Címke: Média

Korlátozza oldalunk elérését a Facebook!

Persze mindezt a "demokrácia", a "szólásszabadság", a "vélemények sokszínűségének tiszteletben tartása" miatt teszik

Korlátozza oldalunk elérését a Facebook!

👉A több mint 60 ezer tagunk csupán 1 százalékának mutatja bejegyzéseinket a Facebook hírfolyama.
A cenzúrát a követési beállítás módosításával lehet kikerülni! Végezzék el a mellékelt lépéseket! Köszönjük!
(A beállításokról szóló képet kommentben nagyobb méretben is elhelyezzük)
Együtt erő vagyunk!

Címkék: Média  SzamokAdatok 

Visszatáncolnak az álhírgyárak, íme az első helyreigazítás

Osszuk meg minél többen!

Visszatáncolnak az álhírgyárak, íme az első helyreigazítás

Index: "Valótlanul híreszteltük, hogy Rogán Antal feleségének családja a vételár 95 százalékát a Budapest Banktól kapott kölcsönből fedezte. Valótlanul állítottuk, hogy Rogán Barbara szülei és üzlettársai a földek tulajdonjogát megszerezték. A valóság ezzel szemben a következő: Rogán Barbara szülei – Obrusánszki Zsolt György és Obrusánszki Zsolt Györgyné –, illetve üzlettársai nem szereztek semmilyen földterületet, a Budapest Bank nem nyújtott kölcsönt részükre."

Mindezt egy apróbetűs címmel ellátott cikk végén közölték, hogy minél kevesebb ember olvassa el. Segítsünk az indexnek közösen!
Osztásra fel!

Előzmények: https://szamokadatok.hu/Post/2903/Nincs_foldvasarlas_nincs_hitel_csak_balliberalis_alhirgyarto_propaganda_van
Link a helyreigazításhoz.
https://index.hu/belfold/2021/02/12/rogan-antal-megszolalt-a-foldvasarlasi-ugyben/

Címkék: Média 

Kiállunk Varga Judit mellett!

1 megosztás = 1 támogató üzenet a Miniszter asszonynak!

Kiállunk Varga Judit mellett!

A HVG és aljas publicistája minden határt átléptek! Így senki sem beszélhet egy nőről, egy miniszterről! Olyan gusztustalan cikket írt
Tóta W. Árpád, a HVG publicistája, hogy azt nem is fogjuk idézni. Akit érdekel, megnézheti itt: https://www.facebook.com/alapjogokert/posts/4056022251096483
Hazug állításokat kombinált gusztustalan és megalázó kifejezésekkel, mindezt azért, mert Varga Judit még bőven azelőtt, hogy kinevezték Miniszternek, a 3 gyereke mellett csokot vett fel, közben az senkit sem zavart, hogy Tóth Bertalan képviselőként, pártelnökként a csokot nem szavazta meg, a szabályozást átláthatatlannak nevezte, majd sunyiban felvette, és luxusházat vett belőle.

Magunk részéről a következőt tesszük: Bojkottáljuk a HVG-t! Erről a szennylapról többé említést sem fogunk tenni, töröltük a könyvjelzők közül és letiltottuk az oldal címét a routeren! Most már véletlenül sem fogunk a HVG oldalára kattintani, befejeztük.
Hol vannak a hírhedt nővédők? Valahogy nem látjuk tiltakozni Kunhalmit, Gurmait, Bangónét, Vadait, Szélt, Szabó Tímeát... Hol vannak a petíciók, a közös sajtótájékoztatók, a politikai akciók, a molinók? Valahogy nagy a csend!

Magyar Anna, a Régiók Bizottságának alelnöke írta:
"GYALÁZAT! GYALÁZAT! GYALÁZAT! (Osszátok mindenfelé!)
Elképesztően aljas megnyilvánulás, ami ellen a leghatározottabban tiltakozom, mint nő. Megpróbálja megalázni miniszter asszonyt, minden szavát egy tőrdöfésnek szánja ez az újságírónak nem nevezhető anarchista bomlasztó "képződmény".
Felszólítom a feminista szervezeteket, hogy álljanak ki Varga Judit miniszter asszony méltóságának megőrzése mellett, most mutassák meg, hogy a liberális érzékenység nem féloldalasan érvényes!
Kérem továbbá nőtársaimat, civileket és politikusokat, jobboldaliakat, baloldaliakat, liberálisokat és pártoktól függetleneket, hogy egyesült erővel utasítsák vissza az ilyen felháborító inszinuációt, és ezt a személyes kiállást minden lehetséges módon tegyék közzé!
A magát újságírónak nevező anarchistát pedig egyesült erővel bojkottáljuk!
Jómagam pedig ezúton is köszönöm miniszter asszony fáradhatatlan erőfeszítéseit."

Minden jóérzésű embert arra kérünk, hogy egy megosztással álljon ki a Miniszter asszony mellett, egy megosztással támogassa azt, hogy ez az üzenet minél több emberhez eljusson! Sokan vagyunk, de nem vagyunk elég hangosak! Ezen ideje változtatnunk.

A Fidesz pedig a következőket teheti:
- Kitilthatják a HVG-t a sajtótájékoztatókról,
- Kiadhatnak a Fidesz női képviselői egy közös nyilatkozatot, melyben visszautasítják a rágalmakat és a gyalázatos szavakat,
- belföldi és külföldi botrányt csinálhatnak ebből a cikkből, pont úgy, ahogy azt a baloldal is teszi,
- A HVG székháza elé demonstrációt szervezhetnek,
- A bojkottot mindaddig fenntarthatják, amíg a HVG, mint kiadó és a publicistája személyesen nem kérnek bocsánatot Varga Judittól és minden magyar nőtől, akik felvették a csokot.
Keményebben kell velük bánni, szervezetten, erőt demonstrálva, mert sokan kifogásolják a megengedő, túlzottan diplomatikus nyelvezetet, az azonnali reakciók hiányát! Emlékezzünk Trump elnök szavaira: "Túl tisztelettudóak vagyunk az ellenségeinkkel, pedig nem kellene! Ha nem tudunk pokoli mód harcolni, akkor a végén nem lesz országunk, amiért harcolhatunk...” https://bit.ly/3jGvjhR

ADD TOVÁBB!

Ennyire rossz a CSOK
https://szamokadatok.hu/Post/2825/Ennyire_rossz_a_CSOK

Címkék: Média  Vélemény 

Most épp a jogsértő Klubrádió miatt megy a hazudozás és a kormányellenes propaganda

Az Alapjogokért központ összegyűjtötte a tényeket ezzel az üggyel kapcsolatosan

Most épp a jogsértő Klubrádió miatt megy a hazudozás és a kormányellenes propaganda

Tények a Klubrádió frekvenciaügyével kapcsolatban: Klubrádiónak valójában az uniós és magyar jogszabályokat alkalmazó bírósággal, valamint két másik piaci szereplővel van vitája, nem "a politikával".
A magyar sajtószabadságért 2010 óta folyamatosan aggódóknak persze újabb alkalmat teremt a Klubrádió "ügye" arra, hogy diktatúrát kiáltsanak, ám ahogy az már csak lenni szokott, a tények most sem őket igazolják. A helyzet ugyanis, hogy a "folyamatos elnyomással" küzdő rádió 2011 óta a magyar piacon teljesen egyedülálló módon ingyen (és pályázat nélkül) használta frekvenciáját. A mostani "botrány" lényege, hogy a Klubrádió a saját maga által sem vitatott sorozatos jogsértések miatt nem sugározhat tovább automatikusan a frekvencián, hanem nyílt, többszereplős pályázaton döntenek annak sorsáról. Ezt ráadásul nem az "elnyomó orbáni rezsim", hanem a független magyar bíróság mondta ki, összhangban a magyar és uniós jogszabályokkal. A Klubrádió baja tehát, hogy nem áll a törvények felett.
👉A médiatörvény vonatkozó szabályai az uniós jogon alapulnak. Utóbbiak alapján a magyar jog úgy is rendelkezhetne, hogy egyáltalán nem biztosít automatikus frekvenciahasználat-hosszabbítást egy már működő rádióadónak, hanem az engedély lejártakor kötelezően új pályázatot ír ki. A magyar szabályok azonban lehetőséget biztosítanak a kérelemre történő hosszabbításra, melynek két feltétele van: az adott médiaszolgáltató ne legyen díjtartozása, illetve tartózkodjon a jogsértésektől.
👉A Klubrádió azért nem kapott automatikus frekvenciahosszabbítási engedélyt, mert 1 éven belül kétszer is - az elmúlt 7 évben hatszor - megsértette a médiatörvény előírásait. A törvény e tekintetben objektív megtagadási okot támaszt: "Nem lehet megújítani a jogosultságot, ha (...) az e törvényben foglalt rendelkezéseket ismételten vagy súlyosan megszegté(k)". A jogsértéseket azok megtörténtekor a rádió maga sem vitatta, bírósághoz akkor nem fordult, pedig mindenki számára világos volt, hogy e jogsértések a meghosszabbítás törvényi akadályát képezik.
👉A jogsértés adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztásához kapcsolódott, de azok 'ismételt' jellege miatt a Médiatanács nem dönthetett másképpen, mint hogy nem hosszabbítja meg automatikusan a Klubrádió engedélyét - pontosan akkor járt volna el a testület jogsértően, ha figyelmen kívül hagyja a törvény előírásait és megújítja azt. A hatóság döntését a bíróság helybenhagyta, elutasítva a Klubrádió ideiglenes sugárzásra vonatkozó indítványát is - ugyanis azt nem a bíróságtól, hanem a Médiatanácstól kellett volna kérniük, amit viszont a rendelkezésre álló információk szerint nem tettek meg.
👉A hosszabbítási kérelem mellett a Klubrádió beadta pályázatát is a frekvenciára, két másik pályázóval (Közösségi Rádiózásért Egyesület; LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft.) együtt. A Médiatanács a Klubrádió pályázatát befogadta, a másik két pályázóét elutasította. Utóbbiak viszont a hatóság döntését bíróságon támadták meg, ezért - szintén a törvény kötelező előírásai miatt - az új frekvenciapályázatot fel kellett függeszteni, míg ez ügyben nem dönt a bíróság. A per jelenleg is folyamatban van, a döntés a bíróságon múlik.
Összességében tehát a jogi helyzet az, hogy a Klubrádió - mely Magyarországon egyedülálló módon 2011 óta ingyenesen és pályázat nélkül használta frekvenciáit, „közösségi jelleggel" - saját maga által előidézett és általa sem vitatott jogsértések miatt nem volt jogosult a hosszabbításra, a frekvenciára beadott új pályázatuk pedig másik két piaci vetélytárs miatt "áll". Mindettől függetlenül a rádió nem "hallgat el", interneten ugyanúgy szolgáltatni fogja műsorait.
Ezek a tények. A vélemény ettől függetlenül pedig természetesen szabad, a Klubrádiót mi is rendszeresen hallgattuk - általában jókat nevettük közben -, a Megbeszéljük! c. műsornak több alkalommal vendégei is voltunk, és reméljük, hogy leszünk is még.

Összegezve tehát: Hazudik a Momentum és mindenki, akik szerint itt bárki is törvénytelenül járt volna el. Pont hogy a törvényeket tartjuk be, melyek mindenkire nézve kötelezőek.

Forrás: https://www.facebook.com/alapjogokert/posts/4063685246996850

Címkék: Média 

Holland pénzből járatja le Magyarországot és Varga Juditot a HVG

A HVG a balliberális propaganda legalját képező OLKT, Nyugati Fény és az ezalényeg.hu szintjére süllyedt

Holland pénzből járatja le Magyarországot és Varga Juditot a HVG

A szennylapnak problémát okoz, hogy Varga Judit csokot vett fel még azelőtt, hogy miniszter lenne, de az nem zavarja őket, hogy Tóth Bertalan pártelnökként, képviselőként, frakcióvezetőként vette fel a csokot úgy, hogy előtte NEM SZAVAZTA MEG!
Az sem zavarja a HVG-t, hogy már több mint hatvan ingatlan van a jobbikos Steinmetz Ádám nevén, de az sem, hogy Gyurcsányék uniós pénzeket mutyiznak át a jogerősen elítélt Czeglédynek.
Az egyetlen gond, hogy a háromgyerekes miniszternek van családi háza! Szerintük egy miniszternek csirkeólban kellene laknia.

A holland jogállamiságot dicsérte a HVG abban a minap megjelent cikkében, amelyben a Magyarország ellen indított, hetes cikkely szerint eljárással foglalkozott. A gond csak az, hogy az írás megjelenését a Benelux állam nagykövetsége finanszírozta. Menczer Tamás külügyi államtitkár úgy reagált, hogy mélyen aggódik a holland jogállamiság ­miatt, Varga Judit igazságügyi miniszter pedig helyreigazítást kért – számolt be a Magyar Nemzet.

A HVG cikkének alján ugyanis ez olvasható: a cikk megjelenését a Holland Királyság budapesti nagykövetsége támogatta.

A HVG a bevándorláspárti erők politikai támadásával kapcsolatban úgy fogalmaz: „a hetes cikk szerinti eljárás továbbra is zajlik a magyar jogállamiság védelmében.” A cikkben ennél bújtatottabb üzenet is fellelhető, ami vélhetően szoros kapcsolatban áll azzal, hogy ki volt a finanszírozója az írás elkészültének. A szerző ugyanis Hollandiát a demokratikus értékek iránt elkötelezett országnak nevezte az írásban – írják.

Menczer Tamás államtitkár ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Ha jól értem, a holland kormány (van egyáltalán?) és nagykövetsége aggódik a magyar demokráciáért. Kellő tisztelettel és nagyon óvatosan jegyzem meg,
Hollandiában épp most bukott meg a kormány a családtámogatási botrány ­miatt. Ugyanis a családtámogatás Hollandiában nem volt jogállami.”

A cikk megjelenését követően egyébként Varga Judit bejelentette, hogy helyreigazítást fog kérni a laptól.
A gúnyosan egyszerűsítő tudósítás végén megfogalmazott sugalmazással szemben Magyarország eddig is betartotta, és ezek után is be fogja tartani az Európai Bíróság ítéleteit”
– írta az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán.

Kamulap kamutündérmesével
Ezt követően – bár a HVG-től sokat nem lehet várni – legújabb címlapjukon hazugsággal vádolták meg az igazságügyi minisztert.

„Kamu lapot már csak kamu tündérmesével lehet eladni! Aki nem hiszi, járjon utána. Az igazság megismerésében segít a nyilvános vagyonnyilatkozatom. Igaz, hogy azzal nehéz lenne újságot eladni. Ha a HVG korrekten írt volna, az én posztom is tovább tartott volna” – írta bejegyzésében Varga Judit.

Forrás: https://888.hu/gazemberek/holland-penzbol-jaratja-le-magyarorszagot-a-hvg-4297766/
https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/4095944070424518

Címkék: Média 

A sarkára áll a kormány: Gulyás Gergely beperelte az álhírgyártókat!

Minden kormánytag és Fideszes politikus tegye ezt! 10 éve tűrjük a rágalmakat! Ha a baloldal valamit állít, és az nem igaz, akkor pereljék be! "Orbán lop" - azonnal beperelni! Bíróság előtt igazolja a vádakat!

A sarkára áll a kormány: Gulyás Gergely beperelte az álhírgyártókat!

Idézzük: "Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen
A baloldali média napról napra újabb és újabb határokat lép át a rágalmazásban. Korábban a hazugságáradat a közéleti kérdésekre korlátozódott, ma azonban a baloldal már köz- és magánélet között sem tesz különbséget.

Az ezalenyeg.hu a címben még kérdésként, a cikkben már állításként fogalmazza meg, hogy Koncz Zsófia képviselőtársam azért válik, mert velem van viszonya. Ugyanezt a “hírt” a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli. Koncz Zsófiát mintegy tíz éve ismerem, kedvelem, az Édesapja halála utáni rendkívüli helytállásáért, az őszi időközi választáson elért győzelméért és választókerületét kiválóan szolgáló képviselői munkájáért nagyra becsülöm. Soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt - több mint másfél hónapja - az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is.
A baloldali sajtó hazugságözönében akár kézlegyintéssel is elintézhetnénk a még ma is ritka gátlástalanságot, de valójában a szélsőjobbot is keblére ölelő baloldal első számú online kampányújságáról van szó, amelynek csak Facebook hirdetésére 53 millió forintot költött a baloldal az önkormányzati választási kampányban.

Éppen ezért a (névtelen) cikkek szerzői ellen feljelentést teszek aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt és személyiségi jogsértés miatt pedig polgári pert indítok a két baloldali propagandalap ellen. A bíróság által megítélendő sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlom fel valamely - Koncz Zsófia képviselőtársam által megjelölt, a választókerületében működő - civil szervezet javára."

📌 Azt is meg kell nézni, hogy honnan van pénzük propagandára! Az "ezalényeg.hu" nevű oldalnak 5400 követője volt, 10x kevesebb, mint nekünk most, és 55 milliót költöttek Facebook reklámra. HONNAN VAN LÓVÉ? Ki fizeti őket? https://szamokadatok.hu/Post/817/MSZP-kozeli_propaganda-oldal_55_000_000_Forintot_koltott_csak_a_Facebookon

Forrás: https://www.facebook.com/gergely.gulyas.585/posts/2826680670922027

Címkék: Média 

Varga Judit nem csak háborgott a cenzúrán, hanem konkrét lépéseket is fog tenni

A miniszter törvényjavaslatot készít a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozásáról

Varga Judit nem csak háborgott a cenzúrán, hanem konkrét lépéseket is fog tenni

A következőt írta Facebook oldalára a miniszter asszony:
📌"Elkezdjük!
Konzultálva a témában illetékes állami intézmények vezetőivel, az Igazságügyi Minisztérium tavasszal törvényjavaslatot fog az Országgyűlés elé terjeszteni a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozásáról.
Semmi mást nem szeretnénk elérni a nagy tech cégekkel szemben, mint a törvényes, átlátható és ellenőrizhető működést. Semmi mást, mint ami a többi cégre, nagyvállalatra vagy kisvállalkozóra is vonatkozik.
Továbbra is együttműködünk az Unió hasonló irányú szabályozásának előkészítésében, de az elmúlt időszak eseményei megmutatták, hogy gyorsabban kell lépnünk az emberek védelme érdekében. Hiszen ma már önkényesen bárki lekapcsolható az on-line térből bármilyen hivatalos, átlátható, tisztességes eljárás és jogorvoslat lehetősége nélkül.
Lekapcsolhatóak a pékek, fodrászok, nyugdíjasok, tanárok, kis- és nagyvállalatok valamint állami vezetők is.
A szándékos, ideológiai vagy üzleti érdekből történő digitális károkozás Magyarországon sem maradhat többé következmények nélkül!
A szabadságot ritkán adják ajándékba. Most a digitális szabadságért is meg kell küzdenünk!
Hajrá Magyarország! 🇭🇺

📌Let's get started
After consulting with the heads of the involved state institutions, the Ministry of Justice will propose a law to the Parliament this spring about the regulation of the great tech companies’ Hungarian operatiion.
We don’t want to achieve more against giant tech companies than making a legal, transparent and controllable operation. Nothing more than what applies to other companies and small businesses too.
We keep cooperating with the EU in the preparation of similar regulations but recent events have shown that we need to act faster to defend people. Today, everyone can be arbitrarily switched off from the online space without any official, transparent and fair proceeding and legal remedy.
They can switch off bakers, hairdressers, pensioners, teachers, SMEs and state leaders as well.
The deliberate, ideological or business-motivated digital damaging can no longer happen without consequences in Hungary!
Freedom is never voluntarily given. Now we need to fight for digital freedom too!
Go Hungary! 🇭🇺

Előzmények:
📌 Varga Judit felvette a kesztyűt a globális tech-óriások ellen! https://szamokadatok.hu/Post/2715/Varga_Judit_felvette_a_kesztyut_a_globalis_tech-oriasok_ellen
📌 72 óra alatt 25 millió új felhasználója lett a Telegram Messengernek
https://szamokadatok.hu/Post/2675/72_ora_alatt_25_millio_uj_felhasznaloja_lett_a_Telegram_Messengernek
📌 Ők döntik el, hogy miről szabad beszélni!
https://szamokadatok.hu/Post/2660/Ok_dontik_el_hogy_mirol_szabad_beszelni
📌 Végleg törölte a közel 89 millió követővel rendelkező Donald Trump fiókját a Twitter
https://szamokadatok.hu/Post/2650/Vegleg_torolte_a_kozel_89_millio_kovetovel_rendelkezo_Donald_Trump_fiokjat_a_Twitter

Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/4072313796120879

Címkék: Média 

Varga Judit felvette a kesztyűt a globális tech-óriások ellen!

A rendszerszintű visszaélések, a poltikai cenzúra miatt a GVH elnökével uniós szabályozást sürgetnek

Varga Judit felvette a kesztyűt a globális tech-óriások ellen!

📌 A Facebook elrejti a Számok cikkeit is! A tagok kevesebb mint 1 százaléka látja cikkeinket a hírfolyamban! Állítsd be te is az oldal követését a kedvenceid közé! Erről egy részletes leírást adunk kommentben.

Varga Judit a GVH elnökével egyeztet.
Az igazságügyi miniszter összehívta a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését.

Az „árnyék tiltás” vagy „shadowban” azt jelenti, hogy a social media szolgáltatók titokban, politikai céllal úgy korlátozzák a felhasználói profilunk láthatóságát, elérését, hogy arról mi ne tudjunk. A tech cégek ezzel minden alapvető demokratikus jogi normát megszegnek, amely a nyugati típusú kultúra alapját jelenti. Az árnyék tiltás rendszerszintű gyakorlatáról nemcsak a most kiszivárgott Twitter vezérigazgatóról készült hangfelvételből értesülhettünk – írta a Facebookon Varga Judit.

A keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook is úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését. Erről személyes tapasztalatom is van – tette hozzá.

Közölte, az Igazságügyi Minisztérium a Digitális Szabadság Bizottság munkájával járul hozzá az uniós szabályozáshoz a globális tech cégekkel szemben.

A rendszerszintű visszaélések miatt viszont elképzelhető, hogy hamarabb is lépnünk kell. Ezért összehívtam a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését (és a héten egyeztetek a Gazdasági Versenyhivatal elnökével a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok szankcionálási lehetőségeiről) – fogalmazott Varga Judit.

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210118-varga-judit-a-gvh-elnokevel-egyeztet
https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/4049403765078549

Címkék: Média 

A nap vicce: a mi civil oldalunkat tartja "propagandaoldalnak" a Soros által finanszírozott álfüggetlen, tarháló Telex

A nap vicce: a mi civil oldalunkat tartja "propagandaoldalnak" a Soros által finanszírozott álfüggetlen, tarháló Telex

Egy ideje olvasóink felhívták a figyelmünket arra, hogy az "Orbán által bezárt" Index mellett létrejött második Index, vagyis az elavult "Telex" nevet viselő álfüggetlen balliberális álhírgyártó propagandalap bennünket tart "propagandaoldalnak"...
Vicces, és egyben örömteli is. Nincs annál jobb elismerés, mint amikor az ellenség foglalkozik veled, figyeli a tevékenységedet, hétről hétre követi a trendeket (a számokat, ha úgy tetszik)

Nos, a különbség csak annyi, hogy a Telex nevű álhíroldallal szemben mi nem tarhálunk, bennünket nem tartanak el sem belföldi sem külföldi szervezetek, pártok, Soros nevéhez köthető vállalkozók, mi a népszerűségünket nem hazugságokkal és műbalhékkal szereztük ("Orbán beszántotta az Indexet”, tüntetés, megható videók, k. erős képek, stb), hanem mindent önerőből, hazaszeretetből tettünk és értünk el, olvasóinkkal együtt.
Bár nem terveztük most külön bejelenteni, de akkor most zárójelben említsük meg, hogy oldalunk tagszáma meghaladta az 55 ezret, a követők száma meg az 57 ezret. Zárójel bezár.

A Telexnek azt üzenjük, hogy bár ők keményen dolgoznak azon, hogy a tényeket elferdítsék, a fontos híreket elnyomják kamuhíreikkel, a valóságot nem tudják, és sosem fogják tudni leplezni. Itt vagyunk mi, és itt van még legalább 3 millió patrióta, akik meg fogják védeni a magyar jogállamot, a magyar hazánkat. Nyugodtan költsétek mások pénzét hazugságokra, de ez a befektetés Magyarországon nem fog megtérülni.

További sikeres ellenségkeresést a civilek körében!

PS: Ha egy kicsit belegondoltok, akkor szavazót „gyártani” nem lehet, azt csak a másik oldalról lehet átcsábítani. A Fidesz szimpatizánsait becsmérelni nagyon ostoba politika! Ezt csinálja a Jobbik, a Momentum, a DK, a többi balliberális párt, és ezt csinálják a kézivezérelt médiumaik is, mint például a Telex.

Forrás: https://telex.hu/belfold/2021/01/17/lajkbajnoksag-8

Címkék: Média  SzamokAdatok 

72 óra alatt 25 millió új felhasználója lett a Telegram Messengernek

Amiről tilos beszélni Facebookon, azt meg lehet beszélni máshol!

72 óra alatt 25 millió új felhasználója lett a Telegram Messengernek

Trump jogtalan letiltása és a Parler közösségi hálózat a GooglePlay és az AppStore általi ellehetetlenítése miatt emberek millió hagyják el a Twittert, a Facebookot, az Instagramot és térnek át a titkosított és cenzúramentes Telegram Messengerre. A nagy balliberális techcégek öngólt lőttek, hiszen eddig minden kapcsolattartás az ő platformjukon történt, mindent tudtak rólunk, szokásainkat, kedvenceinket, ismerőseinket, vásárlási szokásainkat és természetesen politikai nézeteinket is. Ennek most részben vége lesz.

A Facebookot el nem hagyva mi is alternatív csatornákon építjük a második, harmadik hídfőnket. Oldalunk megjelent a HunDub közösségi hálózatban, az ismerőseinkkel való kapcsolattartást pedig mi is átvittük a Telegramra. nincs többé tabu téma, tabu csak itt van, a cenzúrázott balliberális világban, melynek napjai meg vannak számlálva (szerintünk) Minden birodalomnak van kezdete, virágkora és bukása, ami elkerülhetetlen! Az elmúlt hetek Egyesült Államokbeli ijesztő eseményei azonban számunkra azt üzenték, hogy lépni kell, azonnal.

Minden politikust arra bíztatunk, hogy a közösségi hálózatokban található oldalaik MELLETT hozzák létre saját statikus weboldalaikat is, és a feltölteni kívánt tartalmat onnan linkeljék a Facebookra, vagy a weboldalon való megjelenés mellett tegyék fel a Facebookra. Minél közelebb van a választás, annál több oldalt fognak letiltani, korlátozni, elnémítani, és nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy a korábban megosztott tartalom elvesszen. A Parler példája mutatja, hogy az összes mobilalkalmazás a Google és az Apple kezében van, és BÁRKIT és BÁRMIT kikapcsolnak különösebb indok nélkül. A statikus weboldalakat és a patrióta médiánkat nem tudják irányítani, az ott tárolt információ biztonságban van.

Itt letilthatnak, de politikai nézeteinket nem tudják befolyásolni.
Nem félünk, és a végsőkig harcolni fogunk azért, hogy Magyarország maradjon magyar ország.

Mindenki dolgozzon ki saját részére B, C, és D tervet!
Most még nem késő! A Facebookot önként ne hagyjuk el, a harc jelenleg itt folyik, de ha letiltanak, nem kerülhetünk szorult helyzetbe.

Kövessétek HunDub oldalunkat!https://bit.ly/2LE6PsB
Weboldalunk címét pedig mentsétek el a kedvencekhez:https://szamokadatok.hu/

ADD TOVÁBB!

Forrás:https://sputniknews.com/science/202101121081744029-telegram-messenger-gets-25mn-new-users-in-last-72-hours-founder-says-/
https://szamokadatok.hu/Post/2660/Ok_dontik_el_hogy_mirol_szabad_beszelni
https://szamokadatok.hu/Post/2650/Vegleg_torolte_a_kozel_89_millio_kovetovel_rendelkezo_Donald_Trump_fiokjat_a_Twitter

Címkék: Kettős mérce  Média