Címke: Gazdaság

Putyin a tervezett ársapkáról nyilatkozott

Európa korrupt vezetői! Ideje lenne meghallani Putyin szavait!

Putyin a tervezett ársapkáról nyilatkozott

“A világkereskedelemben minden adminisztratív korlátozás magasabb árakhoz és egyensúlyhiányhoz vezet” Az idióta szankciók miatt drága az életünk, és nem Putyin miatt! Az emberek ezt tudják, és el fog jönni az az idő, amikor menekülni fogtok a magángépeitekkel! A szankciókat bevezető és támogató politikusok az európai emberek ellenségei, tetteikért pedig felelniük kell.

Bármennyire is el akarják szigetelni Oroszországot, az lehetetlen - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök Vlagyivosztokban, a Keleti Gazdasági Fórumon tartott beszédében.

Forrás: https://youtu.be/Hes6NCgb6-I

Címkék: Európai Unió  Gazdaság 

"Magyarország semmilyen módon nem támogatja az ársapka bevezetését!"

Köszönjük, Szijjártó Péter!

"Magyarország semmilyen módon nem támogatja az ársapka bevezetését!"

Így beszél egy felelős politikus, álproblémák helyett valós problémákról beszél, részmegoldások helyett valódi megoldásokat javasol.

️A miniszter mondott még egy nagyon fontos dolgot. A magyar emberek pénzéből a magyar embereknek és iparnak vásárolt gázt Magyarországon fogjuk felhasználni, és pont.

Videó: https://bit.ly/3ROZvaf

Címkék: Európai Unió  Gazdaság 

A magyar gáztárolók töltöttsége fogyasztásarányosan a negyedik legmagasabb az EU-ban!

️Szijjártó: Nevezhetnek a Gazprom bármijének, csak az embereknek legyen fűtés

A magyar gáztárolók töltöttsége fogyasztásarányosan a negyedik legmagasabb az EU-ban!

„Lehet ideológiákat gyártani, de ideológiával fűteni egyelőre még nem lehet” – húzta alá a tárcavezető.

Köszönjük, hogy nem "Putyinozik", hanem cselekszik, miniszter úr. Nem minden politikusról mondhatjuk el ugyanezt. Beszélhetne esetleg Novák Katalinnal és Németh Zsolttal, akik nyíltan a ruszofób vonalat képviselik, amit mi kontraproduktívnak, rendkívül károsnak tartunk, és szerintünk ennek célja a balliberális körökben való politikai haszonszerzés. Ezek a nyilatkozatok veszélyeztetik az orosz-magyar kapcsolatokat, veszélyt jelentenek a gázszállításra is, ezért jó lenne, ha a fent említett két politikus visszavonná azokat. Németh Zsolt azt írta, hogy "Ruszkik haza", Novák Katalin meg "Putyini agresszióról" beszélt a beiktatásának napján, holott bizonyára ő is tudja, hogy a háborút az ukrán neonácik kezdték 8 éve, és 14 000 orosz embert mészároltak le februárig. Reméljük, hogy ezzel tisztában vannak, mert ha nem, akkor alkalmatlanok a feladatra.

A libsik is "Putyinoznak", de ők nem kormányoznak, az ő véleményük nem jelenti Magyarország hivatalos álláspontját, de az elnök és a Fidesz (kormánypárt) egyik alapítójának a véleménye igen.

Önnek sok sikert és további eredményes munkát kívánunk.

Forrás:
https://bit.ly/3RdFevl
https://bit.ly/3Rf6NUY

Címkék: Gazdaság 

Megvan a létesítési engedély!

️Építheti a két új paksi blokkot a Roszatom

Megvan a létesítési engedély!

Hajrá Magyarország!
Hajrá Oroszország!

Visíthat a sok libsi, a sok kamuzöld, álcivil, raszta hajú provokátor: az energiabiztonság nem játék, az atomenergia meg az egyik legtisztább a világon.

Részletek: https://bit.ly/3AijF5i

Címkék: Gazdaság  Nemzet 

Bejelentették Magyarország eddigi legnagyobb beruházását!

️Libsik! Ezek szerint a keleti nyitás jó döntés volt!

Bejelentették Magyarország eddigi legnagyobb beruházását!

Szerintünk az Orbán-kormány legjobb döntése volt a keleti nyitás. Nem kell választani, hogy kivel üzletelünk, mindenkivel jó gazdasági kapcsolatokat kell ápolni!

Részletek: https://bit.ly/3doyziM

Címkék: Gazdaság 

OTP: 250 milliárd forint adózott eredmény az első félévben

Még mindig a bankokat félted?

OTP: 250 milliárd forint adózott eredmény az első félévben

Ezt nevezi a kormány extraprofitnak, amikor egy bank féléves nyeresége több, mint Debrecen Megyei Jogú Város éves költségvetése és fele annyi, mint a főváros éves költségvetése.

Részletek: https://24.hu/fn/gazdasag/2022/08/11/otp-masodik-negyedev-eredmeny/

Címkék: Gazdaság 

Újabb csúcson a gáz ára

️A holland tőzsde beárazta az EU ruszofób politikáját

Újabb csúcson a gáz ára

Az EU ellopta az orosz turbinákat, szankciókat vezettek be az orosz cégek ellen, elkobozták az oroszok vagyonát, leállították az Északi Áramlat II. engedélyezését, az ukrán nácikat védik, és csodálkoznak, hogy drága a gáz...

Ismét 210 euró felett jár a gáz augusztusi határidős ára a holland tőzsdén, az enyhülés átmeneti volt. A szeptemberi jegyzés 210 euró, de októberre is 210 euró feletti árakat vár a piac, amely a jelenlegi várakozások szerint decemberben is 208 eurót mutat.

210 euró / MWh köbméterre átváltva azt jelenti, hogy közel 2000 euróba kerül most 1000 köbméter gáz piaci ára, ez pedig 800 forint/köbméter. Ez a beszerzési ár, ami könnyen duplázódhat, mire a fogyasztókhoz eljut.

️Nem Putyin miatt drága a gáz, az oroszok annyit szállítanak, amennyit az EU kér, de ehhez azért kell pár dolog:
1. Szerződés
2. Működő gázvezeték, a Siemens által vállalt munka szerződésszerű elvégzése.
3. Politikai akarat az EU vezetői részéről

Németországban 20 millió otthont fűtenek gázzal. Ha nem lesz gáz, Scholz kormánya repülni fog, mert az emberek utcára fognak menni. A Bloomberg azt írja, hogy "Németországnak három hónapja van, hogy megmentse magát a téli gázválságtól" - Ketyeg az óra, Olaf!

Tőzsdei árak: https://bit.ly/3d2WV1z
Részletek: https://bit.ly/3OQxyNt
A Bloomberg cikke: https://bloom.bg/3Qen5wA

Címkék: Európai Unió  Gazdaság 

GKI: 31 százalékos lenne az infláció az árrögzítések nélkül

Hiba csúszott a gépezetbe, a GKI elismerte, hogy a kormányzati intézkedések SEGÍTENEK

GKI: 31 százalékos lenne az infláció az árrögzítések nélkül

Ha a földgázért a piaci árat kellene fizetni, az 10 ezer forint pluszkiadást jelentene havonta átlagosan egy főre, ami egy négytagú család esetében 40 ezer forintot jelentene.

Libsik! Akkor segít „a Zorbán” vagy nem? A GKI mindennel vádolható, csak azzal nem, hogy Fideszes!

Rezsicsökkentés, hatósági áras üzemanyag és élelmiszer, családi adókedvezmény, fiatalok adómentessége, 13. havi nyugdíj, nyugdíjprémium, családi adóvisszatérítés, áfamentesség, 15%-os szja, munkáltatói adók csökkentése, 9%-os iparűzési adó, 1 millió új munkahely, öröklési sarc eltörlése, béremelések, CSOK, babaváró, Jelzáloghitel-elengedés, magyar kézben lévő közműcégek.

Ezek mind segítenek nekünk, neked!

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20220713_arsapka_gazdasag_haboru_inflacio

Címkék: Gazdaság 

Vissza a barlangba!

Vajon a csecsemők, az idős, beteg emberek, az "új" németek mennyire szeretik majd ezt az intézkedést? Boris után Scholz lesz a következő, aki repülni fog

Vissza a barlangba!

TÉLEN 17 FOKRA CSÖKKENTIK A LAKÁSOK ÉJSZAKAI FŰTÉSÉT
Németországban a következő fűtési szezonban 17 celsius fokra csökkenti a lakások éjszakai fűtési hőmérsékletét a legnagyobb ingatlankezelő vállalat. A döntés összhangban van a gazdasági miniszter szavaival, amelyek szerint mindenkinek hozzá kell szoknia a spóroláshoz

Milyen jó, hogy Orbán időben visszavásárolta a közműcégeket, a gáztározókat, megkötötte a 15 éves gázszerződést, bevezette a rezsicsökkentést, a magyarok 93%-a pedig magántulajdonú otthonban él!

Mi nem fogunk megfagyni télen! A kiszolgáltatott, bérlakásokban élő germánoknak meg majd a TULAJDONOS megszabja, hogyan kell élniük! Sok sikert hozzá!

Forrás: https://demokrata.hu/vilag/telen-17-fokra-csokkenti-a-lakasok-ejszakai-futeset-554344/

Címkék: Gazdaság  Külföld