Orbán Viktor még a születésnapján is a magyarokért dolgozik!

Magyarország továbbra is a régi feltételekkel vásárol olajat!

Orbán Viktor még a születésnapján is a magyarokért dolgozik!

Isten éltesse! Köszönjük!

Megvédtük a rezsicsökkentést, sikerült visszaverni az Európai Bizottságnak azt a javaslatát, amely betiltotta volna az Oroszországból származó olaj használatát Magyarországon - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfő éjjel Brüsszelben, az európai uniós csúcstalálkozó első napját követően.

„Van elég bajunk enélkül is. Egekben vannak az energiaárak, magas az infláció, és a szankciók miatt egész Európa egy világgazdasági válság szélén táncol. Ilyen körülmények között kibírhatatlan lett volna számunkra, ha drágább olajjal kell működtetnünk a magyar gazdaságot. Ez felért volna egy atombombával. De ezt sikerült elkerülni” - hangoztatta a kormányfő.

Kijelentette: „Olyan megállapodást hoztunk tető alá, amely kimondja, hogy azok az országok, amelyek az olajat csövön keresztül kapják, továbbra is a régi feltételekkel folytathatják a gazdálkodásukat. A családok ma este nyugodtan aludhatnak, a leghajmeresztőbb ötletet sikerült kivédeni” - tette hozzá Orbán Viktor, aki egy hajnali Facebook-posztban már közzétette: Magyarország mentesül az olajembargó alól!

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20220531-orban-viktor-megvedtuk-a-magyar-csaladokat

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó