Ne vegyetek részt! Támogatjuk!

De akkor nem is lesztek képviselők, és nem is fogunk nektek fizut adni. A pénzt inkább kapja meg valamelyik segélyszervezet

Ne vegyetek részt! Támogatjuk!

Az Országgyűlés megbízatása alakuló ülésével kezdődik, amelyet – a választást követő 30 napon belül – a köztársasági elnök hív össze.

Az alakuló ülés feladata, hogy az Országgyűlés megteremtse működésének alapvető személyi és szervezeti feltételeit: elfogadja a választási beszámolókat, igazolja a képviselők mandátumát, megválassza az Országgyűlés tisztségviselőit. A képviselők az alakuló ülésen esküt tesznek. Azzal, hogy a Momentum tagjai nem mennek el az alkuló ülésre, megspórolnak az országnak pár százmillió forintot 4 év alatt, ugyanis ez azzal jár, hogy nem kapnak majd fizetést. A jogszabály szerint a képviselő tiszteletdíjra az eskütételétől a megbízatásának megszűnéséig jogosult.

A román pártoknak kampányoló Momentumot amúgy sem szeretnénk fizetni, szóval hajrá! Ne vegyetek részt az ülésen, képviselőként amúgy sem tekintünk rátok, ti csak külföldről pénzelt anarchisták vagytok.

Azt is olvastuk, hogy "feltételekhez kötik a részvételüket az Országgyűlés alakuló ülésén"... Micsoda? Ekkora zakó után ti még feltételeket szabtok? Gyerekek! Ne rontsátok tovább a helyzeteteket! Ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni! Több szerénységet! Több tiszteletet a választópolgárok és a magyar demokrácia irányába!

Forrás: https://pestisracok.hu/ugy-ulnek-be-hogy-nem-ulnek-be-a-momentum-frakcioja-bojkottalja-a-parlamenti-alakuloulest/

Címkék: Momentum 

Kapcsolódó