Reméljük a politikusok tudják, hogy mit csinálnak

Amilyen engedményeket tesz Brüsszel Ukrajnának, nem lepődnénk meg, ha még az idén az EU-tagságot is megszavaznák nekik

Reméljük a politikusok tudják, hogy mit csinálnak

Ebben az esetben a háború és a területi vita már nem csak ukrán-orosz lesz, hanem EU-orosz, a harcok pedig kiterjedhetnek Magyarország területére is.

Jó lenne figyelembe venni a VALÓSÁGOT! Olyan, hogy Ukrajna a 2014 előtt ismert határaival már nem létezik, és sosem fog többé létezni. Neonáci alakulatok, kisebbségek üldözése, 8 éve tartó polgárháború, területi viták, halállista, biolaborok, több millió közkézen forgó lőfegyver, ellenzéki média és pártok betiltása, bucsai mészárlás, politikusok, újságírók meggyilkolása, véres, alkotmányellenes puccs, nyelvhasználat korlátozása, külföldi fegyverek, magyarellenes fáklyás menetek, szabadlábon lévő gyilkosok, nácik nemzeti hőssé avatása, stb.

Ehhez adta áldását a magyar kormány! Szerintünk nagy hiba volt, ezzel elismerték Ukrajnát a felsorolt problémákkal együtt, ezzel azt üzenték, hogy ez mind rendben van, ez pedig bűnpártolás.

Reméljük, hogy Orbán tudja, hogy mit cselekszik. Attól nem lesz béke, hogy még jobban támogatjuk az ukrán rezsimet. Béke akkor lesz, ha ez a rezsim megbukik, és Ukrajnában szabad választás lesz, eltörlik a 2014 óta meghozott törvényeket és visszaállítják a 2014 előtti alkotmányt, ami biztosítja a kisebbségek jogait. Zelenszkijjel való bármilyen együttműködés csak olaj a tűzre.

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20220623-eu-tagjelolti-statuszt-kap-ukrajna-es-moldova

Címkék: Politika 

Kapcsolódó