Versenyt sivalkodtak a baloldali pártok a Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán

Versenyt sivalkodtak a baloldali pártok a Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán

Jobbik: „eszement”, „őrült” beruházást akar véghezvinni a kormány
MSZP: a magyarok érdekét sérti a beruházás
LMP: nem szolgálja a nemzeti érdekeket a beruházás
Párbeszéd: meg nem térülő, szükségtelen beruházás

Az persze nem érdekli ezeket a pártokat, hogy a fejlesztés sok ezer embernek ad munkát, évtizedekre gazdasági versenyelőnyhöz juttatja Magyarországot, jellegénél adódóan ez klímavédelem szempontjából is fontos beruházás, és még hosszasan lehetne sorolni az előnyeit. nekik egy a lényeg: "Orbán, Mészáros, Tiborcz, stb" - szokásos szókészlettel operáltak most is. A legújabb populizmus az, hogy fordítsák ezt a pénzt (is) a járványra, közben nem értik, hogy járvány ide vagy oda - az élet nem áll le. Nekünk nem csak a járványt kell megoldani, hanem minél hamarabb be kell indítanunk a gazdaságot, és ezt a fejlesztések leállítása pont nem segíti.

Amikor a baloldal 300 milliárdos adósságot halmozott fel a MÁV-nál, bezárták a vonalakat, hagyták elöregedni a járműállományt és drasztikus létszámleépítést hajtottak végre, akkor csend volt.

Most, amikor Magyarország Kormánya a korábban megszokott leépítés helyett fejleszti a vasutat, megszabadította a MÁV-ot adósságaitól és folyamatosan érkeznek az új járművek, megy a picsogás.

Korábban többször is írtunk a MÁV fejlesztéseiről, a linkeket a Forrásnál feltöntetjük.

A Magyar Demokrata hetilap részletesen beszámolt a parlamenti ülésen elhangzott baloldali ostobaságokról, akit érdekel a teljes cikk itt elolvashatja: https://demokrata.hu/magyarorszag/versenyt-sivalkodtak-a-budapest-belgrad-vasutvonal-kapcsan-228212/

Forrás:
https://szamokadatok.hu/Post/56/Szamok_-_a_MAV_adossaga
https://szamokadatok.hu/Post/225/MAV_Magyar_Allamvasutak_Zrt_
https://szamokadatok.hu/Post/59/Szamok_-_a_Vasut_fejlesztese

Címkék: Politika 

Kapcsolódó