A német kormány a német emberek és a német cégek ellensége!

Így kell saját kezűleg tönkretenni a gazdaságot

A német kormány a német emberek és a német cégek ellensége!

Ott van egy új vezeték, de nem kell nekik. A vezeték készen áll, fel is van töltve gázzal, amint kiadják az engedélyt, másnap elindul a gáz, ami jóval nagyobb mennyiség lenne, mint ami jelenleg Ukrajnán keresztül érkezik. A gázt továbbítva más országokba még kereshetnének is rajta, nem keveset!
https://bit.ly/3soxjAX

Az embereket és a vállalatokat stresszelik
A németek attól tartanak, leáll a gázszállítás: a katasztrófavédelem ezzel a videóval készíti fel a lakosságot a teendőkre. Magyarul a gáz (és a többi energiaforrás) folyamatos drágulása mellett még hiánnyal is fenyegetik az embereket. Hogy képzelik a gazdasági növekedést, a nyugodt élet megteremtését ilyen körülmények között? Melyik vállalat fog merni beruházni, ha kérdéses, hogy lesz-e energia a termeléshez?
https://bit.ly/3PbIOFF

Az ukránok hozták a formájukat, zsarolják az EU-t, elzárták a gázt. Ukrajna leállítja a gáztranzitot Európába a szakadár területeken keresztül. A vezetékeken keresztül napi 32,6 millió köbméter orosz gáz jut Európába, közben az Északi Áramlat II. kapacitása évi 55 milliárd köbméter, azaz napi 150 millió köbméter!
https://bit.ly/3ypBJeG
https://bit.ly/3w6B7Jr

A német kormány továbbra sem adja ki az engedélyt. Mi ez, ha nem hazaárulás? Ha ilyen kormányunk lenne, már rég kizavartuk volna a Parlamentből. Szerencsére Orbán Viktor és kormánya a magyar emberek érdekeit képviselik, ezért is szavaztunk nekik bizalmat ismét!

HAJRÁ FIDESZ

Címkék: Külföld 

Kapcsolódó