Címke: Média

Váratlan elismerés

A külföldi pénzből működő Telex némi "propagandázás" mellett elismeri, hogy oldalunk "milliók nélkül" is sikeres! Köszönjük!

Váratlan elismerés

Már korábban megírtuk, hogy mit gondolunk arról, amikor az ilyen Telexek egy civil oldalt "propagandáznak", aki még nem látta, elolvashatja itt: https://bit.ly/2Z2yk63

Most azonban ettől tekintsünk el, egy ilyen fizetett és jól szervezett politikai boszorkánykonyhától, mint a Telex, ez igazából elismerés. Figyelnek bennünket, számolnak velünk, tudják és értik, hogy az általuk terjesztett álhírekkel szemben mi képviseljük a valóságot. A betilthatatlan valóságot!

A számok nem a Telex erőssége, és bár eddig nem nagyon tettük ezt szóvá, de a heti rangsorukat nagyjából hasra ütésre írhatják, hiszen erre a hétre hozzánk 65 000 interakciót írtak be, ami valójában majdnem 130 000 (ha csak a hangulatjeleket, a megosztásokat és a kommenteket nézzük), ezzel az eredménnyel pedig harmadik helyen lennénk, feltéve, ha a többi oldal eredményeit nem hamisították meg.
Ezt nem mi mondjuk, hanem a Facebook oldalunk statisztikája, íme:
Link: https://www.facebook.com/szamokadatok/photos/p.422964469180692/422964469180692

Összegezve tehát: a Telex rangsora egy fabatkát sem ér, a "propagandázást" nevetségesnek tartjuk, az elismerést pedig köszönjük :) 0 forint bevétel és 0 forint kiadás mellett jól teljesít a Számok, és ezt már a túloldalon is látják. Ezek szerint jó, amit csinálunk, és ezen az úton kell haladnunk tovább.

A Telex jobban tenné, ha elkülönítené a fizetett és a civil, önszorgalomból működő oldalakat a rangsorban, igazságosabb lenne. Ha nekünk tized annyi pénzünk lenne hirdetésre, mint másoknak ebben a mezőnyben, első helyen állnánk mindig, de nekünk nem is az a célunk, hogy a Telex rangsorát megnyerjük, hanem az, hogy a választást nyerjük meg!

Azzal pedig, hogy senki sem pénzeli az oldalt, mi elmondhatjuk azt is, hogy valóban függetlenek vagyunk, senkinek sem tartozunk, senki sem adhat le "megrendeléseket", senkitől sem kell engedélyt kérnünk, senkitől sem függünk, és ettől hiteles a lassan 2 éves Számok közösség! Ha kritikát fogalmazunk meg - akár a Fidesszel szemben is - akkor azt nyugodtan megtehetjük, meg is tettük már több alkalommal is, hiszen mi csupán egy józanul gondolkodó emberek közössége vagyunk, amit teszünk, azt hazánkért, családunkért tesszük.

Telex.hu: küldjünk majd egy szelet tortát? További sikeres álhírgyártást! Apropó: maradt még a Zdeněk Bakala által utalt pénzből? A megrendelést teljesítettétek? Tudjátok, aki fizeti a zenészt, az rendeli a nótát!
https://mandiner.hu/cikk/20210325_telex_tamogatos_belfold

A Telex aktuális cikke és kamu számok alapján összeállított rangsora:
https://telex.hu/belfold/2021/10/16/lajkbajnoksag-47

Korábbi cikkek a Telex nevű álhírgyárról:
👉0 forint. Bajban van a Telex! Nem tudnak fogást találni rajtunk :)
https://szamokadatok.hu/Post/4098/0_forint
“Rezsim! Diktatúra!” avagy aggódjunk egy kicsit a sajtószabadságért :)
👉A Számok ezt a süket dumát is cáfolják!
https://szamokadatok.hu/Post/4045/Rezsim_Diktatura_avagy_aggodjunk_egy_kicsit_a_sajtoszabadsagert_
👉Törünk fel, mint a talajvíz!
A Telex folyamatosan figyeli az oldalunkat, hétről hétre (a maguk módján) elismerik a munkánkat! 2 millió embert érünk el havonta!
https://szamokadatok.hu/Post/3840/Torunk_fel_mint_a_talajviz
👉A Telex-tarha tündöklése, tendenciózus tunyulása és tragikus tétovázása
https://szamokadatok.hu/Post/3656/A_Telex-tarha_tundoklese_tendenciozus_tunyulasa_es_tragikus_tetovazasa

Címkék: Média  SzamokAdatok 

1 500 000 látogató!

Na ennyire nem érdekelte a "kutyát sem" a Vadászati Világkiállítás!

1 500 000 látogató!

A Nyugati Fény nevű álhírgyár bizonyára a nyitás előtt készítette a hazug videót, amiben azt állítják, hogy nincs ott senki sem, a rendezvény ára meg 75 milliárd. A valóság ezzel szemben az, hogy a 75 milliárdban benne van a Hungexpo 55 milliárd forintos felújítási költsége és több vidéki múzeum felújítása is, ami ugye a kiállítás után is "megmarad", ha nincs kiállítás, akkor is ennyibe került volna.

A Vadászati Világkiállítás nem elvett "a zadófizetők pénzéből", hanem nyereséget termelt! 1 500 000 látogató, ha csak a belépők árát nézzük, akkor 3,6 milliárd forint folyt be. A vendégek persze ettek, ittak, utaztak, étterembe jártak, vásároltak, megszálltak valahol, stb. Összesen az ÁFA, IFA és egyéb bevételekből a magyar állam nyereséget könyvelhetett el! A részleteket hamarosan megosztja Kovács Zoltán!

Korábbi cikkek:
👉Valóság vs fizetett baloldali álhírek 1-0 (pontosabban sok-0)
Óriási a tömeg! Hatalmas nyereséggel fog zárulni a vadászati világkiállítás!
https://szamokadatok.hu/Post/4062/Valosag_vs_fizetett_baloldali_alhirek_1-0_pontosabban_sok-0
👉Megnyitotta kapuit a vadászati világkiállítás
Nehéz nap a mai a liberálisok életében!
https://szamokadatok.hu/Post/4026/Megnyitotta_kapuit_a_vadaszati_vilagkiallitas
👉Megújult a Hungexpo, és ez a fejlesztés is gyönyörű lett!
Nem a vadászati kiállítás kerül 55 milliárdba! Szabó Tímea, Jakab és társaik figyelmébe!
https://szamokadatok.hu/Post/4004/Megujult_a_Hungexpo_es_ez_a_fejlesztes_is_gyonyoru_lett
👉Mese a vadászati kiállításról
A baloldal legalább 2 éve terjeszti a hazugságokat, most tisztázzuk, hogy mi is a valóság.(videóval!)
https://szamokadatok.hu/Post/3998/Mese_a_vadaszati_kiallitasrol
👉Átadták a keszthelyi Vadászati Múzeum új épületszárnyát
Szabó Tímea! Most jól figyelj! Ugye milyen szép lett? Te meg fröcsögsz erről 2 éve reggeltől estig
https://szamokadatok.hu/Post/3877/Atadtak_a_keszthelyi_Vadaszati_Muzeum_uj_epuletszarnyat

Forrás: (videó)
https://hirado.hu/belfold/cikk/2021/10/14/veget-ert-a-vadaszati-vilagkiallitas-de-tobb-tarlat-tovabbra-is-latogathato
Ez meg az álhírportál cikke és videója. Csak erős idegzetűeknek! Lavor legyen azért előkészítve...
https://nyugatifeny.hu/2021/09/26/itt-a-video-a-kutyat-nem-erdekli-kong-az-uressegtol-a-halottallat-nezegeto-semjen-show

Címkék: Média 

0 forint

Bajban van a Telex! Nem tudnak fogást találni rajtunk :)

0 forint

A Számok oldal azért sikeres, mert nekünk vannak a legszuperebb és legaktívabb olvasóink, akik megosztásaikkal, hozzászólásaikkal segítik a valóság terjedését! Mi nem kapunk pénzt senkitől sem, ennek megfelelően nem is költünk hirdetésre, ám mégis hétről hétre benne vagyunk a TOP10 legnépszerűbb politikai oldal között.

👉Múlt héten bemutattuk az elmúlt 10 heti állást:
https://szamokadatok.hu/Post/4064/Szamok_-_Folyamatosan_a_TOP10-ben

Persze tudjuk, hogy a sikert mindenki másban méri. Jelen esetben az oldalak nézettsége, népszerűsége van terítéken, ezért bátran kijelenthető az, hogy a sikerhez nem feltétlenül kellenek a milliók. A Telex rendszeresen azt szokta kidomborítani, hogy egyes politikával foglalkozó oldalak mennyit költenek, és ebben a rubrikában síri csend van a Számokról :) A Telex vágyvezérelt újságírói azt a hamis látszatot keltik, mintha a jobboldali oldalak sikerének egyetlen oka az elköltött milliók lennének, amire a mi oldalunk a legjobb cáfolat!

0, azaz nulla forintot költöttünk, mégis a jobboldali, politikával foglalkozó oldalak között meghatározó szerepet töltünk be lassan 2 éve!

A Telexnek azt üzenjük, hogy nézzék meg az imént visszalépett Karácsony Gergely költéseit!
144 000 000 magyar forint! Állítólag adományokból....
Magyarul Karácsony beszedte a hívei pénzét, elköltötte azt reklámra, majd visszalépett Gyurcsány javára, miközben a budapesti rászoruló nyugdíjasoknak nem adta oda az önkormányzati kampányában beígért egyszeri, 20 ezer forintos támogatást.
https://bit.ly/3Fv7XGp

Ez nem gond? Szerintünk inkább valódi újságírással kellene foglalkozni álhírgyártás helyett! Azt feltételezzük, hogy van köztetek olyan, akinek megvan ehhez a megfelelő végzettsége is, ám objektív anyagok írása helyett vágyvezérelt újságírással foglalkoztok, a valóságot elhallgatjátok, a teljesen irreleváns dolgokat kidomborítjátok, közben saját véleményeteket terjesztitek, ami elfogadható egy blogtól, de nem fogadható el egy magát "függetlennek" és "objektívnek" hazudott online újságtól.

"Propagandaoldalak" - tényleg? Mi vagyunk a propagandaoldalak? Akkor hogy nevezitek azokat az oldalakat, melyeket külföldi üzletemberek finanszíroznak? És azokat, melyek hazugsággal jöttek létre? (Orbán bezárta az indexet) Esetleg mi a véleményetek azokról az oldalakról, melyeket teljesen nyilvánvaló módon baloldali pártok irányítanak? El vagytok ti tévedve, gyerekek!

Összegezve tehát: persze, a pénz a segít, pénzért lehet nézettséget venni a Facebookon, de egy dolgot nem lehet pénzzel sem eltorzítani: a valóságot! "Az rendeli a nótát, aki fizeti a zenészt" - ezzel tisztában van a Telex is! Mi pedig azt írunk le, amit akarunk, senki sem szól bele az oldal működésébe, és senki sem nyújthat be nekünk "megrendeléseket", mint az ilyen balliberális álhírgyártó kamuoldalaknak!
https://mandiner.hu/cikk/20210325_telex_tamogatos_belfold

Olvasóinknak köszönjük a támogatást!
Együtt erő vagyunk!

Kapcsolódó:
“Rezsim! Diktatúra!” avagy aggódjunk egy kicsit a sajtószabadságért :)
A Számok ezt a süket dumát is cáfolják!
https://szamokadatok.hu/Post/4045/Rezsim_Diktatura_avagy_aggodjunk_egy_kicsit_a_sajtoszabadsagert_
Törünk fel, mint a talajvíz!
A Telex folyamatosan figyeli az oldalunkat, hétről hétre (a maguk módján) elismerik a munkánkat! 2 millió embert érünk el havonta!
https://szamokadatok.hu/Post/3840/Torunk_fel_mint_a_talajviz
A Telex-tarha tündöklése, tendenciózus tunyulása és tragikus tétovázása
https://szamokadatok.hu/Post/3656/A_Telex-tarha_tundoklese_tendenciozus_tunyulasa_es_tragikus_tetovazasa

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Számok - Folyamatosan a TOP10-ben!

A Telexnek üzenjük: Megafonos milliók nélkül is lehet sikeres egy oldal!

Számok - Folyamatosan a TOP10-ben!

A Telex minden héten elkészíti a "Lájkbajnokság" összehasonlító cikkét, mely segítségével azt figyelik, hogy melyik politikai párt, politikus, vagy aktívan politizáló közszereplő milyen "sikert" ért el. Ugye itt a "siker" azt jelenti, hogy hány ember kattintott rá az adott tartalomra, hány ember osztotta azt meg, hányan szóltak hozzá, és mennyi hangulatjel érkezett egy adott posztra vagy videóra. Ettől függ az is, hogy hány embert ér el az adott tartalom.

Nos a Telex ezzel a cikksorozattal azt méri, hogy a jobboldali vagy a baloldali tartalmak terjednek-e jobban a közösségi médiában, őket egyáltalán nem érdekli egy adott oldal népszerűsége. Az adott cikksorozatban folyamatosan azt firtatják, hogy mennyit költ a jobboldal reklámra, a tartalmak kiemelésére, közben arról nem beszélnek, hogy pl.
Az "EzaLényeg" nevű baloldali álhírportál már 116 milliót költött
https://bit.ly/3mkFiuV
Karácsony Gergely 144 milliónál jár
https://bit.ly/3osuHAG
Apró Antal unokája 83 milliónál jár
https://bit.ly/3uFpYg7
Apró Piroska veje 22 milliónál
https://bit.ly/2Yqa4KO
A Momentum 72 milliónál jár
https://bit.ly/3l14JCh
A "Partizán" is talált 15 milliót erre a célra
https://bit.ly/3a4cK3g
A Jobbik pedig 43 milliót költött kormányellenes propagandára
https://bit.ly/3B65WOg

A Számok oldal a legjobb példa arra, hogy lehet egy oldal, egy csapat "Megafonos" és egyéb milliók nélkül is sikeres! A romlott parizert hiába reklámozzátok, azt nem veszi meg senki sem, a Pick szalámit meg reklám nélkül is megveszik az emberek, mert tudják, hogy jó, és igényt tartanak rá. Bennünket pl. senki sem támogat, azt se tudják kik vagyunk, nem is érdekli őket, és mégis több mint 77 000 követővel, havi közel 2 milliós eléréssel a jobboldali közösségi portálok között az egyik legkedveltebbek vagyunk!

Tudjátok miért? Mert bennünket senki sem vezérel, mint titeket! Bennünket senki sem fizet, és így "zenét sem rendel" senki sem, azt írunk, amit akarunk, úgy, ahogy akarjuk, és nem vagyunk adósai senkinek sem! Nekünk nincs mások által megfogalmazott feladatunk, nekünk hitünk van és hazaszeretetünk!

👉Nem a pénztől függ a siker, kedves Telex.hu!
Apropó, elköltöttétek már a külföldi szponzor által befektetett pénzt? És a kitűzött célokat elértétek?
https://magyarnemzet.hu/belfold/2020/09/liberalis-cseh-milliardos-adhat-penzt-a-telexre

A végső "lájkbajnokság" pedig 2022 áprilisában lesz, az urnáknál!
Hajrá Fidesz!
Fel, Győzelemre!

Forrás: https://telex.hu/belfold/2021/10/03/lajkbajnoksag-45

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Valóság vs fizetett baloldali álhírek 1-0 (pontosabban sok-0)

Óriási a tömeg! Hatalmas nyereséggel fog zárulni a vadászati világkiállítás!

Valóság vs fizetett baloldali álhírek 1-0 (pontosabban sok-0)

Pedig hogy visítottak az ilyen Szabó Tímea-féle baloldali hazug politikusok... Ezt is megszívták! Nem jött be a hergelés, magyar és külföldi vendégek százezrei váltottak jegyet a rendezvényre, közben pörög a szállodaipar, a vendéglátóipar, csak az ÁFA bevételből simán megtérül a befektetés, és még hol a vége!

A kiállításra 100 országból 1 000 000 turista érkezik, ami azt jelenti, hogy ha mindenki csak 60 000 forintot költ el Magyarországon, akkor a kiadás csupán az ÁFA bevételből már meg is térül, és valljuk be, ennyi pénzt elkölteni nem nehéz, akik erre az eseményre jönnek, azok foglalnak szállást, kifizetik a belépőt, étterembe mennek, stb. Az ilyen befektetés hosszútávú hozamát pedig nehéz megbecsülni, egy azonban biztos: ma (is) magyarnak lenni nagyon jó!

Kép forrása: https://www.facebook.com/bayerzs/posts/1342083769528046
A "Nyugati Fény" nevű álhírportál videója, melyet a nyitás előtt készítettek: https://nyugatifeny.hu/2021/09/26/itt-a-video-a-kutyat-nem-erdekli-kong-az-uressegtol-a-halottallat-nezegeto-semjen-show

Kapcsolódó:
Megnyitotta kapuit a vadászati világkiállítás
Nehéz nap a mai a liberálisok életében!
https://szamokadatok.hu/Post/4026/Megnyitotta_kapuit_a_vadaszati_vilagkiallitas
Mese a vadászati kiállításról
A baloldal legalább 2 éve terjeszti a hazugságokat, most tisztázzuk, hogy mi is a valóság.(videóval!)
https://szamokadatok.hu/Post/3998/Mese_a_vadaszati_kiallitasrol
Átadták a keszthelyi Vadászati Múzeum új épületszárnyát
Szabó Tímea! Most jól figyelj! Ugye milyen szép lett? Te meg fröcsögsz erről 2 éve reggeltől estig
https://szamokadatok.hu/Post/3877/Atadtak_a_keszthelyi_Vadaszati_Muzeum_uj_epuletszarnyat

Címkék: Média 

“Rezsim! Diktatúra!” avagy aggódjunk egy kicsit a sajtószabadságért :)

A Számok ezt a süket dumát is cáfolják!

“Rezsim! Diktatúra!” avagy aggódjunk egy kicsit a sajtószabadságért :)

A mai kormányinfó 174 perces, közel 3 órás lett.
A tájékoztató 10 perces volt.
164 percig válaszolt Gulyás Gergely a kérdésekre.
174 kérdés hangzott el.
Ebből 107 kérdést a kormányellenes média tett fel!

Közben Budapestinfó már 2 éve NINCS, Tarlós hetente, legrosszabb esetben kéthetente kiállt a kamerák elé, és hasonló formátumban, az összes ellenzéki sajtóorgánum kérdéseire válaszolt. Tarlós sem félt, és a kormány sem fél, de Karácsony fél! Ilyenkor hol vannak a cenzúrát, a sajtószabadság páros lábbal való tiprását, diktatúrát és rezsimet kiálltók? Hmm? Libsik? Nehéz kérdés, ugye?!

Kapcsolódó: A “nagy elnyomás" és a "diktatúra”
Aggódjunk egy kicsit a sajtószabadságért :)
https://szamokadatok.hu/Post/3565/A_nagy_elnyomas_es_a_diktatura
Sajtószabadság? Diktatúra?
631 napja nem volt Budapestinfó! (július 6.-án írtuk) Akik sajtóellenesek, az a baloldal!
https://szamokadatok.hu/Post/3685/Sajtoszabadsag_Diktatura

Nos, a részletek a kérdések számával kapcsolatosan. A leggusztustalanabb ezúttal is a Telex és az RTL Klub voltak.

👉M1
2 kérdés
👉Mandiner
3 kérdés
👉ATV
8 kérdés
👉Magyar Hírlap
4 kérdés
👉Heti TV
8 kérdés
👉RTL Klub
27 kérdés
👉Origo
7 kérdés
👉Azonnali
12 kérdés
👉Magyar Nemzet
5 kérdés
👉Index
3 kérdés
👉Inforadio
5 kérdés
👉MFOR
13 kérdés
👉Mediaworks
5 kérdés
👉TV2
3 kérdés
👉444
15 kérdés
👉HírTV
5 kérdés
👉Magyar Fórum
5 kérdés
👉168 óra
2 kérdés
👉HVG
5 kérdés
👉Telex
22 kérdés

Forrás: https://www.facebook.com/kormanyzat/videos/461862501743252

Címkék: Média 

Magyar cég tervezte, magyar cégek építik az Európában egyedülálló M44-es Tisza-hidat!

Már a próbaterhelést végzik! Novemberben átadják!

Magyar cég tervezte, magyar cégek építik az Európában egyedülálló M44-es Tisza-hidat!

👉Na de hogyan tájékoztatta a baloldali lakájmédia az olvasóit erről a projektről?

Magyar cég tervezte, magyar cégek építik az Európában egyedülálló M44-es Tisza-hidat! Hamarosan átadás, mi - autósok - alig várjuk, hogy áthaladhassunk ezen a csodálatos hídon! Megnéztük azonban, hogy mit hazudott a projektről a ballib propagandamédia, és meg is találtuk a sok hazug cikk között a leggusztustalanabban, az Alfahír előadásában. Idézünk pár sort:

"Mészáros Lőrinc barátja 50 milliárdért építi az M44-es 10 kilométeres szakaszát
A luxusyachton nyaraló volt felcsúti polgármester-gázszerelő üzleti és baráti köre több mint 50 milliárd forintot kap, ha megépíti az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek és Tiszakürt közötti 10 kilométeres szakaszát. Az egyik alvállalkozó természetesen ugyancsak Mészáros üzlettársának cége."

Bár Mészárosnak semmi köze nincs ehhez a munkához, mégis megy a "mészárosozás", "felcsútozás", "gázszerelőzés", és a többi előre definiált sületlenség, melyekhez megvan a befogadó réteg is.

Közben a projekt részét kepezte a 10 km autópálya, két vadátjáró, két különszintű csomópont, ökológiai és öntözőcsatorna, a lakiteleki mérnökségi telep, és természetesen a híd.

A cikkben egyetlen "aprócska" dologról nem esik szó - a hídról! Valahol ott a végén, az apróbetűs résznél utólag beleírták, de hát tudjuk, hogy az emberek 90 százaléka csak a címeket olvassa, max a vastagbetűs részeket. Az Alfahír, és a többi hazugsággyár azt a hamis látszatot keltik, mintha 10 km sima autópálya kerülne 50 milliárdba, azaz 5 milliárdba kilométerenként, ami persze nem igaz. Azt nem tudjuk, hogy önmagában a híd mennyibe került, mert ez egy projekt, az 50 milliárdos költség fedezi a hidat, az autópályát, és minden, ezen szakaszon lévő műtárgyat és földmunkát, tervezést, stb.

Szomorú, hogy vannak emberek, akik ezt gondolkodás nélkül benyalják és terjesztik. Ez sokat elmond mentális képességeikről.

És akkor a friss hír: Befejezéshez közeledik az egyedülálló tiszaugi Tisza-híd kivitelezése - videó
https://youtu.be/OHdi4rNX6w0
Már a próbaterhelést végzik
https://www.facebook.com/nifzrt/videos/559441485304212

A beruházás a Duna Aszfalt Zrt. generálkivitelezésében, az A-Híd Zrt. alvállalkozásában valósul meg.
Augusztus 31-én sor kerülhet az új tiszaugi Tisza-híd műszaki átadás-átvételére – derült ki a Duna Aszfalt Kft. friss videójából, melyet a vállalat megbízásából a magyarepitok.hu munkatársai készítettek.

Ahogyan arról már számos alkalommal beszámoltunk: a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) beruházásában az M44-es 10 kilométeres szakasza a Duna Aszfalt Zrt. generálkivitelezésével jön létre nettó 51,3 milliárd forint értékben. A beruházás különlegessége az 556 méter hosszú Tisza-híd, amely az A-Híd Zrt. alvállalkozásában, illetve a Pannon 2010 Zrt. generáltervezésének részeként az Uvaterv Zrt. tervei alapján valósul meg.

A pilonok deformált ellipszis alakúak, ami nagyon egyedivé teszi a látványt, és a szerkezetet ekhós szekérhez teszi hasonlóvá. A közeljövőben megkezdődik a híd alatti területrendezés, illetve a Tisza folyó partélének védelme a híd alatti szakaszon 100-100 méter hosszban. Itt nagymennyiségű földmunkát és kőszórást kell elvégeznie majd a szakkivitelezőnek.

Kapcsolódó:
Hidat építünk, ami összeköt!
2010 óta több száz híd épült illetve újult meg! Mutatunk néhány példát!
https://szamokadatok.hu/Post/3735/Hidat_epitunk_ami_osszekot
Magyar cég tervezte, magyar cégek építik az Európában egyedülálló M44-es Tisza-hidat!
Lehet "NER-lovagozni"!
https://szamokadatok.hu/Post/3732/Magyar_ceg_tervezte_magyar_cegek_epitik_az_Europaban_egyedulallo_M44-es_Tisza-hidat
Már csak egy megyei jogú város nem elérhető négysávos úton
Mutatjuk, hol épülnek új utak idén!
https://szamokadatok.hu/Post/3288/Mar_csak_egy_megyei_jogu_varos_nem_elerheto_negysavos_uton
ÖTSZÁZMILLIÁRD FORINTNYI NÉGYSÁVOS ÚTFEJLESZTÉS KÉSZÜLT EL 2020-ban. 2010 óta összesen 6000 km út és 500 km gyorsforgalmi út épül vagy újult meg teljesen.
https://szamokadatok.hu/Post/2539/Utepites_maskepp

Forrás: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2021/08/befejezeshez-kozeledik-az-egyedulallo-tiszaugi-tisza-hid-kivitelezese-video

Címkék: Fejlődés  Média 

Segítünk a HVG-nek, mert úgy látszik, bajban vannak a számokkal

Hergelnek, feltételezéseken alapuló téves információkat közölnek, mindezt ismeretlen szándékkal teszik. Jah, nem. Ismert szándékkal

Segítünk a HVG-nek, mert úgy látszik, bajban vannak a számokkal

Írja a HVG: "1,3 millió forintot kaphatnak vissza az egygyerekes átlagkeresetű szülők, DE Azok járnak a legrosszabbul, akik három gyereket nevelnek"

Tessék? Rosszul járnak? Valóban? Akkor lássuk a tényeket!

1. A részleteket még senki sem ismeri, mivel azok még kidolgozás alatt állnak!
2. Adóvisszatérítést az kaphat, aki adót fizet be!
3. A háromgyerekes családok havi nettó 99 000 forint adókedvezményt kapnak, míg a kétgyerekesek havi 40 000 forintot, az egygyerekesek pedig havi 10 000 forintot. Ebből következik, hogy a háromgyerekesek
már évek óta jobban járnak, mint a többiek!
4. havi bruttó 660 000 forintos fizetésig a
háromgyerekes szülő (az egyik) NEM FIZET ADÓT. A másik szülő ugyanúgy vissza fogja kapni a befizetett adóját, mint más szülők. (Alacsonyabb bér esetében a kedvezményt megosztva kapják a szülők, így pl. ha mindketten 330 000 forintos fizetéssel rendelkeznek, akkor sem adóznak, csak akkor megosztva kapják a kedvezményt)
5. Felesleges hergelés helyett inkább írjátok le, hogy a baloldal eltörölte a családi adókedvezményt!

👉Ezen felül a háromgyerekeseknek jár 2,5 millió forint autóvásárlási támogatás, míg a többieknek nem
👉A háromgyerekeseknek jár az ingyenes iskolai étkezés, míg a többieknek nem
👉A háromgyerekesek (vagy a 3 gyereket vállalók) sokkal több otthonteremtési támogatást kapnak, mint a többiek
👉4 vagy több gyermek esetében az anya nem fizet adót élete végéig
👉Jelzáloghitel elengedés, Diákhitel-tartozás elengedése
👉Nagycsaládos földgáz árkedvezmény
👉Gyermeknevelési támogatás, stb stb stb

Tényleg olyan rosszul járnak ebben a fene nagy "diktatúrában" a három- vagy többgyerekesek? Egyrészt várjuk meg a részleteket, másrészt az nem jár rosszul, aki eddig sem fizetett adót.

Forrás:
https://jelzalog.com/info/nagycsalados-kedvezmenyek-osszesitett-listaja-2021-ben/
https://bit.ly/3hWP2Ku
https://hvg.hu/gazdasag/20210921_adovisszaterites_gki_kata_ekho

Címkék: Család  Média 

Mese a vadászati kiállításról

A baloldal legalább 2 éve terjeszti a hazugságokat, most tisztázzuk, hogy mi is a valóság.(videóval!)

Mese a vadászati kiállításról

"Megint drágul a vadászati kiállítás, közel a 70 milliárdos csúcs" - írja az index (de idézhetnénk bármelyik baloldali álhírgyárat vagy bármelyik baloldali pártot)

👉Mai frissítés: Magyarország Kormánya írta: Képeken a felújított Hungexpo, Magyarország világszínvonalú rendezvényközpontja. Nézze meg Ön is!
https://www.facebook.com/kormanyzat/posts/6166252246780777

A valóság ezzel szemben az, hogy 55 milliárd forintból megújul a Hungexpo teljes területe, az összes épület! Minden beruházás értékének a 38 százaléka visszamegy adók és járulékok formájában a magyar államhoz, jelen esetben ez közel 21 milliárd.
A fennmaradó összeget, ami kevesebb, mint 21 milliárd pedig országszerte több kiállítás rendezésére fordítják. Közben több száz
bejelentett új munkahely jön létre, több ezer meglévő munkahely van biztonságban, 1 millió fizető vendéget várnak a kiállításra, a kiállításra szánt állami támogatás pedig megtérül!
A számok azt mutatják, hogy a kiállítás(ok!) szervezése egyetlen plusz fillérbe sem kerül, hiszen a Hungexpo felújításából származó adóbevétel duplán fedezi azokat.

Videó: https://youtu.be/8VL9xhk7QXM

2019. SZEPTEMBER 30-án írta a magyar Nemzet (Alapkőletétel napja)
Az alapítás óta eltelt bő 50 év legfontosabb napja ez a cégünk életében – mondta Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója a közlemény szerint. Budapestet már régóta megillette, de megfelelő helyszín híján eddig csak korlátozottan tudott részesülni a minőségi turizmus egyik legfontosabb és legjövedelmezőbb ágából, az üzleti turizmusból. A mostani fejlesztéssel a főváros lehetőséget kap, gyakorlatilag bármilyen méretű nemzetközi kongresszus, konferencia befogadására – tette hozzá a vezérigazgató.

A most kezdődő beruházás nyomán öt kiállítási csarnok – az A, a B, a D, a G és az F – megújul, épül két új pavilon (az egyik 7500, a másik 9500 négyzetméter területtel), valamint egy új fogadó épület. A projekt egyik legjelentősebb eleme a kongresszusi központ építése lesz. Ebben az épületben helyet kap egy 2000 fő befogadására alkalmas, de osztható plenáris terem, valamint 24 kisebb szekció terem. Az épületet a legmodernebb, süllyeszthető Gala seats ülés-rendszerrel szerelik fel, amely lehetővé teszi, hogy a helyszínt rövid idő alatt alakíthassák át az igényeknek megfelelően.

Felújítják a terület teljes közmű infrastruktúráját, minden egyes pavilont egyedileg lehet majd fűteni, hűteni. Bővül a parkolóhelyek száma, az épületek új infokommunikációs rendszert kapnak, amely segíti a látogatók útba igazítását, és növeli a hasznosítható reklámfelületeket.

A fejlesztést a terület tulajdonosa, az Expo Park Kft. rendelte meg és koordinálja. Az Expo Park Kft. 100 százalékos állami tulajdonú gazdasági társaság, a tulajdonosi jogokat az MNV Zrt. gyakorolja. Az elkészült beruházások és fejlesztések üzemeltetője továbbra is a Hungexpo Zrt. lesz, amely szervezi és rendezi a kiállításokat, konferenciákat, és működteti az infrastruktúrát.

A projekt terveit a Finta Studio Kft. készítette, a beruházás kivitelezője a KÉSZ Zrt. A projekt kormányzati felelőse: Fürjes Balázs államtitkár. Magyar dolgos kezek munkája!

Forrás: Az index hazug cikke: https://index.hu/belfold/2021/05/16/vadaszati-kiallitas-dragasag-penz/
Semjén Zsolt válasza az RTL-nek: https://rtl.hu/rtlklub/hirek/ujabb-felmilliard-a-vadaszati-kiallitasra-kommunikacio-kormanyzati-plakatkampany-cegek
A Groupama Aréna esetén már bemutattunk egy hasonló projektet, amikor is az állam csak nyert a fejlesztéssel: https://szamokadatok.hu/Post/1997/A_Groupama_Arena_beruhazasi_koltsege_mar_reg_megterult_A_tegnapi_gyozelem_utan_jaro_53_milliard_forint_2_pedig_tiszta_nyereseg
A Hungexpo felújításáról: https://magyarepitok.hu/iparagi-hirek/2019/09/jelentos-felujitast-kezdett-budapest-egyik-legfontosabb-komplexuman-a-kesz
A Hungexpo: https://hungexpo.hu/rendezvenyhelyszin/

Címkék: Média 

Ment a hangulatkeltés a pápa budapesti látogatásával kapcsolatosan is

Aztán jött a valóság

Ment a hangulatkeltés a pápa budapesti látogatásával kapcsolatosan is

👉A baloldal semmit sem változik, és nem is tanul a saját hibáiból. Most épp az összes keresztényt sikerült maguk ellen fordítani azzal, hogy hergeltek az Eucharisztikus Kongresszus ellen, majd szóvá tették, hogy a pápa “csupán 3 órát tölt el” ebben a “szörnyű orbáni diktatúrában”

🟥Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai kormányzása alatt a pápa 0 percet töltött Magyarországon! Ez a valóság! A Népszavától a Telexig azt is terjesztette az összes propagandisztikus álhírgyár, hogy a pápa nem akar találkozni Áderrel és Orbánnal. Mint látható a felvételeken, ez is csak egy nagy kamu volt.

👉Forrás: A képen Áder János, Orbán Viktor és a pápa. https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/393954762102128
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210819-gyurcsany-ferenc-az-eucharisztikus-kongresszus-ellen-uszitja-hiveit
https://nepszava.hu/3122118_hiaba-gyozkodik-ferenc-papa-nem-akar-talalkozni-sem-orbannal-sem-aderrel
https://mandiner.hu/cikk/20210912_orban_viktor_es_ader_janos_talalkozoja_ferenc_papaval_kepek

Címkék: Média