A nehézségek ellenére sem állnak le a fejlesztések!

Újabb 8 példával mutatjuk meg, hogy "hol a lé" :)

A nehézségek ellenére sem állnak le a fejlesztések!

️🟢Kapcsolódó videók
👉2021-ben épült: https://bit.ly/3hU7i6H
👉Fejlesztések (2021 nyár vége, ősz) https://bit.ly/3t1jDN6
👉Fejlesztések (2021 tavasz vége, nyár) https://bit.ly/37khDqK
👉Modern Városok Program eredményei: https://bit.ly/3I3JO9U
👉Köznevelési intézmények: https://bit.ly/3CtSC7U
👉Egészségügy: https://bit.ly/3NdHXTF
👉Ezt tette Orbán a műemlék épületeinkkel!: https://bit.ly/3CuiKj8
👉Ezt tette Orbán a tömegközlekedéssel: https://bit.ly/3tNtRQg
👉További fejlesztések: https://szamokadatok.hu/fejlodes

Mórahalom: megújult az iskola
Kásler Miklós írta: 693,1 millió forint vissza nem térítendő támogatásból újult meg és bővült ki a Mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskola
A fejlesztés eredményeként a meglévő iskolaépület felújításán túl, a tetőtér beépítésével új foglalkoztató helységeket alakítottunk ki. Az új épületrészben korszerű, a modern kor igényeit is kielégítő szaktantermek, kiegészítő helyiségek, akadálymentes mosdók kerültek kialakításra.
A tornacsarnok új sportpadlót kapott, ezzel párhuzamosan felújítottuk az öltözőhelyiségeket és a vizesblokkokat is.
A projekt részeként 100 millió forintból új bútorok, informatikai eszközök, köztük 25 digitális tábla, laborberendezések, tan és sporteszközök kerültek beszerzésre.
Forrás: https://www.facebook.com/kasler.miklos.hivatalos/posts/435608451704297

Pécs: finisben az új tűzoltóság építése
120 ezer ember biztonságát fogja garantálni ez az új pécsi épület
Új épületekkel és korszerűsítési munkálatokkal fejlesztik a Pécsi Katasztrófavédelmi Kirendeltséget, illetve a Pécsi Hivatásos Tűzoltó Parancsnokságot. A fejlesztésben két új objektum születik: míg az Engel János utcában a meglévő épületet átalakítják, illetve a régi mellett egy új laktanyaépület is létre jön; addig a Tüzér utcában zöldmezős beruházásban új épületet emelnek, ennek kivitelezője a Merkbau Zrt.
Részletek: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2022/04/120-ezer-ember-biztonsagat-fogja-garantalni-ez-az-uj-pecsi-epulet

Kiskunhalas: új munkásszálló épült
Szállodai körülményeket biztosító dolgozói szálló épült Kiskunhalason
A 155 fő elhelyezésére alkalmas dolgozói szállodát adtak át április 22-én Kiskunhalason. Az Esze Tamás Lakótelepen álló Misztrál Szállót barnamezős beruházásként egy hosszú ideje használaton kívül álló épület felújításával alakították ki. A projekthez a kormány pályázati úton elnyert 407,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosított.
Forrás: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2022/04/szallodai-korulmenyeket-biztosito-dolgozoi-szallo-epult-kiskunhalason
https://www.facebook.com/banyaigaborkepviselo/posts/489743029610006

Veszprém: új tanműhely épült
Elkészült a veszprémi iparos park egyik eleme: felújított tanműhely és új oktatási szárny várja a szakipari tanulókat.
A Jendrassik-Venesz Technikum 1200 négyzetméteres tanműhelye teljes körű energetikai korszerűsítésen esett át a VEMÉV-SZER Kft. munkájával.
Forrás: https://www.facebook.com/magyarepitok/posts/4991167280970858

Gödöllő: új tornacsarnok épül
A jelenlegi, első ütemben elkészül a teljes, összesen nettó 4515 négyzetméter hasznos alapterületű sportlétesítmény tartószerkezete, külső szerkezete. Kiépül továbbá a nettó 1001 négyzetméter alapterületű, rugalmas sportburkolattal ellátott multifunkciós sportpálya, a hozzá tartozó nettó 269 négyzetméternyi kiszolgáló helyiségek, valamint az ezeket ellátó közlekedő és gépészeti helyiségek.
Forrás: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2022/04/multifunkcios-csarnokkal-gazdagodik-godollo

Tata: új bölcsőde épült
Bencsik János - A Tatai medencéért írta:
Szeptemberben nyit a Nádas-dűlői bölcsőde
Tata-Újhegy
Megtörtént a bölcsődei épület műszaki átadása és ezzel együtt megkezdődött az intézmény berendezése is. Szeptemberben két csoporttal elindul a bölcsi.
Szárligeten és Vértesszőlősön (Baromállás-dűlő) is épül egy-egy bölcsőde, Tatabánya-Dózsakertben pedig bővítésre kerül a meglévő intézmény. Ez utóbbi esetében néhány nappal ezelőtt született meg a jóváhagyó kormányzati döntés.
Tatabánya-Felsőgallán is épülhetne, de valami rejtélyes oknál fogva Polgármester asszony nem nagyon sürgeti az előkészületeket. Két éve született meg a kedvező kormányzati döntés!
Forrás: https://www.facebook.com/tataimedenceert/posts/560785652070862
https://www.facebook.com/tatavaros.hivatalosoldala/posts/5316244028420231

Új gépek érkeznek a Honvédséghez
Folytatódik a Magyar Honvédség megerősítése: további repülőgépekkel bővül a magyar haderő – közölte a kormány pénteken a Facebook-oldalán.
A bejegyzés szerint 2024-ben 12 könnyű sugárhajtású, L-39NG típusú repülővel bővül a Magyar Honvédség gépállománya. Ebből nyolc a pilóták kiképzését, négy a felderítő célokat szolgálja majd – tették hozzá.
„Olyan nemzeti haderőt építünk, amely garantálja az ország békéjét és biztonságát” – fogalmaztak a kormány Facebook-oldalán.
Forrás: https://demokrata.hu/magyarorszag/sugarhajtasu-repulogepekkel-bovul-a-magyar-hadero-522983/

Jól halad a Citadella felújítása
A Várkapitányság irányításával zajlik a hosszú évek óta lezárt és mára leromlott állapotú Citadella megújítása. A Gellért-hegy tetején álló erőd a ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market Építő Zrt. munkájával születik újjá. A fejlesztés részeként többek között elvégzik az erőd külső falainak rekonstrukcióját és a belső udvarának rendbetételét.
Az erődfalak kőszerkezete a hosszú időn át tartó nedvesség és sóterhelés hatására kiterjedt felületen mállásnak indult, valamint az előzetes diagnosztikai vizsgálatok alapján a szilárdsága is csökkent. A restaurálás során megtörténik a felületek letisztítása, a kalcit és gipsz kicsapódások eltávolítása, a gyenge mállott részek leszedése.
Forrás: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2022/04/layher-allvanyok-segitik-a-citadella-megujitasat

ADD TOVÁBB!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó