Címke: Jobbik

Volt itt még egy kétharmad!

Méltatlan módon átsiklottunk fölötte, de most pótoljuk ezt a hiányosságot

Volt itt még egy kétharmad!

A Jobbik frakciója a 2018-as 26 fős létszámról kétharmaddal, 9 fősre csökkent. Jakab szerint továbbra is jó azirány. Ahogy Dömötör Csaba fogalmazott a borsodi időközi választás után, ,,A jobbik számára ez az irány a lefelé! A borsodi lavina el fogja temetni a Jobbikot, és tudják, hogy kinek az arcát látják majd, amikor ezen túl leszünk? Gyurcsány Ferencét! Sok köszönet nem lesz benne, de önálló lét sem"

Ebben a videóban van 1:38-tól.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/2723409041263347

Hajrá Petya! Jó az irány!
Lebontottad a kétharmadot, de ez a Jobbik frakciójának a kétharmada volt. Az a 9 képviselő sem egyéniben nyert, hanem listáról kerül be, beleértve téged is. Köszönd meg Orbánnak, hogy ilyen a választási rendszer!

PS: A Tescoban akciós a parizer, vegyél pár kilót, ínséges idők jönnek!

Címkék: Jobbik 

A Mi Hazánk egy nagy átverés!

A Jobbik egyik fele nyíltan a baloldalt támogatja, a másik fele új név és új logó alatt megosztja a Fideszt

A Mi Hazánk egy nagy átverés!

Egyesek azt mondják, hogy jó dolog a Mi Hazánk, mert "ők normális ellenzék" vagy "kell az ilyen ellenzék, jó, hogy vannak". A helyzet szerintünk teljesen más, és sokan teljesen félreértik a választás tétjét. Itt most nem pártok között fogunk választani, hanem élet vagy halál között. Ha teret engedünk ezeknek a gondolatoknak, ha nem képezünk egyetlen hatalmas egységet, akkor ki fogunk kapni, mert a baloldal "trükkök százait" veti be ellenünk 12 éve, és trükkök ezrei jönnek még a következő napokban.

Nézzük pontokba szedve mi a helyzet.

1. A moslékkoalíció önmagában életképtelen. Láttuk a Borsodi időközi választás eredményét egy olyan körzetben, ami nem nevezhető Fideszesnek, az összeborult ellenzék kikapott, mert az emberek rájöttek arra, hogy ha ezek győznek, akkor nem a fejlődésé lesz a főszerep, hanem a pozíciók elosztásáé, a pénz kitalicskázásé, a hatalmi harcoké. Tudjuk mi ment Gödön, mi ment Vácon, Budapesten, a többi ellenzéki városban, milyen ellentétek vannak a baloldali pártok között, mennyire nem fontos nekik az emberek képviselete, és mennyire gusztustalan és gátlástalan módon lopják a közpénzt, helyezik pozícióba haverjaikat, azok cégeit, hogyan látják a világot és hogyan szeretnék Magyarországon is bevezetni azokat a beteges neoliberális eszméket, amelyek gyorsabban terjednek a világon, mint a vírus. Borsodban megbuktak, és teljesen nyilvánvaló, hogy a soron következő választáson is megbuknának, hiszen a Fidesz támogatottsága talán még sosem volt olyan magas, mint most. Valamit tehát tenniük kellett a választók átverése érdekében.

2. Már jó pár évvel ezelőtt kettéválasztották a Jobbikot. Szándékosan használjuk ezt a szót, ugyanis a Jobbik nem kettészakadt, hanem ez egy tudatos lépés volt. Az egész Jobbik jelenség nem más, mint az "oszd meg és uralkodj" elv egyik szüleménye, a Jobbikot tervszerűen hozták létre a Fidesz megosztására, és ez részben sikeres is volt, hiszen a Jobbik fénykorában a 20 százalékot is elérte. Ami miatt akkor nem tudtak nyerni az az volt, hogy külön indult a Jobbik, külön a többi ellenzéki párt. A második kétharmados vereséget követte a harmadik, és a baloldal ismét cselekvési kényszerbe került. Rájöttek, hogy a Jobbikosok között sokan nem szívesen közelednének Gyurcsányhoz, másik részük viszont igen. Ha marad minden a régiben, akkor előre tudható módon a baloldal sem együtt, sem külön nem győzhet, hiszen ha a Jobbik külön indul, akkor megismétlődik a 2018-as választás eredménye, ha együtt indulnak, akkor elveszítik a Gyurcsányellenes jobbikosokat, és azok szépen átmennek a Fideszhez, mivel nem volt másik alternatíva számukra.

3. 2018. június 23: megalakul a volt jobbikosok által létrehozott Mi Hazánk Mozgalom annak érdekében, hogy a DK és a többi balliberális párt irányába tolódó Jobbikból távozó politikusok, képviselők és szimpatizánsok menedékéül szolgáljon. De nem ám csak menedékéül! A Mi Hazánkkal pontosan ugyanaz a tervük, mint a Jobbikkal: megosztani a Fideszt, összegyűjteni a Fideszből ilyen vagy olyan oknál fogva kiábrándult, a balliberális propaganda hatása alá került, személyes sértettség miatt távolodó embereket és a vasárnapi választáson látszólag külön indulva a baloldaltól gyengíteni a Fideszt. Ne feledjük - a Mi Hazánk pártot (vagy mozgalmat) olyan emberek támogatják, akik NEM akarnak együttműködni Gyurcsánnyal de Orbánt sem kedvelik valamiért (nem értjük, hogy miért, mit ártott nekik...).

A párt vezetése viszont hajlandó lesz együttműködni Ferenccel, efelől ne legyen senkinek semmi kétsége! Ahogy a Jobbikról se gondolta senki 2010-ben, hogy valaha is Gy.F. mellé állnak, úgy most a Mi Hazánkról is sokan ugyanezt gondolják, de ne ringassuk magunkat ebben a tévhitben. Kutyából nem lesz szalonna.

4. A Mi Hazánk mozgalomnak van egy visszataszító ereje a normális Fideszesek számára, azért csak e párt vezetőinek a múltjához kapcsolódik a Magyar Gárda, a Jobbik, az a megosztó romaellenes politika, amit most nyíltan nem vállalnak már fel, de korábban ugyanezek az emberek fekete egyenruhában meneteltek a romák lakta településeken, ez részben meg is magyarázza, hogy miért ilyen alacsony ennek a pártnak a támogatottsága. Alacsony, de nem jelentéktelen, hiszen ettől még lehetnek a mérleg nyelve: pl. Libsi összeborulás 47%, Fidesz 46%, MH 4%, többi versenyző összesen 3%. Egy ilyen felállás mellett a Mi Hazánk a baloldal mellé fog állni és ők fognak közösen kormányt alakítani.

Soha nem volt még ekkora tétje egy országgyűlési választásnak, és soha nem volt még ekkora az ellenszél. A baloldal élvezi a nyugati "liberális erők" támogatását, korlátlan mennyiségű pénz áll a rendelkezésükre, az ő oldalukon állnak a közösségi oldalak, a pálya egyértelműen a mi irányukba lejt.

Össze kell fognunk még az eddigieknél is jobban, mert a mi erősségünk, a fegyverünk az, hogy mi többen vagyunk. De többség csak akkor leszünk, ha egységesen felsorakozunk a Fidesz mögé, és mindannyian elmegyünk vasárnap.

Akarjuk-e mindazokat a beteges eszméket, amit a Momentum képvisel, amit a DK-t vezető Gy.F. tett Magyarországgal 2010 előtt, amivel fenyegetőzik Jakab, akarjuk-e, hogy Magyarország feladja nemzeti érdekeit, és alárendelje magát a nyugati "liberális" világ akaratának. Készen állunk-e arra, hogy feladjuk családtámogatási rendszerünket, leálljanak a fejlesztések, a munkahely-teremtést a növekvő munkanélküliség váltsa fel, az állami vagyon gyarapodása helyett egy újabb rablóprivatizációs hullám csapjon össze a fejünk felett, az adókedvezmények rendszerét a megszorítások váltsák fel, a rezsicsökkentést a rezsi áremelés kövesse, stb.

Szerintünk azok, akik a Mi Hazánkra szavaznak, azok Gy.F. szekerét tolják. Az nyilvánvaló, hogy a Fidesz-KDNP az egyetlen olyan erő, amely a nemzeti oldalon választást nyerni és kormányozni képes. Álljunk hát oda mindannyian, és seperjük le a balliberálisokat!

PS: Kérjük, hogy azok, akik szerint a Mi Hazánk párt hasznos, ne haragudjanak ránk! Lássák be, hogy a rájuk adott minden egyes szavazat veszélyezteti a nemzeti kormányzást. Az új Jobbik, azaz a Mi Hazánk egy erősen orbánfóbiás párt, ők szimpátiát gyűjtöttek azzal, hogy olyan ügyek mellé álltak, melyek nélkülük is átmentek volna a Parlamentben, ezzel próbálták magukat egyre több Fideszes szívébe belopni. (https://bit.ly/3nXfxkc)

Ha nem akarjuk, hogy Gy.F. nevessen a végén, fogjunk össze. Hajrá Fidesz!

És még valami: ezt érdemes elolvasni, Élet-halál választás közeleg
https://magyarnemzet.hu/velemeny/elet-halal-valasztas-kozeleg-8788259/
Divide et impera, avagy oszd meg és uralkodj: https://szamokadatok.hu/Post/1075/Oszd_meg_es_uralkodj_-_semmi_sem_valtozott_a_Romai_birodalom_ota
Mire készülnek a balliberálisok 2022-ben?
https://szamokadatok.hu/Post/2083/Mire_keszulnek_a_balliberalisok_2022-ben

Címkék: Jobbik  Vélemény 

Bravó Petya!

Feri büszke lehet rád! Egy 20%-os pártot számoltál fel!

Bravó Petya!

Friss hír: Kilépett a Jobbikból a párt debreceni alelnöke
https://www.dehir.hu/debrecen/kilepett-a-jobbikbol-a-part-debreceni-alelnoke/2022/01/18/

Jobbik? LMP? MSZP? Párbeszéd? Momentum? Vajon melyik érné el ezek közül a parlamenti küszöböt, ha önállóan indulnának? Az egész összeborulás csak arra jó, hogy a közismert és jelenleg is a Parlamentben lévő megélhetési politikusaik megint beülhessenek a Parlamentbe 4 évre, mert vagy a tutibiztos körzetekben indulnak, vagy listáról kerülnek majd be.

Ezen pártok egyéb tagjai jobban tennék, ha elgondolkoznának azon, hogy betöltik-e továbbra is a biodíszlet szerepét vagy sem.

Magyarországon továbbra is két politikai erő van: Az egyik Orbán Viktor és a mögötte álló Fidesz-KDNP pártszövetség, a másik pedig a lopott villában lakó oligarcha és a pártja. A többiek csak a Szemlőhegyi szappanopera statisztái.

ADD TOVÁBB.

Címkék: Baloldali rombolás  Jobbik 

Petya! Ez neked szól!

Miután megbukott azon a választáson, ahol a Fidesz el sem indult, Jakab élelmiszerekkel házal

Petya! Ez neked szól!

Jakab folyamatosan hergel az élelmiszerek árával, a drágulás persze szerinte Orbán műve, ő írja az árcédulákat, ő adja drágábban az alapanyagokat, stb. Mi azonban megnéztük, hogy a 2010-hez képest duplájára nőtt nettó (!) minimálbérből mennyit is tudunk venni ezekből a termékekből, hiszen az árakat ugye mindig valamihez képest nézzük. Segítségül a KSH adatait, a Tesco bevásárlás oldalt, és pár egyéb adatforrást vettünk igénybe, ezeket a cikk végén linkeljük is természetesen. Íme az eredmények!

Nettó minimálbér 2010: 57 816 Ft
Nettó minimálbér 2021: 111 321 Ft

👉Burgonya
2010: 140 Ft > 413 kg
2021: 223 Ft > 499 kg
+86 kg
👉Étolaj
2010: 405 Ft > 142 liter
2021: 599 Ft > 186 liter
+44 liter
👉Szárazkolbász
2010: 3 360 Ft > 17 kg
2021: 4 140 Ft > 27 kg
+10 kg
👉Görögdinnye
2010: 120 Ft > 481 kg
2021: 199 Ft > 559 kg
+78 kg
👉Csirkecomb
2010: 744 Ft > 77 kg
2021: 737 Ft > 151 kg
+74 kg
👉Vöröshagyma
2010: 205 Ft > 282 kg
2021: 299 Ft > 372 kg
+90 kg
👉Tej:
2010: 201 Ft > 287 liter
2021: 229 Ft > 486 liter
+199 liter
👉Liszt:
2010: 122 Ft > 474 kg
2021: 183 Ft > 608 kg
+134 kg

Ráadás: üzemanyagból is többet tudunk venni!
https://szamokadatok.hu/Post/4290/Folyamatosan_no_a_berek_vasarloerteke

Összegezve: Nem a krumpli meg az olaj drága nekünk, hanem a rommá tört 10 milliós szolgálati autó, és a havi 6 millió forintos kiadás, amennyibe kerül egy ilyen hazug politikus fenntartása az országnak

Forrás:
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qsf005i.html
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qsf003b.html
https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/
https://hir.ma/gazdasag/a-gorogdinnye-atlagara-magyarorszagon-2000-2010/14938
https://24.hu/fn/gazdasag/2021/08/01/szenzacios-gorogdinnye-olcsobb-nemigen-lesz-arak-minoseg/

Címkék: Jobbik  Megélhetés 

Így nullázta le magát Jakab Péter, az egykor 20 százalékos Jobbik elnöke

“Önök két dolgot nem tudnak: nyerni és veszíteni"

Így nullázta le magát Jakab Péter, az egykor 20 százalékos Jobbik elnöke

Jakab a borsodi időközi előtt: “Lebontjuk a kétharmadot!”
https://alfahir.hu/2020/09/21/jakab_peter_parlament_borsod_6_biro_laszlo_idokozi_orszaggyulesi_valasztas_ellenzek
Jakab a borsodi időközi után: Jakab Péter nem mert bemenni a parlament mai ülésére
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20201012-jakab-peter-nem-mert-bemenni-a-parlament-mai-ulesere
Jakab, Miután kiheverte a bukást: krumplit vitt a Parlamentbe
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/2707723759476952
Orbán Viktor válasza: A Jobbik két dolgot nem tud; nyerni meg veszíteni
https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/2961250350642398/
Jakab, amikor elhitte, hogy Gyurcsány árnyékában miniszterelnök lehet: https://www.origo.hu/itthon/20191120-a-hatalomra-vagyo-jobbikos-beult-a-miniszterelnok-szekebe.html
Jakab, amikor rájött, hogy az egyharmadot sem tudja lebontani. Saját térfélen verték el a saját csapattársai, de persze a "rezsim" és "a Zorbán" a hibás ebben...
https://www.facebook.com/jakab.peter.miskolc/posts/4736842453044698

Szánalmas vagy, Jakab Péter! Lenulláztad önmagad és a pártodat is.
Jegyezd meg jól: a miniszterelnököt Orbán Viktornak fogják hívni 2022 után is, ha a fejetek tetejére álltok, akkor is. Ha esetleg utcai zavargásokat terveztek, azt javasoljuk, hogy ne tegyétek, mert ahogyan a szavazófülkékben is mi vagyunk a többség, úgy az utcán is mi leszünk a többség. Az antidemokratikus eszközök első sorban azokra nézve veszélyesek, akik használják azokat. Magyarország jogállam, és az is marad.

ADD TOVÁBB!

Címkék: Jobbik 

Jakab hazudott, Jakab lebukott

A baloldalon mindenkinek megvan a maga kamuvideója, és a maga “kamumentőse”

Jakab hazudott, Jakab lebukott

Jakab “nyomorgó” statisztája vezető pozíciót töltött be, Horvátországban nyaralt, és mellé a jobbik önkormányzati képviselőjelöltje volt. Erről részletesen itt lehet olvasni: https://pestisracok.hu/jakab-nyomorgo-kisgyermekes-anyukaja-megint-lebukott-most-nyaraltak-tiz-napot-a-horvat-tengerparton/
Jakab megrendezett kamuvideója:
https://www.facebook.com/jakab.peter.miskolc/videos/544551266663669
Rétvári Bence zseniális felszólalása: nyakig benne van a baloldal az álhírgyártásban!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/117553516710592

👉Magunktól annyit, hogy aki ma "nyomorog", arról nem Orbán tehet, hanem ő maga! 1 000 000 új munkahely jött létre 2010 óta, a bérek legalább duplázódtak, de egyes ágazatokban háromszorosára nőttek, van munka, vannak lehetőségek. Az, hogy kinek mennyi a fizetése, kizárólag az egyéni tudástól, tapasztalattól, készségektől és dolgozni akarástól függ! Nem panaszkodni kell, mert aki itthon nem boldogul, az külföldön még ennyire sem fog, főleg ha nem beszéli az adott nyelvet vagy legalább az angolt!
Dolgozni kell, elvtársak! Dolgozni! És akkor lesz minden!

ADD TOVÁBB!

Kapcsolódó:
👉Prolihergelő retorika
Ez történik, ha egy miniszter munkaköri kötelességének eleget téve, külföldi tárgyaláson vesz részt
https://szamokadatok.hu/Post/3904/Prolihergelo_retorika
👉Ismét lebukott a kamufotós, kamuvideós Ujhelyi!
Ezúttal nem román, nem ukrán, hanem thaiföldi lepukkant kórház fotójával ábrázolta a magyar egészségügyet!
https://szamokadatok.hu/Post/3864/Ismet_lebukott_a_kamufotos_kamuvideos_Ujhelyi
👉Nincs két baloldal
Mindenre emlékszünk, minden disznóságot meg fogunk osztani, és közösen le fogjuk győzni a hazaáruló baloldalt!
https://szamokadatok.hu/Post/3806/Nincs_ket_baloldal
👉Mi történik Budapesten?
Ez mindent megmagyaráz! Dömötör Csaba beszéde 2 nappal az önkormányzati választás előtt!
https://szamokadatok.hu/Post/3800/Mi_tortenik_Budapesten
👉Karácsony Gergely választási hazugságai
Így verték át a budapestieket
https://szamokadatok.hu/Post/3578/Karacsony_Gergely_valasztasi_hazugsagai
👉Lebukott a képmutató Karácsony!
Luxusvillába van bejegyezve a demagóg szlogenekkel operáló mozgalma!
https://szamokadatok.hu/Post/3754/Lebukott_a_kepmutato_Karacsony
👉Cseh Katalin milliárdokat tett zsebre
https://szamokadatok.hu/Post/3743/Ismet_lebukott_a_hazug_tolvaj_baloldal
👉Ismét lebuktak!
Ezúttal nem román, hanem lepukkant orosz kórház képével ábrázolta a moslékkoalíció a magyar intézményt!
https://szamokadatok.hu/Post/3346/Ismet_lebuktak
👉Nem csökkent az ápolók bére!
Lassan mondjuk, hogy Dobrev is megértse
https://szamokadatok.hu/Post/3250/Nem_csokkent_az_apolok_bere
👉Jakab korábbi kamuvideója
https://szamokadatok.hu/Post/2866/Itt_az_ujabb_baloldali_kamuvideo_most_Jakab_Peter_hamisitott
👉Szabó Tímea ismét hazudott és ismét lebukott
A baloldal továbbra is a vírusnak drukkol
https://szamokadatok.hu/Post/2665/Szabo_Timea_ismet_hazudott_es_ismet_lebukott
👉Korózs Lajos legújabb kamuvideójára reagálunk számokkal
Korózs most épp a nyugdíjakkal kapcsolatosan készített egy hergelő, hazug videót
https://szamokadatok.hu/Post/2608/Korozs_Lajos_legujabb_kamuvideojara_reagalunk_szamokkal
👉Hadházy a videéki településeket járatja le és hazudik
https://szamokadatok.hu/Post/3214/Hadhazy_tulment_minden_hataron_Osszefogtak_a_videki_polgarmesterek_videoval
👉Ismét rémhíreket terjesztett Hadházy Ákos, aki sűrűbben váltogatja a pártokat, mint a zokniját
https://szamokadatok.hu/Post/2612/Ismet_remhireket_terjesztett_Hadhazy_Akos_aki_surubben_valtogatja_a_partokat_mint_a_zoknijat
(A lista végtelen)

Címkék: Jobbik 

Nemdemokratikus előválasztási színjáték

Nemdemokratikus előválasztási színjáték

Véglegesnek tekinthető az ellenzéki előválasztás jelöltjeinek listája, folyik az aláírásgyűjtés. Szigorúan a számok oldaláról nézve, az adott jelöltek esélyeit most nem latolgatva néhány meglepő és mulatságos tényre mutatunk rá.

A 106 helyért 251 jelölt méri össze erejét. Tehát az 5-6 „komolyan” vehető párt átlagban 2,36 jelöltet állít 1 választókerületben, amely rámutat a visszalépések mértékére. Egészen konkréten 11 helyen nem is tartanak előválasztást, mert ezeken a helyeken egy jelöltet indítottak. Ez kérem az un. balliberális demokráciafelfogás netovábbja. 55 helyen, tehát több mint a választókerületek felében mindösszesen 2 jelölt mérettetik meg egymással. 32 helyen 3, 6 helyen 4, és 2 helyen 5. Minél több a jelölt annál több ÚVNP tűnik fel, ami azt jelzi, hogy a valóságban sokkal egyértelműbbek az esélyek.

A legtöbb jelöltet a DK indítja, szám szerint 60-at, majd következik a Momentum 59 fővel. A Jobbik 50 helyen indul, az MSZP 42 helyen, az LMP 16 helyen, a Párbeszéd pedig 12 helyen. Illetve vannak az indultak még. Annak vizsgálata, hogy ezek a jelöltek hol milyen eséllyel szerepelhetnek, azt a politikai elemzők jobban látják, illetve heteken belül úgyis kiderül.

A Jobbik Gyurcsányék ellen jött létre anno. Ennek fényében kifejezetten érdekes, hogy 19 helyen a DK jelöltje mögé álltak be, illetve egy híján húsz esetben a DK állt be a Jobbik jelöltje mögé.

További érdekesség, hogy a DK és a Jobbik, olyan választókerületekben ahol 2 jelölt indul, ott ezek a pártok mindösszesen 7 helyen állnak egymással szemben az 55-ből, illetve 6 helyen a 32-ből. Ezek a számok nagyban tükrözik azt, hogy milyen mértékű alkucunamival és előre lejátszott meccsekkel állunk szemben.

A legnagyobb támogatottsága más pártok részéről a DK-nak van, ugyanis 60 jelöltjüket támogatja legalább egy, de legtöbbször több másik párt. Ezt a hozzáállást ellenben a DK nem nagyon viszonozza, ugyanis mindössze 38 helyen támogatják más párt jelöltjét. A Jobbikot 50 helyen támogatják, mindeközben 46 helyen ad támogatást más pártnak. A Momentumot 59 helyen támogatja más párt, 34 helyen adja vissza ezt a támogatást. A csicskaság mértéke az MSZP esetében már látszódik, ugyanis ők 42 helyen kapnak támogatást, de 57 helyen kell, hogy visszaadják azt. Az LMP jelöltje 16 helyen kap máshonnan támogatást, míg 78 helyen ők támogatják más párt jelöltjét.

A Hazafias Népfront jelöltjeit ellenben hiányoljuk. Ja, nem! Az ellenzék maga a neomarxista, neoliberális, barnainges identitásvesztett Hazafias Népfront. A kommunista nem vész el, csak átalakul.

Forrás: https://elovalasztas2021.hu/oevk-jeloltek

Címkék: Gyurcsány  Jobbik  Momentum 

Jakab 11 éve hazudik!

Semmi jóra nem számíthatnak a "melósok" a baloldaltól!

Jakab 11 éve hazudik!

️Jakab végig azt mondta, hogy ő a melósok érdekeit képviseli...
️Az első adandó alkalomnál meg feljelentette a melóst, amiért az dolgozott!

Ki tesz többet az országért? Kovács Gyula vagy Jakab Péter?

Egy héttel azután, hogy nyilvánosságra hozták Jakab Péter fonyódligeti őrjöngésének cenzúrázatlan felvételét, újabb exkluzív tartalommal jelentkezett a Vasarnap.hu: elsőként a magyar médiában sikerült megszólaltatniuk Kovács Gyulát, azaz a „munkagépes melóst”.

Videó: https://youtu.be/-UNkgAzCEf8

Részletek: https://vasarnap.hu/2021/07/15/ki-tesz-tobbet-az-orszagert-kovacs-gyula-vagy-jakab-peter/

ADD TOVÁBB!

Címkék: Jobbik 

Jakab vs Orbán

Gyurcsány katonájától újból megvonták a szót! Orbán Viktor elegánsan elintézte a dolgot

Isten éltesse, Miniszterelnök úr!
Ma van Orbán Viktor születésnapja!
👉Videó: https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/809439599708653

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője azt sérelmezte, hogy 10 millió forintos büntetést kapott azért, mert legutóbb több képviselőtársát is ficsúrnak nevezte. Ezúttal Orbán Viktor miniszterelnököt kommunistázta le, majd később utcai harcosnak nevezte.

A Jakab Pétertől megszokott felvezetést követően Orbán Viktor miniszterelnök válaszolt.

Ön egy parlamenti párt frakcióvezetője, ami egy komoly dolog – kezdte válaszát Orbán Viktor. Jakab Pétert egy olyan komédiásnak nevezte, aki hétről hétre bohócot csinál magából. Ez havi 6 millió forintba kerül a választópolgároknak, hiszen fizetést, autót és sofőrt is kap Jakab Péter mindezért a parlamentben nyújtott produkcióért. Amellett, hogy tudható, hogy nem az eszéért, hanem a produkcióiért alkalmazza őt Gyurcsány Ferenc, a Fidesz-KDNP ennél szellemesebb poénokat várna el ennyi pénzért.

Jakab Pétertől többször is megvonták a szót, míg végül el is vették.

Jakab Péter mondhatni eladta a Jobbikot Gyurcsány Ferencnek – melyre Orbán Viktor válaszában hívta fel a jelen lévők figyelmét.

Forrás: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/hamarosan-orban-viktort-kerdezik-a-kepviselok-2522545

ADD TOVÁBB!

Címkék: Jobbik  Videók 

Újabb pofon Jakabnak!

Ez jár annak, aki összekeveri a Parlamentet a kocsmával

Jakab Péter "ficsúrozott" a Parlamentben, elvették tőle a szót. A Jobbik elnöke további szankciókra is számíthat. Hétfői parlamenti felszólalásában ficsúrnak nevezte a fideszes képviselőket Jakab Péter, mire Kövér László elvette a szót és figyelmeztette, hogy további szankciókkal fogják sújtani a Jobbik elnökét.

Jut eszembe, mi a helyzet a rabszolgatörvénnyel, ficsúrok?!”
– kérdezte Jakab Péter a képviselőket. Kövér László házelnökként figyelmeztette Jakabot, hogy el fogja venni tőle a szót, és megkérte, ne sértegesse a képviselőtársait.

„Ugye önről is lehet ez a véleményem?” – kérdezte erre Jakab Kövértől, aki erre azt mondta: „legyen szíves, üljön le, öntől megvontam a szót”, majd kikapcsolta Jakab mikrofonját.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20210517_jakab_peter_parlament_belfold

Címkék: Jobbik  Videók