Uniónak is.”

A Reuters szerda délután arról cikkezett, hogy még a csütörtöki EU-csúcstalálkozó előtt végső megállapodásra akarnak jutni a csomag részleteiről. Idéztek egy neve elhallgatását kérő diplomatát is, aki szerint van „némi nyomás” a kidolgozott alkun. Azt már a hírügynökség tette hozzá, hogy minden szem Hágára szegeződik: a liberális Mark Rutte kormányfőnek, a magyar és lengyel páros ellenlábasának is bele kell egyeznie a kompromisszumba.

A huszonhét uniós tagállam EU-nagykövetei mindenesetre már szerda délután asztalhoz ülnek, ahol eldőlhet, hogy első ránézésre miképp vélekednek a tagországok Budapest, Varsó és Berlin egyezségéről.

Azt később egyébként még az Európai Parlamentnek is el kell fogadnia.

Mi lehet a kompromisszumban?
A Deutsche Welle értesülései szerint a jogállamisági rendelethez csatolnak egy záradékot, amely kifejezetten leszögezi, hogy a források lehetséges elvonása csak az EU pénzügyi érdekeinek összefüggésében valósulhat meg.

Ez azt jelenti, hogy az EU-ban lényegében kimondják: sem a migráció, sem a családpolitika ügye, az azok miatti nézetkülönbségek nem jelenthetik szankciók alapját.

Megerősítésre kerülne az eredeti szövegben is szereplő vészfékmechanizmus: tehát a büntetendő, jogsértésekkel vádolt kormány gyakorlatilag bármikor az uniós csúcsszerv, az Európai Tanács elé vihetné az aggályait. Annak pedig haladéktalanul napirendjére kellene tűznie az ügyet.

Fontos előrelépés lenne az is, amit az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen korábban már emlegetett: a szóban forgó állam az Európai Unió Bíróságán is megtámadhatná a kilátásba helyezett szankciókat, amit a végrehajtó szerv, az uniós bizottság csak az ítéletet követően alkalmazna. Ez a gyakorlatban több évig húzódó jogvitákat is jelenthet.

Kérdéses, hogy az átdolgozott jogállamisági feltételrendszerrel a balliberális többségű Európai Parlament egyetért-e, ugyanis a testületnek is rá kell majd bólintania a végső megállapodásra. Ha csak a beharangozott csomag utolsó elemét vesszük figyelembe, már ott érdekellentét feszül: az EP eredetileg azt szerette volna, ha a szankciós eljárás egésze mindössze hét-nyolc hónapot vesz igénybe.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/kulfold/sajtoertesulesek-szerint-megvan-a-megallapodas-az-eu-penzugyi-csomagjarol-9076427/

Korábbi cikkek.
https://szamokadatok.hu/Post/2396/Tovabbra_is_zsarolni_szeretne_Magyarorszagot_a_kulfoldi_ugynokokbol_allo_Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2329/Varga_Judit_A_jogallamisag_leepiteserol_szott_balliberalis_narrativa_alsagos_es_hamis_videoval
https://szamokadatok.hu/Post/2328/Valosag_az_unios_penzrol_es_a_vetorol
https://szamokadatok.hu/Post/2318/Brusszel_vs_Magyarorszag_NEM_a_zsarolasra
https://szamokadatok.hu/Post/2322/Az_unios_penz_nem_ajandek_a_piacunkat_adtuk_erte

Címkék: Európai Unió  Momentum 

Továbbra is zsarolni szeretné Magyarországot a külföldi ügynökökből álló Momentum

Továbbra is zsarolni szeretné Magyarországot a külföldi ügynökökből álló Momentum

Miközben mi, magyarok, azért harcolunk, hogy senki se tudja elvenni a saját pénzünket mindenféle mondvacsinált indokkal, "jogállamiságnak" csúfolt genderlobbival és betelepítési kvóták eröltetésével, addig a magyarellenes Momentum azért lobbizik, hogy márpedig maradhasson a zsarolómechanizmus.

Szerencsére van nekünk egy kiváló Miniszterelnökünk, és van egy vétó jogunk, és ezek "ötvözete" garantálja Magyarországnak a szuverenitás és a valódi jogállam - a magyar emberek érdekeit képviselő jogállam - fenntartását.

📌 50 pontban arról, hogy miért hazaáruló párt a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2263/50_pontban_arrol_hogy_miert_hazaarulo_a_Momentum

‼️7 pontban, 7 cikkel tesszük helyre a botmixeres Cseh Katalint.

📌 1. Orbán Viktor: Egyesíteni fogjuk az erőinket
https://szamokadatok.hu/Post/2390/Orban_Viktor_Egyesiteni_fogjuk_az_eroinket
📌 2. Nem kérünk sem kommunista, sem brüsszeli diktatúrát.
https://szamokadatok.hu/Post/2359/Deutsch_Tamas_nem_kertel_az_Europai_Uniorol
📌 3. Varga Judit: A jogállamiság leépítéséről szőtt balliberális narratíva álságos és hamis.
https://szamokadatok.hu/Post/2329/Varga_Judit_A_jogallamisag_leepiteserol_szott_balliberalis_narrativa_alsagos_es_hamis_videoval
📌 4. Valóság az uniós pénzről és a vétóról
https://szamokadatok.hu/Post/2328/Valosag_az_unios_penzrol_es_a_vetorol
📌 5. Az uniós pénz nem ajándék, a piacunkat adtuk érte
https://szamokadatok.hu/Post/2322/Az_unios_penz_nem_ajandek_a_piacunkat_adtuk_erte
📌 6. Varga Judit sorai az uniós költségvetés körüli tervszerű balliberális károkozásról és az általuk terjesztett álhírekről
https://szamokadatok.hu/Post/2316/Varga_Judit_sorai_az_unios_koltsegvetes_koruli_tervszeru_balliberalis_karokozasrol_es_az_altaluk_terjesztett_alhirekrol
📌 7. Jogállamiságról rövidenhttps://szamokadatok.hu/Post/2284/Jogallamisagrol_roviden

Címkék: Európai Unió  Momentum 

A magyarság tettekben mutatkozik meg, nem a személyi igazolványban

A magyarság tettekben mutatkozik meg, nem a személyi igazolványban

A képen szereplő 6 ember közül öten bár papíron magyarok, de cselekedeteikkel minden egyes nap bizonyítják, hogy ők ártani akarnak országunknak és nemzetünknek. A hatodik, Loïc Nego, a magyar labdarúgó válogatott tagja, 2019-ben tett állampolgári esküt. Akkor a következő szöveget mondta el:

📌 "Én, Loïc Nego, esküszöm, hogy Magyarországot hazámnak tekintem. Magyarországnak hű állampolgára leszek, az Alaptörvényt és a jogszabályokat tiszteletben tartom és megtartom. Hazámat erőmhöz mérten megvédem, képességeimnek megfelelően szolgálom. Isten engem úgy segéljen."

Ezt a szöveget sosem fogjuk hallani Gyurcsánytól, Dobrevtől, Donáth Annától, Fekete-Győrtől és a többi hazaárulótól. Ki sem jönne a szájukon!

Loïc Nego pontosan azt tette, amire felesküdött. Szereti és tiszteli Magyarországot, a meccsen gólt lőtt, majd megcsókolta címerünket. Köszönjük, és tiszteljük érte a francia származású honfitársunkat!

📌 1. Fekete-Győr: Megint román párt mellett kampányol a magyarellenes Momentumot vezető Fekete-Győr András.
https://szamokadatok.hu/Post/1966/Megint_roman_part_mellett_kampanyol_a_magyarellenes_Momentumot_vezeto_Fekete-Gyor_Andras_videoval
📌 2. Gyurcsány: Egyik kijelentése "Nekem az, hogy magyar, nem jelent semmit ..."
https://www.youtube.com/watch?v=6p4BWQdC2u8
📌 3. Donáth Anna: Szlovák párt mellett kampányolt a momentumos Donáth Anna
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/szlovak-part-mellett-kampanyolt-a-momentumos-donath-anna-2490046
📌 4. Dobrev: folyamatosan Magyarország elleni szankciókat, pénzelvonást sürget Brüsszelben. https://www.kemma.hu/orszag-vilag/dobrev-klaraek-magyarellenes-ultimatumot-fogalmaztak-meg-2714228/
📌 5. Bangóné: Bangóné nem bánta meg, hogy a határon túliak elleni kampány arca volt
https://vasarnap.hu/2019/04/09/bangone-borbely-ildiko-nem-banta-meg-hogy-a-2004-es-gyalazatos-nepszavazasi-kampany-plakatarca-volt/
📌 6. Loïc Nego: az Izland elleni meccsen lőtt gólja után megcsókolta címerünket.
https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20201114-csok-a-cimerre

ADD TOVÁBB!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Loïc_Nego

Címkék: Gyurcsány  Momentum  Nemzet 

50 pontban arról, hogy miért hazaáruló a Momentum

ADD TOVÁBB!

50 pontban arról, hogy miért hazaáruló a Momentum

Mi nem csak azt mondjuk, hogy a Momentum egy hazaáruló párt, de meg is indokoljuk azt. Oldalunk közel 1 éves fennállása alatt rengeteg cikket írtunk a Momentum egyes kirohanásaitól, most ezeket összegezzük egyetlen posztban.
Lássuk hát pontokba szedve, hogy miért is mondjuk a Momentumra azt, hogy HAZAÁRULÓK!

📌 1. Aktuális téma: Ál-jogállamisági zsaroló mechanizmusért való lobbizás.
Nem a brüsszeli bürokraták pénzéről, hanem az európai emberek (köztük lengyelek és magyarok) munkája nyomán előállt forrásokról van szó. A jogos "munkabért" tartanák vissza, mert szerintük nem megfelelő az értékrendünk? Be van árazva a világnézet? Mi többet "fizetünk" be, mint amit kapunk, megnyitottuk a piacainkat, üzletelhetnek profitot termelhetnek a hazánkban stb.. Erről részletesebben itt: https://szamokadatok.hu/Post/1058/Az_unios_penz_nem_ajandek_-_a_piacunkat_adtuk_erte
Tehát konkrétan a "befizett összeg" egy kisebb részét kapjuk vissza, különböző támogatások formájában. Ennek a megvonása, vagy visszatartása egy egyoldalú szerződésmódosítás, olyan, mintha a szövetkezet azt mondaná, hogy nem hajlandó kifizetni a betétedet sem annak a kamatát, mert a szövetkezet és vagy a többi betétes, szerint nem megfelelően gondolkodsz! Vagy nem fizetnek ki az elvégzett munka után, mert amúgy másként gondolkodsz a világról... Ilyen a világon nincs.. Ez egyértelműen zsarolás és ki nem mondott célok másikra erőltetése. Ennek a célnak, idegen akaratnak a képviselője a Donáth, illetve a Momentum..
És arról nem beszélve, hogy az Európai Unióban semmiféle hivatalos EGYSÉGES definíciója nem létezik a jogállamiságnak! Következésképpen a hiányára, megsértésére nem jogszerű HIVATKOZNI!
https://szamokadatok.hu/Post/2250/EU_Nem_errol_volt_szo

📌 2. Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készül a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2199/Politikai_uldozesre_a_jogallam_lebontasara_a_fideszesekkel_valo_fizikai_leszamolasra_keszul_a_Momentum

📌 3. Sport és a szégyenteljes NOlimpia. Elvették a világeseményet, elvették az olimpiai álmot. Magyarország rengeteget profitálhatott volna ebből, de az anarchisták ellehetetlenítették.
https://szamokadatok.hu/Post/2094/Sport_es_a_szegyenteljes_NOlimpia

📌 4. A kiszivárgott anyagban Donáth Anna beismerte, hogy tevékenyen részt vállalt a Magyarország és a Magyar Kormány elleni, álhírekre alapított nemzetközi lejárató kampányban.
https://szamokadatok.hu/Post/2079/Donath_Annanak_tavoznia_kell

📌 5. Románul gratuláltak Marosvásárhely magyr polgármesterének.
https://szamokadatok.hu/Post/2040/Te_hogyan_gratulalnal

📌 6. A Klubrádió sorozatosan szabályt sértett, elismerte, kifizette a bírságot, ennek ellenére újra pályázhat. A Momentum szerint a Fidesz bezáratta: ez hazugság.
https://szamokadatok.hu/Post/1969/A_Klubradio_sorozatosan_szabalyt_sertett_elismerte_kifizette_a_birsagot_ennek_ellenere_ujra_palyazhat

📌 7. Román párt mellett kampányoltak Erdélyben, miközben magyar párt is indult a választáson.
https://szamokadatok.hu/Post/1966/Megint_roman_part_mellett_kampanyol_a_magyarellenes_Momentumot_vezeto_Fekete-Gyor_Andras_videoval

📌 8. Folyamatosan hazudnak a gazdasági mutatókkal kapcsolatosan. Hazugságokra építik a belföldi és külföldi retorikájukat.
https://szamokadatok.hu/Post/1898/A_Momentum_ugy_hazudik_mintha_nem_lenne_holnap

📌 9. Civileket zaklatnak és megfélemlítenek, Rogán szomszédjának udvarába dobták a szemetüket.
https://szamokadatok.hu/Post/1892/A_Momentum_igazi_luzer

📌 10. Puccsra, erőszakos hatalomátvételre készülnek.
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket

📌 11. Támadják a fejlesztéseket, még az unikumnak számító újjáépített szélmalomba is belekötöttek.
https://szamokadatok.hu/Post/1809/A_Momentum_mindent_tamad_ami_magyar_ami_nemzeti_ertek_ami_hungarikum_ami_segiti_az_emberek_eletet

📌 12. A Momentum és európai pártcsaládjuk megbüntetné Magyarországot, mert szerintünk a házasság férfi és nő között jöhet létre (és ebből nem engedünk!)
https://szamokadatok.hu/Post/1801/A_Momentum_es_europai_partcsaladjuk_megbuntetne_Magyarorszagot_mert_szerintunk_a_hazassag_ferfi_es_no_kozott_johet_letre_es_ebbol_nem_engedunk

📌 13. Genderpropagandát vinnének az óvodákba. Ha hatalora kerülnek a moslékkal együtt be is fogják vinni. Az ön gyerekének is kimossák az agyát!
https://szamokadatok.hu/Post/1728/El_a_kezekkel_a_gyerekektol_Momentum

📌 14. A Momentum a belorusz utcán randalírozó csőcselék mellé állt, kormányellenes erőszakos megmozdulásokat támogatnak. https://szamokadatok.hu/Post/1673/Magyarorszagon_rend_van_es_az_is_marad

📌 15. Fogalomzavar. Nem mi blokkoljuk Brüsszelt, hanem ők próbálják meg elhallgattatni a normalitást.
https://szamokadatok.hu/Post/1637/Cseh_botmixeres_Katalin_fogalomzavarral_kuzd

📌 16. Donáth Anna rágalmazza és fenyegeti a miniszterelnököt.
https://szamokadatok.hu/Post/1600/Donath_Anna_Orban_Viktort_fenyegeti_es_ragalmazza

📌 17. "Csicskázzák" a magyar embereket, szaktudásunk meg keleti színvonalú.
https://szamokadatok.hu/Post/1576/Momentum_szerint_sokan_csicskak_a_tobbiek_szaktudasa_pedig_keleti_szinvonalu

📌 18. A sajtószabadságot féltik, közben betörnek egy szerkesztőségbe és megfélemlítik az ott dolgozókat. https://szamokadatok.hu/Post/1556/Az_index_csontjai_folott_verekednek_a_dogkeselyuk

📌 19. Lenézik a vidékieket, a szegényebbeket, a családokat, az alacsonyabb iskolázottságúakat, azokat, akik gyereket vállalnak.
https://szamokadatok.hu/Post/1540/Kibukott_a_Momentum_nemzetellenes_politikaja

📌 20. Az időseket támadó Momentumos szerint a gyerek csak felesleges költség.
https://szamokadatok.hu/Post/1530/Az_idoseket_tamado_momentumos_szerint_a_gyerek_csak_folosleges_koltseg

📌 21. Ahol hatalomra kerülnek, ott marakodnak a koncon a többi mosléktaggal. A város fejlesztése áll, csak egymás között osztogatják a pozíciókat és a lóvét. https://szamokadatok.hu/Post/1497/Felfuggesztette_a_baloldali_tobbsegu_kepviselo-testulet_God_momentumos_polgarmesteret

📌 22. Ők döntenék el, hogy kinek legyen szavazati joga (nyílván csak azoknak, akik őket támogatják,)
https://szamokadatok.hu/Post/1493/Sulyos_jogallamisag_elleni_tamadast_inditott_a_Momentum

📌 23. A rendszerváltás utáni talán egyik leggusztustalanabb Parlamenti felszólalása volt a Donáth Annáé. https://szamokadatok.hu/Post/1481/Beengedtek_a_Momentumot_az_Orszaggyules_epuletebe

📌 24. A szivárványkoalíciók széthullanak. Csak a hatalom megszerzéséig mutatnak látszat-együttműködést.
https://szamokadatok.hu/Post/1427/Ennyit_er_a_latszatkoalicio_a_szamlat_a_lakossag_fizeti

📌 25. Így lopta a Momentum a konzultációs íveket.
https://szamokadatok.hu/Post/1423/Momentumos_demokracia_csucsra_jaratva_osszelopkodjak_a_boritekokat_majd_kukaba_dobjak_a_konzultacios_iveket

📌 26. A Momentum külön pénzügyi alapot hozna létre liberális agymosásra.
https://szamokadatok.hu/Post/1304/Donath_Anna_kozpontilag_finanszirozott_agymosodat_szervezne

📌 27. A magyarokat homofóboknak és rasszistáknak nevezi Donáth Anna. https://szamokadatok.hu/Post/1247/Ismet_Magyarorszagot_tamadja_Brusszelben_Donath_Anna_a_Momentum_bukott_elnoksegi_tagja

📌 28. Ahol hatalomra kerülnek, leállítják a fejlesztéseket, hatalmas anyagi károkat okoznak a magyar adófizetőknek. https://szamokadatok.hu/Post/1175/God_momentumos_polgarmestere_most_epp_179_millios_kart_okoz_a_varosnak

📌 29. Donáth Anna a rezsicsökkentést is támadja, világossá tette azt, hogy ha ők kerülnek kormányra, a rezsi azonnal drágulni fog. https://szamokadatok.hu/Post/1099/A_Momentum_ismet_a_szegenyeket_sarcolna

📌 30. Nemzeti ünnepeinket is támadják és degradálják. Mindenféle egyéb "rendezvényekkel" kötik össze azokat. https://szamokadatok.hu/Post/1062/Buzinkay_es_Homonnay_az_allamalapitas_unnepe_ellen_hergelnek

📌 31. O1G maszkokat gyártottak
https://szamokadatok.hu/Post/1041/Ismet_felbukkant_az_oegyge_maszkot_gyarto_Mikone_Hirth_Bea_Momentumos_aktivista

📌 32. Az anarchia pártján állnak, központi fejlesztési források helyett elapróznák a forrásokat, ezzel teret adnának a korrupciónak. https://szamokadatok.hu/Post/1011/A_botmixeres_Cseh_Katalin_ma_is_az_anarchia_partjan_maradt

📌 33. A Momentum az abortusz pártján áll.
https://szamokadatok.hu/Post/955/Megbuntettek_az_eletparti_aktivistat

📌 34. Megrongálják közös vagyontárgyainkat.
https://szamokadatok.hu/Post/924/Rabositottak_a_Momentum_kozvagyont_rongalo_anarchistait

📌 35. A Momentum szerint nekik kell befejezni a rendszerváltást. A fideszeseket és a normálisan gondolkodókat elzavarnák Magyarországról. https://szamokadatok.hu/Post/915/A_Momentum_szerint_nekik_kell_befejezni_a_rendszervaltast

📌 36. Zaklatták és fenyegették a kórházakat.
https://szamokadatok.hu/Post/870/Czegledy_zaklat_Momentum_lejaratokampanyt_inditott

📌 37. Az érettségi ellen hergeltek, közben személyes adatokat gyűjtöttek saját céljaikra. https://szamokadatok.hu/Post/839/Momentum_adatokat_gyujt

📌 38. Támadták a 2700 embernek munkát adó Gödi Samsung gyárat. https://szamokadatok.hu/Post/823/God_-_kulonleges_gazdasagi_ovezet

📌 39. Tüntetéseket szerveznek járványhelyzetben, ezzel szabálysértésre buzdítják a többieket, fokozzák a fertőzésveszélyt. https://szamokadatok.hu/Post/811/A_Tomeges_szabalysertes_elkovetoit_buntessek_meg

📌 40. Lámpavassal, megöléssel fenyegetik a fideszeseket.
https://szamokadatok.hu/Post/782/Fideszesek_felakasztasaval_fenyegetozik_Szarvas_Koppany_Bendeguz

📌 41. Hazudtak, hogy az EU pluszpénzt ad nekünk, közben kiderült, hogy nem ad semmit. https://szamokadatok.hu/Post/699/Koronavirus_es_EU_tamogatas

📌 42. "Orvosoknak" címszó alatt saját maguknak gyűjtöttek pénzt. https://szamokadatok.hu/Post/664/Adakozz_a_hivatalos_csatornakon_ne_a_Momentumnak

📌 43. Válságban a bankokat féltik és nem az embereket. Ha most ők kormányoznának az emberek helyett a bankokat támogatnák. https://szamokadatok.hu/Post/574/A_Momentum_a_bankokat_sajnalja_a_hitelek_felfuggesztese_miatt

📌 44. Folyamatosan hazudnak a kórházakról, lejáratják a magyar egészségügyi rendszert, az orvosokat, a nővéreket. https://szamokadatok.hu/Post/541/Momentum-szimpatizansok

📌 45. Donáth Anna sajnálta, hogy nem magyarok voltak a koronavírus első hazai fertőzöttjei. https://szamokadatok.hu/Post/537/Szegyen_hogy_Donath_Anna_azon_sajnalkozik_hogy_nem_magyarok_voltak_a_koronavirus_elso_fertozottjei

📌 46. A Momentum szerint a magyar kormány idegengyűlölő, közben pont ők azok, akik magyargyűlölők.
https://szamokadatok.hu/Post/522/Donath_Annanal_ujra_elmentek_otthonrol

📌 47. Furcsa zászlókat lobogtatva az abortusz népszerűsítésén dolgoznak. Szerintük az abortuszellenesség rossz! https://szamokadatok.hu/Post/410/A_Momentumot_kellett_volna_abortuszra_kuldeni_szuletese_elott

📌 48. "Brüsszel érdekeit figyelembe vévő országban gondolkozunk." https://szamokadatok.hu/Post/323/Momentumot_soha

📌 49. A megszületett gyerekekkel pakcsolatosan is hazudnak, közben fogalmuk sincs arról, hogy volt egy Trianon. https://szamokadatok.hu/Post/95/Szamok_-_a_NOmentum

📌 50. Donáth Anna őszödi beszéde - Donáth Annának távoznia kell közéletből.
https://szamokadatok.hu/Post/2079/Donath_Annanak_tavoznia_kell

ADD TOVÁBB!

Címkék: Momentum