A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos meghallgatta a nagycsaládosok visszajelzéseit

A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos meghallgatta a nagycsaládosok visszajelzéseit

“A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos meghallgatta a nagycsaládosok visszajelzéseit, javaslatait és kijelentette: dolgoznak a kompenzáció lehetőségén” - olvassuk a fizetett média hasábjain.

Egy kétgyerekes, családi házban élő családnak is fájna a rezsiáremelés! Ne büntessék az egy, és kétgyermekes családokat! A kompenzáció legyen 100 kWh/gyermek/hó (a 210 kWh/hó mennyiségen felül), minden családnak! Önök szerint egy borsodi, régi, korszerűtlen házban élő, alacsonyabb fizetésért dolgozó család miből fizeti a jelenlegi villanyszámla és gázszámla SOKSZOROSÁT?

Nem most van itt az ideje a demográfiai motiváló hatást első helyre helyezni! Mindenben a nagycsaládosokat részesítették előnyben, ők kaptak 10 millió csokot, 10 millió babavárót (3 gyermek vállalása esetén), autóvásárlási támogatást - mindent. Nem sajnáljuk tőlük, de most itt az ideje, hogy az egy, és kétgyermekes családoknak is segítsenek! A mi fogyasztásunk 400 kWh/hó, és nem a medencét fűtjük, erről részletesebben az előző 3 posztban írtunk.

Kedves kormánybiztos úr! Ezeket vegyék figyelembe, ha nem akarnak veszíteni a támogatottságukból és nem akarnak tönkretenni több százezer családot. A három gyerekhez ugyanis kell előbb egy, majd még egy és végül a harmadik. Ha most kifosztják az egy, és kétgyerekes családokat, akkor nem lesz több háromgyerekes.

Várjuk a részleteket!

PS: Most látszik, hogy kik a fizetett megmondóemberek és kik a valóban függetlenek: mi meg tudunk fogalmazni kritikát is, ők nem. Továbbra is a jelenlegi kormányt támogatjuk, de ezt az intézkedést nem tudjuk.

️Előzmények
https://bit.ly/3uN63xb
https://bit.ly/3uO1D9a
https://bit.ly/3zauoQe

Forrás: https://pestisracok.hu/nemeth-szilard-a-rezsicsokkentes-kompenzaciojan-dolgozik-a-kormany/

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó