Szijjártó Soros katonáinak

"Nem a nemzetközi bürokraták és nem is az NGO-k mondják meg, hogy miről lehet Magyarországon népszavazást tartani és miről nem!"

Szijjártó Soros katonáinak

Ez a beszéd! Köszönjük, Miniszter úr!

Részletek a támadásról: https://szamokadatok.hu/Post/4666/Kulfoldrol_penzelt_alcivil_szervezetek_tamadast_inditottak_a_gyermekvedelmi_nepszavazas_ellen

A Miniszter nyilatkozata:
"Ma egy újabb nemzetközi bürokrata, Dunja Mijatović, az Európa Tanács emberi jogi biztosa állt be a Magyarországot támadó nemzetközi LMBT-kórusba. Dunja Mijatović kiábrándítónak tartja a gyermekvédelmi törvény elfogadását és sajnálatosnak azt, hogy népszavazás lesz a törvénnyel kapcsolatban.

Márpedig Dunja Mijatovićnak, vele együtt az összes nemzetközi bürokratának és az összes LMBT NGO-nak bele kell nyugodnia: a magyar gyerekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése a magyar szülők kizárólagos joga, ahhoz semmilyen NGO-nak semmi köze nincsen.

S ha tetszik nekik, ha nem, erről a magyar emberek népszavazáson is véleményt fognak mondani, mert nem a nemzetközi bürokraták és nem is az NGO-k mondják meg, hogy miről lehet Magyarországon népszavazást tartani és miről nem!"

Forrás: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/458687555724543

Címkék: Politika 

Kapcsolódó