Ki hisz már ezeknek?

️Tényleg azt hiszik, hogy ha mást hazudtak volna, akkor ők nyernek?

Ki hisz már ezeknek?

Bandi! Tök mindegy, hogy mit mond az ellenzék! Nem hiszünk nektek! 12 éve gáncsoljátok az országot, beszélhettek bármit! Külföldről pénzelt, külföldi érdekeket kiszolgáló pártocskák nem fognak itt kormányozni, sem együtt, sem külön, sehogy.

Négy egymást követő kétharmados Fidesz-győzelem után talán te is fel tudod fogni, hogy a magyar embereket nem lehet új logókkal, új szövegekkel átverni! Tudjuk és látjuk, hogy kiket képviseltek, tudjuk és látjuk, hogy kik pénzelnek benneteket és azt is, hogy mi a céljuk. Ez itt kevés lesz a boldoguláshoz! Kevés!

Tény, hogy mi sem értünk egyet mindig a Fidesszel, egyes politikusaik nyilatkozatait egyenesen elítéljük, de a helyzet az, hogy jelenleg csak ők képesek kormányozni, csak ők képviselik a magyar emberek érdekeit. És mint látod, bennünket senki sem fizet, ezért is fogalmazhatunk szabadon, ezért is írhatunk kritikát, ha kell. Ez az igazi szabadság! Egyetlen párt, egyetlen nyomtatott vagy online újság és egyetlen TV sem teheti ezt meg, mi pedig igen.

#STB, azaz Soha többé baloldal!

ADD TOVÁBB!

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20220602_fekete_gyor_andras_belfold_haboru_olajembargo

Címkék: Momentum 

Kapcsolódó