Címke: Gazdaság

Orbán jól döntött

Az új kormányban a gazdaságfejlesztés, a honvédelem, az agrárium, az ipar, az innováció, a külügy, és a pénzügyek kaptak kiemelt szerepet

Orbán jól döntött

Ha ezek rendben vannak, akkor lesz pénz oktatásra, egészségügyre, sportra, és minden másra is. Ezeket a feladatokat a meglévő minisztériumok látják majd el.

️Demagógia helyett átgondolt feladatkiosztás! A hangsúlyos területek teremtik meg a FELTÉTELEKET ahhoz, hogy a kiadást jelentő sport, egészségügy és oktatás tudjanak működni. A helyzet az, hogy ezek a területek csak viszik a pénzt, míg az ipar, a mezőgazdaság, az innováció és a pénzügy teremti meg a forrásokat ezek működésére, a honvédelem teremti meg a biztonságot mindannyiunk számára, és természetesen energia és élelmiszer is kell. Olyan idők járnak, hogy helyesen kell priorizálni!

Egy különálló sportminisztérium, oktatásügyi minisztérium vagy egészségügyminisztérium most nagy luxus lenne! A világon gazdasági háború dúl, egymást követik az élelmiszerkiviteli döntések bejelentései, és ki tudja, hogy mikor lesz vége az ukrajnai háborúnak.

Ezt csak azok kedvéért írtuk le, akik hiányolták a felsorolt területek önálló minisztériumait. Ezek FELADATOK, amit ezentúl is elvégez a kormány, de véleményünk szerint most nem ezek a legfontosabb és a legtöbb energiát igénylő területek.

️tt vannak a nevek és a minisztériumok:
https://www.facebook.com/kormanyzat/posts/322793130023899

ADD TOVÁBB!

Címkék: Gazdaság  Nemzet 

3 percben az elhibázott szankciós politikáról

Dr. Hortay Olivér, energia- és klímapolitikai szakember videója

Brüsszel az energaihordozókkal próbálná szankcionálni Oroszországot, de felmerül a kérdés, kinek is fájna ez igazán.

👉 Úgy tűnik, sajnos Európa önmagát büneteti a szankciós politikával, de ezt a döntéshozók többsége nem látja, vagy nem akarja belátni.

Hogy mit mutatnak a számok? A videóból kiderül!

Címkék: Európai Unió  Gazdaság 

️Nem tudják zsarolni Magyarországot

Ezért hisztizett a nagy és hatalmas ukrán rezsim a magyar gázszerződés miatt!

️Nem tudják zsarolni Magyarországot

A németek meg úgy döntöttek, hogy a meglévő gázszállítási kapacitás ellenére gázhiányra készülnek. Olyan ez, mint amikor a lélegeztetőgépen lévő beteg kihúzza a konnektorból a saját lélegeztetőgépét.

️Magyar helyzet: Az ukrán elzárás ellenére is biztosított Magyarország gázellátása. https://bit.ly/3svltVv
️Orbán időben lépett! Magyarországra Ukrajnát megkerülve érkezik a gáz. https://bit.ly/3N7ICVV
️Magyar-orosz gázmegállapodás: zsarolási potenciáltól esett el Ukrajna. Hiába minden, az orosz gázt akkor is megkapjuk, ha a "hatalmas ukrok" a fejük tetejére állnak. https://bit.ly/39bdzdd
️Visítás volt: Ukrajna az Európai Bizottsághoz fordult az orosz-magyar gázüzlet miatt. Mentek panaszkodni, sírni a külföldi gazdik vállán. https://bit.ly/3yt4lnn
Ráadás: Továbbra is a magyar rezsiárak a legalacsonyabbak Európában. https://bit.ly/3Pf9PrL
Itt van mindjárt a földgáz: vannak országok, ahol TÍZSZER annyiba kerül a gáz, mint Magyarországon. https://bit.ly/3FAWMMZ

Köszönjük, Fidesz-KDNP! Azért szavaztunk önöknek ismét bizalmat, mert látjuk, hogy önök a magyar emberek oldalán állnak!

Címkék: Gazdaság  Külföld 

Kit terít le a "gázfegyver"?

Moszkvát egyelőre féltucatnyi szankciós csomag sem tudta térdre kényszeríteni, miközben a válaszlépések egyre jobban fájnak Európának

Kit terít le a "gázfegyver"?

Szijjártó Péter nyilatkozata talán a legjobb a sok közül, itt a videó:
https://szamokadatok.hu/Post/5218/Igy_beszel_egy_igazi_hazafi

Szerencsére nekünk felelős kormányunk van, mert felelős döntést hoztunk a választáson!
Köszönjük, hogy nem támogatják az energiaszektort érintő brüsszeli szankciókat!

A harcmezőkön dúló elkeseredett küzdelem és az információs térben tomboló hadjárat mellett a gazdasági szférában is kiéleződött a Nyugat és Oroszország szembenállása. Moszkvát egyelőre féltucatnyi szankciós csomag sem tudta térdre kényszeríteni, miközben a válaszlépések egyre jobban fájnak Európának. Brüsszel most éppen az energetikai szférában készül végképp megszakítani a kapcsolatokat Oroszországgal. A következő hetek döntőek lehetnek Moszkva és Brüsszel „gáz- és olajháborújában”.

Brüsszel belelovalta magát az Oroszországgal szemben kivetett szankciókba. A héten már a hatodik csomagról tárgyalnak, amelynek értelmében a szén és a gáz után az év végéig az olaj importját is megszüntetnék. Közben a svédek után a hollandok is megtagadták, hogy lefejtsék az orosz olajat a Marshall-szigetek zászlaja alatt hajózó Sunny Liger tankerről. Az orosz kompromisszumos javaslat sem érdekli Brüsszelt, és az európaiak többsége nem hajlandó rubelben kiegyenlíteni a számlát. Pedig ebből Bulgáriában akár koalíciós válság is lehet, egyes lengyel régiókban pedig már most sincs meleg víz és fűtés.

De gázhiány alakulhat ki Németországban is. Sebaj, a kormány szerint áldozatot kell vállalni a szabadságért: télen a hűvösebb lakásban pulcsival, nyáron pedig légkondi nélkül izzadva kell harcolni Putyin ellen. A részben tudatosan és mesterségesen hiszterizált nemzetközi hangulatban már senki nem mer szembemenni a globalista fősodorral és racionális döntéseket hozva kiállni az európai értékek mellett. Jól mutatta ezt, mikor az ukrán elnök nemkívánatosnak nevezte Kijevben Frank-Walter Steinmeier német államfő jelenlétét. Kicsit duzzogva, de Berlin ezt a megaláztatást is lenyelte, és most már nehézfegyvereket is szállít Ukrajnának. Hol van már az, amikor még az Északi Áramlat-2-ért harcolt!

Az eddig óvatos, az orosz gázról és olajról leszakadni egyik pillanatról a másikra nem akaró és a brüsszeli és washingtoni nyomás ellenére sokáig húzódozó németek mostanra annyira belelkesedtek, hogy a Politico információi szerint már azt a lengyel és balti javaslatot is támogatják, amely a szankciókat az atomenergetikai szektorra, konkrétan az urán importjára is kiterjesztenék. Ezzel az Európai Unió még az Egyesült Államokra is rálicitál, amely arra azért vigyázott, hogy saját magát ne lője lábon, így például az orosz uránt továbbra is vásárolja. Mint ahogy az olaj szankciós listára kerülése előtt is betárolt a fekete aranyból, 40 százalékkal növelve oroszországi importját. Ha így megy tovább, Európa a titánt is felteszi a listára, az Airbus pedig vakarhatja a fejét, honnan pótolja szükségleteit. De nemcsak a repülőgépipar kerül bajba, hanem a vegyipar, az acél- és a műtrágyagyártás is. Arról már nem is beszélve, hogy miként érinti az energiaárak elszabadulása a lakosságot és Európa versenyképességét.

Ebbe a hisztérikus hangulatba robbant be a Gazprom döntése, miszerint nem szállít tovább gázt a rubelben való fizetést elutasító Lengyelországnak és Bulgáriá­nak. A sors iróniája, hogy épp az eddig az orosz fűtőanyagról leginkább leválni akarók tiltakoznak a leghangosabban a döntés ellen. Az orosz gáztól való elszakadással büszkélkedő és másoktól is ezt követelő Mateusz Morawiecki most „közvetlen támadásnak” nevezte, hogy Moszkva elzárja Lengyelország elől az energiahordozót. A lengyel miniszterelnök kijelentette, hogy Oroszország a „gázimperializmusa” határait feszegeti, és azzal vádolta Moszkvát, hogy inflációs intézkedésekkel támadja az európai gazdaságot.

Forrás: https://demokrata.hu/vilag/kit-terit-le-a-gazfegyver-527488/

Címkék: Európai Unió  Gazdaság  Külföld 

34 milliárd eurónyi tartaléka van Magyarországnak!

Így „lop a Zorbán”

34 milliárd eurónyi tartaléka van Magyarországnak!

Hahó, libsik! Nem azt mondtátok, hogy Orbán mindent ellop? Ezek szerint hazudtatok? Létezik ilyen? A válasz: Igen, létezik! Nem fogunk éhen halni, de ezt a pénzt nem a brüsszeli rezsim ostoba döntéseinek a finanszírozására fogjuk költeni, hanem megtarjuk tartaléknak.

Forrás: https://bit.ly/385CZJf

Címkék: Gazdaság 

Így beszél egy igazi hazafi!

Add tovább, hogy az álhírgyárak olvasói és nézői is lássák!

Köszönjük, Miniszter úr! Számítunk önre a következő 4 évben is!

Forrás:https://bit.ly/3wafVRw

Címkék: Gazdaság  Videók 

Visítanak a libsik, mert magyar cégek üzemeltetik a jövőben az autópályákat

Hajrá „Mészáros Lőrinc cégei”! És a többi magyar cég is, melyekről a 444 természetesen nem tesz említést

Visítanak a libsik, mert magyar cégek üzemeltetik a jövőben az autópályákat

A külföldi pénzből működő álhírgyár azt persze elfelejtette leírni, hogy a baloldal PPP szerződésekkel kimutyizta az autópályákat 40 évre KÜLFÖLDI cégeknek, a nyereség kivándorol az országból, a számlát meg 2040-ig fizetjük, miközben 2 853 MILLIÁRD forintos kár érte Magyarországot. https://bit.ly/39HknQ9

️A nagyságrend érzékeléséhez, a 2021-es költségvetés főbb számai:
Oktatás: 2229 milliárd
Egészségügy: 2245 milliárd
Nyugellátások: 3090 milliárd
Családtámogatás: 2295 milliárd

Na akkor ennek tudatában kritizálja bárki is azt a tényt, hogy most MAGYAR cégek üzemeltetik majd az autópályákat, a nyereség itthon lesz befektetve, a fenntartó és a kivitelező cég a magyar jog fennhatósága alá tartozik, és ilyen módon sokkal könnyebben érvényesíthetjük velük szemben az esetleges kifogásainkat.

Munkahelyteremtés, adóbevétel, fejlődő Magyarország!
Hajrá „Mészáros Lőrinc cégei”!

Részletek: https://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/20220506-ujra-kell-targyalni-az-m5-os-es-az-m6-os-autopalyak-koncesszios-szerzodeseit

️Százmilliárdos károkat okoznak az államnak az M5-ös és az M6-os autópályák szerződései
https://bit.ly/3FpBWjC

Címkék: Gazdaság 

Orbán Viktor a brüsszeli embargós javaslatról:

Vissza a feladónak!

Orbán Viktor a brüsszeli embargós javaslatról:

Az embargós javaslatot nem tudjuk elfogadni, az átállás több ezer milliárd forintba kerülne és a rezsicsökkentés végét jelentené. Ez a vörös vonal, itt kell megálljt parancsolni. Mi a béke oldalán állunk, és a magyar érdekek mentén járunk el. A javaslat elfogadása tömeges munkanélküliséget, drágulást és recessziót jelentene.

Köszönjük, Miniszterelnök úr!

Videó: https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/483648820209084/

Címkék: Európai Unió  Gazdaság 

Újabb hazugság, újabb cáfolat

A balliberálisok sosem fognak megváltozni

Újabb hazugság, újabb cáfolat

A ZDF megírta az álhírt, az index megosztotta, a sok álhírfogyasztó meg benyelte. Közben a valóság az az, hogy a magyar álláspont az olaj- és gázembargó esetében nem változott: nem támogatjuk!

Hazugság: https://bit.ly/39vEUah
Valóság: https://bit.ly/39kCpaA

PS: Az index utólag úgyis átírja a cikket, ezért képként betesszük kommentbe az eredeti fake newst!

Add tovább, hogy az álhírfogyasztók is értesüljenek erről!

Címkék: Európai Unió  Gazdaság  Média 

Na ki nem akar még fizetni a gázért? Jelentkezőket!

️A tarifát és a fizetési módot nem a vevő, hanem az eladó határozza meg, ez van!

Na ki nem akar még fizetni a gázért? Jelentkezőket!

Teccettek volna az oroszokat partnerként kezelni, akkor nem kellene rubelben fizetni a gázért! nagy hiba volt az orosz sportolók, művészek, diákok kitiltása, nagy hiba volt az orosz vállalatok ellehetetlenítése, az orosz gazdaság támadása, az orosz magánszemélyek vagyonának lefoglalása, hazugságok és álhírek terjesztése Oroszországgal kapcsolatosan. Ha esetleg nem épp a 6. ruszofób szankciós csomagot tárgyalná a brüsszeli rezsim, akkor nem lenne ekkora feszültség sem.

Az oroszok most azt teszik, amit mindenki más is tenne: megvédik az érdekeiket! Nincs ingyen gáz - aki nem fizet, az nem kap gázt, ez ilyen egyszerű. A dollárnak semmi keresnivalója nincs Európában!

A 444 közben sopánkodva arról ír, hogy "Magyarország úgy fizet a gázért, ahogy Putyin elrendelte". Persze, és milyen jól teszi! Köszönjük a kormánynak! Ezek szerint a mi iparunk nem áll le, az otthonainkban lesz fűtés és meleg víz, nem lesz tömeges munkanélküliség és nem lesz elszegényedés!!

Itt a figyelmeztetés: ha a kifizetések veszélybe kerülnek, Oroszország leállítja a gázszállításokat

Hortay Olivér írta:
Oroszország mától nem szállít gázt Lengyelországnak és Bulgáriának.
👉 Az intézkedés a rubelben történő fizetéssel kapcsolatos vita első fizikai következménye.
Pénteken az EU kiadott egy útmutatást, ami szerint Oroszország javaslata (a tagállamok egy speciális számlán továbbra is tetszőleges valutában fizethetnek a Gazprombanknak, ami ezt automatikusan rubelre váltja) nem sérti a szankciókat).
Ennek ellenére néhány ország jelezte, hogy így sem tesz eleget az orosz igénynek.
Arról, hogy - Lengyelországon és Bulgárián kívül - melyik országok ezek, egyelőre nincs hivatalos lista.
Lengyelország tegnap új szankciókat vezetett be, ami a Gazpromot is érinti, így bármikor befagyaszthatja az orosz gázért fizetett összeget.
👉 Oroszország válasza a Fehéroroszország irányából Lengyelországba érkező Jamal-vezeték leállítása volt.
A Jamal-on az elmúlt időszakban kis mennyiségű gáz érkezett Lengyelországba, így az intézkedésnek várhatóan nem lesznek súlyos ellátási következményei.
Lengyelország eddig is Németországon keresztül szerezte be az orosz eredetű földgáz jelentős részét és év végére tervezte a Jamal-vezetéken történő vásárlások teljes leállítását (eredetileg ekkor járt volna le meglévő szerződése).
A Jamal szállítások kiváltását segíthetik a lengyel LNG kapacitások, az októberi indulással tervezett új norvég vezeték és a meglévő, cseh összeköttetés.
Lengyelországnak tehát viszonylag kevés gáz kiváltásával és árnövekedéssel (a hírre 15 százalékos áremelkedés volt tapasztalható a holland gáztőzsdén), Oroszországnak pedig minimális bevételkieséssel és a nem teljesítésből fakadó jogi következményekkel kell szembe néznie.
Bulgária helyzete aggályosabb, mert gázigényének több, mint 90 százalékát az orosz szállítások fedezik.
A bolgár kormány eddig mindössze azt jelezte, hogy lépéseket tesz az orosz gáz helyettesítése érdekében.
Az intézkedés Magyarország szempontjából is növeli a kockázatokat, mert hazánkba déli irányból Bulgárián keresztül érkezik a gáz.
Ami bizalomra adhat okot, hogy sem Oroszországnak, sem Bulgáriának nem érdeke a további országokba történő szállítások korlátozása.
️ Az intézkedés tehát leginkább egy figyelmeztetés Európának: ha a kifizetések veszélybe kerülnek, Oroszország le fogja állítani a gázszállításokat.

Kapcsolódó:
"Döbbenten állnak a bécsiek a szupermarket üres polcai előtt"
Köszönjék meg a brüsszeli rezsimnek!
https://bit.ly/3kgV2hT
Az EU maximalizálná a lakások hőmérsékleté
️Erre szokták azt mondani, hogy „Meg a f***om nem kéne?”
https://bit.ly/3ELs3fN
Szankcionáljatok még
Még nem tettétek tönkre eléggé EURÓPÁT!
https://bit.ly/37BmQLq
Friss energiaárak - 2022 Február
A választás egyik tétje az, hogy tudjuk-e majd fűteni az otthonainkat, lesz-e a mindennapi életünkhöz elegendő energiánk!
https://bit.ly/3EIBCfc
Orbán már megint előrelátó volt, a többiek csak kullognak utána!
Az egész EU-ban bejelentési kötelezettséget írhatnak elő a gabonapiacon
https://bit.ly/3LeotwR
Putyin a nyugatnak: hol van most a zöldpolitikátok?
️A Nyugat-európai korrupt politikusok most épp kifosztják európa népeit!
https://bit.ly/3LhnE6r
MEGÁLLÍTHATATLAN INFLÁCIÓ: 1900 FORINT EGY LITER ÉTOLAJ NÉMETORSZÁGBAN
https://bit.ly/3vHYHKP
Lesz 7. cikkely szerinti eljárás?
️Demokrácia, jogállam, szólásszabadság, sport politikamentessége, erőszak elítélése, magántulajdon védelme, rasszizmus elleni küzdelem, művészi szabadság, Szabad piaci verseny, stb. Bla-bla-bla!
https://bit.ly/3MGpjDM
7,9% - 40 éves csúcson az amerikai infláció!
Mindenki nyugodjon meg: megvan a magyarázat!
https://bit.ly/3tabju8
Ilyen a brüsszeli rezsim!
Áprilisban támogassuk a FIDESZ-KDNP jelöltjeit, hogy továbbra se a libsik, hanem a magyar emberek érdeke érvényesüljön Magyarországon! (pl. a gázkazántól legyen meleg, és ne mástól!)
https://bit.ly/3MDUWOm
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3KDugeC
Nincs jó erőszak és rossz erőszak
Ebbe a cikkbe összegyűjtöttük a konfliktus kiváltó okait.
https://bit.ly/3I4y5Im
A média által írt narratíva helyett itt van az orosz elnök február 24-i beszédének teljes magyar fordítása.
https://bit.ly/35PXMz5
A világon jelenleg zajló konfliktusok listája!
️Ne hagyd, hogy átmossa az agyad a média, amely csak arról ír, amiért fizetnek neki
https://bit.ly/3MKloFW
Kit szankcionál az EU és USA? Kik fogják megfizetni a ruszofóbia árát?
https://bit.ly/365Khv4
Orosz energiaminiszter: Ha Európa így folytatja, 300$ lesz egy hordó olaj. Ebből a videóból kiderül, hogy kik a felelősei a jelenlegi energiaválságnak
https://bit.ly/3tRqG9Z
Vajon mi (nyugati országok) mit tennénk hasonló helyzetben?
https://bit.ly/37bV7QE
Az USA által kezdeményezett háborúk listája. Akkor most tiltsuk ki az amerikai embereket és az amerikai vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vYwVMe
Kik fognak kaszálni ezen?
️Írhat bármit az agyoncenzúrázott Facebook és a balliberális álhírgyártó média, aki gondolkodik, rájön, hogy ki a hunyó!
https://bit.ly/3pZ1SvT
A felelőtlen döntés árát mindenki megszívná - te is!
Szavazz okosan!
https://bit.ly/34pP1eu
Putyin a németeknek: ha így folytatják, fával fognak fűteni!
https://bit.ly/3HUGTR2
A Magyarországon felhasznált kőolaj 55%-a, a földgáz 80%-a Oroszországból származik. Ha van orosz gáz, van olcsó rezsi, ha nincs orosz gáz, nincs olcsó rezsi - ez ilyen egyszerű!
https://bit.ly/3KqNSTp
Ha nyer az ellenzék, akkor nem lesz áramunk, ez ilyen egyszerű. Itt van a magyar emberek érdekeivel szembe menő nyilatkozatuk.
https://bit.ly/3HBbMcM
Amit elhallgat Brüsszel! 70 milliárd köbméter gáz hiányzik Európából!
https://bit.ly/3hTVtgR
Dobrev Klára energetikai kijelentései hamisak
Hortay Olivér helyretette Gyurcsányné Dobrev Klárát, aki pont úgy ért az energetikához, mint minden máshoz
https://bit.ly/3hQXOcA
Az orosz vezetékes gázt nem lehet kiváltani más forrásból származó LNG-vel! Nincs elég hajó, nincs elég LNG, nincs elég terminál, és nincs elég pénz sem erre a hóbortra. (A tengeri szállítás és az LNG kitermelése ráadásul súlyosan környezetszennyező!)
https://bit.ly/3pNbjy6
Lehet világpiaciárazni!
Újabb rekordszintre drágult a földgáz Európában!
https://bit.ly/3MAiELc
Szijjártó az ellenzéknek:
Felelőtlenek és megdöbbentőek a baloldali nyilatkozatok, ezek veszélybe sodorják Magyarország biztonságos energiaellátását. A gázt nem fogjuk elzárni!
https://bit.ly/3pNclKS
Gyorsuló önpusztítás: Németország leállította a megmaradt nukleáris kapacitásának a felét
Egykor 26 atomerőművük volt, 2021 végére maradt 6, most már csak 3 van, amit 2022 végén úgyszintén leállítanak
https://bit.ly/3MzOxDO
Gazdasági kérdésekben nem hozunk politikai döntéseket!
Kiállunk Orbán Viktor és Magyarország Kormánya mellett!
https://bit.ly/3Kp7bwn
Zseniális húzás, tényleg!
Húzzuk ki a konnektorból a saját lélegeztetőgépünket!
https://bit.ly/3pPmNRQ
Már az Euro 4-es dízelautókat is kitiltották Brüsszelből!
Gondolkozz amikor szavazol! Ezek az utcádból is kitiltják az autódat! A brüsszeli érdekeket feltétel nélkül kiszolgáló baloldal megteszi!
https://bit.ly/3sVZQOS
️Videó: Putyin az ukrán hadseregnek: vegyétek át az irányítást!
https://bit.ly/3sU2q7Y
Videó: Putyin Scholznak: Belgrádot kik bombázták ENSZ-felhatalmazás nélkül?
https://bit.ly/3HZDxfo
Németország elkezdi újraindítani a korábban leállított atomerőműveit. Guten Morgen!
https://bit.ly/3tLzzlo
Újabb gazdasági károkat okozunk önmagunknak
Sok kereskedő bojkottálja az orosz nyersolajat, ami felnyomja a többi árát. Nem Orbán miatt drágul, csak szólunk
https://bit.ly/3IXvrp3
Videó: Putyin a nyugatnak: ebben a háborúban nem lesz győztes!
https://bit.ly/3J9EvHe
Videó: Lavrov a briteknek: ez a néma és a süket párbeszéde
https://bit.ly/3KtRh3F
Brüsszel bevezette az európai lakosok és az európai cégek elleni szankcióit. Múlt héten ismét elérte a történelmi csúcsot a földgáz tőzsdei ára Európában
https://bit.ly/3KqP9K8
Putyin beszédének magyar fordítása, amit a hadművelet hajnalán mondott. Aki teljes képet szeretne, olvassa el ezt az anyagot.
https://bit.ly/3soKJgE
A híres nyugati demokráciákba visszatért a kollektív bűnösség elve. Reméljük azért, hogy munkatáborokba nem viszik az oroszokat
https://bit.ly/3sQor7H
A nyugati országok önmagukat teszik tönkre a ruszofób szankciókkal! Újabb történelmi csúcson a kőolaj és a földgáz ára!
https://bit.ly/3Ktu8hX
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3vIiawP
Józanodik a nagy és hatalmas Germánia!
Libsik! Scholz Putyin pincsije! Írjátok gyorsan!
https://bit.ly/3vRu47v
Amerikai bombatámadások és rendszerváltási kísérletek a második világháború óta (lista) Akkor most tiltsuk ki az amerikai sportolókat, művészeket és vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vQcp0d
Így bánik a „csúnya, gonosz Putyin” a hadifoglyokkal!
Ettől lehidalsz!
https://bit.ly/3hPZu63
Putyin Brüsszelnek: liberalizáltátok az energiapiacot, most egyék meg, amit főztek!
https://bit.ly/3CArXqc
Putyin a nyugatnak: Egy kisebbség jogai nem állhatnak a többség jogai felett!
https://bit.ly/3sXcQUg
Putyin a hollandoknak: El tudják ezt képzelni Csecsenföldön? Mert én nem.
https://bit.ly/3MCVFze
Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket!
https://bit.ly/3vTrvlC

Putyin az NBC-nek: “Az amerikai adófizetők pénzét elfújta a szél”
https://bit.ly/3KM6dur

Putyin: Akik provokációkat szerveznek Oroszország ellen, meg fogják bánni.
https://bit.ly/34qOskz
Putyin a nyugatnak: nálunk is az anya nő, az apa meg férfi!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1266570183835780

Putyin a BBC-nek: "Itt az orosz emberek döntenek, és nem az önök megrendelői!"
https://bit.ly/3pQ6Hrn

Forrás: https://www.facebook.com/dr.hortay.oliver/posts/419983523197099

Címkék: Gazdaság  Külföld