Címke: Budapest

Elegünk van a baloldal és Brüsszel autósellenességéből!

️Szerintük az autó csak az elit kiváltsága, te, aki dolgozol, adót fizetsz, gyermeket nevelsz, nyugdíjas vagy beteg vagy, járj gyalog. Kánikulában, hidegben, esőben, szélben - mindig

Elegünk van a baloldal és Brüsszel autósellenességéből!

Karácsony épp megemelte a parkolási díjakat, és azt is megszabta, hogy legfeljebb 3 órát lehet majd parkolni Budapest nagy részén. Közben ő a biciklis sajtófotok elkészítése után szépen beül a sofőrös autójába és kényelmesen, az üres buszsávokat használva, szabálytalanul autózik. Az autózált ellehetetlenítette a felesleges és balesetveszélyes kerékpársávok felfestésével, a rakpart lezárásával, egyéb korlátozó intézkedésekkel úgy, hogy az ember már inkább elkerüli Budapestet, senkinek sincs kedve oda menni, mert a város gyakorlatilag megbénult.

Brüsszel pedig megszabja nekünk, hogy milyen autót használjunk, hiszen az eddigi "downsizing", azaz méretcsökkentés már nem elég nekik. Első körben az embereket átültették normális motorokról háromhengeres, fűnyírómotoros, 1 literes autókba, most meg közölték, hogy 2035-től már TILOS lesz benzin és dízelüzemű új autó forgalmazása. Ne legyen kétségünk, jönni fog majd a meglévő benzines autók sarcolása is, majd kitalálnak valamilyen jó kis adót, vagy az üzemanyag árába fogják beépíteni a pluszköltséget úgy, hogy teljesen felszámolják az autózást.

Ez az egész elektromosautós demagógia annyira szánalmas! Mindenki tudja, hogy ezek az autók sokkal nagyobb mértékben károsítják a környezetet az életciklusuk alatt, az áramot szénégetéssel állítják elő, az akkumulátorok gyártása pedig drága, és úgyszintén környezetszennyező mulatság. A teherhajókról, a magánrepülőgépekről, a szennyező gyárakról, szénégetésről, az LNG környezetkárosító kitermeléséről bezzeg nem beszélnek ezek a gyáva, korrupt politikusok.

Geri! Fejezd be az autósok üldözését! Senki sem tudja neked garantálni, hogy kitöltöd a ciklusodat, a pozíciódból korábban is távozhatsz! Tudjuk, hogy gondok vannak a gerinccel, de az embereket hagyd békén!

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20220629_budapest_fovaros_varoshaza_karacsony_gergely_riporterek_bicikli_gerincserv
Parkolási térkép: https://hvg.hu/itthon/20220624_budapesti_parkolasi_rendszer
A 2035-ös tervek: https://makronom.mandiner.hu/cikk/20220629_autoipar_2035_karbonsemlegesseg_eu_europai_uinio_bmw_mercedes_volkswagen_kina_gazdasag_veszteseg_politika_elektromos_autozas

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest 

Nem mi mondtuk: Eurostat: Budapest életszínvonalban megelőzi Bécset, Madridot és Berlint

️Libsik! Akkor most az jön, hogy az Eurostat Mészárosé?

Nem mi mondtuk: Eurostat: Budapest életszínvonalban megelőzi Bécset, Madridot és Berlint

Az újonnan alakult kormányt arra kérjük, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy Magyarország maradjon a fejlődési pályán. Tudjuk, hogy ezekben a bizonytalan időkben ez nem lesz egyszerű. Az energiapolitika terén pedig arra kérjük a kormányt, hogy ne írjanak alá Brüsszellel semmilyen megállapodást, sem rövidtávút, sem hosszútávút, hiszen pontosan tudjuk, hogy úgyis átvernek, mint a helyreállítási alappal, ahol mi kötelezettséget vállaltunk más tagállamokért, de pénzt a mai napig nem kaptunk. Brüsszel nem tekinthető megbízható partnernek!

És akkor az életszínvonalról:
Bár Prága továbbra is előttünk jár, Budapest így is megelőz több fontos nyugat-európai várost is, ha az életszínvonalról van szó.

A fővárosunknak óriási túlsúlya van a magyar gazdaságban. A helyzet ilyen szempontból lassan száz éve változatlan. A központi vízfej és a vidék között egyre nagyobb a különbség. Hogy pontosan mekkora arra rendre rávilágítanak az Eurostat éves jelentései.

Az Európai Unió alá tartozó Eurostat minden évben közzéteszi azokat a részletes gazdasági adatokat, amelyek alapján össze lehet mérni, hogy az egyes EU-s régiókban mekkora az életszínvonal. A legfrissebb számok, amelyek a 2020-as állapotokat mutatják be, pár hete jöttek ki.

Az Eurostat a GDP adatokat egy fiktív pénznemre a PPS-re (Purchasing Power Standard) is átszámolja.

Erre azért van szükség, mert az egyes országokban sokszor nagyok az árkülönbségek. A németeknél vagy a bolgároknál nyilván nem ugyanannyiba kerül egy McDonald's menü vagy egy fékcsere.

Amikor valaki külföldre akar költözni akkor sokszor felmerül, hogy hiába lehet mondjuk Londonban a hazai fizetés többszörösét megkeresni, ha közben az albérletek is csillagászati árba kerülnek. Az eltérő árszínvonalakat a PPS teljesen lefejti és megmutatja, hogy mekkora a tényleges életszínvonal.

A PPS terén Budapest olyan városokat előz meg, mint Bécs, Berlin vagy Madrid. Nem csak mi állunk ilyen jól. A közép-kelet európai országok nagyvárosai is szépen teljesítenek.

Annyira, hogy a ranglistán Prága ott van az élbolyban, nem sokkal lemaradva Luxembourgtól, Brüsszeltől és Dublintól. Igaz, a COVID járvány előtt még a dobogó második helyén álltak. A mi térségünkben a gazdaságok jellemzően fővárosközpontúak. A vidéki régiók általában le vannak szakadva. Ezzel szemben Németországban például szinte minden régióban az uniós átlag fölött élnek az emberek.

A németeknél ráadásul nem Berlin áll az első helyen az életszínvonal terén. Hamburg fejlettebbnek számít.

Az Eurostat számaiból az is kiderül, hogy a COVID miatt egy maroknyi kivételt, például Nyugat-Írországot leszámítva szinte mindenütt esett az életszínvonal 2019-hez képest. A járvány előtti évhez viszonyítva kevés változás történt a rangsorban. Varsó régiója viszont megelőzte Pozsonyt.

A vidéki adatok, ha Közép-Magyarországot nem veszük, hazánkra nézve kevésbé hízelgőek. Évről-évre ugyan kisebb döccenőkkel megy a felzárkózás, de ebben a tempóban még évtizedeket kell várni mire a vidéki régiók elérik az uniós átlagot.

EU-s szinten a negatív toplistát főleg a bolgár térségek uralják.

De belekerült egy tengerentúli francia terület is: az Indiai-óceánon található Mayotte szigetén a mintegy negyedmillió lakos életszínvonala az uniós átlag 30 százalékát éri csak el. Nem áll sokkal jobban Bulgária Severozapaden nevű régiója sem, ahol ez az arány 36 százalék.

Forrás, részletek: https://novekedes.hu/elemzesek/eurostat-budapest-eletszinvonalban-megelozi-becset-madridot-es-berlint

Címkék: Budapest  Európai Unió  Megélhetés 

Megígérte, megtette. Hivatalosan is átadták a Néprajzi Múzeumot a Városligetben. (+Számok videó!)

Geri! Hol vannak a ligetvédő anarchistáid? Kellene egy kis műsor!

Megígérte, megtette. Hivatalosan is átadták a Néprajzi Múzeumot a Városligetben. (+Számok videó!)

Ugye milyen érdekes? Ezek a raszta hajú csávók, akik odaláncolják magukat a fákhoz egy meghatározott összegért, ilyenkor nincsenek sehol. Miért is? Csak nem azért, mert most már mindenki láthatja, hogy a terveknek megfelelően a zöldterület mérete nem csökkent, hanem NŐTT, a korábban elhanyagolt terület rendezett lett, a fecskendőket és a használt óvszereket gyönyörű park, pihenő családok, kacagó gyerekek váltották fel. A ligetnek most van gazdája, a libsik meg baromira nem szeretik a rendet, a szabályokat. Ők a zavarosban szeretnek halászni.

Orbán Viktor az új Néprajzi Múzeumról: A kincseink méltó helyre kerültek. Részletek: https://bit.ly/3PBmVzF

️Számok videó: előtte/utána képek: https://bit.ly/3ySkuTE

ADD TOVÁBB!

Címkék: Budapest  Fejlődés 

Liget előtte/utána. Ezt támadták!

Árnyékra vetődtek Karácsonyék! A Ligetben a zöldterület 60%-ról 65%-ra nőtt!

Liget előtte/utána. Ezt támadták!
Árnyékra vetődtek Karácsonyék! A Ligetben a zöldterület 60%-ról 65%-ra nőtt!

Karácsonyék 3 fejlesztést lehetetlenítettek el: az Új Nemzeti Galéria, a Városligeti Színház és a Magyar Innováció Háza jelenleg NEM ÉPÜL MEG, mert a balliberálisok a nemlétező fákat védik ott, ahol MOST IS BETON VAN!

Karácsony Gergely tegnapi posztja alatt saját hívei szedik darabokra a hazug politikust:
https://www.facebook.com/karacsonygergely/posts/500033281485348

Magyar Zene Háza: átadta! https://bit.ly/32pEyPl
Így provokálták az álcivilek a rendőröket: https://youtu.be/8Zu1yope6jM?t=933
Részletek a projektről: https://ligetbudapest.hu/a-projektrol/liget-budapest-projekt

ADD TOVÁBB!

Címkék: Budapest  Videók 

A baloldal ellenségként kezeli az autósokat!

Pont azt csinálják, mint a brüsszeli haverjaik! Ha hatalomra kerülnek, a te autódat is kitiltják mindenhonnan!

A baloldal ellenségként kezeli az autósokat!

👉Azt az autót, amiért megdolgoztál, amiért adót fizetsz, amire biztosítást kötöttél, ami a mindennapi teendőid elvégzésében segít neked, vagy ami adott esetben a munkaeszközöd!
Ez is jusson eszedbe, amikor szavazol!

Karácsonyék hamis statisztikákkal támasztják alá a kerékpársávok szükségességét, egy autós szakportál azonban lebuktatta a korrupt, hazug baloldali politikusokat! Részletek: https://bit.ly/3mYvhVl

Közben Brüsszelben is megy az autósok üldözése. Mindezt azok a politikusok teszik, akik magángépekkel és bivalyerős, méregdrága luxusautókkal járnak. Már az Euro 4-es autókat is kitiltották! Figyelembe véve a magyar autók átlagéletkorát, járműállomány 70 százaléka kitiltható lenne! A baloldal feltétel nélkül kiszolgálja a brüsszeli haverjaikat, ezért ha lehetőséget kapnak rá, a magyar autósokat is ellehetetlenítik! Részletek: https://bit.ly/3q1zaLn

ADD TOVÁBB!

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest 

1500 milliárd forint vasútfejlesztésre! *

* Ha nyer a Fidesz! Ha a baloldal nyer, akkor ezt a pénzt is széthordják a baloldal mocsarában úszkáló cápák!

1500 milliárd forint vasútfejlesztésre! *

Fürjes Balázs írta: Tegnap este a Magyar Közlönyben megjelent a kormányhatározat: a kormány elfogadta az Európai Unióval közösen kidolgozott Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégiát (BAVS).

A probléma
A külső kerületekből és az agglomerációból ma szinte mission impossible a városba jutás és a hazamenetel. Miközben Budapest nem csak a belvárosból áll – a külső kerületekben és az agglomerációban élőket is megilleti a jó közlekedés! Naponta egymillió ember jön be autóval az agglomerációból és a külső kerületekből a belső városrészekbe. Dolgozni, tanulni, szolgáltatásokat igénybe venni. Érthető, hogy autóval jönnek, mert a tömegközlekedés nem elég megbízható, nem elég sűrű, gyors és kényelmes. Órákat állunk dugóban. A belvárost megbénítja a túl sok egyidejú fővárosi útlezárás, forgalomkorlátozás, a sokak által kritizált sávlezárások. Nemcsak az időnket vesztegetjük, hanem a levegő is rosszabb, és óriási stressz a munkába vagy hazajutás. A helyzet magától csak rosszabb lesz: a külső kerületek és a főváros környéki települések népessége folyamatosan nő.
Ezt a kihívást kell megoldani, és ebben a vasút a város és környékének aranytartaléka.

A megoldás
A célok egyszerűek: mindenki érjen gyorsabban és kényelmesebben célba, legyen kevesebb a dugó, tisztább a levegő. A megoldás a közösségi közlekedés folyamatos fejlesztése, vonzóbbá tétele, a hiányzó északi (Aquincumi) és déli (Galvani) peremhidak, kapcsolódó körúti elemek megépítése, ezzel a belváros tehermentesítése, és nagyszámú P+R, B+R parkoló létesítése külső csomópontokon, hogy le lehessen tenni az autót, biciklit.

Budapest és környéke közlekedése fejlődésének elengedhetetlen – de egyedül nem elégséges! - feltétele a vasút fejlesztése. Ez országos és európai jelentőséggel is bír, hiszen Budapest ma szűk keresztmetszet a vasútnak. Vonattal a Duna nehezen, csak egyetlen ponton (Déli összekötő) átjárható – miközben európai vonalak és az országos személyközlekedés is utat keresne itt kelet és nyugat, észak és dél között.

A vasútnak újra fontos közlekedési eszközzé kell válnia Budapesten belül és a mainál sokkal kihasználtabb eszközzé a Budapest-agglomeráció közötti utazásoknál! Az európai, a magyarországi, a várostérségi és a budapesti vasúttal történő utazásokhoz sokkal átjárhatóbbá kell tennünk Budapestet! A Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia ezt garantálja. Elérjük, hogy a vasút fejlesztésével megduplázódjon az elővárosokból vasúttal érkezők és oda hazatérők száma. A tapasztalat bizonyít: ilyen duplázás történt a nemrég felújított esztergomi és székesfehérvári vonalakon.

Hogyan
A kormány által most elfogadott átfogó Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia (https://budapestvasut2040.hu/) a célok elérését biztosítja, méghozzá a következő módon:
4X: Minden elővárosi vasútállomásról óránként legalább négy vonat indul majd Budapestre,
3X: Átszállás nélkül legalább három metróvonal lesz elérhető,
2X: Megduplázódik az agglomerációból Budapestre vonattal és nem autóval érkezők száma.
1X: Megvalósul az integrált tarifaközösség, az utazás során elegendő lesz egyetlen bérlet vagy jegy vasútra, buszra, metróra, villamosra.
Mindezt akkor érhetjük el, ha a vasút korszerűsítése átfogó.

Ezért:
️ A kormány által megkezdett korszerű járműbeszerzés tovább folytatódik, már most sokan használják az új Flirt és KISS-vonatokat;
️ Folyamatosan megújítjuk a vasútállomásokat;
️ Sokkal nagyobb kapacitású átmenő rendszerű pályaudvarokat hozunk létre a jelenlegi fejpályaudvarok helyett;
️ Fejlesztjük az infrastruktúrát, Budapestet behálózó szolgáltatást hozunk létre. A Kelenföldet, a Délit és a Nyugati pályaudvart összekötő vasúti alagút megépítésével egy több, mint 100 éves terv valósítunk meg;
️ Újjászületnek a felszabaduló rozsdaövezetek, új közösségi terek, parkok jöhetnek létre!
A lényeg ebben a videóban is megtekinthető: https://youtu.be/cS1-vxxRIko

Vonzóbbá, gyorsabbá és kényelmesebbé tesszük a közösségi közlekedést, főleg a legkörnyezetbarátabb és legtöbb embert segíteni képes (szakszóval: „legkapacitívabb”) kötöttpályás közlekedést, a vasutat.

A döntés alapján a következő két évtized nemzeti kormányai újabb 3 ezer milliárd forintot (plusz HÉV-fejlesztésre további ezer milliárdot) fordítanak Budapest és a várostérség közlekedésének jelentős fejlesztésére, döntően EU-s forrásokból! A MÁV teljes éves utasforgalmának 75%-át (hévvel együtt ez évi 160 millió fő!) ma is Budapest és a főváros agglomerációja közötti közlekedés adja, Budapest egyúttal az országos vasút forgalom legfontosabb és nyugat-keleti irányú európai vasútforgalom egyik legfontosabb csomópontja, a magyar vasutat igazán itt használják a magyarok - itt kell azt fejleszteni a legdinamikusabban!

Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárként köszönöm Vitézy Dávidnak és munkatársainknak a közös munkát! A stratégiát a kormányzati Budapest Fejlesztési Központ készítette, együttműködésben a JASPERS szakértőkkel, az Európai Unió Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz támogatásával, a MÁV-val és az Információs és Technológiai Minisztériummal. Egyedül nem megy, de csapatban sokra lehetünk képesek!

Hiteles-e ez a két évtizedes stratégia terv?
Igen, mert forrás lesz rá. A húsz évre szóló terv első 1500 milliárd forintjára már garantált európai uniós forrás lesz 2027-ig.
Igen, mert a tapasztalat bizonyítja: ahol korszerűsítjük a vasutat, megduplázódik az utasok száma. Mint a képen is látható esztergomi és székesfehérvári példák mutatják, olyan vonal és állomás is van, ahol négyszeresére nőtt a forgalom.
Igen, mert a terv nem egy elnagyolt vízió, hanem több mint 200, részletesen kidolgozott rövid-, közép- és hosszú távú intézkedést is tartalmazó, az EU közlekedési szerveivel közösen kidolgozott, féléves civil és szakmai egyeztetésen átesett alapos szakmai munka - ld. https://budapestvasut2040.hu/

A munka java most jön, de minden hosszú út az első lépéssel kezdődik. Jó, hogy a BAVS-ot támogatásáról biztosította Karácsony Gergely és a fővárosi városvezetés is, amikor azt részletesen megtárgyaltuk a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában. Elindultunk!

Kapcsolódó: Anonymus ajándéka
Boldog Karácsonyt, GeLgely!
https://szamokadatok.hu/Post/4541/Anonymus_ajandeka

Forrás: https://www.facebook.com/furjesbalazsbp/posts/291877479627999

Címkék: Budapest  Fejlődés 

Senki semmit nem nullázott le!

A baloldal hazudik, zsarol, fenyegetőzik és álhíreket terjeszt!

Senki semmit nem nullázott le!

Az Egészséges Budapest Program egy 5 évig tartó fejlesztés-sorozat! A kormány 2026-IG 700 MILLIÁRD FORINTOT SZÁN A FŐVÁROS ÉS PEST MEGYE KÓRHÁZAINAK, ILLETVE SZAKRENDELŐINEK FEJLESZTÉSÉRE! https://bit.ly/3eujk5g

Ennek egy része, 7 százaléka az, hogy kormány az Egészséges Budapest Program keretében 2020–2024 között évi 10 milliárd forinttal, tehát összesen 50 milliárddal támogatja a budapesti kerületek egészségügyi fejlesztéseit.

A kormány az első részletet 2020-ban átutalta
https://hvg.hu/itthon/20200218_Kiutaltak_az_elso_tiz_milliardot_a_fovarosi_egeszsegugynek
A kormány a második részletet 2021-ben átutalta
https://hvg.hu/itthon/20211123_Kiutalta_a_kormany_az_Egeszseges_Budapest_Program_idei_tamogatasat
A kormány a 2022-ben esedékes 10 milliárdot is át fogja utalni 2022-ben! Nem kell hazudni!

A kérdés nem ez! A kérdés az, hogy hová tette Karácsony és bandája az eddig megkapott 20 milliárdot - azaz 20 000 millió forintot! Hol vannak a felújított rendelők? Hol a lé, Geri?

Mi történt eddig az Egészséges Budapest Program keretein belül? Mutatjuk!
Négy emeleten építkeznek: korszerűsítik a magyar kardiológia központját
https://bit.ly/3HjlfG3
Megújul a Kútvölgyi tömb
https://bit.ly/3zeELkf
Újabb kórházfelújítások!
8 intézmény újul meg csak a Semmelweisen!
https://bit.ly/3sHN1bo
Korszerűsítették az urológiai osztályt az évente egymillió ember ellátásáért felelős kórházban
https://bit.ly/345NtWB
Hatalmas lépés a fővárosi egészségügyben: elkészült a Bajcsy Kórház új tömbje
https://bit.ly/3mFAWj2
Közel fél évvel határidő előtt készült el egy fővárosi kórházépítkezés
https://bit.ly/32FPt79
Budai kórházban adott át új épületszárnyat a Market
https://bit.ly/3mFX2BZ
Ilyen lesz a Szuperkórház
300 milliárd forintból épül meg az ország legújabb kórháza!
https://bit.ly/32Iz7dY
Teljeskörűen rekonstruálták a szakrendelőt, és egy új pszichiátriai épületet is kialakítottak Dunakeszin
https://bit.ly/3mFf2fX
700 milliárd forint a főváros és Pest megye egészségügyi fejlesztéseire
Eddig 245 milliárd forint értékben valósultak meg fejlesztések. Ez ám a "kivéreztetés"!
https://bit.ly/3Hli2pC

És ez csak egy részlet! Idén is több fejlesztés valósult meg, ezekről a "2021-ben épült" c. videónkban számoltunk be!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/787655405966542

AZ EGÉSZSÉGES BUDAPEST PROGRAM FEJLESZTÉSEI FOLYAMATOSAK
https://kormany.hu/hirek/az-egeszseges-budapest-program-fejlesztesei-folyamatosak

Ráadás: Hatalmas pofon!
Harácsonynak és a baloldalnak "nincs illetékessége" az atlétikai vb megrendezésével kapcsolatban! https://szamokadatok.hu/Post/3906/Hatalmas_pofon

Forrás: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/karacsony-gergely-ismet-az-atletikai-vb-vel-riogat-2533709
https://index.hu/belfold/2020/12/31/emmi_budapest_fejlesztes_korhaz/
https://24.hu/fn/gazdasag/2021/12/23/karacsony-gergely-egeszseges-budapest-program-megszoritas/

Címkék: Budapest  Egészségügy 

Budapest “kifosztása”

Karácsonyék azt mondták, hogy a kormány elvonta az iparűzési adót, ezzel kifosztotta a fővárost. Hazudtak!

Budapest “kifosztása”

Budapest iparűzési adóbevétele [milliárd forint]
2018: 149 milliárd forint
https://bit.ly/3z3SwlQ
2019: 165,5 milliárd forint
https://bit.ly/3pB93L0
2020: 164 milliárd forint
https://bit.ly/3EGYZEA
2021: 167,4 milliárd forint
https://bit.ly/3pBlBSE

Ezek szerint az adóbevétel nem csökkent, csak akkor kérdés, hogy "hol a lé?" Miért koszos a város, miért kell leszerelni a BKV jegyautomatákat, miért nincs pénz a zöldterületek karbantartására, miért vannak mindenhol hajléktalanok és bűz, miért nincs pénz a BKV dolgozók munkaruhájára, stb.

Add tovább, hogy a 444, a Telex, a 24.hu, az Átlátszó és a többi álhírgyár által épített párhuzamos univerzumban élők is értesüljenek erről!

Címkék: Budapest 

A baloldal csak rombolni tud!

A baloldal csak rombolni tud!

A baloldal csak rombolni tud!

Mennyire nonszensz logika! Szerintük a BKV majd azzal SPÓROL, hogy a BEVÉTELI pontokat, azaz a jegyautomatákat, ahol a jegyeket és a bérleteket megvásároljuk, leszereli! Olyan ez, mintha a bolt kidobná a pénztárak felét, hogy azzal spóroljon, miközben folyamatosan lenne igény az összes pénztárra. Ha rendszeresen sorban kell állni egy boltban, mi nem megyünk oda többet. Nem tudjuk, ki hogy van ezzel, de az automaták leszerelése, a sávok csökkentése, a járatritkítások, a felesleges kerékpársávok, az autósok üldözése egészen biztosan nem fogja csökkenteni Budapest autós forgalmát

Vitézy Dávid írta:

Kép a Széll Kálmán térről
https://bit.ly/3mCwX6O
Minden magyar probléma megoldása: az OSB-lap.
https://bit.ly/3qnODEi
Úgy tűnik, az automaták leszerelése az elmúlt napok botránya ellenére sem állt le: a BKK kikapcsolta a Liszt Ferenc repülőtér forgalmasabb 2A terminálja előtti automaták felét is és a sajtónak küldött tájékoztatás szerint ezeket is leszerelik rövidesen.
https://bit.ly/3FAplsT

A dolog pikantériája továbbá az, hogy a Karácsony Gergely által vezetett főváros nemrég még verseny nélkül szerződött egy német céggel az automaták felújítására és üzemeltetésére, most meg leszereli a felújított automatákat.
https://hvg.hu/gazdasag/20210805_TSystems_BKK_jegyautomata

A budapesti baloldali szavazókat kérdezzük: Megérte? Jobb lett?
Áprilisban gondolkozzanak, mert most csak helyi problémákat tud okozni a baloldal, az adókat nem tudja emelni, a támogatásokat nem tudja elvenni, a rezsit sem tudja emelni, de ha hatalomra kerülnek, megteszik újra.

ADD TOVÁBB!

Részletek: https://mandiner.hu/cikk/20211221_szell_kalman_ter_bkk_vitezy_david_budapesten_belfold

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest 

"Budapest mindenkié" - bevetted?

Nézd meg hogy élnek a haverjai, és hogy élnek a melósok a "szabad" városban!

"Budapest mindenkié" - bevetted?

"Budapest mindenkié" - bevetted?
Nézd meg hogy élnek a haverjai, és hogy élnek a melósok a "szabad" városban!

Részletek:
Kétmilliárdot érő villa, százmilliós luxusautó – újabb részletek Karácsony csúcsvezetőjének életmódjáról
https://888.hu/gazemberek/ketmilliardot-ero-villaban-el-szazmillios-autoval-jar-a-fovarosi-kozmucegek-csucsvezetoje-4344863/
Továbbra is nulla százalékos béremelést kínál a főváros a BKV dolgozóinak, sztrájk jöhet
https://hvg.hu/kkv/20210324_bkv_beremeles_targyalas_szakszervezet_sztrajk
Több száz embert rúgtak ki Karácsony Gergelyék a fővárosi cégektől
https://www.origo.hu/nagyvilag/20211209-tobb-szaz-embert-rugtak-ki-karacsony-gergelyek-a-fovarosi-cegektol.html
A BKV szakszervezete gyűjt munkaruhákat a dolgozóknak. Az alkalmazottak sokszor a saját ruhájukban kénytelenek dolgozni.
https://hvg.hu/kkv/20210528_BKV_szakszervezet_munkaruha_gyujtes

Áprilisban gondolkozz! Nem Orbánnak fájna a kormányváltás, hanem neked.

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest  Bűnözés  Kettős mérce