Márki-Zay az új kamuvideós!

Ezt az orbitális hazugságot még Korózs is megirigyelhetné!

Márki-Zay az új kamuvideós!

Márki-Zay szerint a járvány alatt sokak lettek kilakoltatva késedelmes hiteltörlesztés miatt, erről készített egy kamuvideót, amit feltöltött az oldalára. Ez az ember akar itt miniszterelnök lenni? Ennél még Jakab is többre képes, ami valljuk be, nem nagy bók.

Akit még nem tiltott le ez a kanadai állampolgár, írja meg neki kommentben a gondolatait. Bennünket már letiltott, mert egyszer KÉRDEZTÜNK.
https://www.facebook.com/markizaypeter/posts/478835463602931

Közben a valóság az, hogy 2020. március 19-től él a hitelmoratórium. Senki sem volt kilakoltatva!
https://mkvkok.hu/a-legfontosabb-tudnivalok-a-fizetesi-moratoriumrol
A hitelmoratóriumot több alkalommal is meghosszabbították, a jelenlegi szabályok szerint 2022 június 30-ig a rászorulók továbbra is igénybe vehetik ezt a lehetőséget. Akik elveszítették a munkahelyüket, azokat lassan 2 éve védi a hitelmoratórium intézménye. És nem csak őket, hanem mindenkit! A hosszabbítást kérhetik a nyugdíjasok, a gyermeket várók, illetve nevelők, a közfoglalkoztatottak és azok a magánszemélyek, akiknek az előző évhez képest csökkent a jövedelmük, a vállalkozások esetében pedig azok, amelyek árbevétele legalább 25 százalékkal esett vissza az előző évhez képest.
https://kormany.hu/hirek/hitelmoratorium-meghosszabbitva

Nacsa Lőrinc: Márki-Zay Péter megérdemelten kapta a kamuvideós Korózs-díjat az előző produkciójára! A döntés megalapozott és előrelátó volt. Köszönjük! https://bit.ly/3Ks2UsS

ADD TOVÁBB!

Címkék: Politika 

Kapcsolódó