Címke: Kettős mérce

Milyen jó ez a "diktatúra", ugye, Péter?!

MZP, és még sokan mások is abba a tányérba köpnek, amelyikből esznek

Milyen jó ez a "diktatúra", ugye, Péter?!

És mennyi ilyen "Márki-Zay" van Magyarországon... Szidják a kormányt, miközben kisétálnak, új, csokos házukból, beülnek az új, kormányzati támogatással vásárolt autójukba, elmennek elköltenek trendi rucikra vagy 80 ezret, és sírnak, hogy nincs pénz, a kormányt meg elhordják mindennek...

2020.06.02.
Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort Márki-Zay Péter
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/hitlerhez-hasonlitotta-orban-viktort-marki-zay-peter-2502623
2021.03.30.
Márki-Zay átvette a kormány támogatásával vásárolt új, 7 személyes autóját.
https://www.facebook.com/peter.markizay/posts/4166782253346029

ADD TOVÁBB!

Címkék: Kettős mérce  Vélemény 

"Nyugtalankodás" van a nyugdíjprémium körül is

Egyesek szerint a Fidesz a választás miatt "ad", közben nyugdíjprémium már 4 éve létezik, mértéke meg a gazdasági növekedéstől függ

"Nyugtalankodás" van a nyugdíjprémium körül is

Ha nem ad nyugdíjprémiumot a kormány, az a baj
Ha ad nyugdíjprémiumot, akkor az a baj
Ha differenciáltan adna, az lenne a baj
Ha egységesen ad mindenkinek, az a baj
Ha keveset adna a kormány, az lenne a baj
Ha sokat ad, akkor “jaj-jaj, a zadófizetők pénze”

Összegezve tehát: A Fidesz azért most "ad" és azért ennyit "ad", mert a gazdasági növekedésünk rekordmértékű, és azért, mert törvény szabályozza a nyugdíjprémium intézményét, mely kifizetésére 4 éve van lehetőség, mivel a gazdaságunk és a kormány JÓL TELJESÍTETENK!
👉Ebben a cikkben összegeztük a lényeget az ország és a kormány teljesítményéről:
https://szamokadatok.hu/Post/4043/Ezt_sosem_fogja_leirni_a_baloldal

Videó: https://www.facebook.com/FideszHU/videos/856025585115446
Nyugdíjprémiumról, nyugdíjakról részletesebben: https://szamokadatok.hu/Post/4053/80_000_Forint

435 000 ember ennél kevesebbet kapott volna, de a kormány úgy döntött, hogy mindenki megkapja egységesen! Tisztelet és hála érte!

Amúgy sokan véleményezik ezt, de mi úgy látjuk, hogy a kommentelők egyike sem nyugdíjas :) Ciki.

ADD TOVÁBB!

Címkék: Kettős mérce  Nyugdíjasok 

FIktív címek, felvett milliárdok, zéró teljesítés

Így működik a momentumos Cseh Katalin pénzszivattyúja

FIktív címek, felvett milliárdok, zéró teljesítés

Tudják, ezek beszélnek korrupcióról, meg "tolvajozzák" a Fideszt, miközben erre egyetlen bizonyítékot sem tudnak felmutatni. Nos mi tudunk bizonyítékot szolgálni arra, hogy nem a Fidesz, hanem a baloldal tolvaj!

Fontos megemlíteni, hogy Cseh Katalin a Momentum egyik alapítója, tagja, Fekete-Győr András barátja és szövetségese, Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Jakab Péter és a többi "összeborult" politikus SZÖVETSÉGESE, s így a felelősség is közös!

Szécsény képviselő-testületében már 2019-ben bűncselekménygyanút emlegettek azokkal a vállalkozásokkal összefüggésben, amelyekről mára egyértelműen kiderült, hogy Cseh Katalinék céghálózatához tartoznak. A testület szóban forgó üléséről felvétel is készült, amelyet bárki megtekinthet.

Egy olvasó hívta fel a Magyar Nemzet figyelmét arra, hogy bár sok minden kiderült a momentumos politikus köréhez kötődő céghálóról, a sajtó figyelmét eddig elkerülték a Szécsény városában történtek.

A Mediaworks Hírcentruma ezt követően bukkant rá arra a 2019-es videófelvételre, amelyen a helyi képviselő-testület korabeli ülése tekinthető meg.

A tanácskozás akkor válik izgalmassá, amikor Stayer László független polgármester megadja a szót dr. Serfőzőné dr. Fábián Erzsébetnek, aki a Tegyünk a szécsényiekért Egyesület támogatásával jutott be a testületbe. A politikus mindenre kiterjedő vizsgálatot szorgalmazva elmondta, hogy a Mondat Nyomdaipari Kft. és a Royal Press Hungary Nyomdaipari és Kommunikációs Kft. szerinte bűncselekménygyanús körülmények között juthatott 1,5 milliárd forintnyi támogatáshoz, kihasználva azt, hogy Szécsény kiemelten kedvezőtlen adottságú településnek számít.

Video: https://youtu.be/FCU0zB5lZb4

Ez azért lényeges, mert a városban működő cégek különböző pályázatokon indulva, az önrészt minimalizálva, kiemelt támogatást tudtak igénybe venni a térség fejlesztése érdekében.

Mivel a projekt megvalósítási helye Szécsény volt, dr. Serfőzőné érdeklődését is felkeltette, hogy vajon mit profitált a város a két vállalkozás tevékenysége következtében. Azt különösen érdekesnek tartotta, hogy a cégek egy olyan ingatlant neveztek meg fióktelepként, amely akkor az önkormányzat tulajdonában volt.

Éppen ezért a polgármestertől egyebek mellett arra várt választ, lehet-e tudni, hogy milyen tevékenység, fejlesztés zajlott az ingatlanban. Stayer László válaszából gyakorlatilag az derült ki, hogy semmilyen, a kulcs ugyanis az önkormányzatnál volt, amelyet senki nem vett fel.

Cseh Katalin gyakran emelte fel szavát az uniós támogatások miatt. Vajon most is megteszi? Fotó: Didier Bauweraerts

Az elmúlt hetekben egyértelműen kiderült, hogy a két vállalkozás is ahhoz a céghálózathoz tartozik, amely Cseh Katalin momentumos politikushoz köthető. A cégcsoport az elmúlt években meglehetősen gyanús körülmények között, hozzávetőlegesen 4,8 milliárd forintos uniós támogatást zsebelt be. A sajtó kiderítette, hogy a vállalkozások szisztematikusan együttműködve, a székhelyeikkel, fióktelepeikkel trükközve maximalizálták a profitot.

Az csak a hab volt a tortán, hogy a Cseh Katalin által aláírt egyik pályázat szövege arra a budapesti olimpiai pályázatra hivatkozva pályázott támogatásra, amelynek megfúrásában a jelenlegi EP-képviselőnek komoly szerepe volt.

Az ügyben először hetekkel ezelőtt egy magánszemély jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt tett feljelentést. Nemrég pedig Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő jelentette be közösségi oldalán, hogy a NAV Bűnügyi Főigazgatóságán ismeretlen tettes ellen tett feljelentést. A politikus arról is írt, hogy átadta azokat a dokumentumokat, amelyek igazolják, hogy a Cseh Katalinék érdekeltségébe tartozó céghálózat miként lopta el az európai uniós és az állami támogatásokat.

Eközben ráadásul az Európai Csalás Elleni Hivatal, az OLAF is megindította a vizsgálatot az uniós pénzeket is érintő zűrös ügyek miatt.

Tehát az ügyben csalás gyanúja miatt már több hatóság is vizsgálódik. A botrány egyelőre következmények nélkül maradt, hiszen bár Cseh Katalin nem adott elfogadható magyarázatot a történtekre, pozícióiról nem mondott le.

A Momentum egyébként annak ellenére lezártnak tekinti az ügyet, hogy korábban Fekete-Győr András a Hír TV-ben arról beszélt: ha egy momentumos politikusról kiderülne, hogy uniós forrásokkal élt vissza, akkor őt is elszámoltatnák.

Előzmények: https://magyarnemzet.hu/belfold/2021/09/ujabb-botranyos-palyazatok-cseh-katalinek-cegbirodalmaban
Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/2021/09/ebben-a-botranyban-komolyan-meguthetik-a-bokajukat-cseh-katalinek

Címkék: Baloldali rombolás  Kettős mérce  Momentum 

A baloldal legnagyobb bűnei és hazugságai

Ez jusson eszedbe, amikor szavazol! Ha őket támogatod, nem Orbánnal tolsz ki, hanem önmagaddal és családoddal!

A baloldal legnagyobb bűnei és hazugságai

Miért hazug, miért képmutató és káros a baloldal Magyarországra és a magyar emberekre nézve? Íme röviden a lényeg! A cikk végén pedig lesz egy hivatkozás egy hosszabb, részletesebb listához.

Féltik a sajtószabadságot, közben Budapesten betiltják a nekik nem tetsző lapokat, kerülik a jobboldali újságírókat, fenyegetik és lejáratják őket.
Aggódnak a "melósokért", közben adókat emelnének, támadják a munkahelyteremtő beruházásokat, Jakab meg még fel is jelentett egy melóst.
Féltik a demokráciát, közben támadják a népszavazást, a Nemzeti Konzultációt, kérdőre vonják a választott kormány legitimitását.
Aggódnak az egészségügyért, közben kórházakat, orvosi rendelőket zárattak be, több ezer orvost és egészségügyi dolgozót rúgtak ki, bevezették a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, kórházakat adtak el.
Kritizálják az oktatási politikát, közben 15 ezer tanárt rúgtak ki, több száz iskolát, óvodát zárattak be, nyerészkedtek a tankönyveken.
Támadják a kormány közlekedéssel kapcsolatos intézkedéseit, közben mesterséges dugókat hoztak létre Budapesten, amikor kormányoztak bezárták a mellékvonalakat, hagyták elöregedni a járműállományt, évente több alkalommal emelték a bérletek árát.
Aggódnak a nyugdíjasok helyzetéért, közben ők vették el a 13. havi nyugdíjat, és a Fidesz adta azt vissza
Szerintük a kormány nem támogatja a családokat, közben ők voltak azok, akik elvették a szocpolt, a családi adókedvezményt, elvettek egy évnyi gyest, 12 százalékra emelték a munkanélküliséget, a munkakerülőket támogatták, a dolgozó és adófizető szülőket meg sarcolták.
Támadják az energetikai fejlesztéseket, a Paksi beruházást, ők voltak azok, akik duplájára emelték az áram-, és háromszorosára a gáz árát.
Aggódnak a közbiztonság miatt, közben lebontanák a kerítést, iratok nélküli migránsokat engednének be a schengeni övezetbe.
A Fidesz vádolják erőszakkal, közben ők azok, akik lámpavasaznak, fenyegetőznek, trágár kifejezésekkel illetik a Fideszt és a Fidesz szimpatizánsokat.
Lopással vádolják a Fideszt, közben saját cégeiken keresztül milliárdokat tettek zsebre úgy, hogy pályáztak, és ez a „korrupt” Fidesz nekik is adott pénzt
Támadják a magyar vállalatokat, a magyar vállalkozókat, nem gondolnak arra, hogy több millió magyar ember dolgozik magyar cégeknél, az ott megkeresett bérükből tartják el a családjaikat
„Rendőrállamot” kiáltanak, közben ők voltak azok, akik kilövették a szemünket.
A családvédelmi intézkedéseket 11 éve támadják, de fontosnak tartják, hogy gyerekekkel együtt felvonuljanak a pride-on
A Fideszt vádolják hazaárulással, közben Brüsszelben pénzelvonást, szankciókat sürgetnek Magyarország ellen
Folyamatosan az élelmiszerek drágulásával kampányolnak, közben nem szavazták meg az idei költségvetés, melyben sokkal több pénz jut nyugdíjakra, bérekre, családtámogatásra, adócsökkentésre.
A járványügyi védekezést hazugságokkal, álhírekkel, hergeléssel nehezítették, hazudtak a vakcinákról, kamuvideót terjesztettek, majd halálkampányt folytattak
Fűt-fát ígértek az önkormányzati választás előtt, átverték a választókat, mert semmit sem teljesítettek abból, amit ígértek.
Gyűlölik az autósokat, mindent elkövetnek, hogy az autózást ellehetetlenítsék, nem értik, hogy ha drágul az autózás, akkor minden drágulni fog
Kifosztják és elhanyagolják az általuk vezetett városokat és kerületeket. Üres kassza, szemét, gaz, hajléktalanok, haveri zsebszerződések jellemzik azokat. Városvezetés helyett most is csak beszélnek, Facebookoznak, hergelnek, nem azt csinálják, amiért megválasztották őket. Ne hagyjuk, hogy újra kifosszák Magyarországot és a magyar családokat!

👉Részletesebben: https://bit.ly/3zrV3VT
👉További 3700 érvünk van a Fidesz mellett itt: https://szamokadatok.hu

ADD TOVÁBB

Címkék: Baloldali rombolás  Gyurcsány  Kettős mérce 

Lebukott a képmutató Karácsony!

Luxusvillába van bejegyezve a demagóg szlogenekkel operáló mozgalma!

Lebukott a képmutató Karácsony!

Egy többszáz milliós villába van bejegyezve Karácsonyék “99 mozgalma", mely az "1% kiváltságos” ellen “küzd” Leleplező videó készült arról, hogyan urizál és közben hazudik a baloldal!

👉Videó: https://www.facebook.com/aktualis.hu/videos/959927938195707

Kapcsolódó:
👉Cseh Katalin milliárdokat tett zsebre
https://szamokadatok.hu/Post/3743/Ismet_lebukott_a_hazug_tolvaj_baloldal
👉A baloldal programja: fájni fog! (a cikk végén további cikkek linkjei vannak!)
És mindenkinek fájni fog, nem csak az autósoknak, mert a szállítást terhelő extra díjakat végső soron a fogyasztók fizetik meg!
https://szamokadatok.hu/Post/3604/Gyurcsany_programja_fajni_fog
👉99+1 érv Karácsony Gergely ellen!
Add tovább! Gyurcsány bábja valójában az 1 százalék kiváltságost támogatja az emberek 99 százalékával szemben!
https://szamokadatok.hu/Post/3663/991_erv_Karacsony_Gergely_ellen
👉Közlekedési problémák kezelése
Ízlelgesd ezt a két megközelítést, és jövőre ne szavazz magad ellen!
https://szamokadatok.hu/Post/3596/Kozlekedesi_problemak_kezelese
👉Karácsony Gergely üzenete
Neki nem sikerült a jogsit letennie, most a budapestieken és a fővárosba látogatókon áll bosszút saját alkalmatlansága miatt
https://szamokadatok.hu/Post/3560/Karacsony_Gergely_uzenete
👉Karácsony Gergely első éve
Tevékenysége számokkal és tényekkel
https://szamokadatok.hu/Post/2080/Karacsony_Gergely_elso_eve
👉Klímapolitikai bukás: egekben az energiaárak és tovább nő a fosszilis energiahordozók felhasználása Németországban
Ez a "zöld" politika, ami valójában kamuzöld
https://szamokadatok.hu/Post/1444/Klimapolitikai_bukas_egekben_az_energiaarak_es_tovabb_no_a_fosszilis_energiahordozok_felhasznalasa_Nemetorszagban
👉Budapest az egyetlen európai város, ahol már rosszabb a levegő, mint a járvány előtt
https://szamokadatok.hu/Post/1425/Budapest_az_egyetlen_europai_varos_ahol_mar_rosszabb_a_levego_mint_a_jarvany_elott
👉Teljesen ellehetetleníti az EU az autózást, a közúti áruszállítást és a mezőgazdaságot
Miközben az igazán szennyező luxus- és teherszállító hajózást, repülést, szénerőműveket, öreg, dízel mozdonyokat nem szankcionálják
https://szamokadatok.hu/Post/3176/Teljesen_ellehetetleniti_az_EU_az_autozast_a_kozuti_aruszallitast_es_a_mezogazdasagot
👉"Budapest mindenkié"
Dugók, gaz, bűz, szemét, megélhetési politikusok és tájidegen propaganda jellemzik a mai fővárost
https://szamokadatok.hu/Post/3684/Budapest_mindenkie
👉Nálunk ilyen a méhlegelő! Ami Budapesten van, az GAZ!
Üzenet Szabó Tímeának, Karácsony Gergelynek, és a többi baloldali megélhetési politikusnak
https://szamokadatok.hu/Post/3657/Nalunk_ilyen_a_mehlegelo_Ami_Budapesten_van_az_GAZ
👉Karácsony Gergely választási hazugságai
Így verték át a budapestieket
https://szamokadatok.hu/Post/3578/Karacsony_Gergely_valasztasi_hazugsagai
👉A bukott tanuló
Ha már neki nem sikerült letennie a jogsit, akkor más se járjon autóval. Karácsony Gergely lassan a fél városból kitiltja az autókat
https://szamokadatok.hu/Post/3359/A_bukott_tanulo
👉Káosz Erzsébetvárosban, A közlekedés összeomlott, ez a populista, inkompetens politika eredménye
https://szamokadatok.hu/Post/1668/Kaosz_Erzsebetvarosban_A_kozlekedes_osszeomlott_ez_a_populista_inkompetens_politika_eredmenye

ADD TOVÁBB!

Címkék: Baloldali rombolás  Bűnözés  Gyurcsány  Kettős mérce 

A baloldal nagyon nem szereti, ha a nép kinyilvánítja az akaratát!

Támadják a népszavazást, a Nemzeti Konzultációt, főpolgármesterük pedig már sajtótájékoztatót sem tart (Tarlós idejében volt Budapestinfó, most nincs!)

A baloldal nagyon nem szereti, ha a nép kinyilvánítja az akaratát!

👉A dolog nagyon egyszerű: aki távolmaradásra buzdít, az voltaképpen a gyermekek megrontására, nemi identitásának összezavarására mond igent.

2004: Népszavazás a kettős állampolgárságról
A baloldal a határon túli magyarok ellen kampányolt.
2004. december 5 - a szégyen napja lett!
https://bit.ly/3Bp3MKj
2016: Népszavazás a kötelező betelepítésről
A baloldal bojkottálta a népszavazást, ezzel a betelepítés és Brüsszel önpusztító terve mellé állt!
https://bit.ly/3wVZw1a
2021: Népszavazás a gyermekek védelméről
A baloldal bojkottálni fogja a népszavazást, ezzel a pedofilok mellé állnak, a gyermekeket meg kiszolgáltatják nekik
https://bit.ly/3rpAfLL
Főpolgármesterük pedig már sajtótájékoztatót sem tart (Tarlós idejében volt Budapestinfó, most nincs!)
https://bit.ly/2W0d7YB

Most csak a Facebookon tudják letiltani a másképp gondolkodókat!
Videó: https://www.facebook.com/109117190565423/videos/4282321975192313
Ha hatalomra kerülnek, a szemünket is kilövetik!
Videó: https://www.facebook.com/109117190565423/videos/572101746808791

Gyurcsány "anyázással" reagált a bejelentésre.
Kocsis Máté írta: "Gyurcsány ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, a közbeszéd rohasztásában. A gyermekvédelmi népszavazásra egy burkolt, de jól érthető “anyázással” válaszolt a miniszterelnöknek. Letudhatnánk annyival a dolgot, hogy egy nemzetét gyűlölő gazembertől ez is dicséretnek számít, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy vajon mitől lett ennyire ideges a bukott miniszterelnök.

A népszavazástól? Nem lenne csoda, amikor a nép kinyilváníthatja az akaratát, az neki nem sok jót szokott jelenteni.
Magától a gyermekvédelmi törvénytől? Nem újdonság, már kormányfőként is megfosztotta a családokat és gyermeket vállalókat szinte minden támogatástól, és ízlésének való az is, ha gyerekeket traktálhat félrement ideológiákkal.

Vagy attól ideges, hogy az erőszakos LMBTQ-propagandát még brüsszeli nyomásra sem engedjük be a gyerekek közé? Már pedig nem fogjuk. A baloldaliakkal ellentétben mi megbízunk a szülőkben, neveljék úgy a saját gyermekeiket, ahogy akarják. Nekik vannak előjogaik, nem pedig az alternatív szexuális propagandát terjesztő álcivil szervezeteknek.

Szóval Gyurcsány Ferenc! Két anyázás között barátkozzon meg szépen a gondolattal, hogy a magyar gyermekvédelmi törvényről nem Brüsszelben fog dönteni a hatalommániás elit, hanem a magyarok fognak, itthon, népszavazáson. A haza, a nemzet és a gyermekvédelem szavakat pedig nyugodtan felejtse el, azokat nem magának találták ki, ezt régóta tudjuk. El a kezekkel a gyerekeinktől!"

Forrás: https://www.facebook.com/kocsismate/posts/10158800863013241

Címkék: Baloldali rombolás  Kettős mérce 

Népszavazás lesz - nagy bajban van a baloldal!

Mit mondjanak ezekre a kérdésekre?

Népszavazás lesz - nagy bajban van a baloldal!

Két lehetőségük van:
👉Vagy a gyermekek mellé állnak, támogatják a népszavazást, és elutasítják a gyerekek molesztálását (ok, ezt kizárhatjuk, nem fogják!)
👉Vagy megpróbálnak kibújni a válaszadás alól: ezt láthatjuk most.

Gyurcsány már "szórakozásnak" nevezte a népszavazást:
https://www.facebook.com/gyurcsanyf/posts/362701548546024
Jakab "propagandának" nevezte a népszavazást:
https://www.facebook.com/jakab.peter.miskolc/posts/4516786235050322
A Momentum "gyűlöletkeltő kamunépszavazásnak" nevezte a gyermekvédelmi népszavazást.
https://www.facebook.com/momentum.mozgalom/posts/2037296073078864
Karácsony meg csak terel, "fudanozik" egyet a válasz helyett!
https://www.facebook.com/karacsonygergely/posts/4509750942391050

️ VÁLASZOLJATOK!
IGEN vagy NEM?

Most majd tisztán elválik a ..ar a víztől!
ADD TOVÁBB!

Részletek: https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/367063741437432

#5xNEM

Címkék: Baloldali rombolás  Család  Európai Unió  Kettős mérce  Nemzet 

NEM a zsarolásra!

Senki sem fogja zsarolni Magyarországot, senki sem fog beavatkozni a magyar választási rendszerbe!

NEM a zsarolásra!

Itt van a tervük: A fejlesztési forrásokat a választásra akarják költeni, és ehhez Brüsszel asszisztálni fog nekik. LÉPJÜNK KI EBBŐL A FERTŐBŐL! https://bit.ly/3xYjIRq

Varga Judit írta:

️A Bizottság ismét jelesre vizsgázott kettős mércéből

Elutasítjuk a elfogult, politikailag motivált, szakmailag színvonaltalan vádaskodásokat, melyek fenntartás nélkül idézik az egy tőről fakadó NGO-k véleményét!

Elég volt a hamis mantrákból!

️A Bizottság ismételten bizonyította, hogy egy politikailag elfogult intézmény nem lehet alkalmas komplex jogrendszerek jogállamisági szempontú összehasonlítására.

Mi továbbra is megvédjük a haza becsületét, kitartunk a gyermekvédelmi törvény mellett és nem engedjük be az LMBTQ-lobbit a köznevelési intézményeinkbe!

Teljes interjú a mai Magyar Nemzetben: https://magyarnemzet.hu/belfold/varga-judit-az-europai-bizottsag-ismet-kivaloan-vizsgazott-kettos-mercebol-10106018

Kapcsolódó:
Kocsis Máté határozott válasza
A magyar gyermekvédelmi törvény összhangban van minden uniós joggal és a magyar Alaptörvénnyel, azon változtatni NEM FOGNAK!
https://szamokadatok.hu/Post/3726/Kocsis_Mate_hatarozott_valasza
Alkotmányellenesnek minősítette az uniós bíróság döntését a lengyel alkotmánybíróság!
Nagy pofon az EU-nak!
https://szamokadatok.hu/Post/3722/Alkotmanyellenesnek_minositette_az_unios_birosag_donteset_a_lengyel_alkotmanybirosag
Brüsszel zsarolja Magyarországot!
A gyermekvédelmi törvény miatt késlelteti az Európai Bizottság a koronavírus-járvány utáni helyreállítási alapról szóló megállapodás aláírását a magyar kormánnyal
https://szamokadatok.hu/Post/3721/Brusszel_zsarolja_Magyarorszagot
12 pontban arról, hogy miért a Fidesz-KDNP pártszövetséget támogatjuk!
Mi azt szeretnénk, hogy Magyarország maradjon magyar ország! Add tovább, ha te is!
https://szamokadatok.hu/Post/3705/12_pontban_arrol_hogy_miert_a_Fidesz-KDNP_partszovetseget_tamogatjuk
SOHA nem térdelünk le!
Ha valakik azt hiszik, hogy szankciókkal megadásra kényszeríthetnek bennünket, akkor ők nem ismerik a magyarokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3692/SOHA_nem_terdelunk_le
Hidvéghi Balázs világos üzenete (videóval)
Magyarország nem fogad el beavatkozást olyan kérdésekben, amelyekben sosem ruházott hatásköröket az Európai Unióra
https://szamokadatok.hu/Post/3691/Hidveghi_Balazs_vilagos_uzenete_videoval
Orbán Viktor: "Nem hagyhatjuk, hogy mások mondják meg, hogyan éljünk!" - Így van! Meg fogjuk védeni az országunkat, a gyerekeinket, a nyugodt életünket!
https://szamokadatok.hu/Post/3675/Tisztavatas_2021
A liberálisoknak egy új üzenete érkezett
Szijjártó Péter a tőle jól megszokott rövid és tömör üzenetet fogalmazott meg, egyben megköszönte a kiállást azoknak, akik Magyarországot támogatják ebben a harcban
https://szamokadatok.hu/Post/3646/A_liberalisoknak_egy_uj_uzenete_erkezett
A pedofilellenes törvény a gyerekeket védi, a pedofilokat pedig bünteti
Akik támadják ezt a törvényt, azok a pedofilokat védenék, a gyerekeket meg nem!
https://szamokadatok.hu/Post/3603/A_pedofilellenes_torveny_a_gyerekeket_vedi_a_pedofilokat_pedig_bunteti
Kövér László: "Még megérem, amikor az EU jelenlegi formájában megszűnik létezni"
Nagyon sokan várjuk ezt a pillanatot, Házelnök úr!
https://szamokadatok.hu/Post/3719/Kover_Laszlo_Meg_megerem_amikor_az_EU_jelenlegi_formajaban_megszunik_letezni
Kövér László az Európai Unióról:
"Ha most lenne népszavazás, én egészen biztosan nemmel szavaznék”
https://szamokadatok.hu/Post/3707/Kover_Laszlo_az_Europai_Uniorol
Az EU-támogatás nem ajándék, hanem pénznyomtatási engedély
https://mandiner.hu/cikk/20150915_szabo_gergely_az_eu_tamogatas_nem_ajandek_hanem_penznyomtatasi_engedely
Az EU-s források járnak a tagállamoknak. - videó
Tehát ezek nem adományok, hanem ezért cserébe mi az uniós csatlakozáskor megnyitottuk a piacainkat, elszenvedtük az ezzel összefüggő károkat, megnyitottuk a munkaerőpiacainkat - mondta Orbán Balázs a Cseh Katalinnal folytatott vitában.
https://www.facebook.com/FideszHU/videos/633027274073571
Az uniós pénz nem ajándék, a piacunkat adtuk érte
Nem Orbán az, aki el akarja venni, hanem a baloldal! Orbán az, akik megakadályozza őket ebben!
https://szamokadatok.hu/Post/2322/Az_unios_penz_nem_ajandek_a_piacunkat_adtuk_erte
A beruházások forrásainak 75 százaléka hazai. A maradék 25 százalék sem ajándék, a piacunkat és a munkaerőnket adjuk érte
https://szamokadatok.hu/Post/2726/A_beruhazasok_forrasainak_75_szazaleka_hazai_A_maradek_25_szazalek_sem_ajandek_a_piacunkat_es_a_munkaeronket_adjuk_erte
Nincs ingyen az uniós támogatás
LENTNER CSABA: A NYUGATI CÉGEK EXTRAPROFITOT TERMELTEK, ÉS A PÉNZT JOBBÁRA EL IS VITTÉK
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/nincs-ingyen-az-unios-tamogatas-10055138/
Bevallotta a német EU-biztos, miért éri meg a kelet-európai országokat támogatni
https://index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/
Babis sem írja alá a pedofiltörvényt elmarasztaló nyilatkozatot
Köszönjük, Babiš úr! Akik pedig aláírták, ők a pedofilokat, az aberrált bűnözőket védik a gyerekekkel szemben!
https://szamokadatok.hu/Post/3697/Babis_sem_irja_ala_a_pedofiltorvenyt_elmarasztalo_nyilatkozatot
Orbán a baloldalnak és Brüsszelnek:
“Akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba!”
https://szamokadatok.hu/Post/3694/Orban_a_baloldalnak
Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
Utcai zavargásokra?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben
Minden jel arra mutat, hogy antidemokratikus puccsot, utcai zavargásokat, árnyékkormányzást készít elő a baloldal.
https://szamokadatok.hu/Post/1876/Ez_most_nem_Szamok_hanem_egy_velemeny_Mielott_reagal_kerjuk_olvassa_el_a_cikket
Egy neonácit véd Karácsony!
Ez a Protasevich nevű körözött bűnöző azon túl, hogy megszervezte a Belorusz puccskísérletet, egy ukrán önkéntes neonáci zászlóaljban is szolgált
https://szamokadatok.hu/Post/3520/Egy_neonacit_ved_Karacsony
Ukrajna többé nem zsarolhat, és nem is csapolhatja meg az általunk megvásárolt gázt!
https://szamokadatok.hu/Post/3680/Ukrajna_tobbe_nem_zsarolhat_es_nem_is_csapolhatja_meg_az_altalunk_megvasarolt_gazt
A heterofób brüsszeli aberráltaknak üzenjük
Magyarországon az anya nő, az apa férfi
https://szamokadatok.hu/Post/3690/A_heterofob_brusszeli_aberraltaknak_uzenjuk
10 éves az Alaptörvényünk!
Isten, áldd meg a magyart!
https://szamokadatok.hu/Post/3338/Ma_10_eves_az_Alaptorvenyunk
Felháborító, ízléstelen provokáció, a magyar államiság és a nemzeti szimbólumunk méltatlan megcsúfolása
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-tobb-tiszteletet-a-magyaroknak
Egy jótanács a jövőre nézve
Még sosem voltak ennyire aktuálisak ezek a szavak
https://szamokadatok.hu/Post/3676/Egy_jotanacs_a_jovore_nezve
Amitől a liberálisokat kirázza a hideg
Onnan tudjuk, hogy jó úton járunk, hogy folyamatosan támadnak bennünket! (+lista!)
https://szamokadatok.hu/Post/3628/Amitol_a_liberalisokat_kirazza_a_hideg
Videó: Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket!
Ahogyan az orosz pedofilellenes törvény sem sérti a kisebbségek jogait, úgy a magyar sem korlátozza azokat!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/956175885173510
A baloldal nyíltan a pedofilok oldalára állt!
Mi elutasítjuk a gyerekek bántalmazását és verbuválását!
https://szamokadatok.hu/Post/3587/A_baloldal_nyiltan_a_pedofilok_oldalara_allt
A baloldal a pedofilokat félti és a pedofilokat mentegeti
Ki gondolta volna? Azok, akik a 2010 előtti baloldali kormány által felfuttatott Kaletát a Fideszre kenik, most a pedofilellenes törvény kapcsán aggódnak a szabadságjogokért... Hát nem szánalmas?
https://szamokadatok.hu/Post/3497/A_baloldal_a_pedofilokat_felti_es_a_pedofilokat_mentegeti
Rutte a pedofilokat védi
A holland miniszterelnök szerint Magyarországnak nincs keresnivalója az Európai Unióban
https://szamokadatok.hu/Post/3636/Rutte_a_pedofilokat_vedi
Videó: Putyin a hollandoknak: "Ha nálunk megjelenne egy pedofíliát népszerűsítő szervezet, Oroszország egyes régióiban az emberek fegyvert fognának. De Hollandiában van ilyen szervezet!"
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/504271424181827
Példátlan incidens a hágai magyar nagykövetség ellen!
https://szamokadatok.hu/Post/3648/Figyelem_Szavazas
Szexuális bűnöző támadja a magyar gyermekvédelmi törvényt
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210707-szexualis-bunozo-tamadja-a-magyar-gyermekvedelmi-torvenyt
Megint diktatúráznak és a házasság intézményét támadják Brüsszelben a belföldi és a külföldi magyarellenes erők
https://szamokadatok.hu/Post/2304/Megint_diktaturaznak_es_a_hazassag_intezmenyet_tamadjak_Brusszelben_a_belfoldi_es_a_kulfoldi_magyarellenes_erok
Az anya nő, az apa férfi
“Olyan időket élünk, hogy ezt nem árt az Alaptörvényben rögzíteni” /Varga Judit/
https://szamokadatok.hu/Post/2285/Az_anya_no_az_apa_ferfi
A család az bizony család! Apa, anya, gyerekek az összetevői
https://szamokadatok.hu/Post/2405/Istenes_Bencenek_es_kovetoinek_uzenjuk
A brüsszeli rezsim hazai képviselőinek fenyegetéseire reagált Dömötör Csaba
"Nem hagyjuk!!!"
https://szamokadatok.hu/Post/3163/A_brusszeli_rezsim_hazai_kepviseloinek_fenyegeteseire_reagalt_Domotor_Csaba

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió  Kettős mérce  Külföld  Nemzet 

Ismét lebukott a hazug, tolvaj baloldal!

A Fideszt vádolják 11 éve azzal, amit ők maguk követnek el!

Ismét lebukott a hazug, tolvaj baloldal!

Cseh Katalin lebukott, milliárdokat tett zsebre, közben pedig “Mészárosozik” és “Orbánozik”
Kiderült azonban az igazság! A Momentum hazaáruló politikusa korábban azt írta Facebook oldalán, hogy “Nem maradhat következmények nélkül, hogy a Fidesz saját politikusainak játssza át az EU-s forrásokat”
Akkor hogy is van ez? Most mi lesz a következmény? Talán lemond minden tisztségéről, és elhúz a közéletből? Talán visszaadja a lóvét? Dehogy is! A baloldalon az ilyesminek nincs következménye.

👉A helyén maradt a kamuvideós Korózs
👉A helyén maradt a jogerősen elítélt Czeglédy
👉Köszöni szépen, jól van a cigicsempész Legény Zsolt
👉Szabadlábon van a hivatalában áramlopást rejtegető Niedermüller
👉Vidáman folytatja “munkáját” a magyarokat lepatkányozó Bangóné
👉Továbbra is Momentum-tag a lámpavasazó Szarvas Koppány
👉Hadházy sem mondott le, amikor kiderült, hogy képviselőként üzleti tevékenységet folytatott
👉A Dobrev/Gyurcsány páros sem tűnt el, miután lebuktak uzsorázással (uniós pénzt adtak “kölcsön” Czeglédynek)
👉De már Gréczy is megint a környéken ólálkodik.

👉Részletek: https://www.origo.hu/itthon/20210720-anonymusbotrany-momentumos-ep-kepviselo-allhat-a-celkeresztben.html

👉A baloldal kommunista szokásuk szerint mindig a Fideszt vádolja azzal, amit ők maguk követnek el!
https://szamokadatok.hu/Post/3740/_A_baloldal_a_Fideszt_vadolja_a_sajat_maga_altal_elkovetett_bunokkel

ADD TOVÁBB!

Címkék: Kettős mérce  Momentum 

Ilyen a baloldali "DEMOKRÁCIA" - még azt is letiltják, akik csak kérdeznek

A baloldal már ellenzékben is befogja az emberek száját. Ha hatalomra kerülnek, még a szemünket is kilövetik!

Ebben a videóban pedig Dobrev elmondja, hogy szerinte a kétkezi munkások betegek és feleslegesek a társadalom számára.
Lássa mindenki, hogy mibe néz bennünket a baloldal! Dobrev csak egy közülük, de mind ilyen!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/878025836274864
Ez a baloldal demokráciája: https://szamokadatok.hu/Post/2638/Gyurcsany_demokraciaja

Csinálj egy tesztet (ha még nem vagy letiltva)! Lássuk mennyire "demokratikus" ez a DK!

1. Menj az oldalára: facebook.com/dobrevklara
2. Írj egy kommentet
3. Figyeld meg, hogy hány percen belül fog letiltani.
4. Kommentben írd meg nekünk, hogy már korábban letiltott, vagy most tiltott le
5. Oszd meg ezt a posztot, hogy minél többen részt vehessenek a nagy “Dobrev” demokrácia-tesztben
6. (ráadás) Használd a megfelelő hangulatjeleket is :)

👉ADD TOVÁBB!

Címkék: Gyurcsány  Kettős mérce  Videók