A tervezett nyugati szankciók margójára

Mit tennénk mi egy hasonló helyzetben?

A tervezett nyugati szankciók margójára

Mit tenne Biden akkor, ha valahol 8 évig amerikai állampolgárokat ölnének halomra tankokkal, nehéz tüzérséggel, tiltott fegyverekkel?
Mit tenne Scholz akkor, ha egy németek lakta területet valakik blokád alatt tartanák, elzárnák a vizet, gyerekeket és nőket ölnének?
Mit tenne Macron akkor, ha valakik egy szakszervezeti épületben 70 franciát - nőket, időseket - égetnének el elevenen?
Mit szólna ahhoz Morawiecki, ha lengyel gyerekeknek kellene pincékben élniük 8 évig a folyamatos rakétatámadások miatt?
Végül mit tennénk mi akkor, ha mondjuk Románia tankokat vezényelne az Erdélyben élő magyarok ellen, és megölne 14 000 magyar embert?

Kicsit gondolkozzunk! Mindenki azt tenné, amit tegnap Putyin tett, és kevesen várnának a döntéssel 8 évig!

Nehéz helyzetben van most Orbán Viktor, mert ebben a pillanatban az is rossz, ha támogatja az uniós ruszofób lépéseket, meg az is rossz, ha nem támogatja. Ha támogatja, akkor ugye "beállunk a sorba", és a vérontást kezdeményező Ukrajna mellé állunk. Ha nem támogatná, a teljes nyugtani propagandagépezet rászállna, és ez veszélyezbe sodorná a választási győzelmünket. Bízunk abban, hogy Orbán és Putyin előzetesen mindent megbeszéltek, egyeztették a lépéseket, és megértették, hogy mit miért tesz a másik fél. Hajrá Magyarország! Hajrá Orbán Viktor!
Támogatjuk Orbán Viktor és kormánya döntését - bármi is legyen az. Bízunk abban, hogy a jelenlegi helyzetben Magyarország és a magyar emberek számára legjobb megoldást választják.

Teljesen világos, hogy a most születő döntéseket nem Budapesten, hanem Brüsszelben és Washingtonban fogalmazzák meg, és az is világos, hogy Magyarország nem sokat tud változtatni ezeken. A mi érdekünk most az, hogy nyugalom legyen itthon, és nyugodtan meg tudjuk tartani a választást.

Előzmények:
️Történelmi döntést hoztak az oroszok!
Oroszország elismeri a Donyecki Népköztársaság és a Luhanszki Népköztársaság függetlenségét!
https://szamokadatok.hu/Post/4921/Tortenelmi_dontest_hoztak_az_oroszok
️Az ukrán elnök eszébe jutott a diplomácia, mint eszköz!
Milyen érdekes!
https://szamokadatok.hu/Post/4922/Eszebe_jutott_a_diplomacia_mint_eszkoz
️Tűzijátékkal ünnepelték Putyin döntését Donyeckben (bizonyára mert annyira "embertelen" ez a döntés, ugye?
https://magyarnemzet.hu/kulfold/2022/02/tuzijatekkal-unnepeltek-putyin-donteset-donyeckben-video
Kapcsolódó videók:
️️Videó: Putyin Scholznak: Belgrádot kik bombázták ENSZ-felhatalmazás nélkül?
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/816047946456213
️Videó: Putyin a nyugatnak: ebben a háborúban nem lesz győztes!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/4793415374104412/
️Videó: Lavrov a briteknek: ez a néma és a süket párbeszéde
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/483963163343299

Krímről. (Reméljük a Donyecki Népköztársaság és a Luhanszki Népköztársaság területén is végre béke lesz)

Tudjuk, hogy a krími referendumot a legtöbb nyugati ország (szerintünk helytelenül) érvénytelennek tekinti, így az Európai Unió tagállamai – köztük Magyarország is. Azt is tudjuk, hogy ennek a fő okaként azt nevezték meg, hogy a népszavazás lefolytatása közben az orosz katonák "megszállták" a területet, ezzel befolyásolva a végeredményt. Ez erős túlzás, hiszen az orosz katonák a két ország közötti szerződés alapján mindig is ott voltak, a tárgyban forgó események során sem lépte túl a létszámuk a szerződésben foglalt keretet, az orosz Fekete-tengeri Flotta is ott állomásozott és állomásozik a mai napig. Az orosz katonák - miután Ukrajna a hadseregét vezényelte saját állampolgárai ellen, és meg akarta őket erőszakkal törni, adott esetben meg is akarta őket ölni - csupán a rendfenntartásban segédkeztek! A krími lakosok virágokkal köszöntötték ezeket a katonákat, erről számtalan videó van az interneten!

Odesszában nem voltak orosz katonák, ott 2014 május 2-án a Szakszervezetek Házában az ukrán neonáci alakulatok 48 ember égettek el elevenen, további 250 ember sérült meg a támadás során. Ezek békés, civil emberek voltak, irodai dolgozók, hivatalnokok. Az ő bűnük csupán annyi volt, hogy oroszul beszéltek, mert ez volt az anyanyelvük.

Teljesen világos, hogy erőszakkal senkit sem lehet beállítani, hogy elmenjen szavazni, és főleg nem lehet befolyásolni így a népszavazás végeredményét. A népszavazás eredményét, a krími nép szabad akaratnyilvánítását ne vonja kérdőre senki sem!

Magyarországon is szoktunk rendezni népszavazást, amire általában az emberek 50-70 százaléka el sem megy. Milyen rosszul esne nekünk, ha valakik nem fogadnák el a népszavazásunk eredményét valamilyen mondvacsinált ürüggyel?

️Időrendben haladva tehát így néztek ki az események:
1. Ukrajnában erőszakos puccs, fegyveres hatalomátvétel történt. A másképp gondolkodók ellen a puccskormány a hadsereget vezényelte ki, meg akarták őket ölni, erőszakkal akarták őket rávenni arra, hogy engedelmeskedjenek a törvénytelen eszközökkel hatalomra került juntának.
2. Krímben ezért 2014. március 16-án népszavazást rendeztek, ahol az emberek közel 97 százaléka a FÜGGETLENEDÉSRE szavazott, melynek kikiáltására 2014. március 17-én került sor, megalakult a Krími Autonóm Köztársaság. A cél az emberéletek megmentése volt, hiszen akkor már úton volt Krímbe az ukrán hadsereg és a neonáci alakulatok. (Ezek a mai napig blokád alatt tartják Donyeck és Luhanszk megyéket!)
3. A függetlenség kikiáltása után, 2014. március 18-án, Krím és Oroszország aláírták a csatlakozási szerződést, Krím és Szevasztopol az Orosz Köztársaság részeivé váltak.
4. Ezt hívják úgy, hogy demokrácia, népakarat. Jegyezzük meg, Koszovó népszavazás nélkül lett független, és ezt az Európai Unió el is fogadta.
5. Krím orosz terület volt, Ukrajnához csak rövid ideig tartozott, Hruscsov 1954-es (hibás) döntése alapján, Krím most "tért haza", és nem most lett elszakítva. Jegyezzük meg azt is, hogy amikor Hruscsov meghozta ezt a döntést, Ukrajna akkor a Szovjetunió része volt, tehát a terület „egyik zsebből a másikba” került át, Hruscsov nem gondolt arra, hogy a Szovjetunió egyszer felbomlik, ezért véleményünk szerint nagy hibát követett el!
7. Olyan ez, mintha Erdély ismét magyar területté válna, valakik pedig ezt „annexiónak” neveznék, és sérelmeznék, hogy Magyarország „annektálta” Romániától Erdélyt.

Összességében a jelenlegi ukrán rezsim 14 000 ártatlan embert ölt meg a gyilkos, saját állampolgárai ellen indított hadműveletével. Ukrajna elnyomja a magyarok, az oroszok, más nemzetiségű, de Ukrajnában élő emberek jogait, templomokat foglalnak el, üldözik az embereket vallási, nyelvi és etnikai alapon. Több alkalommal halálos fenyegetések érték az ott élő magyarokat, a KMKSZ irodáját pedig felgyújtották, majd pedig az SZBU (Ukrán Biztonsági Szolgálat) átkutatta, szeparatista vádakkal illette a szervezet vezetőit.

ADD TOVÁBB!

Címkék: Külföld  Vélemény 

Kapcsolódó