Épülő vagy leépülő országban szeretnél élni?

Mi döntöttünk! Hajrá Fidesz!

Épülő vagy leépülő országban szeretnél élni?

8 újabb fejlesztéssel mutatjuk be, hogy mit tesz a jelenlegi kormány mindannyiunkért! Weboldalunkon további TÖBB EZER ilyen példa van! https://szamokadatok.hu/fejlodes

Békéscsaba: nívódíjas a sportcsarnok
Videóban mutatkozik be Békéscsaba nívódíjas röplabda csarnoka
Már másfél éve használják a sportolók és sportszeretők Békéscsaba új sportlétesítményét. A Békéscsabai Röplabda Akadémia Sportcsarnok - melynek kivitelezését a SWIETELSKY Kft. valósította meg magas színvonalon - sport és szabadidős kategóriában Építőipari Nívódíjban részesült 2021 végén.
A Modern Városok Program keretén belül megvalósult építmény összesen 240 néző befogadására alkalmas, az utánpótlásképzés pedig – térelválasztási lehetőséggel – egyszerre három szabványméretű, hitelesített röplabdapályán zajlik. A sportcsarnok mindenben megfelel a nemzetközi szintű versenyek rendezési követelményeinek. A váróteremben konferenciákat és nagyobb családi rendezvényeket lehet tartani.
Forrás: https://magyarepitok.hu/iparagi-hirek/2022/01/videoban-mutatkozik-be-bekescsaba-nivodijas-roplabda-csarnoka

Zalalövő: új kormányablak
Vigh László írta: Immár Zalalövőn is magas szolgáltatási színvonalat nyújtó kormányablakban intézhetik ügyeiket az állampolgárok.
A mintegy 40 millió forintból újonnan kialakított kormányablak a Szabadság tér 1.-ben, a korábbi okmányiroda helyén várja az ügyfeleket.
Az ünnepélyes megnyitót, melyen részt vett dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, György István államtitkár úr és dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke is, a mai nap folyamán tartottuk.
Forrás: https://www.facebook.com/vigh.laszlo.01/posts/360662492535111

Kereki: megújult az orvosi rendelő
Witzmann Mihály írta: Szépül és fejlődik Kereki!
Megújult az orvosi rendelő és az orvosi szolgálati lakás Kerekiben, továbbá új orvosi eszközök beszerzésére is sor került.
Csicsai László polgármester úrral közösen tekintettük meg a falu legújabb beruházásait.
- Szintén állami támogatásból kezdődhet a Kereki vár turisztikai fejlesztése és a
- látogatóközpont megépítése.
- Nyertes pályázattal rendelkezünk a Szántód-Kőröshegy-Kereki kerékpárút megépítésére,
- és a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítésére is.
- A közelmúltban új traktort és kiegészítő munkaeszközöket vásárolt az önkormányzat, és
- szintén kormányzati segítséggel közösségi teret alakított ki a református egyházközség.
- Kiépült a településen az ingyenes WIFI szolgáltatás, valamint
- a testvértelepülési kapcsolatra,
- az Együtt Kerekiért Egyesület pályázataira és
- a falunapi programok finanszírozására is támogató döntések születtek.
- Legutóbb a Magyar Falu Program keretein belül sikerült járda és útépítésre állami forrásokat elnyernünk.
Ezek az elmúlt két év közös sikerei Kerekiben.
S ha már ott jártam, a közeljövő terveiről is egyeztettünk polgármester úrral.
Útépítéseket, a temető korszerűsítését, a faluközpont fejlesztését, és egy Tab felé vezető új kerékpárút megépítését is szeretnénk közösen megvalósítani.
Köszönöm a kedves meghívást!
Szeretettel gratulálok a falu lakóinak!
Hajrá, Kereki!
Forrás: https://www.facebook.com/witzmannm/posts/484852046342354

Semmelweis Egyetem: új CT
Schanda Tamás írta: Budapesti világpremier
Világviszonylatban is egyedülálló CT-berendezés érkezett a Semmelweis Egyetemre, az egymilliárd forint értékű készülék forradalmasíthatja a szív- és érgyógyászatot, valamint az onkológiai diagnosztikát. Európában még ilyen modern technológiájú berendezést nem helyeztek üzembe
A berendezés a világon a leggyorsabb, és a legnagyobb térbeli felbontással rendelkezik. Ennek köszönhetően az eddigieknél sokkal gyorsabban lehet pontosabb diagnózishoz jutni, alacsonyabb sugárterhelés mellett.
Egy szívdobbanás ideje alatt a teljes szív leképezhető vele!
Forrás: https://www.facebook.com/schandatamasjanos/posts/370214794912702
https://demokrata.hu/tudomany/fotonszamlalo-detektoros-ct-t-adtak-at-a-semmelweis-egyetemen-472101

Esztár: kész az új tornaterem
Dr. Vitányi István írta: "A" típusú tornaterem kivitelezése Esztáron. A projekt 2020. június 30-án indult, s 2022. január 11-én zárult a műszaki átadással. Az épülethez tartozik 9️ db parkoló, 5️⃣db kerékpártároló és egy felújított közösségi használatú kisépület, illetve zöldövezeti rész.
Az új, 323 millió forintból épült tornaterem a község közösségi célú rendezvényeinek is kiváló otthona lesz. Gratulálok hozzá, vigyázzanak rá. Bihar tovább fejlődik!
Forrás: https://www.facebook.com/drvitanyiistvan/posts/373869621213725

Kisvárda: finisben az új óvoda építése
Dr. Seszták Miklós írta: Jól haladnak a munkálatok, Kormos Csaba lelkipásztorral megtekintettük az épülő református óvoda épületét
Az egyházak is mernek nagyot álmodni Az újonnan alapuló intézménnyel régi vágya teljesül nem csak Kisvárda, de a térség reformátusságának is.
Az óvodával és a szintén most épülő bölcsődével kiteljesedik a Kisvárdai Református Egyházközség oktatási rendszere Kisvárdán.
Fotó: Szabó Sándor
Forrás: https://www.facebook.com/sesztakmiklos/posts/418621766723370

Inárcs: új falubusz
Pánczél Károly országgyűlési képviselő írta: Megérkezett Pocok – ahogy a helyiek nevezték el –, a Magyar Falu Program által támogatott falubusz.
Az új jármű segíteni fogja a falugondok munkáját, valamint az idősek és a gyermekek szállítását is.
Gratulálok az inárcsiaknak, és köszönet a Magyar Falu Programnak és Gyopáros Alpárnak az újabb sikeres pályázathoz!
Forrás: https://www.facebook.com/PanczelKarolyOrszaggyulesiKepviselo/posts/338659051413594

Görcsöny: új óvodai tornaterem
Nagy Csaba írta: Átadtuk a Görcsönyi Óvoda és Mini Bölcsőde újonnan épült tornaszobáját!
A Magyar Falu Program keretében megvalósuló beruházásra a gyermekek növekvő létszáma miatt volt szükség, a bővítésnek köszönhetően az óvodában lehetősége nyílik a görcsönyi és a Görcsöny környékén élő gyermekeknek a mindennapi mozgásra, melyet az óvodapedagógusok által kidolgozott program biztosít.
Hamarosan megkezdődnek a felújítási munkálatok az óvoda konyhájában és étkezdéjében is, ahol az iskolás és óvodás gyermekek étkeztetése zajlik. A Magyar Falu Programnak köszönhetően a több, mint 50 éves épületrészben, melynek felújítása már régóta indokolt volt most új nyílászárók kerülnek beépítésre, szigetelést kap, valamint a burkolatok is megújulnak, emellett a falban menő vezetékek cseréjét az önkormányzat önerőből finanszírozza. Az új konyha és étkezde várhatóan a tavasz folyamán már el is készül.
Nagy örömmel tölt el, hogy vidéken is egyre több gyermek születik, és ezzel egyidőben a településeknek lehetőségük van fejleszteni és bővíteni intézményeiket, hogy a felnövekvő nemzedéknek megfelelő helyet és körülményeket biztosítsanak.
Folytatjuk településeink fejlesztését!
Forrás: https://www.facebook.com/nagycsaba.baranya/posts/335324475264057

Minél többen osztjuk meg, annál több emberhez jut el a valóság! Balliberális választási hazugságok helyett mi tényekkel operálunk!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó