Címke: Gyurcsány

Orbitálisat hazudott megint a DK! All in! Hatalomért bármit!

Most épp azt hazudták, hogy a sertéshús drágult 30(!) százalékot év végén. De mi a valóság?

Orbitálisat hazudott megint a DK! All in! Hatalomért bármit!

Nézzük! A KSH adatbázisa tartalmazza egyes termékek átlagárát sok évre visszamenőleg, így a sertéshúsét is. A nettó minimálbér, a jelenlegi árak (a Tesco nem akciós árait vettük alapul) és az árak segítségével kimutattuk, hogy mennyit lehet vásárolni sertéshúsból most és az ő kormányzásuk végén.

A vicc az az, hogy nem csak a bérek reálértéke nőtt, de a sertéshús ára is CSÖKKENT a 2 évvel ezelőtti árakhoz képest! Emlékszünk még a "szilveszteri malac hátulja" blokkokkal való hergelésüket, amikor épp a sertéspestis miatt drágább volt a sertéshús? Ez 2 éve volt, 1 éve, amikor csökkent a hús ára ők hallgattak, mi pedig írtunk egy cikket.
https://szamokadatok.hu/Post/2607/423_szazalekkal_csokkent_a_szilveszteri_malac_hatulja_ara

Összegezve: ma 2x több sertéshúst ér a minimálbér, mint 2010-ben! Az 5%-os ÁFA, a béremelések, az adócsökkentések és a rezsicsökkentés mellett ezt valóban köszönhetitek “Viktornak”!

A DK posztja alatt volt egy komment, amit "demokratikus módon" azonnal töröltek is. Az egyik követőjük azt írta, hogy "Húst árulok, ez nem igaz".

👉Forrás:
Árak KSH
https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qsf003b.html
Bérkalkulátor 2009
https://nettober.com/index.php?p=berkalk20090701
Bérkalkulátor 2020
https://nettober.com/index.php?p=berkalk20200101
Bérkalkulátor 2022
https://nettober.com/index.php?p=berkalk20220101
Minimálbér
https://www.ksh.hu/stadat_files/mun/hu/mun0069.html
Orbán csökkentette a hús áfáját!
https://www.agrarszektor.hu/elemiszer/itt-a-teljes-lista-ezeket-a-husokat-vehetjuk-meg-sokkal-olcsobban.5647.html
Árak most: https://bit.ly/3318gun (Tesco online bevásárlás)
https://bit.ly/3f8sOU0 - képként mentve.
A DK hazug posztja
https://www.facebook.com/dk365/posts/477007927105823

Címkék: Gyurcsány  Megélhetés 

Emlékeztető feledékenyeknek!

700 000 család otthonát
1 000 000 család autója került veszélybe a baloldal külföldi bankokat kiszolgáló politikája miatt.
Ez a program fájt - azoknak is, akik támogatták a baloldalt.
Gondolkozz! Hajlandó vagy újra csődbe menni, hogy leváltsd Orbánt?
Teljes felvétel: https://bit.ly/3JsV3L2

Címkék: Baloldali rombolás  Gyurcsány  Videók 

Ezt elXurtad, Feri!

Márki-Zay leválthatatlan!

Ezt elXurtad, Feri!

A Fideszt akartad megtréfálni azzal, hogy nem Karigerit hoztad ki győztesként, de önmagadnak tettél keresztbe ezzel!
Azt mondtátok, hogy az előválasztás tiszta volt, ez volt a demokrácia ünnepe, és azt, hogy közel 800 ezren vettek részt a "műsor" két fordulójában.

Nos, szerintetek a saját híveitek túlnyomó többsége úgy döntött, hogy Márki-Zay legyen a közös jelölt. Nem Klára, nem Geri, nem Petya, nem Fegyőr, hanem Márki-Zay!

A probléma ezzel csupán annyi, hogy ezek után már nem tudod őt leváltani! Márki-Zay győzelme után napról napra csökken a táborotok, hiszen ki szeretne több rezsit fizetni, ki szeretné, hogy eltöröljétek a minimálbért, ki szeretne migránsokat, ki szereti azt, ha trágyaevő gombáknak nevezi őket a miniszterelnök-jelölt? Kinek tetszik az, hogy emelnétek az üzemanyag árát, hogy azt javasoljátok, hogy járjunk gyalog, ki szeretné, ha újra el lenne törölve a 13. havi nyugdíj, és ki az, aki szerint jó dolog, ha egy miniszterelnök-jelölt aberráltaknak nevezi az embereket!

Márki-Zayt nem tudod leváltani, mert akkor mit mondasz a "népnek"? Bevallod, hogy az egész előválasztósdni csak egy színjáték volt? Esetleg bevallod, hogy meghamisítottátok a számokat, és nem is MZP nyerte az előválasztást? Vagy csak simán köpsz egyet a tömegbe, és közlöd, hogy 800 ezer szavazat ide vagy oda: te döntöd el, hogy ki lesz a jelölt?

Nincs jó megoldás, Feri! Márki-Zay a garancia a bukásotokra, ha lecseréled BÁRKIRE, akkor is bukni fogtok, mert a saját híveitek nem fogják nektek megbocsátani, hogy ilyen csúnyán átvertétek őket!

Az előválasztósdin elvileg Dobrev lett a második! Ha Feri fejével gondolkozunk, akkor elsüthető az a kártya, hogy az utolsó pillanatban visszalépteti Márki-Zayt, mondjuk "önként", mondjuk mindenki számára érthető "egészségügyi okokra" hivatkozva, és azzal a lendülettel behozza az előválasztósdi második helyezettjét, a feleségét.

Figyelni fogunk, Feri! Tudjuk, hogy átverés az is, amit kérdezel! Ha azt hiszed, hogy Kláráról ezzel most jól elterelted a figyelmet, tévedsz! Bárkit tolsz be az utolsó pillanatban, a táborod tudomására fogjuk adni, hogy milyen csúnyán átverted őket!

Ezt jól jegyezd meg!

Amíg elmélkedsz, hogy hogy mászol ki ebből a gödörből, addig nézd meg ezt a négy videót! Az internet nem felejt!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/4282321975192313/
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/521038532284596/
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1373421809692565
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/212454233584842

Részletek: Zuhanóban Márki-Zay Péter népszerűsége
Már az összefogáson belül is veszít támogatásából, és elszigetelődik a baloldal csúcsjelöltje
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20211229-zuhanoban-marki-zay-peter-nepszerusege

Címkék: Gyurcsány  Vélemény 

A Szem-lő-hegyi lakos államtitkára újra hergel!

A Kincses Gyula vezette MOK szerint nem elég a pénz.... Még mindig?

A Szem-lő-hegyi lakos államtitkára újra hergel!

A kormány a ti javaslatotokat fogadta el! Az orvosok bére duplázódott, 2010-hez képest ötszörösére nőtt! Érted, Kincses elvtárs? ÖTSZÖRÖSÉRE! A zalaegerszegi traumatológusok esetéből megtudtuk, hogy 2,7 MILLIÓ forint volt a havi fizetésük (alapbér, ügyelet, stb), és nekik ez nem volt elég....

Szögezzük le az elején: ez az írás nem a tisztességesen dolgozó orvosoknak, hanem a MOK-nak és a kartellező, az egészségügyet veszélyeztető "orvosoknak" szól (mert ilyen is van, pl. Zalaegerszegen https://bit.ly/3EercCo)

Kérdezzük egyszerű melósként: ki keres ma Magyarországon 2,7 milliót? Komolyan nem elég ennyi sem? Tényleg ennyire hiányzik a MOK-nak a zsebbe, adózatlanul, feketén fizetett hálapénz? A "drámai hangulatú" videókat azzal kommenteltétek, hogy "Az ügyeleti díj esetében csupán az óradíj 70%-a garantált, ami még munkaszüneti vagy ünnepnapon is csak 80-90%-ra megy fel. Egy fiatal kolléga esetében ez 1300 forintos nettó órabért jelent."

Ez nettó hazugság! Az általatok készített és a kormány által elfogadott bértábla esetében a teljesen kezdő rezidens (24 éves?) ALAPBÉRE jelenleg 622 959 forint (ez januártól 687 837 forintra NŐ)
A 622 959 forint nettója 414 268 forint, ebből az órabér (168 órával osztva) 2 466 forint, ennek a 70 százaléka meg nem 1 300 forint, hanem 1 726 forint - ha már számolunk, és ha már sikerült a lehető legalacsonyabb, kezdő bér esetében is hazudni, és mellé elfelejteni leírni azt, hogy egy 20 éve dolgozó orvos esetében ez a díj már bő 4 000 forint, óránként, az ügyeletben történő alvás ideje alatt is.

Nos ennyi a teljesen kezdő, zöldfülű rezidens ügyeleti órabére nettóban. Másnak a bruttó órabére sincs ennyi! Mégis meddig akarjátok hergelni a tanárokat, az óvónőket, az egyetemi oktatókat, a többi diplomás dolgozót, akik bére az orvosok bérének a KÖZELÉBEN SINCS?

Legyen már elég a több milliós lóvé! Ez is egy munkahely, az adófizetők összedobják nektek a pénzt, ti cserébe elvégzitek a munkaköri kötelességeteket. Nem szívességet tesztek - a munkaszerződésetekben leírtakat teljesítitek, cserébe megkapjátok a tőlünk a fizetést! Akinek ez nem elég, nyugodtak keressen magának másik munkát! Valahogy nem láttunk tömeges felmondást! Telex, 444 meg 24.hu cikkeket láttunk, de felmondást nem! Hol keresne az ilyen "orvos" még 2,7 milliót? SEHOL!

Összegezve tehát: Kedves MOK! "Drámai hangulatban"
elmehettek "jó messzire"! (az idézőjeles részbe mindenki azt gondoljon oda, amit akar). Sem az országot, sem a kormányt, sem a magyar embereket nem fogjátok többé zsarolni. Ez nem jött össze Zalaegerszegen, nem fog összejönni máshol sem! Európai bért kaptok, cserébe euróopai szolgáltatást várunk el, nem pedig "drámai hangulatú" videókat karácsony előtt.

Mindenkinek nehéz a munkája, az ünnepek közeledtével meg főleg, mindenhol év végi hajtás van, mindenki fáradt, csak mások ezt a ti fizetésetek tizedéért teszik, és sok helyen a felelősség sem kevesebb!

PS: Amikor Kincses elvtárs egészségügyi ÁLLAMTITKÁR volt, 13 százalékkal csökkent az orvosok reálbére, a kórházakat bezárták vagy eladták, 3000 orvost és 6000 ápolót rúgtak ki!
https://bit.ly/33GhNqp
https://bit.ly/3snomZf

Szögezzük le a végén is: ez az írás nem a tisztességesen dolgozó orvosoknak, hanem a MOK-nak és a kartellező, az egészségügyet veszélyeztető "orvosoknak" szólt (mert ilyen is van, pl. Zalaegerszegen https://bit.ly/3EercCo)

Forrás:
https://telex.hu/belfold/2021/12/20/mok-karacsonyi-ugyelet
https://mok.hu/tobbletmunka/allasfoglalasok/bertabla
https://mok.hu/hirek/szakmai/karacsonyi-ugyelet---de-milyen-aron
https://szamokadatok.hu/Post/3858/A_zalaegerszegi_traumatologusok_szepen_csendben_visszatertek_a_korabbi_munkahelyukre_Hol_keresnenek_meg_Havi_27_milliot
Betiltják a hálapénzt, mivel duplázzák az orvosok bérét! KÖSZÖNJÜK!
Ennek mindenki örülhet, hiszen így már senkinek sem lesz lelkiismeret furdalása amiatt, mert nem tudott az orvoshoz borítékkal menni
https://szamokadatok.hu/Post/2017/Betiltjak_a_halapenzt_mivel_duplazzak_az_orvosok_beret_KOSZONJUK
Hergelt a "MOSZ" is
https://szamokadatok.hu/Post/2048/A_MOSZ-nak_semmi_sem_jo
Sorshúzással döntene a MOK a betegek között
https://szamokadatok.hu/Post/2345/Sorshuzassal_dontene_a_MOK_a_betegek_kozott
A járványgörbe emelkedése egyben azt is jelenti, hogy a baloldal egyre több rémhírt terjeszt a magyar egészségüggyel kapcsolatosan
https://szamokadatok.hu/Post/1931/A_jarvanygorbe_emelkedese_egyben_azt_is_jelenti_hogy_a_baloldal_egyre_tobb_remhirt_terjeszt_a_magyar_egeszseguggyel_kapcsolatosan

Címkék: Egészségügy  Gyurcsány 

Miért csináljuk? Ezért!

Miért csináljuk? Ezért!

Szakács István blogger osztott meg egy videót nemrég, amiben elmondja, hogy ő miért kezdett el politizálni 2009-ben. Csak egyetérteni tudunk vele, és ezúton szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a Számok oldal is azért jött létre, hogy megálljt parancsoljunk a Gyurcsány-vezette baloldalnak, és az általuk gyártott álhíreknek.

Amíg Gyurcsány marad a közéletben, addig mi is! Az utolsó csepp vérünkig azért fogunk küzdeni, hogy az erőszakos és kudarcos múlt ne térhessen vissza a hatalomba! Azok az emberek, akik kiadták a tűzparancsot, szétlövették, megverették és megfélemlítették a magyar embereket, akik kilóra kiárusították az országot, akik 2040-ig szóló PPP szerződéseket kötöttek, többezer milliárdos károkat okoztak az országnak, akik kudarcos politikája miatt Magyarország segélyre, IMF-hitelre kényszerült a MŰKÖDÉSI KIADÁSOK fedezésére, akik 1300 milliárd forint adósságot halmoztak fel az önkormányzatoknál, akik meghamisították a költségvetés számait, a magyarokat átverve nyertek választást - azok soka többé ne kerülhessenek hatalomra!

Sem ők, sem az új logók mögé bújt embereik!
Sokan voltunk a Békemeneten, és a közvélemény-kutatások is "fényes jövőt" jósolnak, de nem dőlünk hátra, és mindenkit arra kérünk, hogy ne tegye ezt! A sorsunk választáson dől el! Nem számítanak a győztes csaták, nekünk a háborút kell megnyernünk!

Csatlakozz a Gyurcsány-ellenes "koalícióhoz"!
Hajrá Orbán Viktor! ""Együtt a legvastagabb falon is átmegyünk"

Szakács István - Köszönjük a videót!

Címkék: Gyurcsány  SzamokAdatok  Vélemény 

Ők fosztották ki az országot!

A baloldal cserélgetheti a logókat és az arcokat, de a lényeg nem változik!

Ők fosztották ki az országot!

Az ő céljuk nem a nemzeti vagyon gyarapítása, nem a magyar emberek életminőségének a javítása, hanem külföldi gazdáik, megrendelőik feltétel nélküli kiszolgálása. Márki-Zay sem különb, az 5 éves külföldi kiképzés során megtanulta a "mesterséget", és ha hatalomra kerül ez a frakció és támogatottság nélküli báb, akkor valójában Gy.F. és felesége kerülnek ismét hatalomra. Az áremeléseken, adóemeléseken, törvénytelenségeken, elvonásokon túl újra kalapács alá kerül a nemzet vagyona!

Orbán Viktor és kormánya visszavásárolja azt, amit a baloldal elherdált!! Rétvári Bence pedig a Parlamentben emlékeztette a baloldalt arra, hogy mi mindent adtak el, amikor kormányon voltak, gombokért! Videó:
https://www.facebook.com/RetvariBence/videos/578847676653936

Kapcsolódó cikkek
👉Visszaszerzi a kormány az elherdált állami vagyont!
Amit Gyurcsányék eladtak, elloptak, felszámoltak, azt a Fidesz visszaszerzi és újjáépíti!
https://szamokadatok.hu/Post/3620/Visszaszerzi_a_kormany_az_elherdalt_allami_vagyont
👉Rablóprivatizáció!
Kevesek meggazdagodtak, az államot, az adófizetőket közben kifosztották!
https://szamokadatok.hu/Post/3916/Rabloprivatizacio
👉Orbán visszavásárolja azt, amit Gyurcsányék eladtak!
Gáztározók, energetikai vállalatok, MOL részvények, áramszolgáltatók, erőművek, stb. Az ország energiaellátása nem lehet külföldi kézben!
https://szamokadatok.hu/Post/3812/Orban_visszavasarolja_azt_amit_Gyurcsanyek_eladtak
👉DK: vissza fogjuk adni az ellopott vagyont a magyaroknak
https://szamokadatok.hu/Post/3974/DK_vissza_fogjuk_adni_az_ellopott_vagyont_a_magyaroknak
👉2853 milliárd forint
Ennyi kárt okoztak Gyurcsányék csak az autópályák PPP szerződéseivel! Ebből a pénzből nem épült semmi, ez csak a keletkezett kár, a teljes költség közel 4000 milliárd, a számlát meg 2040-ig fizetjük!
https://szamokadatok.hu/Post/3794/2853_milliard_forint
👉Orbán: Veszélyes idők jönnek, tartalékra, fedezetre és biztonságra van szükség!
Rekord szinten az aranytartalékunk!
https://szamokadatok.hu/Post/3687/Orban_Veszelyes_idok_jonnek_tartalekra_fedezetre_es_biztonsagra_van_szukseg
👉Budapest Airport!
Gyurcsány adta el, Orbán veszi vissza az elherdált állami vagyont!
https://szamokadatok.hu/Post/4141/Budapest_Airport
👉Miről döntünk 22-ben?
Most a létünk a tét! ️Hajrá Fidesz-KDNP!
https://szamokadatok.hu/Post/4146/Mirol_dontunk_22-ben
👉Az okos liberálisokat kérdezzük
Ha mindent "ellop a Zorbán", akkor miből van mindez?
https://szamokadatok.hu/Post/4009/Az_okos_liberalisokat_kerdezzuk
👉Lista, amit sokan vártak! Van mire büszkének lennünk!
Összeszedtük Magyarország Kormánya eddigi talán legnagyobb, legeredményesebb és leglátványosabb intézkedéseit!
https://szamokadatok.hu/Post/3962/Lista_amit_sokan_vartak_Van_mire_buszkenek_lennunk
👉A Nemzeti közművek után Létrejön a Nemzeti Vízművek is
Az ivóvíz többé soha sem lesz eladható!
https://szamokadatok.hu/Post/2288/A_Nemzeti_kozmuvek_utan_Letrejon_a_Nemzeti_Vizmuvek_is
👉Buda Palota (Postapalota) - a Gyurcsány-féle rablóprivatizáció jelképe
Budapest, Krisztina körút 6. (Széll Kálmán Tér)
https://szamokadatok.hu/Post/2759/Buda_Palota_Postapalota_-_a_Gyurcsany-fele_rabloprivatizacio_jelkepe
👉A tények makacs dolgok!
Nem is szeretik a baloldal hívei, mi pedig annál inkább!
https://szamokadatok.hu/Post/4126/A_tenyek_makacs_dolgok

ADD TOVÁBB!

Címkék: Baloldali rombolás  Gyurcsány 

15 éve adta ki a baloldal a tűzparancsot!

Nem felejtünk! Soha többé nem fogtok kormányozni Magyarországon!

https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/572101746808791

️ Emlékeztető feledékenyeknek.

Íme a baloldal akcióban: szétlövették az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után jogosan felháborodó magyarokat. Módszereik ma sem változtak, aki ki meri nyitni a száját, az letiltják, feljelentik, ha tehetnék rács mögé dugnák. A liberálisok szerint csak az a demokrácia, amikor ők vannak kormányon, aki kritikát mer megfogalmazni azt ellehetetlenítik. A baloldal által "visszavett" városokban szájzár-rendelettel hallgattatják el az önkormányzati befolyás alatt álló munkahelyeken dolgozókat, besúgókat alkalmaznak és fizetnek, elvonnak minden korábban intézményesített helyi támogatást, leállítják a fejlesztéseket, a pénzt pedig kitalicskázzák. Szinte az összes baloldali irányítás alatt álló megyeszékhely csődközeli állapotban van 8 hónap után.

Nem felejtünk! A magyarokkal többé ezt senki sem teheti meg.
Forrás: https://youtu.be/neVi1cfUAdE

Címkék: Baloldali rombolás  Gyurcsány  Kettős mérce  Videók