Botrány! Rezsim! NER! 4 millió éhező!

Közben 2021-ben 14%-kal többet költöttünk!

Botrány! Rezsim! NER! 4 millió éhező!

Ezek szerint a nagy diktatúrában mégis jobban élünk, hiszen évről évre több pénzünk van! “Miközben a mi politikánkkal az is jól jár, aki nem ránk szavaz, a baloldal politikájával azok se járnak jól, akik rájuk szavaznak” - mondta Orbán Viktor, és mennyire igaza volt!

Hiába nőtt az infláció mértéke az egész világon, a magyar embereknek mégsem okoz gondot a megélhetés, hiszen az infláció mértékének kétszeresével többet költöttünk, azaz többet vásároltunk! Rezsicsökkentés, adócsökkentés, nyugdíjprémium, 13. havi nyugdíj, adóvisszatérítés, adómentesség, hitelmoratórium, üzemanyag rezsicsökkentés, béremelések és számos egyéb intézkedés segít nekünk abban, hogy a pénzünk reálértéke a válság ellenére se csökkenjen!

A DK épp a sertéshús árával hergelt és hazudott, erről is írtunk! A sertéshús ma olcsóbb, mint 2 éve volt, közben a minimálbér 20 százalékkal emelkedett!
https://szamokadatok.hu/Post/4657/Orbitalisat_hazudott_megint_a_DK_All_in_Hatalomert_barmit

Úgy fogyasztott a lakosság, mintha nem lenne holnap
A január-november között beszedett adómennyiség jelentősen meghaladja az ugyanerre az időszakra tervezett számokat

Az áfabevételek azért is kiemelkedőek, mert a január-novemberi adatok meghaladják nem csak az eredetileg tervezett, hanem a módosított, 14 százalékkal magasabb éves előirányzatot is. Ez azt mutatja, hogy nagyon jól alakult a belföldi fogyasztás mértéke, az áfa ugyanis szinte kizárólag a belföldön fogyasztott javakat terheli, a külföldre értékesített termékek, szolgáltatások rendszerint mentesülnek az áfa alól

Forrás: https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2022/01/ugy-fogyasztott-a-lakossag-mintha-nem-lenne-holnap

Címkék: Megélhetés 

Kapcsolódó