Elpoénkodja a Fidesz, szerintünk azonban ez már több a soknál

A "Demokratikus" Koalíciónak még a neve is HAZUGSÁG, mert amit tettek, az minden, csak nem demokrácia

Elpoénkodja a Fidesz, szerintünk azonban ez már több a soknál

Volt Magyarországon egy választás, nem is olyan régen, áprilisban, és ott a VÁLASZTÓPOLGÁROK kinyilvánították az akaratukat. A választás eredményét minden hazai és külföldi szereplő elismerte, a felügyelő szervezetek szerint is minden rendben volt. Mi a gond? Vagy ilyen feledékeny a Qrcsány-párt?

Árnyékkormány alakítása az nem más, mint az alkotmányos rend elleni szervezkedés, a demokrácia és a választói akarat páros lábbal való tiprása. Ezt már illene büntetni! És ne jöjjön senki sem azzal, hogy "Jaj, jaj, mártír lesz!", mert akkor ennyi erővel embert is ölhetnek, tüzet nyithat a Parlamentre, mi meg nézzük ölbe tett kézzel, hogy ne legyen mártír?

Vannak törvények, vannak dolgok, amelyek nem képezhetik vita tárgyát. Ilyen például az ország alkotmányos rendje, a törvényeink, amelyek világosan kimondják, hogy ki és hogyan alakíthat kormányt. Minden ettől eltérő próbálkozás alkotmányellenes és ezért szerintünk büntetendő!

Voltak már hasonló próbálkozások, pl. Juan Guaidó kikiáltotta önmagát Venezuela elnökének, vagy Szvetlana Tyihanovszkaja, a belorusz háziasszony is elnökösdit akart játszani a csúfos választási veresége után, de ezek mind kudarcba fulladtak. Belorusszia elnöke továbbra is Lukasenko, Venezuela elnöke meg Nicolás Maduro, de ettől függetlenül ellenük büntetőeljárások folynak annak ellenére, hogy "a nyugat" őket furikázta konvojokkal, és antidemokratikus módon őket ismerte el az említett országok vezetőinek. Nem olyan rég Kazahsztánban is volt egy próbálkozás, de Tokaev elnök határozott fellépésének köszönhetően ott is sikerült megőrizni a békét. Nem így történt Ukrajnában, ahol 2014-ben a többség akarata ellenére egy neonáci junta került hatalomra véres, fegyveres, külföldről finanszírozott utcai zavargások által. Ott azóta is polgárháború van, az ország elveszítette területének jelentős részét, és már soha sem lesz olyan, mint amilyen 2014 előtt volt. Az emberek elszegényedtek, elmenekültek, a gazdaság pedig romokban van. (Oroszország most megpróbálja helyreállítani a békét, demilitarizálni és denacifikálni a szomszédos területet. Ehhez sok sikert kívánunk nekik)

Vigyázzunk, mert Brüsszel és Washington simán megpróbálja majd Magyarországon is bevetni a már jól ismert forgatókönyvet. Nem fogják itt erőszakkal átvenni a hatalmat, mert kevesen vannak, de zavargásokat, felesleges problémákat és kiadásokat okozhatnak az országnak.

A kormány és az illetékes szervek vizsgálják meg a törvényeket, ha Qrcsányék húzása törvénytelen, induljon ellenük eljárás, ha a jelenlegi törvények ezt megengedik, az szerintünk GÁZ, mert akkor ennyi erővel bárki alakíthat magának kormányt, hozhat létre magánhadsereget, saját rendőrséget, adóhivatalt, stb. Ezek pedig a banánköztársaságok sajátosságai, Magyarországot nem tekintjük annak.

Aki egyetért, ossza meg ezt a posztot.

Címkék: Gyurcsány  Vélemény 

Kapcsolódó