Látjuk a reményteli nyilatkozatokat, de mi másképp látjuk a dolgokat

Brüsszel gazdasági terrorizmussal foglalkozik, a terroristákkal pedig nem tárgyalni szoktak

Látjuk a reményteli nyilatkozatokat, de mi másképp látjuk a dolgokat

Brüsszel újabb és újabb feltételeket fog szabni, de a pénzünket nem kapjuk meg. Céljuk Orbán leváltása és a magyarok megalázása, se több, se kevesebb! A brüsszeli gazdasági terrorszervezet gyakorlatilag ELLOPTA a pénzünket, és most tőlünk követel mindenféle beteges feltétel teljesítését annak fejében, hogy visszaadják nekünk, ami jár.

A kormány jobban teszi, ha felkészül a legrosszabb forgatókönyvre. A pénz visszatartása (ellopása) csak egy eszköz, amivel a nekik kedvező kormányt akarják hatalomra juttatni Magyarországon. Ezzel legyen tisztában mindenki. Most a magyar emberek érdeke érvényesül, ha hatalomra kerül a baloldal, akkor Brüsszel érdeke fog érvényesülni a magyar emberekkel SZEMBEN.

Hidvéghi Balázs beszéde:

"Köszönöm a szót tisztelt képviselő társaim!
Szégyenletes, hogy a Parlament egy része a magyar baloldali EP képviselőkkel karöltve még ebben a háborús válsághelyzetben is folytatja a Magyarország elleni politikai rágalomhadjáratot.
Nem gondolják, hogy lenne fontosabb dolgunk is? Nem gondolják, hogy azzal a válsággal kellene foglalkozni, azzal a gazdasági bizonytalansággal, ami kialakult a háború és az elhibázott brüsszeli szankciók következményeképpen?

Az európai emberek tízmilliói szembesülnek azzal, hogy kifizethetetlen számlákat kapnak a hónap végén, hogy gazdasági baj van, hogy tönkremennek a cégek, munkanélküliség fenyeget, és maguk e helyett itt századszor is Magyarországot támadják hazugságokkal.

Az elmúlt évek alapján kimondhatjuk, Magyarországgal lehet tárgyalni és lehet megállapodni, ha a megállapodás a cél. De maguknak NEM ez a célja, maguk zsarolni akarnak nem megállapodni".

Zsarolni akarnak nem megállapodni, mert nem tudják elfogadni, hogy a magyarok idén tavasszal negyedszer is nemet mondtak a magyar baloldalra és nemet mondtak a brüsszeli kioktatásra!
Ezért aztán hazug jelentéseket fabrikálnak, ál-tényfeltáró bizottságokat küldenek és szankciókkal fenyegetnek.

De értsék meg végre: Számunkra mindig a nemzeti érdek lesz az első! Még akkor is, ha maguknak nem tetszik!

EL A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL!"

Videó: https://youtu.be/vUZcjHZreNc
Forrás: https://bit.ly/3LgjVqB

Címkék: Vélemény 

Kapcsolódó