Weber: szét kell osztani az unióba érkező gázt

Közeledik a tél, a nyugati ruszofób, magyargyűlölő politikuskák érzik, hogy baj lesz! Az új németek és az új franciák nem szeretik a hideget!

Weber: szét kell osztani az unióba érkező gázt

Erre szoktuk mondani, hogy "Meg a f...om nem kéne?" :) Elnézést, de erre már nem tudunk mit mondani. Az egyesült államok bábjai előbb bevezettek egy millió szankciót, most pedig ugye arcvesztés nélkül már ki sem tudnak jönni ebből a helyzetből, de a gáz azért kellene nekik. Most épp azt tervezik, hogy elveszik másoktól. Végül is nincs itt semmi újdonság, a gyarmatosítók, a nácik leszármazottai mindig is élen jártak más népek kifosztásában.

Szégyen, amit csinálnak az EU vezetői! És ma már ciki EU-tagnak lenni, szívesebben lennénk függetlenek. Ez a szánalmas klub úgyis darabjaira hullik hamarosan, mert különböző népet sosem tudtak, és most sem tudnak együtt élni.

Magyarországnak nincs saját földgáza, SZERZŐDÉS ALAPJÁN VÁSÁROLJUK, ezt bárki megteheti. Sok sikert hozzá! Igaz kell hozzá egy vezeték is, meg is van, Északi Áramlat II. a neve, csak engedélyezni kell azt. (Persze, tudjuk, a tengerentúli gazdátok nem engedi. De ez már legyen a ti bajotok)

PS: A nekünk járó forrásokat még mindig nem kaptuk meg, közben a hatalmas ukroknak, akik nem is EU-tagok, toljátok a milliárdokat háborúra. Na ebből fogunk kiindulni, haver!

Forrás:https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/07/az-europai-unioba-erkezo-gazt-igazsagosan-szet-kell-osztani-a-kozossegben

Címkék: Baloldali rombolás  Európai Unió 

Kapcsolódó