Stop libernyák!

Varga Judit: „Nem fogjuk hagyni, hogy a magyarok döntésébe beleszóljanak külföldről”

Stop libernyák!

Köszönjük, Miniszter asszony!

Zöldpárti és balliberális EP-képviselők egy csoportja levélben fordult az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalához, melyben a magyar választásokba való beavatkozást sürgetik - írta csütörtökön Facebook-oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

A tárcavezető szerint az EP-képviselők levele tele van hazánkat érintő csúsztatásokkal és nemtelen bírálatokkal. Tapasztaltuk, Brüsszelben már hónapokkal ezelőtt kezdetét vette a magyarországi választási kampány.

Az európai baloldal célja egyértelmű: befolyásolni akarják a szavazás eredményét - mutatott rá Varga Judit.

A levelet kiadó EP-képviselők azonban elfelejtik, hogy az EBESZ az elmúlt években mindig küldött megfigyelői missziót Magyarországra, nincs ebben semmi különös, ez bevett szokás. Ahogy az elmúlt években, úgy most is egy szabad és demokratikus választásról győződhetnek majd meg a nemzetközi szervezet küldöttei - tette hozzá az igazságügyi miniszter.

Az mindenesetre beszédes, hogy 2006-ban nem aggódott ennyire a demokráciáért az európai baloldal, mint most. Ne legyenek kétségeink: a bürokraták minden lehetséges platformon próbálkoznak majd és minden lehetséges eszközt be fognak vetni azért, hogy befolyásolni tudják a választások kimenetelét.

Mi azonban itt leszünk, éberek maradunk és nem fogjuk hagyni, hogy a magyarok döntésébe bárki is beleszóljon külföldről! - szögezte le bejegyzésében a tárcavezető.

Kapcsolódó:
Szijjártó Péter Brüsszelnek:
“Magyarország NEM LESZ bevándorlóország!”
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/357644402574152

Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20220120-nem-fogjuk-hagyni-hogy-a-magyarok-dontesebe-beleszoljanak-kulfoldrol

Címkék: Politika 

Kapcsolódó