A baloldal csak rombolni tud!

A baloldal csak rombolni tud!

A baloldal csak rombolni tud!

Mennyire nonszensz logika! Szerintük a BKV majd azzal SPÓROL, hogy a BEVÉTELI pontokat, azaz a jegyautomatákat, ahol a jegyeket és a bérleteket megvásároljuk, leszereli! Olyan ez, mintha a bolt kidobná a pénztárak felét, hogy azzal spóroljon, miközben folyamatosan lenne igény az összes pénztárra. Ha rendszeresen sorban kell állni egy boltban, mi nem megyünk oda többet. Nem tudjuk, ki hogy van ezzel, de az automaták leszerelése, a sávok csökkentése, a járatritkítások, a felesleges kerékpársávok, az autósok üldözése egészen biztosan nem fogja csökkenteni Budapest autós forgalmát

Vitézy Dávid írta:

Kép a Széll Kálmán térről
https://bit.ly/3mCwX6O
Minden magyar probléma megoldása: az OSB-lap.
https://bit.ly/3qnODEi
Úgy tűnik, az automaták leszerelése az elmúlt napok botránya ellenére sem állt le: a BKK kikapcsolta a Liszt Ferenc repülőtér forgalmasabb 2A terminálja előtti automaták felét is és a sajtónak küldött tájékoztatás szerint ezeket is leszerelik rövidesen.
https://bit.ly/3FAplsT

A dolog pikantériája továbbá az, hogy a Karácsony Gergely által vezetett főváros nemrég még verseny nélkül szerződött egy német céggel az automaták felújítására és üzemeltetésére, most meg leszereli a felújított automatákat.
https://hvg.hu/gazdasag/20210805_TSystems_BKK_jegyautomata

A budapesti baloldali szavazókat kérdezzük: Megérte? Jobb lett?
Áprilisban gondolkozzanak, mert most csak helyi problémákat tud okozni a baloldal, az adókat nem tudja emelni, a támogatásokat nem tudja elvenni, a rezsit sem tudja emelni, de ha hatalomra kerülnek, megteszik újra.

ADD TOVÁBB!

Részletek: https://mandiner.hu/cikk/20211221_szell_kalman_ter_bkk_vitezy_david_budapesten_belfold

Címkék: Baloldali rombolás  Budapest 

Kapcsolódó