Közeledik a tél, a libsik elkezdtek tisztán látni

Hopp! A nagyhatalmú Amnesty leírta azt, amit minden épeszű ember 2014 óta tud: az ukránok háborús bűnösök

Közeledik a tél, a libsik elkezdtek tisztán látni

Index: Lesújtó jelentés: kórházakban működteti fegyverrendszereit az ukrán hadsereg. Az Amnesty International civil szervezet megerősítette a korábban az oroszok által közölt információt, miszerint az ukránok iskolákat és kórházakat használnak a hadsereg bázisaként, anélkül hogy evakuálnák a lakosságot a környékről.

Na akkor most mi lesz? Továbbra is támogatja Brüsszel és Washington a háborús bűnösöket, vagy ez lesz az ürügy, hogy "arcvesztés nélkül" visszatáncoljanak? Azt hitték, hogy a szankciókkal kinyírják az oroszokat, erre a fegyver fordítva sült el: Oroszország megerősödött, az EU válságban van.

Az arcvesztés miatt nem kell aggódni: a szankciókat támogató politikusok rég elvesztették az arcukat az emberek szemében! Most még mi fizetjük a számlát, de el fog jönni az az idő, amikor a politikusokat fogjuk számonkérni azért, hogy kifosztották az európai embereket.

Nekünk nem az oroszokkal van problémánk, hanem az amcsikkal és brüsszeli csicskáikkal! Az oroszok megbízható partnerek, és igenis drukkolunk nekik, hogy minél hamarabb kitakarítsák Európából a náci rákos daganatot. Az ukrán rezsim bukni fog, és ez minél hamarabb következik be, annál jobb lesz mindenkinek. Zelenszkij elrepülhet a világ bármely pontjára, de sehol sem lehet nyugodt, mert Kadirov emberei felkutatják és bíróság elé állítják majd. Demokrácia lesz és jogállam, a bűnösök felelni fognak tetteikért.

Forrás: https://index.hu/kulfold/2022/08/04/haboru--orosz-ukran-konfliktus-civilek-amnesty-international-tanulmany/

Címkék: Politika 

Kapcsolódó