Álljunk meg! Még nem késő!

️Nem akarjuk, hogy ez szabadon áramolhasson Magyarországra!

Álljunk meg! Még nem késő!

Gyerekeink vannak, és nem szeretnénk, ha a kormány ezzel a meggondolatlan döntésével tönkretenné a jövőjüket. Azzal nem segítünk a kárpátaljai magyaroknak, ha veszélybe sodorjuk az anyaországot!

Kérjük a Fideszt, hogy ne írják alá az Ukrajna tagjelöltségéről szóló dokumentumokat! A kampányban erről nem volt szó! Ha továbbra is kitart a kormány az ukrán tagjelöltség mellett, akkor legyen bátor, és szervezzen ebben a kérdésben népszavazást! Vagy legalább Nemzeti Konzultációt!

A tagjelöltséget logikusan tagság követi, és amilyen engedményeket tesz az EU Ukrajnának, erre még idén sor kerülhet. Valaki gondolkozik ott fent? Mi lesz a területi vitával? Elismerjük Krímet Oroszország területeként vagy nem? Esetleg háborúzni akarunk már magyar területen miatta? Ukrajnát EU-tagságra jelölni nagy felelőtlenség! Ukrajna fel lesz darabolva, ez a napnál is világosabb, az oroszok nem fogják elhagyni azokat a területeket, ahonnan már egyszer kidobták az AZOV-ot.

Nem tudjuk, hogy milyen nyomás hatására teszi ezt a kormány, de ezt egészen biztosan nem fogjuk támogatni. Értjük a kárpátaljai magyarok helyzetét, mivel köztünk is van egy, de feláldozni az anyaország biztonságát szerintünk súlyos hiba. Ha Ukrajna EU-tag lesz, közöttünk megszűnik a határ, és az ott lévő összes bűnöző, összes fegyver, drog, biológiai fegyver és egyéb „finomságok” szabadon áramolhatnak Magyarország területén.

Nem akarjuk az adóforintjainkból újjáépíteni az amcsik által pénzelt háború által lerombolt országot. NEM AKARJUK! Legalább azon gondolkoznának el az EU vezetői, és a magyar kormány, amit Putyin mondott: neki nincs kifogása Ukrajna EU-tagságával kapcsolatosan. Ha Putyin az EU ellensége, akkor gondolkozzanak el a kormányok, hogy miért mondja ezt Putyin. Csak nem azért, mert tudja, hogy az ukrán probléma ezzel kiterjed a teljes EU-ra?

Legalább ezt fontolnák meg, és vennék tudomásul azt, hogy Ukrajna 2014 előtt ismert határai megszűntek, és még nem lehet tudni, hogy mi lesz az új határ!

Az ukránok halállistára tették a magyar miniszterelnököt és a külügyminisztert, és azon túl, hogy ez kettőjükre nézve sértő, ez az egész nemzetre nézve is sértő. Ezek után támogatjuk a tagjelöltséget? Ez komoly?

Sorry, de nálunk ez a vörös vonal. Ha a Fidesz elég bátor, akkor szervezzen erről népszavazást!

Aki egyetért, adja tovább!

Címkék: Politika 

Kapcsolódó