Címke: Külföld

Nem tetszik neki! Jaj, most mi lesz velünk! :)

Nem figyel a srác, Orbán megmondta: nem lesz adóemelés, és nem fogunk tárgyalni az energiaszektort érintő további szankciókról sem

Nem tetszik neki! Jaj, most mi lesz velünk! :)

Mit nem lehet ezen érteni? Nekünk meg nem tetszik Párizs migránspolitikája! Macron amúgy nyugodtan emelheti a francia adókat Orbán nélkül is. Magyarországon viszont olyan adó lesz, amit a magyar emberek és a magyar kormány támogat, és nem olyan, amit a fehér házban kitaláltak!

A gyarmatosítók mentalitása semmit sem változott, továbbra is azt hiszik, hogy ők a világ urai, vannak kiválasztott népek és vannak másodrendű népek, akiket szabadon lehet fosztogatni. Mióta Orbán a miniszterelnök, Magyarország ellenáll ennek az őrületnek, és a nemzeti érdeket helyezi minden elé.

Részletek: https://index.hu/gazdasag/2022/07/01/macron-kijatszana-az-orban-kormany-vetojat-az-eu-s-adoreformban/

Címkék: Adó  Külföld 

Megtiltja az orosz arany importját Nagy-Britannia

Energiaválságot, inflációt már csináltunk, most nyomjuk fel az arany árát még jobban, bravó!

Megtiltja az orosz arany importját Nagy-Britannia

A szankció bevezetéséhez a G7-ek több más tagja is csatlakozik.

A szankció hatására az arany ára tovább fog nőni, Oroszország pedig a kőolajhoz és a földgázhoz hasonlóan az aranyat is drágábban adja majd el Kínának, Indiának, és a többi, nem ruszofób országnak. A nyugat gyakorlatilag finanszírozza az ukrajnai hadműveletet, gratulálunk hozzá!

Az ilyen és ehhez hasonló döntések kapcsán látszik, hogy mennyire tehetetlenek a nyugati, korrupt vezetők Oroszországgal szemben. Nem lenne egyszerűbb békében élni, nem provokálni az oroszokat a NATO további keleti bővítésével? Be kell fejezni az ukrán neonáci rezsim finanszírozását és béke lesz.

Forrás:https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/06/megtiltja-az-orosz-arany-importjat-nagy-britannia

Címkék: Külföld 

Ti féltek attól, hogy Oroszország megtámadja Magyarországot? Mert mi nem

Ukrajnában sem csak úgy kezdtek hadműveletet! 8 év oroszellenes terror előzte azt meg

Ti féltek attól, hogy Oroszország megtámadja Magyarországot? Mert mi nem

Magyarország PARTNERI kapcsolatokra törekszik mindenkivel, és ez így van jól. Sajnos nem mindenki gondolja így, a brüsszeli, amerikai érdekeket kiszolgáló politikusok okozzák a magyarok minden problémáját: miattuk van infláció, miattuk van energiaválság és miattuk van élelmiszerválság is.

️Ez pedig a háború oka, Kiprovokáltuk, ennyi.
https://bit.ly/3OuIsJc
Az oroszok tűrték a NATO keletre nyomulását egészen addig, amíg a közvetlen szomszédjukban lévő Ukrajnába nem kezdett el özönleni az amerikai fegyver, a biolaborok, az amerikai katonák és kiképzőtisztek. Ukrajna az Egyesült Államok utasítására polgárháborút indított saját lakossága ellen, gyilkolták a keleten lakó oroszajkú embereket, betiltották nekik a nyelvhasználatot, blokád alatt tartották őket, elzárták a vizet, a fűtést, nem fizették a nyugdíjakat, lefoglalták a vagyonukat, betiltották az ellenzéki pártokat és az ellenzéki médiát, másodrendű emberekként kezelték őket, az egyik ukrán bank pedig óriásplakátokon hirdette az akcióját: "10 000 dollár egy oroszért" - azaz nyíltan az oroszok meggyilkolására szólított fel, és még fizetett is ezért. https://bit.ly/3OYqMq6

Az ukrán rezsim bukásra van ítélve, ilyen ország nem lehet Európában, és főleg nem lehet tagja az Európai Uniónak. A neonáci alakulatok civilekkel takaróznak, a külföldi fegyverszállítmányokat személyvonatokkal viszik, és csodálkoznak, hogy az oroszok célpontként nevezték meg a vasúti infrastruktúra egyes elemeit?
Teccettek volna viselkedni és teccettek volna az ukrán emberek érdekeit képviselni, most nem lenne hadművelet.

️Itt van egy kis videó, így terjeszkedett a NATO: https://youtu.be/ug2468hDl6E

Ezek után feltesszük a kérdést: Mit tennének az amcsik, ha orosz rakéták jelennének meg Mexikóban, Kanadában és a két part mentén? Mit tennének a németek, ha valahol 14 000 németet gyilkolnának le 8 év alatt? Mit tennénk mi, ha mondjuk a románok blokád alá vennék az Erdélyben élő magyarokat? Hmm? Szerintünk kevesen vártak volna 8 évet a válasszal!

️Azt se felejtsük el, hogy Oroszország egy megoldásokat tartalmazó javaslatcsomagot küldött az Egyesült Államoknak még decemberben, bőven a hadművelet előtt, azaz megpróbálták ezt a problémát tárgyalások útján rendezni. Választ nem kaptak. https://bit.ly/3FmqGEC

Összegezve: Oroszország nem támad meg senkit sem, ha nem provokálják őket. Mi békét akarunk, az oroszokkal is PARTNERI kapcsolatokat fogunk építeni és nem az ellenséges viszont fogunk gerjeszteni.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20220620_kulfold_haboru_volodimir_zelenszkij_ukrajna_oroszorszag_tamadas

Címkék: Külföld  Vélemény 

A Grínpísz nevű POLITIKAI szervezet most kussol

Akkora a csend, hogy a tücsök ciripelését is hallani lehet

A Grínpísz nevű POLITIKAI szervezet most kussol

NÉMETORSZÁG SZÉNNEL PÓTOLJA A KIESŐ GÁZMENNYISÉGET
Magyarul: még több szenet fognak bányászni, még többet fognak égetni, még jobban fogják károsítani a környezetet, holott érkezhetne KÖRNYEZETBARÁT gáz az Északi Áramlat II. vezetéken.

Ja, azt az amcsi gazdik nem engedik? Világos minden.

Habzó szájjal követelte ez a szánalmas Grínpísz az olajembargót, a szénégetés pedig rendben van, most lapítanak, mint xar a fűben. Szánalmas bohócok vagytok!

Forrás: https://demokrata.hu/gazdasag/nemetorszag-szennel-potolja-a-kieso-gazmennyiseget-546414/

Címkék: Kettős mérce  Környezetvédelem  Külföld 

Az emberiség kétharmada képviselve volt a fórumon!

kkor kik is lettek elszigetelve?

Az emberiség kétharmada képviselve volt a fórumon!

A nyugati vezetők csak önmagukat tudják elszigetelni. A Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumra 14 ezer vendég érkezett 130 országból, 79 állam hivatalos képviselőit is elküldte. A résztvevők 5600 milliárd rubel értékben írtak alá megállapodásokat.

Ennyit arról, hogy a nyugati hisztéria és a ruszofóbia milyen eredményeket ért el: infláció és elszegényedés nyugaton, önellátó gazdaság, növekvő bevételek és egyre nagyobb népszerűség Oroszországnak.

Forrás: https://t a s s.com/russia/1468019
(a szóközöket ki kell venni, azért tettük bele, hogy a kommunista Facebook ne blokkolja a linket)

Címkék: Gazdaság  Külföld 

Ursula! Moszkva köszöni a szankciókat!

️Idén 285 milliárd dollár bevételre számíthat az olaj- és gázeladások után Moszkva, ami 20 százalékkal több, mint az ország tavalyi, hasonló bevétele

Ursula! Moszkva köszöni a szankciókat!

Lehet, hogy mennyiségre kevesebbet adnak el (ebből következik, hogy készleteik nem apadnak olyan nagy mértékben!), de a drágulás miatt több lóvé folyik be Moszkvába. Ennyit az idi*ta szankciókról! A legtöbb gázt és olajat pedig pont azok veszik, akik a legjobban visítanak miatta.

️Brüsszel és Washington Putyin legnagyobb pincsijei!

Részletek: https://bit.ly/3tyTtB1

Címkék: Európai Unió  Külföld 

Dojcsland egyik napról a másikra elfelejtette a híres zöldpolitikát

Ez történik, amikor szakmai kérdésekben politikai döntések születnek

Dojcsland egyik napról a másikra elfelejtette a híres zöldpolitikát

Bennünket drága elektromos autókkal szivatnak, ők meg szenet égetnek, francia atomerőművek által megtermelt áramot vesznek és környezetszennyező hajókkal szállítják a környezetszennyező módon előállított LNG-t. A német, és úgy általában a nyugati kormányok álláspontja az, hogy a kisember fizesse meg a környezetszennyezés árát, a magyar kormány ennek az ellenkezőjét képviseli - a környezetszennyezés és a megújuló energiára való átállás árát azok fizessék meg, akik ebből profitálnak.

Elhibázott az Európai Unió, valamint a német kormány azon terve, hogy cseppfolyósított földgázzal (LNG) akarja erőltetetten helyettesíteni az orosz földgázt. Ezzel ugyanis az unió, valamint a berlini vezetés is éppen a saját zöldpolitikának mond ellent – állítja az egyik legjelentősebb német környezetvédelmi civil szervezet.

Kapcsolódó:
A nagy germánok le akarják cserélni az orosz gáztól való függőséget katari gáztól való függőségre
Ejnye, Olaf! Tudod te, hogy kikkel seftelsz?
https://bit.ly/3xnnK6U
Földgázellátási válsághelyzetet hirdettek Németországban
Megoldották
https://bit.ly/3QhmWZQ
Németország elkezdi újraindítani a korábban leállított atomerőműveit
Guten Morgen!
https://bit.ly/3MQ7P6F
Brüsszel bevezette az európai lakosok és az európai cégek elleni szankcióit
Múlt héten ismét elérte a történelmi csúcsot a földgáz tőzsdei ára Európában
https://bit.ly/3twrkL1
Hello Herr Scholz!
A magyar ipari parkok szeretettel várják az önök által okozott energiaválságtól menekülő német vállalatokat!
https://bit.ly/3QhLBO5
Dojcsland bevezette a német lakosság és a német ipar elleni szankciókat
️A ruszofóbia pénzbe kerül. Sok pénzbe!
https://bit.ly/3O9SLBZ
Brüsszel Kínát és Oroszországot erősíti, Európát meg kifosztaná. USA bábkormányai és brüsszeli inasai nem nyugszanak
️Semmilyen embargós megállapodást ne írjunk alá, még akkor se, ha zsarolnak vagy megpróbálnak lefizetni!
https://bit.ly/3tt93hl

Részletek: https://bit.ly/3NN3D9j

Címkék: Környezetvédelem  Külföld 

Máris újranyitnak a McDonald'sok Moszkvában

A „nagy és hatalmas” nyugat azt hitte, hogy hamburgerek elvonásával fogja legyőzni Oroszországot

Máris újranyitnak a McDonald'sok Moszkvában

Tévedtek. Az ideiglenes kivonulgatással csak maguknak okoztak kárt, most meg szépen, csendben újranyitnak. Kell az orosz piac, sok az a 850 étterem!

És mennyire aljasok az amcsik! Miközben a brüsszeli inasaik által Európát ráveszik a gazdasági kapcsolatok teljes felszámolására, az amerikai cégek úgy tűnik csak egy kis időre "vonultak ki", most meg szépen újranyitnak, kell a lóvé, kell az orosz piac. Kicsit más név, más cég, de maradt a logó és a nyereség is ugyanoda vándorol. Az amerikai „hamburgeres” különleges hadművelet megbukott.

Tényleg bohócok.

Forrás: https://bit.ly/39j2185

Címkék: Külföld 

Nem az oroszok vezettek be szankciókat és embargókat, nem miattuk drága az energia és a műtrágya

PUTYIN: A NYUGAT MEGPRÓBÁLJA OROSZORSZÁGRA HÁRÍTANI AZ ÉLELMEZÉSI GONDOKAT

Nem az oroszok vezettek be szankciókat és embargókat, nem miattuk drága az energia és a műtrágya

A Nyugat megpróbálja Oroszországra hárítani a globális élelmiszerpiacon keletkezett gondokat – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a „Moszkva.Kreml.Putyin” című televíziós műsor vezetőjének, Pavel Zarubinnak pénteken adott interjújában.

„A kedvezőtlen helyzet a globális élelmiszerpiacon nem tegnap alakult ki, s nem is Oroszország Donbaszban és Ukrajnában indított különleges katonai műveletének kezdetével. A folyamat még 2020 februárjában indult, a koronavírus-járvány negatív hatásai elleni küzdelemmel” – hangsúlyozta az orosz elnök az interjúban, amelyből előzetesen részleteket közölt a Rosszija-24 hírtelevízió. A teljes interjút vasárnap tűzi műsorára a televízió.

Putyin Szocsiban a Rosszija-1 hírcsatornának is nyilatkozott. Ebben az interjúban az orosz elnök arról beszélt, hogy a nyugati országok számos hibát vétettek, amelyek élelmiszerválsághoz vezettek, most meg keresik, hogy kire lehetne kenni a felelősséget, úgy gondolva, hogy Moszkva a legkézenfekvőbb jelölt erre.

Az orosz elnök kiemelte, hogy az ukrajnai hadművelet nyomán a nyugati államok olyan lépéseket tettek, amelyek csak tovább rontották a helyzetet a műtrágya- és élelmiszerpiacokon.

„Amint a gázárak elkezdtek felfelé kúszni, rögtön megnőtt a műtrágya ára, mert ennek egy része előállításához földgázra van szükség. Minden mindennel összefügg. Amint a műtrágyaárak megemelkedtek, számos vállalkozás többek között az európai országokban is veszteségessé vált és elkezdtek bezárni, mire a műtrágya mennyisége hirtelen csökkent a világpiacon, az árak pedig ennek megfelelően – drámaian – megugrottak, ez pedig teljesen váratlanul ért számos európai politikust” – jelentette ki Putyin.

Több józanság, kevesebb Brüsszel!

Kapcsolódó:
Közel duplájára nőtt az oroszok energiaexportból származó bevétele. A brüsszeli szankciók segítenek „demilitarizálni és denacifikálni" Ukrajnát
https://bit.ly/3NPEF8Q
Oroszország sosem fog letérdelni, jó lenne, ha tanulmányoznák a történelmet a nyugati döntéshozók
Szankciókat, még!
https://bit.ly/3yWHYXE
Az idi*ta szankcióknak köszönhetően 43%-ot erősödött a rubel a hadművelet kezdete óta
Közben „a fejlett Nyugaton” energiaválság és infláció (azaz a pénz értékének CSÖKKENÉSE) tombolnak
https://bit.ly/3GzXRoR
A nagy germánok le akarják cserélni az orosz gáztól való függőséget katari gáztól való függőségre
Ejnye, Olaf! Tudod te, hogy kikkel seftelsz?
https://bit.ly/3G7FkQo
Brüsszel Kínát és Oroszországot erősíti, Európát meg kifosztaná. USA bábkormányai és brüsszeli inasai nem nyugszanak
️Semmilyen embargós megállapodást ne írjunk alá, még akkor se, ha zsarolnak vagy megpróbálnak lefizetni!
https://bit.ly/3wHqFXU
Miközben Orbánt és Magyarországot támadják, azért mindenki szépen megegyezik a csúnya, gonosz Putyinnal
️Ennyit a nagy szolidaritásról, a közös fellépésről, a közös "értékekről"
https://bit.ly/3yMbZcD
Az oroszokkal nem tudnak kitolni, ezért bennünket akarnak tönkretenni, hiszen Európa is konkurensük
Ez a lényeg!
https://bit.ly/3wESLnX
Ezek azt hiszik, hogy az emberek teljesen vakon vannak?
A hatodik ruszofób szankciós csomag tárgyalása közben még van bőr a képükön Putyint hibáztatni a saját elhibázott döntéseik miatt
https://bit.ly/3wwQzO0
Csak az a szankció jó Brüsszelnek, ami a magyaroknak rossz
Hajtsunk végre 280 milliárd forintnyi beruházást csak azért, hogy 55-60 százalékkal dráguljon az üzemanyag Magyarországon?
https://bit.ly/3yGEOHj
Brüsszel kitart az olajembargó terve mellett
OK! Mi meg kitartunk a vétó mellett! Ennyi!
https://bit.ly/3yC4LaY
Ursula! Te olvasol híreket?
Ha Brüsszel folytatja az idióta szankciós politikát, az orosz energiafüggőség mellé lesz itt még orosz búzafüggőség is
https://bit.ly/3l9l3QK
NEM! Erre nem adunk felhatalmazást senkinek!
Brüsszel nem szövetséges, hanem egy ellenség, aki mindig átver bennünket!
https://bit.ly/3yz06GM
Bloomberg: A rubel a VILÁG legjobban teljesítő valutája lett
Bloomberg: Már 20 európai cég vásárol földgázt rubelért, emellett további 14 ügyfél igényelte a számlanyitáshoz szükséges dokumentumokat
https://bit.ly/3wkd8Fo
Drámai: szétlőtt hat, fehér zászlóval fellobogózott civil járművet az ukrán hadsereg Harkovban
️Az ukránok folyamatosan ezt csinálják, közben kamuvideókkal az oroszokra kenik
https://bit.ly/39fw93U
A német kormány a német emberek és a német cégek ellensége!
Így kell saját kezűleg tönkretenni a gazdaságot
https://bit.ly/3w5RTZ7
Senki sem fog dönteni a fejünk fölött!
️Ha megszűnik a vétó, lépjünk ki azonnal!
https://bit.ly/3M72QiL
Egyszer már legyőzték a nácikat, másodjára is legyőzik!
Putyin nem jelentett be semmi különöset, de egy fontos dologra felhívta a világ figyelmét
https://bit.ly/3sx6E54
Német demokratikus ojrók landolnak a csúnya, gonosz Putyin zsebében, ráadásul több, mint a háború előtt
Mi lesz most, Ursula? Indul Kötelezettségszegési eljárás a germánok ellen?
https://bit.ly/3MZ17vU
Medvegyev: Bátor lépés, hogy Orbán nem támogatja az orosz energia embargóját
️„Az uniós országok legértelmesebb vezetői belefáradtak abba, hogy csendben a szakadék felé haladjanak az egész sterilizált európai csordával együtt”
https://bit.ly/3Fr7J3q
Mi a valódi cél?
️Olyan érzésünk van, hogy Brüsszel nem az oroszokat akarja büntetni, hanem bennünket akar kifosztani
https://bit.ly/3l6VxM9
Mit ígértek Gorbacsovnak?
️"A NATO egyetlen centit sem fog terjeszkedni kelet felé"
https://bit.ly/3wc8Ekc
Kovács Zoltán a BBC-nek: Magyarország megvétózza az Oroszországgal szembeni EU-s olajembargót!
Ez a beszéd! Köszönjük!
https://bit.ly/3vJ1eWC
Ebbe ne menjünk bele, mert úgyis átvernek!
A helyreállítási alapot is támogattuk, felelősséget vállaltunk más tagállamok helyett, pénzt meg a mai napig sem kaptunk!
https://bit.ly/3FgKGrY
Putyin pincsijei Brüsszelben vannak!
A szankciók hatására hasít az orosz export, a rubel árfolyama meg ma sokkal kedvezőbb, mint a hadművelet előtt
https://bit.ly/3FqdKxu
Ez ám a sajtószabadság!
️A korrupt lefizeti a hazug nacionalistát
https://bit.ly/3MPjQtJ
Ukránok haza!
️A saját országotokat tönkretettétek, Magyarországot nem fogjátok!
https://bit.ly/3s7g1bn
A pofátlanságnak nincs határa
Ide jön, etetjük, itatjuk, biztosítunk neki szállást és védelmet, és ő a BBC-nek nyilatkozik, hogy itt mekkora a diktatúra!
https://bit.ly/3vMdrtL
Lengyelország felszabadult
Az orosz gázt most nem az oroszoktól, hanem a németektől veszik emelt áron
https://bit.ly/3LwggnX
Újabb őrület: amikor amúgy is romlanak a gazdasági mutatók, tegyük tönkre még jobban saját magunkat
️Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy egy évre függesszék fel az Európai Unióba irányuló valamennyi ukrán exportra kivetett valamennyi vámot, és minden vonatkozó védintézkedést
https://bit.ly/38ylj91
Valakinek a végén úgyis rubelben kell majd fizetnie!
A fizetési módot nem az uniós, korrupt politikusok, hanem az ELADÓ határozza meg
https://bit.ly/3MC8N6S
"Döbbenten állnak a bécsiek a szupermarket üres polcai előtt"
Köszönjék meg a brüsszeli rezsimnek!
https://bit.ly/3kgV2hT
Az EU maximalizálná a lakások hőmérsékleté
️Erre szokták azt mondani, hogy „Meg a f***om nem kéne?”
https://bit.ly/3ELs3fN
Szankcionáljatok még
Még nem tettétek tönkre eléggé EURÓPÁT!
https://bit.ly/37BmQLq
Friss energiaárak - 2022 Február
A választás egyik tétje az, hogy tudjuk-e majd fűteni az otthonainkat, lesz-e a mindennapi életünkhöz elegendő energiánk!
https://bit.ly/3EIBCfc
Orbán már megint előrelátó volt, a többiek csak kullognak utána!
Az egész EU-ban bejelentési kötelezettséget írhatnak elő a gabonapiacon
https://bit.ly/3LeotwR
Putyin a nyugatnak: hol van most a zöldpolitikátok?
️A Nyugat-európai korrupt politikusok most épp kifosztják európa népeit!
https://bit.ly/3LhnE6r
MEGÁLLÍTHATATLAN INFLÁCIÓ: 1900 FORINT EGY LITER ÉTOLAJ NÉMETORSZÁGBAN
https://bit.ly/3vHYHKP
Lesz 7. cikkely szerinti eljárás?
️Demokrácia, jogállam, szólásszabadság, sport politikamentessége, erőszak elítélése, magántulajdon védelme, rasszizmus elleni küzdelem, művészi szabadság, Szabad piaci verseny, stb. Bla-bla-bla!
https://bit.ly/3MGpjDM
7,9% - 40 éves csúcson az amerikai infláció!
Mindenki nyugodjon meg: megvan a magyarázat!
https://bit.ly/3tabju8
Ilyen a brüsszeli rezsim!
Áprilisban támogassuk a FIDESZ-KDNP jelöltjeit, hogy továbbra se a libsik, hanem a magyar emberek érdeke érvényesüljön Magyarországon! (pl. a gázkazántól legyen meleg, és ne mástól!)
https://bit.ly/3MDUWOm
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3KDugeC
Nincs jó erőszak és rossz erőszak
Ebbe a cikkbe összegyűjtöttük a konfliktus kiváltó okait.
https://bit.ly/3I4y5Im
A média által írt narratíva helyett itt van az orosz elnök február 24-i beszédének teljes magyar fordítása.
https://bit.ly/35PXMz5
A világon jelenleg zajló konfliktusok listája!
️Ne hagyd, hogy átmossa az agyad a média, amely csak arról ír, amiért fizetnek neki
https://bit.ly/3MKloFW
Kit szankcionál az EU és USA? Kik fogják megfizetni a ruszofóbia árát?
https://bit.ly/365Khv4
Orosz energiaminiszter: Ha Európa így folytatja, 300$ lesz egy hordó olaj. Ebből a videóból kiderül, hogy kik a felelősei a jelenlegi energiaválságnak
https://bit.ly/3tRqG9Z
Vajon mi (nyugati országok) mit tennénk hasonló helyzetben?
https://bit.ly/37bV7QE
Az USA által kezdeményezett háborúk listája. Akkor most tiltsuk ki az amerikai embereket és az amerikai vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vYwVMe
Kik fognak kaszálni ezen?
️Írhat bármit az agyoncenzúrázott Facebook és a balliberális álhírgyártó média, aki gondolkodik, rájön, hogy ki a hunyó!
https://bit.ly/3pZ1SvT
A felelőtlen döntés árát mindenki megszívná - te is!
Szavazz okosan!
https://bit.ly/34pP1eu
Putyin a németeknek: ha így folytatják, fával fognak fűteni!
https://bit.ly/3HUGTR2
A Magyarországon felhasznált kőolaj 55%-a, a földgáz 80%-a Oroszországból származik. Ha van orosz gáz, van olcsó rezsi, ha nincs orosz gáz, nincs olcsó rezsi - ez ilyen egyszerű!
https://bit.ly/3KqNSTp
Ha nyer az ellenzék, akkor nem lesz áramunk, ez ilyen egyszerű. Itt van a magyar emberek érdekeivel szembe menő nyilatkozatuk.
https://bit.ly/3HBbMcM
Amit elhallgat Brüsszel! 70 milliárd köbméter gáz hiányzik Európából!
https://bit.ly/3hTVtgR
Dobrev Klára energetikai kijelentései hamisak
Hortay Olivér helyretette Gyurcsányné Dobrev Klárát, aki pont úgy ért az energetikához, mint minden máshoz
https://bit.ly/3hQXOcA
Az orosz vezetékes gázt nem lehet kiváltani más forrásból származó LNG-vel! Nincs elég hajó, nincs elég LNG, nincs elég terminál, és nincs elég pénz sem erre a hóbortra. (A tengeri szállítás és az LNG kitermelése ráadásul súlyosan környezetszennyező!)
https://bit.ly/3pNbjy6
Lehet világpiaciárazni!
Újabb rekordszintre drágult a földgáz Európában!
https://bit.ly/3MAiELc
Szijjártó az ellenzéknek:
Felelőtlenek és megdöbbentőek a baloldali nyilatkozatok, ezek veszélybe sodorják Magyarország biztonságos energiaellátását. A gázt nem fogjuk elzárni!
https://bit.ly/3pNclKS
Gyorsuló önpusztítás: Németország leállította a megmaradt nukleáris kapacitásának a felét
Egykor 26 atomerőművük volt, 2021 végére maradt 6, most már csak 3 van, amit 2022 végén úgyszintén leállítanak
https://bit.ly/3MzOxDO
Gazdasági kérdésekben nem hozunk politikai döntéseket!
Kiállunk Orbán Viktor és Magyarország Kormánya mellett!
https://bit.ly/3Kp7bwn
Zseniális húzás, tényleg!
Húzzuk ki a konnektorból a saját lélegeztetőgépünket!
https://bit.ly/3pPmNRQ
Már az Euro 4-es dízelautókat is kitiltották Brüsszelből!
Gondolkozz amikor szavazol! Ezek az utcádból is kitiltják az autódat! A brüsszeli érdekeket feltétel nélkül kiszolgáló baloldal megteszi!
https://bit.ly/3sVZQOS
️Videó: Putyin az ukrán hadseregnek: vegyétek át az irányítást!
https://bit.ly/3sU2q7Y

Videó: Putyin Scholznak: Belgrádot kik bombázták ENSZ-felhatalmazás nélkül?
https://bit.ly/3HZDxfo
Németország elkezdi újraindítani a korábban leállított atomerőműveit. Guten Morgen!
https://bit.ly/3tLzzlo
Újabb gazdasági károkat okozunk önmagunknak
Sok kereskedő bojkottálja az orosz nyersolajat, ami felnyomja a többi árát. Nem Orbán miatt drágul, csak szólunk
https://bit.ly/3IXvrp3
Videó: Putyin a nyugatnak: ebben a háborúban nem lesz győztes!
https://bit.ly/3J9EvHe

Videó: Lavrov a briteknek: ez a néma és a süket párbeszéde
https://bit.ly/3KtRh3F

Brüsszel bevezette az európai lakosok és az európai cégek elleni szankcióit. Múlt héten ismét elérte a történelmi csúcsot a földgáz tőzsdei ára Európában
https://bit.ly/3KqP9K8
Putyin beszédének magyar fordítása, amit a hadművelet hajnalán mondott. Aki teljes képet szeretne, olvassa el ezt az anyagot.
https://bit.ly/3soKJgE
A híres nyugati demokráciákba visszatért a kollektív bűnösség elve. Reméljük azért, hogy munkatáborokba nem viszik az oroszokat
https://bit.ly/3sQor7H
A nyugati országok önmagukat teszik tönkre a ruszofób szankciókkal! Újabb történelmi csúcson a kőolaj és a földgáz ára!
https://bit.ly/3Ktu8hX
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3vIiawP
Józanodik a nagy és hatalmas Germánia!
Libsik! Scholz Putyin pincsije! Írjátok gyorsan!
https://bit.ly/3vRu47v
Amerikai bombatámadások és rendszerváltási kísérletek a második világháború óta (lista) Akkor most tiltsuk ki az amerikai sportolókat, művészeket és vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vQcp0d
Így bánik a „csúnya, gonosz Putyin” a hadifoglyokkal!
Ettől lehidalsz!
https://bit.ly/3hPZu63

Putyin Brüsszelnek: liberalizáltátok az energiapiacot, most egyék meg, amit főztek!
https://bit.ly/3CArXqc
Putyin a nyugatnak: Egy kisebbség jogai nem állhatnak a többség jogai felett!
https://bit.ly/3sXcQUg

Putyin a hollandoknak: El tudják ezt képzelni Csecsenföldön? Mert én nem.
https://bit.ly/3MCVFze

Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket!
https://bit.ly/3vTrvlC
Putyin az NBC-nek: “Az amerikai adófizetők pénzét elfújta a szél”
https://bit.ly/3KM6dur

Putyin: Akik provokációkat szerveznek Oroszország ellen, meg fogják bánni.
https://bit.ly/34qOskz

Putyin a nyugatnak: nálunk is az anya nő, az apa meg férfi!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1266570183835780

Putyin a BBC-nek: "Itt az orosz emberek döntenek, és nem az önök megrendelői!"
https://bit.ly/3pQ6Hrn

Forrás: https://demokrata.hu/vilag/putyin-a-nyugat-megprobalja-oroszorszagra-haritani-az-elelmezesi-gondokat-540500/

Címkék: Európai Unió  Gazdaság  Külföld