Az európai emberek tudatos és következetes kifosztása történik

Ehhez az oroszoknak semmi közük!

Az európai emberek tudatos és következetes kifosztása történik

A középosztály felszámolása a cél. Lesz egy kiváltságos elit, az emberek 90%-a meg nyomorban fog élni. Az autó, a nyaralás, a saját otthon csak álom marad. Azért fogunk dolgozni, hogy tudjunk ENNI, hogy aztán ismét tudjunk dolgozni.

Ennek rossz vége lesz. Ne legyen igazunk, de érik egy "európai tavasz", amikor az USA érdekeit kiszolgáló bábkormányok el lesznek távolítva, és örülhetnek, ha lesz idejük felszállni a magángépeikkel! Ezeket a politikusokat bíróság elé kell állítani, örökre el kell tiltani őket a közügyektől, mert amit most tesznek, az nettó hazaárulás és rablás.

A következő lépés a magántulajdon felszámolása lesz, persze ez is a szolidaritás és az egyenlő esélyek jegyében. Egy saját otthonnal és autóval rendelkező embert nem lehet "kikapcsolni", ezért kell az embereket földönfutóvá tenni. Ha valaki nem felel meg az elvárásoknak, azt elég lesz kirúgni az állásából, kilakoltatni a bérelt otthonából, elvenni a bérelt autóját, letiltani a bankkártyáját és kész, mehet az ember az utcára vagy a levesbe. Tiszta rabszolgaság, és a rabszolgáknak azt is megszabják majd, hogy ne szaporodjanak, mondjuk egy gyermek után fizetendő környezetterhelési díjjal.

Mikor ébred el Európa? Mikor veszik észre az emberek, hogy jelenleg rabszolgaként kezelik őket?

Részletek: https://mandiner.hu/cikk/20220731_nemetorszag_gazilletek_ado

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió 

Kapcsolódó