Címke: Európai Unió

Nagy bajban van az oltásellenes* baloldal! (*erről egy videó van a cikk végén!)

Pár nap leforgása alatt itt van a "Mutti" második sallerja is

Nagy bajban van az oltásellenes* baloldal! (*erről egy videó van a cikk végén!)

ūüĎČMerkel, miut√°n rendelt 30 milli√≥ adag orosz vakcin√°t, k√∂z√∂lte: N√©metorsz√°gnak el kell ismernie a k√≠nai vakcin√°t!

Akkor most lehet vis√≠tani, hogy N√©metorsz√°g emberk√≠s√©rletet hajt v√©gre a bizonytalan eredetŇĪ orosz vakcin√°val √©s a ‚Äúk√≠nai cuccal‚ÄĚ Vagy m√©gsem? Csak nem az van, hogy Orb√°n, a helyzetet helyesen √©rt√©kelve, idŇĎben, a teljes Eur√≥pai Uni√≥t megelŇĎzve hozta meg a sz√ľks√©ges, J√ď d√∂nt√©st?

ElŇĎzm√©ny: √öjabb √©s √ļjabb pofonokat kap a baloldal!
Ezt most a "mutti" adta. Németország 30 millió adagot vásárol a Szputnyik V vakcinából!
https://szamokadatok.hu/Post/3323/Ujabb_es_ujabb_pofonokat_kap_a_baloldal

Merkel szerint Németországnak el kell ismernie a kínai vakcinát

N√©metorsz√°gnak √©s K√≠n√°nak az Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet (WHO) r√©v√©n k√∂lcs√∂n√∂sen el kell ismernie az √ļj t√≠pus√ļ koronav√≠rus (SARS-CoV-2) ellen haszn√°lt olt√≥anyagokat - mondta Angela Merkel n√©met kancell√°r szerd√°n Berlinben a 6. n√©met-k√≠nai korm√°nykonzult√°ci√≥ elŇĎtt.

Angela Merkel a k√≠nai minisztereln√∂kkel, Li Ko-csianggal k√∂z√∂sen vezetett online tan√°cskoz√°s elŇĎtt tett nyilatkozat√°ban kiemelte, hogy K√≠n√°nak √©s N√©metorsz√°gnak is fontos szerepe lehet a koronav√≠rus-vil√°gj√°rv√°ny elleni k√ľzdelemben.

Hozz√°tette, ezzel nemcsak ahhoz j√°rulhatnak hozz√°, hogy saj√°t lakoss√°guk beolt√°s√°t lehetŇĎv√© tegy√©k, hanem ahhoz is, hogy ny√≠ltan √©s √°tl√°that√≥ m√≥don besz√©ljenek az olt√≥anyaggy√°rt√°sr√≥l, valamint az olt√≥anyagokat lehetŇĎs√©g szerint k√∂lcs√∂n√∂sen elismerj√©k, legal√°bbis az Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezetn√©l - hogy √≠gy gyŇĎzhessenek a v√≠rus elleni k√ľzdelemben.

Angela Merkel felid√©zte, hogy a 2020 m√°sodik f√©l√©vi n√©met eur√≥pai uni√≥s (EU-) eln√∂ks√©g idej√©n siker√ľlt lez√°rni a t√°rgyal√°sokat az EU √©s K√≠na √°tfog√≥ beruh√°z√°si meg√°llapod√°sr√≥l. Erre a meg√°llapod√°sra lehet fel√©p√≠teni a j√∂vŇĎbeli gazdas√°gi kapcsolatokat, amelyeket az √°tl√°that√≥s√°g, a k√∂lcs√∂n√∂s piaci hozz√°f√©r√©s √©s a kor√°bbin√°l nagyobb jogbiztons√°g jellemezhet - mondta a kancell√°r.

Az ENSZ egy m√°sik szakos√≠tott szervezete, a Nemzetk√∂zi Munka√ľgyi Szervezet (ILO) √°ltal meghat√°rozott alapk√∂vetelm√©nyekkel kapcsolatban kiemelte: nagy jelentŇĎs√©get tulajdon√≠tanak annak, hogy a munkav√°llal√≥k ‚Äěminden√ľtt, N√©metorsz√°gban √©s K√≠n√°ban is‚ÄĚ megfelelŇĎ k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt dolgozhassanak.

Azonban a n√©met-k√≠nai kapcsolatok a gazdas√°gn√°l j√≥val sz√©lesebb k√∂rt, az √©lelmiszerbiztons√°gt√≥l az √©ghajlat v√©delm√©ig egy sor √ľgyet √∂lelnek fel, √©s vannak ‚Äěneh√©z k√©rd√©sek‚ÄĚ is. Hagyom√°nyosan ilyen k√©rd√©s az emberi jogok helyzete, √©s ezzel kapcsolatban vannak ‚Äěn√©zetelt√©r√©sek‚ÄĚ, a t√∂bbi k√∂z√∂tt Hongkonggal √∂sszef√ľgg√©sben - mondta Angela Merkel.

N√©metorsz√°g az egyetlen √°llam, amelynek korm√°ny√°val a k√≠nai vezet√©s k√∂z√∂s √©rtekezletet tart. A korm√°nykonzult√°ci√≥ int√©zm√©ny√©t 2010-ben hozt√°k l√©tre, a k√©t kabinet k√©t√©vente √ľl√©sezik k√∂z√∂sen. A k√©t orsz√°g kapcsolat√°nak erŇĎss√©g√©t jelzi, hogy N√©metorsz√°g K√≠na elsŇĎ sz√°m√ļ kereskedelmi partnere Eur√≥p√°ban, K√≠na pedig N√©metorsz√°g elsŇĎ sz√°m√ļ kereskedelmi partnere √Āzsi√°ban.

Az idei tal√°lkoz√≥t a koronav√≠rus-vil√°gj√°rv√°ny miatt online form√°ban tartott√°k, az eredeti menetrend szerint Peking lett volna a helysz√≠n. A tan√°cskoz√°s alkalm√°b√≥l al√°√≠rtak egy sor sz√°nd√©knyilatkozatot, a t√∂bbi k√∂z√∂tt a kl√≠mav√©delem √ľgy√©ben folytatott tudom√°nyos kutat√°sok ter√ľlet√©n kezdett egy√ľttmŇĪk√∂d√©s erŇĎs√≠t√©s√©rŇĎl.

Kapcsolódó:
Hans Kluge, a WHO regionaŐĀlis igazgatoŐĀja elismerte Magyarorsz√°g kiv√°l√≥ teljes√≠tm√©ny√©t!
https://szamokadatok.hu/Post/3316/Hans_Kluge_a_WHO_regionalis_igazgatoja_elismerte_Magyarorszag_kivalo_teljesitmenyet
A baloldal olt√°sellenes kamp√°nya:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/1373421809692565
Hazugságok példákkal:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/212454233584842

Forr√°s: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210428-merkel-szerint-a-who-nak-kell-dontenie-a-vakcinak-hatekonysagarol
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-04-28/merkel-calls-for-deeper-cooperation-with-china-on-covid-vaccines

Címkék: Európai Unió 

Ezek mindenhol lopnak! (videóval)

Súlyos korrupciós botrányba keveredett az elrontott európai uniós vakcinaszerződéseket aláíró egészségügyi biztos, Sztella Kiriakídisz!

Ezek mindenhol lopnak! (videóval)

ūüĎČEzt a vil√°got szeretn√©k Gyurcs√°ny√©k visszahozni Magyarorsz√°gra is!
Eml√©kezz√ľnk a H1N1 vakcinabizniszre! Gyurcs√°ny√©k ciprusi offshore c√©get t√∂mtek ki milli√°rdokkal, cser√©be kaptunk egy hat√°stalan vakcin√°t. Valakik biztosan j√≥l j√°rtak!
https://szamokadatok.hu/Post/3198/Gyurcsany_vakcinabiznisze

ūüĎČA konkr√©t √ľgy elŇĎzm√©nyei: https://szamokadatok.hu/Post/3148/A_Brusszeli_korrupt_politikusok_vakcinabiznisze_videoval

V√°ratlanul t√∂bb, mint 1 milli√°rd forint, pontosan 4 milli√≥ eur√≥ jelent meg az uni√≥s eg√©szs√©g√ľgyi biztos asszony f√©rj√©vel k√∂z√∂s sz√°ml√°j√°n. A p√©nz az √°llami tulajdonban l√©vŇĎ Ciprusi Sz√∂vetkezeti Bank r√©v√©n landolt a Kiriak√≠disz csal√°di sz√°ml√°j√°n, √©s annak √©rdek√©ben, hogy a botr√°nyt elker√ľlj√©k, megpr√≥b√°lt√°k valamif√©le hitelnek, k√∂lcs√∂nnek √°lc√°zni.

Az Eur√≥pai Uni√≥ eg√©szs√©g√ľgyi biztos√°nak azonban semmif√©le fedezete nincs egy ekkora k√∂lcs√∂n felv√©tel√©hez. Ahogy egy ciprusi sz√°mvevŇĎsz√©ki jelent√©s megfogalmazta: Sztella Kiriak√≠disz sem a fizet√©s√©bŇĎl, sem m√°s forr√°sokb√≥l nem lesz k√©pes visszafizetni ezt a hatalmas √∂sszeget, vagyis ez nem egy val√≥s hitelfelv√©tel, csak ilyen m√≥don pr√≥b√°lj√°k elt√ľntetni a korrupci√≥ nyomait.

Kiriak√≠disz lebuk√°sa ut√°n igyekszik menteni mag√°t: megpr√≥b√°lja elhitetni, hogy ennek a nyilv√°nval√≥an korrupci√≥s p√©nznek nincs semmi k√∂ze az uni√≥s vakcinaszerzŇĎd√©sekhez.

Pr√≥b√°lja elterelni a figyelmet arr√≥l, hogy a p√©nzt minden jel szerint az olt√≥anyaggy√°rt√≥ c√©gek dobt√°k √∂ssze, a nekik kedvezŇĎ felt√©telekkel megk√∂t√∂tt, k√©slekedŇĎ, akadoz√≥ sz√°ll√≠t√°st lehetŇĎv√© tevŇĎ szerzŇĎd√©sek√©rt. Ek√∂zben a leg√≥vatosabban fogalmaz√≥ ciprusi lapok folyamatosan passz√≠v veszteget√©srŇĎl √≠rnak.

Nem elŇĎsz√∂r keveredik korrupci√≥s botr√°nyba

Az uni√≥s eg√©szs√©g√ľgyi biztos √©s csal√°dja egy√©bk√©nt nem elŇĎsz√∂r keveredik eg√©szs√©g√ľggyel kapcsolatos korrupci√≥s botr√°nyba. √Čvekkel kor√°bban ŇĎk voltak azok, akik egy bank m√∂g√© b√ļjva privatiz√°lt√°k az √∂sszes onkol√≥giai kezel√©st Ciprus sziget√©n, azt√°n, majd az egekbe sr√≥folt√°k a kezel√©sek √°r√°t.

A r√°kbetegeken gazdagod√≥ csal√°d neve szitoksz√≥ lett az orsz√°gban. Amikor m√°r tŇĪrhetetlenn√© v√°lt a helyzet a ciprusi parlament el√© ker√ľlt az √ľgy. Minden k√©pviselŇĎ a r√°kkezel√©sek √°llamos√≠t√°sa, a kezel√©s √°r√°nak cs√∂kkent√©s√©re szavazott, kiv√©ve egyetlen egy k√©pviselŇĎt: Sztella Kiriak√≠diszt.

Forrás, videó: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210427-megvesztegethettek-a-vakcinagyartok-az-eu-egeszsegugyi-biztosat

Címkék: Bűnözés  Európai Unió 

Nem igaz, hogy Magyarországon haltak meg a legtöbben!

Uniós adatok cáfolják a baloldali halálkampányt

Nem igaz, hogy Magyarországon haltak meg a legtöbben!

Att√≥l, hogy m√°sok csalnak, a val√≥s√°g m√©g nem v√°ltozik meg. Magyarorsz√°g nem tr√ľkk√∂zik, √©s nem tesz k√ľl√∂nbs√©get a koronav√≠rut√≥l elhunytak, √©s az egy√©b okn√°l fogva elhunytak k√∂z√∂tt, akik szervezet√©ben a koronav√≠rust is kimutatt√°k.

A 2021-es √©v elsŇĎ 12 het√©ben 6,6 sz√°zal√©kkal emelkedett a 2019-es adathoz k√©pest a hal√°loz√°sok m√©rt√©ke. Eddig az EU 16 orsz√°g√°b√≥l van erre vonatkoz√≥ adat, √©s ezek k√∂z√ľl haz√°nk a kilencedik helyen √°ll. Windisch L√°szl√≥, a KSH eln√∂khelyettese szerint a j√°rv√°nykezel√©s hat√©konys√°g√°t ez a t√∂bblethal√°loz√°si adat pontosabban mutatja, mint az egyes orsz√°gok √°ltal szolg√°ltatott koronav√≠rusos hallesetekre vonatkoz√≥ sz√°mok √∂sszehasonl√≠t√°sa.

A j√°rv√°nykezel√©s eredm√©ny√©t nem lehet egyetlen mutat√≥ √°ltal kifejezni, √©rt√©kelni. Az ugyanakkor biztos, hogy a t√∂bblethal√°loz√°si adatok vizsg√°lata pontosabb k√©pet fest, mint az egyes orsz√°gok √°ltal szolg√°ltatott, koronav√≠rus okozta hal√°loz√°sra vonatkoz√≥ statisztik√°k ‚Äď fejtette ki lapunknak Windisch L√°szl√≥. A KSH eln√∂khelyettese hangs√ļlyozta, elŇĎfordulhat, hogy

egyes √°llamokban az adatok nem ker√ľlnek be megfelelŇĎen a rendszerbe. Litv√°nia √©s Szlov√°kia p√©ld√°ul csak a 2020. √©vi t√∂bblethal√°loz√°s mintegy harmad√°t sz√°molta el a koronav√≠rus k√∂vetkezm√©ny√©nek.

Az ezen fel√ľl is jelentŇĎs hal√°loz√°si t√∂bbletre egyelŇĎre nincsen ezen orsz√°gok r√©sz√©rŇĎl magyar√°zat. ‚Äď Mivel olyan esem√©ny, p√©ld√°ul h√°bor√ļ vagy m√°s jelentŇĎs j√°rv√°ny nem ismert, ami magyar√°zatot adhatna ilyen m√©rt√©kŇĪ hal√°loz√°si n√∂veked√©sre, ez√©rt nem kiz√°rhat√≥, hogy val√≥j√°ban t√∂bb orsz√°gban is magasabb lehetett a t√©nyleges Covid-hal√°loz√°s, mint a hivatalosan jelentett esetek ‚Äď mutatott r√° Windisch L√°szl√≥.

Haz√°nkban 2020-ban a t√∂bblethal√°loz√°s 86 sz√°zal√©k√°t teszik ki a hivatalosan a koronav√≠rus k√∂vetkezm√©nyek√©nt elismert hal√°loz√°sok, m√≠g a legt√∂bb EU-s tag√°llam eset√©ben j√≥val jelentŇĎsebb az elt√©r√©s.

Hét olyan uniós ország van, amelyek a többlethalálozás felét sem ismerik el Covid-halálozásként.

‚Äď Hi√°ba sz√°mol hivatalosan a WHO m√≥dszertana alapj√°n egy tag√°llam, ha valami√©rt nem √ľlteti √°t pontosan a gyakorlatba ezt a met√≥dust. M√°rpedig sok esetben v√©lhetŇĎen errŇĎl van sz√≥, mivel nem lehet m√°s magyar√°zatot adni arra, hogy ugyan√ļgy megnŇĎ valahol a hal√°loz√°s, mint a t√∂bbi √°llamban, de csak az emelked√©s fel√©rŇĎl ismerik el, hogy a koronav√≠rus k√∂vetkezm√©nye volt ‚Äď h√ļzta al√° Windisch L√°szl√≥.

A KSH eln√∂khelyettese felh√≠vta r√° a figyelmet, hogy az Eurostat legfrissebb elemz√©se szerint a v√≠rus elŇĎtti utols√≥ n√©gy √©v √°tlag√°hoz k√©pest csak tavaly novemberben √©s decemberben volt a magyar hal√°loz√°si n√∂veked√©s az EU √°tlag√°n√°l magasabb. ‚Äď M√©g id√©n janu√°r‚Äďfebru√°rban is alatta voltak a magyarorsz√°gi sz√°mok az uni√≥ √°tlag√°nak ‚Äď mondta Windisch L√°szl√≥.

Az adatokb√≥l az is kider√ľl, hogy id√©n, az elsŇĎ 12 h√©tben, m√°rcius 28-ig ‚Äď 2019-hez, az utols√≥ j√°rv√°nymentes √©vhez viszony√≠tva ‚Äď 6,6 sz√°zal√©kkal emelkedett a hal√°loz√°sok sz√°ma haz√°nkban. ‚Äď Eddig 16 uni√≥s tag√°llamb√≥l van legal√°bb 12 h√©tre adatunk. Ezek k√∂z√ľl a k√∂z√©pmezŇĎnyben, a kilencedik helyen √°llunk ‚Äď ismertette a szakember, aki a pontoss√°g kedv√©√©rt arra is felh√≠vta a figyelmet, hogy a t√∂bblethal√°loz√°si mutat√≥ sem mutatja meg egy√©rtelmŇĪen az egyes orsz√°gok j√°rv√°nykezel√©s√©nek az eredm√©nyess√©g√©t, de pontosabb k√©pet fest, mint a tag√°llamok adatainak az √∂sszehasonl√≠t√°sa.

Forr√°s: https://magyarnemzet.hu/belfold/tobblethalalozas-hazank-az-unios-kozepmezonyben-9698969/
Eurostat: https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Weekly_death_statistics#Data_sources

Címkék: Egészségügy  Európai Unió 

Újabb és újabb pofonokat kap a baloldal!

Ezt most a "mutti" adta. Németország 30 millió adagot vásárol a Szputnyik V vakcinából!

Újabb és újabb pofonokat kap a baloldal!

ūüĎČHah√≥! D√©k√°sok! Ir√°ny Br√ľsszel, lehet "emberk√≠s√©rletezni"! Lehet elj√°r√°st kezdem√©nyezni N√©metorsz√°g ellen! Vagy gy√°v√°k vagytok ehhez?

Itt van két videó, ezekben bemutatjuk a DK és csatlósaik oltásellenes kampámyát és a hazugságmódokat példákkal!
Olt√°sellenes kamp√°ny:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/1373421809692565
Hazugságok példákkal:
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/212454233584842

Németország 30 millió adagot vásárol a Szputnyik V vakcinából

N√©metorsz√°g 30 milli√≥ adagot v√°s√°rol az √ļj t√≠pus√ļ koronav√≠rus (SARS-CoV-2) ellen kifejlesztett Szputnyik V orosz vakcin√°b√≥l - jelentett√©k cs√ľt√∂rt√∂k√∂n n√©met h√≠rport√°lok.

A besz√°mol√≥k szerint a beszerz√©srŇĎl Michael Kretschmer sz√°szorsz√°gi tartom√°nyi korm√°nyfŇĎ t√°j√©koztatott Moszkv√°ban, miut√°n t√°rgyalt Mihail Murasko eg√©szs√©g√ľgyi miniszterrel.

Elmondta, hogy a tervezett menetrend szerint j√ļniusban, j√ļliusban √©s augusztusban egyar√°nt t√≠zmilli√≥ adagot v√°s√°rolnak. A beszerz√©s felt√©tele, hogy az orosz k√©sz√≠tm√©ny rendelkezz√©k EU-s forgalmaz√°si enged√©llyel.

Michael Kretschmer kiemelte, hogy az orosz vakcina beadat√°s√°ra minden bizonnyal nagy hajland√≥s√°g mutatkozik majd a N√©metorsz√°g keleti r√©sz√©n, az egykori NDK ter√ľlet√©n fekvŇĎ tartom√°ny√°ban.

A tervezett menetrend szerint j√ļniusban, j√ļliusban √©s augusztusban egyar√°nt t√≠zmilli√≥ adagot v√°s√°rol N√©metorsz√°g az orosz vakcin√°b√≥l

Forr√°s: https://www.magyarhirlap.hu/kronika/20210422-nemetorszag-30-millio-adagot-vasarol-a-szputnyik-v-vakcinabol

Címkék: Egészségügy  Európai Unió  Gyurcsány 

Brüsszel nem az európai emberek érdekeit képviseli!

Brüsszel nem az európai emberek érdekeit képviseli!

Ňźk a probl√©m√°t osztan√°k sz√©t a tag√°llamok k√∂z√∂tt
Mi a megold√°st vissz√ľk oda, ahol arra sz√ľks√©g van!

Varga Judit írta:
Mik√∂zben a baloldal egyik kez√©vel olt√°sellenes kamp√°nyt vez√©nyel, a m√°sikkal a j√°rv√°nyhelyzet kellŇĎs k√∂zep√©n migr√°nsok betelep√≠t√©s√©t, √©s az Eur√≥p√°ban munk√°jukat vesztett emberek bev√°ndorl√≥kkal t√∂rt√©nŇĎ lecser√©l√©s√©t k√©sz√≠ti elŇĎ.ÔłŹ
ÔłŹ Az Eur√≥pai Parlament szakbizotts√°g√°nak leg√ļjabb javaslata nemcsak legaliz√°ln√° a migr√°ci√≥t, de bev√°ndorl√≥k t√∂meges behozatal√°val v√°laszolna az eur√≥pai munkaerŇĎhi√°nyra.
ÔłŹ Amikor m√°r azt rem√©lt√ľk, hogy a baloldal v√©gre meghallotta az emberek hangj√°t, a LIBE-bizotts√°g leg√ļjabb jelent√©se egy egys√©ges uni√≥s bev√°ndorl√°si k√≥dex√©rt ki√°lt, √©s z√∂ld utat adna a migr√°ci√≥s hull√°moknak Eur√≥p√°ba, annak √©rdek√©ben, hogy k√©pes√≠t√©ssel nem rendelkezŇĎ, olcs√≥ munkaerŇĎvel √°rassz√°k el az eur√≥pai munkaerŇĎpiacot.
ÔłŹEz viszont teljesen szembemegy az eur√≥pai emberek √©rdek√©vel.ÔłŹ
Ek√∂zben Magyarorsz√°g mŇĪk√∂dŇĎ megold√°st mutat eg√©sz Eur√≥p√°nak a migr√°ci√≥s v√°ls√°g megold√°s√°raÔłŹ
Nemr√©giben 200 menek√ľlt sz√≠r csal√°d k√∂lt√∂zhetett vissza otthon√°ba a Hungary Helps - Magyarorsz√°g seg√≠t programnak k√∂sz√∂nhetŇĎen. Ameddig a br√ľsszeli b√ľrokrat√°k jelent√©seket √≠rogatnak, elj√°r√°sokat ind√≠tanak √©s kem√©nyen odasz√≥lnak m√°s orsz√°goknak a glob√°lis liber√°lis m√©di√°n kereszt√ľl, addig a Hungary Helps Program √°ltal haz√°nk p√©ld√°t mutat, √©s val√≥di seg√≠ts√©get juttat el oda, ahol val√≥ban sz√ľks√©g van r√°.
M√≠g a br√ľsszeli b√ľrokr√°cia √©s a magyar baloldali ellenz√©kben testet √∂ltŇĎ elvbar√°taik hangzatos l√≥zungokat puffogtatnak √©s √°lszolid√°ris akci√≥kat szerveznek a m√©di√°ban, addig a magyar korm√°ny cselekszik √©s embers√©ges megold√°st k√≠n√°l a migr√°ci√≥s v√°ls√°g kezel√©s√©re.

While left-wing parties are conducting an anti-vaccination campaign with one of their hands, their other hand is preparing a resettlement of migrants in the middle of the epidemic, while also replacing people who have lost their jobs in Europe with immigrants.ÔłŹ
ÔłŹ The latest proposal from the European Parliament's commission would not only legalise migration but would respond to Europe's shortage of labour with a massive influx of immigrants.
ÔłŹ When we had hoped that the left would finally hear the voice of the people, the latest LIBE report called for a single EU immigration code, which would give a green light to migration flows towards Europe, thus deluging the European labour market with an unskilled, cheap workforce.
ÔłŹThis, on the other hand, is completely contrary to the interests of the people of Europe.ÔłŹ
Meanwhile, Hungary is showing a functional solution for the whole of Europe in solving the migration crisisÔłŹ
Recently, 200 Syrian refugee families could finally move back home thanks to the Hungary Helps program. As long as bureaucrats in Brussels write reports, initiate proceedings and speak harshly to other countries through the global liberal media, however, the Hungary Helps Program is setting an example and getting real help where it is really needed.
While the "Brussels bureaucracy" and their friends in the Hungarian left-wing opposition parties are puffing up loud slogans and organising pseudo-solidarity actions in the media, the Hungarian government is acting and offers a humane solution to the migration crisis.

Forr√°s: https://maiposzt.hu/p/vargajudit-4304504836235106

Címkék: Európai Unió 

Beoltottak aránya a népesség százalékában

Magyarország jobban teljesít!

Beoltottak aránya a népesség százalékában

Folyamatosan zajlik az olt√°s, a beoltottak sz√°ma 2 969 647 fŇĎ, k√∂z√ľl√ľk 1 250 582 fŇĎ m√°r a m√°sodik olt√°s√°t is megkapta.
Tov√°bbra is haz√°nk dikt√°lja a temp√≥t Eur√≥p√°ban, de nem dŇĎlhet√ľnk h√°tra. Az a c√©l, hogy min√©l gyorsabban oltsunk be min√©l t√∂bb embert.

M√°r t√∂bb mint 4 milli√≥an regisztr√°ltak a koronav√≠rus elleni olt√°sra. Ha m√©g nem tette meg, jelentkezzen √Ėn is, hiszen hamarosan j√∂n a teljes nyit√°s. Amint t√∂bb lesz a vakcina, mint az oltakozni v√°gy√≥k sz√°ma, a korl√°toz√°sokat fel fogj√°k oldani. A jelenlegi z√°r√°s csak az√©rt sz√ľks√©ges, mert most m√©g t√∂bben v√°rnak vakcin√°ra, mint amennyi k√©szlettel rendelkez√ľnk, √©s mivel az olt√°s √∂nk√©ntes √©s ingyenes, √≠gy csak az embereken m√ļlik az, hogy mennyien lesznek beoltva. Min√©l t√∂bben, ann√°l jobb, de a nyit√°s elker√ľlhetetlen abban az esetben is, ha nem √©rj√ľk el a 60 sz√°zal√©kos √°toltotts√°got. Akik az olt√°st√≥l f√©lnek, a hal√°lt√≥l meg nem, azok gondolkozzanak el, hogy kivel tolnak ki, ha nem oltattj√°k be magukat. Orb√°nnal? Nem, hanem √∂nmagukkal. Regisztr√°lj!
vakcinainfo.gov.hu

ADD TOV√ĀBB!

Forr√°s:https://maiposzt.hu/p/fidesz-10160759699769307
https://maiposzt.hu/p/kormanyzat-5375899429149400
https://bit.ly/3uLlQtP

Címkék: Egészségügy  Európai Unió 

Már kétszer akkora a magyar átoltottság, mint az uniós átlag

A magyar lakosságarányos átoltottság 26%, míg az európai uniós átlag 13%

Már kétszer akkora a magyar átoltottság, mint az uniós átlag

Egy√ľtt siker√ľlni fog legyŇĎzni a v√≠rust! (√Čs a hazug baloldalt is!)

ūüĎČM√°r 2 608 084 fŇĎ kapta meg az olt√°st, k√∂z√ľl√ľk 1 077 947-en a m√°sodik adagot is. A magyar lakoss√°g 26 sz√°zal√©k√°t oltott√°k be, ez √©ppen dupl√°ja az uni√≥s √°tlagnak.
https://maiposzt.hu/p/kormanyzat-5351044741634869
ūüĎČTov√°bb halad a pedag√≥gusok soron k√≠v√ľli olt√°sa! Eddig t√∂bb mint 100 000 pedag√≥gus kapta meg vakcin√°t.
https://maiposzt.hu/p/fidesz-10160746468294307

A Számok azt mutatják, hogy hiába hergeltek Gyurcsányék a vakcinák és a regisztráció ellen - propagandájuk nem érte el az általuk vágyott célt, már 4 millióhoz közelít a regisztráltak száma!

ūüĎČK√©sz√≠tett√ľnk egy kis vide√≥s √∂ssze√°ll√≠t√°st arr√≥l, hogy hogyan pr√≥b√°lt√°k meg meg√∂lni az embereket az olt√°sellenes kamp√°nyukkal.
https://szamokadatok.hu/Post/3232/Az_internet_nem_felejt
ūüĎČEz pedig Orb√°n Bal√°zs v√°lasza Jakab P√©ternek a "k√≠nai cuccra"
https://szamokadatok.hu/Post/3244/Orban_vs_Jakab

ADD TOV√ĀBB! A 444, a Telex, a HVG, az RTL, az Alfah√≠r, √©s a t√∂bbi szennyoldal olvas√≥inak is jogukban √°ll tudni a val√≥s√°got!

Címkék: Egészségügy  Európai Unió 

Magyarország és Málta vezeti az uniós átoltottsági rangsort

Magyarország és Málta vezeti az uniós átoltottsági rangsort

Magyarorsz√°g tov√°bbra is elsŇĎ az eur√≥pai uni√≥s tag√°llamok √°toltotts√°gi rangsor√°ban.
Az Eur√≥pai Betegs√©gmegelŇĎz√©si √©s J√°rv√°nyv√©delmi K√∂zpont adatai szerint haz√°nkban √©s M√°lt√°n a felnŇĎtt lakoss√°g t√∂bb mint 25,5%-a kapta m√°r meg az olt√°s elsŇĎ d√≥zis√°t.
Az uniós átlag 13,9%.
A WHO szerint elviselhetetlen√ľl lass√ļ √ľtemben zajlik az olt√°s az Eur√≥pai Uni√≥ban.

ūüĎČForr√°s:
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/magyarorszag-es-malta-vezeti-az-unios-atoltottsagi-rangsort-2519563
ūüĎČAdatok: https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#uptake-tab
ūüĎČA WHO nyilatkozata: https://www.euro.who.int/en/media-centre/sections/press-releases/2021/slow-vaccine-roll-out-prolonging-pandemic
ūüĎČH√ļsv√©tvas√°rnap hajnal h√°romkor kezdte a munk√°t Orb√°n Viktor - vide√≥. https://www.origo.hu/itthon/20210404-orban-viktor-jo-esely-van-arra-hogy-husvet-utan-meglesz-a-25-milliomodik-beoltott-video.html

Címkék: Egészségügy  Európai Unió 

Brüsszel elhibázta a vakcinabeszerzést: későn szerződtek és lassan érkeznek a szállítmányok

Mi nem v√°rtunk a b√ľrokrat√°kra, m√°shonnan is rendelt√ľnk vakcin√°kat, √≠gy ma Magyarorsz√°gon k√∂zel k√©tszer annyian kapt√°k meg az olt√°st, mint az EU-ban √°tlagosan.
Nek√ľnk Magyarorsz√°g az elsŇĎ!

K√ĖSZ√ĖNJ√úK! Ezt h√≠vj√°k √ļgy, hogy b√°tor, felelŇĎs √©s elŇĎrel√°t√≥ politika! A migr√°ci√≥s k√©rd√©sben is mi l√©pt√ľnk elsŇĎk√©nt, majd sz√©pen lassan m√°sok is bevezett√©k az √°ltalunk m√°r kor√°bban elrendelt int√©zked√©seket, most a vakcin√°k √ľgy√©ben is ez j√∂n, Kurz m√°r rendelt 1 milli√≥ orosz vakcin√°t, a szlov√°kok is, √©s egyre t√∂bben j√∂nnek r√° arra, hogy a vakcina nem politikai, hanem eg√©szs√©g√ľgyi k√©rd√©s.

Br√ľsszel elhib√°zta a vakcinabeszerz√©st: k√©sŇĎn szerzŇĎdtek √©s lassan √©rkeznek a sz√°ll√≠tm√°nyok.

Mi nem v√°rtunk a b√ľrokrat√°kra, m√°shonnan is rendelt√ľnk vakcin√°kat, √≠gy ma Magyarorsz√°gon k√∂zel k√©tszer annyian kapt√°k meg az olt√°st, mint az EU-ban √°tlagosan.

Nek√ľnk Magyarorsz√°g az elsŇĎ!

Címkék: Egészségügy  Európai Unió