Címke: Baloldali rombolás

️Weber: szét kell osztani az unióba érkező gázt

Közeledik a tél, a nyugati ruszofób, magyargyűlölő politikuskák érzik, hogy baj lesz! Az új németek és az új franciák nem szeretik a hideget!

️Weber: szét kell osztani az unióba érkező gázt

Erre szoktuk mondani, hogy "Meg a f...om nem kéne?" :) Elnézést, de erre már nem tudunk mit mondani. Az egyesült államok bábjai előbb bevezettek egy millió szankciót, most pedig ugye arcvesztés nélkül már ki sem tudnak jönni ebből a helyzetből, de a gáz azért kellene nekik. Most épp azt tervezik, hogy elveszik másoktól. Végül is nincs itt semmi újdonság, a gyarmatosítók, a nácik leszármazottai mindig is élen jártak más népek kifosztásában.

Szégyen, amit csinálnak az EU vezetői! És ma már ciki EU-tagnak lenni, szívesebben lennénk függetlenek. Ez a szánalmas klub úgyis darabjaira hullik hamarosan, mert különböző népet sosem tudtak, és most sem tudnak együtt élni.

Magyarországnak nincs saját földgáza, SZERZŐDÉS ALAPJÁN VÁSÁROLJUK, ezt bárki megteheti. Sok sikert hozzá! Igaz kell hozzá egy vezeték is, meg is van, Északi Áramlat II. a neve, csak engedélyezni kell azt. (Persze, tudjuk, a tengerentúli gazdátok nem engedi. De ez már legyen a ti bajotok)

PS: A nekünk járó forrásokat még mindig nem kaptuk meg, közben a hatalmas ukroknak, akik nem is EU-tagok, toljátok a milliárdokat háborúra. Na ebből fogunk kiindulni, haver!

Forrás: https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/07/az-europai-unioba-erkezo-gazt-igazsagosan-szet-kell-osztani-a-kozossegben

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió 

Elegünk van a baloldal és Brüsszel autósellenességéből!

️Szerintük az autó csak az elit kiváltsága, te, aki dolgozol, adót fizetsz, gyermeket nevelsz, nyugdíjas vagy beteg vagy, járj gyalog. Kánikulában, hidegben, esőben, szélben - mindig

Elegünk van a baloldal és Brüsszel autósellenességéből!

Karácsony épp megemelte a parkolási díjakat, és azt is megszabta, hogy legfeljebb 3 órát lehet majd parkolni Budapest nagy részén. Közben ő a biciklis sajtófotok elkészítése után szépen beül a sofőrös autójába és kényelmesen, az üres buszsávokat használva, szabálytalanul autózik. Az autózált ellehetetlenítette a felesleges és balesetveszélyes kerékpársávok felfestésével, a rakpart lezárásával, egyéb korlátozó intézkedésekkel úgy, hogy az ember már inkább elkerüli Budapestet, senkinek sincs kedve oda menni, mert a város gyakorlatilag megbénult.

Brüsszel pedig megszabja nekünk, hogy milyen autót használjunk, hiszen az eddigi "downsizing", azaz méretcsökkentés már nem elég nekik. Első körben az embereket átültették normális motorokról háromhengeres, fűnyírómotoros, 1 literes autókba, most meg közölték, hogy 2035-től már TILOS lesz benzin és dízelüzemű új autó forgalmazása. Ne legyen kétségünk, jönni fog majd a meglévő benzines autók sarcolása is, majd kitalálnak valamilyen jó kis adót, vagy az üzemanyag árába fogják beépíteni a pluszköltséget úgy, hogy teljesen felszámolják az autózást.

Ez az egész elektromosautós demagógia annyira szánalmas! Mindenki tudja, hogy ezek az autók sokkal nagyobb mértékben károsítják a környezetet az életciklusuk alatt, az áramot szénégetéssel állítják elő, az akkumulátorok gyártása pedig drága, és úgyszintén környezetszennyező mulatság. A teherhajókról, a magánrepülőgépekről, a szennyező gyárakról, szénégetésről, az LNG környezetkárosító kitermeléséről bezzeg nem beszélnek ezek a gyáva, korrupt politikusok.

Geri! Fejezd be az autósok üldözését! Senki sem tudja neked garantálni, hogy kitöltöd a ciklusodat, a pozíciódból korábban is távozhatsz! Tudjuk, hogy gondok vannak a gerinccel, de az embereket hagyd békén!

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20220629_budapest_fovaros_varoshaza_karacsony_gergely_riporterek_bicikli_gerincserv
Parkolási térkép: https://hvg.hu/itthon/20220624_budapesti_parkolasi_rendszer
A 2035-ös tervek: https://makronom.mandiner.hu/cikk/20220629_autoipar_2035_karbonsemlegesseg_eu_europai_uinio_bmw_mercedes_volkswagen_kina_gazdasag_veszteseg_politika_elektromos_autozas

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest 

Az embargópárti baloldal havi 79 ezer forinttal terhelné a családokat

Amikor szavaztunk, ezt is figyelembe vettük!

Az embargópárti baloldal havi 79 ezer forinttal terhelné a családokat

️Még a libsik egy része is a Fideszre szavazott, mert a saját pénzüket ők is meg tudják számolni!

Egy ilyet személyesen is ismerünk, aki a választás után elmondta, hogy bár nem szereti a Fideszt, de van sok állampapírja, és fél, hogy nem kapja vissza a pénzét, ha a baloldal kerül hatalomra, ezért a Fideszre szavazott. Jól mondta Orbán, velünk még az is jól jár, aki nem ránk szavaz, a baloldallal meg az is rosszul jár, aki rájuk szavaz.

A magyar kormány kezdetektől fogva ellenzi Brüsszel orosz energiaszállításokra vonatkozó szankciós javaslatait, mivel azok jelentős károkat okoznának Magyarországnak. A hazai baloldal által támogatott intézkedések ellehetetlenítenék a rezsicsökkentés és a benzinárstop fenntartását, ami drasztikusan megnövelné a magyar családok terheit. A Századvég utánajárt annak, hogy a rezsicsökkentés hiányában – tehát a világpiaci árak érvényesülése esetén – májusban hogyan alakultak volna a magyarok közüzemi kiadásai.

A közelmúltban több baloldali politikus és véleményformáló tüntette fel pozitív színben Brüsszel energiaembargós javaslatait - emlékeztet a kutatás.

Fekete-Győr András, a Momentum frakcióvezetője kifejtette, hogy amennyiben a baloldal kormányozna, akkor Magyarország – a bolgár példát követve – „mindenképpen csatlakozott volna az olajembargóhoz”, míg a Jobbik európai parlamenti képviselője, Gyöngyösi Márton a brüsszeli szankciós csomagról úgy vélekedett, hogy „A javasolt szankciók jók, és hatékonyak”. A Párbeszéd frakcióvezetője, Tordai Bence a magyar kormány törekvéseit az olajembargó alóli mentesség elérésére úgy értelmezte, hogy a kormányzat „12 év bűnös tétlenség után, a magyar embereket túszul ejtve zsarolja az Uniót”, továbbá Balázs Péter egykori baloldali külügyminiszter szerint kudarc lenne, ha nem sikerülne elfogadtatni Brüsszel hatodik szankciós csomagját.

Világosan látnunk kell - írja a Századvég -, hogy az olajembargó – mentesség hiányában – alapjaiban veszélyeztette volna a magyar gazdaság működését, az ország energiabiztonságának szavatolását, valamint ellehetetlenítette volna az üzemanyagárstop megőrzését, melynek legnagyobb kárvallottjai a magyar emberek lettek volna. Ugyanakkor a baloldal említett megnyilvánulásai kevésbé meglepőek annak fényében, hogy a balliberális pártok és politikusok hosszú ideje támadják a rezsicsökkentést és a benzinárstopot, így az embargópárti vélemények a korábbi politikájuk szerves folytatásaként értelmezhetők - vélik.

Egyebek mellett az összefogott baloldali tömb egykori kormányfőjelöltje, Márki-Zay Péter korábban kijelentette, hogy „A rezsicsökkentésnek azt a formáját, amit Orbán Viktor kitalált, azt nem szeretnénk fenntartani”, míg az üzemanyagárstopot „elhibázott megoldásnak” titulálta. Ehhez hasonlóan Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a rezsicsökkentést egyszerűen „hülyeségnek” nevezte.

A piaci árak alkalmazása a rezsiköltségek drasztikus emelkedéséhez vezetne

Amennyiben a baloldal kormányozna Magyarországon és kivezetésre kerülnének a hatóságilag rögzített rezsiárak, akkor a villamosenergia-tarifák a jelenlegi több mint háromszorosára, míg a földgáz-szolgáltatások ára az öt és félszeresére emelkedne.

A piaci árak bevezetése így összesen négy és félszeres költségnövekedéshez vezetne egy átlagos magyar háztartásban.

A gyakorlatban ez azt jelentené, hogy – rezsicsökkentés nélkül – egy átlagos magyar háztartás 9 ezer forintos villamosenergia-kiadása 30 ezer forintra, míg a 13 ezer forintos földgázszámlája 71 ezer forintra nőne.

Így összesen a rezsiszámla havi 22 ezer forintról 101 ezer forintra emelkedne, ami havonta 79 ezer, éves szinten több mint 948 ezer forint többletköltséget okozna egy átlagos magyar háztartásnak - számolta ki a Századvég.

Hangsúlyoznunk kell továbbá, hogy a rezsi piaci árazásával járó többletköltségen felül – amennyiben az olajembargó hatásaként a benzin és gázolaj esetében sem érvényesülhetne a hatósági ársapka – a magyaroknak júniusban a 76 literes, átlagos havi üzemanyag-fogyasztásukból kiindulva átlagosan 21 ezer forinttal kellene többet fizetniük az üzemanyagért.

A baloldal politikai hazárdjátéka jelentősen növelné a családok terheit

A háztartások energiafogyasztását nagymértékben befolyásolja az egy fedél alatt élők száma, ugyanis minél többen alkotnak egy háztartást, annál nagyobb az energiafogyasztás mind a villamosenergia, mind a földgáz tekintetében - áll a kutatásban.

A piaci árak bevezetése okozta árnövekedés így fokozottan hátrányos lenne a családos, és különösen a nagycsaládos háztartásokra nézve.

A rezsicsökkentési program hiányában egy egyfős háztartás havi kiadása az áram és a gáz tekintetében 16 ezer forintról 72 ezer forintra nőne (ez 56 ezer forintos többletkiadást jelentene), ugyanakkor egy négyfős háztartás esetében a díj havi 28 ezerről 126 ezer forintra emelkedne.

Egy nyolcfős (például többgenerációs) családnak pedig 138 ezer forinttal kellene magasabb díjat fizetnie, ha nem érvényesülnének a hatósági rezsiárak - derül ki.

Fontos kiemelni továbbá - tájékoztatnak -, hogy a rögzített árak leépítésével, háztartások százezreinek kellene anyagi okokból lemondani otthonuk kellő mértékű fűtéséről, világításáról és műszaki eszközeik használatáról, ami jelentős társadalmi feszültségeket eredményezne. Amennyiben a villamosenergia és a földgáz ára a piaci árszabás következtében a négy és félszeresére növekedne, annak egyenes következménye lenne, hogy a jelenlegi 4,2 százalékos energiaszegénységi ráta – a Századvég számításai szerint – körülbelül az ötszörösére, közel 22 százalékosra emelkedne, vagyis minden ötödik ember energiaszegénnyé válna Magyarországon.

A baloldali javaslat hatására tehát 900 ezer háztartásnak, azaz körülbelül 2,1 millió embernek kellene lemondania a kellő mértékben fűtött otthon kényelméről - írja a Századvég.

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20220610-az-embargoparti-baloldal-havi-79-ezer-forinttal-terhelne-a-csaladokat

Címkék: Baloldali rombolás  Megélhetés 

A balliberálisok továbbra is a gazdagok oldalán állnak, hiszen támadják a kormány extraprofitot célzó különadóját

A lényeg röviden

A balliberálisok továbbra is a gazdagok oldalán állnak, hiszen támadják a kormány extraprofitot célzó különadóját

Emlékezzünk!
️A baloldal 600 milliárd forintot adott a bankoknak, IMF hitelből, amit később a magyar adófizetők törlesztettek:
https://bit.ly/3lOOubi
️600 milliárdot vontak el egyetlen csomaggal. (A 8 éves kormányzásuk alatt 27 csomag volt)
https://bit.ly/3z2h2Wf

🟠Ezzel szemben a Fidesz
️600 milliárd forintot meghaladó összegben fizette vissza a családoknak a 2021-ben befizetett adót
https://bit.ly/38nb0Vl
️A jelenlegi kormány 600 milliárd forint extraprofitot von el a bankoktól. (Évente 300 milliárdot 2 évig)
https://bit.ly/3lPw4XM

️Na ezért nyert a Fidesz és bukott meg a baloldal. Ők a gazdagokat, a Fidesz a melósokat támogatja.

Címkék: Baloldali rombolás  Gazdaság 

A libsik ott folytatják, ahol abbahagyták

️Nyilván nem 1600 a lángos és nem 500 a fagyi. Persze biztos van ennyiért is, mondjuk egy ötcsillagos szálloda magánstrandján, de mindenki megtalálja a pénztárcájához illő árakat

A libsik ott folytatják, ahol abbahagyták

Van lángos 600-ért is, és van fagyi 300-ért is, de nem is ez a lényeg!

Az ilyen hazugságokkal az a céljuk, hogy
Az emberek ne menjenek nyaralni, legyen rossz kedvük,
panaszkodjanak, terjesszék ezt a hazugságot, orbánozzanak.
A magyar turizmusban dolgozó kereskedőknek ne legyen
bevétele, ebből következik az alacsonyabb adóbevétel is.
Ha valaki mégis nyaralni megy, az vigye a pénzt külföldre,
és ott panaszkodjon, hogy milyen drága Magyarország.

A libsik ártani akarnak az embereknek és az országnak, ennyi az egész! Nekik az a jó, ha minden (is) rossz, ezt fújják 12 éve, és a jelek szerint továbbra is ezt fogják nyomni. Azt persze nem írják le, hogy ma 2x annyi ember engedheti meg magának a nyaralást, mint 10 éve.

A Portfólió firkászai elfelejtették leírni a másik mantrájukat, miszerint minden strand fizetős és minden strand Mészárosé (vagy Tiborczé)

Ebbe a két cikkbe belinkeltük az összes korábbi próbálkozásukat, érdemes átnézni. Tavaly azt hazudták, hogy üres a Balaton, majd pár napra rá azt, hogy tele van vizelve, annyian vannak.
https://bit.ly/3MDmMKj
https://bit.ly/386pFEh

ADD TOVÁBB!

Címkék: Baloldali rombolás  Média 

Csak az a szankció jó Brüsszelnek, ami a magyaroknak rossz

Hajtsunk végre 280 milliárd forintnyi beruházást csak azért, hogy 55-60 százalékkal dráguljon az üzemanyag Magyarországon?

Csak az a szankció jó Brüsszelnek, ami a magyaroknak rossz

Magyarország nagyjából a teljes, EU-ba érkező orosz kőolaj és földgáz 5%-át fogyasztja, ennek ellenére Brüsszel nem akar Magyarország nélkül szankciókat hozni az orosz energiahordozók ellen. Teljesen világos, hogy ha az oroszoknak akarnának ártani, akkor az orosz energia 95%-nak kizárása szinte ugyanolyan fájdalmas lenne az oroszoknak (Brüsszel szerint), mint a teljes, 100% kizárása. (Valójában nem fáj az oroszoknak egyáltalán, mert amit nem veszünk meg mi, azt megveszik DRÁGÁBBAN Ázsiában, hiszen a világpiaci árak növekedése miatt Oroszország most többet keres, mint a különleges hadművelet előtt:https://bit.ly/3Mjk24s)

Nem erről szól a dolog: ők is értik, hogy ha az embargó bevezetése esetén itt nem lesz áram, nem lesz fűtés, és tartósan 3 euró körül alakulna az üzemanyag ára, akkor tömeges munkanélküliség lenne, a munkanélküliek meg elsöpörnék azokat a kormányokat, akik támogatták a szankciókat. Szerintünk Brüsszel sem gondolja komolyan az azonnali embargót, de ez egy jó ürügy támadni Orbánt.

Nem született megállapodás az olajembargóról + videó
https://bit.ly/3FRJImr
„Megvédjük a családokat és a rezsicsökkentést, megvédjük Magyarország biztonságát!” Ötödszörre választották miniszterelnöknek Orbán Viktort, aki beiktatási beszédében azt mondta: Brüsszel követelése ellenére sem fogadunk el olyan gazdasági intézkedéseket, amelyek tönkretennék a magyar családokat + VIDEÓ + TELJES BESZÉD
https://bit.ly/3PorwVI

A FAZ cikkéről: Akkor csak az a szankció jó, ami a magyaroknak rossz? És vajon a helyreállítási alapból nekünk járó pénz ELLOPÁSA, visszatartása nem torzítja a versenyt? Erről mi a véleménye a FAZ-nak? Ha most az a bajuk, hogy mindenhol 3 euró lesz az üzemanyag, nálunk meg mondjuk 1,2, mindenhol 15 fok lesz télen a lakásokban, nálunk meg 22, máshol leáll az ipar, nálunk meg nem, hát sorry! Mi olyan kormányt választottunk, amely nem az ellenségünk, hanem a partnerünk!

Brüsszel meg elmehet a .....-ba!

Forrás:https://mandiner.hu/cikk/20220516_frankfurter_allgemeine_zeitung_magyarorszag_olajembargo_europai_unio

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió 

Brüsszel kitart az olajembargó terve mellett

OK! Mi meg kitartunk a vétó mellett! Ennyi!

Brüsszel kitart az olajembargó terve mellett

️Nem fogjuk hagyni, hogy külföldiek mondják meg nekünk, hogy kitől mit vehetünk és mit nem.
Magyarorszpg a magyaroké!

️Részletek: https://bit.ly/3wr9vgT

Kapcsolódó:
Ursula! Te olvasol híreket?
Ha Brüsszel folytatja az idióta szankciós politikát, az orosz energiafüggőség mellé lesz itt még orosz búzafüggőség is
https://bit.ly/3l9l3QK
NEM! Erre nem adunk felhatalmazást senkinek!
Brüsszel nem szövetséges, hanem egy ellenség, aki mindig átver bennünket!
https://bit.ly/3yz06GM
Bloomberg: A rubel a VILÁG legjobban teljesítő valutája lett
Bloomberg: Már 20 európai cég vásárol földgázt rubelért, emellett további 14 ügyfél igényelte a számlanyitáshoz szükséges dokumentumokat
https://bit.ly/3wkd8Fo
Drámai: szétlőtt hat, fehér zászlóval fellobogózott civil járművet az ukrán hadsereg Harkovban
️Az ukránok folyamatosan ezt csinálják, közben kamuvideókkal az oroszokra kenik
https://bit.ly/39fw93U
A német kormány a német emberek és a német cégek ellensége!
Így kell saját kezűleg tönkretenni a gazdaságot
https://bit.ly/3w5RTZ7
Senki sem fog dönteni a fejünk fölött!
️Ha megszűnik a vétó, lépjünk ki azonnal!
https://bit.ly/3M72QiL
Egyszer már legyőzték a nácikat, másodjára is legyőzik!
Putyin nem jelentett be semmi különöset, de egy fontos dologra felhívta a világ figyelmét
https://bit.ly/3sx6E54
Német demokratikus ojrók landolnak a csúnya, gonosz Putyin zsebében, ráadásul több, mint a háború előtt
Mi lesz most, Ursula? Indul Kötelezettségszegési eljárás a germánok ellen?
https://bit.ly/3MZ17vU
Medvegyev: Bátor lépés, hogy Orbán nem támogatja az orosz energia embargóját
️„Az uniós országok legértelmesebb vezetői belefáradtak abba, hogy csendben a szakadék felé haladjanak az egész sterilizált európai csordával együtt”
https://bit.ly/3Fr7J3q
Mi a valódi cél?
️Olyan érzésünk van, hogy Brüsszel nem az oroszokat akarja büntetni, hanem bennünket akar kifosztani
https://bit.ly/3l6VxM9
Mit ígértek Gorbacsovnak?
️"A NATO egyetlen centit sem fog terjeszkedni kelet felé"
https://bit.ly/3wc8Ekc
Kovács Zoltán a BBC-nek: Magyarország megvétózza az Oroszországgal szembeni EU-s olajembargót!
Ez a beszéd! Köszönjük!
https://bit.ly/3vJ1eWC
Ebbe ne menjünk bele, mert úgyis átvernek!
A helyreállítási alapot is támogattuk, felelősséget vállaltunk más tagállamok helyett, pénzt meg a mai napig sem kaptunk!
https://bit.ly/3FgKGrY
Putyin pincsijei Brüsszelben vannak!
A szankciók hatására hasít az orosz export, a rubel árfolyama meg ma sokkal kedvezőbb, mint a hadművelet előtt
https://bit.ly/3FqdKxu
Ez ám a sajtószabadság!
️A korrupt lefizeti a hazug nacionalistát
https://bit.ly/3MPjQtJ
Ukránok haza!
️A saját országotokat tönkretettétek, Magyarországot nem fogjátok!
https://bit.ly/3s7g1bn
A pofátlanságnak nincs határa
Ide jön, etetjük, itatjuk, biztosítunk neki szállást és védelmet, és ő a BBC-nek nyilatkozik, hogy itt mekkora a diktatúra!
https://bit.ly/3vMdrtL
Lengyelország felszabadult
Az orosz gázt most nem az oroszoktól, hanem a németektől veszik emelt áron
https://bit.ly/3LwggnX
Újabb őrület: amikor amúgy is romlanak a gazdasági mutatók, tegyük tönkre még jobban saját magunkat
️Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy egy évre függesszék fel az Európai Unióba irányuló valamennyi ukrán exportra kivetett valamennyi vámot, és minden vonatkozó védintézkedést
https://bit.ly/38ylj91
Valakinek a végén úgyis rubelben kell majd fizetnie!
A fizetési módot nem az uniós, korrupt politikusok, hanem az ELADÓ határozza meg
https://bit.ly/3MC8N6S
"Döbbenten állnak a bécsiek a szupermarket üres polcai előtt"
Köszönjék meg a brüsszeli rezsimnek!
https://bit.ly/3kgV2hT
Az EU maximalizálná a lakások hőmérsékleté
️Erre szokták azt mondani, hogy „Meg a f***om nem kéne?”
https://bit.ly/3ELs3fN
Szankcionáljatok még
Még nem tettétek tönkre eléggé EURÓPÁT!
https://bit.ly/37BmQLq
Friss energiaárak - 2022 Február
A választás egyik tétje az, hogy tudjuk-e majd fűteni az otthonainkat, lesz-e a mindennapi életünkhöz elegendő energiánk!
https://bit.ly/3EIBCfc
Orbán már megint előrelátó volt, a többiek csak kullognak utána!
Az egész EU-ban bejelentési kötelezettséget írhatnak elő a gabonapiacon
https://bit.ly/3LeotwR
Putyin a nyugatnak: hol van most a zöldpolitikátok?
️A Nyugat-európai korrupt politikusok most épp kifosztják európa népeit!
https://bit.ly/3LhnE6r
MEGÁLLÍTHATATLAN INFLÁCIÓ: 1900 FORINT EGY LITER ÉTOLAJ NÉMETORSZÁGBAN
https://bit.ly/3vHYHKP
Lesz 7. cikkely szerinti eljárás?
️Demokrácia, jogállam, szólásszabadság, sport politikamentessége, erőszak elítélése, magántulajdon védelme, rasszizmus elleni küzdelem, művészi szabadság, Szabad piaci verseny, stb. Bla-bla-bla!
https://bit.ly/3MGpjDM
7,9% - 40 éves csúcson az amerikai infláció!
Mindenki nyugodjon meg: megvan a magyarázat!
https://bit.ly/3tabju8
Ilyen a brüsszeli rezsim!
Áprilisban támogassuk a FIDESZ-KDNP jelöltjeit, hogy továbbra se a libsik, hanem a magyar emberek érdeke érvényesüljön Magyarországon! (pl. a gázkazántól legyen meleg, és ne mástól!)
https://bit.ly/3MDUWOm
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3KDugeC
Nincs jó erőszak és rossz erőszak
Ebbe a cikkbe összegyűjtöttük a konfliktus kiváltó okait.
https://bit.ly/3I4y5Im
A média által írt narratíva helyett itt van az orosz elnök február 24-i beszédének teljes magyar fordítása.
https://bit.ly/35PXMz5
A világon jelenleg zajló konfliktusok listája!
️Ne hagyd, hogy átmossa az agyad a média, amely csak arról ír, amiért fizetnek neki
https://bit.ly/3MKloFW
Kit szankcionál az EU és USA? Kik fogják megfizetni a ruszofóbia árát?
https://bit.ly/365Khv4
Orosz energiaminiszter: Ha Európa így folytatja, 300$ lesz egy hordó olaj. Ebből a videóból kiderül, hogy kik a felelősei a jelenlegi energiaválságnak
https://bit.ly/3tRqG9Z
Vajon mi (nyugati országok) mit tennénk hasonló helyzetben?
https://bit.ly/37bV7QE
Az USA által kezdeményezett háborúk listája. Akkor most tiltsuk ki az amerikai embereket és az amerikai vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vYwVMe
Kik fognak kaszálni ezen?
️Írhat bármit az agyoncenzúrázott Facebook és a balliberális álhírgyártó média, aki gondolkodik, rájön, hogy ki a hunyó!
https://bit.ly/3pZ1SvT
A felelőtlen döntés árát mindenki megszívná - te is!
Szavazz okosan!
https://bit.ly/34pP1eu
Putyin a németeknek: ha így folytatják, fával fognak fűteni!
https://bit.ly/3HUGTR2
A Magyarországon felhasznált kőolaj 55%-a, a földgáz 80%-a Oroszországból származik. Ha van orosz gáz, van olcsó rezsi, ha nincs orosz gáz, nincs olcsó rezsi - ez ilyen egyszerű!
https://bit.ly/3KqNSTp
Ha nyer az ellenzék, akkor nem lesz áramunk, ez ilyen egyszerű. Itt van a magyar emberek érdekeivel szembe menő nyilatkozatuk.
https://bit.ly/3HBbMcM
Amit elhallgat Brüsszel! 70 milliárd köbméter gáz hiányzik Európából!
https://bit.ly/3hTVtgR
Dobrev Klára energetikai kijelentései hamisak
Hortay Olivér helyretette Gyurcsányné Dobrev Klárát, aki pont úgy ért az energetikához, mint minden máshoz
https://bit.ly/3hQXOcA
Az orosz vezetékes gázt nem lehet kiváltani más forrásból származó LNG-vel! Nincs elég hajó, nincs elég LNG, nincs elég terminál, és nincs elég pénz sem erre a hóbortra. (A tengeri szállítás és az LNG kitermelése ráadásul súlyosan környezetszennyező!)
https://bit.ly/3pNbjy6
Lehet világpiaciárazni!
Újabb rekordszintre drágult a földgáz Európában!
https://bit.ly/3MAiELc
Szijjártó az ellenzéknek:
Felelőtlenek és megdöbbentőek a baloldali nyilatkozatok, ezek veszélybe sodorják Magyarország biztonságos energiaellátását. A gázt nem fogjuk elzárni!
https://bit.ly/3pNclKS
Gyorsuló önpusztítás: Németország leállította a megmaradt nukleáris kapacitásának a felét
Egykor 26 atomerőművük volt, 2021 végére maradt 6, most már csak 3 van, amit 2022 végén úgyszintén leállítanak
https://bit.ly/3MzOxDO
Gazdasági kérdésekben nem hozunk politikai döntéseket!
Kiállunk Orbán Viktor és Magyarország Kormánya mellett!
https://bit.ly/3Kp7bwn
Zseniális húzás, tényleg!
Húzzuk ki a konnektorból a saját lélegeztetőgépünket!
https://bit.ly/3pPmNRQ
Már az Euro 4-es dízelautókat is kitiltották Brüsszelből!
Gondolkozz amikor szavazol! Ezek az utcádból is kitiltják az autódat! A brüsszeli érdekeket feltétel nélkül kiszolgáló baloldal megteszi!
https://bit.ly/3sVZQOS
️Videó: Putyin az ukrán hadseregnek: vegyétek át az irányítást!
https://bit.ly/3sU2q7Y
Videó: Putyin Scholznak: Belgrádot kik bombázták ENSZ-felhatalmazás nélkül?
https://bit.ly/3HZDxfo
Németország elkezdi újraindítani a korábban leállított atomerőműveit. Guten Morgen!
https://bit.ly/3tLzzlo
Újabb gazdasági károkat okozunk önmagunknak
Sok kereskedő bojkottálja az orosz nyersolajat, ami felnyomja a többi árát. Nem Orbán miatt drágul, csak szólunk
https://bit.ly/3IXvrp3
Videó: Putyin a nyugatnak: ebben a háborúban nem lesz győztes!
https://bit.ly/3J9EvHe
Videó: Lavrov a briteknek: ez a néma és a süket párbeszéde
https://bit.ly/3KtRh3F

Brüsszel bevezette az európai lakosok és az európai cégek elleni szankcióit. Múlt héten ismét elérte a történelmi csúcsot a földgáz tőzsdei ára Európában
https://bit.ly/3KqP9K8
Putyin beszédének magyar fordítása, amit a hadművelet hajnalán mondott. Aki teljes képet szeretne, olvassa el ezt az anyagot.
https://bit.ly/3soKJgE
A híres nyugati demokráciákba visszatért a kollektív bűnösség elve. Reméljük azért, hogy munkatáborokba nem viszik az oroszokat
https://bit.ly/3sQor7H
A nyugati országok önmagukat teszik tönkre a ruszofób szankciókkal! Újabb történelmi csúcson a kőolaj és a földgáz ára!
https://bit.ly/3Ktu8hX
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3vIiawP
Józanodik a nagy és hatalmas Germánia!
Libsik! Scholz Putyin pincsije! Írjátok gyorsan!
https://bit.ly/3vRu47v
Amerikai bombatámadások és rendszerváltási kísérletek a második világháború óta (lista) Akkor most tiltsuk ki az amerikai sportolókat, művészeket és vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vQcp0d
Így bánik a „csúnya, gonosz Putyin” a hadifoglyokkal!
Ettől lehidalsz!
https://bit.ly/3hPZu63
Putyin Brüsszelnek: liberalizáltátok az energiapiacot, most egyék meg, amit főztek!
https://bit.ly/3CArXqc
Putyin a nyugatnak: Egy kisebbség jogai nem állhatnak a többség jogai felett!
https://bit.ly/3sXcQUg
Putyin a hollandoknak: El tudják ezt képzelni Csecsenföldön? Mert én nem.
https://bit.ly/3MCVFze
Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket!
https://bit.ly/3vTrvlC

Putyin az NBC-nek: “Az amerikai adófizetők pénzét elfújta a szél”
https://bit.ly/3KM6dur

Putyin: Akik provokációkat szerveznek Oroszország ellen, meg fogják bánni.
https://bit.ly/34qOskz

Putyin a nyugatnak: nálunk is az anya nő, az apa meg férfi!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1266570183835780

Putyin a BBC-nek: "Itt az orosz emberek döntenek, és nem az önök megrendelői!"
https://bit.ly/3pQ6Hrn

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió 

Ebbe ne menjünk bele, mert úgyis átvernek!

A helyreállítási alapot is támogattuk, felelősséget vállaltunk más tagállamok helyett, pénzt meg a mai napig sem kaptunk!

Ebbe ne menjünk bele, mert úgyis átvernek!

️VÉTÓ! Ne hagyjuk magunkat csőbe húzni! Kérjük Magyarország kormányát, hogy semmilyen feltétellel se támogassa az embargót! Ezek a brüsszeli bürokraták úgyis átvernek bennünket!

A brüsszeli rezsim káros az Ön és a környezetében élők anyagi helyzetére! Ne hagyjuk, hogy Washington érdekei érvényesüljenek a magyar emberek érdekével SZEMBEN!

Orbán Balázs írta: "Úgy tudtam, hogy a szankciókat azért hozzák, hogy Oroszország gazdaságát lehetetlenítsék el, nem Kelet- és Közép-Európáét, de úgy tűnik inkább az utóbbi az igaz…

Von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke ma bejelentette, hogy Brüsszel fél éven belül beszüntetné az EU kőolajvásárlását Oroszországból. Ez minden orosz tengeri és csővezetékes olaj teljes behozatali tilalmát jelentené, aminek beláthatatlan következményei lennének.

A bejelentést megelőzően az Egyesült Államok külügyminisztere, Janet Yellen már óvatosságra szólította fel Európát az orosz energiaipari tilalommal kapcsolatban, ugyanis az EU tilalma azonnal megemelné a globális olajárakat, és így világszinten károsan hatna.

️Ha a tagállamok mégis elfogadják Brüsszel újabb szankciós javaslatát, akkor benzin- és gázolajhiány következne be egész Európában, különösen azokban az országokban, amelyeknek nincs tengerpartjuk, ugyanis nem tudnák kiváltani a vezetékeken alapuló olajellátást. Ez fokozottan igaz az egykori szocialista országokra, amelyek ellátása történelmi okokból az Oroszországból érkező vezetékekre alapul.

️A MOL-nak két finomítója érintett a folyamatban, melyek orosz uraltípusú nyersolajat tudnak feldolgozni. A finomítók átállítása más típusú nyersolajra hatalmas összegekkel járna, és csak 2-4 év alatt lehetne kivitelezni.

A benzin ára ennek következtében 700 forintra, a gázolajé 800 forintra emelkedne, és 1800-2200 milliárd forintnyi hiány keletkezne a magyar költségvetésben. A szankciók hatását az egész gazdaság megszenvedné, és leállásközeli állapotba kerülne. A boltokban pedig eddig nem látott áruhiány alakulhatna ki.

️A Brüsszel által javasolt olajembargónak beláthatatlan következményei lennének, ezért a szankciók elfogadása ebben a formában felérne a gazdasági öngyilkossággal!"

Kapcsolódó:
Putyin pincsijei Brüsszelben vannak!
A szankciók hatására hasít az orosz export, a rubel árfolyama meg ma sokkal kedvezőbb, mint a hadművelet előtt
https://szamokadatok.hu/Post/5208/Putyin_pincsijei_Brusszelben_vannak

Forrás: https://www.facebook.com/orbanbalazsandras/posts/641030100725696
https://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/20220504-romba-dontene-brusszel-a-magyar-gazdasagot

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió 

Újabb őrület: amikor amúgy is romlanak a gazdasági mutatók, tegyük tönkre még jobban saját magunkat

️Az Európai Bizottság javaslatot tett arra, hogy egy évre függesszék fel az Európai Unióba irányuló valamennyi ukrán exportra kivetett valamennyi vámot, és minden vonatkozó védintézkedést

Újabb őrület: amikor amúgy is romlanak a gazdasági mutatók, tegyük tönkre még jobban saját magunkat

Ne tegyünk! Ne vegyünk ukrán terméket! Ne támogassuk az ukrán neonáci rezsimet! Ne támogassuk a vérontást! Ne tegyük tönkre saját gazdaságunkat az Egyesült Államok utasítására!

Ezek a korrupt brüsszeli senkik le vannak fizetve, amit ők tesznek, azt nem az emberek érdekében teszik! Még azt sem lehet mondani, hogy az ukrán emberek érdekében tennék, mert a fegyverszállítás azt jelenti, hogy még több ukrán fog meghalni!

Az ukrán termékek vásárlásával hozzájárulunk ahhoz, hogy a háború elhúzódjon, ez pedig senkinek sem áll érdekében, legfőképp az ukránok isszák meg ennek a levét. Zelenszkij az amcsik bábja, előtte két út áll: vagy időben felszáll a magángépével és elhagyja az országot, vagy ott helyben fog megbukni ő is, és cinkos kormánya. Amit ezek művelnek 2014 óta, azt nem lehet letagadni és nem lehet a hírek és a hírcsatornák betiltásával elrejteni. Mindenki tisztában van már azzal, hogy ki a hunyó, és azzal is, hogy ez az egész az amcsik projektje, amit a brüsszeli, általuk lefizetett vagy zsarolással sakkban tartott politikusok támogatnak.

Kapcsolódó:
Valakinek a végén úgyis rubelben kell majd fizetnie!
A fizetési módot nem az uniós, korrupt politikusok, hanem az ELADÓ határozza meg
https://bit.ly/3MC8N6S
"Döbbenten állnak a bécsiek a szupermarket üres polcai előtt"
Köszönjék meg a brüsszeli rezsimnek!
https://bit.ly/3kgV2hT
Az EU maximalizálná a lakások hőmérsékleté
️Erre szokták azt mondani, hogy „Meg a f***om nem kéne?”
https://bit.ly/3ELs3fN
Szankcionáljatok még
Még nem tettétek tönkre eléggé EURÓPÁT!
https://bit.ly/37BmQLq
Friss energiaárak - 2022 Február
A választás egyik tétje az, hogy tudjuk-e majd fűteni az otthonainkat, lesz-e a mindennapi életünkhöz elegendő energiánk!
https://bit.ly/3EIBCfc
Orbán már megint előrelátó volt, a többiek csak kullognak utána!
Az egész EU-ban bejelentési kötelezettséget írhatnak elő a gabonapiacon
https://bit.ly/3LeotwR
Putyin a nyugatnak: hol van most a zöldpolitikátok?
️A Nyugat-európai korrupt politikusok most épp kifosztják európa népeit!
https://bit.ly/3LhnE6r
MEGÁLLÍTHATATLAN INFLÁCIÓ: 1900 FORINT EGY LITER ÉTOLAJ NÉMETORSZÁGBAN
https://bit.ly/3vHYHKP
Lesz 7. cikkely szerinti eljárás?
️Demokrácia, jogállam, szólásszabadság, sport politikamentessége, erőszak elítélése, magántulajdon védelme, rasszizmus elleni küzdelem, művészi szabadság, Szabad piaci verseny, stb. Bla-bla-bla!
https://bit.ly/3MGpjDM
7,9% - 40 éves csúcson az amerikai infláció!
Mindenki nyugodjon meg: megvan a magyarázat!
https://bit.ly/3tabju8
Ilyen a brüsszeli rezsim!
Áprilisban támogassuk a FIDESZ-KDNP jelöltjeit, hogy továbbra se a libsik, hanem a magyar emberek érdeke érvényesüljön Magyarországon! (pl. a gázkazántól legyen meleg, és ne mástól!)
https://bit.ly/3MDUWOm
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3KDugeC
Nincs jó erőszak és rossz erőszak
Ebbe a cikkbe összegyűjtöttük a konfliktus kiváltó okait.
https://bit.ly/3I4y5Im
A média által írt narratíva helyett itt van az orosz elnök február 24-i beszédének teljes magyar fordítása.
https://bit.ly/35PXMz5
A világon jelenleg zajló konfliktusok listája!
️Ne hagyd, hogy átmossa az agyad a média, amely csak arról ír, amiért fizetnek neki
https://bit.ly/3MKloFW
Kit szankcionál az EU és USA? Kik fogják megfizetni a ruszofóbia árát?
https://bit.ly/365Khv4
Orosz energiaminiszter: Ha Európa így folytatja, 300$ lesz egy hordó olaj. Ebből a videóból kiderül, hogy kik a felelősei a jelenlegi energiaválságnak
https://bit.ly/3tRqG9Z
Vajon mi (nyugati országok) mit tennénk hasonló helyzetben?
https://bit.ly/37bV7QE
Az USA által kezdeményezett háborúk listája. Akkor most tiltsuk ki az amerikai embereket és az amerikai vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vYwVMe
Kik fognak kaszálni ezen?
️Írhat bármit az agyoncenzúrázott Facebook és a balliberális álhírgyártó média, aki gondolkodik, rájön, hogy ki a hunyó!
https://bit.ly/3pZ1SvT
A felelőtlen döntés árát mindenki megszívná - te is!
Szavazz okosan!
https://bit.ly/34pP1eu
Putyin a németeknek: ha így folytatják, fával fognak fűteni!
https://bit.ly/3HUGTR2
A Magyarországon felhasznált kőolaj 55%-a, a földgáz 80%-a Oroszországból származik. Ha van orosz gáz, van olcsó rezsi, ha nincs orosz gáz, nincs olcsó rezsi - ez ilyen egyszerű!
https://bit.ly/3KqNSTp
Ha nyer az ellenzék, akkor nem lesz áramunk, ez ilyen egyszerű. Itt van a magyar emberek érdekeivel szembe menő nyilatkozatuk.
https://bit.ly/3HBbMcM
Amit elhallgat Brüsszel! 70 milliárd köbméter gáz hiányzik Európából!
https://bit.ly/3hTVtgR
Dobrev Klára energetikai kijelentései hamisak
Hortay Olivér helyretette Gyurcsányné Dobrev Klárát, aki pont úgy ért az energetikához, mint minden máshoz
https://bit.ly/3hQXOcA
Az orosz vezetékes gázt nem lehet kiváltani más forrásból származó LNG-vel! Nincs elég hajó, nincs elég LNG, nincs elég terminál, és nincs elég pénz sem erre a hóbortra. (A tengeri szállítás és az LNG kitermelése ráadásul súlyosan környezetszennyező!)
https://bit.ly/3pNbjy6
Lehet világpiaciárazni!
Újabb rekordszintre drágult a földgáz Európában!
https://bit.ly/3MAiELc
Szijjártó az ellenzéknek:
Felelőtlenek és megdöbbentőek a baloldali nyilatkozatok, ezek veszélybe sodorják Magyarország biztonságos energiaellátását. A gázt nem fogjuk elzárni!
https://bit.ly/3pNclKS
Gyorsuló önpusztítás: Németország leállította a megmaradt nukleáris kapacitásának a felét
Egykor 26 atomerőművük volt, 2021 végére maradt 6, most már csak 3 van, amit 2022 végén úgyszintén leállítanak
https://bit.ly/3MzOxDO
Gazdasági kérdésekben nem hozunk politikai döntéseket!
Kiállunk Orbán Viktor és Magyarország Kormánya mellett!
https://bit.ly/3Kp7bwn
Zseniális húzás, tényleg!
Húzzuk ki a konnektorból a saját lélegeztetőgépünket!
https://bit.ly/3pPmNRQ
Már az Euro 4-es dízelautókat is kitiltották Brüsszelből!
Gondolkozz amikor szavazol! Ezek az utcádból is kitiltják az autódat! A brüsszeli érdekeket feltétel nélkül kiszolgáló baloldal megteszi!
https://bit.ly/3sVZQOS
️Videó: Putyin az ukrán hadseregnek: vegyétek át az irányítást!
https://bit.ly/3sU2q7Y
Videó: Putyin Scholznak: Belgrádot kik bombázták ENSZ-felhatalmazás nélkül?
https://bit.ly/3HZDxfo
Németország elkezdi újraindítani a korábban leállított atomerőműveit. Guten Morgen!
https://bit.ly/3tLzzlo
Újabb gazdasági károkat okozunk önmagunknak
Sok kereskedő bojkottálja az orosz nyersolajat, ami felnyomja a többi árát. Nem Orbán miatt drágul, csak szólunk
https://bit.ly/3IXvrp3
Videó: Putyin a nyugatnak: ebben a háborúban nem lesz győztes!
https://bit.ly/3J9EvHe
Videó: Lavrov a briteknek: ez a néma és a süket párbeszéde
https://bit.ly/3KtRh3F
Brüsszel bevezette az európai lakosok és az európai cégek elleni szankcióit. Múlt héten ismét elérte a történelmi csúcsot a földgáz tőzsdei ára Európában
https://bit.ly/3KqP9K8
Putyin beszédének magyar fordítása, amit a hadművelet hajnalán mondott. Aki teljes képet szeretne, olvassa el ezt az anyagot.
https://bit.ly/3soKJgE
A híres nyugati demokráciákba visszatért a kollektív bűnösség elve. Reméljük azért, hogy munkatáborokba nem viszik az oroszokat
https://bit.ly/3sQor7H
A nyugati országok önmagukat teszik tönkre a ruszofób szankciókkal! Újabb történelmi csúcson a kőolaj és a földgáz ára!
https://bit.ly/3Ktu8hX
Jöhet a cseppfolyós gáz, és így már kőolajat is megéri szállítani Európába! Mekkora ötlet! Mekkora kasza!
https://bit.ly/3vIiawP
Józanodik a nagy és hatalmas Germánia!
Libsik! Scholz Putyin pincsije! Írjátok gyorsan!
https://bit.ly/3vRu47v
Amerikai bombatámadások és rendszerváltási kísérletek a második világháború óta (lista) Akkor most tiltsuk ki az amerikai sportolókat, művészeket és vállalatokat is mindenhonnan?
https://bit.ly/3vQcp0d
Így bánik a „csúnya, gonosz Putyin” a hadifoglyokkal!
Ettől lehidalsz!
https://bit.ly/3hPZu63
Putyin Brüsszelnek: liberalizáltátok az energiapiacot, most egyék meg, amit főztek!
https://bit.ly/3CArXqc
Putyin a nyugatnak: Egy kisebbség jogai nem állhatnak a többség jogai felett!
https://bit.ly/3sXcQUg
Putyin a hollandoknak: El tudják ezt képzelni Csecsenföldön? Mert én nem.
https://bit.ly/3MCVFze
Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket!
https://bit.ly/3vTrvlC
Putyin az NBC-nek: “Az amerikai adófizetők pénzét elfújta a szél”
https://bit.ly/3KM6dur
Putyin: Akik provokációkat szerveznek Oroszország ellen, meg fogják bánni.
https://bit.ly/34qOskz
Putyin a nyugatnak: nálunk is az anya nő, az apa meg férfi!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/1266570183835780
Putyin a BBC-nek: "Itt az orosz emberek döntenek, és nem az önök megrendelői!"
https://bit.ly/3pQ6Hrn

Forrás: https://hirado.hu/kulfold/cikk/2022/04/27/felfuggesztene-az-ukrajnabol-szarmazo-import-vamjait-az-eu

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió