Az ENSZ Alapokmányának 1. cikke rögzíti a népek önrendelkezéséhez való jogát

Az oroszok most éltek ezzel a lehetőséggel!

Az ENSZ Alapokmányának 1. cikke rögzíti a népek önrendelkezéséhez való jogát

A RIA Novosztyi beszámolója alapján mind a négy megyében elsöprő fölénnyel szavazták meg az Oroszországhoz való csatlakozást. Az eredmény még nem végleges, de a részeredmények alapján aligha fordulhat meg a népszavazás eredménye. A szavazáson csak az orosz fennhatóságú területeken élők és az onnan származó emberek vehettek részt. 13-18%-os feldolgozottságnál az eredmények:

HERSZONBAN 96,97%, ZAPOROZSJÉBEN 98,19%, DONYECKBEN ÉS LUGANSZKBAN 98% TÁMOGATJA A CSATLAKOZÁST AZ OROSZ FÖDERÁCIÓHOZ.

Krím, Herszon, Zaporozsje, Donyeck és Luhanszk örökre Oroszországhoz csatlakoznak, azaz HAZATÉRNEK! Az EU meg az amcsik meg ezt ne ismerjék el, a lőtéri kutyát sem érdekli már ez!

Hajrá Oroszország! Hajrá oroszok!🤍

Forrás: https://www.elemi.hu/negy-megye-is-megszavazta-oroszorszaghoz-valo-csatlakozasat
(Az orosz linket nem mellékeljük, mert azt nem engedi a KOMMUNISTA Facebook)

Címkék: Hírek 

Ha esetleg a libsik lemaradtak a legfontosabb hírekről, segítünk!

️Milyen jó, hogy Magyarországon a média nem csak az ő kezükben van! Így az ilyen hírek is napvilágot látnak!

Ha esetleg a libsik lemaradtak a legfontosabb hírekről, segítünk!

️Trump üzent Orbán Viktornak: Trump üzent Orbán Viktornak
https://bit.ly/3UqsqUe
️A két vezető egymást erősíti, a libsik meg akkor is hisztiznek, ha üzen Trump, meg akkor is, ha nem. Trump a sikeres Orbán támogatásával főg győzni a következő választáson. Négy kétharmad az négy kétharmad!

️Szijjártó Péter Szergej Lavrovval tárgyalt, Paks és a gázellátás is szóba került
https://bit.ly/3DNHWnw
️Ha a nyugati vezetők is ezt tették volna (TÁRGYALTAK VOLNA AZ OROSZOKKAL), akkor ma nem lenne háború, a háború ki sem tört volna.

️Így reagált Franciaország az energiakrízisre: tizennégy atomreaktort építenek 2035-ig
https://bit.ly/3SsiWGo
️Várjuk a kamu hatástanulmányokat, a libsi "szagértők" hazug, pánikkeltő firkáit, a kamuzöld és álcivil szervezetek fizetett megmozdulásait.

️Belgiumban tüntetnek az egekbe szökő megélhetési költségek miatt
https://bit.ly/3Srg5NT
️Tisztuljon a nyugati vezetők elméje, minél hamarabb, annál jobb, mert az emberek nem fogják már sokáig tűrni azt, hogy a magas energiaárakkal KIFOSZTJÁK ŐKET!

ADD TOVÁBB!

Címkék: Hírek 

Az oroszokkal megéri jóban lenni!

A Gazprom a hosszú távú szerződésben rögzített mennyiségen felül is szállít gázt Magyarországra, Németországba meg jelenleg nem szállít

Az oroszokkal megéri jóban lenni!

Magyarország: https://bit.ly/3Q6gpzQ
Németország: https://bit.ly/3AYToKW

Reméljük Novák Katalin, Németh Zsolt, és a többi Fideszes (és volt Fideszes) politikus nem fog többé "Putyinozni" a liberális körökben való politikai haszonszerzés reményében. A libsik akkor sem fognak támogatni benneteket, ha szivárványosba öltöztök, szóval ne csináljatok többé ilyen csacsiságokat. Az oroszok a hozzánk irányuló gázt is el tudják zárni, a helyzet világos, és ezzel tisztában kell lennünk. Az oroszok ÜZLETI PARTNEREINK, és a partnereket nem illik rágalmazni.

ADD TOVÁBB!

Címkék: Hírek 

Az eddigi legnagyobb, Ukrajnának szánt fegyverszállítmányt készíti elő az amerikai kormány

Európában akkor lesz béke, amikor eltakarítjuk innen az amcsikat a véres dollárjukkal és rákétáikkal együtt!

Az eddigi legnagyobb, Ukrajnának szánt fegyverszállítmányt készíti elő az amerikai kormány

A napnál is világosabb, hogy az amcsik érdeke egy elhúzódó háború Európában. Ezzel lehet gyengíteni a konkurenseket, ezért provokálnak Tajvanon is, mert Kínát is gyengíteni akarják. Sosem fogjuk elfelejteni nekik, az amcsik nem szövetségeseink, hanem ellenségeink, és ezt jó lenne, ha a kormány is végre kimondaná.

Hajrá Oroszország! Takarítsátok ki innen a nácikat és az őket finanszírozó amcsikat!🤍

Részletek: https://bit.ly/3QHTVq6

Címkék: Hírek 

Az FBI házkutatást tartott Donald Trump otthonában

Rettegnek a libsik, közel számukra a vég. A választási csalással hatalomra került hugy*s Bidé és sleppje értik, hogy 2024-ben bukni fognak

Az FBI házkutatást tartott Donald Trump otthonában

A következő két évben hazugságokkal és rágalmakkal próbálják majd gyengíteni Trumpot, a hatalom megtartása a cél, és ehhez bevetik a fegyveres testületeket is!

️A libsik nem kerülhetnek hatalomra Magyarországon! Orbán sosem tenne ilyet, Gyurcsány is szabadlábon van, és 12 éve biztosítja nekünk a kétharmadot! A balliberálisokat minden eszközzel távol kell tartani a hatalomtól!

Részletek: https://mandiner.hu/cikk/20220809_kulfold_donald_trump_hazkutatas_fbi

Címkék: Hírek 

Morawiecki: Lengyelország és Magyarország útja elvált

Szégyeld magad, Mateusz Morawiecki! Shame on you! Ismét a történelem rossz oldalára álltatok, a nácikat támogatjátok

Morawiecki: Lengyelország és Magyarország útja elvált

Ez így van! Magyarország maradt a józan ész talaján, te meg USA csicskája lettél!
Fegyvereket szállítasz, történelmet hamisítasz, az ukrán náci rezsimet támogatod. Pont úgy viselkedsz, mint a lengyel náci kollaboránsok 80 éve. Akkor a zsidók kivégzéséhet asszisztáltatok, ma az oroszok mészárlásában segédkezel!

Mi sosem fogunk elindulni azon az úton, aminek a végén egy teljes nép kiirtása van célul kitűzve. Igen, elváltak az útjaink! Mi sosem tennénk azt, amit a lengyel Armia Krajowa, azaz Honi Hadsereg tett, akik zsidókat gyilkoltak származásuk miatt.

Morawiecki "rákos daganatnak" nevezte az orosz világot, és azt el akarja távolítani a Föld felszínéről. Ilyen kijelentéseket csak egy igazi náci tehet, épeszű, demokrata politikus nem.

Forrás:https://mandiner.hu/cikk/20220513_kulfold_kreml_rakos_daganat_kacsa_mateusz_morawiecki_dmitrij_peszkov
https://mandiner.hu/cikk/20220730_mateusz_morawiecki_lengyelorszag_magyarorszag
https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/0888325419844816

Címkék: Hírek 

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos meghallgatta a nagycsaládosok visszajelzéseit

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos meghallgatta a nagycsaládosok visszajelzéseit

“A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos meghallgatta a nagycsaládosok visszajelzéseit, javaslatait és kijelentette: dolgoznak a kompenzáció lehetőségén” - olvassuk a fizetett média hasábjain.

Egy kétgyerekes, családi házban élő családnak is fájna a rezsiáremelés! Ne büntessék az egy, és kétgyermekes családokat! A kompenzáció legyen 100 kWh/gyermek/hó (a 210 kWh/hó mennyiségen felül), minden családnak! Önök szerint egy borsodi, régi, korszerűtlen házban élő, alacsonyabb fizetésért dolgozó család miből fizeti a jelenlegi villanyszámla és gázszámla SOKSZOROSÁT?

Nem most van itt az ideje a demográfiai motiváló hatást első helyre helyezni! Mindenben a nagycsaládosokat részesítették előnyben, ők kaptak 10 millió csokot, 10 millió babavárót (3 gyermek vállalása esetén), autóvásárlási támogatást - mindent. Nem sajnáljuk tőlük, de most itt az ideje, hogy az egy, és kétgyermekes családoknak is segítsenek! A mi fogyasztásunk 400 kWh/hó, és nem a medencét fűtjük, erről részletesebben az előző 3 posztban írtunk.

Kedves kormánybiztos úr! Ezeket vegyék figyelembe, ha nem akarnak veszíteni a támogatottságukból és nem akarnak tönkretenni több százezer családot. A három gyerekhez ugyanis kell előbb egy, majd még egy és végül a harmadik. Ha most kifosztják az egy, és kétgyerekes családokat, akkor nem lesz több háromgyerekes.

Várjuk a részleteket!

PS: Most látszik, hogy kik a fizetett megmondóemberek és kik a valóban függetlenek: mi meg tudunk fogalmazni kritikát is, ők nem. Továbbra is a jelenlegi kormányt támogatjuk, de ezt az intézkedést nem tudjuk.

️Előzmények
https://bit.ly/3uN63xb
https://bit.ly/3uO1D9a
https://bit.ly/3zauoQe

Forrás: https://pestisracok.hu/nemeth-szilard-a-rezsicsokkentes-kompenzaciojan-dolgozik-a-kormany/

Címkék: Hírek 

Zelenszkij újabb ellenzéki pártokat tiltott be és elkobozta vagyonukat

Az EU-nak mégis ők demokraták, Orbán Viktor meg diktátor

Zelenszkij újabb ellenzéki pártokat tiltott be és elkobozta vagyonukat

Az ukrán neonáci rezsim már 15 ellenzéki pártot, TV-csatornát, újságot és online hírportált tiltott be. Ukrajna nem EU-tag, ennek ellenére Brüsszel sok milliárdos támogatást tervez adni neki, Magyarország EU-tag, és még mindig nem kaptuk meg a nekünk járó helyreállítási pénzeket. Brüsszel végleg lejáratta magát, az ukrajnai események kapcsán ezért az oroszoknak drukkolunk! Reméljük, hogy kitakarítják a neonácikat Európából!

Részletek: https://bit.ly/3bSeuAC
Előzmények: https://szamokadatok.hu/Search?q=ukrajna
Példák a betiltott TV-csatornákra: https://bit.ly/3nFHhv1

Az ukrán kormány nyilvános halállistát üzemeltet. Egy ilyen ország nem lehet része sem az EU-nak sem a NATO-nak. SOHA! A „mirotvorec” nevű oldalra felvitték Szijjártó Péter és Orbán Viktor adatait is!

Hajrá Oroszország! Állítsátok meg a nácikat!

Itt a bizonyíték: ezt biztos nem fogja korlátozni a Facebook, mert a nyugati agyban minden ami oroszellenes és magyarellenes, az jó.
https://myrotvorets.center/criminal/orban-viktor/
https://myrotvorets.center/criminal/sijyarto-peter/

Az ukrán rezsim 8 éve tankokkal „demokratizálja” saját népét!
Az ország tele van bűnözőkkel, akik szabadon mozoghatnának a csatlakozás után Magyarország területén! Nem lesznek EU tagok!
Odesszában 48 embert égettek el elevenen a szélsőséges nacionalista csoportok tagjai, a mai napig még csak nyomozás sem indult a felkutatásukra. Ez csak egy példa a sok közül.

A 2014-es alkotmányellenes puccsot megelőző utcai zavargások során több rendőrségi és katonasági fegyverraktár ki lett fosztva, a kormányuk most is lőfegyvert ad ki gyakorlatilag bárkinek. Ki tudja hány millió fegyver forog jelenleg közkézen! A 8 éve tartó oroszellenes és magyarellenes akciók, a keleten zajló, 2014-ben saját állampolgáraik ellen indított "terrorellenes hadműveletet" (igen, aljas módon így nevezik!), nacionalista magánhadseregeik, sajtóellenes kirohanásaik, a megfélemlítések, a nemzeti kisebbségek ellen elkövetett bűncselekményeik, súlyosan kirekesztő törvényeik nem teszik lehetővé sem rövid, sem hosszabb távon az EU-hoz való csatlakozásukat.

A fegyveres konfliktus nem most kezdődött, az 8 éve tart és közben 14 000 ember halt meg. Igaz eddig azok, akik most ukrán zászlót tesznek profilképükre nem akarták észrevenni a valóságot, hiszen egyes fejekben minden, ami oroszellenes, az "jó". Nagyon vigyázzon Brüsszel, mert a nagy nyilatkozatok hevében sem fogjuk engedni, hogy ez a "demokrácia" kiterjedjen egész Európára. Elég nekünk a brüsszeli magyarellenes szankciók és a cenzúra, a többi maradjon ott, ahol most van.

Az ukrán rezsim továbbá "demokratikus módon" betiltotta az ellenzéki pártokat és az ellenzéki médiát. Aki kritikát fogalmaz meg, azt jobb esetben lecsukják, de általában inkább lelövik. Konkrét példa erre az ukrán kormány által delegált egyik tárgyaló emberke, akit az oroszokkal folytatott egyeztetés után egyszerűen agyonlőtték.

Bukni fog az ukrán rezsim, és vele együtt mindenki, aki ezt támogatta!

Címkék: Hírek 

Kihirdették Németországban a földgázellátási válsághelyzet riasztási fokozatát

Pedig elég lenne csak engedélyezni az Északi Áramlat II. vezetéket

Kihirdették Németországban a földgázellátási válsághelyzet riasztási fokozatát

Ja, hogy azt nem lehet! Nem engedi a tengerentúli gazdi! Értjük...
A bátor germán kormány ahelyett, hogy engedélyezné az Északi Áramlat II. vezetéket, inkább tönkreteszi a német ipart, a munkahelyeket, a szénégetéssel a környezetet és kifosztja a lakosságot. Ez szerintünk bűncselekmény, hiszen ezzel nem csak Németországot, de a gazdaságok összefonódása miatt a teljes EU-t fogják tönkretenni.

Eljön még az az idő, amikor ezekért felelni fognak a döntéshozók, mégpedig bíróság előtt.

Részletek: https://mandiner.hu/cikk/20220623_nemetorszag_foldgazellatas_valsaghelyzet_riasztas_kulfold_orosz_gaz

Címkék: Hírek