Hőségriadó, és a megoldások

Most jusson eszébe mindenkinek az a sok agymenés, amit összehordtak ezek a senki által meg nem választott brüsszeli bürokraták!

Hőségriadó, és a megoldások

Frissen fürödve, tiszta ruhában épp úton voltunk, az autóban ment a klíma, és rájöttünk, hogy mi vagyunk Brüsszel ellenségei. Hogy merészeltünk ilyet tenni!

Brüsszeli javaslatok:
Ne klímázzunk
Ne fürödjünk
Ne mossunk
Járjunk gyalog

Orbán megoldásai:
Olcsó rezsi
Benzinárstop
Adókedvezmény
Paks II.

Orbán nem szabja meg neked, hogy hogyan kell élni! Ő segít neked, de a döntés a te kezedben van! Ha nem akarsz autózni, ne autózz! Ha nem akarsz az otthonodban klímázni, ne klímázz! Te döntesz, a kormány pedig segít neked. Ezzel szemben Brüsszel komoly szankciókon töri a fejét, az autósokat ellenségként kezelik (noha ők maguk méregdrága, nagyteljesítményű limuzinokkal járnak), veled kikapcsoltatnák a klímát, a klímákhoz szükséges gázt pedig már be akarják tiltani, tőled elvárják, hogy úgy mosakodjál, mint a macskák, ők persze titokban privát bulikat szerveznek az erre a célra bérelt strandokon, Timmermans már azt is kitalálta, hogy a ruhákat nem kell mosni, elég szellőztetni... (Megnéznénk azt, amikor egy kéthónapos gatyában leül Ursula mellé megvitatni a következő remek ötleteit...)

A Fidesz-kormánynak köszönjük az olcsó rezsit, a benzinárstopot, az adókedvezményt és a többi intézkedést, melyek lehetővé teszik hogy ezeket a forró napokat klimatizált helységben vészelhetjük át (amikor épp nem pancsolunk a Balatonban, mert hogy épp nyaralunk https://szamokadatok.hu/Post/5328/Nyaralni_mentunk )

Címkék: Európai Unió  Kettős mérce 

Kapcsolódó