Így működik a balliberális álhírgyártás

A program indulása után (amikor még egyetlen átadás sem történt meg, de már több tanuszoda is 90% fölötti készültségi fokon állt) leírják, hogy egyet sem adtak át, majd amikor egymást követik az átadások, csendben vannak

Így működik a balliberális álhírgyártás

Lepődjünk meg? Nem ma kezdtük az álhírek elleni harcot. A 444 (és a többi) szennylap megírta 2017-ben, hogy a "tanuszodák építésének bajnoka" - azaz Orbán Viktor - még egyetlen tanuszodát sem adott át. Milyen meglepő! Egy családi ház építése is simán tarthat 1-2 évig, és ott nincs is akkora bürokrácia, mint egy állami beruházás esetében. Tervezés, hatástanulmány, közbeszerzés, megint tervezés, kivitelező keresése, ütemek, stb stb. Idő kell hozzá, ez tény.

A beruházások párhuzamosan indultak több tucat helyszínen, mára bőven száz fölött van a nagy létesítmények átadása, a kisebbekkel együtt meg a kétszázat is meghaladta (tanuszodák, iskolai tornatermek, óvodai tornatermek, sportpályák, stb). Amiről eddig tudunk:

Tanuszodák épültek többek között: Kisvárda, Balassagyarmat, Tokaj, Törökszentmiklós, Szob, Csenger, Fehérgyarmat, Bélapátfalva, Gyál, Kemecse, Füzesgyarmat, Abádszalók, Iváncs, Sárbogárd, Gönc, Dunakeszi, Tolna, Edelény, Enying, Putnok, Sümeg, Derecske, Baktalórántháza, Gödöllő, Mezőcsát, Nagykőrös, Encs, Gazdagrét, Cigánd, Sarkad településeken.
Folyamatban van a fejlesztés Sásdon, Kapuváron, Budakeszin, Pásztón, Pilisvörösváron, Letenyén, Téten és Pannonhalmán. Előkészítés alatt áll a fejlesztés Vajszló, Csorna, Pétervására, Zirc, Tapolca és Nagykőrös településeken.

Tornaterem épült többek között: Andocs, Aranyosapáti, Báránd, Biatorbágy, Budakalász, Budapest, XIV. kerület, Bogyiszló, Csanádpalota, Diósd, Dunaalmás, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dabas, Ecser, Erk, Érd, Hejőpapi, Győr, Görgeteg, Gárdony, Győrújbarát, Jászfelsőszentgyörgy, Kaba, Esztár, Kistarcsa, Rum, Szentendre, Nagymaros, Konyár, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Nagyberény, Nyírbogát, Nagyrábé, Mezőszilas, Kecskemét, Hűvösvölgy , Petőfiszállás, Pázmánd, Sződ, Szomód, Sárrétudvari, Csákánydoroszló, Szerep, Szécsény, Telki, Tiszabő, Tiszatarján, Vácduka, Vecsés, Nyírtelek, Veresegyház, Zichyújfalu és Debrecen településeken. Csonkahegyhát, Göd, Maglód, Nagyigmánd, Mohács településeket folyamatban van a fejlesztés.

Most hol vagytok, álhírgyártók?
Hány átadóról írtatok cikket?
Hány alkalommal összegeztétek ilyen módon az eredményeket?
Hazudjatok már gyorsan valamit!
Pl. nem úgy, nem oda, nem akkor, nem annyiért, stb. Esetleg találjatok ki egy összeget, majd írjátok meg, hogy ahhoz képest tízszeresére drágult egy projekt!

Ez nagyon lent van, fiúk! Értjük mi, hogy nektek nem a tájékoztatásért, hanem a dezinformálásért fizet Gyuri bácsi, de legalább a látszatra ügyelhetnétek!
Várjuk a cikket a mai átadásról.
Írjátok meg, hogy kin milyen cipő volt
https://www.facebook.com/kontratkaroly/posts/345088240952881

A felsorolt fejlesztésekről részletesebben:
http://mnsk.shared.webpartners.eu/letesitmenykereso
https://szamokadatok.hu/fejlodes
https://magyarepitok.hu/kereses/q:tanuszoda
https://magyarepitok.hu/kereses/q:tornaterem

Címkék: Média 

Kapcsolódó