Rabosították a Momentum közvagyont rongáló anarchistáit

Rabosították a Momentum közvagyont rongáló anarchistáit

Nagy öröm számunkra olvasni az index hírét, melyben azon sivalkodnak, hogy rabosították a Momentum közvagyont rongáló anarchistáit.

A Momentumos fizetett rendbontók úgy gondolták, hogy a világ legtermészetesebb dolga az, hogy festékfújóval megrongálják a Legfőbb Ügyészség Markó utcai épületének bejárata előtti közterületet. A Momentum károkozása számokban is kifejezhető: az FKF estében 210.068 forint, míg a Városüzemeltetési kft esetében 185.000 forint többletköltség merült fel. Ezen felül adófizetők pénze megy most az eljárásra, a bírók, az ügyészség munkatársainak fizetéseire, stb.

A Momentum és az index visítanak, mert állítólag az eljáró rendőrökön nem volt maszk, közben azt az apróságot elfelejtik megemlíteni, hogy rajtuk sem volt. A maszkviselés az eljárás idejében nem volt kötelező, és most is csak az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön kötelező.

Mondja ezt az a Momentum, melynek képviselője, Barnabás István, olaszországi magánútja után senkinek sem jelezte, hogy a koronavírus európai gócpontjának számító országban járt, majd mintha mi sem történt volna, részt vett az önkormányzat munkájában, sőt, munkahelyére, a Paksi Atomerőműbe is bement.

Tudomásul kell venni azt a tényt, hogy Magyarország jogállam, és senki sem követhet el büntetlenül jogellenes lépéseket.

Minden ilyen tettüket fel kell jelenteni, és minden anarchista tudomására kell adni, hogy a személyi szabadság és az egyéni jogok addig terjednek, amíg azokkal mások szabadságát és jogait nem sértik.

Forrás:
https://szamokadatok.hu/Post/591/Felelotlenek_a_Momentum_politikusai
https://index.hu/belfold/2020/05/02/a_koronavirus-jarvany_kozepen_rabositottak_a_momentum_aktivistait/

Címkék: Bűnözés  Momentum 

Kapcsolódó