1850 km kerékpárút épült 2010 óta!

Azok vádolják a Fideszt kerékpár-ellenességgel, akik nem építettek kormányzásuk alatt egyetlen métert sem. Ők vádolják a Fideszt azzal is, hogy nem foglalkozik eleget környezetvédelemmel

1850 km kerékpárút épült 2010 óta!

A kormány 2010 óta mintegy 160 milliárd forintból csaknem 1850 kilométer kerékpárutat hozott létre - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. További részletek: https://www.origo.hu/gazdasag/20211216-kerekpar-ut-fejlesztes-infrastruktura.html

A Számok oldal immár több mint 2 éves, rendszeresen beszámolunk a fejlesztésekről, többek között a kerékpárutak építéséről is. Oldalunk "Fejlődés" menüponjában a felsoroltakon túl további több száz példa segítségével mutatjuk be a valóságot.
Mivel a konkrétumokat szeretjük, ezért nem csak bemondjuk a számokat, de alá is támasztjuk azt tényekkel (fotók, címek, linkek, stb)

A kerékpáros fejlesztéseken túl olvashatnak naperőművek építéséről, elektromos buszokról, országfásítási programról, klímasemlegességi célokról, fenntartható energiapolitikáról, útépítésről, erdőtelepítésekről és még sok minden másról!

Nem a baloldal a "zöld", hanem a Fidesz! Nem hangzatos lózungok kellenek ide, hanem megvalósult fejlesztések, célok, cselekvés!

Hajrá Magyarország!
Hajrá Fidesz-KDNP!

Részletek: https://szamokadatok.hu/fejlodes
Forrás: https://www.facebook.com/kormanyzat/posts/218955983740948

Címkék: Fejlődés  Környezetvédelem 

Kapcsolódó