Címke: Európai Unió

Orbán Viktor: Vonják vissza Brüsszelben a szankciókat!

️Végre valaki ki meri mondani, hogy a szankciókkal egyetlen teendő van: azokat el kell törölni!

Orbán Viktor: Vonják vissza Brüsszelben a szankciókat!

Üdvözöljük a miniszterelnök szavait, így kell beszélni, így kell világosan fogalmazni, így kell képviselni a magyar érdekeket! A többi politikus az EU-ban gyáva ezt kimondani, mert félnek a libsik támadásaitól, ezzel szemben Orbán nem fél semmitől sem, mondjuk négy kétharmados győzelemmel a háta mögött ez érthető és elvárható is.

Hajrá Orbán Viktor! A ruszofób szankciók elleni küzdelemben is támogatjuk!

Brüsszelben azonban továbbra is az európai emberek ELLEN dolgoznak. Mire megszerkesztettük ezt a posztot, kijött egy újabb hír: Döntött az EU: Újabb szankciókat vezetnek be Oroszországgal szemben https://bit.ly/3BWiWZH

️Ezért kell vigyáznunk, hogy ne kerüljön hatalomra idehaza a baloldal, mert ők feltétel nélkül végrehajtanák azt, amit Brüsszel óhajt. ha azt kérnék, hogy zárjuk el a gázcsapot, elzárnák, ha azt kérnék, hogy emeljük meg az adókat, megemelnék, stb.

Részletek: https://bit.ly/3SqP3Gv

Címkék: Európai Unió  Nemzet 

Putyin a tervezett ársapkáról nyilatkozott

Európa korrupt vezetői! Ideje lenne meghallani Putyin szavait!

Putyin a tervezett ársapkáról nyilatkozott

“A világkereskedelemben minden adminisztratív korlátozás magasabb árakhoz és egyensúlyhiányhoz vezet” Az idióta szankciók miatt drága az életünk, és nem Putyin miatt! Az emberek ezt tudják, és el fog jönni az az idő, amikor menekülni fogtok a magángépeitekkel! A szankciókat bevezető és támogató politikusok az európai emberek ellenségei, tetteikért pedig felelniük kell.

Bármennyire is el akarják szigetelni Oroszországot, az lehetetlen - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök Vlagyivosztokban, a Keleti Gazdasági Fórumon tartott beszédében.

Forrás: https://youtu.be/Hes6NCgb6-I

Címkék: Európai Unió  Gazdaság 

"Magyarország semmilyen módon nem támogatja az ársapka bevezetését!"

Köszönjük, Szijjártó Péter!

"Magyarország semmilyen módon nem támogatja az ársapka bevezetését!"

Így beszél egy felelős politikus, álproblémák helyett valós problémákról beszél, részmegoldások helyett valódi megoldásokat javasol.

️A miniszter mondott még egy nagyon fontos dolgot. A magyar emberek pénzéből a magyar embereknek és iparnak vásárolt gázt Magyarországon fogjuk felhasználni, és pont.

Videó: https://bit.ly/3ROZvaf

Címkék: Európai Unió  Gazdaság 

Itt az oroszok elleni szankció teljes bukása: brutális félévet zárt a Gazprom

Rekordbevétel és osztalékfizetés a Gazpromnál, az Oroszrszág elleni szankciók hatását pont az oroszok nem érzik, míg Európa tönkremegy

Itt az oroszok elleni szankció teljes bukása: brutális félévet zárt a Gazprom

Ha Brüsszel és Washington valóban ki akarnak tolni Putyinnal, eltörlik az összes szankciót! Az energia ára visszaesik, és Putyinnak kevesebb pénze lesz. De ennyi eszük nekik nincs. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mi a szankciók (és az azokat bevezető politikusok) célja: Oroszország megbüntetése vagy az európai emberek kifosztása. Egyre világosabb számunkra, hogy az utóbbi az.

Forrás: https://bit.ly/3AIPDrS

PS: A grafikán van egy helyesírási hiba, ezt nem mi vétettük, hanem az Origo, a cím onnan lett képernyőfotózva. ("Oroszrszág")

Címkék: Európai Unió  Külföld 

Újabb csúcson a gáz ára

️A holland tőzsde beárazta az EU ruszofób politikáját

Újabb csúcson a gáz ára

Az EU ellopta az orosz turbinákat, szankciókat vezettek be az orosz cégek ellen, elkobozták az oroszok vagyonát, leállították az Északi Áramlat II. engedélyezését, az ukrán nácikat védik, és csodálkoznak, hogy drága a gáz...

Ismét 210 euró felett jár a gáz augusztusi határidős ára a holland tőzsdén, az enyhülés átmeneti volt. A szeptemberi jegyzés 210 euró, de októberre is 210 euró feletti árakat vár a piac, amely a jelenlegi várakozások szerint decemberben is 208 eurót mutat.

210 euró / MWh köbméterre átváltva azt jelenti, hogy közel 2000 euróba kerül most 1000 köbméter gáz piaci ára, ez pedig 800 forint/köbméter. Ez a beszerzési ár, ami könnyen duplázódhat, mire a fogyasztókhoz eljut.

️Nem Putyin miatt drága a gáz, az oroszok annyit szállítanak, amennyit az EU kér, de ehhez azért kell pár dolog:
1. Szerződés
2. Működő gázvezeték, a Siemens által vállalt munka szerződésszerű elvégzése.
3. Politikai akarat az EU vezetői részéről

Németországban 20 millió otthont fűtenek gázzal. Ha nem lesz gáz, Scholz kormánya repülni fog, mert az emberek utcára fognak menni. A Bloomberg azt írja, hogy "Németországnak három hónapja van, hogy megmentse magát a téli gázválságtól" - Ketyeg az óra, Olaf!

Tőzsdei árak: https://bit.ly/3d2WV1z
Részletek: https://bit.ly/3OQxyNt
A Bloomberg cikke: https://bloom.bg/3Qen5wA

Címkék: Európai Unió  Gazdaság 

Az európai emberek tudatos és következetes kifosztása történik

Ehhez az oroszoknak semmi közük!

Az európai emberek tudatos és következetes kifosztása történik

A középosztály felszámolása a cél. Lesz egy kiváltságos elit, az emberek 90%-a meg nyomorban fog élni. Az autó, a nyaralás, a saját otthon csak álom marad. Azért fogunk dolgozni, hogy tudjunk ENNI, hogy aztán ismét tudjunk dolgozni.

Ennek rossz vége lesz. Ne legyen igazunk, de érik egy "európai tavasz", amikor az USA érdekeit kiszolgáló bábkormányok el lesznek távolítva, és örülhetnek, ha lesz idejük felszállni a magángépeikkel! Ezeket a politikusokat bíróság elé kell állítani, örökre el kell tiltani őket a közügyektől, mert amit most tesznek, az nettó hazaárulás és rablás.

A következő lépés a magántulajdon felszámolása lesz, persze ez is a szolidaritás és az egyenlő esélyek jegyében. Egy saját otthonnal és autóval rendelkező embert nem lehet "kikapcsolni", ezért kell az embereket földönfutóvá tenni. Ha valaki nem felel meg az elvárásoknak, azt elég lesz kirúgni az állásából, kilakoltatni a bérelt otthonából, elvenni a bérelt autóját, letiltani a bankkártyáját és kész, mehet az ember az utcára vagy a levesbe. Tiszta rabszolgaság, és a rabszolgáknak azt is megszabják majd, hogy ne szaporodjanak, mondjuk egy gyermek után fizetendő környezetterhelési díjjal.

Mikor ébred el Európa? Mikor veszik észre az emberek, hogy jelenleg rabszolgaként kezelik őket?

Részletek: https://mandiner.hu/cikk/20220731_nemetorszag_gazilletek_ado

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió 

Visít a libsi, ezek szerint Orbán jól beszélt!

Verhofstadt: Tarthatatlan, hogy Orbán Viktor továbbra is az Európai Tanács asztalánál ül

Visít a libsi, ezek szerint Orbán jól beszélt!

️Haver! Orbánt a magyar emberek küldték oda! Neked nem osztottak lapot! A politika szemétdombjáról ne kiabálj és ne szólj bele a nagyok dolgába.

Részletek: https://mandiner.hu/cikk/20220727_guy_verhofstadt_ep_baloldal_globalistak_magyarorszag_orban_viktor_kulfold

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió 

️A brüsszeli rezsim minden eszközt bevet, hogy kifossza a tagállamokat, azok lakosságát

Demokrácia, jogállam, fékek és ellensúlyok, szabadság, szerződéses garanciák, szuverenitás, bla bla bla

️A brüsszeli rezsim minden eszközt bevet, hogy kifossza a tagállamokat, azok lakosságát

Az Európai Bizottság asztalán egy olyan terv van, amely felhatalmazást adna saját magának (️) arra, hogy szükség esetén felülről irányítsa egy-egy tagállam gázfogyasztását (️). A terv egy olyan jogi mechanizmust is magában foglal, amely értelmében minősített többséggel is elfogadhatják azt, megkerülve egy-egy tagállam vétóját (️).

Brüsszel továbbra sem fogja visszaadni a tőlünk ellopott pénzt, most majd a fenti terv elfogadásával fognak zsarolni bennünket! Ha elfogadjuk, akkor jönnek majd újabb és újabb követelések, a cél Magyarország és a magyar kormány megalázása, térdre kényszerítése. Így az ellenségekkel bánnak és nem a szövetségesekkel.

Ha lenne népszavazás a kilépésről, egészen biztosan támogatnánk azt.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/kulfold/2022/07/hajmereszto-terv-az-europai-bizottsag-asztalan

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió 

Senki sem dönthet a fejünk fölött! Sen-ki!

A vétójog nem ajándék, hanem a csatlakozási szerződés, az EU alapító dokumentumainak a része. Ha megszűnik a vétó, megszűnik az EU

Senki sem dönthet a fejünk fölött! Sen-ki!

Maradjunk annyiban, hogy nem bánnánk!

Forrás: https://bit.ly/3v0Ptdd

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió