Íme 8 újabb projekt, további több ezer pedig a weboldalunkon van!

öntöttünk! A fejlődés nem áll meg!

Íme 8 újabb projekt, további több ezer pedig a weboldalunkon van!

Kapcsolódó videók
👉2021-ben épült: https://bit.ly/3hU7i6H
👉Fejlesztések (2021 nyár vége, ősz) https://bit.ly/3t1jDN6
👉Fejlesztések (2021 tavasz vége, nyár) https://bit.ly/37khDqK
👉Modern Városok Program eredményei: https://bit.ly/3I3JO9U
👉Köznevelési intézmények: https://bit.ly/3CtSC7U
👉Egészségügy: https://bit.ly/3NdHXTF
👉Ezt tette Orbán a műemlék épületeinkkel!: https://bit.ly/3CuiKj8
👉Ezt tette Orbán a tömegközlekedéssel: https://bit.ly/3tNtRQg
👉További fejlesztések: https://szamokadatok.hu/fejlodes

Nézzük az új ,,adagot"

Pécs: kész a labdarúgó akadémia
Az akadémia elkészültével csaknem háromszáz ifjú labdarúgó folytathatja pályafutását méltó és fejlődésüket segítő körülmények között. Fedett, műfüves csarnok és több külső pálya is várja az ifjú sportolókat
https://bit.ly/3KFICM2

Kecskemét: új családsegítő központ
Épített örökség született újjá Kecskeméten: átadták a Rudolf-laktanya új családsegítő központját
Elkészült az új család- és gyermekjóléti központ Kecskeméten: a beruházással a központ munkatársai az eddigieknél korszerűbb, családias környezetben szervezhetik meg a városi és járási szintű ellátást. Az új család- és gyermekjóléti központ az egykori Rudolf-laktanya területén valósult meg, amely immáron alkalmas a modern szociális munka bevezetésére és szakmai műhelyként is működik - derült ki a város önkormányzatának tájékoztatásából.
Forrás: https://bit.ly/3uzMokG

Szigetszentmiklós: új óvoda
Pár hónapon belül elkészül, ősszel pedig 100 kisgyermek veheti birtokba Szigetszentmiklós új óvodáját, mely a Bucka városrészben épül a Kormány, Pest megye fejlesztését szolgáló programjának segítségével. Továbbra is előre megyünk, hajrá, Szigetszentmiklós!
Forrás: https://www.facebook.com/bonazoltanfidesz/posts/398948215384554

Megújul a kútvölgyi tömb
A homlokzat cseréje mostanra készült el, de az év végig ötmilliárd forintból belül is megújul az intézmény – közölte Fürjes Balázs.
"Jelentem: a munkát elvégeztük, a homlokzatfelújítás kész, már az állványok bontása is megkezdődött, utána bekerül minden a helyére" – írta a politikus. Összesen 11 ezer négyzetméteren bontották le el a régi külső burkolatot, és kicserélték a teljes szigetelést. Új ablakokat kapott az épület, és megtörtént az energetikai korszerűsítés is, megújult a fűtés-hűtési rendszer.
Fürjes Balázs posztja szerint a munka nem áll itt le, mert a Kútvölgyi belül is teljesen megújul – a kormány 5 milliárd forintot biztosított a munkákra. 250 új betegágyat, műtőket és endoszkópos labort, valamint új orvosi szobákat és közösségi tereket alakítanak ki az év végéig.
Forrás: https://www.facebook.com/furjesbalazsbp/posts/351883373627409

Kerekegyháza: új kormányablak
Átadták Bács-Kiskun megye 19. kormányablakát
Új ügyfélszolgálat áll rendelkezésre március 31-től a Kerekegyháza, Szent István tér 4. szám alatt. Az új helyre a település kormányablakká bővített okmányirodája a Fő utca 47/A. szám alól költözött át, hogy a modern környezetben szélesebb ügyintézési körrel és hosszabb nyitvatartással várja az ügyfeleket
Az épület március 30-ai átadó ünnepségén köszöntőt mondott Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Dr. Salacz László országgyűlési képviselő és Dr. Kelemen Márk, Kerekegyháza polgármestere.
Forrás: https://bit.ly/3vlhM5I

Óbuda: megújult a szalézi oratórium
Átadták a felújított szalézi oratóriumot és tartományfőnökséget Óbudán
A Don Bosco Szalézi Társaság tagjai és az önkéntes segítők mostantól új épületekben fogadhatják a fiatalokat, gondoskodhatnak oktatásukról és tartalmas időtöltésükről. Az óbudai oratórium és tartmányfőnökség épületét Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek áldotta meg. Az eseményen a pénzügyminiszter kiemelte: a kormány nagyra értékeli a szalézi rend pedagógiai hagyományait és azt a kiemelkedő munkát, amelyet tagjai a fiatalokért, különösen a hátrányos helyzetűekért végeznek.
https://bit.ly/3rnoPJD

Debrecen: megújult a Vénkerti iskola
Megújították a Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola belső tereit. A felújított részeket pénteken adták át, az eseményen Barcsa Lajos alpolgármester úgy fogalmazott: a Vénkert egy igazi oktatási központ. Mosdókat, vizesblokkokat, tantermeket újítottak fel, s új festést és burkolást is kaptak a belső terek az intézményben.
Forrás: https://bit.ly/3uL5jJv

Pusztavám: megújult a túristaház
Véget ért a szalagátvágással egybekötött avatási ceremónia a Malomerdő Panzió udvarán. Mintegy 68 millió forint állami forrásból történt a fejlesztés, melynek során megújult a turistaház és attól nem messze egy új közösségi teret is kialakítottak, ahol a túrázásból, az állatsimogatóból az erdei iskolából visszatérő kirándulók felidézhetik esténként a természetben töltött nap fontosabb, illetve szebb pillanatait.
Forrás: https://bit.ly/3xmUpuY

ADD TOVÁBB!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó