NEM! Erre nem adunk felhatalmazást senkinek!

Brüsszel nem szövetséges, hanem egy ellenség, aki mindig átver bennünket!

NEM! Erre nem adunk felhatalmazást senkinek!

Mit olvastunk az imént? "Kompenzációt kínálhat az Európai Bizottság Magyarországnak a kőolajembargó elfogadásának fejében az új uniós energiastratégia részeként"

NEM! Az energiapolitika stratégiai, nemzeti ügy!
️Ne menjünk bele semmilyen közös megállapodásba, mert ugyanúgy át fognak verni, mint a helyreállítási alappal, ahol mi felelősséget vállaltunk más tagállamokért, de pénzt nem kaptunk a mai napig!

Szerintünk a kormány nem fog ebbe belemenni, de ha mégis megtenné, mi egészen biztosan nem fogjuk támogatni a Brüsszellel való BÁRMILYEN újabb megállapodást. Tanuljunk a múlt hibáiból! Ezeknek egyetlen szavuk sem igaz, ott tesznek keresztbe Magyarországnak, ahol csak tudnak. Hol van a helyreállítási alapból nekünk járó lóvé? Hmm? Miért van az, hogy a pénzt visszatartásával (ELLOPÁSÁVAL) bennünket versenyhátrány ér a többi tagállammal szemben? Aláírtuk, más tagállamok helyett vállaltunk felelősséget, vagy adósságot, ha úgy tetszik, azonban a saját szeletünket a tortából nem kaptuk meg.

Elmegy Brüsszel a jó ..... .......! Az energiapolitika és úgy általában az energiaipar egy stratégiai ágazat, ezt korlátozni, külső szabályozásnak alávetni szerintünk bűncselekmény és hazaárulás lenne. Választópolgárként nálunk ez a vörös vonal, aki ezt átlépi, külső befolyás alá vonja az energiaszektort, közös döntésekkel korlátozza annak működését, az nem élvezheti tovább a bizalmunkat. Szerintünk a Fidesz ebbe nem fog belemenni, helyesen!

️Aki egyetért, ossza meg ezeket a gondolatokat!

Forrás: https://bit.ly/39Y4c0Z

Címkék: Politika 

Kapcsolódó