Ballib cenzúra és diktatúra - Osszátok ezerrel!

A képen látható, külföldi érdekeket kiszolgáló politikusok azt kérik a Facebooktól, hogy töröljék az oldalunkat, mert az eddig írt kb 5000 posztunk mellett lefordítottunk pár videót magyarra (a többségét a konfliktus előtt)

Ballib cenzúra és diktatúra - Osszátok ezerrel!

️Másképp: ellenzéki politikusok kérik a Facebookot, hogy tiltsák le a kormánypárti, civilek által szerkesztett Számok oldalt, a Számok közösséget. Mi ez, ha nem külső beavatkozás a magyar választási rendszerbe? Mindezt az EP nevében, az EP képviselői státuszára hivatkozva teszi. (Elvileg) magyar képviselő, aki Moszkvai irányításúnak megbélyegez egy magyar civilek által 2,5 éve szerkesztett oldalt, megpróbálja azt letöröltetni, mert politikai riválisukat, a Fidesz-KDNP-t támogatjuk!

️A balliberálisok azt hazudják, hogy fontos a sajtószabadság, a szólásszabadság, tisztelik a vélemények sokszínűségét, a civil szervezeteket, a gyakorlatban megpróbálják elnémítani azokat, akiknek más a véleménye.
Most épp egy magyar, 100 ezres civil patrióta közösséget próbálnak meg elnémítani.
Szégyen! Ezért fogtok megbukni a választáson!

Egyet jegyezzetek meg jól: A Facebookon a haverjaitokkal együtt talán be tudjátok fogni a szánkat, de sosem fogjátok befogni a szánkat a gyakorlatban! Amíg élünk az ellen a pusztító politika ellen fogunk harcolni, amit ti képviseltek!

️Itt van Donáth Anna nyílt, uszító, gyűlöletkeltő, cenzúrát követelő posztja, alatta a másik kettő kommentje.
https://www.facebook.com/donathannajulia.momentum/posts/502291137920168

️Ha egy ellenzéki politikus kérésére a Facebook törli az oldalt, akkor teljesen világos lesz, hogy külső beavatkozás történik. Ezt a média segítségével el fogjuk mondani minden csatornán.

️Erről a ballib véleményterrorról pont ma reggel írtunk:
https://szamokadatok.hu/Post/4973/Barkit_kikapcsolnak

️Sosem fognak elnémítani, ha törlik az oldalt, újrakezdjük!
Minden korábbi poszt elérhető itt: https://szamokadatok.hu

Címkék: Baloldali rombolás  Kettős mérce  Külföld  Momentum 

Kapcsolódó