Gondolkozz! Még van idő!

Ha nem szeretnéd, hogy a leendő kormány azért BÜNTESSEN, mert szegény vagy, vagy gazdag vagy, támogasd a Fideszt!

Gondolkozz! Még van idő!

Orbán Viktor nem turkál a zsebedben, mindenkinek biztosítja az olcsó rezsit, mindenki azonos mértékű adót fizet, a támogatások összege is azonos mértékű! Ezzel szemben a baloldal minden társadalmi réteg esetében megtalálná az okot, hogy miért fizessenek TÖBBET az emberek.

A "gazdagok" most is többet fizetnek, hiszen ha pl. a személyi jövedelemadót nézzük, akkor egy orvos (aki a baloldali kormány idejében átlagbér alatt keresett, most meg az átlagbér sokszorosát kapja) a másfélmilliós fizetéséből 225 000 Ft adót fizet, míg egy szociális dolgozó (akinek a bére 2010 óta háromszorosára nőtt) a 370 ezer forintos fizetéséből csupán 55 500 Forintot.

A baloldal politikája társadalmi ellentéteket, adóelkerülést, áramlopást és elszegényedést eredményezne! Maradjon Magyarország igazságos és mindenki számára biztonságos ország!

Az nem megoldás és nem rezsicsökkentés, ha a kormány MEGEMELI sokszorosára a rezsi árát és közli veled, hogy hőszigetelj! Akinek nincs hőszigetelve az otthona, az nem azért van, mert nem szeretné, hanem azért, mert még nincs rá PÉNZE! A baloldal a szegényeket sarcolná meg a legjobban! Azt is tudjuk, hogy évtizedek óta politikájuk a "Fizessenek a gazdagok". Ez nem 10 éve, nem is 5 éve hangzott el, hanem folyamatosan ezt hangoztatják. Íme egy példa (videóval)
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/686019302081248

Hajrá Fidesz-KDNP!

Címkék: Baloldali rombolás  Megélhetés 

Kapcsolódó