Maradjunk fejlődő ország! Hajrá Fidesz!

Ne hagyjuk, hogy a baloldal mindent átmutyizzon a haverjaiknak és a külföldi cégeknek! Menjünk el szavazni!

Maradjunk fejlődő ország! Hajrá Fidesz!

Újabb 8 fejlesztéssel mutatjuk meg, hogy "hol a lé"!

Kapcsolódó videók
👉2021-ben épült: https://bit.ly/3hU7i6H
👉Fejlesztések (2021 nyár vége, ősz) https://bit.ly/3t1jDN6
👉Fejlesztések (2021 tavasz vége, nyár) https://bit.ly/37khDqK
👉Modern Városok Program eredményei: https://bit.ly/3I3JO9U
👉Köznevelési intézmények: https://bit.ly/3CtSC7U
👉Egészségügy: https://bit.ly/3NdHXTF
👉Ezt tette Orbán a műemlék épületeinkkel!: https://bit.ly/3CuiKj8
👉Ezt tette Orbán a tömegközlekedéssel: https://bit.ly/3tNtRQg
👉További fejlesztések: https://szamokadatok.hu/fejlodes

Sopron: új rendészeti központ
Átadták Sopronban a rendészeti integrált központot
Az állami beruházással az első olyan épület valósult meg Magyarországon, amely több rendvédelmi szervnek biztosít korszerű, kiváló ergonómiájú elhelyezést.
A soproni hivatásos tűzoltó-parancsnokság működési területe huszonhét települést ölel fel, ötszázhatvannégy négyzetkilométeres területen több mint hetvenezer ember biztonságáról gondoskodnak a tűzoltók, akiket 2021-ben több mint négyszáz káreseményhez riasztottak. Az épület két nagyobb részegységre tagolódik, az egyik az irányítási, a másik a legénységi szárny. A járműparkot két gépjárműfecskendő, egy vízszállító, egy magasból mentő, egy műszaki mentő és két erdőtüzes gépjármű alkotja.
A most átadott épületkomplexum tervezése 2020 decemberében kezdődött, és tizenhat hónap elteltével birtokba is vehették új helyüket a kirendeltség és a tűzoltóság, valamint a Soproni Rendőrkapitányság, a Nemzeti Védelmi Szolgálat, az Alkotmányvédelmi Hivatal és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat munkatársai.
Forrás: https://www.facebook.com/bmokf.hivatalos/posts/314716834091171

Megújult a Blaskovich Kúria
Az elmúlt évek kihívásai ellenére ütésállóvá vált a magyar agrárium - mondta Szinay Attila, az Agrárminisztérium közigazgatási államtitkára a Blaskovich Kúria főépületének ünnepélyes megnyitóján Tápiószelén vasárnap, a tárca közleménye szerint.
Hozzátette: a magyar agrárium, és mindannyiunk élete az elmúlt évek során a koronavírus-járvány miatt és most, a szomszédban zajló háború miatt nehezebb lett.
Joggal mondható, hogy a magyar agrárium ütésállóvá vált, amellett, hogy a technika változásával a modernizáción is folyamatosan dolgoznak
További részletek: https://www.origo.hu/gazdasag/20220327-atadtak-blaskovich-kuria-felujitott-foepulet.html

Tét: kész a tanuszoda
Gyopáros Alpár írta: Nagyszerű látni és tapasztalni, hogy folyamatosan fejlődik Tét is. Az átadás előtt álló új tanuszoda olyan közkedvelt hely lesz, ahová nagyon sokan, nagyon szívesen fognak járni. Hajrá Tét!
Fotók: https://www.facebook.com/alpar.gyoparos/posts/514690803361553

Lepsény: új bölcsőde épült
Varga Gábor írta: Ma délután Lepsényben egy újabb bölcsőde átadásán vehettem részt. Mindig nagy öröm számomra az ilyen épületek átadója, hiszen az ezekre való igény magában hordozza, hogy azok a települések, amelyek bölcsődét, óvodát vagy akár iskolát újítanak fel, vagy alapítanak, azok bíznak a településeikben, a magyar vidékben és a jövőben.
Ez a 8 férőhelyes bölcsőde, 8 családnak és ezzel együtt 8 édesanyának könnyíti meg mindennapjait azzal, hogy biztos helyen és biztos kezekben tudhatják gyermeküket, amíg ők munkában vannak. Ez remélhetőleg csak a kezdet és készen állnak a tervek a további bővítésre, mert Lepsény jövőjében is minden gyermek egy újabb őrhely. Magyarország Kormánya számára minden magyar gyermek KINCS, a gyermekek jóléte és védelme közös ügyünk és felelősségünk és mi nem csak beszélünk, teszünk is érte.
Hajrá Lepsény, hajrá Dél-Fejér!
Forrás: https://www.facebook.com/vargagaborfidesz/posts/376196291177901

Nyíregyháza: megújult a Jókai Mór Általános iskola.
Dr. Szabó Tünde osztott meg erről egy videót: Városunk második legrégebbi iskolája a Jókai Mór Református Általános Iskola, új és modern épületegységgel gazdagodott, ahol gyermekeink megfelelő környezetben tudnak tanulni és fejlődni.
Videó: https://www.facebook.com/dr.szabotunde.hu/videos/772312443742546/

Lovasberény: új óvoda
Gulyás Gergely írta: “Ez a magától: ez a Kegyelem.”
A lovasberényi Reményik Sándor Református Általános Iskola és Óvoda megnyitása után átadtuk az óvoda új épületét is Balog Zoltán püspökkel, Tessely Zoltán képviselőtársammal és Südi Mihály polgármesterrel.
Forrás: https://www.facebook.com/gergely.gulyas.585/posts/520858716071915

Négysávos lett a 37-es út
Új pályán zajlik a forgalom a Szerencsig négysávosodó 37-es főúton. A tokaji borvidék gyorsforgalmi elérését segítő beruházása a terveknek megfelelően halad. A fejlesztés előzményeként a Miskolctól Sátoraljaújhelyig futó 37-es főút Miskolc-Gesztely szakaszát már korábban bővítették. A most futó projektben a meglévő kétsávos út nyomvonalát bővítik új sávokkal. A meglévő úttest a bal pályát képezi majd, itt a meglévő burkolat szélesítését végzik el. A jobb pálya pedig új úttestként valósul meg. A projekt egyik jelentőségét az adja, hogy a négysávossá váló főút komoly mértékben javítja a Tokaj-Hegyaljai borvidék elérhetőségét.
Részletek: https://magyarepitok.hu/utepites/2022/03/matol-az-uj-palyan-zajlik-a-forgalom-a-szerencsig-negysavosodo-37-es-fouton

Zala megye :fejlődött a vízmű
Nagyobb vízhozam, tisztább ivóvíz: zalai települések vízellátása javult. A kivitelezők többek között hat új kutat fúrtak, a nyersvízvezetékek cseréjét összesen mintegy 14 kilométeren végezték el, valamint új, 100 köbméteres víztornyot is építettek.
Már a próbaüzeme zajlik annak a projektnek, amely Zalaegerszeg Keleti vízbázisáról ellátott települések ivóvízminőségét hivatott javítani és a vízellátás biztonságát növelni. A vízműtelepnek a Zalaegerszeg Nyugati vízbázis ideiglenes üzemképtelensége esetén biztosítania kell a Nyugati vízbázis 4500 m3/nap névleges kapacitását is.
A fejlesztést követően a zalaszentiváni körzeti vízmű által ellátott 4 település (Alibánfa, Pethőhenye, Zalaszentlőrinc, Zalaszentiván) vízigényét is a Zalaegerszeg Keleti vízbázis biztosítja egy átkötő vezeték megépítésével.
Forrás: https://magyarepitok.hu/vizgazdalkodas/2022/03/nagyobb-vizhozam-tisztabb-ivoviz-zalai-telepulesek-vizellatasa-javult-a-szabadics-munkajaval

ADD TOVÁBB!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó