Címke: Jobbik

Jakab 11 éve hazudik!

Semmi jóra nem számíthatnak a "melósok" a baloldaltól!

Jakab 11 éve hazudik!

️Jakab végig azt mondta, hogy ő a melósok érdekeit képviseli...
️Az első adandó alkalomnál meg feljelentette a melóst, amiért az dolgozott!

Ki tesz többet az országért? Kovács Gyula vagy Jakab Péter?

Egy héttel azután, hogy nyilvánosságra hozták Jakab Péter fonyódligeti őrjöngésének cenzúrázatlan felvételét, újabb exkluzív tartalommal jelentkezett a Vasarnap.hu: elsőként a magyar médiában sikerült megszólaltatniuk Kovács Gyulát, azaz a „munkagépes melóst”.

Videó: https://youtu.be/-UNkgAzCEf8

Részletek: https://vasarnap.hu/2021/07/15/ki-tesz-tobbet-az-orszagert-kovacs-gyula-vagy-jakab-peter/

ADD TOVÁBB!

Címkék: Jobbik 

Jakab vs Orbán

Gyurcsány katonájától újból megvonták a szót! Orbán Viktor elegánsan elintézte a dolgot

Isten éltesse, Miniszterelnök úr!
Ma van Orbán Viktor születésnapja!
👉Videó: https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/809439599708653

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője azt sérelmezte, hogy 10 millió forintos büntetést kapott azért, mert legutóbb több képviselőtársát is ficsúrnak nevezte. Ezúttal Orbán Viktor miniszterelnököt kommunistázta le, majd később utcai harcosnak nevezte.

A Jakab Pétertől megszokott felvezetést követően Orbán Viktor miniszterelnök válaszolt.

Ön egy parlamenti párt frakcióvezetője, ami egy komoly dolog – kezdte válaszát Orbán Viktor. Jakab Pétert egy olyan komédiásnak nevezte, aki hétről hétre bohócot csinál magából. Ez havi 6 millió forintba kerül a választópolgároknak, hiszen fizetést, autót és sofőrt is kap Jakab Péter mindezért a parlamentben nyújtott produkcióért. Amellett, hogy tudható, hogy nem az eszéért, hanem a produkcióiért alkalmazza őt Gyurcsány Ferenc, a Fidesz-KDNP ennél szellemesebb poénokat várna el ennyi pénzért.

Jakab Pétertől többször is megvonták a szót, míg végül el is vették.

Jakab Péter mondhatni eladta a Jobbikot Gyurcsány Ferencnek – melyre Orbán Viktor válaszában hívta fel a jelen lévők figyelmét.

Forrás: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/hamarosan-orban-viktort-kerdezik-a-kepviselok-2522545

ADD TOVÁBB!

Címkék: Jobbik  Videók 

Újabb pofon Jakabnak!

Ez jár annak, aki összekeveri a Parlamentet a kocsmával

Jakab Péter "ficsúrozott" a Parlamentben, elvették tőle a szót. A Jobbik elnöke további szankciókra is számíthat. Hétfői parlamenti felszólalásában ficsúrnak nevezte a fideszes képviselőket Jakab Péter, mire Kövér László elvette a szót és figyelmeztette, hogy további szankciókkal fogják sújtani a Jobbik elnökét.

Jut eszembe, mi a helyzet a rabszolgatörvénnyel, ficsúrok?!”
– kérdezte Jakab Péter a képviselőket. Kövér László házelnökként figyelmeztette Jakabot, hogy el fogja venni tőle a szót, és megkérte, ne sértegesse a képviselőtársait.

„Ugye önről is lehet ez a véleményem?” – kérdezte erre Jakab Kövértől, aki erre azt mondta: „legyen szíves, üljön le, öntől megvontam a szót”, majd kikapcsolta Jakab mikrofonját.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20210517_jakab_peter_parlament_belfold

Címkék: Jobbik  Videók 

Hatmilliós Jakab: ennyibe kerül havonta Jakab Péter az adófizetőknek

Csórót játszik, közben fényűző életet él, ezért a parizeres képpel Jakab csúnyán átverte a szimpatizánsait!

Hatmilliós Jakab: ennyibe kerül havonta Jakab Péter az adófizetőknek

Havonta megközelítőleg 6,2 millió forintnyi tiszteletdíj és juttatás jár Jakab Péternek - derül ki összesítésünkből. A Jobbik elnöke előtt az átlagember számára elképzelhetetlen távlatok nyíltak, hiszen többmilliós fizetése mellett sofőr furikázza, luxusirodát és a főváros elitnegyedeiben elhelyezkedő lakást bérelhet, de akár milliókat szánhat bizalmasainak kifizetésére. Mint ismert, a baloldali politikus a napokban parizerrel, piros arannyal és paprikás krumplival próbált kampányolni.

Az elmúlt napokban több cikkben is foglalkoztunk Jakab Péterrel, illetve vagyoni helyzetével. Ennek oka az volt, hogy a baloldali politikus több olyan képet is feltöltött közösségi oldalára, amivel a "nép egyszerű gyermekeként" próbálta beállítani magát. Az első fotón tescós parizert evett piros arannyal és kiflivel, a másodikon gyermekei társaságában paprikás krumplit.

Több mint hatmillióba kerül havonta az adófizetőknek
Pedig Jakab Péter az egyik legjobban fizetett képviselő, jövedelme alapján a legjobban kereső egy százalékba tartozik. Mindent egybe véve

HAVONTA TÖBB MINT HATMILLIÓ FORINTOS TISZTELETDÍJAT ÉS JUTTATÁST KAP AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL.

Jakab Pétert havonta megillető tiszteletdíj és juttatások
(a március 1-jén irányadó képviselői alap tiszteletdíjjal (1 210 800 Ft) számolva)

Tiszteletdíj: 2 421 600 forint
Személygépkocsi-használat
Budapesti hivatali lakás használata: 423 780 forint
Irodakeret: 847 560 forint
Képviselői alkalmazotti keret: 2 421 600 forint
Mobiltelefon-szolgáltatás igénybevétele: 60 540 forint
Összesen: 6 175 080 forint

Sofőr, lakás, iroda, álomélet
Sorozatunk első részében azt mutattuk be: Jakab Péter amellett, hogy minden hónapban közel két és fél millió forintot visz haza, egy sofőr szállítja mindenhova. Mint ismert, március elsejétől a frakcióvezetők, a parlamenti alelnök és a háznagy bére több mint 214 ezer forinttal növekszik, egységesen 2 millió 421 ezer forintot kapnak. Mivel a baloldali politikus a Jobbik képviselőcsoportját irányítja, így rá is vonatkozik a fizetésemelés. Az álomfizetéshez egy prémiumkategóriás autó is jár: a pártelnököt egy Škoda Octaviával furikázzák. A járművet egyébként a Porsche Hungária Kft.-től lízingeli neki a Jobbik-frakció.

Ezután azt néztük meg, mekkora mozgástere van az irodabérlések terén. Jakab bátran válogathat a luxusirodák közül, hiszen a 847 560 forintos keretéből bőven kijön Budapest bármelyik részén, akár a legfrekventáltabb, belső kerületekben is egy luxuskategóriás iroda. Különösebb megrázkódtatás nélkül kibérelhetne egy, a Rózsadomb alján lévő 140 négyzetméteres, négy külön bejáratú, art-deco stílusban berendezett irodát. De ha kedve támad, akkor a Krisztina téri templom szomszédságában lévő luxus bérirodaházba is beköltözhetne stábjával.

Szintén kiváltságos helyzetben van a fővárosi lakások tekintetében, budapesti lakhatására havi 423 780 forintot költhet el. Ilyen árkategóriában a Halászbástya közelében 130 négyzetméteres, 3 szobás lakást lehet kivenni a Donáti utcában, kilátással a Parlamentre. De kijönne egy olyan ingatlan is, amely egy 1891-ben Hauszmann Alajos tervei alapján épült házban található, és amelyik műemlékvédelem alatt áll.

Nincs vége a sornak, hiszen az álomfizetés, a sofőr, az irodabérlés és a fővárosi lakáshasználat mellett még saját hátországát is építheti a baloldali pártelnök, természetesen közpénzből. Nem is kevésből, havonta 2 421 600 forintért vehet fel alkalmazottakat, titkárnőket, azaz adhat munkát barátainak, ismerőseinek.

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20210304-jakab-peternek-havi-hatmillio-forintos-kerete-van.html

Címkék: Jobbik 

Havi 310 ezer adófizetői forintért béreltet magának lakást Jakab haverja, miközben egy 173 négyzetméteres budai ingatlan van a nevén!

Kezdheted az "elszámoltatást" a haveroddal, Petike!

Havi 310 ezer adófizetői forintért béreltet magának lakást Jakab haverja, miközben egy 173 négyzetméteres budai ingatlan van a nevén!

Mutyipártok akarnak mutyiországot építeni! Ezek beszélnek "lopásról", "korrupcióról", ezek "fideszeznek"? Lopás lopás hátán az ellenzékben! Ciprusi offhore cégek, haveri zsebszerződések, kitalicskázott milliárdok, elvont kedvezmények és megemelt helyi díjak, közben maguknak meg "kaviárt homárral" tálalnak parizer helyett, az csak a Facebookra megy!

Miközben az adófizetők pénzén havi 310 ezer forintért béreltet magának egy budapesti lakást Kálló Gergely jobbikos képviselő, idei vagyonnyilatkozata szerint egy 173 négyzetméteres budai ingatlan társtulajdonosa lett - derül ki a parlament hivatalos oldalán közzétett adatokból. Bár Jakab Péter bizalmasa papíron eleget tett a jogszabályi előírásoknak, a jelek szerint a legkevésbé sem szorult rá arra, hogy igénybe vegye az elsősorban a vidéki politikusokat célzó lehetőséget. Ugyanis a bevallásában feltüntetett ingatlan egy tipikus családi lakás, amit kizárt, hogy ne tudna használni akkor, amikor havonta pár alkalommal felutazik a munkahelyére.

Január 31-én éjfélkor váltak nyilvánossá a parlamenti képviselők - tavalyi évre vonatkozó - vagyonnyilatkozatai, amiből kiderült, hogyan változott a vagyonuk az elmúlt 365 napban.

310 ezerért béreltet magának lakást
A jobbikos Kálló Gergely 2020 februárjában nyerte meg a dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselő-választást a baloldali összefogás színeiben. Egy hónappal később hivatalosan is az Országgyűlés tagja lett, miután képviselőtársai körében letette az esküt.

A jogszabály előírja, hogy a ciklus közben mandátumot szerző képviselőknek, miután a parlament tagjaivá válnak, be kell nyújtaniuk a vagyonbevallásukat. Kálló ennek eleget tett: nyilatkozatában egy 100 négyzetméteres érdi családi házat tüntetett fel, ami egyébként egy 600 négyzetméteres telken áll. A dokumentumban az is olvasható, hogy adásvétel útján tett szert az ingatlanra, aminek egyébként felerészben tulajdonosa. Lényeges, hogy vagyonnyilatkozatában ekkor még nem szerepelt budapesti lakás.

Bár Érd nincs messze a parlamenttől, az Országgyűlésről szóló törvény lehetővé teszi, hogy a budapesti ingatlannal nem rendelkező képviselők az állam pénzéből béreltessenek maguknak lakást a fővárosban. A rendelkezés mögött az a jogalkotói szándék húzódik meg, hogy a vidéki képviselők nem tudnak olyan könnyen bejutni munkahelyükre, mint budapesti kollégáik.

Mint az a parlament.hu-n közzétett adatokból kitűnik, Kálló nem sokkal képviselővé választása után igénybe vette a lehetőséget.
AZ ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA TAVALY JÚNIUSTÓL KEZDVE HAVI 310 EZER FORINTÉRT BÉREL NEKI EGY BUDAPESTI LAKÁST.

A lakásbérleti szerződés pedig a február 24-ei állapot szerint továbbra is érvényben van, azaz azt nem mondták fel a felek.

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20210225-kallo-gergely-lakas-vagyonnyilatkozat.html

Címkék: Jobbik  Kettős mérce 

Teljes össztűz Jakab hazugságaira!

10 éve nyomják a "Mészáros" meg a "lopás" dumát, nincs semmi új ötletük, nincs semmi bizonyítékuk, nincs egyetlen feljelentés sem, de csak próbálkoznak!
Köszben fejlődik az ország, duplázódtak a bérek, sokkal jobban élünk még válság idején is, mint az ő regnálásuk alatt "békeidőben"... (bár az ő regnálásuk teljes időtartama egy válság volt, amit ők maguk okoztak)

Köszönjük, Rétvári Bence, Dömötör Csaba, Kocsis Máté, Menczer Tamás
Most őszintén: Ön, aki ezt a videót nézi, rábízná a családja jövőjét egy olyan koalícióra, aminek a tagja Jakab Péter, Gyurcsány, Fekete-Győr, Dobrev és a többi hataloméhes, hazaáruló politikus? A "visszavett" városokban is marakodnak a hatalomért, a városok meg jobb esetben stagnálnak, de sok esetben visszafejlődnek, és ezek akarják irányítani az országot? Amikor csak MSZP és SzDSz volt, akkor is marakodtak, most meg vannak hatan!
Mi egészen biztosan nem szeretnénk, hogy a "cicaharc" áldozata legyen Magyarország és minden magyar család!
👉ADD TOVÁBB!

Címkék: Jobbik  Videók 

Gyurcsányék járványhelyzetben is csak a hatalomra gondolnak

Gyurcsányék járványhelyzetben is csak a hatalomra gondolnak

Nevezetes nap a mai, hiszen ma összeült az összeborult ellenzék és aláírtak egy Gyurcsány által írott 6 pontos tervet, amely mentén egy általuk álmodott kormányváltás után irányítani szeretnék az országot. Nem lesz nehéz dolgunk, hiszen az ellenzéket ma ugyanazok az emberek vezetik, akik szemeket lövettek ki, és akik csődbe vitték Magyarországot, kivéreztették és megfélemlítették a magyar családokat. Újak a logók, szépek a szavak, újak a módszerek, de a tervek és az arcok ugyanazok. Haladjunk sorban, és ismerve a baloldal elmúlt 30 éves tevékenységét, töltsük fel tartalommal ezeket a pontokat.

📌1. Önmagával békében élő nemzet.
Vajon mire gondolhat a Gyurcsány-Dobrev klán? Csak nem arra, hogy mindenkit, aki velük nem ért egyet, megfenyegetnek, földönfutóvá tesznek, megzsarolnak, és elnémítanak ilyen-olyan módszerekkel? Pl. szájzár-rendelettel, amit Vácon használtak, bércsökkentéssel, amit több "szabad városban" is gyakoroltak, kirúgással, lejáratással, "folyamatos össztűz alatt tartással". A baloldal kormányzása idejében nem nagyon voltak ilyen bátor szájhősök, mint most, mert mindenki tisztában volt vele, hogy egyetlen rossz szó, és megjelenhet a ház előtt a "fekete Volga"...
Az első pont tehát nem a békében élő nemzet, hanem a kisebbség által megfélemlített és elnémított többséget jelenti az ő értelmezésükben. Itt és most szögezzük le: nem félünk, 6-7 millió embert nem tudtok rács mögé zárni, sem kirúgni, sem megfélemlíteni. Ez a mi hazánk, és meg is fogjuk azt védeni – minden áron! Ezt jól jegyezzétek meg!

📌2. Demokratikus jogállam.
Ez lefordítva annyit jelent, hogy aki tüntetni mer, azt egész egyszerűen le fogják lőni, jobbik esetben gumilövedékkel. Milyen demokráciáról papol az, aki véres módszerekkel leverte a békés tüntetést, aki koncepciós pereket indított, aki nyíltan bevallotta, hogy hazudott, átverte a választókat, és utána nem mondott le? Ez lenne a demokrácia? Ez lenne a jogállam? Talán az lenne a jogállam, ahol minden deviáns kisebbség joga érvényesül, a többségé - az egyszerű, dolgozó, gyermeket nevelő, adófizető, házasságban élő szülők, férfiak és nők pedig el vannak felejtve és el vannak nyomva? Ahol tilos az anya és az apa szavak? Ahol akár egy sámlival is házasságot lehet kötni? Ahol egy kutyának is örökbe adnak egy egészséges gyereket? Ahol idegen kultúrájú, Magyarországra nem jellemző vallású, a munkát nagy ívben elkerülő, de segélyekért szorgalmasan sorban álló MILLIÓKAT akartok majd betelepíteni?
NEM! Ez nem jogállam! Ez maga a balliberális, véres diktatúra!

📌3. Jövőbe tekintő kormányzás.
A jövőbe tekintő kormányzást már megismerhettük: 12% munkanélküliség, 82% államadósság, IMF hitel, iskolák, óvodák, kórházak bezárása, orvosok, tanárok, ápolók kirúgása és külföldre kényszerítése, kórházak és az egészségpénztár privatizációja, energiaszektor eladása, rablóprivatizáció, PPP szerződések, önkormányzatok, állami vállalatok eladósítása, devizahitelek, háromszorosára nőtt bűnözés, megélhetési gyerekvállalás, alanyi jogon járó segélyek, az emberek kiszolgáltatása és ilyen módon rövid pórázon való tartása (majd szükség esetén a szavazatuk egy zsák krumplival való megvásárlása).
Lezüllesztenék a Honvédséget, a Mentőszolgálatot, az egészségügyet, a vasutat, az úthálózatot, a szociális ágazatot és a mezőgazdaságot.
Ez NEM kormányzás! Ez hazaárulás!

📌4. Gondoskodó társadalom
Gyurcsányék társadalma mindenkiről gondoskodik, csak arról nem, aki a pénzt megtermeli és az adókat befizeti. Mit tettek ők a tisztességes magyar emberekkel? Adókat emeltek, háromszorosára emelték a gáz, kétszeresére a villany árát, eltörölték az adókedvezményeket, elvették az otthonteremtési támogatást (még akkor is, amikor az 20x kevesebb pénzt jelentett, mint most), elloptak egy évnyi gyest, ezzel több tízezer magyar nőt hagytak bevétel nélkül a gyermek harmadik évében, eltörölték a támogatott forinthiteleket, a családi pótlékot emelgették, ezzel a nemdolgozók körében a megélhetési gyerekvállalást szponzorálták, a gyerekek éheztek, a pénz meg kocsmákban és nyerőgépekben kötött ki, elvettek egy havi nyugdíjat, elvettek egy havi bért, felemelték a nyugdíjkorhatárt, be akarták vezetni az ingatlanvagyon-adót, bevezették a vizitdíjat, a kórházi napidíjat és a tandíjat, újra fizetőssé tennék a tankönyveket és a gyermekétkeztetést. A társadalom egy részét segélyekkel tartották „lélegeztetőgépen”, a másik részétől meg elvették a fizetés 60 százalékát.
Ez NEM gondoskodó társadalom, ez a társadalom munkakerülő részének a társadalom dolgozó része általi finanszírozása.

📌 5. Igazságos gazdaság.
Gyurcsányéknak az az igazságos, ha külföldi multimilliárdos cégek nyerészkednek Magyarországon, de az nem igazságos, ha van 1-2 jól menő magyar cég. Gyurcsányék hatalomra kerülve elkoboznák a magyar vállalkozók vagyonát és átjátszanák saját kezükre a vállalatokat, pont úgy, mint a villát, amiben laknak, egyszerűen einstandolnák, a vagyont felosztanák haverjaik között és felélnék, a vállalatokat ismét eladnák, a külföldi cégek azokat vagy bezárnák, a dolgozókat meg kirúgnák, vagy a fejlesztéseket leállítva, a béreket befagyasztva kiszipolyoznák, a profitot kivinnék az országból, a szükséges döntések meghozásáért természetesen a döntéshozókat pedig búsásan honorálnák. Mindenki jól járna, kivéve a magyar gazdaságot és a magyar munkavállalókat.
Továbbá: felemelnék a társasági adót, a munkabéreket terhelő munkáltatói járulékokat, ezzel megállítanák a bérek növekedését, ismét 12 százalékra növelnék a munkanélküliséget, hogy ne a cégek pályázzanak a jó munkaerőre, hanem a munkavállalók legyenek kiszolgáltatva, megemelnék 42 százalékra a jövedelemadót, hogy fizessen az, aki dolgozik, és kapjon ingyen pénzt az, aki nem. Visszaállítanák az öröklési illetéket, azaz a haláladót, újra a szakadék szélére sodornák az építőipart (mivel minden fejlesztést és az otthonteremtést is leállítanák), lenne új "Hajdú-bét", új "Szeviép", új "Sukoró", új "4-es metró" ügyek. Ha lehetőséget kapnak rá, akkor ismét „fájni fog” – mindenkinek!
Ez NEM igazságos gazdaság. Ez lenne maga a csőd.

📌 6. Európai Magyarország.
"Nekem az, hogy magyar, nem jelent semmit" /Gyurcsány Ferenc/
Mindaz, amitől ország az ország és nemzet a nemzet a baloldal feladná és lenullázná. Lebontanák a kerítést, betelepítenék ide azokat, akikről írni sem szabad a „demokratikusan cenzúrázott Facebookon”, megjelenne Magyarországon is a terror, a nemi erőszak, a tömeges munkanélküliség, utcai verekedések, gyújtogatások, rendőrattakok, vallási, nemi, etnikai feszültségek, lefejezések, templomrombolások és felgyújtások, előírnának mindenféle kvótákat, amikor például egy vezető nem szakmai alapon kerül kiválasztásra, hanem nemi alapon vagy bőrszín alapján, amikor elő lenne írva kötelező jelleggel más vallások és más nyelvek tanulása, ahol a magyarok kerülnének hátrányosan megkülönböztetett helyzetbe a SAJÁT HAZÁJUKBAN.
Ez NEM Európai Magyarország! Ez a magyarság teljes feladása, a nemzetállam és a nemzet eltörlése és júdáspénzért, kilóra való kiárusítása.

Ezt az írást természetesen nem tudjuk a DK, Gyurcsány, Dobrev, jakab, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd, Karácsony és a többi oldalára beilleszteni, mert a DEMOKRÁCIA és a SZÓLÁSSZABADSÁG jegyében le vagyunk tiltva Miért? Mert feltettünk egy-egy kérdést.

SOHA TÖBBÉ BALOLDAL!

PS: a fent leírtakat a korábban általunk összegyűjtött baloldali bűnlajstrom cikkünkből gyűjtöttük ki. A lista nem teljes, mivel minden nap tesznek hozzá ezek a bűnözők!
https://szamokadatok.hu/Post/1949/Nem_tamogatom_a_balliberalisokat_mert_

Címkék: Baloldali rombolás  Gyurcsány  Jobbik  Momentum 

Csaknem másfél milliárd forinttal nem tud elszámolni a Jobbik

Felmerül a kérdés: Hol a lé, elvtársak?!

Csaknem másfél milliárd forinttal nem tud elszámolni a Jobbik

Úgy látszik a Jobbik már megtanult lopni, így teljesen beleillik a DK-MSZP-MOMENTUM-LMP-PÁRBESZÉD tengelybe.

VISSZATÉRŐ SZABÁLYTALANSÁGOKRA DERÜLT FÉNY A JOBBIK GAZDÁLKODÁSÁBAN AZ ÁLLAMI SZÁMVEVŐSZÉK VIZSGÁLATA SORÁN

A Jobbik Magyarországért Mozgalomnak sokadszorra gyűlt meg a baja a pártok gazdálkodását vizsgáló Állami Számvevőszékkel. A Jobbik gazdálkodásában az ÁSZ jelentése szerint 2005 óta visszatérő probléma a felhasznált közpénzek átláthatóságának biztosítása.

Saját tagságát és a közvéleményt is megtévesztette a Jobbik Magyarországért Mozgalom, mivel a párt gazdálkodása 2017-ben és 2018-ban sem volt átlátható és elszámoltatható – áll az ÁSZ december 18-án kiadott közleményében. Mint írják: a párt 2017. évi és 2018. évi (mely időszakban a párt több mint 1,4 milliárd forint közpénzt kapott) pénzügyi kimutatása sem mutat megbízható és valós képet a párt gazdálkodásáról. Az ÁSZ ráadásul azt is megjegyzi: a most lezárt ellenőrzés során feltárt gazdálkodási szabálytalanságok 2005 óta visszatérően jelen vannak a párt gazdálkodásában.

Az ÁSZ arról is beszámolt: a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökének, a jelentéstervezetre adott észrevételei nem voltak megalapozottak, illetve az ellenőrzés több megállapítását nem vitatta. Hozzátették: az ÁSZ a feltárt szabálytalanságok kijavítása érdekében összesen 11 javaslatot fogalmazott meg a Jobbik elnökének, akinek ezek alapján harminc napon belül intézkedési tervet kell készítenie.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/jobbik-atvilagitas-9120746/
https://www.aszhirportal.hu/hu/hirek/megbizhatatlan-a-jobbik-gazdalkodasa

Címkék: Jobbik 

Jakab újabb idegösszeomlása. (Videó! Add tovább!)

Komolyan kezdünk aggódni ennek az embernek az állapota miatt. Szerintünk közveszélyes a magyar társadalomra nézve. Nem viselkedhet így egy országgyűlési képviselő, mert ezzel rossz példát mutat, radikalizálja a követőit. Mondjuk lehet pont ez a céljuk, látták Borsodban, hogy demokratikus eszközökkel nem tudnak győzni, mert nincs ennek a fajta gusztustalan viselkedésnek támogatottsága, megpróbálják hát kocsmai eszközökkel.

Orbán Balázs Jakabnak:
Gond az elsősorban azzal van, hogy Ön egy parlamenti szabotőr, egy politikai percember és egy szélsőséges provokátor. …. Ez pedig egy munkahely is, nyilvánvalóan a munkahelyen pedig viselkedni is kell…
Önnel szemben pedig egyetlen egy elvárás fogalmazódik meg, aminek Ön évek óta visszatérően és tudatosan nem tesz eleget: hogy viselkedni kell.
Arra szeretném kérni, hogy próbáljon meg egyszer nem saját magával foglalkozni, nem a politikai túlélésével foglalkozni, hanem az ország érdekével és mindezt tegye úgy, hogy ennek a háznak a méltóságát, tisztességét megőrzi. S akkor pontosan ugyanúgy fog tudni dolgozni, ahogy az összes többi képviselő.

Címkék: Jobbik  Videók