A baloldal ismét lemondott a magyarok harmadáról, és hagyná meghalni az 5 millió határon túli magyart

A baloldal ismét lemondott a magyarok harmadáról, és hagyná meghalni az 5 millió határon túli magyart

Magyarország Kormánya, mint egy nemzetért felelős kormány most sem hagyta cserben a határon túli magyarokat, és minden közösséghez eljuttatta a szükséges védőfelszereléseket: maszkokat, védőruhát, stb. Itt a videó: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/videos/1644898415658312

A magyarországi baloldali pártok szerint (pl. Szabó Tímea felszólalása) ők ezt nem tették volna, ezzel világossá téve, hogy ha rajtuk múlna, az 5 millió, önhibájukon kívül határon túl élő honfitársunk akár meg is halhatna. - őket ez hidegen hagyja.

* 2004-ben gyalázatos kampányt folytattak a kettős állampolgárságról szóló népszavazás előtt, 23 millió "románnal" riogattak, aminek következtében a szavazás eredménytelen lett, noha az IGEN-ek győztek is.

* 2010-ben már Parlamenti szavazás volt a kettős állampolgárságról, de még ekkor is volt 3 hazaáruló, név szerint Gyurcsány, Molnár Csaba alias Gyagyás Tódi, és Szanyi Tibor, akik a NEM gombot nyomták.

* 2019-ben szavazott a Parlament arról, hogy a 2020-as év a Nemzeti Összetartozás Éve lesz (amit most cselekedetekkel meg is erősít Magyarország Kormánya) A baloldal ezt is szabotálta, többen nem vettek részt a szavazáson, de Gréczy, Olah Lajos, László Imre, Varjú László és Székely Sándor megnyomták a NEM gombot, Bősz Anett tartózkodott, Gyurcsány, Vadai, Arató, Hajdú László és Sebian-Petrovszki László NEM vettek részt a szavazáson.

* 2020-ban, azaz a jelenlegi járványhelyzetben pedig a baloldal nem küldött volna védőfelszerelést honfitársainknak, holott ők is elismerték, hogy már 2600 raklapnyi készlettel rendelkezünk ezekből, és nincs hiány, hála Szijjártó Péter és beosztottai munkájának.

Sosem felejtjük el nekik, hogy évtizedek óta elárulják és megosztják a magyarokat!

Forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=pphXpbU5dZ8
https://szamokadatok.hu/Post/194/2020_-_A_Nemzeti_Osszetartozas_Eve
https://szamokadatok.hu/Post/602/A_baloldal_tovabb_lassitja_az_eletbevago_intezkedeseket
https://szamokadatok.hu/Post/12/Kozeledik_a_szegyen_napja_-_December_5
https://www.origo.hu/itthon/20190618-nemzeti-osszetartozas-eve-orszaggyules.html

Címkék: Baloldali rombolás  Nemzet 

Kapcsolódó