Címke: Baloldali rombolás

Lebetonozzák Mocsárosdűlőt!

Gigaépítkezést tervez a baloldal Mocsárosdűlőn, gombamód nőhetnek ki az irodaházak a részben védett, vizes élőhelyen

Lebetonozzák Mocsárosdűlőt!

Hol vannak a raszta hajú "ligetvédők"? Nem látjuk, hogy odaláncolják magukat a fákhoz, nincs molinó, nincs Facebook-csoport, nincs petíció, stb. Ilyenek ezek a kamuzöldek! A természet csak a kampányban fontos, a győzelem után jönnek a “Nokia-dobozok”, a ciprusi cégek, a haverok, a visszacsorgatás.

Emlékezzünk! Karácsony Gergely "fűt-fát" ígért a kampányban, és mi lett belőle? Semmi!. Volt itt "minden Budapesten született gyerek után ültetünk egy fát" ígéret, volt "panelprogram" kamu, volt "fakivágási tilalom", volt "beton stop" és persze tartalmatlan "klímaveszélyhelyzet" is, de ezek csak szavak maradtak, valódi tettek nem követték az ígéreteket. Budapest elhanyagolt, koszos város lett, a balliberális vezetés most abból "él", hogy az előző vezetés által elindított projekteket adják át, szalagot vágnak, de új projektek nem indulnak, holott pénz van, csak szakértelem nincs.
A cikk végén lesz egy kis "lista"...

Miközben a főváros baloldali vezetése azt hirdeti, hogy zöldterületként óvnák meg Mocsárosdűlőt, a nyilvánosság elől rejtegetett terveik szerint lakások és irodahelyiségek ezreit húznák fel a részben védett vizes élőhelyen. A területen Bús Balázs, Óbuda korábbi fideszes polgármestere rendelt el változtatási tilalmat, amely máig érvényes.

A Karácsony Gergely vezette főváros betondzsungelt hozna létre Óbuda – és egyben Budapest – egyik utolsó jórészt érintetlen, ritka növény-, és állatfajoknak is otthont adó zöldterületén.

A Főpolgármesteri Hivatal városépítési főosztálya közreműködésével a Mocsárosdűlő egy jelentős részének beépítésére készített tanulmányterv szerint akár 2600 lakást húzhatnak fel a területen, ahol összesen csaknem félmillió négyzetméternyi szintterületet alakítanának ki. A várhatóan közfelháborodást keltő terveket Karácsonyék olyannyira rejtegetik, hogy éppen a szándékaik ellentét hangoztatják.

Bardóczi Sándor főépítész a minapi Facebook-bejegyzésében azzal ünnepeltette a baloldali városvezetést, valamint az általuk korábban deklarált „klímavészhelyzetet”, hogy Mocsárosdűlőből 650 ezer négyzetméternyi terület lesz „nem beépíthető”. Szerinte ez „annyira példátlanul paradigmaváltó tett, hogy sokan talán őrültségnek is tarthatják”. Ám míg Bardóczi azzal érvelt, hogy a szóban forgó rész egészen 1970 óta beépíthető terület, azt elfelejtette megemlíteni, hogy Bús Balázs, a III. kerület korábbi fideszes polgármestere – a mai napig hatályos – változtatási tilalmat rendelt el Mocsárosdűlőn, és minden beépítésre vonatkozó tervet megakadályozott.

– Ez a csodálatos élőhely azonban most sérülhet, hiszen úgy tűnik, hogy a főváros és a kerület baloldali vezetése elhatározták, hogy beépítik a zöldterület egy részét, miután feloldották a változtatási tilalmat – hangsúlyozta Bús Balázs. Sőt Karácsonyék terveit támogathatja az egyre kevésbé civil szervezetként viselkedő Aquincum-Mocsáros Egyesületet is, amely a Facebook-oldaláról törölt olyan kommenteket, amelyekben helyi lakosok tiltakozásukat fejezték ki a beépítések ellen.

Mindeközben a beépítési terveket szó szerint rejtegeti a baloldal, Bardóczi bejegyzésében mindössze egy vaktérkép szerepel Mocsárosdűlőről, és csak sejteni lehet, hogy a magyarázat nélkül, kékkel jelölt foltok némelyike a majdani beépítések területét jelöli.

Mint korábban megírtuk, az Óbudai Anzix egy korábbi számában – szintén magyarázat nélkül – közölt rajzokon az F+4, illetve az F+7 jelzések arra engedtek következtetni, hogy több emeletes irodaházakat és lakóépületeket húznának fel, s a lapunk birtokába került tanulmányterv ezt megerősítette. Figyelemre méltó, hogy a tanulmányban azt is megemlítik: a területen jelentkező belvíz miatt nem lehet mélygarázst építeni, így a több ezernyi ingatlannal együtt megjelenő nagy számú autó parkoltatása is növelheti a zsúfoltságot, nem is beszélve a helyi forgalomra nehezedő extra teherről, és az ezzel együtt járó légszennyezésről.

A fentiek fényében meglehetősen visszásnak hat Szabó Tímea tegnapi Facebook-bejegyzése, amelyben azt a látszatot igyekezett kelteni, hogy a kormány akarja beépíteni Mocsárosdűlőt.

– Nekünk zöld kell, nyugalom kell, tiszta levegő kell! Üzenem a kormánynak: ne próbáljanak meg újra trükközni, kétszer már beletört a bicskájuk az óbudaiak ellenállásába! Ahogy megvédtük a Rómait és a Hajógyárit, úgy fogjuk a Mocsárost is! – írta a Karácsony-párt társelnöke.

Mint korábban a Magyar Idők beszámolt róla, Mocsárosdűlőt az 1920-as évek óta próbálták megmenteni az elkötelezett természetvédők. Nevét valószínűleg talajáról kapta, a középkorban még egy tó volt itt. Óbuda egyik utolsó, még természetközeli élőhelye a védetté nyilvánítás ellenére veszélyben van. A Gyermekeink Egészséges Felnőtt Koráért Alapítvány a dűlő látogathatóvá, rekreációs területté alakítását szorgalmazta néhány éve, és ezeket a terveket az előző, fideszes városvezetés is támogatta.

Karácsony Gergely "zöld" intézkedései:
Karácsony új fát ígért minden budapesti újszülött tiszteletére - nem lett.
https://szamokadatok.hu/Post/1181/Karacsony_uj_fat_igert_minden_budapesti_ujszulott_tiszteletere
Tarlós fejlesztéseit adják át, az eredményt sajátjukként tálalják
Átadták a tabáni szabadidőparkot - Köszönjük, Tarlós úr!
Park épül a fideszes vezetésű V. kerületben, ezért érthető a kamuzöldek és az álhírgyártó propaganda támadása
https://szamokadatok.hu/Post/2657/Park_epul_a_fideszes_vezetesu_V_keruletben_ezert_ertheto_a_kamuzoldek_es_az_alhirgyarto_propaganda_tamadasa
Liget Budapest Projekt - ezt támadták és a mai napig támadják a liberális diktatúra hazai képviselői
https://szamokadatok.hu/Post/2653/Liget_Budapest_Projekt_-_ezt_tamadtak_es_a_mai_napig_tamadjak_a_liberalis_diktatura_hazai_kepviseloi
Karácsony Gergely önfényezésének tételes cáfolata
https://szamokadatok.hu/Post/2124/Karacsony_Gergely_onfenyezesenek_teteles_cafolata
Klímahiszti, vagy valódi lépések a környezetszennyezés csökkentéséért?
https://szamokadatok.hu/Post/1696/Klimahiszti_vagy_valodi_lepesek_a_kornyezetszennyezes_csokkenteseert_Mi_valasztottunk
Szabó Tímeáék ismét a fejlesztés, a sport, a zöldterület rendezése ellen lázítanak
https://szamokadatok.hu/Post/1417/Szabo_Timeaek_ismet_a_fejlesztes_a_sport_a_zoldterulet_rendezese_ellen_lazitanak
Karácsony Gergely programja: 13. oldal 1. bekezdés: Panelprogram - nem lett.
https://szamokadatok.hu/Post/1288/Karacsony_Gergely_programja_13_oldal_1_bekezdes_Panelprogram
A Liget-projekt 60%-ról 65%-ra emeli a zöldterület arányát, ennek ellenére megy a hiszti, több fejlesztést leállítottak.
https://szamokadatok.hu/Post/1209/A_Liget-projekt_60-rol_65-ra_emeli_a_zoldterulet_aranyat
Számok, tények a Ligetről
https://szamokadatok.hu/Post/331/Szamok_tenyek_a_Ligetrol
Klímaveszélyhelyzet – üres szavak Budapesten, folyamatos faültetés Debrecenben
https://szamokadatok.hu/Post/117/Klimaveszelyhelyzet_ures_szavak_Budapesten_folyamatos_faultetes_Debrecenben
Brutális fairtás Terézvárosban
https://szamokadatok.hu/Post/1676/Brutalis_fairtas_Terezvarosban
Visszavettük Budapestet - Karácsony Gergely most éppen 85 fa kivágásáról döntött
https://szamokadatok.hu/Post/1012/Visszavettuk_Budapestet_-_Karacsony_Gergely_most_eppen_85_fa_kivagasarol_dontott
Faültetési programok: 1 év után tisztán elválik a hazugság a valóságtól
https://szamokadatok.hu/Post/2340/Faultetesi_programok_1_ev_utan_tisztan_elvalik_a_hazugsag_a_valosagtol

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/gigaepitkezest-tervez-a-baloldal-mocsarosdulon-9432221/
Bús Balázs https://www.facebook.com/busofficial/posts/2908183652761442
Pénz van - szakértelem nincs.
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/penzt-kunyeral-mikozben-uszik-a-penzben-karacsony-gergely-9431147/

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest  Környezetvédelem 

A baloldal egészségügyi reformja

A baloldal egészségügyi reformja

A kórházakban is állandósult bűnözést, lopásokat széfekkel kezelték! A probléma forrása helyett a tüneteket próbálták enyhíteni! Ezek a COVID-ot is Algopyrinnel gyógyítanák!

Gyurcsány és felesége milliárdos oligarchák lettek, közben
elvettek az orvosoktól és az ápolóktól egy havi bért,
kórházakat zárattak be vagy adták el azokat a Hospinvestnek, orvosokat és ápolókat rúgtak ki ezerszámra és tettek ezáltal földönfutóvá,
600 milliárdot vontak el az egészségügytől,
16 000 aktív kórházi ágyat számoltak fel,
bevezették a vizitdíjat és a kórházi napidíjat,
hatástalan H1N1 vakcinákat árultak egy ciprusi offshore céggel, bezárták a nővérszállókat és a nővérképző intézményeket,
széfeket vettek a kórházakba gyógyszer helyett, mert akkora volt a bűnözés, hogy az embereket meglopták, miközben a műtőben voltak,
kiszervezték a labor szolgáltatást, az étkezést, a betegszállítást, a vagyonkezelést, az üzemeltetést,
a megmaradt egészségügyi intézményeket pedig nem fejlesztették, hagyták azok állapotát leromlani.
Ezek tények.

👉Ezzel szemben a Fidesz munkahelyteremtéssel és "három csapás" törvénnyel kezelte a bűnözés forrását, a tünetek helyett.
https://szamokadatok.hu/Post/2507/Egyszeru_osszefugges_Minel_tobben_dolgoznak_annal_kevesebb_a_buncselekmeny
👉Egészségügy jelenleg (cikk), fejlesztés, béremelések és sok minden más
https://szamokadatok.hu/Post/2962/Ma_van_a_magyar_apolok_napja
👉Egészségügy jelenleg (videó), fejlesztés, béremelések és sok minden más
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/2848283332165305

2008-as cikk: "Árulják a kórházak Horváth Ágnes széfjeit"

A hazai kórházak nagy részében elkezdődött azoknak a széfeknek a kiárusítása, amelyek Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter rendeletének áprilisi módosítása miatt váltak feleslegessé - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint sok intézmény meg sem vásárolta a berendezéseket, mert bíztak abban, hogy nem lesz hosszú életű a rendelet.

Árulják a kórházak azokat a széfeket, amelyeknek a beszerzését még Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter rendelte el. Az ezt előíró jogszabályt áprilisban módosították, így feleslegessé váltak a széfek. Sok kórház meg sem vette a széfeket, mert azt remélték, hogy nem lesz hosszú életű a határozat. A gyulai intézmény 15 millió forintot spórolt meg azzal, hogy az utolsó pillanatig kivárt.

A kecskeméti kórház viszont 1040 széfet vásárolt, ebből 300-at már fel is szereltek, mikor kiderült, hogy mégsem kötelező a kórházi széf. Ezek megmaradnak, mert a leszerelésük a kórház szerint újabb költséggel járna, a többi darabot azonban 4140 forintért bárki megvásárolhatja. A budapesti Nyírő Gyula Kórház, és a salgótarjáni Szent Lázár Kórház is beszerezte a széfeket, de itt sem szerelték már fel.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20080918-aruljak-a-korhazak-horvath-agnes-szefjeit.html

Címkék: Baloldali rombolás  Egészségügy 

Milliókat költenek halálkampányra és oltásellenes propagandára!

Milliókat költenek halálkampányra és oltásellenes propagandára!

👉Több millió forintot költöttek a Facebookon ilyen tartalmú bejegyzések hirdetésére, figyelmen kívül hagyva az egyébként velük szimpatizáló szakértők véleményét is.
👉Nekik több halott és nagyobb gazdasági károk kellenek, az életünk, a munkahelyeink csak eszköz számukra a hatalom megszerzéséhez!

Noha a baloldali sajtóban is kifejtette számos szakember, hogy a keleti vakcinák is biztonságosak, és minden oltóanyag jobb, mint a vírus, az ellenzék – Gyurcsány Ferenccel az élen – folyamatosan az oltás ellen agitál. Több millió forintot költöttek a Facebookon ilyen tartalmú bejegyzések hirdetésére, figyelmen kívül hagyva az egyébként velük szimpatizáló szakértők véleményét is.

– A kormánynak kutya kötelessége véleményem szerint, hogy megvédje az embereket a vírus ellen, és ha az Európai Unió nem tudott elég vakcinát beszerezni, és van biztonságos és hatásos vakcina a világon máshol, akkor igenis be kellene szerezni és minél előbb megvédeni az embereket – nyilatkozta Lisziewicz Julianna immunológus február 9-én az ATV-nek.

A nemzetközileg elismert szakember véleményét viszont mintha nem osztanák a baloldali pártok, amelyek – élükön a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval – folyamatosan rombolják az orosz és kínai vakcinákba vetett bizalmat.

A DK még petíciót is indított, hogy ne lehessen a kínai oltóanyagot alkalmazni, mert azt egyelőre nem hagyta jóvá az Európai Gyógyszerügynökség. Néhány hete még az orosz vakcina is az ellenzék feketelistáján szerepelt, de miután több nyugati vezető – köztük Angela Merkel is sürgette annak uniós engedélyezését, tarthatatlanná vált a Szputnyik V-vel szembeni hangulatkeltés. Így ma már a kínai oltóanyag van a baloldal támadásainak kereszttüzében.

Minden jobb, mint a vírus
Pedig az ellenzéki sajtóban sorra fejtik ki pozitív véleményüket a szakemberek mind az orosz, mind a kínai vakcináról.
Falus Ferenc volt országos tiszti főorvos például úgy nyilatkozott januárban, hogy „a kínai oltóanyag korszerű, teljesen rendben van a dokumentációja, s az orosz vakcina is jó.”

Igaz, a korábban a baloldali összefogás jelöltjeként főpolgármesterségre törő tüdőgyógyász szükségét érezte, hogy hozzátegyen egy politikai állásfoglalást is, miszerint az oltási bizalmat csökkenti azzal a kormány, hogy nem fogja megadni az embereknek a választási lehetőséget, s nem fogják tudni, hogy milyen vakcinát kapnak.

Rusvai Miklós virológus is az oltás mellett foglalt állást: – Bármelyik vakcina jobb, mint a betegség átvészelése, ezt felelősségem tudatában kijelentem – fogalmazott a szakember január végén az ATV-ben.

Falus András Széchenyi-díjas immunológus pedig arról beszélt a múlt héten, hogy minden vakcina jobb, mint a vírus, még azok az oltóanyagok is, amelyek nem estek át olyan jellegű vizsgálatokon, mint mondjuk a Pfizer, a Moderna vagy az AstraZeneca.

A kínai Sinopharm-vakcináról elmondta, hogy az egy jól bevált vakcinamegoldásra épül, ami olyan elven működik, mint a szamárköhögés elleni védőoltás, illetve az egyik fajta influenzavírus elleni vakcina.

Tóth Judit, a Magyar Orvosok Szakszervezetének az alelnöke január végén arról beszélt, hogy minden olyan oltásban meg kell bízni, amely rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, amit az Országos Gyógyszerészeti Intézet vagy az Európai Gyógyszerszövetség jóváhagyott. – Azért vannak ott ezek a szakemberek, hogy ellenőrizzék, ez az ő feladatuk, ők erre szakosodtak – fogalmazott Tóth Judit, aki – úgy tűnik – a DK-val ellentétben a magyar kollégái szakértelmében is megbízik.

Az orvosszakszervezet alelnöke arról is beszélt, hogy azt tanulják az orvosok, hogy bízzanak meg azokban a kutatásokban, amelyeket szakosodott kollégáik elvégeznek. – Nem tudjuk mindannyian megnézni azokat a kutatásokat, a tudomány úgy épül fel, hogy megbízunk a szakértőkben – mondta Tóth Judit.

Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke pedig február elején azt mondta, hogy a beadott vakcina a jó vakcina, és minden oltás több életet ment meg, mint amennyi egészséget kockáztat.
Az orosz oltóanyagról pedig kifejtette, hogy az egy korszerű vakcina, és elég tapasztalat van róla.

Növelik a bizalmatlanságot
A baloldali pártok mégis intenzíven kampányolnak a kormány által vásárolt kínai és orosz vakcina ellen, sőt jelentős – több millió forintos – összeget költve Facebook-hirdetésekre is, növelni próbálják a magyarok oltóanyagokkal szembeni bizalmatlanságát.

A rekorder ezen a téren a DK, a párt milliós tételben fizetett oltásellenes bejegyzések hirdetéseiért a Facebook hirdetéstárán fellelhető adatok szerint.

Gyurcsány Ferenc január 17-én például a következőt írta a legnagyobb közösségi oldalon: „Jogod van megválasztani a vakcinát. Jól teszed, ha csak olyan vakcinát használsz, amit engedélyeztek az EU-ban. Ez itt most nem politika. Ez több annál. Ez élet. Vigyázz magadra, és vigyázz ránk! Kérlek!” Ennek a bejegyzésnek a hirdetésére több mint kétszázezer forintot költött a DK – magát oltáspártinak nevező – elnöke.

Fekete-Győr András sem akart lemaradni szövetségesétől. Egy nappal később ő is fizetett hirdetéssel növelte annak az ízléstelen bejegyzésének az elérésszámát, amelyben arról írt, hogy előbb a kormánytagok oltassák be magukat a kínai vakcinával. „Bizonyítsák be, hogy nekik ugyanolyan jó a még nem engedélyezett kínai, mint a már engedélyezett nyugati védőoltás!” – fogalmazott a Momentum elnöke, és egyúttal arról értekezett, hogy Orbán Viktor politikai nyomást gyakorolt az Országos Gyógyszerészeti Intézetre, hogy minél előbb engedélyezzék a Sinopharm oltóanyagának magyarországi felhasználását. Ezzel a miniszterelnök teljes mértékben megkerülné az Európai Gyógyszerügynökség engedélyezési eljárását – állította Fekete-Győr András.

👉Közben ismét nemet mondtak legalább 70 támogató intézkedésre
https://szamokadatok.hu/Post/2984/Ismet_nemet_mondtak
👉Macrontól kapta az oltásellenes, halálkampányt folytató ellenzékünk a következő pofont
https://szamokadatok.hu/Post/2935/Macrontol_kapta_az_oltasellenes_halalkampanyt_folytato_ellenzekunk_a_kovetkezo_pofont
👉Oltásellenesenk, figyelem! Naponta 100-150 életet követel és 10-15 milliárd forintos kárt okoz a járvány
https://szamokadatok.hu/Post/2757/Oltasellenesenk_figyelem
👉Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/baloldali-milliok-a-halalkampanyra-9421436/

Címkék: Baloldali rombolás 

2853 milliárd forint kárt okoztak Gyurcsányék csak az autópályák PPP szerződéseivel

2853 milliárd forint kárt okoztak Gyurcsányék csak az autópályák PPP szerződéseivel

2853 milliárd forint.
Ennyi kárt okoztak Gyurcsányék csak az autópályák PPP szerződéseivel! Ebből a pénzből nem épült semmi, ez csak a keletkezett kár, a teljes költség közel 4000 milliárd, a számlát meg 2040-ig fizetjük!
👉Idén 117 milliárd forint megy erre a célra, holott mehetne másra is, mondjuk adócsökkentésre, rezsicsökkentésre, fejlesztésekre, stb.

A nagyságrend érzékeléséhez, a 2021-es költségvetés főbb számai:
Oktatás: 2229 milliárd
Egészségügy: 2245 milliárd
Nyugellátások: 3090 milliárd
Családtámogatás: 2295 milliárd

Fidesz:
Tíz év alatt összesen 330 milliárd forint ment stadionokra, ebből 190 milliárdot a 67 ezres új nemzeti stadion, a Puskás Aréna vitt el. Közben létrejöttek új munkahelyek, fejlesztjük a sportot, a létesítmények multifunkciósak, ezzel fejlődnek városaink, a romkocsmák helyett az egészséges életmódot népszerűsítjük. Tehát a mérleg egyik oldalán 330 milliárd forint, amiből valami épült.
Részletek: https://szamokadatok.hu/Post/899/A_stadionozas_avagy_az_evtized_demagogiaja

️ Baloldal:
2853 milliárd (!) forint kárt okozott a baloldal az M5-M6 autópályák PPP szerződéseivel, a díjat ma is fizetjük, és fizetjük egészen 2040-ig.
A baloldal csak az M5-M6 autópályákkal több kárt okozott a magyaroknak, mint az idei évi oktatásra, egészségügyre, vagy családtámogatásra szánt teljes keret
Íme a számok:
M5-M6 autópályák PPP konstrukció miatt okozott kár: 2853 milliárd forint
2021-es költségvetés:
Oktatás: 2229 milliárd forint
Egészségügy: 2245 milliárd forint
Nyugellátások: 3090 milliárd forint
Családtámogatás: 2295 milliárd forint

Magyarország éves egészségügyi, oktatási vagy családtámogatási keretét lopták el ezekkel a szerződésekkel - a szó legszorosabb értelmében. Azt is jegyezzük meg, hogy amikor a 2853 milliárdos kárt okozták, abban az évben az egészségügyre 1854 milliárdot költöttek, tehát inkább bő másfél éves keretről beszélhetünk.

A baloldal autópályáit még 20 évig fizetjük! 2040-ig. Csak idén 117 milliárd forintot dobunk ki az ablakon a PPP szerződés miatt, jövőre 121 milliárdot. Azon túl, hogy a pusztában kötötték össze hidakkal az alagutakat, még egy rendkívül káros szerződést is kötöttek hozzá, nyilván nem véletlenül. A "törlesztőrészlet" jó baloldali módszer alapján folyamatosan nő!

Csendben megjegyezzük, hogy a 160 ezer egészségügyi dolgozónak nyújtott 500 ezer forintos prémium 80 milliárd forintos kiadást jelent az államnak. Ha nem lenne a baloldali kormány által kötött PPP szerződés, most további 117 milliárd forintunk lenne mondjuk a gyógyszerészek, vagy a szociális ágazatban dolgozók munkájának elismerésére.

Nagyon vicces és egyben siralmas is, amikor azok a politikusok követeknek ma béremeléseket, meg egyéb kiadások miatt verik az asztalt, akik két szerződéssel ekkora kárt okoztak a magyar államnak - és nekünk, adófizetőknek.

A 2853 milliárd forintos kár minden Magyarországon élő magyar állampolgárra nézve (9,8 millió fővel számolva) 292.000 forintos veszteséget jelent. A baloldal egy négytagú családtól közel 1,2 millió forintot vett el csak az M5-M6 szerződésekkel.

Erről nem beszél az index és a 444! Nem Mészáros Lőrinccel van itt gond, hanem azzal, hogy még évtizedekig kell fizetnünk a nemzetáruló erők szerződéseit. Belegondolni is rossz, hogy mi lenne, ha ezek újra hatalomra kerülnének!

Részletek:
https://g7.hu/kozelet/20190723/negy-szerzodessel-annyit-dobott-ki-az-allam-mint-a-nyugdijpenztari-vagyon/
https://magyarnemzet.hu/velemeny/tanmese-a-kozpenzek-ellopasarol-7148612/
https://szamokadatok.hu/Post/1691/Balliberalis_kormanyok_tobbszoros_kart_okoztak_a_stadionok_koltsegenel
https://szamokadatok.hu/Post/1221/A_baloldal_csak_az_M5-M6_autopalyakkal_tobb_kart_okozott_a_magyaroknak_mint_a_jovo_evi_oktatasra_egeszsegugyre_vagy_csaladtamogatasra_szant_teljes_keret

Címkék: Baloldali rombolás  Gyurcsány 

Kalapács alatt a budapestiek vagyona!

Gyurcsányék mindent eladnak, pont mint 2010 előtt!

Kalapács alatt a budapestiek vagyona!

Ők meggazdagodnak (még jobban) - a budapestieket meg kifosztják!

👉Parkok, iskolák, kastélyok, értékes telkek! Minden eladó!
74 ingatlan eladása van folyamatban jelenleg is!
A Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ oldalán fent van a lista, kész paradicsom a haveroknak, lehet fosztogatni!
https://www.bfvk.hu/ingatlan-es-ingosag-kinalat/

Felgyorsítja Karácsony Gergely a fővárosi ingatlanok kiárusítását: márciusig összesen kétmilliárd, az év végéig pedig nyolcmilliárd forintot meghaladó bevételt várnak a telkek, épületek eladásából.

A Karácsony Gergely által vezetett fővárosi önkormányzat által legmagasabb áron meghirdetett ingatlanegyüttes már vevőre is talált. A XXIII. kerületi Szentlőrinci úton található kilenc darab telekre nettó hatszázmillió forintos vételáron találtak nyertes pályázót, de a II., III., XI. és XVIII. kerületekben is sikerrel hirdettek meg ingatlanokat. Ezekért összesen nettó 1,1 milliárd forint bevételhez jut a fővárosi önkormányzat.

Piaci pályázaton keresnek gazdát még további hét ingatlannak, ezek eladásából további minimum félmilliárd forintot remél a Városháza, de több pályázó esetén az árak feljebb kúszhatnak, mint ahogy történt a már nyertes pályázatok esetében. E csoportból egy XIV. kerületi, Öv utcai ingatlan a legmagasabb árfekvésű, amelyet minimum 218 millió forintért kínálnak Karácsonyék.

A Városháza az első negyedévben, vagyis márciusig összesen tizenhárom ingatlant tervez eladni, és ezekből csaknem kétmilliárd forint bevételre számít – tájékoztatta lapunkat a fővárosi önkormányzat. Idén összesen 72 ingatlant bocsátanak áruba, és ezekből megközelítőleg 8,2 milliárd forint bevételt várnak.

Úgy tűnik, a főváros kiárusítja a családi ezüstöt, a korábbi ciklusban nem volt ugyanis példa arra, hogy egyszerre ennyi ingatlan adjanak el. Már tavaly próbálkozott a Városháza egy pilisszántói, egykor iskolaként üzemelő, jelenleg zarándokszállóként működő kastély eladásával is, 341 millió forintos áron. Lapunk úgy tudja: a pályázatra jelentkezett vevő, ennek ellenére a főváros felfüggesztette az eljárást, miután egyeztetett a helyi önkormányzattal.

Érdekes kérdés, hogy a főpolgármesternek miért lett ennyire sürgős a fővárosi vagyon kiárusítása. Ami a főváros pénzügyeit illeti, Fürjes Balázs Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár korábban leszögezte, hogy

2021-ben működésre 116 milliárd forintot kap Budapest a kormánytól, ez egyharmaddal több, mint tavaly volt.

Továbbá kétszázmilliárd forintot biztosítanak a 3-as metró felújítására és hatvanmilliárd forintot költenek városfejlesztésre, például a pesti alsó rakpart felújítására vagy a budai fonódó villamoshálózat meghosszabbítására. Orbán Viktor kormányfő pedig a parlamenti tavaszi ülésszak első felszólalásában közölte, hogy az uniós források negyvennégy százalékát Budapest kapja.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/karacsony-dobra-veri-a-fovaros-vagyonat-9410489/
Lista: ez csak a Fővárosi Önkormányzat eladó ingatlanai, de a kerületekben is megy a közvagyon elherdálása, a pénz felélése.
https://www.bfvk.hu/ingatlan-es-ingosag-kinalat/

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest 

A képen Gyurcsány Ferenc, a világ egyik legrosszabb vezetője, és új barátai

Amerikai kutatók szerint a gyurcsányi gazdaságpolitika az egyik legkárosabb a világon!

A képen Gyurcsány Ferenc, a világ egyik legrosszabb vezetője, és új barátai

👉Index: https://bit.ly/3bp8paZ
👉HVG: https://bit.ly/3pLDfzW
👉Mandiner: https://bit.ly/3ugHOW9
👉Magyar Nemzet: https://bit.ly/37xkERE
Gondolkozz!
Ha őket támogatod, nem Orbánnal tolsz ki, hanem magaddal!
Orbán ki tudja majd fizetni a gázt, a törlesztőt, de te nem biztos!

A kiszivárgott tervek:
Megalapoznak az adóemeléseknek, jön az "üres a kassza" duma
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/275720797238394
Visszatér a kommunizmus: mindenki egyformán keveset fog keresni.
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/275646067245867
Bokros-csomaggal készülnek 2022-re: azonnal emelik a rezsit, eltörlik a rezsicsökkentést!
https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/273483390795468
Arról már korábban hírt adtunk, hogy brutális adóemelést készítenek elő, amivel párhuzamosan az adókedvezményeket is lenullázzák (hiszen nincs értelme adót emelni annak, aki adókedvezményt kap, tehát az adókedvezményt is elveszik)
A "tehetősebbek" fizessenek többet.... (most is többet fizetnek, mert nem fix összeggel adózunk, hanem százalékot fizetünk)
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/686019302081248
Lenullázzák a családtámogatásokat, erre már most is vannak helyi példák, ahol megtehetik, ott kisemmizik a családokat, a fiatalokat.
https://szamokadatok.hu/Post/2946/Elvette_a_fiatal_hazasok_lakastamogatasat_Ujpest_momentumos_polgarmestere
Mindenkit földönfutóvá tesznek, aki nem hódol be nekik. Megfélemlítéssel akarnak hatalomra kerülni. Ne hagyjuk! Nem félünk!
https://szamokadatok.hu/Post/2872/Mester_es_tanitvanya
De lesz itt ingatlanadó, visszatért az öröklési sarc, lenullázzák az eddigi eredményeket, és újra 10 százalék fölé nő a munkanélküliség, ezzel a munkavállalók kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek, mert a munkáltató azzal fog érvelni, hogy "ha valami nem tetszik, lehet menni, van a helyedre 100 másik"
https://szamokadatok.hu/Post/2645/Ha_22-ben_hatalomra_kerul_a_baloldal_mindenki_fizetni_fog
Aki esetleg elfelejtette, vagy nem is tudta, hogy mit tettek Gyurcsányék regnálásuk idején, olvassa el ezt a listát, és gondolja végig, hogy melyik pont fájna neki személyesen.
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez
Ez a véleménye Dobrevnek a kétkezi munkásokról: szerinte betegek vagyunk! (videó)
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/878025836274864
Ezek a Gyurcsány-Dobrev klán kormányzati eredményei (videó)
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/3094862123916319
Ez meg a Gyurcsány-Dobrev klán demokráciája, pont mint Bidené.
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/572101746808791

Szóval akkor támogasd az ellenzéket, ha gyűlölöd önmagad, többet szeretnél adózni, és azt szeretnéd, ha te és családod elszegényednétek!

Hajrá!

Címkék: Baloldali rombolás  Gazdaság  Gyurcsány 

Rákay Philip megmutatja a balos halálkampány "szakembereit"

"Kik állnak a balos halálkampány mögött?
Megmutatom a baloldal híres egészségpolitikusait, akik még egy gyilkos világjárvány idején is egyfolytában azon ügyködnek, hogy elbizonytalanítsák és riogassák az embereket.
Véletlenül se higgyünk nekik!
Nézd meg, és add tovább!"

Megmutatom a baloldal híres egészségpolitikusait, akik még egy gyilkos világjárvány idején is egyfolytában azon ügyködnek, hogy elbizonytalanítsák és riogassák az embereket.

Véletlenül se higgyünk nekik!
Nézd meg, és add tovább!

Címkék: Baloldali rombolás  Vélemény 

Egy év alatt csaknem százmilliárdot tapsolt el Karácsony Gergely

"Budapest Mindenkié!" Jah, nem. Budapest csak a haveroké

Egy év alatt csaknem százmilliárdot tapsolt el Karácsony Gergely

Hollik István: A számok azt mutatják, hogy a kormány együttműködik az önkormányzatokkal, az ellenzéki városok a válság ellenére gyarapodtak. Budapest vezetése valamit nagyon nem ért

Budapest városvezetése katasztrofálisan gazdálkodik a főváros vagyonával, ez derül ki az államkincstárnak elküldött elmúlt évi mérlegből. Miközben több ellenzéki vezetésű megyeszékhely – például Miskolc vagy Szeged – a koronavírus-járvány ellenére is jelentősen növelte vagyonát, Budapest majdnem százmilliárdot veszített Karácsony Gergely főpolgármester irányítása alatt.

Az elmúlt időszakban számos balliberális városvezető panaszkodott, hogy a települése nehéz helyzetbe került a kormány intézkedései nyomán, ám úgy tűnik, hogy a tények ismét megcáfolják a pánikkeltőket. A vártnál sokkal kedvezőbbek az önkormányzatok gazdál­kodását mutató mérlegadatok.

A helyi önkormányzatok feb­­ruár elején küldik meg elmúlt évi elő­zetes mérlegüket a Magyar Államkincstárnak, így a saját maguk által készített összeállítás ad képet a tevékenységükről. Ezekből az adatokból az derül ki, hogy a koronavírus-járvány ellenére több vidéki nagyváros is jelentős mértékben gyarapodott, ám Budapesten megkezdődött a korábbi városvezetés idején felhalmozott értékek felélése.

Egyetlen esztendő alatt Budapestnek 94 milliárd forinttal csökkent a vagyona, 2181 milliárd forintról 2087 milliárdra. A 82 milliárdos államkötvény-állományból 69 milliárdot használt fel a főváros, az ingatlanok és a kapcsolódó vagyoni értékű jogok 11 milliárddal, egyéb kötvényei 14 milliárddal, pénzeszközei tízmilliárddal apadtak. Az elmúlt évben Budapest saját tőkéje is 24 milliárd forinttal lett kevesebb.

A 2020-as gazdálkodást tükröző számok különösen akkor megdöbbentők, ha az ellenzéki vezetésű fővárosi kerületekkel vagy megyei jogú városokkal összehasonlítjuk. Szeged vagyona 8,5 milliárddal növekedve 303 milliárdra emelkedett, míg Miskolcé 242 milliárdról 249-re, azaz hétmilliárddal lett több a járvány ellenére. A baloldali koalíció belső harcaitól sújtott Eger jóval szerényebben, de a hatalmi küzdelmek ellenére is hétszázmillióval gyarapodott.

A fővároson belül sem törvényszerű a vagyonfelélés, erre a XI. kerület a példa. A Hitlert dicsőítő DK-s polgármester, László Imre ugyan számos botrányt kavart, valamint gazdasági visszaéléseket is felvetettek Újbuda gazdálkodása kapcsán, ám 1,8 milliárddal a válság idején is vastagabb lett a kerület. Az ugyancsak DK-s vezetésű Óbuda csupán hatvanmilliós veszteséggel zárt, azonban a gyurcsányista zászlóshajó, Erzsébetváros igazolta Niedermüller Péter korábbi kijelentését, amikor arra utalt, hogy ő nem ért a polgármesterséghez.

„Niedermüller Péter a Hunvald-korszak embereiben bízik, akik elherdálták az önkormányzat vagyonát, és azokat támadja, akik mindezt megpróbálták rendbe tenni” – nyilatkozta még tavaly decemberben Bajkai István fideszes parlamenti képviselő, bár akkor még nem tudhatta, hogy egy év alatt Niedermüller csapata saját közlésük szerint hétszázmilliót tapsolt el. Ez ugyan nem tűnik rettenetesen soknak, a VII. kerület nem csupán méreteiben apró, gazdálkodási lehetőségei is eltörpülnek az említett településektől, így ez a hétszázmillió Erzsébetváros vagyonának mintegy másfél százaléka.

Még szerencse, hogy Karácsony – Niedermüllerrel szemben – „ért” a városvezetéshez, hiszen a budapestiek 94 milliárdos vesztesége arányaiban tekintve háromszorosa a VII. kerületinek, és ha a főpolgármester nem lenne ilyen felkészült, egy év alatt a 4,5 százalékos vagyonvesztésnél több is érhette volna a fővárost. Budapest értékcsökkenése a szegedi és a miskolci háromszázalékos gyarapodás tükrében nehezen magyarázható.

Mi azonban tettünk egy kísérletet, megkerestük a fővárosi önkormányzatot, hogy feleletet kaphassunk a drámainak tűnő veszteségekre, ám lapzártánkig nem érkezett válasz.

Bagdy Gábor, KDNP-s fővárosi képviselő, aki Tarlós István idején a pénzügyi főpolgármester-helyettes volt, lapunknak óvatosan fogalmazott: „Az elmúlt esztendő minden gazdálkodónak nehezebb volt, de az egyértelmű, hogy megrendült a főváros anyagi helyzete, fekete-fehéren kiderült, hogy fenntarthatatlan gazdálkodás zajlott, amit azért tudott a jelenlegi vezetés folytatni, mert rendkívül jó állapotban vették át Budapestet.”

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint „a számok azt mutatják, hogy a kormány együttműködik az önkormányzatokkal, jól jelzik ezt a vidéki ellenzéki városok teljesítményei, amelyek a válság ellenére gyarapodtak. Az is egyértelműen kiderül az adatokból, hogy Budapest vezetése valamit nagyon nem ért, ezért következhetett be ilyen mértékű vagyonvesztés” – értékelt a Magyar Hírlapnak Hollik István.

Nyugodtan nevezhetjük Budapestet a legszerencsésebb adottságú településnek, amit alátámaszt, hogy a KSH kimutatása szerint 2019-ben a magyar vállalkozások forgalmának 41,2 százaléka realizálódott a fővárosban. A 2020. évi költségvetésben a Gazdaságvédelmi Alapból közvetlenül gazdaságfejlesztésre mintegy háromezermilliárd forintot fordított a kormányzat. Az adatok szerint ezen belül a direkt finanszírozás harminc százaléka szintén fővárosi fejlesztéseket takart, ennek ellenére jött össze a tekintélyes vagyonvesztés.

Márpedig a főváros gazdálkodása nem épülhet folyamatosan a külső forrásokra, ahogy erre Orbán Viktor miniszterelnök hétfői parlamenti felszólalásában is utalt. „Nagyon sokan cserélnének Budapesttel” – szögezte le a miniszterelnök. „Az összes állami támogatás 44 százaléka került Budapestre. Ez a kivéreztetés? Erős Magyarországhoz, erős fővárosra van szükség. Ha Budapest támogatási aránya a jövőben csökken, az inkább az igazságosság felé viszi el majd az országot” – mondta Orbán Viktor.

👉Még több "Karácsony": https://szamokadatok.hu/Search?q=karácsony
👉Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210219-egy-ev-alatt-csaknem-szazmilliardot-tapsolt-el-karacsony-gergely

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest 

Belháborúk a baloldal által vezetett városokban!

A Gyurcsány-lista emberei marakodnak a pozíciókon - a számlát te fizeted!

Belháborúk a baloldal által vezetett városokban!

2022-ben Magyarország működőképessége, a családunk jövője lesz a tét! Gondolkozz!

👉 Másfél éve vették át több nagyváros vezetését a Gyurcsány-lista emberei. Azóta szinte mindegyikben állandósultak a baloldali pártok közti belháborúk, egymást lejárató akciók. Közben zajlik a haverok, családtagok zsíros pozícióba helyezése és kifizetése.
👉 Ha képtelenek vezetni egy települést, vajon mit művelnének az országgal?

Íme néhány példa. A számlát te fizeted! Most csak egyes városok isszák a működésképtelen, 6 egyenrangú tagból álló koalíció belháborúinak az árát. Ha hatalomra kerülnek, akkor az országunkat fogják tönkretenni.

Koalíciós válság Zuglóban: a szocialista Tóth Csaba keményen kiosztotta az előválasztáson indulni szándékozó Hadházy Ákost.
https://drot.info/rovat-4/koalicios-valsag-gyurcsanyeknal-a-drot-altal-elsokent-lekozolt-video-miatt
Az ellenzék belharcot folytat Szombathelyen
https://magyarnemzet.hu/belfold/az-ellenzek-belharcot-folytat-szombathelyen-6713720/
Ellenzéki belháború Pécsett
https://hirtv.hu/video/245046
Kitört az ellenzéki belháború Gödön: feljelentették a momentumos polgármestert
https://szamokadatok.hu/Post/2714/Az_ellenzeki_osszeborulasnak_a_torveny_nem_jelent_semmit
Ellenzéki belháború Szigetszentmiklóson
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20201027-asztaltoreshez-vezetett-a-koncon-valo-marakodas-szigetszentmikloson
Bukta a többségét a szivárványkoalíció Egerben, tombol a belháború
https://demokrata.hu/magyarorszag/bukta-a-tobbseget-a-szivarvanykoalicio-egerben-318425/
Ellenzéki háború Szolnokon, összeomlik a baloldali koalíció
https://www.origo.hu/itthon/20200427-szolnoki-ellenzeki-egyuttmukodes.html
Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció
https://szamokadatok.hu/Post/1427/Ennyit_er_a_latszatkoalicio_a_szamlat_a_lakossag_fizeti

Forrás:Dr. Hoppál Péter https://www.facebook.com/hoppalpeter/photos/a.112239985456289/4267724943241085

Címkék: Baloldali rombolás  Önkormányzat 

Elvette a fiatal házasok lakástámogatását Újpest momentumos polgármestere

A baloldal családpolitikája... Betelepítés: Igen, magyar családok: nem!

Elvette a fiatal házasok lakástámogatását Újpest momentumos polgármestere

A rendelet 20 évig volt hatályban! Még a Gyurcsányék által okozott válságot is túlélte, most azonban erre nem akarnak pénzt költeni...
Közben jut pénz tanácsadókra, helyettesekre, rovarhotelre, Czeglédyre, darázs-garázsra, Facebook propagandára, postaládákba eljuttatott önfényező szórólapokra, ciprusi offshore cégekre, a helyettesek élettársaira, molinóra, aszfaltfirkára, arculatra, jutalmakra és most már kormányellenes plakátokra is.
De az újpesti fiatalokra "NINCS PÉNZ"!!!

👉22-re Bokros-csomaggal készülnek
https://szamokadatok.hu/Post/2943/Bokros-csomaggal_keszulnek_2022-re
👉A baloldal bűnlajstroma
https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez
👉Durva adóemelések jönnek, ha hatalomra kerülnek, ezzel együtt a családtámogatásokat is eltörlik.
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/686019302081248

Hétfői rendeletével megszüntette a fiatal házasok lakáshoz jutásának támogatását Déri Tibor, Újpest momentumos polgármestere, aki ezzel egy több mint 20 éve hatályban lévő rendelkezést vont vissza. Erre nem tudok olyat írni, ami ne verné ki a biztosítékot - kommentálta a baloldali városvezetés újabb megszorító intézkedését Wintermantel Zsolt, a Fidesz választókerületi elnöke.

A kormánypárti politikus tegnapi posztjában kifogásolta a család- és fiatalellenes döntést.

Megvonták a támogatást a fiatal házasoktól
Ismertette, hogy a baloldali polgármester váratlanul megszüntetette a fiataloknak óriási segítséget jelentő lakástámogatást, így az erről szóló önkormányzati rendeletet hatályon kívül helyezte.
Déri Tibor ezzel egy húsz éve működő, eddig politikai hovatartozástól függetlenül mindenki által támogatott segítséget vett el az újpesti fiataloktól - írta felháborodottan, hozzátéve, hogy erre nem tudna olyat írni, ami ne verné ki a biztosítékot.

A jogszabály egyébként jelenleg nem érhető el a kerület hivatalos oldalán, az Újpest.hu-n.
👉A dokumentum: https://www.facebook.com/wintermantel.zsolt/posts/4112178025483116

Miután Wintermantel Zsolt tegnap beszámolt a legújabb baloldali sarcról, Déri Tibor egy nap késéssel szánalmasan magyarázkodni kezdett a közösségi oldalán. A fővárosi baloldal kommunikációs stratégiáját követve arról írt: az általa vezetett önkormányzatnak a kormány hibájából kevés a pénze, amiért a kormányt tette felelőssé. "Valamennyi kiadásunkat felül kellett vizsgálnunk, és kénytelenek voltunk kellemetlen döntéseket is hozni azért, hogy a költségvetés egyensúlyba kerüljön" - vallotta be, hogy kénytelen volt megszorításokkal operálni, habár ezt a szót ilyen formában nem írta le.

Ellentmondásos a momentumos városvezető gondolatmenete, hiszen december elején több mint nyolcmilliárd forint volt az önkormányzat számláin. Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt időszakban több nagyobb volumenű kiadása is volt Dériéknek: így a jelek szerint autósmozira, kondiparkra, borfesztiválra, környezetkárosító papír határidőnaplóra, a kerületi médiának több mint 300 milliós forintos támogatásra, és a politikailag megbízható személyek kifizetésére volt pénzük. Nagyon úgy néz ki, a fiatal házasok megsegítése nem szerepel a baloldali városvezetés fő preferenciái között.

"Ez szégyen"
Wintermantel Zsolt újabb, keddi posztjában arra hívta fel a figyelmet, a rendeletben utódja azzal indokolta meg a döntését, hogy a kormány ezt a kérdést már megoldotta. "Tekintettel arra, hogy a Kormány családtámogatási rendszerében több olyan támogatási forma is elérhető, mellyel a fiatal házasok támogatása megvalósul, így a rendelet hatályon kívül helyezése indokolt" - ismertette, hogyan mentegette magát a baloldali polgármester a dokumentumban.

A kormánypárti politikus szégyennek tartja ezt a hozzáállást. "Szerintem pedig értékválasztás kérdése, hogy egy önkormányzat segíti, támogatja-e azon fiataljait, akik önálló életüket Újpesten kezdenék el, első közös lakásukban! Mi emeltük a támogatás összegét, a baloldal megszünteti. Szégyen!" - mondta el markánsan véleményét az ügyről a Fidesz választókerületi elnöke.

"Lassan másfél éve hatalmon vannak, és nem csináltak semmit! Jól van ez így?"
Wintermantel Zsolt az elmúlt időszakban többször is élesen bírálta Újpest baloldali vezetését. Legutóbb akkor, amikor kiderült, hogy az önkormányzat nemtörődömsége miatt a városrész elesett több mint 400 millió forinttól.

Miután Déri Tiborék egyszer már veszni hagytak 322 milliónyi állami támogatást a Székesdűlő földútjainak korszerűsítése kapcsán, ismét megtették ezt még egyszer. Pedig a kormány újra, ráadásul emelt összegű pályázatot írt ki a tárgyban, ennek ellenére az önkormányzat kisujját sem mozdította a közel félmilliárdos összeg megszerzése érdekében, így a pénz ismét elúszott.

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20210216-deri-tibor-elvette-a-fiatal-hazasok-kedvezmenyet.html
https://szamokadatok.hu/Post/2716/Csucsra_jaratjak_a_hazugsagkampanyt
https://szamokadatok.hu/Post/2884/Karacsony_Gergelynek_javasoljuk
https://szamokadatok.hu/Post/2941/Kozbeszerzes_vagy_kozbe_szerzes_Nem_mindegy

Címkék: Baloldali rombolás  Család