Niedermüller végleg kizárná az autósokat a kerületéből

csak azokat engedné be, akik ott laknak

Niedermüller végleg kizárná az autósokat a kerületéből

‼️Büszkén jelenti a magyarokat rémisztő képződményeknek nevező Niedermüller, hogy végleg kizárja az autósokat a kerületéből.

Niedermüller csak azokat engedné be, akik ott laknak (egyelőre), mindenki mást kitiltana a kerületből. Mit is jelent ez a lépés? Idézünk: "Hosszú távú terv, hogy ezt a területet fokozatosan visszaadjuk a lakóknak. Azt szeretnénk, ha csak az hajthatna be ide autóval, aki itt lakik" Mindenki más takarodjon.

Mit is jelent egy ilyen lépés?

- Megöli a turizmust, mert a turisták sem biciklivel jönnek, hanem autókkal vagy buszokkal
- Megöli a kereskedelmet, mert köztudott, hogy a többet költő, nagyobb vásárlóerővel rendelkező átlagbért vagy afölött kereső emberek autóval járnak, és oda mennek vásárolni, ahová el tudnak jutni gépkocsival. Egy sétálóban csak fagylaltot lehet árulni, minden más üzlet be fog zárni, vagy a csökkenő vásárlószám miatt árakat fognak emelni, aminek a hatását a kerültben élők érzik meg első sorban.
- Szétszakítja a családokat, mert innentől kezdve majd kétszer is megfontolják az emberek, hogy menjenek-e egymást meglátogatni olyan városrészbe, ahová nincs lehetőségük behajtani
- Ellehetetleníti az áruszállítást és jelentősen csökkenti az emberek szabad helyváltoztatáshoz való jogát.

Reméljük, hogy mindazok, akik megválasztották ezt a bűnszervezetet jó alaposan átélik majd a baloldal dilettáns intézkedéseinek a hatását. Az autósokról már így is lehúzták a hetedik bőrt is, és most meg a sok befizetett adó mellé még korlátozzák is a gépkocsi használatát.

Forrás: A magyargyűlölő Niedermüller Facebook oldala.

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó