Dobogósok lettünk!

Követőinkkel együtt építjük a legnagyobb civil, patrióta közösséget!

Dobogósok lettünk!

Nem terveztünk posztolni a karácsonyi időszak alatt, de ezt az örömöt nem tudtuk magunkban tartani!
️97 000 interakció! A jobboldali listán 3. hely, az összessített, 20-as listán meg 4. hely! Sikerült közösen fellépnünk a középmezőnyből az általában fizetős oldalak által dominált dobogóra! Azért fontos ezt kiemelni, mert egyes álhírgyártók szerint a jobboldal csak reklámra költött milliókkal lehet sikeres. Mint látjuk, ez nem igaz! Telex.hu: most ugye meg fogjátok írni, hogy a Számok ezt 0 forint költéssel érte el? Ugye függetlenek és objektívek lesztek egy mondat erejéig? :)

Nagyon köszönjük a támogatást mindenkinek! Mi vagyunk az a józan gondolkodású patrióta többség, akik a külső és belső támadások, lejáratások és álhírek ellenére kiállunk Magyarország Kormánya és Orbán Viktor mellett, mert látjuk, érezzük a pozitív változást! Mi leszünk azok, akik már nyitásra ott leszünk a szavazóhelyiségben, és meg fogjuk védeni az eddig elért eredményeinket!

, 🟡,,
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!

Mindenkinek további áldott karácsonyt kívánunk!
https://szamokadatok.hu/Post/4557/Aldott_Bekes_Karacsonyi_Unnepeket_kivanunk_Magyarorszag

👉Részletek: https://mandiner.hu/cikk/20211225_likefight_a_karacsonyi_hajrat_is_a_jobboldal_nyerte_marki_zay_az_online_terben_is_csak_vergodik

Címkék: SzamokAdatok 

Kapcsolódó