Címke: Bűnözés

Ezek mindenhol lopnak! (videóval)

Súlyos korrupciós botrányba keveredett az elrontott európai uniós vakcinaszerződéseket aláíró egészségügyi biztos, Sztella Kiriakídisz!

Ezek mindenhol lopnak! (videóval)

ūüĎČEzt a vil√°got szeretn√©k Gyurcs√°ny√©k visszahozni Magyarorsz√°gra is!
Eml√©kezz√ľnk a H1N1 vakcinabizniszre! Gyurcs√°ny√©k ciprusi offshore c√©get t√∂mtek ki milli√°rdokkal, cser√©be kaptunk egy hat√°stalan vakcin√°t. Valakik biztosan j√≥l j√°rtak!
https://szamokadatok.hu/Post/3198/Gyurcsany_vakcinabiznisze

ūüĎČA konkr√©t √ľgy elŇĎzm√©nyei: https://szamokadatok.hu/Post/3148/A_Brusszeli_korrupt_politikusok_vakcinabiznisze_videoval

V√°ratlanul t√∂bb, mint 1 milli√°rd forint, pontosan 4 milli√≥ eur√≥ jelent meg az uni√≥s eg√©szs√©g√ľgyi biztos asszony f√©rj√©vel k√∂z√∂s sz√°ml√°j√°n. A p√©nz az √°llami tulajdonban l√©vŇĎ Ciprusi Sz√∂vetkezeti Bank r√©v√©n landolt a Kiriak√≠disz csal√°di sz√°ml√°j√°n, √©s annak √©rdek√©ben, hogy a botr√°nyt elker√ľlj√©k, megpr√≥b√°lt√°k valamif√©le hitelnek, k√∂lcs√∂nnek √°lc√°zni.

Az Eur√≥pai Uni√≥ eg√©szs√©g√ľgyi biztos√°nak azonban semmif√©le fedezete nincs egy ekkora k√∂lcs√∂n felv√©tel√©hez. Ahogy egy ciprusi sz√°mvevŇĎsz√©ki jelent√©s megfogalmazta: Sztella Kiriak√≠disz sem a fizet√©s√©bŇĎl, sem m√°s forr√°sokb√≥l nem lesz k√©pes visszafizetni ezt a hatalmas √∂sszeget, vagyis ez nem egy val√≥s hitelfelv√©tel, csak ilyen m√≥don pr√≥b√°lj√°k elt√ľntetni a korrupci√≥ nyomait.

Kiriak√≠disz lebuk√°sa ut√°n igyekszik menteni mag√°t: megpr√≥b√°lja elhitetni, hogy ennek a nyilv√°nval√≥an korrupci√≥s p√©nznek nincs semmi k√∂ze az uni√≥s vakcinaszerzŇĎd√©sekhez.

Pr√≥b√°lja elterelni a figyelmet arr√≥l, hogy a p√©nzt minden jel szerint az olt√≥anyaggy√°rt√≥ c√©gek dobt√°k √∂ssze, a nekik kedvezŇĎ felt√©telekkel megk√∂t√∂tt, k√©slekedŇĎ, akadoz√≥ sz√°ll√≠t√°st lehetŇĎv√© tevŇĎ szerzŇĎd√©sek√©rt. Ek√∂zben a leg√≥vatosabban fogalmaz√≥ ciprusi lapok folyamatosan passz√≠v veszteget√©srŇĎl √≠rnak.

Nem elŇĎsz√∂r keveredik korrupci√≥s botr√°nyba

Az uni√≥s eg√©szs√©g√ľgyi biztos √©s csal√°dja egy√©bk√©nt nem elŇĎsz√∂r keveredik eg√©szs√©g√ľggyel kapcsolatos korrupci√≥s botr√°nyba. √Čvekkel kor√°bban ŇĎk voltak azok, akik egy bank m√∂g√© b√ļjva privatiz√°lt√°k az √∂sszes onkol√≥giai kezel√©st Ciprus sziget√©n, azt√°n, majd az egekbe sr√≥folt√°k a kezel√©sek √°r√°t.

A r√°kbetegeken gazdagod√≥ csal√°d neve szitoksz√≥ lett az orsz√°gban. Amikor m√°r tŇĪrhetetlenn√© v√°lt a helyzet a ciprusi parlament el√© ker√ľlt az √ľgy. Minden k√©pviselŇĎ a r√°kkezel√©sek √°llamos√≠t√°sa, a kezel√©s √°r√°nak cs√∂kkent√©s√©re szavazott, kiv√©ve egyetlen egy k√©pviselŇĎt: Sztella Kiriak√≠diszt.

Forrás, videó: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210427-megvesztegethettek-a-vakcinagyartok-az-eu-egeszsegugyi-biztosat

Címkék: Bűnözés  Európai Unió 

Tisztelet a rendőröknek!

Április 24. a rendőrség napja Magyarországon!

Tisztelet a rendőröknek!

ÔłŹK√∂sz√∂nj√ľk, hogy vigy√°ztok r√°nk!ÔłŹ

Orb√°n Viktor: Tisztelet a rendŇĎr√∂knek - vide√≥

Magyarorsz√°gon a rendŇĎrs√©g napja √°prilis 24-e Szent Gy√∂rgy napja. ErrŇĎl eml√©kezett meg Orb√°n Vikor a k√∂z√∂ss√©gi oldal√°n.

"Az orvosok √©s √°pol√≥k mellett, ha m√©lt√°nyosak vagyunk, √©s igazs√°gosak vagyunk, akkor a rendŇĎr√∂ket is mindig oda kell gondolnunk, vagy meg kell eml√≠teni, √©s nagy tisztelettel √©rdemes k√∂sz√∂netet mondani a munk√°juk√©rt" - mondta a minisztereln√∂k.

ūüĎČVide√≥: https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/514103669969395
ūüĎČA fejleszt√©seket bemutat√≥ vide√≥nkban a RendŇĎrs√©g fejleszt√©s√©rŇĎl is sz√≥ esik! (17 perc 35 m√°sodperctŇĎl) https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/287195332858965

ADD TOV√ĀBB!
Magyar RendŇĎr√∂k √©s Katon√°k, vele-TEK vagyunk

Címkék: Bűnözés 

A transzparencia bajnoka

Csak 2019-ben 40 milliót kaszált Hadházy a számára képviselőként tiltott lódoktorkodáson! Ezen felül bezsebeli a többmilliós képviselői tiszteletdíját és még tarhál is!

A transzparencia bajnoka

Semmit sem változott a baloldal, egyre korruptabbak, egyre látványosabban lopnak és egyre nagyobb mértékben mutyiznak. Ezek az emberek akarnak elszámoltatni bárkit is? Ezek akarnak kormányozni?

SZ√ČGYEN! Egy ilyen √ľgy ut√°n Hadh√°zynak azonnal t√°voznia kellene, de nem fog, ink√°bb hazudik √©s csal tov√°bb, mint ahogyan semminek sincs k√∂vetkezm√©nye a baloldalon, ennek az esetnek sem lesz. De nem baj! Hadh√°zy jelenl√©te innentŇĎl kezdve t√∂bbet fog √°rtani a balliber√°lis √∂sszeborul√°snak, mint haszn√°lni, mert amint kinyitja a sz√°j√°t b√°rhol is, azonnal neki fogjuk szegezni a csal√°saival kapcsolatos √ľgyeket.

Tov√°bbi √∂sszegek l√°ttak napvil√°got, havonta t√∂bb milli√≥t tesz zsebre Hadh√°zy, holott k√©pviselŇĎk√©nt ezt nem tehetn√©! https://magyarnemzet.hu/belfold/a-szabalyokat-kijatszva-lehet-tobb-tizmillios-bevetele-evente-hadhazy-cegenek-9563726/

√Čs akkor ez az "ember" v√°dolja a kistelep√ľl√©sek szorgalmasan dolgoz√≥ polg√°rmestereit √©s lakosait lop√°ssal?
https://szamokadatok.hu/Post/2954/Uzenet_Hadhazy_Akosnak
Am√ļgy Varg√°n√© Csengeri M√≥nika - Ludas polg√°rmestere pont tegnap mutatta be milyen volt a telep√ľl√©s iskol√°ja √©s milyen lett, √©g √©s f√∂ld a k√ľl√∂nbs√©g!
https://www.facebook.com/polgarmesterludasofficial/posts/255897726194671

Hadh√°zy pedig megint hazudott vele kapcsolatosan, nem volt semmilyen razzia. (Hadh√°zyn√°l viszont idŇĎszerŇĪ lenne!)
https://www.facebook.com/polgarmesterludasofficial/posts/256651172785993

ADD TOV√ĀBB!

Címkék: Bűnözés  Kettős mérce 

A polgári kormányzás 10 éve (2010-2020)

Van mire büszkének lennünk!

A polgári kormányzás 10 éve (2010-2020)

√Ėsszefoglal√≥ lista: t√©nyek, sz√°mok, adatok! Add tov√°bb!

Nemr√©g megosztottuk leg√ļjabb vide√≥nkat, melyben 30 percben mutatjuk be a szemmel l√°that√≥ fejleszt√©seket: k√≥rh√°zak, iskol√°k, utak, mŇĪeml√©k √©p√ľletek, √≥vod√°k, tanuszod√°k, parkok, stb.
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/405415033875363

Most pedig n√©zz√ľk a t√∂bbi eredm√©nyt: szoci√°lis biztons√°g, rendteremt√©s, gazdas√°g talpra √°ll√≠t√°sa, demokratikus norm√°k, stb.

Az ut√≥bbi bŇĎ hat h√≥napban, √∂sszesen 28 r√©szen kereszt√ľl bekezd√©srŇĎl-bekezd√©sre haladva tekintett√ľk √°t a N√©zŇĎpont Int√©zet elemz√©s√©t, amely az eltelt 10 √©v polg√°ri korm√°nyz√°s√°nak eredm√©nyeit taglalja.
https://nezopont.hu/wp-content/uploads/2020/05/A-polgári-kormányzás-tíz-éve-1.pdf
https://www.youtube.com/watch?v=N3K4DiMtGAY

K√∂sz√∂nj√ľk a N√©zŇĎpont Int√©zetnek, hogy ilyen √∂sszeszedett √©s r√©szletes elemz√©st alkottak meg. Gondolataik mindenhol t√©nyszerŇĪs√©get, magas szakmai sz√≠nvonalat √©s m√©ly ismereteket sug√°roznak. Tudjuk, hogy minden k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt a kompakt megfogalmaz√°sra √©s a legfontosabb t√©nyek ismertet√©s√©re t√∂rekedtek, ugyanis ez egy akkora t√©ma, amelybŇĎl t√≠zszer vagy ak√°r sz√°zszor terjedelmesebb √≠r√°st is k√©sz√≠thettek volna.

28 r√©szes sorozatunkban a t√©mak√∂r√∂knek k√ľl√∂n-k√ľl√∂n posztot szentelt√ľk, √≠gy r√©szletesebben √©s egy-egy t√©m√°ra f√≥kusz√°lva pr√≥b√°ltunk meg m√©g √°tfog√≥bb √©s egyben m√©lyebb k√©pet adni.

Minden szekci√≥t megmagyar√°ztunk, kieg√©sz√≠tett√ľnk, r√©szletezt√ľnk, sŇĎt legt√∂bbsz√∂r grafikonok seg√≠ts√©g√©vel vil√°g√≠tottuk meg a le√≠rtakat. A posztok form√°ba √∂nt√©se sor√°n mi is sok √ļjdons√°got tanultunk, √©s rem√©lj√ľk, hogy olvas√≥ink is jobban megismert√©k √©s feleleven√≠tett√©k az elm√ļlt 10 √©v eredm√©nyeit.

2019 √©v elej√©n egy hasonl√≥ sorozat futott a Magyar Nemzet has√°bjain ‚ÄěAz orb√°ni modell‚ÄĚ c√≠mmel Gir√≥-Sz√°sz Andr√°s toll√°b√≥l, amelynek mindig h√©ten nagyon v√°rtuk a k√∂vetkezŇĎ r√©sz√©t.
https://magyarnemzet.hu/az-orbani-modell/

Egy ehhez hasonl√≥ sorozatot z√°runk teh√°t a Sz√°mok tolm√°csol√°s√°ban, amely a polg√°ri korm√°nyz√°s 10 √©v√©t taglalta √©s a N√©zŇĎpont Int√©zet √≠r√°s√°t haszn√°lta kiindul√°si alapk√©nt.

Az összes rész belinkelve alább még egyszer, azaz 28 az egyben.

A magyar gazdaság talpra állítása
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gazdasági alapok megszilárdítása
https://szamokadatok.hu/Post/1057/Gazdasagi_alapok_megszilarditasa
V√°llalkoz√°sok t√°mogat√°sa
https://szamokadatok.hu/Post/1093/Vallalkozasok_tamogatasa
Adminisztr√°ci√≥s terhek √©s a b√ľrokr√°cia cs√∂kkent√©se
https://szamokadatok.hu/Post/1141/Adminisztracios_terhek_es_a_burokracia_csokkentese
Közbeszerzések racionalizálása
https://szamokadatok.hu/Post/1174/Kozbeszerzesek_racionalizalasa
A f√∂ld az√©, aki megmŇĪveli
https://szamokadatok.hu/Post/1208/A_fold_aze_aki_megmuveli
Falvak és a vidék fejlesztése
https://szamokadatok.hu/Post/1267/Falvak_es_a_videk_fejlesztese
√Ėnkorm√°nyzati rendszer √°talak√≠t√°sa
https://szamokadatok.hu/Post/1319/Onkormanyzati_rendszer_atalakitasa

Rendteremtés
~~~~~~~~~
RendŇĎrs√©g m√©lt√≥s√°g√°nak helyre√°ll√≠t√°sa, k√∂zbiztons√°g n√∂vel√©se
https://szamokadatok.hu/Post/1361/Rendorseg_meltosaganak_helyreallitasa_kozbiztonsag_novelese
RendŇĎrs√©g szem√©lyi √°llom√°nya, b√≠r√≥s√°gi √ľgyek
https://szamokadatok.hu/Post/1414/Rendorseg_szemelyi_allomanya_birosagi_ugyek

Eg√©szs√©g√ľgy
~~~~~~~~~
Eg√©szs√©g√ľgyi b√©rfejleszt√©s, praxisok
https://szamokadatok.hu/Post/1463/Egeszsegugyi_berfejlesztes_praxisok
V√°r√≥lista, kiel√©g√≠tŇĎ ell√°t√°s, eg√©szs√©ges √©letm√≥d
https://szamokadatok.hu/Post/1494/Varolista_kielegito_ellatas_egeszseges_eletmod
K√≥rh√°zak ad√≥ss√°grendez√©se, mentŇĎk fejleszt√©se, gy√≥gyszer√°rt√°mogat√°s
https://szamokadatok.hu/Post/1549/Korhazak_adossagrendezese_mentok_fejlesztese_gyogyszerartamogatas
Eg√©szs√©g√ľgyi kiad√°sok alakul√°sa
https://szamokadatok.hu/Post/1586/Egeszsegugyi_kiadasok_alakulasa

Szoci√°lis biztons√°g
~~~~~~~~~~~~~
Otthonvédelmi akcióterv, devizahitelesek megsegítése
https://szamokadatok.hu/Post/1612/Otthonvedelmi_akcioterv_devizahitelesek_megsegitese
Munka √©s a gyermekv√°llal√°s √∂sszeegyeztethetŇĎs√©ge
https://szamokadatok.hu/Post/1651/Munka_es_a_gyermekvallalas_osszeegyeztethetosege
Nyugdíjasok, nyugdíjrendszer megreformálása
https://szamokadatok.hu/Post/1698/Nyugdijasok_nyugdijrendszer_megreformalasa
Megv√°ltozott munkak√©pess√©gŇĪek foglalkoztat√°sa, akad√°lymentes√≠t√©s, gyermekv√©delem
https://szamokadatok.hu/Post/1739/Megvaltozott_munkakepesseguek_foglalkoztatasa_akadalymentesites_gyermekvedelem
Bérek a szociális ágazatban, gyógyászati segédeszközök támogatása
https://szamokadatok.hu/Post/1790/Berek_a_szocialis_agazatban_gyogyaszati_segedeszkozok_tamogatasa

Demokratikus norm√°k
~~~~~~~~~~~~~~~
Jogállami normák helyreállítása
https://szamokadatok.hu/Post/1822/Jogallami_normak_helyreallitasa
Korrupci√≥ellenes int√©zked√©sek, √©s egy kis eml√©keztetŇĎ
https://szamokadatok.hu/Post/1866/Korrupcioellenes_intezkedesek_es_egy_kis_emlekezteto
A nemzeti vagyon visszaszerzése
https://szamokadatok.hu/Post/1889/A_nemzeti_vagyon_visszaszerzese
Közszolgáltatások, közigazgatás
https://szamokadatok.hu/Post/1929/Kozszolgaltatasok_kozigazgatas
A nemzeti konzultációk
https://szamokadatok.hu/Post/1956/A_nemzeti_konzultaciok

További eredmények
~~~~~~~~~~~~~~~~
V√°llalkoz√°sok: kisz√°m√≠that√≥s√°g √©s n√∂vekvŇĎ termel√©kenys√©g
https://szamokadatok.hu/Post/1985/Vallalkozasok_kiszamithatosag_es_novekvo_termelekenyseg
Kiindul√°si √°llapot √©s teendŇĎk az eg√©szs√©g√ľgyben
https://szamokadatok.hu/Post/2021/Kiindulasi_allapot_es_teendok_az_egeszsegugyben
HaderŇĎfejleszt√©s √©s moderniz√°l√°s
https://szamokadatok.hu/Post/2056/Haderofejlesztes_es_modernizalas
Sport és a szégyenteljes NOlimpia
https://szamokadatok.hu/Post/2094/Sport_es_a_szegyenteljes_NOlimpia
Gazdaságfehérítés
https://szamokadatok.hu/Post/2144/Gazdasagfeherites

√Čs v√©g√ľl de nem utols√≥ sorban l√°ssuk az egyes int√©zked√©sek konkr√©t sz√°mait!

√ČvrŇĎl-√©vre egyre t√∂bb lak√°s √©p√ľl √©s ker√ľl megv√©telre
https://szamokadatok.hu/Post/2997/Evrol-evre_egyre_tobb_lakas_epul_es_kerul_megvetelre
Hopp√°! Az ipar m√°r jobban teljes√≠t, mint a v√≠rus elŇĎtt!
https://szamokadatok.hu/Post/2656/Hoppa_Az_ipar_mar_jobban_teljesit_mint_a_virus_elott
Magyarország uniós szinten is eredményesen védekezett!
https://szamokadatok.hu/Post/2938/Magyarorszag_unios_szinten_is_eredmenyesen_vedekezett
Has√≠t a magyar k√ľlkereskedelem
https://szamokadatok.hu/Post/2945/Megkezdtek_Europa_legnagyobb_intermodalis_terminaljanak_epiteset_Fenyeslitken

Kilenc ter√ľletre f√≥kusz√°lva √°ll helyre a gazdas√°g
https://szamokadatok.hu/Post/2867/Kilenc_teruletre_fokuszalva_all_helyre_a_gazdasag
Munkahelyvédelem régen és most
https://szamokadatok.hu/Post/2859/Munkahelyvedelem_regen_es_most

A hazai beruh√°z√°si r√°ta vezetŇĎ helyen √°ll az uni√≥ban!
https://szamokadatok.hu/Post/2844/A_hazai_beruhazasi_rata_vezeto_helyen_all_az_unioban
Gazdasági évnyitó - minden okunk megvan az optimizmusra
https://szamokadatok.hu/Post/2839/Gazdasagi_evnyito_-_minden_okunk_megvan_az_optimizmusra
Az eg√©sz vil√°gon egyed√ľl√°ll√≥ a magyar v√°ls√°gkezel√©s!
https://szamokadatok.hu/Post/2794/Az_egesz_vilagon_egyedulallo_a_magyar_valsagkezeles
Válságkezelés régen és most
https://szamokadatok.hu/Post/2734/Valsagkezeles_regen_es_most

Eurostat: JelentŇĎsen cs√∂kkent a r√°szorul√≥k sz√°ma Magyarorsz√°gon t√≠z √©v alatt
https://szamokadatok.hu/Post/2963/Eurostat_Jelentosen_csokkent_a_raszorulok_szama_Magyarorszagon_tiz_ev_alatt
Orb√°n Viktor ismertette a legfontosabb sz√°mokat!
https://szamokadatok.hu/Post/2929/Orban_Viktor_ismertette_a_legfontosabb_szamokat
Magyarország és a V4 kiválóan kezelték a válságot, ezért gazdaságunk növekedése továbbra is az élvonalban van
https://szamokadatok.hu/Post/2901/Magyarorszag_es_a_V4_kivaloan_kezeltek_a_valsagot_ezert_gazdasagunk_novekedese_tovabbra_is_az_elvonalban_van
MunkahelyteremtŇĎ beruh√°z√°sok: lista (r√©szlet) https://szamokadatok.hu/Post/2964/620_uj_munkahely_Ujabb_hatalmas_beruhazas
T√∂bben dolgoztak decemberben, mint egy √©vvel ezelŇĎtt!
https://szamokadatok.hu/Post/2698/Tobben_dolgoztak_decemberben_mint_egy_evvel_ezelott
A gazdaságvédelmi akcióterv eredményei számokban
https://szamokadatok.hu/Post/2677/A_gazdasagvedelmi_akcioterv_eredmenyei_szamokban
A világjárvány alatt 1676 milliárd forintnyi beruházás érkezett Magyarországra
https://szamokadatok.hu/Post/2663/A_vilagjarvany_alatt_1676_milliard_forintnyi_beruhazas_erkezett_Magyarorszagra
‚ÄúP√°nikkorm√°nyz√°s‚ÄĚ - ezt hazudja Dobrev
Aztán szembe jön a valóság: a Standard&Poor’s és a Fitch is válság ellenére befektetésre ajánlott országnak tartja Magyarországot
https://szamokadatok.hu/Post/2912/Panikkormanyzas_-_ezt_hazudja_Dobrev
√ćgy v√°ltozott a b√©rek v√°s√°rl√≥√©rt√©ke az elm√ļlt 30 √©vben!
https://szamokadatok.hu/Post/2830/Igy_valtozott_a_berek_vasarloerteke_az_elmult_30_evben
2017 óta egykulcsosra csökkent, és ezzel Magyarországé lett az EU legalacsonyabb társasági adója
https://szamokadatok.hu/Post/2822/2017_ota_egykulcsosra_csokkent_es_ezzel_Magyarorszage_lett_az_EU_legalacsonyabb_tarsasagi_adoja
Magyarországon a legolcsóbb az áram és a földgáz az egész EU-ban
https://szamokadatok.hu/Post/2905/Lett_lakossagi_gazaremeles_-_kerdezte_Gyurcsany_2010_elott_egy_sajtotajekoztaton
Bérek, nettó, bruttó, bérköltség. https://szamokadatok.hu/Post/2671/Ha_Gyurcsanyekat_tamogatod_nem_Orbannal_tolsz_ki_hanem_magaddal
A kormány megteremtette talán a világ legnagyobb és legátfogóbb családtámogatási és otthonteremtési rendszerét
https://szamokadatok.hu/Post/2739/Csaladpolitika_szamokban_Jo_uton_indultunk_el
JelentŇĎsen cs√∂kkent az √°llami szolg√°ltat√°sok √©s √ľgyint√©z√©s d√≠ja
https://szamokadatok.hu/Post/2659/Dragulas_helyett_csokkeno_kiadasokkal_indult_az_ev
A nagy diktat√ļr√°ban 47 sz√°zal√©kr√≥l 20 sz√°zal√©kra cs√∂kkent a t√ļlzs√ļfolt lak√°sokban √©lŇĎk sz√°ma
https://szamokadatok.hu/Post/2647/A_nagy_diktaturaban_47_szazalekrol_20_szazalekra_csokkent_a_tulzsufolt_lakasokban_elok_szama
JelentŇĎsen t√∂bb p√©nz marad az emberek zseb√©ben a rezsics√∂kkent√©s, az ad√≥cs√∂kkent√©s √©s a 2010 √≥ta folyamatosan emelkedŇĎ b√©rek miatt
https://szamokadatok.hu/Post/2707/Mennyi_maradt_a_rezsi_kifizetese_utan_most_es_2010-ben
A magyar munkavállalók fizetik az Európai Unió negyedik legalacsonyabb adóját
https://szamokadatok.hu/Post/1149/A_magyar_munkavallalok_fizetik_az_Europai_Unio_negyedik_legalacsonyabb_adojat
Tények: kétszer olyan gazdagok vagyunk, mint Gyurcsányék idején
https://szamokadatok.hu/Post/2704/Tenyek_ketszer_olyan_gazdagok_vagyunk_mint_Gyurcsanyek_idejen
Rezsicsökkentés - íme a valódi számok
https://szamokadatok.hu/Post/2682/Rezsicsokkentes_-_ime_a_valodi_szamok

1 100 000 ember kapta vissza magyar √°llampolg√°rs√°g√°t!
https://szamokadatok.hu/Post/3107/1_100_000_ember_kapta_vissza_magyar_allampolgarsagat

Magyarorsz√°gon van a legkevesebb rabl√°s az EU-ban!
https://szamokadatok.hu/Post/3023/Magyarorszagon_van_a_legkevesebb_rablas_az_EU-ban

EgyszerŇĪ √∂sszef√ľgg√©s: Min√©l t√∂bben dolgoznak, ann√°l kevesebb a bŇĪncselekm√©ny!
https://szamokadatok.hu/Post/2507/Egyszeru_osszefugges_Minel_tobben_dolgoznak_annal_kevesebb_a_buncselekmeny
Az eg√©szs√©g√ľgyben dolgoz√≥k b√©remel√©sei (orvosok, √°pol√≥k, h√°ziorvosok, stb)
https://szamokadatok.hu/Post/2962/Ma_van_a_magyar_apolok_napja
Ezermilliárdokat tett félre a magyar lakosság 2020-ban!
https://szamokadatok.hu/Post/2890/Ezermilliardokat_tett_felre_a_magyar_lakossag_2020-ban

A legszebb eredm√©ny! +115 000 gyermek sz√ľletett a csal√°dt√°mogat√°si rendszernek k√∂sz√∂nhetŇĎen.
https://szamokadatok.hu/Post/2869/A_legszebb_eredmeny
JelentŇĎsen nŇĎtt a magyar tulajdon ar√°nya az energiaszektorban
https://szamokadatok.hu/Post/2840/Magyar_tulajdon_aranya

Itt a fŇĪt√©si szezon, n√©zz√ľk a sz√°mokat!
https://szamokadatok.hu/Post/2375/Itt_a_futesi_szezon_nezzuk_a_szamokat

√ćgy v√°ltozott a b√©rek v√°s√°rl√≥√©rt√©ke az elm√ļlt 30 √©vben!
https://szamokadatok.hu/Post/2830/Igy_valtozott_a_berek_vasarloerteke_az_elmult_30_evben

A GYOD összege (Gyermekek otthongondozási díja)
https://szamokadatok.hu/Post/2820/A_GYOD_osszege_Gyermekek_otthongondozasi_dija

Az otthon melege: sereghajt√≥k voltunk, az EU √°tlag√°n√°l sokkal jobban teljes√≠t√ľnk jelenleg! https://szamokadatok.hu/Post/2670/Az_otthon_melege_sereghajtok_voltunk_az_EU_atlaganal_sokkal_jobban_teljesitunk_jelenleg
Fidesz sokkal jobb v√°ls√°gkezelŇĎ! https://szamokadatok.hu/Post/2622/Fidesz_sokkal_jobb_valsagkezelo
Eg√©szs√©g√ľgy fejleszt√©se: v√°r√≥list√°k, eszk√∂z√∂k, b√©rek, l√©tsz√°m, stb.
https://szamokadatok.hu/Post/2385/Jelentos_beremelest_kapnak_2021-ben_a_haziorvosok_is

Gyes, gyed, gyet - Meghosszabbítják a lejáró jogosultságokat!
https://szamokadatok.hu/Post/3105/Gyes_gyed_gyet_-_Meghosszabbitjak_a_lejaro_jogosultsagokat

Az ezer fŇĎre jut√≥ h√°zass√°gok ar√°nya 2020-ban el√©rte az 1985-√∂s szintet, ezzel
https://szamokadatok.hu/Post/2924/Az_ezer_fore_juto_hazassagok_aranya_2020-ban_elerte_az_1985-os_szintet_ezzel
Fordul√≥pont! 2020-ra a term√©kenys√©g el√©rte a Bokros csomag bevezet√©se elŇĎtti szintet!
https://szamokadatok.hu/Post/2808/Fordulopont_2020-ra_a_termekenyseg_elerte_a_Bokros_csomag_bevezetese_elotti_szintet
A demogr√°fiai fordulat √©vtized√©n vagyunk t√ļl!
https://szamokadatok.hu/Post/2796/A_demografiai_fordulat_evtizeden_vagyunk_tul

2010 √≥ta 936 736-tal, az ut√≥bbi egy √©vben 108 786-tal nŇĎtt a forgalomban l√©vŇĎ szem√©lyg√©pkocsik sz√°ma Magyarorsz√°gon!
https://szamokadatok.hu/Post/3068/2010_ota_936_736-tal_az_utobbi_egy_evben_108_786-tal_nott_a_forgalomban_levo_szemelygepkocsik_szama_Magyarorszagon
Sz√°rnyal a beruh√°z√°si r√°t√°nk!
https://szamokadatok.hu/Post/3030/Rossz_hirek_a_hatalomehes_ellenzeknek_szarnyal_a_gazdasagunk

Eg√©szs√©g√ľgyi beruh√°z√°sok, c√©l a teljes √∂nell√°t√°s.
https://szamokadatok.hu/Post/3011/Ujabb_egeszsegipari_beruhazasok

Orbán Viktor 10 legnagyobb válságkezelése
https://szamokadatok.hu/Post/2978/Kommentar_nelkul

√öjabb hitelminŇĎs√≠tŇĎ ismerte el a magyar gazdas√°g √©s a magyar korm√°ny teljestm√©ny√©t!
https://szamokadatok.hu/Post/2969/Ujabb_hitelminosito_ismerte_el_a_magyar_gazdasag_es_a_magyar_kormany_teljestmenyet
Has√≠t a magyar k√ľlkereskedelem
https://szamokadatok.hu/Post/2878/Hasit_a_magyar_kulkereskedelem

7 537 milliárd forint a vidéki Magyarország fejlesztésére!
https://szamokadatok.hu/Post/2669/7_537_milliard_forint_a_videki_Magyarorszag_fejlesztesere

Hadiipar-fejleszt√©s Magyarorsz√°gon: Honv√©delem, √ľzlet, munkahelyek!
https://szamokadatok.hu/Post/2527/Hadiipar-fejlesztes_Magyarorszagon_Honvedelem_uzlet_munkahelyek

Magyarorsz√°gon 10,3%-kal n√∂vekedett a mezŇĎgazdas√°gban a munkaerŇĎ termel√©kenys√©ge
https://szamokadatok.hu/Post/2506/Magyarorszagon_103-kal_novekedett_a_mezogazdasagban_a_munkaero_termelekenysege

Az energiaszektor visszaállamosítása
https://szamokadatok.hu/Post/2430/Hosszu_evek_utan_magyar_kezbe_kerult_a_Budapesti_Eromu_Zrt

Meg√©p√ľl Paks II - az energiabiztons√°gunk z√°loga.
https://szamokadatok.hu/Post/2352/Paks_II_-_szuverenitasunk_nem_lehet_alku_targya

Magyarorsz√°g megelŇĎzte Szlov√°ki√°t az egy fŇĎre jut√≥ GDP-ben https://szamokadatok.hu/Post/2275/Magyarorszag_megelozte_Szlovakiat_az_egy_fore_juto_GDP-ben
A Nemzeti k√∂zmŇĪvek ut√°n l√©trej√∂n a Nemzeti V√≠zmŇĪvek is
https://szamokadatok.hu/Post/2288/A_Nemzeti_kozmuvek_utan_Letrejon_a_Nemzeti_Vizmuvek_is

Az orsz√°g felminŇĎs√≠t√©sei https://szamokadatok.hu/Post/1971/Hatalmas_elismeres_a_magyar_gazdasagnak
√öjra magyar tulajdonba ker√ľl a TIG√ĀZ √©s a TIT√ĀSZ
https://szamokadatok.hu/Post/3097/A_TITASZ_utan_a_TIGAZ_is_az_OPUS_Global_Zrt_tulajdonaba_kerul

A Magyar Falu Program egy igazi siker!
https://szamokadatok.hu/Post/3002/Egyetlen_ev_leforgasa_alatt_900_korabban_csokkeno_nepessegu_faluban_emelkedett_a_lakossag_szama

Harmadára csökkent a szegénység!
https://szamokadatok.hu/Post/2987/Unios_elismeres_a_kormanyna
k
Ingyenes tankönyvek, NAT2020!
https://szamokadatok.hu/Post/1831/A_balliberalis_korus_uvoltozese_ellenere_elindult_az_uj_Nemzeti_Alaptanterv_szerinti_oktatas

Ez pedig a baloldal list√°ja...
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez

ADD TOV√ĀBB A VAL√ďS√ĀGOT!

Címkék: Adó  Bűnözés  Család  Egészségügy  Gazdaság  Környezetvédelem  Kultúra  Megélhetés  Nemzet  Nyugdíjasok  Oktatás  Önkormányzat  Vidékfejlesztés 

1 000 000 forint

Illegális tüntetés szervezéséért ennyire büntették a vírustagadó, sarlatán Gődényt!

1 000 000 forint

ūüĎČRem√©lj√ľk a hat√≥s√°gok megakad√°lyozz√°k a k√∂vetkezŇĎ t√ľntet√©st, mert nagyon j√≥, hogy b√ľntetik, csak att√≥l az az 1000 ember, akik maszk n√©lk√ľl r√©szt vettek a kuruzsl√≥ √∂sszej√∂vetel√©n, √∂ssze-vissza fertŇĎzt√©k egym√°st, majd pedig m√°sokat is. Ehhez k√©pest az 1 milli√≥ forintos b√ľntet√©s t√ļl alacsonynak tŇĪnik!

Mi√©rt sarlat√°n? Az√©rt, mert GŇĎd√©ny NEM ORVOS, m√©gis orvostudom√°nyi, azon bel√ľl is virol√≥giai dolgokban manipul√°l sz√°zezreket, hazudik, val√≥tlans√°gokat terjeszt, g√°tolja a v√©dekez√©st, tev√©kenys√©ge k√∂zvetve vesz√©lyt jelent az emberek √©let√©re √©s eg√©szs√©g√©re.

GŇĎd√©ny, √©s a hozz√° hasonl√≥, a virol√≥gi√°hoz semmilyen m√≥don nem k√∂thetŇĎ okoskod√≥ jobban tenn√©k, ha befogn√°k a sz√°jukat, mert tev√©kenys√©g√ľk ember√©leteket k√∂vetel! Ki tudja h√°nyan haltak meg azok k√∂z√ľl, akik r√©szt vettek a kor√°bbi "maszkmentes" rendezv√©nyein? Itt van pl. a debreceni, ahol z√°rt t√©rben, szorosan egym√°s mellett √ľlnek idŇĎs emberek maszk n√©lk√ľl!
https://www.dehir.hu/upload/images/wp_cikkek/2020/drgodeny.jpg

√Ėsszegezve teh√°t: nagyon √∂r√ľl√ľnk annak, hogy a hat√≥s√°gok ut√≥lag szankcion√°lj√°k ezeket a dolgokat, csak a j√°rv√°ny szempontj√°b√≥l, amikor ilyen szigor√ļ maszkvisel√©si szab√°lyok, kij√°r√°si korl√°toz√°sok, boltbez√°r√°sok vannak, akkor megengedni azt, hogy egy ilyen t√ľntet√©s megt√∂rt√©nhessen, nem biztos, hogy j√≥ √∂tlet.

Amikor bevezették az esi kijárási korlátozást, akkor Orbán Viktor világosan elmondta, hogy arra kéri az embereket, hogy ezt a szabályt tartsák be, mert akik nem teszik, azokat MEGBÜNTETIK!.
Ugyanezt kell tenni az ilyen GŇĎd√©nyek t√ľntet√©sei elŇĎtt is, vil√°gosan le kell sz√∂gezni, hogy aki a tilt√°s ellen√©re elmegy a t√ľntet√©sre, azt MEGB√úNTETIK, s √≠gy az √©rdeklŇĎdŇĎk nagyobb r√©sze t√°vol maradna, akik meg m√©gis odamennek, azok "igyekezet√©t" meg egy 150 ezer forintos csekkel kell honor√°lni, de kiv√©tel n√©lk√ľl, mindenki√©t!

Mi√©rt csin√°lja mindezt GŇĎd√©ny? Na nem az√©rt, mert ŇĎ maga is elhiszi a saj√°t hazugs√°gait! GŇĎd√©ny P√ČNZ√ČRT csin√°lja ezt, hatalmasat fog kasz√°lni a v√°laszt√°son, ugyanis p√°rtot alap√≠tott. Nekik az emberek √©lete nem sz√°m√≠t, neki a p√°rtoknak j√°r√≥ finansz√≠roz√°s kell, az pedig, hogy k√∂zben hullik a magyar, neki csak "j√°rul√©kos k√∂lts√©g"
https://szamokadatok.hu/Post/2723/Varhato_volt_partot_alapitott_a_sarlatan

Forr√°s: https://weborvos.hu/lapszemle/egymillios-buntetest-kapott-a-tuntetesert-godeny-gyorgy-265800

Címkék: Bűnözés 

Magyarországon van a legkevesebb rablás az EU-ban!

Tudtad?

Magyarországon van a legkevesebb rablás az EU-ban!

Nem tudtad? Ez √©rthetŇĎ, hiszen a balliber√°lis √°lh√≠rgy√°rt√≥ propaganda (444, index, Telex, HVG, atv, 168√≥ra, √°tl√°tsz√≥, azonnali, RTL, stb) soha nem fogj√°k ezt le√≠rni, illetve leadni!

Kapcsolódó cikkek
ūüĎČA legvesz√©lyesebb orsz√°gok Eur√≥p√°ban (top 3)
https://szamokadatok.hu/Post/2958/A_legveszelyesebb_orszagok_Europaban_top_3
ūüĎČEgyszerŇĪ √∂sszef√ľgg√©s: Min√©l t√∂bben dolgoznak, ann√°l kevesebb a bŇĪncselekm√©ny!
https://szamokadatok.hu/Post/2507/Egyszeru_osszefugges_Minel_tobben_dolgoznak_annal_kevesebb_a_buncselekmeny
ūüĎČRendŇĎrs√©g m√©lt√≥s√°g√°nak helyre√°ll√≠t√°sa, k√∂zbiztons√°g n√∂vel√©se
https://szamokadatok.hu/Post/1361/Rendorseg_meltosaganak_helyreallitasa_kozbiztonsag_novelese
ūüĎČA polg√°ri korm√°nyz√°s 10 √©ve (2010-2020)
https://szamokadatok.hu/Post/2768/A_polgari_kormanyzas_10_eve_2010-2020

Forr√°s:
Eurostat link: https://bit.ly/3kuZ19O
A felhaszált Eurostat kép: https://bit.ly/2OabrI4
A téma hosszabban kifejtve: https://novekedes.hu/elemzesek/magyarorszagon-van-a-legkevesebb-rablas-az-eu-ban-de-vajon-hol-van-a-legtobb-gyilkossag

Címkék: Bűnözés  Európai Unió 

A legveszélyesebb országok Európában (top 3)

Gratulálunk a "liberális demokráciáknak"!

A legveszélyesebb országok Európában (top 3)

Nek√ľnk j√≥ a magyar demokr√°cia! Hajr√° Fidesz!

ūüĎČMeg√°ll√≠thatatlan a bŇĪn√∂z√©shull√°m Sv√©dorsz√°gban
ūüĎČMagyarorsz√°gon ezzel szemben a munkahelyek √©s a foglalkoztatottak sz√°m√°nak n√∂veked√©s√©vel ar√°nyosan cs√∂kken a bŇĪn√∂z√©s is! Ez √©rthetŇĎ, hiszen kinek van kedve bŇĪn√∂zni 8 √≥ra kem√©ny mel√≥ ut√°n?
https://szamokadatok.hu/Post/2507/Egyszeru_osszefugges_Minel_tobben_dolgoznak_annal_kevesebb_a_buncselekmeny

ūüĎČJegyezz√ľk meg: A baloldal n√°lunk alapj√∂vedelmet osztana, ami t√∂meges munkaker√ľl√©shez vezetne, √©s √≠gy a bŇĪn√∂z√©st n√∂vekedŇĎ p√°ly√°ra √°ll√≠tan√°k!
Dömötör Csaba videója: https://www.facebook.com/FideszHU/videos/671406043759233
A Számok videója (és a leírásban további cikkek!)
https://szamokadatok.hu/Post/2628/Video_Erre_keszul_az_osszeborult_ellenzek

A k√ľl√∂nf√©le rangsorokat √©s indexeket k√©sz√≠tŇĎ, f√ľggetlen Numbeo.com √∂ssz√°ll√≠t√°sa szerint Eur√≥p√°ban Sv√©dorsz√°g a m√°sodik legvesz√©lyesebb orsz√°g k√∂zvetlen√ľl Ukrajna ut√°n √©s Franciaorsz√°g elŇĎtt.
ūüĎČLink: https://bit.ly/37rjA1B

Csak m√ļlt vas√°rnap este, B√°lint-napon, n√©h√°ny √≥ra leforg√°sa alatt h√°rom nagy erejŇĪ robbant√°sos bŇĪncselekm√©ny is t√∂rt√©nt az √©szaki orsz√°gban. Malm√∂ben t√∂bb mint h√ļsz aut√≥ l√°ngolt este 9-kor, vele p√°rhuzamosan pedig robban√°s r√°zta meg a k√∂rny√©ket, amiben egy gar√°zssor s√©r√ľlt meg ‚Äď t√°j√©koztatott a rendŇĎrs√©g honlapja. √Čjjel 1-kor a szint√©n d√©l-sv√©dorsz√°gi Kristianstadban berobbantottak egy ajt√≥t. Szemtan√ļk szerint a robbant√°snak akkora ereje volt, hogy az kilom√©terekre elhallatszott. A harmadik robbant√°sra G√∂teborg no-go z√≥n√°j√°ban ker√ľlt sor, 1.15-kor. H√©tfŇĎrŇĎl keddre virrad√≥an sem maradt abba az erŇĎszakhull√°m, egy gyilkoss√°gi k√≠s√©rletben Olofstr√∂mben h√°rman s√©r√ľltek meg, lŇĎtt sebekkel.

Az elm√ļlt √©vekben sok jogos kritik√°t kapott a sv√©d kir√°lyi rendŇĎrs√©g, mivel k√©ptelen volt l√©p√©st tartani a bŇĪn√∂z√©s robban√°sszerŇĪ terjed√©s√©vel. M√°r nagyon messze van az a vil√°g, amit a 2003-as, a n√©mileg ironikus, Zserny√°kok c√≠mŇĪ sv√©d filmv√≠gj√°t√©k mutat be. A film arr√≥l sz√≥l, hogy be akarnak z√°rni egy kisv√°rosi rendŇĎrŇĎrs√∂t, mert egy√°ltal√°n nincs bŇĪnelk√∂vet√©s a helys√©gben. Hogy a helyi rendŇĎr√∂k indokoltt√° tegy√©k munk√°jukat, mondvacsin√°lt esetekrŇĎl k√©sz√≠tenek jelent√©seket. Ma ink√°bb arr√≥l van sz√≥, hogy m√©g a kisv√°rosokat is el√©rte a szervezett bŇĪn√∂z√©s, √©s m√°r nem nyilv√°nos vizel√©s miatt kell elj√°r√°st ind√≠tani, hanem zsarol√°s, robbant√°s √©s k√©sel√©s miatt. A bel√ľgyminiszter janu√°rban arr√≥l sz√°molt be, hogy 2020-ban tov√°bb nŇĎtt a fegyveres bŇĪnelk√∂vet√©sek sz√°ma, az egy √©vvel kor√°bbin√°l t√≠z sz√°zal√©kkal t√∂bb, 366 l√∂v√∂ld√∂z√©s t√∂rt√©nt. Ennek k√∂vetkezt√©ben 117-en megs√©r√ľltek, √©s 47-en elhunytak. Mikael Damberg szerint a hal√°los kimenetelŇĪ l√∂v√∂ld√∂z√©sek t√∂bb mint a fele a sv√©d politika √°ltal ‚ÄěsebezhetŇĎnek‚ÄĚ nevezett negyedekben t√∂rt√©nt, ahol egy√©bk√©nt a lakoss√°g 5,4 sz√°zal√©ka lakik.

Gengszterparadicsom
B√°r a rendŇĎrs√©g az ut√≥bbi idŇĎben n√©mileg kezd felnŇĎni a feladathoz, amihez hozz√°j√°rul az is, hogy √ļjabban mind a jogszab√°lyi k√∂rnyezet, mind a t√°rgyi felt√©telek t√∂bb lehetŇĎs√©get biztos√≠tanak a test√ľletnek, de m√©g mindig csak kullognak az esem√©nyek ut√°n. Anders Thornberg fŇĎparancsnok szokatlanul ŇĎszint√©n besz√©lt az √©v elej√©n a band√°k √°ltal elk√∂vetett bŇĪncselekm√©nyekrŇĎl. Azt nyilatkozta, hogy a j√°rv√°ny idej√©n minden bŇĪnelk√∂vet√©si forma sz√°ma cs√∂kkent, kiv√©ve a band√°khoz k√∂thetŇĎ bŇĪncselekm√©nyek mennyis√©g√©t, mert az n√∂vekedett, r√°ad√°sul soha nem haltak meg ennyien ennek k√∂vetkezt√©ben, mint tavaly.

V√©lem√©nye szerint a toborz√°snak kell meg√°lljt parancsolni, mert a bandabŇĪn√∂z√©s nyom√°n kialakult p√°rhuzamos t√°rsadalmak al√°√°ss√°k a demokr√°ci√°t.

‚Äď A korm√°nyzat k√©ptelen meg√©rteni a bandabŇĪn√∂z√©s probl√©mak√∂r√©t, ez√©rt Sv√©dorsz√°g gengszterparadicsomm√° v√°lt ‚Äď mondta ezzel kapcsolatban Lasse Wierup, az egyik legismertebb sv√©d bŇĪn√ľgyi √ļjs√°g√≠r√≥ a k√∂zt√©v√©ben (SVT), egy vele k√©sz√ľlt interj√ļban. Szerinte a bŇĪn√∂z√©s megf√©kez√©s√©re √©vek √≥ta v√©gzett hat√≥s√°gi munka nem vezetett eredm√©nyre, egyes "k√ľl√∂nleges" h√°tterŇĪ fiatalok k√∂r√©ben √©letst√≠luss√° v√°lt a bŇĪn√∂z√©s. A kor√°bbi spont√°n elk√∂vet√©sek helyett az elm√ļlt t√≠z √©vben szervezett√© v√°lt a bŇĪn√∂z√©s, az elk√∂vetŇĎk √°tlag√©letkora drasztikusan cs√∂kkent, m√≠g az erŇĎszakoss√°g m√©rt√©ke emelkedett, √©s kialakult a gengszteridentit√°s.

Mindennaposs√° v√°lt az erŇĎszak
Stockholm, Malm√∂ √©s G√∂teborg no-go z√≥n√°iban mindennaposs√° v√°ltak az aut√≥gy√ļjtogat√°sok, k√©sel√©sek, l√∂v√∂ld√∂z√©sek √©s robbant√°sok. Wierup kutat√°sai alapj√°n jelenleg k√∂r√ľlbel√ľl h√°romsz√°z√∂tven szervezett banda van. V√©lem√©nye szerint az erŇĎszakos cselekedeteiknek mennyis√©ge √©s nagys√°ga egyed√ľl√°ll√≥v√° teszi Sv√©dorsz√°got Eur√≥p√°ban. Wierup v√©lem√©ny√©t, miszerint a korm√°nyzat nem √©rti a probl√©m√°t, al√°t√°masztja a minisztereln√∂k egy tavalyi t√©v√©interj√ļj√°ban megfogalmazott v√°lasza.

A mŇĪsorvezetŇĎ k√©rd√©s√©re, hogy a baloldali, szoci√°ldemokrata korm√°nyok alatt kialakult √©s kontroll√°lhatatlann√° v√°lt negyedek probl√©mak√∂r√©vel mit tenne ma m√°shogy, a hegesztŇĎ v√©gzetts√©gŇĪ Stefan L√∂vfen lakonikus egyszerŇĪs√©ggel csak annyit v√°laszolt:
ūüĎČ‚Äěnem l√°ttuk elŇĎre, hogy ez lesz belŇĎle‚ÄĚ.

Az az√≥ta sz√°ll√≥ig√©v√© v√°lt mondata sokat el√°rul a baloldali korm√°nyzat tehetetlens√©g√©rŇĎl √©s a fenn√°ll√≥ komoly probl√©m√°kkal val√≥ val√≥di szemben√©z√©s teljes hi√°ny√°r√≥l.

Tovább duzzadnak a no-go zónák
A hivatal jelentése után az illetékes miniszter azt nyilatkozta, hogy nem lát aggodalomra okot, szerinte még nagyon korai következtetéseket levonni; mi több, Morgan Johansson szerint jó irányba halad a folyamat.

Kapcsolódó:
A határvédelem kérdésében nem lesz kompromisszum!
https://szamokadatok.hu/Post/2762/A_hatarvedelem_kerdeseben_nem_lesz_kompromisszum
Ňźk d√∂ntik el, hogy mirŇĎl szabad besz√©lni!
https://szamokadatok.hu/Post/2660/Ok_dontik_el_hogy_mirol_szabad_beszelni
√Ālland√≥sultak a terrort√°mad√°sok a "fejlett √©s toler√°ns nyugaton"
https://szamokadatok.hu/Post/2420/Ujabb_terrortamadas_Autos_hajtott_gyalogosok_koze_Nemetorszagban_Trierben
A k√∂lni √©s az amerikai esem√©nyek marg√≥j√°ra. Sosem adjuk meg magunkat, nem a magyar rendŇĎr√∂k fognak let√©rdelni, hanem a terrorist√°k
https://szamokadatok.hu/Post/1270/A_kolni_esemenyek_margojara

Forr√°s: https://magyarnemzet.hu/kulfold/megallithatatlan-a-bunozeshullam-svedorszagban-9385181/

Címkék: Bűnözés  Európai Unió 

Jó biznisz az ukrán cigi!

Főleg ha “egy kanyarban” az MSZP etikai bizottsága elnökének kocsijában 11 ezer adózatlan doboz van belőle

Jó biznisz az ukrán cigi!

(videóval)

150 milli√≥s vill√°ban bujk√°l a cigarettacsemp√©sz MSZP-s k√©pviselŇĎ.
Ny√≠regyh√°za egyik legdr√°g√°bb negyed√©ben pr√≥b√°l elrejtŇĎzni a nyilv√°noss√°g elŇĎl az MSZP cigarettacsemp√©sz√©ssel lebukott k√©pviselŇĎje. Leg√©ny Zsolt egy 150 milli√≥s vill√°ban bujk√°l, itt tal√°lt r√° a Ripost.

A lap szerint a politikus nyilv√°nval√≥an √≠gy akarja el√©rni, hogy a sokmilli√≥s bŇĪncselekm√©nyrŇĎl, a nagy √©rt√©kŇĪ, nyilv√°nval√≥an √ľzletszerŇĪ cigarettacsemp√©sz√©srŇĎl elterelŇĎdj√∂n a figyelem.

A port√°l munkat√°rsai napokig v√°rtak Leg√©nyre, m√≠g v√©g√ľl siker√ľlt megsz√≥laltatniuk, de csak annyit mondott, hogy az elj√°r√°s lez√°rult√°ig nem hajland√≥ nyilatkozni.

Ahogy arr√≥l kor√°bban mi is √≠rtunk, a baloldali politikus decemberben bukott le, hogy diplomata √ļtlev√©llel akart cigarett√°t √°tcsemp√©szni az ukr√°n hat√°ron.

Mint a lebuk√°s ut√°n kider√ľlt, Leg√©ny a gyakori l√°togat√°sai ellen√©re utaz√°sai elŇĎtt nem is akkredit√°lta mag√°t diplomata-√ļtlevel√©vel. Ez akkor sem t√∂rt√©nt meg amikor lebukott a Luzhanka ellenŇĎrzŇĎponton t√∂bb tucat cigarettakarton csemp√©sz√©se k√∂zben, holott a magyar konzul√°tusra hivatkozott. Azt mondta, nem tudja, hogy ker√ľlt a cigaretta a csomagtart√≥j√°ba, csak √ļgy ott volt. K√©sŇĎbb t√∂bb tan√ļ jelenl√©t√©ben, j√≥l √©rthetŇĎen m√°r azt mondta: ‚Äěna j√≥, cigi van benne‚ÄĚ.

Az MSZP politikusai pedig az√≥ta is hallgatnak a t√∂rt√©ntekrŇĎl, m√©g december v√©g√©n megpr√≥b√°ltuk megsz√≥laltatni T√≥th Bertalan p√°rteln√∂k√∂t, de ŇĎ nem reag√°lt a megkeres√©s√ľnkre.

Leg√©ny Zsolt 2006 √©s 2014 k√∂z√∂tt volt parlamenti k√©pviselŇĎ, az √ľgy kirobban√°s√°ig pedig az MSZP Szabolcs-Szatm√°r-Bereg megyei Ter√ľleti Sz√∂vets√©g√©nek aleln√∂kek√©nt √©s a p√°rt orsz√°gos etikai √©s fegyelmi √ľgyek tan√°cs√°nak eln√∂kek√©nt dolgozott.

Forr√°s: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210126-150-millios-villaban-bujkal-a-cigarettacsempesz-mszp-s-kepviselo
Videó: https://youtu.be/FmWoBEwU0aM

Címkék: Bűnözés 

Egyszerű összefüggés: Minél többen dolgoznak, annál kevesebb a bűncselekmény!

Egyszerű összefüggés: Minél többen dolgoznak, annál kevesebb a bűncselekmény!

A baloldal a demag√≥g ingyenp√©nz javaslat√°val a dolgoz√≥k sz√°m√°t cs√∂kkenten√©, a bŇĪn√∂zŇĎk sz√°m√°t n√∂veln√©! Ezen k√©pess√©g√ľket m√°r demonstr√°lt√°k 2002 √©s 2010 k√∂z√∂tt, ugyanis a munkan√©lk√ľlis√©get siker√ľlt 5,8 sz√°zal√©kr√≥l 11,2 sz√°zal√©kra n√∂velni√ľk, ezzel p√°rhuzamosan a regisztr√°lt bŇĪncselekm√©nyek sz√°ma is nŇĎtt k√∂zel 10 sz√°zal√©kkal. Az √∂sszef√ľgg√©s √©rthetŇĎ, hiszen aki nem dolgozik, annak nincs p√©nze, √©s azok k√∂z√∂tt, akiknek nincs p√©nz√ľk mindig akad olyan, aki ezt t√∂rv√©nytelen m√≥don akarja "orvosolni"

Ezzel szemben a polg√°ri korm√°ny 10 √©v alatt 11,2 sz√°zal√©kr√≥l 3,5 sz√°zal√©kra cs√∂kkentette a munkan√©lk√ľlis√©get, a regisztr√°lt bŇĪncselekm√©nyek sz√°ma pedig harmad√°ra cs√∂kkent. A szigorod√≥ t√∂rv√©nyek, a h√°rom csap√°s t√∂rv√©ny, a cs√∂kkenŇĎ ad√≥k, a csal√°dt√°mogat√°si elemek munkav√©gz√©shez k√∂t√©s√©vel, a gazdas√°g beind√≠t√°s√°val egyre t√∂bben dolgoznak, √©s egyre kevesebben t√∂rik a fej√ľket bŇĪn√∂z√©sen. Mivel egyre t√∂bben dolgozunk √©s fizet√ľnk ad√≥t, ez√©rt az ad√≥k m√©rt√©ke folyamatosan cs√∂kken, √©s a j√∂vŇĎben is cs√∂kkenni fog, persze csak akkor, ha √ļjra megv√°lasztjuk a Fideszt 2022-ben.

Mivel cs√∂kkent a bŇĪncselekm√©nyek sz√°ma, √≠gy a rendŇĎrs√©g is hat√©konyabban tud dolgozni, hiszen √≠gy egy esetre sokkal t√∂bb idej√ľk, erŇĎforr√°suk van, nŇĎtt a felder√≠tett esetek ar√°nya, nŇĎtt a rendŇĎrs√©g tekint√©lye √©s visszatart√≥ ereje is.

Mi egy eg√©szs√©ges, t√∂rv√©nytisztelŇĎ, munakaalap√ļ t√°rsadalomban szeretn√©nk √©lni, ahol mindenkinek megvan a maga helye √©s szerepe, ez√©rt dolgozunk, ez√©rt szerkesztj√ľk oldalunkat is, ahol minden egyes nap ki√°llunk a magyar nemzeti √©rdekek√©rt!

ADD TOV√ĀBB!

Forr√°s:
A foglalkoztatottak sz√°ma: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qlf021h.html
Munkan√©lk√ľlis√©gi r√°ta: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qlf027b.html
A regisztr√°lt bŇĪncselekm√©nyek sz√°ma: https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_zji001b.html
Ingyenpénz helyett munka: https://szamokadatok.hu/Post/2137/Ingyenpenz_helyett_tisztesseges_munkat_es_novekvo_bereket
https://szamokadatok.hu/Post/1901/Ismet_ingyenpenzt_osztogatna_a_baloldal_ket_talan_legdilettansabb_politikusa
https://szamokadatok.hu/Post/2418/Egy_csokorba_szedtuk_a_baloldal_napvilagot_latott_es_reszben_mar_bevezetett_adoemelesi_sarcolasi_terveit

Címkék: Bűnözés