Címke: Momentum

Ez az igazi balliberális képmutatás!

Arra bízzák a korrupció elleni küzdelmet, aki maga is korrupt!

Ez az igazi balliberális képmutatás!

Cseh Katalin családi cége ellen több eljárás is folyamatban van!
Vizsgálódik az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF)
Nyomozást indított a NAV
Vizsgálódik a Gazdasági Versenyhivatal
Eljárást indított a Közbeszerzési Hatóság

De ez ott Brüsszelben senkit sem zavar, úgy tesznek, mintha mi sem történt volna! Cseh Katalin a korrupció és a csalás elleni jelentéstevő az EP-ben! Úgy tűnik, rablóból lesz a legjobb pandúr.

Forrás: https://bennfentes.net/2021/10/14/ezt-nem-hiszi-el-cseh-katalin-a-korrupcio-es-a-csalas-elleni-jelentestevo-az-ep-ben
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20211014-cseh-katalin-ugye-az-olaf-elott
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210804-a-nav-is-vizsgalja-cseh-katalin-ugyet
https://www.origo.hu/itthon/20211019-cseh-katalin-kozbeszerzesi-hatosag.html
https://demokrata.hu/magyarorszag/nem-nyugodhatnak-meg-cseh-katalinek-a-dontobizottsag-elott-a-szerzodes-439674/

Címkék: Kettős mérce  Momentum 

FIktív címek, felvett milliárdok, zéró teljesítés

Így működik a momentumos Cseh Katalin pénzszivattyúja

FIktív címek, felvett milliárdok, zéró teljesítés

Tudják, ezek beszélnek korrupcióról, meg "tolvajozzák" a Fideszt, miközben erre egyetlen bizonyítékot sem tudnak felmutatni. Nos mi tudunk bizonyítékot szolgálni arra, hogy nem a Fidesz, hanem a baloldal tolvaj!

Fontos megemlíteni, hogy Cseh Katalin a Momentum egyik alapítója, tagja, Fekete-Győr András barátja és szövetségese, Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Jakab Péter és a többi "összeborult" politikus SZÖVETSÉGESE, s így a felelősség is közös!

Szécsény képviselő-testületében már 2019-ben bűncselekménygyanút emlegettek azokkal a vállalkozásokkal összefüggésben, amelyekről mára egyértelműen kiderült, hogy Cseh Katalinék céghálózatához tartoznak. A testület szóban forgó üléséről felvétel is készült, amelyet bárki megtekinthet.

Egy olvasó hívta fel a Magyar Nemzet figyelmét arra, hogy bár sok minden kiderült a momentumos politikus köréhez kötődő céghálóról, a sajtó figyelmét eddig elkerülték a Szécsény városában történtek.

A Mediaworks Hírcentruma ezt követően bukkant rá arra a 2019-es videófelvételre, amelyen a helyi képviselő-testület korabeli ülése tekinthető meg.

A tanácskozás akkor válik izgalmassá, amikor Stayer László független polgármester megadja a szót dr. Serfőzőné dr. Fábián Erzsébetnek, aki a Tegyünk a szécsényiekért Egyesület támogatásával jutott be a testületbe. A politikus mindenre kiterjedő vizsgálatot szorgalmazva elmondta, hogy a Mondat Nyomdaipari Kft. és a Royal Press Hungary Nyomdaipari és Kommunikációs Kft. szerinte bűncselekménygyanús körülmények között juthatott 1,5 milliárd forintnyi támogatáshoz, kihasználva azt, hogy Szécsény kiemelten kedvezőtlen adottságú településnek számít.

Video: https://youtu.be/FCU0zB5lZb4

Ez azért lényeges, mert a városban működő cégek különböző pályázatokon indulva, az önrészt minimalizálva, kiemelt támogatást tudtak igénybe venni a térség fejlesztése érdekében.

Mivel a projekt megvalósítási helye Szécsény volt, dr. Serfőzőné érdeklődését is felkeltette, hogy vajon mit profitált a város a két vállalkozás tevékenysége következtében. Azt különösen érdekesnek tartotta, hogy a cégek egy olyan ingatlant neveztek meg fióktelepként, amely akkor az önkormányzat tulajdonában volt.

Éppen ezért a polgármestertől egyebek mellett arra várt választ, lehet-e tudni, hogy milyen tevékenység, fejlesztés zajlott az ingatlanban. Stayer László válaszából gyakorlatilag az derült ki, hogy semmilyen, a kulcs ugyanis az önkormányzatnál volt, amelyet senki nem vett fel.

Cseh Katalin gyakran emelte fel szavát az uniós támogatások miatt. Vajon most is megteszi? Fotó: Didier Bauweraerts

Az elmúlt hetekben egyértelműen kiderült, hogy a két vállalkozás is ahhoz a céghálózathoz tartozik, amely Cseh Katalin momentumos politikushoz köthető. A cégcsoport az elmúlt években meglehetősen gyanús körülmények között, hozzávetőlegesen 4,8 milliárd forintos uniós támogatást zsebelt be. A sajtó kiderítette, hogy a vállalkozások szisztematikusan együttműködve, a székhelyeikkel, fióktelepeikkel trükközve maximalizálták a profitot.

Az csak a hab volt a tortán, hogy a Cseh Katalin által aláírt egyik pályázat szövege arra a budapesti olimpiai pályázatra hivatkozva pályázott támogatásra, amelynek megfúrásában a jelenlegi EP-képviselőnek komoly szerepe volt.

Az ügyben először hetekkel ezelőtt egy magánszemély jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt tett feljelentést. Nemrég pedig Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő jelentette be közösségi oldalán, hogy a NAV Bűnügyi Főigazgatóságán ismeretlen tettes ellen tett feljelentést. A politikus arról is írt, hogy átadta azokat a dokumentumokat, amelyek igazolják, hogy a Cseh Katalinék érdekeltségébe tartozó céghálózat miként lopta el az európai uniós és az állami támogatásokat.

Eközben ráadásul az Európai Csalás Elleni Hivatal, az OLAF is megindította a vizsgálatot az uniós pénzeket is érintő zűrös ügyek miatt.

Tehát az ügyben csalás gyanúja miatt már több hatóság is vizsgálódik. A botrány egyelőre következmények nélkül maradt, hiszen bár Cseh Katalin nem adott elfogadható magyarázatot a történtekre, pozícióiról nem mondott le.

A Momentum egyébként annak ellenére lezártnak tekinti az ügyet, hogy korábban Fekete-Győr András a Hír TV-ben arról beszélt: ha egy momentumos politikusról kiderülne, hogy uniós forrásokkal élt vissza, akkor őt is elszámoltatnák.

Előzmények: https://magyarnemzet.hu/belfold/2021/09/ujabb-botranyos-palyazatok-cseh-katalinek-cegbirodalmaban
Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/2021/09/ebben-a-botranyban-komolyan-meguthetik-a-bokajukat-cseh-katalinek

Címkék: Baloldali rombolás  Kettős mérce  Momentum 

Nemdemokratikus előválasztási színjáték

Nemdemokratikus előválasztási színjáték

Véglegesnek tekinthető az ellenzéki előválasztás jelöltjeinek listája, folyik az aláírásgyűjtés. Szigorúan a számok oldaláról nézve, az adott jelöltek esélyeit most nem latolgatva néhány meglepő és mulatságos tényre mutatunk rá.

A 106 helyért 251 jelölt méri össze erejét. Tehát az 5-6 „komolyan” vehető párt átlagban 2,36 jelöltet állít 1 választókerületben, amely rámutat a visszalépések mértékére. Egészen konkréten 11 helyen nem is tartanak előválasztást, mert ezeken a helyeken egy jelöltet indítottak. Ez kérem az un. balliberális demokráciafelfogás netovábbja. 55 helyen, tehát több mint a választókerületek felében mindösszesen 2 jelölt mérettetik meg egymással. 32 helyen 3, 6 helyen 4, és 2 helyen 5. Minél több a jelölt annál több ÚVNP tűnik fel, ami azt jelzi, hogy a valóságban sokkal egyértelműbbek az esélyek.

A legtöbb jelöltet a DK indítja, szám szerint 60-at, majd következik a Momentum 59 fővel. A Jobbik 50 helyen indul, az MSZP 42 helyen, az LMP 16 helyen, a Párbeszéd pedig 12 helyen. Illetve vannak az indultak még. Annak vizsgálata, hogy ezek a jelöltek hol milyen eséllyel szerepelhetnek, azt a politikai elemzők jobban látják, illetve heteken belül úgyis kiderül.

A Jobbik Gyurcsányék ellen jött létre anno. Ennek fényében kifejezetten érdekes, hogy 19 helyen a DK jelöltje mögé álltak be, illetve egy híján húsz esetben a DK állt be a Jobbik jelöltje mögé.

További érdekesség, hogy a DK és a Jobbik, olyan választókerületekben ahol 2 jelölt indul, ott ezek a pártok mindösszesen 7 helyen állnak egymással szemben az 55-ből, illetve 6 helyen a 32-ből. Ezek a számok nagyban tükrözik azt, hogy milyen mértékű alkucunamival és előre lejátszott meccsekkel állunk szemben.

A legnagyobb támogatottsága más pártok részéről a DK-nak van, ugyanis 60 jelöltjüket támogatja legalább egy, de legtöbbször több másik párt. Ezt a hozzáállást ellenben a DK nem nagyon viszonozza, ugyanis mindössze 38 helyen támogatják más párt jelöltjét. A Jobbikot 50 helyen támogatják, mindeközben 46 helyen ad támogatást más pártnak. A Momentumot 59 helyen támogatja más párt, 34 helyen adja vissza ezt a támogatást. A csicskaság mértéke az MSZP esetében már látszódik, ugyanis ők 42 helyen kapnak támogatást, de 57 helyen kell, hogy visszaadják azt. Az LMP jelöltje 16 helyen kap máshonnan támogatást, míg 78 helyen ők támogatják más párt jelöltjét.

A Hazafias Népfront jelöltjeit ellenben hiányoljuk. Ja, nem! Az ellenzék maga a neomarxista, neoliberális, barnainges identitásvesztett Hazafias Népfront. A kommunista nem vész el, csak átalakul.

Forrás: https://elovalasztas2021.hu/oevk-jeloltek

Címkék: Gyurcsány  Jobbik  Momentum 

Fizesd vissza az elcsalt pénzt!

1 megosztás = 1 üzenet a NOmentumos tolvajnak!

Fizesd vissza az elcsalt pénzt!

Cseh Katalin cége az olimpiára hivatkozva nyert el egy 68 millió forintos pályázatot, közben Cseh Katalin az olimpia ellen kampányolt, a lóvét eltette, közben meg "Mészárosozik", "Orbánozik" és "tolvajozik"! Hab a tortán, hogy a NOlimpia kampány után tegnap a Facebookon gratulált az olimpiai aranyat nyert sportolónknak. Kell a like, kell a szavazat...
https://www.facebook.com/szamokadatok/photos/p.370476964429443/370476964429443

👉Hollik István: Cseh Katalin ügye a baloldali kétszínűség iskolapéldája
👉Videó: https://youtu.be/V2F_1JdVIaM
Cseh Katalin momentumos EP-képviselő ügye "a baloldali kétszínűség iskolapéldája" - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi videónyilatkozatában.

Hollik István kifejtette: a politikus egy olyan családi céget vezetett 2013 és 2018 között, amely arra hivatkozva nyert uniós pénzeket, hogy a 2024-es magyarországi olimpia megszervezésében vesz részt. Tehát abban az időszakban történt ez, amikor a Momentum a NOlimpia kampányt folytatta, és ezzel „megfúrta ezt a magyar álmot” - közölte.

Úgy fogalmazott, megdöbbentő ez a kétszínűség, hogy a politikus az olimpiára hivatkozva nyer el „uniós milliókat”, miközben az olimpia ellen kampányol. Hangsúlyozta: most, hogy ez kiderült, az a minimum, hogy Cseh Katalin családi cégei visszafizetik ezeket a pénzeket.

Előzmény: https://szamokadatok.hu/Post/3768/Adj_cimet_a_kepnek
Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210727-hollik-cseh-katalin-ugye-a-baloldali-ketszinuseg-iskolapeldaja
👉Kapcsolódó:
Cseh Katalin lebukott, milliárdokat tett zsebre, közben pedig “Mészárosozik” és “Orbánozik”
Kiderült azonban az igazság!
https://szamokadatok.hu/Post/3743/Ismet_lebukott_a_hazug_tolvaj_baloldal
Lebukott a képmutató Karácsony!
Luxusvillába van bejegyezve a demagóg szlogenekkel operáló mozgalma!
https://szamokadatok.hu/Post/3754/Lebukott_a_kepmutato_Karacsony
Hadházy Lebukott!
Hazudott a vagyonnyilatkozatában, ezért azonnal távoznia kell!
https://szamokadatok.hu/Post/3167/Hadhazy_Lebukott
Szabó Tímea lebukott
A megélhetési politikus az ápolók napjára egy ápolókról szóló hazugsággal készült, de újra lebukott. Minden ki van fizetve - előre!
https://szamokadatok.hu/Post/2965/Szabo_Timea_lebukott
Ismét lebukott a kamuvideós MSZP és a teljes baloldali hazugságokra épülő megélhetési politika
https://szamokadatok.hu/Post/2227/Ismet_lebukott_a_kamuvideos_MSZP_es_a_teljes_baloldali_hazugsagokra_epulo_megelhetesi_politika
4 év után is büszke a NOlimpia akciójára ez a román!
Felháborító! Elképesztő!
https://szamokadatok.hu/Post/2950/4_ev_utan_is_buszke_a_NOlimpia_akciojara_ez_a_roman
Momentum előtte/utána
https://szamokadatok.hu/Post/2402/Momentum_elotteutana
50 pontban arról, hogy miért hazaáruló a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2263/50_pontban_arrol_hogy_miert_hazaarulo_a_Momentum

Címkék: Momentum 

Adj címet a képnek

Az olimpián nyerészkedett a baloldali összeborulás egyik vezéralakja, majd bedöntötte az olimpiát a gyűlöletkeltő kampányukkal

Adj címet a képnek

Cseh Katalin cége 68 millió forintos uniós pályázatot nyert az Olimpia népszerűsítésére, majd Cseh Katalin részt vett a gyalázatos “NOlimpia” kampányban, a lóvét meg eltette.

Rétvári Bence írta: "Cseh Katalin cége az olimpiára hivatkozva kért és kapott uniós támogatást.
Cseh Katalin pártja olimpiaellenes aláírásgyűjtést folytatott.
Vajon az olimpiára hivatkozva kapott pénzből jutott az olimpiaellenes kampány nyomdaköltségeire is?"

👉Részletek: https://demokrata.hu/magyarorszag/az-olimpiai-palyazattal-is-penzt-keresett-volna-cseh-katalin-408103/
https://www.facebook.com/RetvariBence/posts/10159884243622044

Kapcsolódó:
Cseh Katalin lebukott, milliárdokat tett zsebre, közben pedig “Mészárosozik” és “Orbánozik”
Kiderült azonban az igazság!
https://szamokadatok.hu/Post/3743/Ismet_lebukott_a_hazug_tolvaj_baloldal
Lebukott a képmutató Karácsony!
Luxusvillába van bejegyezve a demagóg szlogenekkel operáló mozgalma!
https://szamokadatok.hu/Post/3754/Lebukott_a_kepmutato_Karacsony
Hadházy Lebukott!
Hazudott a vagyonnyilatkozatában, ezért azonnal távoznia kell!
https://szamokadatok.hu/Post/3167/Hadhazy_Lebukott
Szabó Tímea lebukott
A megélhetési politikus az ápolók napjára egy ápolókról szóló hazugsággal készült, de újra lebukott. Minden ki van fizetve - előre!
https://szamokadatok.hu/Post/2965/Szabo_Timea_lebukott
Ismét lebukott a kamuvideós MSZP és a teljes baloldali hazugságokra épülő megélhetési politika
https://szamokadatok.hu/Post/2227/Ismet_lebukott_a_kamuvideos_MSZP_es_a_teljes_baloldali_hazugsagokra_epulo_megelhetesi_politika
4 év után is büszke a NOlimpia akciójára ez a román!
Felháborító! Elképesztő!
https://szamokadatok.hu/Post/2950/4_ev_utan_is_buszke_a_NOlimpia_akciojara_ez_a_roman
Momentum előtte/utána
https://szamokadatok.hu/Post/2402/Momentum_elotteutana
50 pontban arról, hogy miért hazaáruló a Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2263/50_pontban_arrol_hogy_miert_hazaarulo_a_Momentum

Címkék: Momentum  Vélemény 

Ismét lebukott a hazug, tolvaj baloldal!

A Fideszt vádolják 11 éve azzal, amit ők maguk követnek el!

Ismét lebukott a hazug, tolvaj baloldal!

Cseh Katalin lebukott, milliárdokat tett zsebre, közben pedig “Mészárosozik” és “Orbánozik”
Kiderült azonban az igazság! A Momentum hazaáruló politikusa korábban azt írta Facebook oldalán, hogy “Nem maradhat következmények nélkül, hogy a Fidesz saját politikusainak játssza át az EU-s forrásokat”
Akkor hogy is van ez? Most mi lesz a következmény? Talán lemond minden tisztségéről, és elhúz a közéletből? Talán visszaadja a lóvét? Dehogy is! A baloldalon az ilyesminek nincs következménye.

👉A helyén maradt a kamuvideós Korózs
👉A helyén maradt a jogerősen elítélt Czeglédy
👉Köszöni szépen, jól van a cigicsempész Legény Zsolt
👉Szabadlábon van a hivatalában áramlopást rejtegető Niedermüller
👉Vidáman folytatja “munkáját” a magyarokat lepatkányozó Bangóné
👉Továbbra is Momentum-tag a lámpavasazó Szarvas Koppány
👉Hadházy sem mondott le, amikor kiderült, hogy képviselőként üzleti tevékenységet folytatott
👉A Dobrev/Gyurcsány páros sem tűnt el, miután lebuktak uzsorázással (uniós pénzt adtak “kölcsön” Czeglédynek)
👉De már Gréczy is megint a környéken ólálkodik.

👉Részletek: https://www.origo.hu/itthon/20210720-anonymusbotrany-momentumos-ep-kepviselo-allhat-a-celkeresztben.html

👉A baloldal kommunista szokásuk szerint mindig a Fideszt vádolja azzal, amit ők maguk követnek el!
https://szamokadatok.hu/Post/3740/_A_baloldal_a_Fideszt_vadolja_a_sajat_maga_altal_elkovetett_bunokkel

ADD TOVÁBB!

Címkék: Kettős mérce  Momentum 

2,5 perc szégyen!

Fekete-Győr András elment megsemmisülni Gulyás Mártonhoz

2,5 perc szégyen!

👉Videó: https://www.facebook.com/frappansfiatalosfelhasznalonev/videos/298977394965560

Írta: Kacsoh Dániel
Az egyórányi szekunder szégyent csak fokozza a Momentum-elnök utólagos magyarázkodása.
Pedig olyan jól indult az egész. Újbalos-felkapott-trendi YouTube-csatorna az ellenzéki utcai aktivizmus modern médiamunkássá szelídült vagabundjával. Nem holmi gonosz „propagandaműsor”, hanem egy valóban független-objektív platform, olyan hely, ahol igazi kérdéseket tesznek fel, nem kézi vezérelt a szerkesztés, ráadásul a közös cél is egységbe forraszt, nevezetesen az Orbán-ellenesség. Az egész olyan cool meg ellenzéki!

Legalábbis Fekete-Győr András Momentum-vezér fejében efféle gondolatok kavaroghattak, amikor beült Gulyás Mártonék stúdiójába.

Aztán a kedélyes Fidesz-shaming helyett/mellett lett belőle

hebegés-habogás, „erre nem tudom a választ”, önellentmondássá fajuló érvelések, és olyan megmondások, mint hogy „szerintem 2006-ban tizenhat éves voltam”.
Összefoglalóan: nem éppen egy leendő miniszterelnök alakját rajzolta meg az egyórás interjú, pedig a kémia működött, a szimpátia megvolt, itt mindenki jót akart. Ám ha valami nem megy, akkor nem megy, hiába erőltetik.

Nyilvánvalóan nem reprezentatív fokmérője egy adott médiatartalomnak az alatta olvasható kommentfolyam, sőt, ám ebben az esetben mindenképp tanulságos egy pillantást vetni a hozzászólásokra. Íme egy-két aranyköpés:

„Nem szeretném miniszterelnöknek. Rettentő tájékozatlannak tűnik.”
„Mint egy frissdiplomás az első állásinterjún.”
„Az, hogy ilyen képességekkel elindul az előválasztáson, tökéletes cáfolata annak az interjúban elhangzott állításnak, hogy rendelkezik önreflexióval.”
„Ez annyira kemény volt, hogy még a pornhubról is leszedették volna.”
És még vagy egy szakajtónyi hasonló, megsemmisítő megjegyzés.

Alighanem Fekete-Győr is érezte, hogy ez nem sikerült valami kiválóan, ráadásul egyik szövetségesébe, az MSZP-be is sikerült (ismét) belegyalogolnia, de ez most mellékes, mindenesetre kénytelen volt szombaton, tehát egyetlen nappal az egyórás videó közzé tétele után közleményben magyarázkodni. Ezzel azonban csak még mélyebbre ásta magát a kommunikációs gödörben, atomerőműként működő napelem nem tudná már visszahozni ebből a szakadékból a felcsuti perről hadováló pártvezetőt.

„Sokan írjátok, hogy ég és föld az eredeti, vágatlan Partizán interjú, és a tegnap kikerült összevágott verzió. Ez többek között azért van így, mert a vágott anyagba sajnos alig-alig érdemeltek helyet azok a társadalmi, gazdasági, és politikai értékválasztások, elképzelések és programpontok, amiket a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltjeként képviselek” – írta ki a Facebookra Fekete-Győr. Némi horngábori éllel jegyezzük meg rögtön: nem, András, nem azt írták!

De mindegy is. Amikor valaki egy ilyen, még a potenciális szimpatizánsokból is szekunder szégyenérzetet kiváltó szereplést követően, huszonnégy órán belül képes egyáltalán mentegetőzni, sőt, az interjúkészítőt hibáztatni, az aligha alkalmas bármilyen politikai szerep betöltésére. Közhatalmi funkcióról ne is beszéljünk! Ezt nyilván magától nem fogja belátni, ám ettől még konstatálhatjuk:

a jogállamiságot zárójelbe tenni óhajtó Fekete-Győr András ezzel a performansszal végleg kicsinálta magát.
A magyarázkodó közlemény azonban tartogat még egy érdekes részletet, ami csak tovább erősíti az iménti következtetést: „Szerencsére Spotify-on (és Partizán-patronálóként videó formátumban) az eredeti, hiteles, vágatlan interjút is meg lehet hallgatni (illetve nézni). Már ha azok, akik az előválasztáson részt kívántok venni, a valós, teljes kép alapján akarjátok meghozni a döntéseteket.”

Vagyis, ha jól értjük, a Momentum elnöke nemcsak Gulyás Mártonéknak szúr oda, mint valami sértődött óvodás, hanem azoknak is, akik nem elég igényesek, kíváncsiak, alaposak, hogy megelégedjenek egyórányi Fegyőr-dadogással. Aki részt akar venni az előválasztáson (értsd: demokratikus gondolkodású és kellően ellenzéki elkötelezettségű), az utánajár a vágatlan verziónak is, vagyis összesen rászán vagy fél napot arra, hogy megismerje a hisztis interjúalany elképzeléseinek a teljesnél is teljesebb spektrumát. Ha nem teszi, úgy kvázi meg sem érdemli, hogy elnök úrra szavazzon. Punktum.

Nekem elég volt hatvan perc ebből a szenvedésből, pontosabban sok is, úgyhogy efféle önkínzásra nem vetemednék, ám abban biztos vagyok, hogy más se nagyon fog.

Amúgy ki gondolta volna? A budapesti olimpia elkaszálásával berobbanó Momentum első emberének karrierjét a köztársasági elnöki palotát festékkel dobáló Gulyás Márton „zárhatja le”. Innen ugyanis nem nagyon van már visszaút a ringbe, ez a produkció így együtt felér egy vödör hideg vízzel, egy üvöltő kislánnyal és egy lóval. Megsemmisítő!

Forrás: https://maiposzt.hu/p/mandiner-10159396168001941

Címkék: Momentum 

Baloldali hangulatkeltés a keleti vakcinák ellen

Baloldali hangulatkeltés a keleti vakcinák ellen

Petíciót indítottak
Orvosaik megtagadják a beadását
Álhíreket terjesztenek
Sarlatánokat nyilatkoztatnak
Be akarják tiltani
Sokallják az árát
Nekik egy élet nem ér 30 eurót
Támadják a magyar szakembereket
Emberkísérletnek nevezik

👉Közben már 3,3 millióan regisztráltak, 1,6 millióan megkapták az oltást, második helyen állunk az Európai unióban, és folyamatos a tömeges oltás.

Ha a baloldalon múlna, ma 600 ezerrel kevesebb ember lenne beoltva.

Forrás:
A baloldal oltásellenes akciói:
https://mandiner.hu/cikk/20210322_baloldal_oltasellenes_gyurcsany_fekete_gyor_hadhazy
Dömötör Csaba beszámol a számokról: https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/videos/452445406082679
Regisztráltak száma: https://www.facebook.com/FideszHU/posts/10160699602504307
Beoltottak száma:
https://www.statista.com/statistics/1196071/covid-19-vaccination-rate-in-europe-by-country/
Oltási kedv: https://szamokadatok.hu/Post/3154/Megbukott_a_hatalomehes_ellenzek_oltasellenes_kampanya

Kapcsolódó anyagok
Érkezik a következő adag orosz vakcina - 680 000 darab!
https://szamokadatok.hu/Post/3152/Szallj_el_kismadar
A Brüsszeli korrupt politikusok vakcinabiznisze (videóval) https://szamokadatok.hu/Post/3148/A_Brusszeli_korrupt_politikusok_vakcinabiznisze_videoval
Már több mint 1 500 000 oltást adtunk be!
https://szamokadatok.hu/Post/3141/1_500_000
Ciki lett letagadni a valóságot? Index: Magyarország vakcinarekorder lett Európában
https://szamokadatok.hu/Post/3130/Ciki_lett_letagadni_a_valosagot
Landolt Magyarország teherszállító repülőgépe! Újabb 100 000 vakcina érkezett Kínából
https://szamokadatok.hu/Post/3128/Landolt_Magyarorszag_teherszallito_repulogepe
Intézményesítették a korrupciót Brüsszelben! Az unió nem lakosságarányosan osztja az oltást – Kurz vakcinabazárról beszélt és botrányt csinál. https://szamokadatok.hu/Post/3108/Intezmenyesitettek_a_korrupciot_Brusszelben
Mese a “drága” vakcinákról A baloldal biztos nem vette volna meg, inkább hagynák csődbe menni az országot és meghalni az embereket https://szamokadatok.hu/Post/3104/Mese_a_draga_vakcinakrol
Újabb 450.000 vakcina érkezett Kínából!
https://szamokadatok.hu/Post/3091/Ujabb_450000_vakcina_erkezett_Kinabol
Összeomlott az ellenzéki oltásellenes propaganda. Az osztrákok Magyarországon szeretnék beoltatni magukat orosz vagy kínai vakcinával!
https://szamokadatok.hu/Post/3067/Osszeomlott_az_ellenzeki_oltasellenes_propaganda_
Szijjártó Péter: Oltani kell, minél gyorsabban, minél többet!
A vírus nevű ellenséget csak közösen győzhetjük le!
https://szamokadatok.hu/Post/3049/Szijjarto_Peter_Oltani_kell_minel_gyorsabban_minel_tobbet
Harcba szállnak a Magyar Honvédség új oltóbuszai is!
Az új mobil oltópontok a déli határon, és az olyan településeken fognak szolgálatot teljesíteni, ahol nehezen megoldható az oltópontok kialakítása
https://szamokadatok.hu/Post/3048/Harcba_szallnak_a_Magyar_Honvedseg_uj_oltobuszai_is
Indulhat a visítás: a szlovákokat sem a teszt védi meg, hanem a Sputnik-V! Megérkezett az első 200 000 adag orosz vakcina Szlovákiába!
https://szamokadatok.hu/Post/3038/Indulhat_a_visitas_a_szlovakokat_sem_a_teszt_vedi_meg_hanem_a_Sputnik-V
Brüsszel csak “csepegteti” a vakcinát, közben Kínából és Oroszországból értékelhető mennyiségek érkeznek!
https://szamokadatok.hu/Post/3027/Brusszel_csak_csepegteti_a_vakcinat_kozben_Kinabol_es_Oroszorszagbol_ertekelheto_mennyisegek_erkeznek
Portfolio: Csak a keleti vakcinák segíthetnek abban, hogy június végéig a teljes lakosságot be tudjuk oltani!
https://szamokadatok.hu/Post/3017/Portfolio_Csak_a_keleti_vakcinak_segithetnek_abban_hogy_junius_vegeig_a_teljes_lakossagot_be_tudjuk_oltani
Regisztrálj! Még nem késő!
https://szamokadatok.hu/Post/3008/Regisztralj_Meg_nem_keso

Milliókat költenek Gyurcsányék halálkampányra és oltásellenes propagandára!
https://szamokadatok.hu/Post/2996/Milliokat_koltenek_halalkampanyra_es_oltasellenes_propagandara
Landolt a madarunk! Egyetlen “kanyarral” több vakcinát hozott Kínából, mint amennyi eddig Brüsszelből érkezett!
https://szamokadatok.hu/Post/2936/Landolt_a_madarunk
Vakcináért ment a madarunk! Elindult a magyar állam repülőgépe az első kínai vakcinaszállítmányért, 550 ezer adag érkezik (videóval)
https://szamokadatok.hu/Post/2927/Vakcinaert_ment_a_madarunk
Gyurcsány polgármesterei a magyar orvosok ellen hergelnek, kérdőre vonják azok szakmai döntéseit! Bármire képesek a hatalomért!
https://szamokadatok.hu/Post/2923/Gyurcsany_polgarmesterei_a_magyar_orvosok_ellen_hergelnek_kerdore_vonjak_azok_szakmai_donteseit
Érkezik a segítség! (videóval) Már Magyarországon van az orosz vakcina első szállítmánya!
https://szamokadatok.hu/Post/2826/Erkezik_a_segitseg_videoval
Megszületett a megállapodás, orosz vakcinák érkeznek Magyarországra! Európa tétlen - Oroszország segít! A magyar hatóság bevizsgálta és engedélyezte a Sputnik-V használatát. Emberek milliót oltották be az orosz vakcinával!
https://szamokadatok.hu/Post/2744/Megszuletett_a_megallapodas_orosz_vakcinak_erkeznek_Magyarorszagra

Címkék: Baloldali rombolás  Egészségügy  Gyurcsány  Momentum 

Ez nem csupán Fekete-Győr politikája

Ez a Momentum és az egyesült hatpárti koalíció politikája

Ez nem csupán Fekete-Győr politikája

Lássunk tisztán: mindenki Fekete-Győr Andrással és a Momentummal kapcsolatosan fogalmaz meg kritikát, csak az a helyzet, hogy a választáson nem a Momentum fog indulni, hanem a Momentumot is tartalmazó, a Momentummal azonos értékeket képviselő hatpárti "moslékkoalíció", azaz a szövetség minden egyes tagja által elmondottak a teljes választási összeborulásra értendő.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke tehát a szövetségeseivel együtt (DK, MSZP, Párbeszéd, LMP, Jobbik, Mindenki Magyarországa) azt tervezik, hogy eltiltják az újságírói munkától azokat, akikre ők rámondják azt, hogy "propagandista". Lefordítva ez annyit jelent, hogy minden olyan újságírót elnémítanák, akik nem az ő kottájukból játszanak, akik a polgári, nemzeti, keresztény értékrendet képviselik.

Lepődjünk meg? Nem fogunk, hiszen ezt azok mondják, akik
Elvennék a választójogot az idősektől, a vidékiektől, az "alacsonyabb iskolázottságúaktól"
Elvennék a magyar állampolgárságot a határon túli magyaroktól
Eltörölnék a családtámogatási és az otthonteremtési rendszert
Megemelnék az adókat
Alanyi jogon járó segélyekkel taszítanák alkoholizmusba, munkanélküliségbe és bűnözésbe az országot
10 éve hazugságokat terjesztenek, hergelik az embereket, démonizálják a polgári kormányt és annak tagjait
Külföldi érdekeket képviselnek a magyar nemzeti érdekekkel szemben
Lámpavassal fenyegetik a Fidesz szimpatizánsait
blm, antifa és egyéb terrorszervezeteket támogatnak
Román pártoknak kampányolnak
A rezsiárak emelését követelik Brüsszelben
Feljelentik Magyarországot és elvonásokat követelnek
Oltásellenes kampányt finanszíroznak, a vírusnak drukkolnak
Politikai üldözésre, a jogállam lebontására, a fideszesekkel való fizikai leszámolásra készülnek, földönfutóvá akarnak tenni mindenkit, akik nem hódolnak be a balliberális rezsimnek
Civileket zaklatnak és megfélemlítenek
Puccsra, erőszakos hatalomátvételre készülnek arra az esetre, ha nem ők nyerik a választást
Támadják a fejlesztéseket, lopásról beszélnek, közben egyetlen feljelentést sem tettek.
A sajtószabadságot féltik, közben betörnek egy szerkesztőségbe és megfélemlítik az ott dolgozókat.
Szerintük a gyerek csak felesleges költség, csak "biológiai lábnyom", ezért támogatják az abortuszt.
A migrációt támogatják, a magyar családokat ellehetetlenítenék

Ez csak egy töredéke annak, amit elkövettek, és amire készülnek, ha hatalomra kerülnek.
Ezek után Fekete-Győr (és szövetségesei) kijelentése már csak a fűszer.

👉Ne légy önmagad ellensége!
👉Ne akard visszahozni a kommunista diktatúrát!
👉Támogasd a Fideszt, ha tényleg fontos számodra a szabadság.

ADD TOVÁBB!

Forrás: https://www.facebook.com/rakay.philip/videos/208843304354456
https://szamokadatok.hu/Post/2263/50_pontban_arrol_hogy_miert_hazaarulo_a_Momentum
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez
https://demokrata.hu/magyarorszag/fekete-gyor-nem-a-jogallamot-fogja-helyreallitani-maximum-a-nepi-demokraciat-359519/
https://mandiner.hu/cikk/20210314_fekete_gyor_eltiltana_foglalkozasuktol_a_jobboldali_ujsagirokat
https://www.facebook.com/hollikistvan/posts/1637467953118216
https://szamokadatok.hu/Post/1684/Utcai_zavargasokra_az_MTVA_elfoglalasara_puccsra_keszul_Hadhazy_Akos
https://szamokadatok.hu/Post/2872/Mester_es_tanitvanya
https://szamokadatok.hu/Post/2700/Vakon_lone_a_fasisztakat_Gyurcsany_Ferenc_es_Dobrev_Klara_partjanak_egyik_tagja
https://szamokadatok.hu/Post/2686/Ki_itt_az_eroszakos
https://szamokadatok.hu/Post/2650/Vegleg_torolte_a_kozel_89_millio_kovetovel_rendelkezo_Donald_Trump_fiokjat_a_Twitter
https://szamokadatok.hu/Post/2420/Ujabb_terrortamadas_Autos_hajtott_gyalogosok_koze_Nemetorszagban_Trierben
https://szamokadatok.hu/Post/2309/Nem_a_rendoroktol_kell_felni_hanem_az_eroszakos_szelsoseges_anarchista_liberalisoktol
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben

Címkék: Média  Momentum